Svårformulerat nattinlägg

Hej på er alla nattugglor! Jag har som vanligt mycket att säga så det passar alldeles utmärkt med ett litet inlägg. På tal om det, pratar ni också med er själva när ni är ensamma? Haha jag gör det alltid.. Och faktum är att det inte är så illa, man kan ge sig själv precis dem svar som man vill ha! Nog om det nu, jag sitter och grubblar över min outfit tills imorgon, vill så gärna inviga mina superläckra klackar! Har dock kommit i underfund med att jag blir ca, 184 cm i dem. Ioförsig är det bara fint att vara lång, jag brukar alltid känna mig lite extra ''maktfull'' hur konstigt det än låter. Åh jag längtar så efter att få inviga våren! Härliga värme bara kom hit med dig nu.

Såg precis på ''Kärleken checkar in'' med Jennifer Lopez. Har ni tänkt på att hon nästan är ''fattig'' i alla filmer för att sedan bli rik och få sin drömprins? Jag älskar sådana här romantiskafilmer med lyckliga slut! Synd att det inte alltid är så i verkligheten.


Fika hos farmor

Fikar hos farmor med familjen & gammelmormor. Mysigt!

Hittar en annan lösning

När farmor inte får tag på mig (som förövrgt hatar att jag inte använder mobil) hittar hon minsann andra lösningar. Som te,x maila mig lite då & då!

Destination Sunne

Jag har tillbringat min helg i Sunne! Jobbade på en nattklubb igårkväll och det är utan tvekan det roligaste jobbet jag någonsin testat på! Alla drinkar och hela akoholbiten var nog inte min starka sida men det gick bra ändå! Dock så förstår jag inte hur jag fått jobbet när jag inte ens fyllt 17.. haha. När jag slutade kom supersnälla Felicia och hämtade mig för att åka hem till henne på en ''mysnatt'' med chokladfounde med jordgubbar. Mums!

Tack så hemskt mycket för att jag fick sova hos dig & ja allt Felicia! Du skall absolut gottgöras! Nu sitter jag på tåget hem till lilla Grumset där släkten är samlad (vilket innebär massa god mat) yummmie. Haft en toppenhelg!

Haha ser jag inte lite jobb-taggad ut? ;)

Lunch med fina fillan


Fett hett

Något som jag tycker är så skitsnyggt på tjejer är när muskelkonturen på armarna syns! Dem skall se fasta och gärna lite musklade ut. Min värsta mardröm i 8an var att få otränade och slappa armar. Tror jag skall sätta upp ett mål för armarna iår igen!


1 gång i veckan!

Alla borde ha en riktig mysdag minst en gång i veckan! Mig räcker det för en bestämd dag en gång i veckan då jag måste ha lite struktur på mitt schema & såklart vill komma i form till sommaren;). Haha känner mig inte som en tonåring när jag skriver om mina åsikter.. Pratade med emilia förut som hade ''panik'' över att ha en hemmakväll på en fredag. Jag själv tänkte bara ''är hon störd? hemmakväll är det bästa som finns'' haha kände mig lite som en pensioner... Men jag skyller på att det är hon som är jäkligt vild &  galen!

Nu skall jag mysa vidare med farmor & göra så lite som möjligt! Skall ringa min sjukling också & höra hur det är med henne. ♥

Stelopererad

Godmorgon! Från en stelopererad person... Såhär ser jag iallafall ut idag, som jag gått in i en vägg ungefär;) Nu skall jag till stan möta upp Amanada & sedan provjobba på förhoppningsvis nya jobbet. Ha en bra fredag!

Sweet dreams

Åh herregud.. Efter den här veckan kan jag konstatera att dygnet har fan för få timmar! Har varit i maximal stressposition under heltid. Imorgon har jag massor utav småärenden att fixa innan förniddagen, fika & planera lite med felicia, boka tåg & hotell & tillsist provjobba (vilket innebär att jag måste göra bra ifrån mig & vara pigg!!). Sedan måste jag handla lite inför kvällen & som tur är blir iallafall den lugn.

Men jag skall inte klaga, hellre för mycket än för lite att göra. Och rara ni, håll tummarna för mig imorgon. Nu skall jag sussa.. Börjar bli lite trött. Vi hörs mer imorgon godingar! Puss & sov gott. ♥

Sats!

Sitter och väntar på bussen och har precis kört ett pass på sats! Duktig jag har varit dessa två veckor, tränat dubbelpass varje dag. Och så skall det förstås fortsätta! Beach 2012 here I come hehe.. Näh, nu skall jag ta en myskväll hemma & tagga upp för provjobbet imorgon. Är riktigt förväntansfull faktiskt! Jag har ju haft hur många jobb som helst egentligen men inget har dugit, hoppas detta passar en kräsen jäkel som mig.

Hoppas ni mår toppen och haft en suverän vecka som mig. <3


Some pic from the weekend

En kväll med nästan hela tjejgänget samlat. Trevligt trevligt trevligt



Skolan

Har precis kommit till skolan för en lektion. Var hos doktorn förut och innan jag stack in till skolan (En mycket bra nyhet) trallade jag runt lite på stan, såklart. Haha.. Hade lite Cv på mig så sökt ca. 10 jobb + att jag skall provjobba imorgon på en pizzeria i mitticity (jag vet pizzeria.. haha) men jobb som jobb & pengar som pengar!
Dock får vi se hur det här går med tanke på att jag stått och sagt till ägaren ''att jag kan allt och är oerhört snabblärd'' hm. Nåja, det är snart helg och det skall bli så himla skönt!


Tom på ord

Jag blev helt tom på ord när jag hörde på nyheterna vad som hänt nere i Skåne, en 19 årig tjej som blivit mördad av sin bror (hedersmord). Alla har sina religioner och troer & det respekterar jag fullt ut, faktum är att det måste vara ganska skönt att ha något att tro på och vända sig till. Däremot att man mördar någon för sin religion är helt sjukt, förjävligt, och en syster dessutom. Det finns inte ord som kan beskriva hur sorgligt det är. Jag förstår inte hur man kan älska sin religion mer än sin familj. (Trots att det står det i bibeln)

Och Sverige är fan inte bättre det. Den här tjejen hade tydligen varit hos socialen flera gånger och sökt skydd för att hon varit i fara, men inte fått något. Hon hade sovit varje natt med en kniv under sin kudde för att hon varit så rädd. Usch, hur kan Sverige ens sopa en sådan här sak under mattan? Inte förrän hon är död och helt försent tar dem tag i saken. Hellre ett liv än en mördare!! Sverige borde skämmas.

Rest in peace


Död

Imorgon får jag tillbaka min kamera så då blir det massor med uppdatering & roliga bilder igen! Jag struntade iallafall i skolan idag, hade så ont i magen så bestämde mig för att köra ett cykelpass på sats istället. (Ja det blev mycket bättre) Enligt mig så är det onödigt att dra på sig träningskläderna om man ändå inte kör 100% och känner av träningen efteråt, och idag tror jag fan att jag körde minst 200%! Haha jag är fortfarande helt slut.. Skulle med & heja på brorsans match, men det får bli en annan dag istället. Jobb & vila står på schemat!


Tisdagsmorgon

Godmorgon kära ni! Jag måste säga att skippa brunkrämen är ett bland mina bättre beslut, idag gjorde jag iordning mig på en kvart så nu har jag en hel timma över! (Anteckna) haha. Tänkte börja skriva ett cv, men varför är alltid surfa på facebook så mycket intressantare? Jag måste ha blivit väldigt lat med mitt tänkande. En sak som är lite hurtigt idag är åtminstonte träningen som jag längtar som fasiken efter! Skall försöka mig på att köra två cykelpuls pass, det återstår att se ifall jag överlever.. Kalorier kommer iallafall brännas ;).

Hittade den här bilden från Bellas fb på hennes födelsedagfest, hur mysigt ser det inte ut?

En bra början

Hej alla glada! Jag har haft en jättebra början på den här veckan. En soft skolstart är absolut bästa starten. Efter skolan mötte jag upp Sara för en lång & mysig fika, hade en väldigt trevlig stund med den godingen! Efteråt bestämde vi oss för ett pass på sats, blev dock ganska lungt.. Men det är ju trots allt tanken som räknas! ;) Nu återstår allt tråkigt. Plugg för hela slanten... Men jag överlever, hoppas ni haft en toppenmåndag också. ♥

Min fina nya vän! En riktig glädjespridare;)

Söndag

Åh gud.. Inte allt för ofta det här händer men fasiken vad skönt med Söndag! Riktigt taggad på en ny, nyttig och träningsfylld vecka. Idag har jag lite småsaker att sköta såsom, plugga, städa, träffa Olivia m.m. Nu skall jag hoppa i duschen och sätta lite fart. (Inte kommit upp ur sängen ännu haha) Puss kram

Myskväll med farmor!

Har jobbat lite och sedan dess bara softat hos farmor. Tänkte sticka in till Olivia i stan men min allt för snälla mamma har tagit mina pengar och kort som ett straff för igår, sååå jaa.. Jag är numera utfattig! Tur att farmor är snäll iallafall, och erbjuder en myskväll. Vi skall baka chocolate chip cookies och köpa massor utav godis att mysa till framför komedier. Den ultimata myskvällen!

Jag tycker att jag ser så sur ut på alla bilder, vilket jag absolut inte är! Och verkligen inte i verkligheten, jag har ju faktiskt ett leende på läpparna de flesta av timmarna;) Så nu bjuder jag på ett riktigt glatt!!


gårkvällen

nu har jag testat på nästan allt i bloggväg, dator, mobil, ipad... haha måste nog säga att jag håller mig till datorn, resterande är lite för krångligt för mig. hur som helst, gårkvällen! var hur trevlig och bra som helst till en början, hela tjejgänget startade hos emilia och som enligt mig är den perfekta början, så mysigt med nästan alla tjejer samlade. kvällen fortsatte och var lika toppen som kag förutspått tills det blev ett glas för mycket för mig, inget roligt men somsagt det händer alla. nu skall jag börja fixa mig lite, det knepigaste av allt är att jag vaknade fräch idag! åh så himla skönt verkligen. ikväll får det bli en riktig myskväll med en kär vän!                                                        n. n.                                                                                                                                                                                                och jo förresten! glömde att tilägga vilka underbara vänner jag hade igår. det märks så tydligt vilka som är sina äktingar! ni är guldvärda, puss på er alla!

Fix och trix!

Halloj alla partyglada där ute! Har trallat runt på stan hela dagen med emmsan, fick med mig en vårjacka hem ch lite annat smått och gott tills ikväll. Nu sitter vi hos henne och jag har precis avnjutit en supergod/supernyttig sallad, sikken värdinna till vän jag har;) Jag har precis duschat och vi skall vara hos Emilia med tjejerna om 20 minuter.. Menmen, dem dör väl inte av att vi kommer lite sent. Jag har en magkänsla som säger att det här kommer bli en toppenkväll! Hoppas ni har en likadan känsla alla godingar! 
Har jag inte en fin vän??

It's friday friday, gotta get down on friday

Godmorgon solstrålar! Äntligen Fredag! Skall snart åka iväg med mamma till skolan för en tung skoldag... Men jag överlever! Såhär ser jag iallafall ut idag. Lånar mammas jacktröja (?) som jag skall ha ikväll också, jag tycker att den är lite fräck. Ha en bra dag!


Det har aldrig suttit bättre

Fyfasiken vad skönt med helg! Det har nästan aldrig känts bättre faktiskt. Har många roliga planer för den här helgen som jag ser fram emot! Nu har jag precis kommit ut ur duschen och skall göra mig lite fräsch. Ser ni vad rolig jag ser ut förresten? Utan mascara och målade ögonbryn borde jag inte visa mig offentligt, jag tycker det påminner lite om ungarna i maddicken som blivit drabbade av löss, haha. Förhoppningsvis händer inte det mig;) 
 
Hoppas ni också får en superbra helg, myskväll som festkväll med onda fötter!

Today's

Hello alla glada och goa där ute! Jag vaknade på världens underligaste sätt, helt slut. Jag tappade mjölkpaketet när jag skulle ta det för jag tyckte det var så tungt (?) och har känt mig svimfärdig hela morgonen! Knäppt. Nu skall jag iallafall sticka till skolan och vid lunchen ta en fika med Sara. Skall bli trevligt! Hoppas ni också får en superbra dag;)

Byxor/hm, topp/Sand, Väst/Love forever, Väska/Louis Vuitton

Ps, jag vet att jag ser lite småsur ut på första bilden!! Egentligen är jag glad!


Föööörlåt förlåt förlåt

Ursäktar tusen gånger om för den hemska uppdateringen! Tyvärr så kommer den inte bli bättre på ett tag heller. Jag har så sjukt mycket nu så ni kan inte ana, har flera prov den här veckan, nationella förberedelser, lära mig förstå matten, träna varje dag, jobba och umgås med vänner på det. Jag har somsagt alltid gillat att ha mycket för mig men när min lärare sade till mig idag ''emma du är så stressad'' fick det mig att tänka till. Jag brukar alltid låta mina vänner sköta de stressiga delarna men när det handlar om mig själv blir det bara ren stress!

Skall bli så skönt med helg om två dagar. Det behöver jag!


Skolan

Sitter i cafeterian med ett gäng tjejer! Har en håltimme på två h.. Lite långtråkigt. Efter skolan vankas plugg för hela slanten och därefter bodypump & cykelpuls på sats. Är riktigt taggad!! Just det, jag har slutat med foundation och rouge också. Hädanefter använder jag endast solpuder & mascara!

Life's awesome

Hej på er! Ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har så jäkla fullt upp så ni kan inte ana. Fast jag klagar inte, jag gillar att ha många bollar i luften. Efter skolan traskade jag hem till min ''sjukling'' sofia med lite glass och choklad som tröst, en pratstund med sofia är alltid lika nödvändigt.. Man blir alltid lika glad! Älskade den lilla familjen på direkten. Efteråt blev det två stenhårda pass på sats med sandra & julia, riktigt härligt!

Svettig och glad!!


Filmmys

Sådär! Nu har jag varit hos farmor & städat någon timme! När jag kom hem fixade jag mina naglar, fransk manikyr som vanligt. Vad tycker ni? Nu är det iallafall dags för tvmys framför familjen annorlunda, det får man ju inte missa! Älskar familjerna och speciellt värmlänningarna, är fasiken stolt värmlänning!


My day

Min dag i bilder i stort sett! Lunchat sushi med Joy och hennes vän, sedan trallade jag och Joy vidare på stan och tittade efter en vårjacka till mig. Har äntligen hittat den perfekta! Förövrigt fanns det hur mycket fint som helst på stan, ville ha allt haha. Vi avslutade med en god islatte på espresso!


Sushi med Joysan

Nu blir det sushi med Joysan! Sååå jäkla efterlängtat. :D Hade bara tre lektioner idag, riktig chilldag. Perfekt för nu hinner jag göra lite ärenden.. Sola, boka tid hos frisören + läpparna, träna och såklart tjejsnacka massor!
Hoppas ni alla har en superbra dag. ♥


Historia

Alltså, igår hade jag världens panik över att redan vara tillbaka i vardagen.. Jobbiga rutiner och allt det där. Men nu när jag väl är i skolan är jag världens lyckligaste! Återigen har jag insett vad jag saknat alla som jag inte träffat under lovet. Ni kan inte förstå vilka underbara vänner jag har, och helgen är förstås redan planerad. Jag längtar sååå mycket redan! Nu skall jag försöka plugga lite, har 4 prov den här veckan men livet leker ändå.

Stor puss till hela världen!!! Älskar livet!

Lovely

Jag rekomenderar er alla att kika in på www.monroeworld.se och om ni bor i Stockholm förstås deras butik i Sturegallerian! Dem har så himla fina kläder här tycker jag, riktigt tjejiga och vackra. Både enkla och lite mer piffade! Det enda negativa med den här butiken är att dem ofta har en ganska hög prislapp. Här har jag listat några favoriter som jag inte skulle tacka nej till!

Den svarta pälsvästen är ju så läcker! Har tröttnat lite på den ljusa då alla har den, den här är riktigt tuff.
Tänk den här pastellfärgade skönheten till ett par klackar och bruna ben!
Den här klänningen älskar jag! Den passar till allt och blir aldrig för mycket. Enkelt is the thing!
En sval klänning med härlig färg.
Det här är en topp som man antingen älskar eller hatar. Jag älskar färgbomben på den som kan liva upp en klädsel så mycket!
Åh jag avgudar den här! Haha en riktig ''jag'' topp. En vit romantisk topp kan klå dem flesta kläderna. 10 p!
Dem har även to-die-for fina väskor! Det här är väll ingen sådan men fortfarande väldigt fräch och lite Celine inspirerad. Det bästa utav allt, prislappen på 600 kr!

Något som jag verkligen är på jakt efter är den perfekta vita läderväskan! Vitt har alltid vart min favorit. Är ute efer en sådan Hermes inspirerad väska som möjligt, dock inte hittat den perfekta ännu.

Sushi abstinens!!!!

Jag tror jag dör.. Så sugen är jag på Sushi just nu!! Skulle göra allt för en liten fiskbit, haha. Konstigt ändå, första gången jag åt det (som var några månader sedan) hade jag gått och längtat efter det i flera dagar, jag hade redan bestämt mig hur det skulle smaka & det skulle vara sjukt gott. Väl när jag åt det. Värsta jag varit med om! Jag fick kämpa in maten i munnen och skrek så vidrigt det var, killarna bredvid stirrade som att jag var ett ufo. Men sen efter någon dag fick jag tillbaka mitt sug och var tvungen att äta det igen! Och då var det riktigt gott. Nu har jag fått ett sådant supersug igen och måste ha det. Näh.. Imorgon efter skolan får det bli sushi!

Förövrigt ligger jag i sängen och kollar på hundvalpar.. Skulle gärna vilja ha en till, nu när jag tänker efter är min kärlek så överflödig så det räcker faktiskt inte med bara två hundar. Är det en bra anledning att skaffa hund på, för mycket kärlek?? Olivia den jäkeln som smittat mig med valpsjukan!


Finns spöken?

Det har jag frågat mig själv i hela mitt liv, och om och om igen har jag fått svar. Olika svar. Det som faccinerar mig mest är faktiskt spöken, andar och ja allt övernaturligt. Jag tycker det är så intressant men samtidigt så jäkla skrämmande. Jag är ingen person som är lättskrämd i helhet, men när det kommer till övernaturliga krafter blir jag alltid så fruktansvärt rädd, för det vet jag att jag inte kan kontrollera. Håller ni inte med mig om att det är otroligt intressant? Om man har bekräftat att andar finns tror jag i stort sett på alla stora livsfrågor, såsom djävulen, änglar, liv efter döden m.m. På senaste tiden har det väckt ännu mer intresse i mig, jag träffade en närstående till mig som jobbar som medium. En person som jag litar på till 100%. Jag frågade henne om det övernaturliga existeraade och hon gav mig genast ett rakt ja. Hur kan du vara så säker? Har du sett spöken? Frågade jag då. Ja, det har jag flera gånger. Det är mitt jobb, människor ringer till mig angående hemsökta hus. Jag har bott i ett hemsökt hus, jag hörde väsen och jag har blivit nerknuffad i trappen av en ond ande. En gång stod jag i köket (helt ensam) och helt plötsligt kastades ett glas i backen från ingenstans, då blev jag så rädd att jag sprang ut. När jag bodde i det huset vaknade jag varenda natt klockan 03:00 (Demonernas timme) i ett helt år. Jag har hört, jag har sett och jag har kännt, det är ingen tvivel om att det finns Emma. Men varför har aldrig jag sett ett spöke eller liknande då? När jag ställde den frågan fick jag svar som att alla kan inte se spöken, alla människor är inte tillräckligt öppna. Och om man inte kan se dem från början, kommer dem inte till dig heller, såvida dem inte har en anledning. Jag berättade för henne att jag alltid velat spela Anden i glaset, Svarta madam eller liknande för att få det bekräftat. Hon svarade då på direkten att jag skulle låta bli, att det är livsfarligt. Speciellt för mig då jag är väldigt naiv och nyfiken, enligt henne är jag ett lätt offer för onda andar (då man kallar på dem). Dem kan göra dig galen, ge dig men för livet & till och med döda dig. Jag började då skratta, då hon var så seriös och visst tror jag på spöken, men samtidigt finns det en liten del i mig som inte gör det. En allvarlig blick kastades över mig på direkten och ett ord som; gör aldrig om det där, man skall aldrig håna ett spöke.

När jag kom hem satte jag mig förstås vid datorn för att forska vidare om andar och jag blev chockad över hur många som säger säg tro och ha upplevt det. Många mer som tror på det än inte gör det! Den sidan jag fastande mest för var en forskarsida och stod ''att idag är dem flesta forskare överens om att det finns spöken'' jag kopierade lite; Den vanligaste typen av spöken är ofta en halvt genomskinlig skepnad som inte svarar på tilltal. Man tror att det kan vara någon slags känslomässig inspelning i själva omgivningen. Spöket kan då från början ha varit någon som varit med om något väldigt jobbigt medan det levde, kanske sörjt sig till döds till exempel. Den personens starka känslor har då skapat ett slags inspelning på just den platsen. Man vet ännu inte riktigt hur en sådan inspelning fungerar eller hur det egentligen går till.

Trots att jag själv inte sett spöken med egna ögon kan jag efter allt forskande, frågande och förstås nyfikenhet konstatera att det finns på riktigt. Jag tror inte bara på det, jag är helt säker på att jag har rätt. 7/10 säger sig ha upplevt, och som ni själv märker är det en stor siffra. Såklart finns det folk som inbillar sig, men jag tror inte en sådan hög siffra gör det. Med hjälp utav spökjägare, medium, människor som upplevt och till & med forskare som säger sig det finnas. Kan jag dra slutsatsen att vi får det bekräftat hela tiden, den lilla klungan som inte tror på spöken tror jag helt enkelt är för rädda för att tro på det.

Världen är magisk!

Det här är Borgvattnets Prästgård, Sveriges mest kända spökhus. Nästan alla som varit inne där har antingen känt av eller sett något onaturligt! Idag går det faktiskt att boka rum där, skulle ni våga övernatta där? ;)

Alla har väl hört om Svarta Madam!? Om inte säga hennes namn tre gånger framför en spegel i ett mörkt rum; Svarta madam, svarta madam, svarta madam, kom fram. Det är även många där som säger sig ha sett henne! Dem som nekar har oftast inte väntat utan sprungit ut ur rummet av rädsla. Hon hette Klara Drifvenbladh och blev dränkt till döds i slutet av 1700-talet.

Hoppas ni inte tycker jag är allt för galen efter det här! Haha :)


Morgonmys med älskling

Ligger i sängen och tittar på film med min lilla älskling! Såklart gottar vi oss med bullar och pepsi max... Men det är ju mest för att hållla Melker på plats ;). Sedan skall jag ringa Olivia & sticker ner och sola. Blir en lugn fredag!

Mammas lilla griis


Simon persson

Simon ville så gärna vara med här så jag gör honom en liten tjänst, just för att jag är så snäll;) Eftersom han aldrig skulle erkänna det så printade jag det & kan konstatera att simon suger på att fjäska men det funkar ändå!
 
Är inte han gullig?


Toppenkväll med toppenbrudar

Ni kan nog inte ana vilken fantastisk kväll jag haft. Den här kvällen med gamla gänget fick mig verkligen att minnas hur mycket jag saknar allt! Alla dessa härliga knäppgökar och förstås hela min klass. En sak som man alltid skall försöka så gott man kan är att hålla kontakten, och med 1 tjejkväll varje månad tror jag vi kommer lyckas brudar! Nu har tyvärr alla gått och jag känner mig lite ensam, haha... Blir en film sedan skall jag sussa sött. ♥



2 bra dagar

Kom precis hem med tåget från Kristinehamn, haft 2 otroliga bra dagar där borta måste jag säga! Åh jag gillar min släkt så mycket. Innan jag åkte hem från Karlstad idag stack jag in och köpte ett par Ray ban's. Så nu är jag också medlem i rayban familjen;) Wiho! Nu vankas det girlsnight med gamla tjejgänget! Mysigt!

Åh thai mat förut, har nog aldrig ätit så mycket utan att vilja sluta. Gah så gott!!

& mina nya älsklingar!

En historia värd att läsa

Vad duktig jag känner mig idag! Eller, egentligen har jag inte gjort något viktigt men fortfarande förbrukat tiden väldigt bra. Jag brukar vara väldigt dålig på den fronten annars! Är en riktig dagdrivare. Började dagen med en fika med flickorna och jag hade somsagt lite bråttom till tåget kanske, vilket jag inte förstod förrän det var någon minut kvar (hallå, kan inte hjälpa det, vi hade en intressant pratstund) jo, såklart missade jag tåget. Dock så antog jag att det skulle komma försent, men jag börjar inse att tåg är inte bussar nu. Väl när jag skulle stiga på nästa tåg, tar jag fel tågjävel och åker mot Göteborg istället, suget efter shoppingen var så stort att jag fick mig själv att tro att det var Göteborg jag skulle till.. Haha herrejisses!

Men tillslut kom jag förstås rätt och fick byta tåg, en hel del resande för att bara åka till Kristinehamn men nu är jag här iallafall och det är värt bödan! Har trallat runt på marknaden idag och bara haft det mysigt med mina kära släktingar. Efter en hel dag på stan med 14 cm klackar kan jag även konstatera att komma in i värmen har aldrig varit så uppskattat!
Så himla fin bild på emma förut! Minsann en riktig skönhet. Om du klagar blir jag förbasskad!
Eftersom filippa klagar på varenda bild tog jag den som du tillät. Trots att du är hur fin som helst på alla bilder.. Jag kommer förstås inte sluta lägga upp bilder på dig, endast ett undantag idag då jag är lite trött. Hihi

Släktbesök & en fika med vänner

Godmorgon världen! Har ni sovit gott? Jag själv är uppe med tuppen som vanligt. Har stressat som attan den här morgonen.. Men snart skall jag ta tåget till stan för en fika med Emma & Filippa! Åh det skall bli så kul att träffa dem, tjejsnacka skadar aldrig! Sedan tar jag tåget vidare och åker till Sofie & Olliwer, som jag förövrigt längtar efter som attan!! Har inte träffat dem på ett år, så det är verkligen på tiden. Det enda som suger idag är det förbaskade vädret, jag vill vara ute & njuta i solen, inte frysa och ha 20 hårproblem.

Det var länge sedan jag körde på en ''dagens'' här så jag gör det nu; tunnika/Twist & Tango, jacka/Esprit,Väska/Mq

Ha en underbar dag alla där ute!! Puss & kram från en glad Emma!


En liten bagare

Den här ruggiga Tisdagen har man inte kunnat gjort så mycket annat än stanna inne & mysa. Jag och mamma har passat på att baka bullar, och om jag får säga det själv är mina bullar dem godaste som finns. Precis så som man alltid säger om ''mammas mat är godast'' kan jag säga att ''emmas bullar är godast'' helt utan att överdriva. Men jag har faktiskt gjort lite annat smått och gott också, jag cyklade ner i regnet och fick lite färg tills helgen & nu på kvällskvisten tog jag en 30:minutare i regnet. Visst är det härligt att springa när det är lite ruggigt, kallt och helt mörkt ute? Jag älskar det! Nu väntar jag in mina favoritprogram som skall börja; Svenska miljonärer, Lyckan i La & förstås premiären utav Wermland forever. Så med andra ord, jag har fullt upp med att vara lat! ;)

Vilken??

Åh hörrni.. Jag skall köpa en ny vårjacka men jag har en sådan jäkla beslutsångest, vilket ioförsig inte alls är ovanligt. Men jag kan ju inte spendera alla mina pengar på ett lager vårjackor så får nog välja en iallafall! Skulle vara mer än tacksam med lite respons från er sida. Säg vad ni tycker! Och såklart, ärligheten varar längst!

Odd Molly vårjacka Lotta Lotta, ca 3600 kr

Bondelid, ca 1899 kr

365 Sunshine, ca 1299 kr

En liten ursäkt

Hej! Först och främst måste jag ursäkta den här alltför trista bloggen, bara gamla och trista bilder. Och ja, jag skall självklart förbättra mig.. Men anledningen till all den här tristess är för att mitt liv helt enkelt varit trist. Och det är ju trotsallt en blogg om mitt liv. Annars har jag en väldigt rolig vecka framför mig, jag har ju sagt att den är fullbokad vilket har uppfattats fel. Jag har som en egen liten tradition att alltid ta en liten tripp till Göteborg, Stockholm m.m för att slappna av, shoppa och bara njuta på lov, men den här veckan har jag planerat in lite olika aktiviteter istället. Som jag absolut ser fram emot! På onsdag har jag bokat in en fika med Filippa & sedan drar jag iväg till en släkting och stannar över natten. På Torsdag har jag en återträff med gamla tjejgänget inplanerad (ser fram emot mest) ååh längtar så! Är så excited över vad alla har att berätta om deras nya skola, umgänge och allt det där. Hoppas verkligen att dem valt rätt & stormtrivs precis som mig!


Man skall inte nöja sig

En sak som jag inte förstår är varför man alltid skall nöja sig. Visst skall man vara glad över allt man har och så vidare bla bla bla. Men! Man skall aldrig ge sig förrän man har vad man vill och sina drömmar går till uppfyllelse! I Sverige har dem flesta ett nio till fem jobb i servicebranchen eller liknande med en brutal lön, trots att dem jobbar och sliter varje dag. De olika jobbens lön tycker jag förstås inte skall förändras, däremot människorna som jobbar med det. Vill man ha ett sådant jobb så fine! Bra för den personen! Fast vi skall inte glömma dem som inte vill, som egentligen har en helt annan dröm.. Fast inte uppfyller den, antingen för rädsla, lathet, ekonomi m.m. Det finns många hinder som hejdar, det värsta hindret är sig själv. Att man tillåter sig själv att strunta i sin dröm och bara nöja sig med sitt liv helt enkelt, det är enligt mig fruktansvärt. Det måste vara hemskt att leva med det i åtanke varje dag, att man egentligen kunnat varit någon helt annanstans och förmodligen levt sin dröm. I alla fall försökt. Att se eller höra sådana människor som har gett upp sina drömmar av något skäl, gör mig nästan irriterad, men samtidigt vet jag: Att som dem, skall aldrig jag sluta.

Det finns måga som sagt till mig att jag har både för höga krav, för kräsen och borde komma ner på jorden. Jag själv bryr mig inte ett skvatt! Jag har alltid trott på mig själv, och om man inte tror på sig själv. Hur skulle då någon annan kunna göra det? Att leva sin dröm borde alla sträva efter!

Solat!

Nyss kommit hem ifrån solariumet, börjar få lite färg nu. :D Hoppar ytterligare en utgång med mina vänner & myser ikväll istället. Jag har min onyttiga dag idag + att Olivia kommer nog hit senare. Älskar mysiga hemmakvällar ibland. Min vecka är fullspäckad så det här kommer bli en perfekt uppldadning inför den!


Nya naglar

Okej, inte nya naglar.. Mina är ju fortfarande kvar! Och lika äkta som vanligt! ;) Körde på fransk manikyr idag, var länge sedan jag hade det sist så det kändes som på tiden nu. I vår skall det vara mycket pastellfärger, vilket jag tycker är så fint & passar till ganska mycket faktiskt. Bra basfärg! Fast oavsett alla färger som tycks ha sin trend iår, finns det aldrig något som slår en snygg fransk manikyr. Klassiskt är alltid snyggast & passar till precis allt! Love it!


New in

Köpte ett lite festligare linne idag! Vad tycker ni? Jag själv är jättenöjd med den, tycker att den lyckas se elegant ut trots urringningen. Så.. Antar att jag inte har något att skylla på längre gällande fester, dags för mig att vistas i linnen och inte bara klänningar hädanefter!

Bilden ger inte min nya skönhet rättvisa!

LÅNGFREDAG OCH LOV

Gud vad skönt det är att ha lov! Påsken är verkligen härlig. Jag älskar högtider och tycker det skall firas in i minsta detalj.. Därför är jag lite sur på pappa som gjort oxfile och hassebakspotatis istället. Men men, jag skall fixa iordning någon påskig efterätt så det blir nog bra! Idag har jag, mamma, farmor och brorsan varit ute och tittat i lite inredningsbutiker (något som mamma alltid tvingar in oss i när vi har lite tid över) men det går bra för mig så länge jag får köpa något, haha. Jag tackade nej att åka till Maya ikväll också, istället laddar jag upp för en mysig hemmakväll med familjen! Känner att jag inte är redo för en festkväll ännu, men som jag känner mina brudar är dem alltid det & jag hoppas ni får en supergrym kväll, speciellt Maya förstås.. Hehe.

Idag har jag på mig: Blus/Sand, Fårpälsväst/Love you forever och en leopardväska från Mq

Vi fikade på ett mysigt gammaldags cafe

Köpte massvis med goda chokladpraliner


Och tillsist mamma & Eric

Nya tag

Nu jäklar är det dags för nya tag! Är så peppad och så supernära på att vara frisk nu. Idag har jag pluggat lite och skickat in ett skolarbete och varit & solat. Var hur länge sedan som helst sist, varför vet jag dock inte? Jag är ju blekast av alla! Haha. Tror ni inte jag lyckats gått och fått vitaminbrist också? Jo. Så nu blir det filmmys med en smoothie hädanefter. Inte för att det gör något, det är ju så gott. :D

Fruktsmoothie, min smoothie innehåller: banan, ananas, is och lite juice.


Tvmys med mamma

Min dag har bestått som alla dem andra senaste 7 dagarna, sovande-tittande-slappande vid tv:n. Men nu är jag nog snart frisk iallafall, längtar så!! Är bjuden på födelsedagsmiddag hos Maya till helgen och det vill jag verkligen inte missa (hoppas på det bästa hihi) Nu är det dags för lite filmmys med mamma vid tv:n. Svenska miljonärer har premiär idag & det får vi ju inte missa!

Här har vi en utav mina ofräschare stunder.. Med andra ord mitt riktiga jag! Matglad och redo att hugga in;) jag sätter alltid upp håret när jag äter, för det blir lättare att äta då. (haha)

Knepet att alltid ha sin gosebjörn på plats

Ligger & myser och tillfrisknar i sängen. Jag har absolut den bästa möjliga och framförallt tänkvärda medicinen på plats, lilla Melker. Vi har en superbra överrenskommelse, lite kärlek & pussar mot popcorn och godis!

Ogillar

Något som jag verkligen ogillar är den nya trenden med färgade toppar, helst skall det ju vara i någon galen färg (som enligt mig får det att se ännu värre ut). Vad tycker ni? Dem flesta tjejerna följer trenderna just bara för att det är en trend och lite inne att ha det, egentligen kanske inte dem heller tycker att det är snyggt. Nej fy, jag tycker att det är riktigt ostiligt att gå runt såhär! Och lite smaklöst förstås. Dem som bara följer trenden för att det är en trend borde lyssna på det här citatet; mode bleknar med tiden och stil varar för evigt''. Nåja, det är min åsikt och alla får såklart tycka vad dem vill, trots att jag absolut inte kan förstå att detta blivit en trend. Känns alldeles för mycket Lady Gaga-style för Sveriges tjejer!

Not nice girls

sjukare

Jag var näst intill frisk igår kväll (väldigt låg feber) bara munsåren som fanns kvar. Tror ni inte när jag vaknar idag att allting är dubbelt så mycket värre än från början? Såren gör ont så jag bara vill dö (förlåt för alla klagomål haha) och febern är högre än från början. Jag har sovit ca, 17 h i streck. Åh, jag tycker så synd om mig själv, känner mig dödsjuk.

Mysig kväll hos Alicia

Haft en sådan mysig kväll hos Alicia! Vi blev bjudna på trerätters, förövrigt är jag mätt som fasiken nu efteråt, just för att det var så gott att jag aldrig kunde sluta äta.. Haha. Alicia är en stjärna i köket! Förutom det var det mycket skratt, tjejsnack och såklart presentöppning eftersom Alicia fyllt år. Senare på kvällen drog vi vidare för att byta ut mysandet mot festande, jag blev lite otaggad på den fronten och bestämde mig för att ta en tidigare buss hem.

Kvällen har vilket fall som helst varit så mysig och lite fnittrig, stunder som denna tänker jag: finns det ens något jag saknar i mitt liv? Jag tvivlar på det. Jag hoppas ni haft en minst lika bra kväll vad ni än hittat på. Puss!


Änglalika födelsedagsbarnet! Tack för; kvällen, maten, mysigheterna och för att du är en så fin vän!


RSS 2.0