Godnatt säger jag och mina 2älsklingar



EN BRA KVÄLL

Fick skjuts hem efter en helt ok lugn kväll, satt sååå bra eftersom jag är sååå trött. Haha måste berätta en sak! När jag var påväg in i huset hörde jag ett konstigt djupt ''GRÖÖ grööö'' tänkte vafan är det här? Samtidigt som jag blev lite rädd och tittade mig omkring, så ser jag Melkers lilla huvud ligga emellan stolparna på grinden och ''grrrööa'' vad det nu kan betyda, haha. Överasskande vovve..



kvällens look


EN KLASSIKER

Hello world! Vaknade för en timme sedan med all rättighet på en studiedag! Haha. Har totalt sovit 12 timmar, alla dagar sedan skolan började har jag sovit två h på. NEJ jag överdriver inte, jag klarar det tack vare mitt kaffe! Dock när jag såg mina ringar under ögonen drog jag min gräns.. haha. Sitter och mår riktigt gott med rostade mackor med ost och varm choklad till, en frukostklassiker så att säga. Dagen spenderas med min älskade vän Olivia, som jag saknat henne.. Skall bli skönt att träffa någon som man verkligen ''känner'' och litar på! Älskar att träffa nya människor men dem gamla är lite mer älskvärda.


Home sweet home

Dagen har spenderats på stan med ett litet gäng tjejer! Shoppat, fikat och åte.. Var tjejkväll där så det gällde att passa på liksom, även om det är så jäkla jobbigt med allt folk som knuffas hit & dit! Haha. När jag skulle stiga på bussen hem träffade jag även Felicia, vilket var väldigt länge sedan! Blev glad på direkten, så om du läser det här felicia (du är en glädjespridare!!)
Jag och fina Sofia, förövrigt jag klarar mig nog inte utan sömn.. Haha tittar vilka ringar under ögonen liksom!!
Och fina Sara

Orientering

Hade en enda uppgift i skolan idag, orientering!! Haha! Kan säga såhär fattar absolut inte att jag klarade mvg i högstadiet.. Eller så var det bara några nivåer lättare där. Jag & tjejerna gick vilse och fann knappt någon kontroll så vi beslutade oss för att ge upp & ta helg istället! Much better idea ;) Nu skall jag börja göra mig iordning lite!

Hurtiga ladiess

Precis anlänt hem! Är hur trött som helst eftet cykelpasset, det var verkligen grymt! Något jag absolut rekommenderar ifall ni vill svettas ihjäl! Haha, kommer fortsätta på de passena utan tvekan! Mirre & Andrea var mitt söta sällskap idag. Hann även med favoritlatten på waynes innan med empan!

& till dig sofia min goa klasskompis, som jag inte ens kännt en månad men redan fäst mig vid! Taaack för den lilla pratstunden i gumman ♥


käk med johanna

Precis fått ett Na prov ur vägen, så himla skönt! Äntligen! Känns som att det gick helt ok. Har en håltimme på tre timmar så jag och Johanna tog bussen in till stan för att käka och lite shopping såklart!


PLUGGAR

Nu ger jag upp! Har suttit i två timmar och läst på Natur provet som vi skall ha imorgon nu, 3 kapitel. Från sida 1-55, jaaa det är ganska mycket, haha! Men men, huvudsaken är att man gör sitt bästa iallafall och förstås inte kuggar. Fast det kommer inte att ske såklart! Skall bli skönt att ha det ur vägen. Nu skall jag äntligen sova.. Hoppas ni sover gott eller somnar gott. Godnatt!

Melissa Horn har gjort mig sällskap en kväll som denna.. Kom precis på att henne måste jag se live!


THIS DAY

 Idag var det skola som vanligt och kan nog säga att det var den drygaste dag i skolan jag faktiskt varit med om. Den var så oseriös, dåliga lärare och dåliga elever (fast bara idag) näh fy, ovärd skoldag. Efter skolan tog jag en latte med fia och sen bussen hem, åkte och inhandlade en kycklingsallad på ica. Älskar att dem skaffat egen ''salladsbar'' kycklingsallad är min absoluta favoriträtt!


Latte i mitt ♥

Dålig update

Har varit lite dålig update på sistone & självklart skall det bli ändring på det! Men har haft så mycket i skolan nu på sistone, tillbringat tid med vänner och då får tyvärr bloggen lida. Kommer alldeles strax med en liten inblick på min dag! Just nu ligger jag och tittar på Idol, fy vad jag älskar Amanda. Hon är sjukt grym och såååå jäkla talangfull! Vilken stjärna!

Intar vintertider

Godmorgon alla söta! Idag väntar en ganska simpel dag, ganska lugna lektioner. Har NA:prov imorgon så idag intar jag även plugghäst nr1! Är så himla kallt ute vilket innebär att jag tar fram min älskade jacka och mössa! Haha kanske lite överdrivet.. Får nog ta av mig mössan sedan, men än så länge sitter den på iallafall. Som pricken över i:et kom min lön idag! WIH! Kanske hinner med en liten shoppingrunda ändå? Klart jag gör! :D


DISSAR/HISSAR

DISS1! Personer som ser ner på andra tar utan tvekan första platsen på inte bara veckans utan årets diss! Jag avskyr människor som bara tittar snett på andra, anser sig själv som bättre, högre värde ja ni fattar grejen. Personer som måste hata andra för att kunna älska sig själv, det är inte rätt. Det är självklart jättebra med självförtroende men när man trycker ner andra då har det gått för långt. Lägg ner den skiten & se det positiva i varandra istället, unvik dem du inte tycker om. Låter inte det mycket bättre?

DISS2! Går till inga andra än busschaufförer! Yes ni läste rätt, haha det kunde ni inte ana va?? Det är en på miljonen av chaffisarna som inte är bittra, egoistiska, otrevliga, sura. Alltså, vad är grejen? Dem mår inte precis bättre av att vara sura jämt och ständigt? Man skulle kunna tro att dem skrivit på någon sorts pakt ''för att bli busschaffis, var bitter''. Upp med humöret nu surisar!!

DISS3! Männsikor som bjuder in sig själv på fester! Ni vet typ skriver dagen innan helgen ''vet du fest imorgon??'' Jag tycker det är pinsamt! Personer som tar förgivet att dem får komma och ringer för att dem vet att man är ute och säger ''får jag och några kompisar komma eller?'' Vilket beetende. Vart är inbjudningarna nu för tiden? Det är inget drop-in, frågar dem inte vill dem inte ha dig och dina 80 vänner där! Simpelt!

HISS1! Äntligen är hösten är!!!! Åh! Regnet och det bittra vädret börjar försvinna mer och mer & istället dyker det upp kyla och mörker! Så mycket bättre. Äntligen kommer alla mysiga tröjor, halsdukar, jackor, skor till användning. Det finns ingen bättre årstid att sitta evigheter på ett cafe med en varm latte och en nära vän därtill att fördriva tiden med. Kvalitetstid för mig! Samma sak som myskvällar som har högre värde än aldrig på hösten/vintern. Välkommen vintertid! ;)

HISS2! Underbara människor! (Ni förtjänar en fet text) Till er som sprider glädje i vardagen! Kämpar för att nå era mål och uppfylla era drömmar. Behandlar människor som ni själv vill bli behandlade, likaså med respekt. Ser positivt på det mesta & möjligheter i problem. Om alla vore sådana skulle vår värld inte vara långt ifrån perfekt!

HISS3! Sist men inte minsta hissen går till gentlemän! Vårat samhälle vimmlar av badboys och visst ni är snygga, spännande och intressanta men ni är inte långvariga och ni avslutas alltid med ett ord= trubbel! Tjejer förerdrar självklart gulliga killar som öppnar dörren, är goa&gla'a, säger damen först (ni vet), bjuder ut oss på middag m.m. Behandlar oss som prinssessor, alla tjejer äääälskar det! (nu menar jag inte jobbiga stalkers, ni behöver inte skicka ett sms i minuten, noo thanks).


The perfect end!

Avslutar min Måndagskväll på absolut bästa sätt! Måndagar är fanimig underbara.. Sitter och mumsar på rostat bröd & latte samtidigt som jag tittar på Hollywoodfruar! Lovely end simply

HÅRD DAG AVKLARAD

Puh! Den värsta dagen i veckan är avklarad. Gick i skolan ända till kvart i 5, samt sprang 5 km på idrotten. Stack direkt iväg till sats med mirre och vi var sååå taggade för ett stenhårt boxningspass! Dock så orkade vi inte vänta så körde på yoga istället, kom dit med fördomarna ''det blir nog mest ett intresse'' och ut kom vi ''jag är död'' haha yoga är verkligen underskattat! Det är sjukt jobbigt, mycket styrka och såklart stretching och andning i ett. Nu skall jag hem, ta en efterlängtad dusch & sedan är det time for sleep. Puss på er & hoppas ni haft en fin dag!

Dagens simpla look, blus, vida jeans och en enkel uppsättning på det. perfekt måndaaagsloook

Jag & Mirre, taaagggade till topp!

UGLY ME

Inte ens tjejer är attraktiva som trötta! Tittar bara på mig.. I look awful.. Haha! Men jag bryr mig inte, klockan är trotsallt 01 på natten så vad kan jag kräva liksom? Inget! Vet ni vad jag kom att tänka på egentligen? Jag ser knappt på tv längre.. Kanske en gång i veckan som max, annars inte. Men imorgon skall jag fan se för då är det hollywoodfruar! Får inte glömmas! (har en tendens till att glömma allt viktigt) Nu skall jag sussa sött, ville bara säga godnatt till er alla där ute & hoppas ni sover jättesött! Puss ♥

Söndagskväll

Tänkte vara duktig idag med en springrunda, väl när jag börjat springa ringer fröken Sofia och som ni säkert förstår så höll det samtalet ett tag. Det blev en mycket (Anteckna) slowly powerwalk istället. Nåja.. bättre än inget I guess! Haha det är sjukt, förra gången jag skulle vara duktig med en springrunda ringde Emma & samma sak hände då, fast istället för att gå satte jag mig ner och pratade i en timme.. Men det vi pratade om var åtminstone viktigt, helgens planer och drinkar.. Låter inte det frestande hörrni?? ;) Nu har jag iallafall återtagit platsen hos farmor i soffan & stannar nog natten här. Skall ha spakväll har jag tänkt.. Har sovmorgon imorgon & ett stort leende på läpparna för det. & en stoooor puss på livet såklart! ♥

Jag har redan laddat upp den här bilden men den passar in. För den erbjuder en PUSSS


BRA KOMBO

Latte, plugg & Melissa Horn. Vilken bra kombo! Kan inte fatta att jag ''Mååår'' när jag pluggar, haha! Tänk att ha det här som intresse, vore inte det fantastiskt!

Service

När jag kommer hem till farmor finns det alltid god mat framme! Det är så sällan jag äter överhuvudtaget men egentligen så är jag världens matvrak! Jag älskar mat typ.. Haha! När jag ligger i vardagsrummet och ser på tv kommer hon fram med detta, det är kyckling och hemmagjord potatisklyftor. Något reccept från viktväktarna, nyttigt & bra!


SÖNDAG

Äntligen är den här helgen över! Jag skall inte vara hemma framöver, aldrig igen, haha. När jag väl tänker efter så kan man tolka det såhär ''vardagar=mysdagar och helgen=äventyr! Jag har iallafall lärt mig en läxa.. Haha. Nu ligger jag ihop kurrad i soffan (fryser lätt på hösten) skall ta fram Na boken & läsa på till provet. Wish me luck!

VÄSKGALEN!

Alltså är det något jag aldrig tröttnar på så är det väskor! I totally love it! Så fort jag inte har något att göra tittar jag på det senaste inkomna hos Chanel, Louis Vuittton, Dior, Prada, Miu Miu m.m. Jag är helt såld för dem, jag vill ha allt! Haha. Men som ni förstår lär en 16 åring få spara ett litet tag till en Chanel väska för 30 lax. Jag vill ha en pojkvän som skämmer bort mig med jäättefina och dyra väskor. Haha! Den väskan som står högst på min ''wanted-lista'' är en Mullberry eller Miu Miu. Och det bästa utav allt, dem är alldeles strax mina! ;)
Miu miu red
Miu Miu blue
Chanel
Jag måste sluta titta på det här.. Blir helt galen utav det. I want it all!!!!
''ingen kvinna med stil älskar inte Chanel''

Hurtig tjej

Skall ut och springa, är riktigt laddad för en ny & nyttig vecka. Så jag tror att jag struntar i det onyttiga den här helgen och anmäler mig till ett pass på sats imorgon istället! 120 minuter cykling.. Ja jag skall ta livet av mig!! ;). Jag skall även bättra på min bränna som inte finns, satsar på en bra sådan inom en vecka! Deeeal


VAD ERBJUDER DU LÖRDAG?

Som vanligt finns det tusen saker att göra och välja emellan, en del roligare och andra tristare men vettigare. Idag har jag lovat att hjälpa farmor med huset och sedan skall (!!!)  jag läsa igenom Na:n till provet. Ikväll då?? Hört om flera ''ok'' fester men det blir ju somsagt alltid vad man gör det till! Helgrymt med andra ord!  Fast jag är minst lika sugen på en tjejkväll med massa skvaller! Hmm... Vad tycker ni?

Just nu!

En dröm som går i uppfyllelse

Min kväll har blivit mycket mysigare! Jag är inte längre ensam och jag har fått tillbaka den goda energin! Jag ligger & tittar på Idol och tänker vilken häftig känsla att vara i deras situation egentligen. Om det är deras största dröm och nu har dem chansen att förverkliga den, att allting ligger i deras händer som antingen kan bli fantastiskt eller fruktansvärt inom några få minuter. Vilken otrolig känsla!

Jag ryser när jag hör Amanda sjunga, hon är yngre än mig och sjunger bättre än Celine Dion. När jag ser det här, en talang dyka upp ifrån ingenstans. Blir jag så sugen på att dra fram fötterna, visa vad jag går för & köra mitt eget race! You all guys now that you can do everything, the world is in your hands!

http://www.tv4play.se/noje/idol?title=idol_2011_audition_del_12&videoid=2070396


Hemmakväll

Idag bestämde jag mig för att dumpa utekvällen och ha en hemmakväll istället, ni vi en riktigt mysig sådan... Som när mamma ligger i sängen och tittar på något inredningsprogram och hundarna tätt intill med sug efter ostkrokarna, Eric spelar tv-spel och kommer ut lite springandes då och då för att berätta något nytt ''fantastiskt'' inom spelvärlden som inträffat.  Och vi skall förstå allt annars är vi korkade, haha. Jag själv har precis tagit ett varmt bad och skall nu sätta på filmerna jag varit och hyrt med massa gott till! Det är en perfekt myskväll enligt mig. Jag är nästan aldrig ensam trots att jag tycker det är hur skönt som helst, att bara tänka på sig själv för en gångs skull, göra vad man känner för & slippa ta hänsyn till andra.

Min fredag blev något annat.. Här på 34an är jag! Den enda personen i huset, vart håller alla andra till? Glömt skolböckerna hos farmor så plugga kan jag inte heller. Alla filmer tycks vara helkassa och något onyttigt gott äter jag inte idag.. Varför skulle jag vara hemma för! Jag uppfyller inte ens ett krav inom mysighets-skalan. This friday sucks

Trots det yttre

Idag hade jag verkligen världens värsta fuldag! Usch, jag kände mig riktigt hemsk. Hyn var hemsk, osminkad, stressad, håret var fult, kläderna var fel. Allting var bara rent åt helvete! Sådana dagar har vi ju alla ibland och dem dagarna brukar oftast bli riktigt dåliga. Men vet ni vad? Jag har fyndat kläder och jag blev såå nöjd, jag har varit med riktigt härliga vänner på stan.. Fikat och bara lunkat runt & som pricken över i:et har jag förmodligen ett nytt jobb på g!!Dagen har varit helt toppen! Ibland är det fan okej att vara ful, utsendeet är inte allt.. Iallafall inte på stan en morgon! ;)

Träffade Dessie & Paow på stan, sjukt att jag sken upp som en sol och skriker ''DEM ÄR HÄR!!'' en annan skulle kunna tänka, hallå emma? De är ett år äldre än dig och bloggar. Men Dessie har sådan fin stil och Paow hennes åsikter är imponerande tycker jag.

Fikade med dessa skönheter! Fick min älskade latte och snacka om att jag njöööt.. Fulländad dag!!


Godmorgon sötisar!

Precis anlänt till skolan, skall göra min preliminera spanskalektion idag. Jag har redan studerat Spanska i 3 år ifån högstadiet, dock var läraren riktigt dålig och dessutom var hon aldrig där. Så tre års erfarenhet kan jag absolut inte säga att jag har, jag suger! Haha, däremot lite grundkunskap har jag åtminstone och tänk er när jag stamplar in som ''nybörjare'' helt och hållet på Spanskan, dem kommer ju tro att jag är ett geni som redan kan allt! Mohahaha.

Dessutom åt jag min första frukost idag på hur länge som helst, dock så fick jag stressa utav bara tusan för att hinna med en sked typ.. Jag uppdaterar mer senare, lektionen börjar nu... Måste ge ett gott intryck;)

Hos farmor,  yoghurt, sylt, ägg och juiice



AND I DID IT!

Som jag berättade häromdagen har jag redan gjort två frisörbesök på en vecka. Jag har inte fått den färgen jag velat någon utav gångerna, vilket är lite irriterande.. För mörkt hade jag aldrig när jag kom dit! Iallafall jag tog saken i mina egna händer idag och färgade det On my own! Vet ni vad?? Jag är så jäkla nöjd! Sitter här överlycklig just nu, mitt blonda hår är tillbaka med lite olika nyanser utav slingorna, thats fucking perfect!! Haha ursäkta ordspråket.. Känner mig genast friskare också! ;) SKämt åsido, jag har varit sjuk. Men jag skall försöka ta mig till skolan imorgon för om jag gör det har jag en grym kväll som väntar! Superladdad för helg ♥

Girls just wanna have fun, blondies has more fun. En gång blond alltid blond! I love it

Lillebror

Årets skolkort för denna lilla herre! Även om jag inte alltid bevisar det såväl, så är jag en riktigt stolt syster som tycker att du är den finaste lillebrodern i hela världen! I ur & skur! Min älskade lilllebror.


Stuuudie

Ligger i sängen och pluggar naturkunskap! Går väldigt bra faktiskt, behöver repetera några gånger till men annars så har jag greppat det hela. Skall slå ett samtal till Sofia, är ganska deppig.. Och den tjejen lyckas väl muntra upp även den bittraste. Haha, min lilla solstråle ;)

Läser - antecknar - äter musli & yoghurt


Sånt som händer

Sitter på min bärbara dator2 och tittar gamla bilder, fastnade vid den här bilden. Dels för mitt hår som jag färgade brunt första gången i mitt liv och även dessa tjejer. Man säger att man inte skall glida ifrån någon ifrån högstadiet men glida ifrån det är något man gör ändå. Har bara haft kontakt med Olivia ifrån högstadiet annars ingen. Lyckas man hålla kontakten ifrån lågstadiet-mellanstadiet-högstadiet och nu till gymnasiet då är det vänskap som varar! (riktat till dig olivis).

Dagens; Ligger hemma och har feber.. Tittar film efter film och har panik över mitt hår. Jag vill ha tillbaka det :(
Dagens borde; Plugga till prov

Black and white

I really love black&white! Emma visade mig igår ett redigeringsprogram på nätet, som jag självklart inte förstått mig på vilket hör till det vanliga med mig och teknik ioförsig, haha. Det visade sig vara jättelätt! Dock så föredrar jag ganska simpla bilder (ordeigerade), men svartvita har jag alltid tyckt vart såå fint. Det ger en mer ''gammaldags'' feeling i det hela och blir vackrare. Och en liten text för att visa bildens budskap är ju aldrig fel!

Jag tycker den här bilden är sååå mycket finare i svartvitt. & jag älskar skrivstilen, att den är lite slarvig och ful.
Precis samma texttyp som mamma hade på hennes affärs slogan, jag kommer ihåg när en kund kom fram och frågade mig ifall det var jag som skrivit det. Haha jag blev så sur kommer jag ihåg, som att hon trodde att jag skulle ha en ful handstil?

Typiskt

En sak som är sååå typisk mig är min slarvighet. Jag håller aldrig ordning på saker och ting, tappar alltid bort saker och kommer alltid sent. Jag bryr mig inte om det heller.. En utav mina sämsta egenskaper. Skulle min mobil bli stulen (har haft ett antal som blivit stulna) skulle jag bry mig den första halvtimmen och sedan tänkt ''äh, allt händer ändå utav en mening'', samma sak med cyklar, skolböcker ja allt. Fy för att jag är oansvarig och alltid varit.. Haha. Jag har tappat bort två av 3 saker vi fått utav skolan, miniräknaren & Na:boken. Jag blir så irriterad på mig själv

ÄR DET BARA JAG?

Är det bara jag som känner för att hitta på något riktigt galet?! Resa jorden runt, vem/vilka är på?? Skämt åsido men typ hoppa in i ett tåg utan att veta vart man skall, ta in på ett hotell trots att man bor i närheten, hyra en limousine och bara skriiiiiiiiiiiiika ut över hela stan!, smyga in på krogen, vara vaken hela natten. Det finns hur mycket som helst galet och livfullt att hitta på! Åh! Dessutom hur många är det inte som säger att dem ''lever för dagen'' egentligen? Hur många som helst, och hur många gör det? Inga! Vilket nonsens typ.. Lever man för dagen tänker man inte på konsekvenserna och det är något nästan alla gör, det är ju människan egna bromsknapp. Tänk att bara släppa den för ett tag!

onsdag

Trots att jag är hemma och är sjuk så slår inget mitt hår. Det enda som finns i min skalle nu är håret! Haha. Har redan varit hos frisören två gånger denna veckan och jag är fortfarande inte nöjd. Kan inte gå dit mer nu den här veckan för då skulle nog håret säga ifrån. Vilket betyder att hela helgen är förstörd! Åh vad roligt!! Livet leker! (Lämnar inte huset såhär) Men men.. Isåfall får jag ju lite plugg gjort iallafall! Förresten visste ni att Maria Montazami hade en blogg? Snacka om att jag kommer bli en trogen läsare. Hon är en så godhjärtad och minst sagt roolig person, total älskar henne!

Jag, Andrea & Emma


HOLLYWOODFRUAR

Ligger i sängen & tittar på hollywoodfruar.. Känner att jag börjar bli sjuk igen, mår riktigt illa.. Usch, vill ju vara en frisk och kry tjej!! Har inte tid för sådant här. Hur som helst, det var inte det jag skulle berätta nu, tillbaka till h-w-fruar. Jag irriterar mig så på den där jävla Gunilla Persson!! Fyfan alltså, ser ni hur hon behandlar hennes barn? Om inte.. typ tvingar henne att sjunga, uppträda som sjuk, tvingar henne till det och det & ja bara kör med den stackars ungen hela tiden. Herregud hon är inget objekt! Vilken kärrring!

saker ni inte kanske visste

om mig

* Jag tycker inte om cocacola, men älskar lightprodukter
* Jag är en riktig kämpe
* Jag har inget speciellt godisbehov eller sötsug
* Jag är väldigt envis
* Jag är feg för förändringar
* Tycker inte att jag själv är speciellt fin
* Jag älskar impulsiva saker och att träffa nya människor
* Jag har klarat mig utan godis i ett helt år
* Jag älskar djur och kan bli ovän med en person för att ha dödat en myra eller spindel.
* Jag jämför mig alltid med andra
* Min drömlängd är 175
* Jag tycker att Brad Pitt är den snyggaste killen & Angelina Jolie den vackraste kvinnan i hela världen
* Jag är mörkrädd och livrädd för att gå hem själv
* Jag skriker alltid på skräckfilmer ock skvätter till väldigt lätt
* Jag är skrockfull, såsom trampar aldrig på a brunnar, går under en stege m.m.
* Ingen tror att jag kan bli arg men när jag väl blir det exploderar jag haha
* Jag hatar folk som ser ner på andra
* Jag har väldigt svårt för att hålla inne saker, som att skratta när jag egentligen inte borde.
* Jag har mycket åsikter och är alltid ärlig
* Jag är lättlurad
* Jag skämmer alltid bort mina vänner
* Jag är en tidsoptimist, kommer aldrig i tid och stressar aldrig
* Jag är kaffeberoende
* Jag är svårlärd
* Jag är väldigt utsendeefixerad och brukar må dåligt över det
* Jag är busig och tycker att regler är till för att brytas (haha)
* Jag vill och skall bli en framgångsrik journalist i framtiden
* Jag är alltid positiv och tar ganska lätt på saker och ting
* Kommer ganska ofta med puckade otänkta kommentarer
* Jag älskar mörka, långa och bredaxlade killar
* Jag brukar ofta oroa mig på saker som vad folk egentligen tycker och tänker om mig
* Jag är väldigt pratsam och fnittrig

FIGHT FOR FIT!

Sådär! Fan vad vi är grymma Mirre! Ett stenhårt pass på sats är precis avklarat. Mååååår så bra just nu, ni vet känslan efter man tränat. Är den underbar eller är den underbar?? Förr, eller för ca 1,5-2 år sedan när jag & jennifer hade en period och tränade så sjukt mycket. Jag skojar inte! När vi körde magövningarna samt arm som såklart var jäkligt tunga skrek vi alltid ''fight for fit, FIGHT FOR FIT!'' i hela gymmet, haha dem andra måste trott vi var galna. Men det funkade! Motiveringen & viljan är allt! Nu skall jag hem och äta en efterlängtad kycklingsallad (min favoriträtt) muuums ♥

Visst förändras man med tiden? Haha, den här bilden är ifrån 8an, typ 13 år gammal och överlycklig.. Var i gbg med den snyggaste killen i hela världen som jag då tyckte.. söööttt ;)

Chillllll

Chillar på NA:n med desssa knäppskallar! & som om inte det räckte har vi världens skönaste lärare, älskar henne.. Haha. En lektion kvar och sedan är det lite stanhäng med Mirre & Emma och tillsist ett svettigt pass på Sats som gäller. Taggad tjej!


Glädjetårar

Är så himmla glad över alla människor i min omgivning. Över allt jag har! Underbara nya vänner, som bara ger ger och ger & allt jag vill är att bara ge mer och mer tillbaka. Ni är värda guld! Jag har aldrig träffat så många sådana människor i mitt liv tidigare. Ordlös. Har sagt det förut, och jag menar det verkligen. Jag uppskattar det så mycket så ni kan inte ana & jag kan inte bevisa det tillräckligt. Min famlij som gör mig till världens bortskämdste unge, som ger mig allt jag ber om och alltid ställer upp. (hur många gånger har inte mamma fått hämta mig i stan på sistone mitt i natten efter att jag ringt och väckt henne) vilket jag har lite dåligt samvete för också, haha. Gah, jag vill bara tacka er för allt och för att få leva det liv jag lever!

En riktigt stor godnatt puss på er alla! ♥

Sweet dreams

Ett litet nattinlägg till er söta! Måste visa en bild på bland de snyggaste skorna jag sett på väldigt länge. Så simpla men fortfaranda sååååå läckra! Jag är helt kär. Dem passar till allt! Hur som helst, har tillgägnat hela min kväll vid datorn och telefonen bland underbara människor.  Sofia har underhållit mig i tele ca 2 timmar så nu är min röst ganska slut.. Haha. Det var väl allt vad jag hade på hjärtat idagJenna 0118270-21 bull sv
Jenna 0118270-21 bull sv
Hur snygga är dem inte?? Tiamo är även ett väldigt prisvärt märke, endast 599 kr. Spring & köp!!


3 PICTURES

3 pictures from our night out

Åh! Titta bara vilken snygg klasskompis jag har! ♥


Resultat

Såhär ser mitt hår ut nu! En ganska stor skillnad som ni ser, valde en ganska kall färg även! Alltid lite kul med förändring. Nu skall jag läsa på inför provet. Planerna för helgen är redan gjorda & dem ser självklart ut att bli strålande! ;) Hoppas ni haft en bra Måndag? Älskar Måndagar & även Söndagar faktiskt, då har man en hel vecka på sig att planera och komma på roliga saker, sätta upp mål & utföra. Man skulle kunna kalla det ''möjligheternas dag''!


Räddar mig själv

Woolla! Nu känner ingen igen mig med både glajjor & mössa. Nu smyger jag ut ur huset och beger mig iväg för att rädda mitt hår.. Haha! Ni skulle sett mamma imorse, ''åh herregud Emma, du har aldrig sett värre ut'' LÄMNA INTE HUSET SÅDÄR! Skulle lyssnat på mina vänner samt familj, man skall inte ge sig in på sådant man inte kan. Även om jag inte kan motstå att testa ibland!! Efter att jag räddat mig själv skall jag iväg & gymma med Mirre och även klämma in ett boxningspass på det. Gott gott!

Som ni ser lite på vänster sida som ser ut som en ''skugga'' så ser det ut över hela håret. Haha så himla hemskt!

Nowone know who I am, yääääh.. I m a hip hoper!!

IDOL

Ligger i soffan & tittar på idol med mamma, Eric och vovvarna. Mysigt! Utväxten på håret är även borta & nya slingor gjorda, niceeee. Hehe förresten, bjuder på den här bilden sedan Olivia ''stylade'' mig. Duktigt gjort av henne eller vad säger ni? Det ser ju hur naturligt ut som helst, och det är just det som är det svåra inom makeup delen & som alla stylister vill uppnå, en sådan naturlig look som möjligt. ;)

Laddar upp inför en ny vecka

Jag börjar med att säga; gårkvällen var en bra kväll! Var dock lite för nykter för att hänga med tillräckligt på festerna, ni vet när dem flesta är helfulla och tar för sig och själv börjar man nyktra till mer & mer. Fast det gjorde absolut inget! Var ute med Sofia, Johanna & Emma ifrån klassen och även deras kompisar som numera är mina nya såklart;) Sara, Ida & Stina. Jag störtgillar er allihoppa redan, så härliga tjejer. Annars då.. Har haft en riktig slappis dag, men Söndag är somsagt officiella slappardagen också, alltså inte mer än rätt! Har varit riktigt trött idag så det behövdes. Nu har jag precis kommit hem ifrån en långpromenix i spöregnet med vovvarna och skall alldeles strax åka till ica & köpa hårfärg. Fanns ingen frisörtid förrän om två veckor hos Erica och så länge orkar jag inte vänta & man byter ju inte bara frisör sådär liksom, haha. Well.. Finns inte så mycket mer att säga, dags att ladda upp för en ny vecka med nya möjligheter. Looking forward to it!


Söndagsmys

Vaknade 8 idag efter att ha kommit hem 4 & igår kom jag också hem 4 och vaknade 10. Haha ni hör ju själva!! Varför tillåter jag mig själv inte att sova ut.. Sjukt! Har iallafall lämnat min säng och hoppat upp i soffan med mina gosisar.. Så nu myser vi för fulla muggar, + pepsi max & mitt favvogodis engelsk lakrits. Här mina damer & herrar skall jag vara paxad hela dagen ;) I'm worth it! Älskar att mysa med mina killar! :D

ps; uppdaterar angående gårkvällen senare & måste bara säga att jag störtgillar er alla tjejer! Guuud, vilka underbara personer, haha!

Redo för en grym kväll

Sådär! Nu är jag redo för ännu en grym kväll! Har peelat, rakat, smörjt in mig med bodylotin samt fixat hår & makeup. Feeeling fresh right now! Men först & främst blir det lite filmtittande med mamsen och det vardagliga myset med vovvarna.. Fryser utav bara helsike! Har gjort det i flera dagar, bara gått runt och frusit även på dem varma ställena. Hoppas verkligen inte jag lider utav det som jag gjorde förra vintern.. Vilket jag inte riktigt vet vad det var, men någon slags fryssjukdom under heltid. Usch & fy! Haha. Nåjaa.. lets see what this night can give!



Mamma och Eric konverserar

 Eric - ''Men mamma jag tycker vi skall köpa den bilen, den var mycket snyggare''
Mamma - Nej, vad lustigt. Hur skulle det se ut om vi kom åkandes i en sportbil?
Eric - åh du vet ingenting! det är det som gäller nu
Mamma - Nej men en sådan här däremot, med 7 säten! Då kan herman och melker få en egen plats!
Eirc- ja jaaa, det skulle faktiskt vara bra att ha!

Kan tillägga att vi är 3 st i vår familj som åker i en bil, + två hundar som alltid sitter med oss i sätena. Jag ser ingen anledning att det skall se ut som vi är 10 i familjen bara för att hundarna skall kunna ligga ner i bilen och ha mer plats! Haha, ni hör själva! En typiskt korkad disskussion från deras sida... Jag vägrar såklart att köpa en sådan bil!! Total strejkar

En bild på en skönhet

Det här inlägget tillägnar jag till Sofia! (Hon klagade nämligen på varför hon aldrig var med i bloggen, vilket också kan bero på att du alltid klagar när en liten bild på dig dyker upp) Iallafall här kommer en & nu vågar du inte klaga, haha! Du skall bara veta hur glad jag är att få gå i din klass & att ha träffat dig. Jag har aldrig stött på en människa med en sådan utstrålning som dig! Otroligt. Åååh alltså, din galna glädjespridare vad jag tycker om dig!

ps; skall aldrig glömma en festtopp hemma igen, i fortsättningen är jag alltid redo med en (just for you). If you forgive mee!!?

GOOD FRIDAY LETS START SATURDAY

Alltså, citatet ''Det blir vad man gör det till'' det stämmer verlkligen! Jag har alltid så himla kul & lyckas alltid träffa så underbara människor. Eller så utesluter jag helt enkelt dem mindre bra.. Haha. Hur som helst, jag och Olivia var tvugna att gå till Scandic för ett ärende och trodde att kvällen skulle sluta där. Gjorde den inte! Vi mötte upp Emma och mitt nya festgäng, först vid Stadium & sedan vidare till Orrholmen. Hade hur kul som helst & Emma du är såå jäkla galen och fan vad jag tycker om dig tjejen! Bara mer och mer ♥

Jag, Emma & hennes vänner & såklart även mina nya! ;)

Gillar dig såååå mycket, du anar inte!


Bilderna talar för sig själva!


FÖR IKVÄLL ÄR DET VI SOM ÄR KUNGAR

Åhyes ni läste rätt! Det är FREDAG och utgång som gäller! Allting är fixat och klart, sticker snart in mot staden för en helgalen natt. Har en hel del ställen att välja emellan, så det skall vara.. Välja & vraka ni vet! ;) Återkommer med outfit & lite bilder tomorrow sweeties!

Ligger och myser

Precis varit ute på en långpromenix med mina älskade. Nu ligger vi i soffan och myser.. Självklart får jag locka med lite godis för att hålla dem kvar, haha värt varenda karamell!

God morgon!

God morgon sötisar! Har för en gångs skull inte behövt stressa, har nämligen sovmorgon till 13 idag. Skönt? JA! Skall in till stan för endast en lektion, sedan åter hemma igen & fixa och´trixa lite inför kvällen. Då det bär av emot stan igen såklart! What can I say? I love fridays ♥ Ha en toppenbra fredag gullisar


Kan mycket väl vara dem fulaste bilder som någonsin skådats.. Bildernas budskap är nr 1: nöjd över att ha ovanligt stora läppar idag.. Haha. Nr 2: trött utav bara katten, men jag står ut!


Torsdag doooone

Puh! Äntligen hemma & ännu en Torsdag avklarad! Imorgon är det helg och självklart väntar utgång! Åkte till sats efter skolan med Victor och tränade, dock så trodde jag att vi båda skulle träna tillsammans.. Men det slutade som att han blev min guide. Haha, så himla snällt gjort utav honom! :) Nu skall jag iallafall käka något, ringa till några vänner och välja ut fest outfit.. pooosss!

BRA START PÅ BRA DAG!

Börjar självklart min morgon såhär! Har varit till hemköp och köpt massor utav latte, nu har jag ett litet förråd. Hihi perfekt! Sitter just nu i skolan, en timme kvar tills vi börjar och till och med jag frågar mig själv: hur har jag kommit i sådan bra tid? En svara inte ens jag kan svara på, haha. Efter skolan vankas sats återigen, hoppas att killarna också skall träna så jag slipper vara där helt själv. I vilket fall som helst, jag skall bli såååå jäkla fit efteråt! Just wait and watch ;). Nu skall jag kika på lite idolrepriser.. Dem är så grymma tycker jag, sjukt modigt att ens ställa upp.

GRYMMA BRUDAR

Nu är jag riktigt stolt över mig och Mirre! Har inte tränat på snart ett år och då kan man fan inte kräva mycket utav sig själv. Fick en personlig guiding och schema hur vi skall träna först när vi kom dit och när det var klart hejade vi lite på killarna som tävlade om vem som orkade mest, kan säga att jag är stolt över även dem. (snygga muskler förövrigt killar ;) hihi) hur som helst, efteråt körde vi ett stenhårt pass och gick rejält svettiga och trötta därifrån. Belönade självklart oss själva med en latte på Waynes och strosade runt i lite butiker. Hittade dock inget som jag ville ha.. Nog om det, min plånbok är det bra för iallafall! Träffade även på hur mycket som helst goda och gla'a människor på stan idag, härligt att träffa er mina kära vänner! Nu sitter jag hemma hos farmor, skall ha spa-kväll och fräscha till mig lite, känns sååå behövligt just nu. Ursäkta mig för lite bilder, imorgon lovar jag att återkomma med nya! Hoppas ni haft en bra dag också? Och självklart får en superbra kväll. Vi hörs mer imorgon godingar. Puss på er alla! ♥

With this sweetie!!

Bra start på dagen

Såhär börjar jag min dag! Men en latte såklart! Emmi's caffe latte är utan tekan nya favoriten. Testa den om ni inte smakat! Love it. Börjar alldeles strax naturkunskapen, skall nog mest läsa på inför provet. Och just det jag har kommit på ett perfekt sätt för mig att plugga, alltid när jag är hemma och skall läsa på ''råkar'' jag fastna framför en eller annan internetsida och om inte internet är det någon annan ursäkt jag har för att pausa självaste pluggandet. Nästa gång skall jag plugga på ett cafe till en god latte! (låter väl som värsta kaffe fantasten och det är jag) syftet är att då har jag inget annat att fokusera på förutom skolböckerna och min latte, smart va?! Haha. På lunchen skall jag och tjejerna från klassen ner till stan & äta och efter skolan skall jag och Miriam träna med våran pt på sats. Älskar livet!

IDOL

Ligger i sängen hos farmor och tittar på Idol! Tror det är första gången jag sett ett helt Idol avsnitt faktiskt, haha. Brukar aldrig fastna för dessa program, det duger helt klart att fördriva tid med.. Nu vet jag hur jag skall göra det hädanefter! :D

Sjuk tjej

Ligger hemma och är sjuk, vilket jag verkligen inte har tid för just nu. Hade en redovisning idag på Svenskan, hoppas veeeerkligen jag får visa upp min senare. Har lite panik för att jag sjukanmälde mig försent så anmälan registreras tydligen inte, vill ju inte bli klassad som en ''skolkare'' i läraranas ögon precis. Märks att skolan har kommit igång nu, vi har hur mycket som helst att lära oss. Ett lycka till behövs!!


Look of today

Häär är en lite bättre bilder på dagens look. Kostymbyxor från mq och blus från sisters. typ en ''favorit outfit'' för mig! Nu skall jag återgå till plugget som jag tagit pauser ifrån hela dagen. Måndagens höjdpunkt blir hollywoodfruar ikväll. Älskar Isabelle & Maria, dem är så egna och Isabelle har verkligen egna åsikter som hon står upp för, diggar det!                                            


Plugget

Sitter i plugget på samhällskunskapen. Har en ganska tuff dag ända tills klockan 5.. menmen överlever gör jag iallafall! När jag kommer hem har jag ännu mer plugg att ta till rätta på, förbereda samt slutföra en Svenska redovisning imorgon, plugga på naturkunskap samt läsa på lite samhällskunskap. Känns att skolan börjar komma igång nu igen! Annars då.. Allting är hur bra som helst, jag är oerhört shoppingsugen. Vilket jag kan använda till något positivt, skall plugga på superbra idag och sedan belöna mig själv med en rejäl shoppingrunda! Deal till mig själv. Haha! :D


Min outfit syns inte såväl men jag bär på en blus ifrån sisters samt kostymbyxor ifrån mq. Väldigt casual precis som jag vill ha det! Förövrigt har jag värsa fuldagen, men bjuder på två pic ändå. Ha en bra dag alla medborgare!

Grattis älskling

Grattis till min älskade bästavän! Som fyller 16 bast idag! Hoppas du får världens bästa födelsedag för det är precis vad du är värd. Skulle ge dig hela världen om jag bara kunde! Tråkigt nog lite omöjligt, men något nästan lika bra skall jag fixa. (wait for a supriiiize my dearest!) PUSS! ♥
 

Alltid med aldrig utan!

GODING!

Titta vad min supersnälla vän överraskade mig med! Ed hardy parfume, ååh hon vet hur mycket jag gillat just den. Lånar nämligen alltid den när jag är hos henne, och nu kom hon med en till mig. Det här går inte, mina vänner måste sluta skämma bort mig alltså.. Haha du är för underbar ♥ (jag skall självklart lista ut någon bra överraskning till dig ocksåå! just wait)


This day

Har bara lågit ner och gömt mig hela dagen, om ni inte förstått det har jag varit näst intill död! Hur trött som helst. Men som alla mina vänner sagt ''din kropp kommer ta stryk snart'' efter mina vanor med endast kaffe som mat på vardagar och 2 h sömn. Fast visst är det onödigt att sova om man inte är trött?! :D Och hellre att jag har mycket tid och inte är trött alla dagar förutom en isåfall, en Söndag kan jag gärna offra liksom! Som en liten räddare i nöden kommer Olivia till mig nu, vi skall se på film och som vanligt tjejsnacka, en typisk Söndags syssla om inget annat. Uppdaterar mer imorgon.. Hoppas ni haft en bra & riktigt mysig Söndag <3

10 år sedan

Skänker en tanke till det fruktansvärda som hände Usa för 10 år sedan. Jag var bara 6 år, men minns det fortfarande lika väl ifrån radion. Vila i frid alla drabbade, och alla som mist någon nära. Det här kommer aldrig glömmas ♥

Godmorgon världen

Sitter nyvaken med rostade mackor och cola light (favoooriten). Har fått sova ut idag och jag är så nöjd! Var evigheter sedan, jag minns rättaresagt inte ens. Bad bad bad! Min lillebror kom och förgyllde även min morgon, trodde aldrig att han kunde vara så söööt! Gav mig jättemycket godis och hjälpte mig få igång min gamla dator (jag är lite oteknisk som ni vet). Tack lilla lillebror! En bra start på dagen är allt, nu skall jag sätta på en film att mysa till! Hörs sen :) pusspuss


hundjävel typ

Vet ni hur sur jag är eller? Jag hade precis värmt en pizza i ugnen och knappt börjat äta och går ut till köket för att hämta dricka. När jag kommer tillbaka är tallriken renslickad och tom & där bredvid står det en jävla hund som slickar sig belåtet om munnen! Fy vad irriterande! Alltså jag som var så sugen och hungrig framförallt.. Alla andra tyckte förstås det var ''jättekul och melker gjorde inget mer än rätt'' han är ju en i familjen liksom. Kan säg att du står inte på plus sidan nu lilla gubben! Hur som helst, skall försöka skynda mig lite och kila iväg till Olivan, vankas en dag med den saknade trollungen! Love ♥


tummen upp för att mina naglar växt ut igen! wwwey ;)


Lyckad kväll!

Som ni ser på bilderna, kvällen har varit superlyckad! Tack alla inblandade. Nu skall sängen få göra sitt & jag påbörjar en låååång sömn för en gångs skull.                                                     

Puss på er alla & jag hoppas att ni haft en lika grym kväll som jag!

ready for this night

Ikväll är det fredag och såklart väntas det fest all night long! ;) Är hur taggad som helst, vilket jag inte varit på ett tag. Men nu verkar partysuget vara tillbaka på sin plats igen! Har som vanligt riktigt bråttom och borde inte sitta här och dryga, ni vet hur jag är.. En jävligt dryg person samt värsta tidsoptimisten. Menmen, man lär sig leva med sina fel ni vet! Godingen Emma möter upp mig i stan och lite senare kommer förmodligen Sofia och joinar natten. (Hoppas!!) Ses i dimman!!



Sunny little day

Underbara härliga dag! Har haft en strålande dag som vanligt. Men jag skall försöka begränsa mig lite och inte skriva en hel bok till er den här gången. Blev somsagt sats efter skolan, fast vi testade oss mest fram. På Onsdag skall vi få hjälp utav våran pt! Efter ett träningspass hängde jag på stan med Sofia & hade det riktigt flummigt som vanligt med den goa tjejen. Haha älskar henne redan! Påväg hem träffade jag på ett gäng vänner ifrån jobbet som jag snackade non stop med under hela turen. Nice talk ladies! Nu grillar mammsen åt mig och Eric, är utsvulten. Imorgon är det redan Fredag & jag längtar så! Life is playing with me! Oooohyeah;)

MATTEMATIK

Sitter på matematiken med Emma & Mirjam (Liljan & Myran som jag kallar de små liven)! Har precis haft ett test & det gick väl sådär, men jag hänger med hyffsat bra för att vara jag på matten faktiskt. Försöker intala mig själv att det kommer gå suveränt! Har lunch alldeles strax, då skall typ hela klassens tjejer ner och terrorisera Mc. Nam nam.. Längtar efter min älskvärda kycklingsallad. Efter skolan vankas första passet på sats och snacka om att vi är ett gäng taggade brydar! Fan vad fit vi kommer bli alltså! Träffade även Olivia förut och hade som vanligt en välbehövlig fin pratstund med min fina tjej. Aja, nu skall jag återgå till räknandet.. Wish me luck!

Look of today

Efter några timmar bara mår jag strålande igen! Är nog lite tursam trotsallt? Hehe. Jag passar självklart på att bjuda på en ''look of today'' bild, med tanke på att det är så sällan man hinner det liksom. Just nu har jag soffmys med mamma & vovvarna, till Leila bakar & lite pepsi max förstås. Imorgon kommer bli en såååå rolig dag, första gympasset på Sats med gänget! ;) Wiih nu kör vi brudar! ♥


SLUTA BITA!!

Sönderbitna naglar är utan tvekan det fulaste & äckligaste som finns! Det ser bara så ofräcsht ut. STOP IT! Korta naglar kan vara fint, även om jag föredrar långa. Men bitna naglar däremot, äckligt äckligt äckligt!


trött tjej

Jag är hur trött som helst, skulle kunna somna sittande om ni förstår. Fryser utav bara katten, har hosta och förkylning. Inte bra, och jag har ingen tid för fem öre att återhämta mig. Händer saker hela tiden just nu. Åkte in till stan idag för en lektion, kändes inte så värt. Efter skolan strosade jag runt på stan med Miriam & hennes kompis. Köpte med ceacarsallad hem som också är min första måltid sedan jag åt ihop med tjejerna, ganska sjukt jag vet. Aja nu skall jag sussa lite possposs

Tacksam!

Dagen idag har som vanligt varit jättebra! Antar att ni är vana att höra det nu för tiden? Haha! :D Jag är faktiskt väldigt tacksam över att leva det liv jag lever. Ha vänner, som finns & stöttar, som jag kan skratta och prata med i alla lägen. Ni är guld värda allihoppa skall ni veta! För övrigt så fixade jag, Miriam, Andrea & Sofia Satskortet, så är numera Sats medlem! ;) Fan vad fit jag skall bli.. Haha! Känns bra att jag känner så många tränare där också, finns fördelar att ha en pappa som känner allt och alla ibland. Olivia & jag hade sedan en tid tillbaka snackat om att fixa det här så jag hoppas att hon fortfarande är villig att börja där med oss! Vi kommer bli ett grymt tjej team. Efteråt ''firade'' jag & tjejerna det med en nyttig fika på Waynes såklart! Nu skall jag mysa ner mig i soffan till en film. Cosytimes!


Lilla jag idag;)

Vart vill vi människor?

Vart vill vi människor?

Ibland blir jag så frustrerad över oss människor. En liten klick av jordens befolkning lever lyxliv, reser runt, äventyrare och verkligen lever sitt liv. Resterande människor lever ett helt vanligt liv, som då innebär en godispåse på helgerna framför Melodifestivalen, ett jobb i servicebranchen med den brutalaste lönen och förstås någon utomlandsresa per år om ekonomin räcker till. (En slutsats jag dragit med all rättighet)
Det jag vill säga är inte att det är ett tråkigt liv eller att man måste leva lyxliv för att leva livet, det jag vill förmedla är vill du det här?
90% av människans befolkning har ett sådant liv och det är nu vi kommer till den stora frågan.
Skulle 90% av människans befolkning vilja ha det livet? Jag menar, vi drömmar, kräver knappast samma sak som nästan alla andra. Inte en chans att du har samma krav som en annan.
Alla har olika drömmar, alla har drömmar.. Fast inget mer än så. Skulle jag fråga en person:
- Vad drömmer du om? Jag skulle så gärna vilja bli pilot och starta en egen flygfirma, som skulle bli så stor'' fast det är bara en dröm, alla drömmer om något liksom. Eller en äldre dam som som gärna vill vinna miljoner på lotto, en tonåring som vill flytta och flytta och aldrig riktigt ha något hem, bara leva för dagen. Eller den där tjejen som är helt exalterad utav kändislivet och vill bli precis likadan, fast hur skulle hon kunna det. Glöm för guds skull inte det är bara en dröm.
Vad är det som stoppar er? Ni är människor som precis alla andra, ni har också lika stora möjligheter som precis alla andra! Det spelar ingen roll om din pappa har kontaker, äger något stort företag och allt vad det kan innebära. Alla måste börja någonstans och det är upp till dig om du vill börja eller ej. Så vart kommer denna brutala lathet ifrån? Den som stoppar hela samhället att leva sitt liv, det är så många som inte uppfyller sina drömmar.
Lev efter måttot: Vill du dit, skall du dit!
Jag skall flytta till staden som aldrig sover, New York. Få ett jobb på en utav världens största tidningar Elle med en grym lön och bo i oslagbar takvåning som ingen tordes tro sig finnas.
Jag skall förverkliga mina drömmar, skall inte du också det?

time for school

Skall alldeles strax åka till skolan! Hade ''sovmorgon'' idag, gick upp 6 istället för 5 och börjar inte förrän 10. Haha, då tänker ni säkert ''vafan gör hon uppe såhär tidigt?'' Jag hatar att stressa är svaret! Enligt mig så finns det faktiskt inget värre, stressiga människor är det värsta som finns.. Förstår inte hur dem orkar med sig själva i vardagen, otroligt! Hellre komma några minuter försent än att förstöra dagen pga det. Om du får en dålig start på dagen förstör det oftast hela dagen. Hur som helst, det bästa av allt med att börja sent! Cafen:a har öppnat! Woooooho.. Såhär ser jag ut idag. En stickad svart tröja, jeans & converse. Simpelt!

Surfing på Mc

Äntligen har jag jobbat klart! Känns gott, det här passet var fan ett brutalt pass (ursäkta svärordet) haha! Nästa pass är redan imorgon, då vi även skall köpa satskortet med brudarna. Sitter just nu på Mc & surfar på deras wifi (gött att det finns här likssooom) samt avnjuter min vardagliga latte från waynes. En latte & livet leker! ;) Åh är såhär överhyper nu igen, har dessutom sovmorgon till 10 imorgon. Glad tjeeej!

Hoppas ni har det fint godingar!

DAG 1, TUFF DAG

Puh! Snacka om tuff dag. Det har absolut inte varit min dag.. Först och främst fick jag starta min Måndag utan latte och när jag väl skulle köpa en, ja då tog idioterna inte kort!! Alltså hör ni själva? Vem tar inte kort nu för tiden liksom.. Okej, jag tar tillbaka idioter men ändå så sjukt irriterande, jag överlever inte mina skoldagar utan det nämligen. Det är nyckeln till varför jag alltid lyckas vara pigg & glad i skolan! Kaffe kaffe kaffe. Tillslut stack jag ner till OK och köpte min efterlängtade latte! Behövdes verkligen för att klara denna killer dag, ända till klockan fem och direkt jobb efter det.. Gah.. Är inte alls laddad för den här dagen. Som tur är, är den snart över! Har varit på dåligt humör och trött hela dagen, vill bara sluta jobba och komma hem. Jaja.. pengar i all ära liksom. Hörs mer senare eller imorgon nu måste jag återgå till arbetet! Kisses


Myspys

Pizzatime med lillebror! Pizza, dricka och några klassiska filmer. (såsom Grease) Likeee! Gottigott gott


Oh oh i wanna get close to you

Söndag! Hur mår ni? Själv mår jag som fisken i vattnet! Hur skönt som helst. Eftersom det är Söndag, alltså officiella slappar dagen har det inte hänt så mycket, jag borde skriva på en Svenska läxa, fast jag skiter i det! Tar det imorgon istället.. Haha. Istället har jag tagit en lång promenix med mina älskade vovvar, pussat lite på dem och haft det riktigt gosigt ihop. Gick även förbi ica och köpte lite gott till mig & lillebror, så nu skall vi mysa till det. Bara en bra film som saknas! Överlåter det till herren för en gångs skull, han lyckas alltid bli så besviken över mina val nämligen. Ikväll är det en powerwalk med Olivan som gäller, skall bli sååå gott att träffa henne! Har inte gjort det på flera dagar, vilket innebär att vi har en hel del att ta igen, mums skvalller!! hoho. Har inte så mycket mer på hjärtat, hoppas ni har det så bra som det bara går! ♥

Thank you guuys

Tack så mycket för kvällen mina vänner! :D Jag har haft hur trevligt som helst med er som jag nu vänjt mig vid att ha! Sååå underbara personer! Vi gick ut & åt på Mongoliska, någon kinarestuarang. Det var buffe så snacka om att man blev proppmätt liksom... Hur gott som helst, är ioförsig ett matvrak, haha så kanske inte rätta personen att avgöra sådant. Sedan stack vi vidare ut till Hammarö på fest, ingen riktig ''wow'' fest, men det var fortfarande en hel del nya & trevliga människor jag stötte på. Alltid lika kul! Sååå jaa, vad skall jag säga mer? Jag är ganska trött, skall ta en välbehövlig sovmorgon.. Mmm. Slutfattar kvällen har varit toppen! Längtar tills helg igen ;) men först en vecka med nya möjligheter! WOHO LIFE IS PLAYING!

Alla tjejer samlade förutom fotografen Sofia! Saknade även några andra sjuklingar :( Vi skålade för er tjejooor ;)!

Jag, Andrea & Emmis. Like you guys!

Johanna & jag, våran nya klassmate! Hur söt som helst och genomgo tjej. Välkommen till gänget!! ;)

2cool 4school



Okej, ta den första bilden with a pinch of salt!! ;) Såhär ser jag iallafall ut idag. En vit tight, ganska kort klänning med en rosett i mitten, pärlörhängen, pärlarmband, klocka och bronsfärgad ring. Klart! Håret låter jag bara hänga.. Ikväll skall jag & ett gäng tjejer somsagt ut och äta på någon mysig restuarang. Vi har planerat utgång fast har även en plan B vilket är bio isåfall. Doesn't matter for me, bara jag får hänga med dessa härliga tjejer ett tag! Har även en till ideee att dela med mig utav... Den är så bra, så jag hoppas inte jag glömmer det. (om någon utav er ser det här, påminn mig) är en glömsk jävel nämligen! Haha :D Hoppas ni andra där ute i stora vida världen får en kväll värd att minnas. KISSES! ♥

TONIGHT GONNA BE A GOOD NIGHT

Godmorgon alla söta! Idag är det Löördag! & den är lika efterlängtad som vanligt. Orkade inte gå hem inatt så mellanlandade hos farmor som jag också vaknade upp hos idag. Perfekt.. Min farmor har nämligen alla skönhetsprodukter en människa kan tänka sig, det är ganska sjukt faktiskt. Men perfekt för en utgång! ;) Skall ge mig själv en rejäl makeover nu med hår, naglar, hud och ögonbryn. Ikväll skall jag ut med några tjejer ifrån klassen, vi har först tänkt att gå ut & äta på någon mysig restuarang för att sedan bege oss vidare ut i det fria! Kommer bli en hur grym kväll som helst med världens härligaste nykomlingar, like them all so much!! Perfect ;) Uppdaterar senare med klädval! Pusselussar

COSYNIGHT

Är med Jennifer hos Jennifer och har myskväll! Vi skulle egentligen ha stuckit iväg på fest men vi bestämde oss för att stanna hemma. Vi har nämligen hur mycket som helst att snacka om och det var trotsallt en evighet sedan jag & Jennifer hade en riktig J&E dag! (Dem är oslagbara förövrigt!!) Förut var det liksom vardag för oss, och det kommer alltid vara en tradition & den måste vi såklart hålla i, även om vi bytt skolor och inte ses lika ofta. Det var en liten uppdatering åtminstone, vi hörs mer imorgon bloggen! Nu skall jag & min bästis mysa till det så mycket vi bara kan ;)
Inte alla tjejer som har en bästis med tvättbräda!! JA! Jag är jävligt stolt;)

CLOTHES

Är ute efter en ljusblå blus & en vit! Dock tycks det vara omöjligt att finna.. Typiskt, ellerhur?! När jag köpte dem perfekta ifrån H&M gick dem sönder på direkten, så himla synd för dem satt så bra verkligen. Visst är ''budget i all ära'' men det funkar inte alltid, kvaliten kan vara så kass!! Ett bevis. När jag provade ifrån Sisters var dem inte alls lika fina i modellen och varken Ralp Lauren eller Gant har jag funnit en perfekt på heller. Att det skall vara så svårt liksom! Tipsa mig gärna om ni vet något bra ställe! :-) Mitt i mitt letande har jag självklart fastnat för något nytt.. Titta på dem här kläderna utan att bli förälskad. Det går inte!! ;)


Så sööööta toppar! Älskar detaljerna på vartenda plagg, en topp som gör hela outfiten. Inte illa skulle jag säga! Loooove it.. Ifrån Odd Molly.

Är jag verkligen en tjej?

Okej, när det gäller att hålla det frächt och cleant är jag verkligen inte den bästa! Titta bara på mitt rum liksom.. Städade förra veckan & det ser redan ut såhär. Haha uuuusch! Tycker att det är hur svårt som helst, efter att jag provat ett plagg ligger det redan hundra till på golvet, sängen, bordet var det än tycks få plats & tid för att ta rätt på det har jag inte, inbillar jag mig själv åtminstone! Skämt åsido, jag måste alltid springa till bussen så tid har jag inte. Nu efter ännu en utskällning från mamma ser mitt rum fräscht ut igen.. (hoppas det varar ett tag den här gången) en långpromenad med Ebba, Anna, mamma & luffsarna var lite roligare.. titta vem som är trött efteråt? Gah.. vill bara äta upp min lilla gris!

Opedant..... (nu är det dock fint igen ;) )


Det bästa utav allt! En lång varm dusch, peeling, ansiktsmask, nyrakade ben & body lotion Cocos från The bodyshop. (nya favoriten) ååååååååh.. mmm

ALMOST FRIDAY!

Tagga upp nu tjejer & killar!! Almost weeekend! Wiho, så jäkla laddad. Helgen kommer bli grym! :D Tycker inte ni också att veckorna går sjukt snabbt? Hinner knappt komma tillbaka till skolan så är det helg igen, det är väl då man kan säga att det flyter på bra. Tiden går fort när man har kul to say! Åkte med Jennifer hem så fick en liten snackis med henne också, alltid lika välbehövligt att höra hennes röst.. Alltid lika roligt. Frågade om hon ville hänka med till Sebastians fest imorgon, snacka om fullt schema. Direkt från jobbet till festen! Men men.. bättre än inget liksom. Förresten, vet ni vad jag alltid blir så jäkla besviken på? Det är när jag tittar efter i brevlådan! Det är alltid fullt med post men det är fan aldrig till mig. Usch vad irriterande, skulle inte ni kunna skicka ett brev till mig eller två? Skulle muntra upp mig sååå mycket! Har bara en lektion imorgon också, snacka om soft. Vad skall jag säga? Livet leker ni vet!

Det här ligger alltid i brevlådan.. Fy på dig postgubben

Såhär såg jag ut idag! Pike tröja, lee jeans, klocka och converse. Simpelt helt enkelt! Haha jag & Sofia lyckades även klä oss exakt lika. Snyggt ;)

In the school

Sitter i cafeterian med tjejerna & planerar helgen som kommer bli toppen! Längtar redan! ;) Har bara en lektion kvar samt klassråd, ännu en soft dag med andra ord. Hur många dagar till 4-5 har ni som är softa egentligen? Vi har så varje dag, trots att dem är långa. Tycker att vi samhällare är lite tursamma trotsallt! Skall ta en sväng ut på stan sedan med mamma & lillebror, försöka hitta något fint tills lördag och även ett jobbpass.. Haha jag har redan tröttnat på jobbet, funderar på att tigga till mig lite mer anställning på Scandic istället, mycket roligare faktiskt & mycket snyggare killar ;) okej, det sista kan ni glömma bort förresten.. Haha!

Mitt tjejgäng!

RSS 2.0