En historia värd att läsa

Vad duktig jag känner mig idag! Eller, egentligen har jag inte gjort något viktigt men fortfarande förbrukat tiden väldigt bra. Jag brukar vara väldigt dålig på den fronten annars! Är en riktig dagdrivare. Började dagen med en fika med flickorna och jag hade somsagt lite bråttom till tåget kanske, vilket jag inte förstod förrän det var någon minut kvar (hallå, kan inte hjälpa det, vi hade en intressant pratstund) jo, såklart missade jag tåget. Dock så antog jag att det skulle komma försent, men jag börjar inse att tåg är inte bussar nu. Väl när jag skulle stiga på nästa tåg, tar jag fel tågjävel och åker mot Göteborg istället, suget efter shoppingen var så stort att jag fick mig själv att tro att det var Göteborg jag skulle till.. Haha herrejisses!

Men tillslut kom jag förstås rätt och fick byta tåg, en hel del resande för att bara åka till Kristinehamn men nu är jag här iallafall och det är värt bödan! Har trallat runt på marknaden idag och bara haft det mysigt med mina kära släktingar. Efter en hel dag på stan med 14 cm klackar kan jag även konstatera att komma in i värmen har aldrig varit så uppskattat!
Så himla fin bild på emma förut! Minsann en riktig skönhet. Om du klagar blir jag förbasskad!
Eftersom filippa klagar på varenda bild tog jag den som du tillät. Trots att du är hur fin som helst på alla bilder.. Jag kommer förstås inte sluta lägga upp bilder på dig, endast ett undantag idag då jag är lite trött. Hihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0