Sista passet för veckan!!

Sådär! Nu är sista jobbpasset för veckan gjort!! Ni kan inte ana hur underbart skön känlsa det är. Ioförsig trivs jag som handen i handsken på mina jobb... Rejen var så himla gullig idag och tog med kurdisk mat till mig! Hur söt får man bli? Dock verkar hon vilja få mig riktigt fet, förra gången var det kurdisk efterrätt, ha-ha. Det tackar man såklart inte nej till, inte om man heter Emma i varje fall!
 
Näh, nu skall jag packa inför morgondagen. Åker hemifrån redan 06:00 imorgon, jag & farmor tar x200 så vi är framme vid 09:00 tiden, skönt. Har mycket som behöver shoppas! Mamma, lillebror och några vänner är dessutom i Stkhm då, så självklart skall vi catcha upp lite med dem. ÅH är så galet taggad för shopping!!! Haft en grym lön den här månaden också! Nej nu skall jag fortsätta, vi hörs imorgon godingar. Sov gott!
 

Lite utav en dubbelmoral?

''Med en bra budget, eller ett bra tankesätt när det kommer till din ekonomi, och utan att slarva med pengar på onödiga saker så kan man leva ett lyxliv som student i Karlstad.''
 
Haha! Är det bara jag som tycker att texten är full med dubbelmoral? Det är väl just det ett lyxliv går ut på, att man inte behöver tänka över sin ekonomi speciellt mycket! Och speciellt inte bry som om ''onödiga inköp''. Undra vad ett lyxliv är för denna talare? Hehe..
 
Nåja, jag har precis vart ute på en långpromenix med vovvarna och taggar nu upp inför ett arbetspass. :-) Våren är här och jag äääälskar det!
 

Yes!

Hallå nattgla'a människor! Efter att ha haft en väldigt lugn dag idag vankas imorgon ännu en. Powerwalk med Olivia, lite plugg och jobb får stå för morgondagens syssla. Jag har deppat hela dagen för att mamma och lillebror åker med våra vänner till deras lägenhet i Stockholm, shoppar & njuter. Det är precis vad jag hade behövt!
 
Eftersom jag jobbar både imorgon & övermorgon funkade det sorgligt nog inte, istället har jag försökt få med mig vänner på en liten tripp dit i helgen, tråkigt nog, verkade ingen kunna då heller... Tillslut frågade jag farmor och fick äntligen ett ja! Skall bli så skönt. Jag behöver verkligen pusta ut, och för att kunna pusta ut; behöver man ibland skifta tillvaro lite. :-)
 

Oscarsgalan 2013

Efter några timmar i tristess kom jag i underfund med att jag helt & hållet glömt bort att titta på bilder från Oscarsgalan iår. Jag tyckte inte att kändisarna hade något revolutionerande på sig, vilket var lite konstigt.. Det är trots allt hollywood vi snackar om! Som är känt för att vara minst sagt galet.
 
Catherine Zeta-Jones och hennes make Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones var en utav de få som jag ej kan släppa blicken ifrån. Hon är alltid lika vacker!!
Och även Zoe Suldana! Minns ni henne i Britney Spears film ''Crossroad'', det är i alla fall så jag minns henne, haha. Hade hon bara skippat i skärpet....
 
Amy Adams
Charlize Theron
Adele
Kristen Stewart, gillar inte hennes look alls. Klänningen ser ut som påskfjädrar och hänger ner alldeles för mycket vid bysten, enligt mig. Hon ser både sliten och lite trött ut, lite lite sömn kanske hehe.
 
Sandra Bullock och en vacker klänning från Elie Saab
Anne Hathaway med en elegant klänning från Prada. Hon uppnår verkligen Prada's egna budskap med hennes look, otroligt stilren. Trots att klänningen inte var så maffig för röda mattan, kan jag inte motstå att sända tycke för hennes utsendee, hela hon ser ut som en skör liten prinsessa.
 

Tisdag

Godmorgon!
Fint väder återigen idag, det är egentligen sjukt hur humöret drabbas utav vädret! Jag solade igår, vilket jag inte gjort på ett tag; dum som jag är, tänkte jag inte så mycket på det och tog en 30:minutare som alltid... Inte nog med att det är farligt, ser jag numera ut som en svullen tomat! Inte allt för tjusigt, haha. Jag som alltid brukar klaga på kylan här hemma, känner inte av den för fem öre. Om man skall säga något positivt om att vara som en livs levande ugn.
 
Nu skall jag snart fixa iordning mig för en powerwalk. Imorgon vankas jobb och förhoppningsvis vinkväll hos en vän! Resterande vecka ser väldigt lugn ut/några arbetspass, hoppas att få komma iväg på en liten Stockholmstripp också. Vore så kul.....
 

En bra start på lovet

 
Åhhhh, vilken härlig start på lovet jag fick imorse! Vaknade utav att solen sken in, så himla himla härlig känsla. Jag kunde inte motstå vädret så begav mig ut på en powerwalk med vovvsarna  på direkten, jag tror våren är påväg! Efteråt kastade jag på mig träningskläderna och stack till Olivia en stund innan vi skulle med bussen till stan. Jag åkte som sagt egentligen in för att träna... Resulterade i en cappucino, lite strosande på stan, solning och två tillfixade naglar! Nåja, det blev ingen träning, men iallafall ett par fixade naglar (hehe).  
 
Kunde knappt fått en bättre början på lovet. Nu är det ''Dicte'' på tv;n som man inte får missa! Om ni inte som jag ser serien, måste ni börja! Jag brukar inte falla speciellt för deckar/drama så tycker en kräsen filmgillare som mig om den, är den garanterat bra!
 
Vaknade bredvid en oerhört söt gosse imorse :-)
 
 

ETT TRÖTT UFO

Återigen har jag hamnat i min inte-människa-någonstans-fas igen efter ett slitsamt arbetspass. Att känna mig som en zombie har gått & blivit en vana. Nåja! Nu är jag äntligen hemma på 34an och har intagit en väldigt skön position i soffan, med mcdonaldsmat & hollywoofruar som tillbehör. Mmm!!
 
 
Gårkvällen började hos Ida med bästa vännerna, drack drinkar, åt snacks och både skrek & skrattade i mängder. Ida vart lite orolig för hennes katt som kunde ha skadat hörseln.. Haha, men har den Ida's power så skall det inte vara några bekymmer! Senare på kvällen drog vi vidare ut i vimlet & det slutade som en lyckad kväll. Slutsats: Varför är ALLTID förfesterna/efterfesterna roligast? (Är det för att dem tillbringas med de närmaste och efterfesterna för att alkoholen minstsagt gjort verkan?!) Och en liten fråga på det, någon mer än jag som alltid blir jäkligt trött på självaste festen? Tror på allvar att jag blir trött av alkohol, haha!
 
 
 
Fick bästa godnatt:et av min kära & förstås älskade väninna jennifer! Ett perfekt litet brev så att säga;)
 
 
 
 

TIME FOR WORK

Hade en bra gårkväll, men mer om det senare! Nu är det dags för jobb. Tagga tagga!

STAN

Godmorgon solstrålar! Nu blir det en tur in till stan med min nya väninna, Emma! Vi skall kolla runt lite i butiker (som jag älskar ni vet hehe) förhoppningsvis hittar jag något fint. Annars då? Skall jobba om några timmar på Färjestad och ikväll skall jag ääääntligen få träffa min kära Filippa! Som jag saknat henne! Det blir en utekväll a la e&f och såklart en sleepover på det. En toppenlördag på ingång!
'
Såhär ser jag ut idag; blus/monroeworld (sturegallerian), jeans/hm, skinnjacka/hm, halsband/vivendi, skor/scorett, väska/louis vuitton - På tal om väska, jag använder inte fake och skulle aldrig göra.

JOBB

Åker och jobbar! Ikväll blir det antingen myskväll eller utgång med Olivia & Johanna!
 
 

Jobbet får mig på bra humör!

Usch vilken hemsk dag det vart. Fått reda på en tragisk sak. Väldigt mycket negativt här nu, att allting skall komma på samma gång. Jag åkte iallafall och jobbade på kvällen & blev genast på bättre humör! Har verkligen så himla bra arbetskompisar, det kommer bli en fin grillperiod i mitt liv det här, hehe. Lade om mitt schema idag också & kommer numera jobba totalt 5-6 dagar i veckan (efter skolan och helger). Härligt! :-)
 

GOTT MED LOV

Nu är det två dagar tills vi äntligen kan vara hemma ifrån skolan, med gott samvete! Det är sportlov! Jag själv skulle inte orkat en dag till. Är så super-mega-skoltrött, jag skall inte ljuga.
 
Nåja, jag gjorde individuella och fördjupningsval idag inför trean! Ser faktiskt fram emot de kurser jag valt. Jag valde fortsättning i entreprenörskap (kursen heter entreprenör & företagande), jag har inte kommit i underfund med vad jag vill påbörja, men jag VET däremot att jag vill starta något alldeles eget denna gång. Min jakt är att hitta något jag verkligen brinner för! Det är vad som krävs för att denna kurs skall bli totalgrym. Mitt andra val blev förstås Engelska 7, vilket var en självklarhet från början; språk är viktigt överallt här i livet, och egentligen älskar jag språkämnen så jag vill verkligen bli bättre. Dessutom behöver jag vara så internationell som möjligt här i livet för att få vad jag vill! Mitt liv kommer inte stanna i Sverige länge till. :-)
 
Just nu är jag lite deppig, trött och seriös, som ni nog märker haha! Ursäkta mig, men jag har sagt att jag har en liten svacka. Bortsett ifrån det kommer sportlovet invigas på absolut bästa sätt. På fredag skall jag vara med saknade Olivia & Johanna och på lördag fiesta & sleepover med Filippa! På söndag vankas även mysdag med filippa då den lilla rymlingen flyr till skidbacken lovet ut.. Tyvärr med stor ledsen min, hehe. Sedan skall jag jobba och på kvällen väntas även sleepover med Caroline! Kommer bli en helg sammanfattad alla tiders al la emma!
Bild från göteborg på mig, emma & filippa! Visst är vi ett par härliga individer trotsallt:-)

En värd tanke

Jag hittade det här fina citatet på min vän Caroline's blog. Verkligen tänkvärt tycker jag. Genom att vara sig själv och ärlig mot sig själv får man äkta relationer. Spelar man en roll/fasad är det inte DIG dem tycker om, och hur skall man då kunna vara lycklig? Genom att vara sig själv får man bättre chanser, större möjligheter, bättre relationer, mer gnista och framförallt enda vägen till lycka här i livet.

Inte alltid lätt

Jag tycker att det är så jobbigt med motgångar, ioförsig inte lätt för någon. Men, jag rent ut sagt suger verkligen på att tackla stötar. Isolerar mig och sjunker till botten när något berör mig illa.

En tisdagsmorgon

Hej mina vänner! Stressade som attan till skolan idag för att komma i tid, tror ni inte att när jag är här, står det att vi inte börjar förrän en timma. Jag måste verkligen bli bättre på att kolla schemat! Gör sådana här tabbar hela tiden, tack vare min förbannade magkänsla som jag alltid tror stämmer, fast som aldrig gör det när det gäller tider, haha.
 
Nåja! Har iallafall en oerhört soft skoldag idag. Ynka två lektioner! Hur härligt? Dessutom tre dagar kvar tills lov, livet kan knappast bli bättre för en student i tankarna nu. Efter skolan skall jag förbi resebyrån och preliminär boka en resa också! Vi är ett grymt tjejgäng som skall till Kos i sommar. :-) Hittade ett jättefint hotell igår + resa som vi tror kommer passa oss alldeles utmärkt (åtminstone för fest hehe). Grekland är ju så himla fint också!
'
En bild på mig och pappa från midsommar. Pappa ser galet sliten ut måste jag säga (förlåt haha) och jag ser lite skelögd ut. Men ändå gillar jag den!
 
 
 

TRÄNINGSVERKAN MAN INTE TRODDE FANNS

Godmorgon sötnosar! Gullig morgonhälsning, inte sant? Hehe. Först och främst måste jag tillägga vilken extremt jäkla jobbig, deprimerande, helvetesträningsverk som jag ligger inne med. Och vart kommer den ifrån? Resturangen... Det är helt sjukt att ett jobb kan vara som ett tufft träningspass. Förra veckan hade jag värsta verken i armarna och nu i benen! Antingen är detta ett wake up call för min alltför otränade kropp, eller helt enkelt att jag har ett hurtigt arbete. Man kan tolka det hur man vill! 
 
Nej nog om jobbsnack och träningsverk. Kvällen igår spenderades hos födelsedags*ungdomen* Bella som numera är 18 år! GRATTIS GUMMAN. Repris från förra året vankades det även 10 shots för denna kvinna! Japp, ni hörde rätt. Här har vi en strong women, minstsagt. (Själv klarar man knappt en utan en halv liter dricka bredvid haha). Kvällen var väldigt trevlig och tillräckligt lyckad för att jag som i vanlig ordning missade bussen hem. Tur att man har föräldrar som ställer upp ibland! 

Första bilden är självklart på vår käraste bella! Visar upp hennes starka sida som superindivid perfekt:)
Hur vackra är dem inte? svarta prinsessor!!!
Mina fina älsklingar!! Ännu ett par svarta prinsessor! :* 
 
 
 
 
 
 
 

En bra fredag

Igår var jag på stan och fixade lite saker (på mig själv hehe) gjorde nya fina naglar inför bellas fest ikväll, kommer passa utmärkt till min klänning. Hittade en underbar klänning inne på Vivendi (ni ser den här nedan) och ett par svarta pumps till det från Åhlens! På kvällen stack jag till Jennifer, vi myste & pratade om allt mellan himmel & jord.
 
Nu taggar jag upp inför ett jobbpass på färjstad! Börjar i resturangen idag också. Efter jobbet har jag bråttom som en galning till bellas fest.. Som i vanlig ordning för mig, haha!
Den här klänningen är så fin! Det konstiga är att jag köper aldrig gråa kläder, aldrig klänningar utan armar och absolut inte med hög hals på det. Haha den uppfyller alla mina obekvämhets-krav men ändå lyckades den få en krånglig filur som mig nöjd! Must be magic... Kommer från märket Sand och från butiken Vivendi :-) 
 
Fransk/amerikansk manikyr i all ära... Det är bara det att det börjar bli lite uttjatat i mitt tycke! Visst är det helt tidslöst och funkar alltid, men det är också alltid roligt med lite variation. 
 

P.L

Jag överdriver inte när jag talar om P-H:s vårkollektion! Den är värd att dö för. Det jag fastnade för först var förstås deras enkla men ack så stilrena väskor. Jag vet inte vad det är som fulländar i:et, något som många andra designer's saknar i alla fall. Det är inte alltid lätt att uppnå enkelhet utan att behöva matcha upp det med några häftiga detaljer som bryter av. Det behövs verkligen inte! Väskorna har allt.
 
För att se mer rekommenderar jag er att spana in Phiilp Lims officiella hemsida, eller Nathalie Schuterman! (De erbjuder också några väldigt fina nyheter). Behöver jag ens säga att min lön ligger otroligt risigt till?

Jag ÄLSKAR mina jobb!

Haha, fy vad tråkig jag känner mig inför er som läser bloggen. Känns som att alla mina inlägg handlar om jobb? Skall försöka ändra på det lite, men eftersom jag jobbar väldigt ofta och det är mitt liv & min vardag min blogg handlar om, blir det lätt så. Hur som helst, måste jag säga vad jag älskar mina jobb!! Allt flyter verkligen på strålande. Jag jobbar med underbara personer, får nya vänner och träffar alla slags människor. Det känns så givande på något sätt. Jag är väldigt nöjd över mitt liv just nu. :-)
 
Som ni säkert kan ana så kom jag precis hem efter ett roligt jobbpass! Imorgon skall jag till doktorn så det blir nog ingen skola efter doktorn, däremot har pappa lovat mig en liten belöning.. En shoppingrunda! Vad kunde sitta bättre än en gratis shoppingrunda?! Allt för länge sedan jag hade en sådan!! Jag är på jakt efter en klänning till Bellas 18 årsfest på lördag, och den måste var alldeles perfekt!
En bild från förra året! Vi var påväg till temafest hos Sandra som hon & Andrea hade tillsammans (jättekul förövrigt) självklart köper man med något när man är bortbjuden, det tillhör vett & ettikett, finns ingen ursäkt till sådant. Då gav jag bort en korg med lite smått & gott.. Nu är det 18 årsfest, vad fasen skall man hitta på??

Happy valentines day to all!!!

Idag är det inte vilken torsdag som helst, det är alla♥dag! Personligen tycker jag att det är jätteroligt med traditioner, högtider och dagar som dessa. Jag förstår inte de som anser sådana här dagar som överskattade, självklart är dem överskattade.. Men är inte det bara roligt, egentligen? Kärlek får man aldrig för mycket utav!
 
Förut var jag på stan med några vänner och spanade in jobbmässan på CCC. Vi tänkte leta efter sommarjobb i Norge, men det var faktiskt ingenting som föll mig i smaken riktigt. Så sökandet får fortsätta! Nu ligger jag hemma och softar ett tag tills jag skall börja jobba. Hoppas ni får en suverän och framförallt en kärleksfull dag såklart!
 Viewer-91_large

En läskig händelse...

Godkväll alla pigga! Jag kom precis hem till farmor efter att ha varit hemma och bakat bullar med mamma och vovvarna. Ioförsig åt jag mest, ångrar dock det då mina bullar alltid blir godast! Är man bullproffs så är man. Eftersom jag glömde min dator hos farmor förut var jag tvungen att sticka hit & hämta den, men tror jag sover här ändå. Förövrigt har min dag bestått utav skola & jobb som vanligt! Pengar rullar in som dem skall, eller hur man nu säger. Hehe :-) 
 
Just det! När jag var påväg hem från jobbet förut (hände något underligt). Jag var som i vanlig ordning inne i mitt musikskiftande på mobilen (kan aldrig lyssna klart på en låt haha) när jag sedan tittar upp står det en jäkla VARG mitt framför mig. Mitt på gatan!! Kan ni förstå hur rädd jag blev? Inte i början kanske, men när den började skälla på mig utav bara katten trodde jag att den skulle gå till attack när som helst. Det syns ju tydligt om ett djur är osäkert eller ej, och desto räddare desto mer opålitlig och farlig är djuret. Efter en tid kom jag såklart på att det var inte en varg jag stod o var rädd för, utan någon form utav varghund, haha! Jag sprang in och hämtade hundgodis och knackade dörr hos mina grannar, tillslut visade det sig vara en utav deras kusiner. Och tja.. Det var väl det! Låter som vanligt tråkigt när jag berättar, men hade ni skådat det kan jag garantera att ni både fått lite skratt & rädsla i er mina vänner ;-) vargvovvar är tydligen inte att leka med! 
 

Godmorgon

Usch vad ansträngande det var att gå upp imorse.. Jag som alltid brukar ha så lätt för det, nu har jag iallafall gjort en vanillia cappuccino så det blir nog bättre. Om inte är det snarare något allvarligt fel, hehe! Just det, igår testade jag även att jobba för resturangen på färjestad: vilket resulterade i att gå jätttebra! Så varje gång innan match skall jag nu jobba där också. Skall bli riktigt kul faktiskt! Och som man säger, träning ger färdighet. ;)
 
Nu skall jag titta på avsnittet ''Maria and Mindy BFF's'' eftersom jag missade det igår tragiskt nog. Sedan bege mig till skolan och ikväll vankas jobb! Helgen är spikad och ser förövrigt ovanligt bra ut. :-)
 

JOBB

Nu åker jag in till stan för ett jobbpass på färjestad, börjar lite tidigare i lunchrestaurangen idag!

OTROLIGT TRÖTT

Dem senaste två veckorna har jag inte varit ledig en enda dag. Varje dag, inklusive helger har jag jobbat, samtidigt som jag gått i skola & dessutom vart ute och festat både fredag, lördag! Om jag skall vara ärlig så känner jag ingen människa som har så fullt upp sig mig, i varje fall inte med blandade saker.
 
Och för att vara ärlig återigen är jag riktigt stolt över mig själv. Nöjd över att jag orkat så mycket och trots att jag varit trött som en galning, legat hemma bakis eller bara allmänt sugen på en fika på stan har jag istället övervägt att jobba. För att få det man vill i livet måste man slita, kämpa och vara självständig. Och det är några egenskaper jag faktiskt uppnår galant. :-)
 
Förövrigt är jag som ett vandrande lik, ni kan inte ana hur skönt det var att komma hem!!! Nu sitter jag i köket och äter rostade smörgåsar med min prins! Han var tydligen också väldigt hungrig ikväll!!
Såhär såg jag ut idag! Svart rock från Zara, svarta jeans & svart blus, burberry väska, burberry stövlar & pärlörhängen :-)
Trots en cappuccino innan skolan, i skolan och efter skolan lyckades jag somna i bussen! (Blir alltid suuuuperpigg av kaffe) förstå hur död jag hade vart, utan min cappuccino!!!
Men tack vare de underbara individer jag har på jobbet piggnade jag till snabbt.. Och ännu ett lyckat arbetspass är nu slutfört!
Lyckan att komma hem till mina två favvokillar är som vanligt obeskrivlig. Vad skulle jag göra utan dessa??
 
 
 
 
 

I skolan, strax jobb!

 

WHO CAN'T ADORE

Varje gång jag refererar en ynka liten rad från Chanel, stirrar mig blind på en gudomlig jacka eller den klassiska 2.55 drömmen i väskväg. Varje gång blir jag lika jäkla ordlös! Coco Chanel är den enda kvinna i hela modevärlden som jag ser upp till. En revolutionernade framgång som hon lyckades uppnå är det definitvt inte många som gör.
 
Vad det än än tycks vara, ett läppglans från väska till en kladdig nattkräm - bär jag det med stolthet, Chanel levererar alltid & hennes namn är för mig styrka!
 

MY PARTY LOOK

Igårkväll såg jag ut såhär! Jag körde på en svart fodralklänning med sidenarmar till ett sidensmycke med genomskillniga detaljer, klocka och stövlar till det förstås! Eftersom min look var lite mer åt det ''sexigare/tuffare'' hållet stilade jag till det lite med en enkel uppsättning. Tyckte jag fick till kombon rätt bra!
 

blandade känslor

Usch & fy vilken skitkväll jag hade igår! Först och främst har jag slösat alldeles för mycket pengar, på vad?! Fick lönen för två veckor sedan och den är redan slut, trots att jag inte köpt ett ynka klädesplagg. Känns jäkligt ovärt! Speciellt när alla andra tycks leva på den också. Annars lyckades även klumpedunsen Emma halka full och odräglig på sitt jobb (Mcdonalds), så även min fina dyra jacka är förstörd (oljefläckar) Buh.. Men det räcker såklart inte där, min älskade burberryväska har även någon idiot lyckats spilla ner, återigen..Nejdå, det var såklart en olyckshändelse. Som tur är verkar det gå bort efter att ha skrubbat för livet, annars hade jag vart lite ledsen.
 
Förövrigt har jag de finaste vännerna! Inte konstigt att man blir stolt över dessa bedårande människor!
 
Från fredags
 
Från igår
Fina linnea!
Är det bara jag som blir inspirerad av hus på promenixar?! I detta fall påväg till fest hehe.. Dörren till det här huset är verkligen värd att fota!!!
 
 
 
 

Jag fick ett svar från hollywoods egna stjärna, MINDY

Ok, jag skall försöka att inte låta allt för töntig just nu... Men ni vet att hollywoodfruar är mitt absoluta favortprogram! Och självklart älskar jag Maria Montazimi och hennes bästis Mindy. De utstrålar sådan enorm unikhet med deras alldeles egna personlighet! Sådana människor kan man inte annat än älska! Såklart vill jag ha lite utav deras livsstil också, men det tvekar jag inte på att få senare i livet. Somsagt, allt är möjligt sålänge man tror på sig själv!
 
Jag kommenterade Mindys instagram (superusel engelska, jag vet! Men hon verkade förstå mig ändå).. Med tanke på att jag fick ett SVAR! Åh jag känner mig så glad, speciellt när hon skriver att hon blev så berörd och glad av min kommentar. Jag lyckades alltså sända henne på andra sidan jordklotet lite glädje, vilken ära!
 
 
 

ETT LIV UTAN KAFFE?

Hallå sunshines! Jag kom precis hem från jobbet. Har haft en riktigt strålande dag idag! Revin som jag jobbar med är så trevlig och rolig, att alltid jag lyckas få de bästa arbetskompisarna.. Hm.. Jag är nog en liten tursam individ helt enkelt!
 
Något ämne som jag tycker är så intressant att prata om är utan tvekan olika kulturer! Det påminner mig hela tiden om hur liten och obetydlig man faktiskt är. Nej, nu lät det väldigt negativt (icke så jag menar) utan att det finns så mycket mer, i stort sett allt är möjligt här i världen. Vill man så kan man!
 
Som ni märker är jag på väldigt glatt humör såhär på kvällskvisten! Jag känner nästan lite ''rädda världen tankar'' och försöker luta mig tillbaka, men det går inte så bra. Idag och som de flesta andra dagar är livet så vackert!
 
Anledningen?? KAFFE. Jag kan konstatera att mit liv vore inte värt att leva utan en morgonlatte och en cappucino.
Är jag inte tjusig på jobbet? Haha nja, sådär!! Tur att inte utsendee är allt här i världen;-)

Lite mer yta

Idag gick jag på stan en sväng med min fina vän Johanna, alltid lika underbart att tralla runt på stan med en vän. Småsnacka, skratta och bara strosa runt med en fikapaus! (Och neeej jag överdriver inte alls) fika och shopping är för mig en hobby.
 
Jag köpte en ny superful bh, men som satt alldeles gudomligt. Jag får superläckra bröst i den, om jag får säga det själv hehe! Köpte även lite nagellack, som för mig blivit ett beroende. Jag byter färg minst 3-4 gånger per vecka, just för att matcha kläderna och förstås hålla lacket fräscht!
 
Just det! Förra veckan fyndade jag även några ytterligare smådetaljer. Smycken! Halsbandet kommer jag matcha med en enkel blus, som är ganska hög i halsen (för att få en snygg ''bakgrund'' till själva halsbandet). Örhängena kommer jag även dem matcha väldigt enkelt, med tanke på att dem redan är ganska maffiga! Och för att inte tala om vad de kommer göra sig snygga till en solbränna i sommar! Åh...
Mina favoritfärger på naglarna är såklart basfärger! Som passar nästan till vartenda klädesplagg.Idag testade jag beiga naglar & jag är mycket nöjd med mitt lilla resultat :) Fräscha naglar är så snyggt!
 
 
 

LIFE IS SUCH A BEAUTIFUL THING

Godmorgon kära vänner! Sitter i biblioteket på skolan och väntar tills nästa lektion skall börja. Har en tuff dag idag ända tills halv 5 och direkt efter skolan måste jag rusa till jobbet!
 
Men idag är faktiskt inte vilken dag som helst.. Min kära farmor fyller nämligen 64 år idag! Stor tant. :-) hehe!! Och som glömsk sistaminuten-människa man är har jag förstås inte fixat något ännu. Nåja, efter en liten runda på stan är det problemet över! Imorgon är det fredag... Igen?!! Fasen vad veckorna går fort! Den här helgen kommer bestå utav jobb, fiesta och firande! Ännu en bra helg på ingång!
Såhär söt var min lilla älskling imorse! :) Naww....

RELAXING

Var så trött när jag vaknade upp imorse att jag beslöt mig för en hemmadag! Bättre det än att somna på lektionerna och visa värsta orespekten till lärarna, tja, det år duga som ursäkt. Har legat framför tv:n hela dagen och bara gjort inget.. Så himla skönt!
 
Nu skall jag snart bege mig upp ur soffan och sticka till jobbet. Ikväll blir det nog sleepover hos Felicia! Imorgon är det skola & jobb som i vanlig ordning. Puh.. Har så fullt upp nu, men jag totalt ÄLSKAR det! 
Åh på tal om inget, hur härligt vore det inte med en cappucino i solen nu.. Skulle döda för det!

HUNKY DORY LEVERERAR

Vår & sommarkollektionen ifrån Hunky Dory är helt fantastisk! Den är tuff, cool och rockig, men ändå lyckas dem behålla den kvinnliga sidan i kläderna! För att inte säga, hur nytänkande dem är... Jag är utom ord.
 
Spana in deras nya kollektion här; http://www.hunkydory.se/web/Lookbook.aspx
Läderjackan ''biker jacket baby'' är vad jag fastnade som mest för! Helt & hållet grym! Jag älskar de räfflade sidorna på ärmarna!
 
 
 
 

Angående arbetsintervju

Julia:
Vart ska du på arbetsintervju? Svara gärna i ett inlägg :) kram
 
Svar: Jag var på arbetsintervju på en grill som heter ''Karlbergs grillen'' här i Grums. Jag såg deras ansökan om extra/deltidsjobb så jag tänkte, varför inte? Med tanke på att jag älskar att jobba & tjäna mina egna pengar, tvekade jag inte! Jag fick turen att få en arbetsintervju som blev väldigt lyckad, jag fick jobbet och skall dit & jobba ikväll. :-)
 
Nu har jag 3 jobb som jag tycker är väldigt roliga! Jag skulle aldrig klara av det om jag tyckte det vart tråkigt. Tillskillnad från andra har jag hemskt tålamod - gillar jag det inte på direkten, slutar jag på direkten, haha!
 
Hoppas du blev nöjd med svaret, kram:)!
 
 

Det är OK att vara stolt!

Bland Sveriges osynliga lagar är jantelagen den absolut största, det är även den vi Svenskar kännetecknas med! Allting skall alltid vara så milt, aldrig jättebra och aldrig jättedåligt, aldrig annorlunda - Enbart bra och normalt, det är vad som gäller. Jag tycker att det är en fruktansvärt dålig egenskap hos oss Svenskar.
 
Är man nöjd, stolt eller bara glad över någonting, varför skall man då inte få visa det? Visa det utan att förlöjliga sig själv eller bara tämja ner det rejält! Nej, för skulle man visa det; det kan vara allt ifrån ett häftigt mål i fotboll, befogan på jobbet, bra resultat, eller något så jobbigt ämne som pengar! ''Jag tjänar mycket pengar'' (är aldrig rätt att säga - enligt oss svenskar). Skulle någon person visa sig vara både stolt och nöjd över sig själv, bara skina av sig själv helt enkelt. Istället för att bemötas av beröm och lycka för någon annan-känslor, skulle personen bemötas utav; sneglande blickar, avslutande kommentarer och nedlåtande ord med tankar som: vad tror hon om sig själv?
 
När skall vi sluta vara så missundsamma? Kan man fråga sig!
 
Tänk vad mycket bättre alla skulle må om alla vågade vara sig själv fullt ut! Och framförallt visa det med stolthet! Självklart är det beroende från person till person. Människor med mer självkänsla och mod i sig brukar oftast visa det mer än andra, och ger denna osynliga lilla regel mycket mindre andrum. Däremot tror jag att vi alla berörs av den, oavsett om vi vill eller inte. Vi lever i det.
 
Det är 2013, vi är demokratiska och anses vara världens 3:e bästa land att leva i! Skall inte då en sak som man kan anse vara ganska liten, att sticka ut, vara annorlunda, vara ego, vara självsäker och nöjd. Vara mer än SJÄLVKLART och dessutom inte ens vara en fråga!? Jo! (Jämförelse med allt annat elände världen handskas med dagligen). Man spelar trots allt sin egen huvudroll i livet, låter man sig förminskas av samhället - låter man också samhället ta makten över sig själv. Den enda som kommer bry sig om dig hela livet, i alla lägen, är du själv. Det är dags att börja våga och göra det man brinner för, det är dags att inse sitt eget värde!

UF-mässa

Hej allesammans! Dagen idag har tillbringats på LLA, där det har spenderats många timmar för min del under hösten, trots det lyckas jag självklart vara minst lika virrig ändå! Nåja, vissa av oss är väl bara det helt enkelt. Vi hade UF-mässa och ställde ut vårt företag tillsammans med många andra UF företag i Värmland. Det var riktigt kul att få bemöta respons för vår idee i verkligheten och såklart öva in lite mer försäljningsteknik!
 
Dagen gick suveränt och vi är återigen så gott som tomma i lagret, på kvällen delades det ut fina priser till de nominerade företagen, tråkigt nog glömde vi att anmäla oss till en enda tävling. Fast, enligt mig själv behövs det inte en jury som avgör hur ett bra företag är genom en presentation, egentligen kan vi själv avgöra det genom hur bra man säljer. :-)
 
Efter en lång dag skall jag nu inta sängläge! Självklart till Maria Montazami's nya program ''bff's forever'' (eller vad det heter?) hur som helst, Maria är deltagande & då kan det inte bli annat än succe. FyFAN vilken stjärna! Jag älskar personliga människor som strålar med deras egen unika personlighet.
 

Utkast: Feb. 04, 2013


Arbetsintervju

Ligger hemma hos farmor och tittar på sex and the city! Direkt jag kom hem tog jag en lång och allt för härlig dusch. Eftersom vi slutade så tidigt fanns det tid för lite spa-time också! (På en måndag!!!) Ansiktsmask, hårinpackning, bodylotions och nylackade naglar, känner mig numera som en ny människa. Och med en kopp vaniliia kaffe som en fräsch & pigg människa på det! Måste förövrigt kommenterade orefluido serien som jag köpte häromdagen, den är helt fantastisk. Mitt hår blir verkligen bedårande av produkterna efteråt. Rekomenderar!!
 
Näpp, nu skall jag sticka iväg på en powerwalk till a-intervjun i det ruggiga vädret! Jag känner på mig att det kommer gå galant. Sedan skall jag handla lite gott inför mässan imorgon också! Herregud vilken bra vecka det är:)
 
 
 

That's true

TO FIND WHAT YOU'RE LOOKING FOR, YOU MOST SEARCH THERE IT EXISTS

Måndag

Godmorgon! Sitter på entreprenören med mitt uf-företag och planerar inför mässan som är imorgon. När jag kom till skolan fick vi även ett toppbesked; alla lektioner är inställda! Så nu skall jag slutföra lite arbete här och bege mig in till stan för att sola och träna.
 
Just det, skall även på arbetsintervju ikväll, skall bli spännande!! Man kan aldrig få för mycket pengar:-)
 
 

SÖNDAG

Hallå mina vänner! Söndagar går som vanligt ut på att ta det så lungt som möjligt. Var vad jag tänkte i alla fall.. Efter att jag hoppat ut ur duschen och fick höra att farmor & brorsan skulle in till stan kunde jag inte riktigt hejda mig heller (hade trots allt inget för mig) så på ynka 15 min från att vara nyduschad blev jag klar! Och ja, jag har blivit en snabbjäkel ;-) det är en sak som är säker! Underligt med tanke på hur seg jag alltid varit.. Nåja, jag antar att man lär sig med tiden?! I stan köpte jag lite småsaker som behövdes. Tog även några fikapauser och käkade mat på det, alltid lika gott!
 
Nu på kvällskvisten har jag tagit en långpromenix med mina vovvsar och slappar nu i soffan framför en film hos farmor. Skall snart ringa Felicia har jag tänkt och sedan är det sovdags! Är faktiskt lite trött & för att nämna taggad på en ny vecka♥ Puss på det käraste vi har; livet!

Min helg

Min helg har varit helt underbar! Den har inneburit fest, jobb och massa mys, en vanlig men bra helg i mitt liv! Här kommer lite bilder från helgens incidenter!
Jag och min kära vän invigde helgen med nybakta munkar på en parkbänk i solen:-) livsjnutare som vi är!
Småshoppade och strosade runt på stan med emmsan
Behöver jag tillägga att tallriken, skålen och koppen är min? För mig är det omöjligt att ta liiiite eller normalt på buffeer.. hehe.
favvotrion!
Avslutar inlägget med ännu en bitchig-egovariant? Nåja!!
 
 
 
 
 
 

HEJ LÖRDAG

Trots att vi hördes senast igår har jag som vanligt mängder att berätta! Frågan är, vart jag skall börja?! Haha! Nåja. Efter en efterlängtad helg var det äntligen fredag. Jag invigde den på absolut bästa sätt. Jag och Johanna valde att ''råka'' missa bussen och satte oss på en parkbänk med färska donuts och solsken!
 
Efter skolan blev det lite trallande på stan med efterlängtade Emsan! Gjorde några riktiga smyckesfynd (ååh vill verkligen visa er!) och efteråt blev det en fika på UNO med några riktiga pinglor till vänner. Efter lite fredagsmys stack jag och min lilla 3:o till Filippa för god middag och taggande inför kvällen! Nattens detaljer håller jag nog utanför här..Men som vi säger, karlstad är VÅRT, till&med en kyrkogård skulle bli lyckad med oss som sällskap!
 
Idag har jag jobbat och fördrivit lite tid på stan med jenfa till både mat & godis! Nu har jag anlänt till farmors crib för en ännu rejälare myskväll a la emma! Skall det vara så skall det! Chips och dipp, lösgodis, choklad och nu hemmagjorda chokladpopcorn finns på plats denna tjocka kväll. Till förstås massor av filmer och prat! Ååååh.. Vill verkligen visa er allt, både från gårdagen och denna smaskiga stund. Självklart har klumpdunsen emma tappat sin laddare och måste nu skaffa en ny.... Numera okontakbar på mobilen för er som undrar! Då vet ni ;-)
 
Lånade bild från Saras förtjusande blogg! www.sarawickstrom.devote.se 

Roberta minelli

Jag fastnade för den här väskan igår och var tvungen att klicka hem den. Den svarta! Den är verkligen identisk Hermes burkin bag, som är min absoluta absoluta drömväska (någon dag skall min arm prydas av en sådan också!). Jag älskar att den är så enkel och stilren. Alla bör ha en svart väska som man säger, det är på tiden att jag skaffar en!
 
Behöver jag tillägga att jag längtar som attan tills den trillar ner i brevlådan?? 

Utkast: Feb. 01, 2013


RSS 2.0