Mot stan!

Nu är jag färdig fixad och klar för det nya årets bravader! Efter otroligt mycket stress med alla vänner och annat krångel har äntligen allt löst sig! Skall tillbaka hem sen för att fortsätta fira med mina närmsta vänner! Såhär ser jag ut förövrigt, enkel klänning med stora armar, klocka, ring och örhängen. Frisyren skall inte vara sådär dock, får piffa till den lite senare. Ha en underbar kväll allihoppa & jag hoppas ni firar den på bästa möjliga sätt! ♥

''Det du älskar mest, skadar dig mest''

Hallå alla goa och glada människor där ute! Jag har varit uppe ett bra tag och fixat & trixat! Tagit ett varmt bad, rakat benen och smörjt in mig med bodylotion.. Att känna sig fräsch och ta god tid på sig är alltid bästa starten på dagen för mig. Särskilt när man skall ut, då gör jag alltid alla skönhetsmedel ifrån grund & botten! För bästa resultatet!

Har alltid ett par oäkta uggs hemma som jag använder som tofflor! Varma & mysiga! Loves them!


Livet är bra

Livet är bra, bra ibland! Älskar när allting bara rullar på och går precis som det skall! Fyllt av toppenvänner som man bara tordes drömma om, vinster utav bråk i shoppingaffärer (två personer på ett plagg) och såklart hälsan flyter på utmärkt! 2011 har i helhet varit ett otroligt bra år. Jag har börjat i en linje och skola som är fantastisk, jag kunde inte vara nöjdare. Jag har lärt känna hur många nya människor som helst och kommit nära fantastiska människor. Jag har mognat som människa, genom att våga mer.. Förut har jag alltid tänkt på rykte hit och rykte dit, tagit åt mig utav allt som sagts och tänkt på att ''bete mig bra och moget'' hela tiden. Nu släpper jag alltid loss och gör alltid vad jag känner för. Något som jag behöver jobba på mer är såklart konsekvenser och sluta vara så jäkla slarvig, men det är riktigt svårt. Jag tror att det tillhör min personlighet faktiskt, alla egenskaper man har är ju inte bra. Men lite charmigt är det väl med lite sena ankomster och virriga miner då & då?! Hehe..

Ett litet ''smakprov'' på min klänning som jag skall ha imorgon. Den är tight på kroppen med stora väldigt stora armar i ett speciellt tyg, längden på klänningen är dessutom helt perfekt.. Älskar att visa ben! Den är lite enkel men lite smycken och en snygg uppsättning kommer göra susen!

Syskonmys

Okej... Så fin som den rubriken lät stämmer inte riktig till verkligheten. Jag och Eric är som katt och råtta alla timmar p dygnet. Däremot när han har sina kompisar här blir han helt plötsligt väldigt trevlig och tystlåten! Det är då jag passar på att vara så jobbig och gosig mot min lillebror som möjligt. Så nu skall vi mysa med muffins & dricka. Det är jag värd efter att ha stressat runt på stan ytterligare en dag och äntligen ha hittat den perfekta nyårsklänningen. Sista minuten är alltid bäst!

This way

I love my life, I love this record and me, I'm will ever live for you
I'm beautiful in my way
Cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby I was born this way

Godnatt

Gått runt på stan hela dagen med fina vänner! Nu sitter jag och kikar på väskor med mamma, tror mamma fått väsk-sjukan som mig också, hehe. Har haft en bra dag och imorgon kommer bli ännu bättre med mindre stress. Älskar att bara ta det lungt. Nu skall jag sova, godnatt alla fina människor där ute :)

Inviger mitt nya nattlinne ikväll hehe


Mulberry Bayswater

Efter att jag tjatat några månader så fick jag äntligen min älskling (i födelsedagspresent) utav mamma & pappa. Har nog aldrig varit så glad över en present förut. Den kommer bäras flitigt i skolan;)


New in closet

Det här fick jag med mig hem ifrån stan idag! Skulle egentligen bara bli en nyårsklänning men kunde tyvärr inte hålla händerna i styr. Haha, nej det var fan sista gången den här veckan jag shoppade!

Skinnjacka från MQ

Den här skall jag ha på nyår! Älskar hur den sitter på, men tvekar på färgen. Från MQ

Nattlinne, pyjamasbyxor och bh från HM


Stan

Såhär ser jag ut idag! Blus ifrån Sand, väska från Mulberry, leggins från Gina tricot, skor från Dinsko & pärlörhängen från Guldfynd. Kör på nersläppt så hoppas inte det börjar regna som igår.. Då jag vandrade runt på stan som ett troll, haha. Nu sticker jag till stan med Felicia! Ha en superbra dag, puss på er alla!

Godmorgon världen

Vaknade utav en chock förut då mamma började skrika ''gudrun är här, gudrun är här'' Haha och precis när hon skrek det drömde jag om värsta rean på burberry som tyvärr inte var sann dock. Har gjort varmoboy och skall strax börja göra mig iordning. Skall shoppa och strosa runt på stan idag med Felicia! Sett fram emot att träffa henne!

Kap

Åh jag fyndade den här skönheten förut! Bilden ger den dock inte rättvisa, ser mest söt ut på bilden. Fast när den sitter på är den väldigt ''maffig'' man ser ut som en primmadonna i den. Älskade den ifrån första ögonkastet!

Dagens

Såhär såg jag ut idag!  Älskar klänningen! Känns verkligen som mig, hehe. Skall visa er en fantastisk blus/tunnika som jag köpte förut, aldrig varit så kär i ett plagg!


Dagen i bilder


Började dagen på Cafe duvan med min fina olivia

Sedan vidare för att fira Meyav! Underbara vänner och många underbara nykommlingar!


Meyav var så vacker! Tycker hon liknar lite en presidentfru! Och Houshin var minst lika vacker hon (trots det inte var hennes dag)



Artdeco

Fick det här mineralpudret utav min snälla vän Olivia häromdagen (typiskt henne). Har iallafall länge velat testa på puder istället för foundation men aldrig vågat.. Då det känns som att jag kommer känna mig lite ''naken''. Men när jag testade förut blev jag faktiskt nöjd med resultatet! Så hädanefter kommer jag använda mig utav det, till skolan och vardag. Superbra för mig som är så seg.. Nu kommer jag vinna mycket tid!

ETT BRA ÅR














Happiness in clothes thats wears

Det här fick jag med mig hem idag! Hittade mycket kläder idag som verkligen kändes som ''jag''. Funderar att ha på mig siden-toppen imorgon då jag skall på födelsedagsmiddag, första gången jag inte har klänning isåfall!



Blus ifrån Sand

Tunnika/klänning ifrån MQ

Siden-topp ifrån MQ
,

Skjorta ifrån Bikbok

Hudfärgade tights från Gina Tricot

Ring lite Laponia inspirerad. Från Gina tricot

Day in the city

Idag har jag hängt på stan och sprungit runt i affärer med Emma & Ida! Himla mycket folk på stan idag, träffade jättemånga som jag kände! Vilket alltid är lika kul förstås! :D Fick med mig lite fina saker hem faktiskt, dock ingen nyårsoutfit.. Men det får jag leta efter imorgon! Nu skall jag mysa framför en film med varm choklad resten utav kvällen. possposs

Varje gång jag värmer oboy i micron slutar det alltid med att koka över! Alltid! Haha.. (jag dricker bara när det är rödhett)

Perioder

Jag får alltid sug efter något speciellt. Först var det pepsimax som jag aldrig klarade mig utan, drack det nästan varje dag. Efter ett tag så slutade jag med det och övergick till kaffe istället, som blev ett ännu större behov.. I början var det bara för att bli pigg och förbränna men tillslut tyckte jag att det faktiskt var riktigt gott! Nu har jag inte druckit det på flera veckor, tappat suget helt och blir istället ''äcklad'' av det. Istället har jag övergått till ramlösa grapefruit, mmm det är så gott! Dessutom är grapefruit förbrännande också, vilket är perfekt till nyår då man vill vara i extra fin form och behöver alla möjliga hjälpmedel!


Naglar

Fick lite tid över så gjorde iordning mina naglar med fransk manikyr. Lade ner ganska lång tid och slutresulatet blev såhär.. Är ganska nöjd & framförallt nöjd med mina naglar.


Måndagsmorgon

Kom precis hem ifrån Olivia, som jag tycker om min knäppskalle! När jag cyklade hem på min brors cykel, som förövrigt inte var någon vacker syn (mormors mjukisbyxor, liten trix-cykel och en boll mitt på huvudet) som pricken över i:et tror ni inte att byxorna fastnar i cykelkedjan och mitt i backen faller jag pladask! Haha fy katten vad ont det gjorde och klantigt, och hädanefter hatar jag småcyklar! Jävla patrask till sak. :D Nu skall jag äta lite och börja göra mig iordning. Har lite roliga planer för den här dagen!


Myskväll

Kom precis hem ifrån bion med mamma, farmor & Eric. Vi såg på Sherlock Holmes som var en riktig kanonfilm, jag avundas verkligen Naomi Rapacse! Från småfilmer till en succefilm som ledde till karriär i Usa med eliten! Gaaah.. Hon spelade med Jude Lawe! Jag tycker att hon är en bra förebild och ett tydligt bevis på att inget är omöjligt! Nu har jag precis hoppat i min mysdräkt och skall sticka till Olivia, sover över där inatt! Så mysigt, precis vad jag behöver, en natt med bästis!

Dagen efter

Åh vad skönt det var att vakna idag! Har verkligen fått sova ut, i soffan... Somnade framför en film utan täcke och kuddar igår och vaknar upp nerbäddad med allt som jag saknade. Älskar att bli ompysslad! Pappa har bjudit hit några kompisar på middag så det är väl bäst jag går och piffar till mig lite för att förhindra att ge dem en chock. Annars då.. Ikväll är det utgång som gäller! Är supertaggad just för att jag saknar mina vänner sååå mycket!


BAGS AND PURSES

Funderar på att köpa en ny älskling till veckan! Antingen Prada väskan här under, för att den är så casual, passar till allt! Eller en burberrys aftonväska! Är galna i båda två! Det riktar lite emot aftonväskan, har ingen direkt ''festväska'' så det skulle ju passa perfekt!



Fast med svarta band istället för gula förstås!

Merry Christmas


Även om det inte ser så juligt ut på bilderna är det faktiskt riktigt mysigt här hemma nu! Hundarna har fått varsinn röd rosett på halsen och ser så himla söta ut. Vi har precis ätit julmat och nu är jag riktigt mätt. Skall alldeles strax äta efterätt och sedan öppna paket, som min bror har tjatat om hur länge som helst! Haha. Hoppas ni får en riktigt god jul, med massor utav mat & fina klappar. Stor puss!!

Julmys

Såhär tillbringar jag uppesittarkvällen! Självklart med massor utav julgodis, bingolotto och familjen därtill. Egentligen hatar jag att spela bingo, tål inte att inte vinna, haha. Men det är ju en klassiker så lika bra att följa! Ge mig ett lycka till. Nu hoppas vi på vinst! :D

Även Herman vill vinna pengar idag!

Överskattat hit och överskattat dit

Förstår mig inte på människor som tycker att alllt är så överskattat! Alltid skall någon klaga på högtider. Det berör förstås inte mig.. Men jag förstår bara inte hur folk kan tycka det? Det är några högtider på året som man verkligen firar med lov, vänner, familj och glädje. Det är ju snarare något som vi skall vara tacksamma över att ha! Som bryter den trista vardagen och gör något roligt utav det som många längtar till. Överskattat?? Pffft... Högtider skall vara överdrivna!


tidsfördriv

Olivia har precis lämnat mig så nu är jag ensam igen. Blev lite rastlös så började kolla runt på lite kläder på nätet.. Jisses vad mycket fint jag hittade! Men jag har faktiskt lovat mig själv att inte köpa något (så länge det inte är en present) tills mellandagsrean! För en gångs skull skall jag göra ett smart val och vara lite sparsam! Tänkt att åka till Göteborg och shoppa under mellandagarna.. Iiih älskar småresor. :D

Julshopping

Alltså fy katten vad jag älskar julen! Bästa årstiden! Lunchade med Emilia & Sofia på Waynes efter vi slutat och sprang sedan runt i butiker och handlade klappar med Sofia. Endel saker som jag fick med mig hem vill jag nästan behålla själv.. Haha! Men det får jag inte göra. Nyss kommit hem och gjort iordning en ceacarsallad som jag skall mumsa på. Sedan kommer Olivia så skall vi mysa och planera!


Jullov

JULLOV! Gah! Så himla skönt! Älskar julen, den är så mysig och fin! Nu skall jag iväg till skolan för avslutning en stund och träffa alla vänner. Saknat dem även om jag såg dem nyligen... Haha. Skall försöka köpa lite julklappar efteråt också, inte ens köpt min första ännu.. Lite typiskt mig som alltid är sist me allt. Men vad gör det egentligen.. Det är ju bättre än inte alls! Puss på er alla & ha en fin dag!

we only live once

Efter en dag med mycket bra omgivning, mycket god mat och såklart mycket bra presenter (mulberry bayswater, pengar, skönhetsstuffs m.m) Ligger jag nu död i soffan! Seriöst aldrig varit så mätt, och aldrig ätit så mycket.. Haha! Men man fyller trotsallt bara år en gång om året & bara en gång 16 år. Förresten, tusen tack för alla fina gratulationer, fått många glada grattis-samtal och mejl på facebook. Jag är tacksam som attan över det skall ni veta! Ni får mig att skina upp!



Birthday

Goddag på er alla! Idag är det den 21:A och min födelsedag! Kommer aldrig tröttna på att fylla år, presenterna är inte lika viktiga längre. Men just uppmärksamheten och kärleken man får utav omgivningen är helt klart oslagbar! Den kommer jag aldrig att sluta älska. Nu skall jag till stan en snabbis och fixa allt innan vi skall ha middag och fira lite. :D

Julbakar

Är hemma på 34:an och julbakar med familj och härliga vänner! Har gjort det i flera år i rad nu, det har nästan blivit som en liten tradition. En riktigt mysig tradition som jag hoppas håller länge! Perfekt avslut på en bra Tisdag♥

Mysig dag

Godmorgon världen! Har en riktigt mysig dag framför mig! Skall alldeles strax till skolan (för två jobbiga lektioner) vilket jag inte är så taggad på, men det tråkiga måste ju också göras! Efter skall jag ta en powerwalk med Olivia och prata om allt som vi missat (vi har inte setts på två dagar.. finns mycket att säga he he) Och ikväll ha julmys med några härliga vänner! Mums.. Är verkligen sugen på marsipan och allt godis!

Serie utav egobilder.. Haha såhär ser jag iallafall ut idag. Ha en bra dag!


Dödar uppgift

Sitter här med den svåraste uppgiften någonsin om Eu. Jag har inte ens börjat ännu och den skall vara inlämnad om någon timme.. Dum som jag är sitter jag vid fb och klickar och klickar trots att allt är ointressant, gör varmchoklad och ja allt för att inte behöva plugga i stortsett. Haha!! Faaan.. Emma nu måste du sätta igång


Galna vänner

Sådana här saker får mig verkligen att skina upp i vardagen! Joy kommer ifrån ingenstans och berättar att hennes föräldrar är bortresta och skall ha fest imorgon! Självklart säger jag ja! Kom dock på nu i efterhand att jag är upptagen i morgon, men ändå.. Haha, man kanske hinner vara där en stund iallafall. Kul med julfester! Och som om inte det vore nog hittade jag min nyårsklänning förut för ett riktigt fyndpris! Supernöjd! Idag står Gud på min sida.. Weeey!


Fina Joy!


Christmasweek

Hola amigos! Kom till skolan redan vid nio tiden och skrev ett natur prov, det gick.. Sådär! Efter provet hade vi en enorm håltid så jag, johanna & Emilia belönade oss med en fika på Waynes. Supergott! Pratade ut om allt möjligt, kändes verkligen behövligt efter helgen + all nyfikenhet från Emilias resa. Har en lektion, sedan skall jag hem och göra klart en inlämningsuppgift. Sedan är alla inlämningar och uppgifter klara för terminen, life's good!




Sunday i'm in love

Kom inte hem förrän 04 igår och vaknade runt nio. Så jag är fortfarane väldigt trött men kunde somna om.. När jag tittade ut genom fönstret snöade det ocskå! Gissa vad glad jag blev, vi kanske får en vit jul tillslut. Jag har precis gjort iordning frallor och juice, skall titta på mean girls och bara dega ett tag till! Sedan måste jag sätta fart i pluggandet. :D

Night out

Sådär! Då är jag färdig fixad & redo för kvällens bravader! Sprungit runt och lekt modell i evigheter samtidigt som jag sjungit eller skrikit kanske jag skall kalla det, på alla klassiska sommarlåtar! Mamma och Eric började fundera på om jag var ett ufo.. Men vem bryr sig egentligen! Blir så glad av att sjunga och dansa (på mitt egna vis). Nu skall jag till Johanna och förfesta med henne och Olivia innan vi drar vidare!

Sjukling

Godmorgon! Usch hade en hemsk natt idag, haft feber och inte kunnat sova något alls.. Och väl när jag är sjuk blir jag så ''rädd'' utav  mig, börjar alltid tänka på farliga krafter och spöken. Haha lite fånigt men det är inget kul då.. Ensam frysande och livrädd för allt! Åkte till skolan även om jag är sjuk, har fått tillbaka Svenska nationella som gick väldigt bra faktiskt, fick ett B. Nu laddar jag upp inför att vara tomtenisse på spexet!


To give and get

Något som jag alltid gjort är att skämma bort mina vänner, i alla år. Genom att alltid ge, lyssna och stötta deras samtal och bekymmer, samtidigt som det nästan aldrig finns tid att berätta mina egna, alltid köpa dem finaste presenterna och även ge översasskningar bara för att se deras glada leende. Att alltid låna ut pengar, till och med när jag inte själv har egna så jag får avstå att köpa det jag själv vill. Allt bara för att vara snäll.
Vilket är en självklarhet för mig och jag är helt säker på många andra också, man är en vän!
Den bästa känslan som finns är att göra någon annan glad, och det här måste vara det enklaste sättet.
Istället för att vara en vän blir man istället uttnyttjad, som någon anställd assistent eller liknande. Som bara skall godse den andra personens behov. Det är en bonus som jag har fått många gånger genom att ge ''lite'' för mycket. Även om det leder till att lätt bli uttnyttjad och alltid bli tagen förgivet, tänker jag aldrig sluta med det.
För när jag ger, lyssnar eller hjälper andra känns det varje gång likadant, jag känner mig som en otroligt bra och snäll människa. Jag skiter i följderna, ifrån grund och botten får jag skylla mig själv helt och hållet.
Men trots att jag aldrig kommer sluta med det, drar den känslan ner på mig som person också.

Det här måste vara det sämsta inlägget jag någonsin gjort.. Hur virrigt som helst, men jag hoppas att ni lyckats förstå det. För även om upplägget är lite knasigt är innehållet viktigt. Det jag ville säga till er alla (passar perfekt nu på jul). Den ena sidan utav mig säger, man skall alltid ta men glöm aldrig att ge. Riktiga vänner kommer inte med posten, man förtjänar dem. Samtidigt som den andra sidan utav mig säger: var egoistisk, ni kommer må mycket bättre utav det.


Myser resten utav kvällen

Slutförde Svenska kursen idag! Blev klar tidigare än förväntat så fick sluta tidigare. Så så himla skönt! Har ett Eu-arbete att göra men jag tar det imorgon istället. Idag skall jag bara slappa! Börjar med en hemmagjord Waynes latte (smaksättning) och en film. Dåligt med bilder den här veckan också.. Men det kommer till helgen. Jag ser så hemsk ut på vardagarna, sliten och ioform. Neeej, inget jag skall plåga er med! Ha det mysigt :D.

Jennifer, jag & Lina

Jag fick ett ryck förut och bara kände för att färga håret mörkbrunt! Och jag som alltid klagar på mina vänner när dem säger att jag skall bli lite ''mörkare''.. Haha man borde ha peruker hemma med olika färger, som man kan byta från dag till dag till vad man känner för!


Min första latte

Gjorde min egna första latte idag! Den levde absolut upp till förväntningarna, dock så var det lite svårt i början.. Fanns mjölkskum över hela köket och det blev lite grisigt.. Haha, men det är väl sånt som ingår! Gillar mamma extra mycket som köpte den till mig (bara jag som dricker kaffe i familjen) Nu skall jag till skolan och plugga spanska!

Pluggdag

Nyss kommit hem och ätit lite. Åker till nästa pluggställe (jennifer) & pluggar natur.. Wiho!

Jennifer & jag som skådisar, Mia & Klara.. (vi klär oss inte sådär & speciellt inte sminkar)

Skola efter skoltid

Slutade för en halvtimma sedan och här sitter jag kvar och jobbar! Har jobbat riktigt flitigt idag, redan skickat in tre inlämningar. Så skönt! Känns som att en sten släppte ifrån bröstet. Min buss går inte förrän om en timma så tänkte sitta kvar och jobba lite till, har två prov imorgon. Lika bra när man är laddad för att plugga. Hur ofta händer det egentligen?!

CRUSH ON SEALS

Jag har blivit galen i sälar! Gud så söta dem är! Blir galen varje gång jag ser en säl.. Som tur är har jag en egen liten knubbsäl hemma. Gaaaah.. Alltså varje gång jag ser dem vill jag bara ha en egen att gosa med. Undra om dem skulle vilja det?

lycklig morgon

Åh vad jag älskar sådana här mornar! Då man bara mår så himla bra och allting är såå himla perfekt. Haha, ja ni vet när man verklien vaknat upp på rätt sida. Har ett prov imorgon som jag konstigt nog ser fram emot, och som om inte det vore nog längtar jag till att börja två:an så jag kan välja till ännu ett språk. Språk är något jag alltid tyckt varit kul! Skall sticka iväg och köpa lite kaffe för att försäkra om att min dag kommer bli toppen! Puss på livet!

Med brist på bilder laddar jag upp en bild söta Meyav, för mitt humör idag kännetecknar verkligen den här lilla glädjespridaren ;)

När drömmar blir sanna

Varenda liten ledig sekund med mig själv drömmer jag, bort ifrån verkligheten.
Så fort mina vänner reser utomlands, när jag hör historier eller bara ser filmer tänker jag genast tillbaka på mitt liv och vet genast att såhär vill jag inte leva & såhär skall jag inte leva.
Jag har en jättebra familj med många underbara vänner inklusive en skola som jag trivs på fantastiskt.
Men även om jag trivs känner jag hela tiden att det här är inte jag, att bo här begränsar mig så.
Jag vill resa, uppleva och upptäcka världen ifrån mina egna ögon.
Leva för dagen och varje dag vakna upp med ett leende på läpparna för att jag känner ''det här är jag'' att få uppleva den känslan, helt fri utan måsten. Då är jag och mitt liv fulländat.


Regionala Nyheter

Förvånar mig själv när jag blir glad över att det är Regionala Nyheter på tv:n! Sitter och tittar på det och tycker att det är intressant... Börjar jag bli gammal? Hum

Shiny little sunday

Godmorgon alla söta!
Vaknade upp för ett tag sedan och blev genast ledsen när jag insåg att det bara var jag hemma. Vanligtvis är det skönt utan familjen men då vill jag åtminstone ha sällskap ifrån en kompis! Har gått runt och pratat med hundarna som vanligt men jag får inget svar hur jag än beter mig.. Haha. Har i alla fall gjort iordning lite frukost och väntar in Olivia. Har en liten överassking till henne som jag tror hon kommer att gilla. Saknat henne!


Matvrak

Myskvällar i all ära, men fy vad mycket mat & godis det innebär (ingen riktig myskväll utan det a la e&j) Jag rullar nästan fram.. Precis som en levande studsboll av något slag. Jennifer stod och skrattade åt mig hur jag gick efter att vi ätit allt! Eller allt vi, jag har som vanligt ätit mest. Haha! Nu skall jag fräscha till mig lite och börja plugga. Skönt att vara av med skiten sedan!


Frukosttime

Tacos till frukost inklusive massa snack om gamla minnen med den här filuren! Perfekt start på en Lördag!


klassiker

Avslutar Fredagen med skräckfilmer hela natten med gott tillbehör och självklart Jennifer som nattgäst! Nu skall vi skrika ihjäl oss. Sov så gott!


Vad erbjuder du Fredag?

Skall alldeles strax kila iväg till Jennifer och ha myskväll med henne & Frida! Idolfinalen får vi ju inte missa! (trots att jag inte följt ett enda avsnitt ha-ha) Har klänningen på mig också.. Man vet ju aldrig vad som väntar en Fredag liksom! Hoppas ni får en superbra Fredag mina vänner!


Nytt kök

Såhär ser köket ut efter ett x-antal justeringar a la mamma. Haha, absoluuut inte min stil.. Jag tycker att det ser ut som en skolmatsal med det kaklet. Men mamma gillar det åtminstone!


Människans bästa vän



Stämmer så väl. Finns ingen på hela denna jord som betyder så mycket som er

USA MY FRIEND

Jahapp.. Då åker denna skitungen iväg till Usa då! Förstår ni hur avundsjuk jag är?! Om det är något land jag alltid velat åka till är det Usa, men pappa har självklart aldrig tagit med mig dit och jag har fått nöja mig med dessa medelhavsländer.. (inget illa, det är härliga!) men skulle vara kul med lite miljöombyte också. Nåja, hoppas du får en superduper rolig resa och kommer hem med ett x-antal shoppingkassar och några kg tjockare med all god mat förstås;) Lev livet där borta & lite för mig med! Jag kommer sakna min lilla britt i skolan ♥


två emmor

Tog en paus från sista lektionen med emsan & satte oss på en bänk istället! Skall alldeles åka in till stan med Sofia och ta en fika. Känns som ett perfekt avslut på en hård vecka!

Påväg hem

Sitter och väntar på bussen, fick sluta tidigt idag. Skönt! Skippade träningen idag också, skall ju ändå träna imorgon. Dessutom måste man vila för att muskler skall byggas, så jag antar att nu bygger jag upp muskler. Genom att ta en riktigt slapp dag! Haha. Jag och Anna blev erbjudna att vara små tomtenissar i luciatåget med killarna, av någon anledning tackade jag ja. Men, vem ställer inte upp för sådana här jul-erbjudanden egentligen? Julen är så mysig!

Tänk positivt! - Alla lägen

Det här har ni säkert hört tusentals gånger, att man skall tänka så positivt som möjligt! Dock är det så lätt att glömma bort och så är man där igen med negativa tankar som yrar runt i vardagen. Och faktum är att dina negativa tankar drabbar inte bara dig själv utan även omgivningen, alltså hur du är inför andra och utåt/ytligt. Det berör både ditt humör, kropp, själ och utsendee. Allt! Anledningen till att jag tar upp det här nu är för att jag alltid varit den tjejen som sett allt positivt, i alla lägen. På senaste tiden har jag kommit in i en liten svacka med massa negativa tankar och faktiskt inte märkt det förrän nu & vad det har gjort mig! Åt helvete med dessa tankar! Tänk på det alla ni, att en negativ tanke drabbar faktiskt hur du mår. Det är inte så svårt att ändra på heller, istället för att tänka ''jag har inte övat på det här provet, det kommer gå skit'' tänk då ''äh, jag kanske inte gör mitt bästa resultat någonsin, men jag försöker åtminstone. Om jag inte klarar det får jag väl göra omprov''. Vad är det värsta som kan hända? Du strular till en dag utav alla år du skall leva, tänk vilka roliga dagar du har framför dig istället. Det finns så mycket viktigare att lägga ner energi på än att må dåligt. Fy skäms på oss alla, hur vi kan låta dessa tankar ens driva in i oss! Gör vad du vill, känner för och det bästa utav situationen, lee & var glad. Framförallt lev livet!

Träningsfylld vecka!

Måste säga att jag har börjat den här veckan grymt! Körde 3 pass på Sats igår & idag likaså! Idag valde jag bodypump (step och vikter, kondition & styrka) Cykel puls, som är precis vad det låter! Ett riktigt jobbigt pass, kan bli hur jobbigt som helst bara man vill. (Intervaller 1h) + 1,5h gympass styrka och kondition. Det känns så himmla skönt nu efter, ligger och skakar i sängen så utmattad jag är. Kommer bli lite fått med bilder den här veckan, just för att jag har så fullt upp. Annars då.. Hoppas ni har det superbra och somnar med ett leende! Det skall iallafall jag. Puss på er alla!

Naturkunskap

Sitter och har Naturkunskap. Har en lektion kvar och det är Svenska, vi ser på filmen Troja! Vilket är värsta turen för mig, jag älskar den filmen (som ni vet är Brad Pitt världens snyggaste kille enligt mig) & i den filmen är han hetare än någonsin, haha filmen är förstås bra också.. Men framförallt att dreggla till Brad! Efter skolan skalll jag ta ännu ett dubbelpass på sats (gym + gruppträning) Känns bra till helgen!

Blir alltid lika glad när jag ser en bild på min älskling.


3 träningspass = Död

Herregud vilken träning! 3 pass, gym, yoga & boxning! Kan ni ana hur slut jag är egentligen? Det känns bra.. Nu har jag brännt mycket calorier & känner mig lite tightare tills helgen! Denna veckan skall det köras hårt. Åkte med Christer hem och pratade om lite allt möjligt, självklart om Carl.. Som jag saknar den lilla gossen. Hur som helst, skall ta en snabb dusch och komma i säng. Ikväll sussar jag sött!

Ungefär så trött är jag men samtidigt såhär glad över mig själv! Skakar utav trötthet, gott! Hoppas ni haft en bra veckostart!


Himmelen

Hur glad blir man inte när man tittar ut genom fönstret och ser att det snöar? Åh! Äntligen! Så himla mysigt. När jag var som deppigast på 4h samhällskunskap och inte trodde något kunde rädda mitt humör börjar det snöa! Ååååh så underbart, jag älskar den här Måndagen! För att förbättra den ännu mer blir det en fika på stan med favvotjejerna också. :)

Ny vecka och nya möjligheter

Woho! Äntligen Måndag! Redan 5:e December, inte alls långt kvar nu. Och även om Julkänslan inte är den bästa tycker jag att det är jättemysigt såhär, det blir mörkt fort och det får inte bli kallare. Det kan gärna stanna såhär för mig! Efter skolan vankas gym och boxning med Jennifer. Idag skall vi köra hårt! Supertaggad!

Sunday

Vaknade upp hos farmor för några timmar sedan och jag ligger fortfarande kvar i sängen..Så himla skönt! Var hur länge sedan som helst som jag sov ut, så idag skall jag ligga kvar ännu ett tag. Skall sätta på filmen One million dollar baby (boxningsfilm) och hämta lite nybakade bullar som farmor gjort. Älskar sådana här dagar!

Kör på gamla bilder idag (det enda jag har hos farmor) ca, 2 år gammal bild

Yesterday

Hade en supermysig kväll igår, som verkligen behövdes! Vi snackade och flummade ända tills strax innan tio då vi kom på att vi ville ha massa gott och onyttigt att tugga på, Jennifer smsade hit stackars Niclas som fick vara chaufför till affären och när vi väl kom dit hade dem precis stängt. Otur!! Men efter att vi stått och bankat ett tag dök det upp en liten gubbe som öppnade till oss, vi tackade ungefär såhär: tack så mycket, ja tack, tusen tack, tack så himla mycket, jättetack! & när vi gick ut ur affären återigen tack så hemskt mycket, tack! Haha den äldre gubben visste inte vad han skulle säga.. När vi väl kom hem bakade vi chokladbollar och kola, när det var färdigt såg det lite litet ut enligt óss så vi bestämde oss för att göra en till sats! Det ångrar vi inte, som vi hade att äta och gotta oss med som ledde till en sen natt och en film som jag som alltid somnade till. Jag lyckas aldrig veta hur filmen slutar pga det.. Åkte hem till farmor runt 05 och åt rödspätta och potatis. Haha! En behövlig kväll ♥



Två ungefär 2 år gamla bilder på mig och Jennifer + en hög till

COSYNIGHT

Åker till Jennifer och tillbringar kvällen/natten där! Vi skall ha det så mysigt och trevligt som alltid & självklart ta igen all förlorad tid. Så sällan vi ses nu för tiden jämfört med 9:an då vi sågs, tränade och umgicks varje dag. Saknar den tiden lite, och särskilt min motivering till all träning haha.. Men min bästavän har jag åtiminstone kvar! :D


Lugn Fredag

Så himmla skönt med en lugn fredag! Kände verkligen för det idag. Olivia kom förbi och pratade lite.. Är hur sugen som helst på Sälen iår på nyår, dock så är den jäkla åldersgränsen ett hinder för att hyra stuga. Men det borde gå att lösa på något vis! Nu skall jag fortsätta titta på Idol & mysa :)

Fridays rockin'

Äntligen Fredag! & fem hemska prov avklarade, åååh vad gott! Slutade direkt efter provet så följde med Joy på stan och åt, nu skall jag ta en långpromenad med vovvarna och sedan bege mig in till stan igen på utvecklingsamtal. Himla dålig tid! Den här helgen ser ut att bli lugn, var längesedan så det passar perfekt att bara mysa med nära vänner den här helgen.


Sov sött

Skall ta en varm dusch! Blir så lätt frusen på vintern, även inomhus konstigt nog.. Hah. Efteråt skall jag somna till en film som jag laddat ner ''Coach Carter'' älskar sportfilmer, dem innehåller alltid så mycket vilja & kämpe vilket är egenskaper jag verkligen beundrar! Tillsist tänkte jag ge er tjejer (åtminstone) ett godnatt tips för en superbra blogg till modeintresserade. Jag är inte särskilt modeintresserad, men har alltid varit en märkesnörd.. Vilket det finns mycket utav på hennes blogg + inspiration såklart. Spana in: http://chloeschuterman.chic.se/! Och till er killar som faller för tjejer med råläcker stil. ;)

Chloe Schuterman! Nathalie Schutermans dotter som de flesta vet vem det är, hon driver en utav Stockholms mest ''klassiga'' affärer :)

PYSSLAR

Jag har varit uppe hela natten och fixat & donat i mitt rum! Säger bara såhär, fy katten vilken förmån det är att ha en mamma som haft en inredningsbutik! Finns saker överallt som man bara kan välja och vraka utav. Helt gratis! Jag har tagit bort det låga bordet i mitt rum och istället satt dit provdockan + en mindre provdocka som är till för att hänga smycken på t.ex. Nästa projekt är att ta bort skrivbordet & sätta dit en riktigt gammaldags fotölj med en stilren lampa till. Synd att jag inte haft lite högre i tak, då hade jag velat ha en kristallkrona i taket också (men det får bli när jag skaffar lägenhet) Åh det här kommer bli så himmla läckert! Längesedan jag hade tid till att fixa iordning såhär. Så kul!

Okej, det blev lite mer än bara skyltdockorna. Bytte bort ett bord mot en liten ''skattkista'' istället!

myskväll

Nu skall vi mysa till Pretty Women med massa gott!

Älskar att handla med mamma

Det bästa som finns är att handla med mammor! Varje gång säger hon likadant ''nu får du inte plocka i något mer'' och även då slutar det med en liten shoppingrunda. Även när man bara skall till ica, som har alla möjliga sminkprodukter;). Köpte massor med julgodis också, så nu skall vi slå på mysfaktor 10 för kvällen!

Ny mascara, foundation, parfym vanilj och doftljus vanilj, går inte att motså doften. Loooves!

Hatar stress!

Fick nog den sämsta av möjliga starter på en Torsdag, jag försov mig och fick stressa som bara attan! Fyfan vad jag hatar att stressa! Vanligtvis skulle jag struntat i första lektionen och inte behövt stressa eftersom det enligt mig förstör en hel dag, men idag kunde jag bara inte få komma försent. Så ja, hemsk start på den här dagen! Men annars har den varit helt ok, har avslutat ett matteprov som jag förväntade mig skulle gå rent ut sagt åt helvete, istället kändes det ganska bra. Har även fått värsta ''pluggsuget'' så nu skall jag hem och plugga röven av mig. Ursäkta mitt fula språk, ääär så taggad bara! :D

RSS 2.0