JOHANNAS 18-ÅRS KALAS

Hello beauties! Jag har precis kommit hem och tänkte alldeles strax sticka iväg och köpa lite dricka och småfix inför kvällen... Som förövrigt kommer bli helt super! Idag skall vi fira absolut världens bästa & underbaraste Johanna - självklart lär det resultera i en helgalen men ack så minnesvärd kväll (som alltid med tjejoorna!).
 
Nej nu måste jag börja fixa lite, har en present som inte är färdigfixad ännu - alltid i sista minuten, jag vet!!! Sedan skall jag in till stan och middag. Ha en suverän fredag kära ni!
 

LIVET E' EN FEST

Åhååå vad livet rullar på bra nu! Visserligen har vi haft jäkligt, jäkligt och ytterligare jäkligt, mycket i skolan nu - men jag har faktiskt legat i och fixat de sista proven och inlämningarna med bra betyg ändå. Känns skönt. Dessutom är det ett prov som jag ligger efter med (vilket jag skäms lite över) - fast efter att ha sådana bra & förstående lärare blir jag genast så lättad. Det systemet tycker jag om i Sverige, om man vill så kan läraren faktiskt bli en vän och inte en boss. Det är mycket mer respekt enligt mig, än i vissa länder då lärare skall bete sig som en diktatoriskledare. Come on, liksom....
 
Nåja! Idag gjorde jag ett engelska-framförande som gick jättebra! I min blogg finns det inget som liknar jantelagen som ni nog märker, jag kommer aldrig sluta vara stolt över det jag gör bra, lika bra att förmedla det på direkten! Annars har jag tagit en solklar fika med Johanna (trogna fikakompanjoner som vi är), tränat - notera svettigt och solat med Felicia. Jag fick faktiskt väldigt bra färg den här gången, perfekt med lite bränna tills helgen!
 
Och nu är jag förstås en trogen tittare till Revenge. Enda och bästa serien jag vet! På tal om det, är det bara jag som blir rastlös när jag ser på tv och film? Även om jag tycker programmet är bra - kan jag inte låta bli att sluta koncentrera mig och börja fokusera på något annat, ha-ha.. I-landsproblem!
 
 

ONSDAG

Lillördag idag och jag skippade min vardagliga ''unna mig själv dag''.. I ärlighetens namn glömde jag bort den, jag förstår inte hur jag kunnat glömma bort att köpa något fint, ta en extra god fika eller pedikyr (som jag bestämt mig för att börja med!)?!! Har ni någonsin glömt bort något sådant?! Nåja. Ett prov är i alla fall avklarat, som förövrigt gick galant! Blev så irriterad när inte allt material som jag pluggat in kom med på provet - så jag gjorde mitt eget lilla extraprov och skrev precis allt jag kunde inom FN. Nu har jag överlämnat den informationen på pappret och min hjärna har bestämt sig för att glömma bort den kunskapen inom snar framtid.. Hehe.
 
Helgen kommer dessutom bli helt kanon! Jag ser fram emot den som vanligt. Livet är så underbart förtillfället. På fredag skall vi fira världens bästa Johanna (ha-ha hela mitt liv går åt födelsedagar) & det vankas självklart en utekväll på det. På lördag vankas jobb och ännu en utekväll och på Söndag enbart jobb. Men som man säger, eller som jag säger, man kan aldrig få för mycket pengar! Ioförsig har jag långt ifrån för mycket pengar, ha-ha.
 
Nu tänkte jag öva in ett framförande som jag har på Engelskan imorgon. Sedan sätta på någon bra film! Ha det bäst fina människor!
 

Dear sunny little day

Denna soliga dag spenderades på stan, jag och några vänner filmade ett projektarbete (som vi ligger lite efter med) och njöt förstås samtidigt i solen! Efteråt tog jag tag i min alltför slappa kropp och stack iväg på ett svettigt cykelpass. Resten utav kvällen har jag bara njutit med bästis på Sandgrund med både islatte och redbull, nu känner jag mig (liiiiiite mer) uppladad inför en lång natt med skolböckerna. Redovisning och prov imorgon!
 
 
 
 

TISDAG

God morgon! Är ledig ifrån skolan idag, vilket är hur skönt som helst. Nu i slutet är det inte så mycket kvar på lektionerna, mestadels prov och framföringar.. Men det är också snart över! Tänkte öva lite på en Engelska framföring som jag har imorgon - Är det bara jag som tycker att det är superkul att redovisa?! Det är alltid kul att få uppmärksamhet + att man (åtminstone jag) blir alltid lite smånervös, vilket jag älskar att bli! Jag tycker att det är spännande.
 
Ooooooch vädret levererar! Skall plugga, njuta i solen och sedan åka in till stan för ett projektarbete. Ikväll vankas boxning på sats med Elisabetha! Skall bli riktigt roligt. Länge sedan jag tränade det!
 

En ovanligt bra måndag

Det här hör inte till vanligheterna att säga.. MEN jag har faktiskt haft en ovanligt bra måndag idag! Slutfört två prov och det känns väldigt härligt. Imorgon fick jag även reda på att vi är lediga - kan inte beskriva min glädje just nu. Först och främst hoppas jag såklart att vädret levererar då så att jag kan införskaffa lite bränna tills helgen, annars skall jag ta vara på minsta lilla sekund och plugga så mycket det bara går. Slutet är nära och det gäller att kämpa sig igenom de sista veckorna!
 
Nu skall jag sätta på en film, är lite trött idag. Annars hoppas jag ni har det riktigt gott!

LÄCKERBITAR I GARDEROBEN

Två nya läckerbitar som jag köpte förra veckan. Så otroligt nöjd!
Skärp från Sand
Topp från Sand Exclusive Collection. Ni skall bara se hur fin den är! Jag invigde den faktiskt igår på min lillebrors konfirmation. Jag som annars alltid föredrar klänningar - notera, alltid! Trivdes som fisken i vattnet:-)
 

Morgonjobb på Mcdonalds

Jag och Carro är ensamma med företaget denna måndag, då de andra är i London. Hur som helst, vi bestämde oss för att överleva denna måndag måste vi ha kaffe och det ÄR mycket! Redan inne på min andra smarriga cappuccino nu med lite frukost därtill förstås. Bortsett ifrån att snacka om mat - så är jag färdig med min del på årsredovisningen och det är väldigt skönt kan jag säga er! Äntligen, ännu en sak ur vägen!
 
Idag blir det plugg för fulla muggar, har tre prov fram tills Onsdag att göra, med tanke på att dessa prov är väldigt avgörande för mina slutbetyg så gäller det att ligga i! Annars, har min måndag startat alldeles suveränt. Jag har mycket i skolan och det suger som attan.... Men åt andra sidan känner jag mig oövervinnlig! I can handle this!
 

OUTFIT OF THE EVENING

Det här hade jag på mig hos Nicole. Det blev en grå sidenklänning ifrån min favoritbutik här i stan, Vivendi! Så synd att den skall stänga igen.. De säljer så fina och klassiska kläder, precis som jag älskar. Förövrigt älskar jag att man äntligen kan ta vara på sina kära ben! Jag älskar att bära klänning och visa ben, självklart barbent. Härligt, bekvämt och kvinnligt i ett. Vad mer kan man begära?
 
Just ja, måste tillägga att jag har börjat att älska något som jag förut har hatat! Åtminstone haft komplex för förut: att bära armlösa klänningar/toppar! Har alltid tyckt att man får så tjocka och fula armar i de kläderna. Nu har jag däremot ändrat mig helt.. Jag tycker att sådana plagg framhäver sin muskulatur, och det är verkligen något värt att framhäva!
 
Haha kom på en till sak nu när jag skrivit färdigt.. Hur många gånger har jag använt ordet: älskar i denna text egentligen? Måste nog säga att jag är en kärleksfull person trotsallt!
 
Klänning/Haust, Klackskor/Åhlens, Skärp/Sand

Lillebrors konfirmation!

Idag hade Eric konfirmation. Personligen anser inte jag att ''konfirmera sig'' är någon stor sak alls. Tänkte faktiskt åka och jobba istället, men det fick jag ej för lilla mamma.. Då det tydligen var en viktigt sak! Där har vi nog lite delade åsikter, men maten var smarrig i alla fall och man får ju en hel del presenter! Nästan så att jag är sugen på att bli en liten eftersläntare inom konfirmation ändå, ha-ha.
 
Hur som helst, det har varit en supertrevlig dag med släkt och vänner. Det är inte varje dag jag träffar min släkt - så det var verkligen trevligt. Dessutom hade vi sådan tur med vädret också, vi satt ute, åt och njöt precis hela tiden.
 
Nu är jag så otroligt trött efter tvådagars med totalt 3 firanden på 3 dagar. Tänkte plugga men det får vänta tills imorgon, har ännu en fullbokad vecka med massor utav plugg - och förstås massor utav roliga helgsplaner, som i vanlig ordning!
Grillbuffee
 
 
 
 
 
 
 
 

TVÅ ARTONSÅRSFIRANDEN OCH EN HELGALEN HELG

Oh my gooooood... Det händer bara bra saker i mitt liv för tillfället! Jag vill stanna tiden - men den bara rusar iväg. Redan nu tycker jag att jag har lite ''time of my life'', tid i mitt liv, undra hur jag kommer tycka om sisdär 20 år?! Gud vad jag kommer sakna allt det här.. Inte för att deppa ner denna lyckliga stämning, men på sistone har jag börjat att grubbla så himla mycket över liv och död. Vad kommer att ske? Kommer det bara att ta slut? Och vad sorgligt isåfall, det är faktiskt det jag räds emot mest - slutet, och att bli bortglömd.
 
Nog om det, let's talk about this weekend!! I fredags firade vi Emilia som bastat 18 härliga år, det bjöds på smarrig kycklingsallad - som förövrigt är min favoriträtt. Sedan stack jag till Filippa där de hade lite grillparty, vi drack gott, skrattade och hade det galet ihop! Åkte iväg och spelade volleyboll (var tyvärr sämst) sedan körde vi även kurragömma i Filippas spökhus. Så najs och läskigt för att tillägga! Men alla älskar vi spänning, så det var förstås bara roligt.
 
Morgonen därpå vaknade jag självklart upp i mitt numera andra hem (Filippas Place).. & kilade iväg till jobbet, nu har jag börjat tycka att det är tråkigt - och jag känner för att det är dags att utmana mina små vingar till något nytt! Med andra ord, det är dags för en ny jobbjakt! Jag är en sådan person som vägrar att ha tråkigt, man lever bara en gång (såvitt jag vet än så länge) och jag skall banne mig inte slösa en sekund på något tråkigt. Det är mitt eget ansvar att få det liv jag vill.
 
På kvällen åkte jag till Felicia och vi gjorde en liten tradition a la oss - fixa oss tillsammans, förstås! Det är alltid behövligt att tagga upp med en kär väninna. Lite senare stack vi till Nicole och där vankades ännu en 18 åring att fira! Det bjöds på så god och så fin service som man bara kunde tänka sig. Ultimata kvällen, helt enkelt! Senare blev det förstås ut i dimman och då kan jag säga er mina vänner - det hände minst sagt en hel del galenskaper.. haha.
 
I brist på skjuts så liftade jag och några vänner med en bil till efterfesten, gav bort min e-mail till denna engelska man.. Ja precis! Han var inte svensk, så vi satt där i bilen med lite halvtaskig engelska och kommunicerade, haha. På bussresan träffade jag på VÄRLDENS värsta busschaffis. Jag och en kille som var så hygglig att åka med mig en bit i nattbussen skulle av, men busschaffisen stannade inte när vi tryckte på hållplatsen, fortsatte då att trycka till kommande fem busshållplatser - men han stannade inte på en enda. Jag blev förstås förbannad och gick fram för att skälla ut den människan. Vad är det för service för det första?! Frågade varför han inte stannat och enligt honom var inte detta någon ''stadsbuss'' och nej självklart inte det, men jag åker med denna buss varje dag och vet vilka busshållplatser den skall stanna vid. Bad om en ursäkt och att han skulle stanna genast på nästa. Det är hans jobb att stanna när vi trycker på hållplatsen och åtminstone ge oss passagerare ett trevligt bemötande, han misslyckades totalt.
 
Vid nästa hållplats tryckte någon fel och han stannade förstås på direkten. Men ingen skulle ju av - passagerarna på bussen sade att någon tryckt fel och att han skulle köra vidare, alla ville vi hem liksom. Chaffisen vägrade och sade inför hela bussen att personen som tryckt på stopknappen skall gå av och han tänker inte att köra tills dess. And so it was! Vi stod där en kvart och person från person gick fram och klagade, men han brydde sig inte. Efter 20 min kom värmlandstrafiks-cheferna, för att se vad det var fråga om. Vad tror ni att han säger?! Det är den otrevliga lilla blondinen därbak. Jag blev helt paff! (Han menade förstås mig) och cheferna frågade vad det handlade om, jag berättade förstås på direkten och var förbannad som aldrig förr - har aldrig vart med om något liknande. Sade att vi tryckt på hållplats efter hållplats fem gånger - vid de hållplatser som han skall stanna vid, jag åker denna buss varje dag och jag vet. Trots det har han nonchalerat oss och när jag går fram och klagar är jag en otrevlig blondin. Cheferna skämdes som bara attan och erbjöd oss förstås skjuts på direkten. Den chauffören lär ju utan tvekan få sparken! Och vem är han att peka ut mig som passagerare: en liten otrevlig blondin?! Är jag otrevlig för att jag kräver att han stannar på en hållplats. Och om jag nu hade vart otrevlig, så är det hans jobb att ge alla ''kunder'' lika bemötande och absolut inte låta en ''otrevlig'' passagerare låta hela bussen lida, genom att inte låta någon åka hem. Haha.. Vilken åktur!!
Emilas 18-års firande!
Påväg till volleybollplanen fick jag och Filippa vara offren till bagaget. HEMSKT. Trodde faktiskt inte att vi skulle lida utav en sådan klastroufobi (stavning?) tillsammans.. Dåligt med luft var det också!
Världens bästa trio! E,F,E.
Kurragömma i Filippas spökhus! Lekar blir man aldrig för gammal för :-)
 
Felicia, redo inför ännu ett 18-års kalas
Nicoles 18-års middag
 
 
Nicoles 18-års middag
Sofia, Nicole och Cornelia! Finaste tjejerna!
Galet kul att lifta!!
 
Love!!
 
 
Hoppas ni haft den bästa helgen!! Alla förtjänar vi glädje här i livet!
 
 
 
 
 

Orkar inte mer skola.......

Ligger här i sängen och försöker plugga, men efter att ha vart pigg till att bli som en zombie (tack vare dessa böcker) har jag satt min egen hjärna i centrum, Emma du behöver vila!! Skall kolla på Revenge-avsnittet som jag missade förut. Hur bra är inte den serien? Spännande och lyxig, allt man kan tänkas behöva ;-) i en serie.
 
Imorgon skall jag upp klockan 06:00 och börja plugga, trots sovmorgon. Har en inlämning, ett prov och ett muntligt prov att genomföra imorgon. Sedan är det helg!
 

Hurtig torsdag!

Har precis suttit och skrivit ett helt (långt som vanligt) inlägg och då börjar förstås datorjäkeln krångla, förstår inte hur man inte kan tycka om sin ägarinna?! Min dator tycker då inte om mig - skall alltid bråka.
 
Idag hann jag i alla fall med ett trippelpass på sats, otroligt skönt! I slutet var jag såååå död att jag faktiskt trodde att jag skulle dö, men here I am & jag överlevde tydligen, som tur är!
 
Sedan blev det förstås en fika - trots min ensamhet, en äkta fikanarkoman sviker aldrig ett cafe! He-he. Dessutom hade dem så intressanta tidningar där inne, mode i absolut ALL ära, men denna gången hajade jag faktiskt till på businessavdelningen. Något som jag blev irriterad på däremot var (feminist emma i farten) att det var bara män på ALLA tidningars omslag?! Som att det inte skulle finnas några affärskvinnor här i världen?! Snälla lilla tidning... Bortsett ifrån trista framsidor var innehållet så himla intressant och inspirerande. Det är otroligt vad vissa människor har åstadkommit här i världen! Ett citat som jag föll för var ''enda gången jag mår dåligt är när jag inte jobbar'' - and that's what I am talking about! Det gäller att hitta sin passion i livet, sin livsuppgift, livet är alldeles för kort för att bara ''ha'' ett jobb - som man går till, går hem, men inte har någon större känsla till. Livet är alldeles för kort för att vara alldagligt - så är det bara! Och jag är helt säker på att vi alla har någon stor passion i livet, det gäller bara att ta chansen när den kommer.
 
Nu har jag precis haft lite spatid med mig själv. Rotade fram en bodylotion (förstår inte hur jag kunnat glömma denna) för den är helt gudomlig. Fick den av världens generösaste Sara! Förövrigt är jag lite nervös inför hennes studentpresent.. Hur skall jag kunna höja ribban nu då?! Vad skall man köpa, vad skall man köpa.. Men jag tror jag har en liten ide i alla fall. Alltid något!
Haha är det bara jag som fick tänka en evighet tills jag förstod denna reklam?! Varför vill dem att man skall bli gammal?? Tränar man inte för att få en yngre kropp?? Ahhaaa!!! De menar att man skall leva länge...
Mmmm
 
 
 
 
 
 

Some beauty stuffs

Godkväll raringar! Lill-lördag idag och då måste man unna sig själv lite. Hade det vart sommarlov hade det var en obligatorisk festkväll (hehe) men nu är det inte det ännu - och då är det en ego-dag som gäller på mitt schema!
 
Efter skolan åkte jag och fixade naglarna, tjejen som gjorde det var totalt grym. Hon gjorde mina naglar helt perfekta!! Så perfekta som ett par händer kan bli, rättaresagt. Svängde även förbi apoteket och köpte en skönhetsprodukt från Loreal (tror jag det var) som tar bort orenheter + pormaskar från huden, jag tittade mig förut i spegeln och min hy var inte i toppskick nämligen.. Denna produkt har jag testat tidigare och den är också helt underbar. Den gör underverk för huden utan att överdriva, billig är den också. Så nu ligger jag här i soffan och slappar med len hy och nyrakade ben, nyfixade naglar och en nöjd kropp. Feels so good! Man skall aldrig glömma bort sig själv!
 

ONSDAG

Lillördag idag woho! När onsdagen är förbi känns det faktiskt som helg, enligt mig. Jag har haft sovmorgon idag och skall in snart på två lektioner, dock så har en viss moder inte trott mig och beslutat för att tjata på mig varenda liten minut att åka till skolan ändå, lite irriterande kan jag ju säga, ha-ha.. Nåja. Idag skall jag träna och fixa fina naglar inför helgen. Blir nog en bra dag! Hoppas ni får en suverändag - trots skitvädret :-)
Godaste frukosten!! Även om det inte ser ut så. En äppelhalva och en tomat med aroumat + proviva förstås:) superenkelt för mig som inte är så förtjust i frukost egentligen, brukar helst avstå hehe.
 

SAY HELLO HAPPINESS

 
Godkväll mina raringar!! Den här dagen har vart så JÄKLA bra. Pluggat från klockan 06-17 och jag kan säga att det har vart bland de jobbigare dagarna i mina liv. Konstant plugg!! Fyfasen! Men efter fem inlämningar inskickade känns det helt plötsligt som att jag ligger ganska bra till. Har en redovisning imorgon, np på torsdag, np och svenska prov på fredag. Sedan är det mesta så gott som över och det skall bli otroligt underbart!
 
Och annars har jag som vanligt bara roligheter som väntas.. Håller på att planera in en sommarfest med några vänner, tror det kommer bli riktigt lyckat! Inspirationen till denna fest grundades förstås ifrån Anna och Julles primaballerina party. Imorgon skall jag göra ''nytta'' såsom jag säger, fika, träna, sola och även fixa naglarna (fy verkligen på tiden). Haha, jag och felicia drog en paralell mellan mig och henne förut.. Skillnaden mellan mig och Felicia är att när jag tycker jag har vart duktig har jag enbart utfört nöjen: fika, gå på stan, stämma av med vänner, sola, fixa naglarna och funnit något nytt fynd på stan. Felicia har pluggat! Jag är nog en riktig livsnjutare trots allt;)
 
Jag och fina Alicia på Bellas birthday i vintras! Rolig kväll var det:))

ÄNNU EN SUPERHELG

Det enda jag gör på dagarna är att längta efter att sluta skolan, åka in till stan och spana in något nytt plagg inför helgen och framförallt fika, förstås. Givet varje dag i veckan! Och slutligen att planera, fixa och trixa och längta ännu mer inför kommande helg. Alla helger i mitt liv lyckas bli så jäkla roliga! Nästan 2år sedan nu jag stått inför tankar vad som komma skall till helgen och försökt komma på något roligt att göra.. Nu försöker jag hinna med allt roligt som finns att göra. Det är svårt, men kul!!
 
Den här helgen skall jag jobba: fredag, lördag och söndag. På fredag skall jag till Emilia för 18års middag och sedan såklart fira in hennes ålder rejält! På lördag skall vi till Nicole på middag som också fyllt 18, och sedan fira in denna otroliga ålder för henne också! På söndag skall min bror konfirmera sig och förmodligen kommer släkt jag nästan aldrig träffat.. Vilket skall bli så roligt! Har så dåligt kontakt med hela min släkt, vilket är väldigt synd, jag är ändå väldigt social och framåt utav mig & älskar att lära känna människor. Speciellt sådana som tillhör familjen.
 
Förövrigt kan jag tillägga att det är födelsedagar och firanden hela tiden som tar över min ekonomi, ha-ha (bortsett fika då). Tur att det är roligt i alla fall. Livet är inte till för att snålas på! :-)
En bild på mig själv för ett tag sedan! Funderar på att ha denna klänning som jag fick av Fillan till helgen. Tycker den är väldigt fin till en bra bränna! Och jag börjar faktiskt att bli lite brun nu.. ;)
 

SKYHÖGA KRAV I SAMHÄLLET

Tekniken har aldrig vart så effektiv, samhället har aldrig vart så utvecklat och människorna har aldrig vart så upptagna – som nu. Vi har utvecklat Sverige till ett land där de starka överlever.

 

Samhället som vi har skapat har aldrig förut varit så utvecklat. Människorna har mål till skyarna, drömmar till himmelen och en vilja att lyckas man förut aldrig skådat. Numera strävar alla efter att fina den så kallade lyckan i livet. Karriärens lycka, så att säga.

I dagens samhälle lever vi alla med skyhöga krav. Främst ungdomar, som förmodligen ännu inte hittat sin stabilitet och balans i livet. Man skall alltid vara glad och visa sin absolut bästa sida – en lycklig person, vars liv andra skall vilja leva. Man skall vara snygg, smal och söt, samtidigt som man skall vara unik och framåt. Tuffhet är inget krav, det är ett måste, för att ens finnas i samhället – man skall visa och framhäva sig själv, men man skall aldrig tro för mycket. Annars krockar man nämligen med Sveriges osynliga lag, jantelagen, förstås.

Tjejer, killar, män och kvinnor, alla skall vi dessutom bära på någon talang. Vad händer då om man inte har någon talang? Eller, åtminstone inte vet om den ännu? Då är det den klassiska fasaden som får yttra sig, var någon du inte är, säg saker du inte vet och tyck saker du inte tycker. Visa allt du har och åstadkommit, för guds skull, det finns inget du inte har. Och det är det enda rätta.

Återigen präglas främst ungdomar utav detta, men självklart även vuxna och äldre. Förmodligen är detta nackdelen i ett industriland. Man skall bli bättre och bättre, och det finns inget stop. Tillslut hinner man inte ens andas, det enda man tänker på är hur man ständigt skall bli bättre, på precis allt. Samtidigt, kan en person knappast begära att sitt land och överhuvudtaget samhälle, skall sluta med utvecklingen och kraven som kommer på köpet. Då skulle Sverige stanna upp helt och om några år är det vårt land som skulle vara häst och vagn.

 

Det är ditt liv!                                                                                                                                                         Det som bör göras är sig själv, man måste inse när man skall sätta stop på sig själv, när man behöver ta ett andetag och vad man faktiskt känner för att göra. Vi, alla, är bara människor och man kan inte ständigt prestera. Sedan när glömde man bort att leva sitt eget liv och inte samhällets – där man alltid skall bidra andra med sin lycka, för det går inte, man kan göra en person lycklig i sitt liv och det är sig själv. Visserligen kan man alltid skänka andra ”glädje” med sin humor och sitt sätt att vara, fast vad är det värt, om man själv ändå inte låter sig glädjas utav det?                    

   ''Skies the limit'', citat okänt.

Isabelle Caro, ett tydligt skräckexempel

Isabelle Caro föddes år 1982 i Marseille och dog år 2010 i Tokyo, som endast 28 år gammal. Ända sedan barnsben led Isabelle utav en allvarlig form utav ätstörning. Starten var hennes mamma som inte ville se sin lilla dotter växa upp, Isabelle som hade en dålig relation till sin alkoholiserade fader, stod väldigt nära till sin mamma och hade en ständig vilja att därför göra henne till lax. Isabelle var nöjd som tonåring när hon fortfarande handlade kläder på barnavdelningen. Hela Isabelles liv bestod utav ständiga tankar till mat, vikt och otroligt små måltider. Som vuxen blev hon modell och skådespelare, hon blev hyllad för sin magra kropp som bestod utav ynka 25 kg. Det var ännu ett bevis på hur hon hade lyckats med sin kropp, samhället ville att hon skulle se ut sådär. När hon år 2006 hamnade i koma, var hennes anorexia värre än någonsin – hon vägde bara 23 kg till hennes 165 cm. När hon vaknade upp tog hon ett beslut, hon skulle bli frisk. Det var då hon förstod allvarligheten. Samhället har då ihop med hennes uppväxt fått Isabelle att tro att det var så hennes liv skulle se ut. Som ett döende skelett.  Isabelles liv är ett exempel på hur farligt det kan vara att påverkas utav andra och samhället, att påverkas är inget man kan låta bli, man behöver få samhället att inse det sunda och riktiga. Att vara så smal som möjligt är ett troget ideal hos främst kvinnor.

Isabelle bestämde sig året efter hon hamnat i koma, år 2007, ställa upp på en italiensk plåtning emot anorexia. Caro ville sprida verkligheten kring anorexia, bevisa för samhället att det inte var något vackert, utan enbart ett helvete. Caro blev världskänd, tragiskt nog blev hon ett ideal för tusentals anorektiker och inte ett skräckexempel. 

Inse ditt otroliga jag

Trots allt negativt dessa krav, ideal och fasader leder till, finns det förstås mycket positivt också. Samhällets utveckling är något som ständigt sker, vare sig vi vill eller inte. Ungdomars val till högskoleförberedande linjer för att säkra sin framtid, har aldrig förut varit så populär. Viljan att bli bäst är i dagens samhälle total. Det är otroligt positivt med tanke på hur smarta och välutbildade människor detta leder till i Sverige. Det människor behöver inse i vårt samhälle är hur grymma de faktiskt är, att prestera på topp och att alltid slita hårt är inte enkelt, det är något man skall ha uppskattning för, främst från sig själv, och det är viktigt att inte glömma bort (för att ens orka fortsätta). Belöna dig själv och din styrka!

 

Skola är inte allt, men det är mycket

Tro på sig själv är alltid viktigast. Finner man sitt eget värde och tror på sig själv till hundra, finns det faktiskt inte mycket som kan stoppa en person. Vägen dit är däremot tuff. Som det står tidigare i texten så väljer många ungdomar en högskoleförberedande linje, just för att säkra sin framtid, för att kunna komma någonstans. Det är förstås alltid bra, men inte alltid personens bästa. Idag lever man i en värld där allt är möjligt, och det är något man bör ta vara på. Har man en storslagen idé inom teknikens värld, då skall man inte tveka att visa den. Vill man bli doktor men man kommer inte in på högskolan, varför inte söka utomlands. Idag finns det inte en väg att ta utan tusen, och tar man inte dem, kommer man förmodligen att ångra det resten utav livet. Som sagt ’’allt är möjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid’’.

Fokuserar man för mycket på samhällets och dess krav, lever man inte längre sitt egna liv och suktar efter sina egna drömmar. Det är dags att inse att man bara lever en gång och den gången är minsann värdig att ta reda på! Uppskatta livet och gör det bästa utav möjliga.

                                

                


Pluggar!

Godmorgon alla solstrålar där ute! Gick upp vid 06:00 imorse för att börja plugga. Känns ganska duktigt med tanke på att jag faktiskt har sovmorgon idag... Åt andra sidan är jag en natt sen med en artikel (har mig själv att skylla..), som jag måste slutföra nu. Det är ioförsig inget problem, har äntligen hittat ett ämne som jag egentligen verkligen vill framföra - därför skall jag nog lägga ut den här sedan. Hehe!
 
Annars då? Har ett prov och två inlämningar att bli färdig med idag. Skall bli så skönt att ha det urvägen sedan! För fy vilken jäkla energi oinlämnade uppgifter tar! I alla fall från mig som människa. Ikväll skall jag träna och jag är lite sugen på ett trippelpass, grit, cykelpuls och boxning.. Alla roliga pass tycks vara idag ju, lika bra att passa på!
 
 
 

RODEBJER & DAGMAR

Rodebjer. Carin Rodebjer är född 27 april 1970 i Gotland. Hon är en Svensk designer och skapare utav sitt egna märke ''Rodebjer''. Carin anses idag vara en utav Sveriges främsta designer - och det kan jag instämma om med hennes sex stycken utmärkelser, hon har blivit utnämnd till ''årets modedesigner'' utav tidningen Elle fyra gånger.
Idag bor hon i New York, vilket kan anses vara en perfekt plats att finna inspiration på - hos en sann modeskapare. Carins design är både elegant och stilren, med väl utvalda detaljer. Dessa plagg bär upp vilken kropp som helst, och får varenda kvinna att känna sig som en drottning.
 
House of Dagmar. Är ett nylanserat märke som skapades år 2005, utav systrarna: Katarina Tjäder, Karin Söder och Cecilia Malm. De beskriver själva sin design som ''arty chic'' och är kända för sina stickade koftor och klänningar med sensuella skärningar, plaggen är utav absolut bästa kvalitee. Det var systrarnas farmor, som heter Dagmar, som uppmanade systrarna att satsa på deras dröm - de hade trots allt ett tyckte för mode, redan vid tidigt ålder. Och nog hade de inte bara tycke, de hade känslan för det också..
 
 
 
 

Entreprenör

 
Sitter på första måndagslektionen och går igenom bokföringen, inte heeeelt kul kan jag säga... Förstår förövrigt alla som säger att 2an är värst. Har cirka 10 stora prov/inlämningar/redovisningar att göra under dessa två veckor. Idag skall jag och Emelie hålla en ''redovsining'' om något aktuellt ämne i samhäll, lämna in en artikel och en psykologifördjupning på det. Sommarlov har aldrig varit så efterlängtat förut...
Kaffet är i alla fall mig troget en måndag som denna! Alla dagar i veckan, mums!!
 

Sleepover

Dags för en kvällsprommis med Olivia! Senare skall jag förmodligen till Felicia för en sleepover, sedan hon blev toffel har det vart lite för fått med sådana... Nåja! Annars har jag fikat & umgåtts med Sofia och Maya idag.
 

Kaffe på stan

Åker och möter upp Sofia för en kaffe på stan! Bästishäng på en söndag är alltid givet.
 
Fin man är idag :)))))

DON'T GET STUCK

Ok, kanske inte skall yttra mig om sådant här - här, men nu gör jag det ändå, ärligheten varar trots allt längst. Precis kommit på varför jag alltid flyr Grums & nej det är inte för att det finns ett litet pappersbruk här som inte sänder den godaste doften.. Det är fasen människorna! De flesta här är så jäkla missundsamma, avundsjuka och bittra. Anledningen? Om jag skall vara ärlig så tror jag att det är för att det här är en liten ''bruksort'' och i alla tider har föräldrar, män, kvinnor och pojkar fått jobb på bruket - direkt efter skolan. De har liksom haft ett säkert jobb och framtid och det är dem nöjda med. Nu har samhället utvecklats och det har aldrig funnits så mycket privatisering som innebär mål till skyarna. Skies the limit, så att säga. Mer privatisering innebär mer möjligheter och inte minst sagt mycket mer krav på oss människor, framförallt oss unga som sliter för vår framtid idag och att ''komma någonstans''. Nu har man mer alternativ och det krockar med den gamla livsstilen.
 
Eftersom Grums är så litet och just för detta bruk (Haha stackars bruket..) har många föräldrar och äldre jobbat och jobbar där. Just för att de valde den ''trygga'' framtiden där, man går dit - jobbar, gör sitt och går hem (förstås inte alla, finns väl alla typer av jobb där också) blir det inte lika självklart för oss unga att vidareutbilda oss, drömma om toppjobb här & där som någon annanstans där staden är större, där det finns fler jobb och inget bruk som täcker arbeten för alla invånare, det är mer självklart att satsa på sig själv. Eftersom det finns fler i de tidiga generationerna som vart tvungen att satsa och tro på sig själv för att överleva samhället blir det också mer självklart för deras barn att satsa och tro på sig själva!
 
Och det spelar ingen roll vart man jobbar såvida man är nöjd med det. Det jag tror och vill framföra är att små orter som livnär sig på någon fabrik eller annat - gör hela vår ort lite avundsjuk. Det var ett superbra jobb förr och likaså idag, men för många duger inte ett vanligt slitjobb längre. Man vill något annat och finna passionen. Dessutom blir alla så berörda om vad folk tycker och tänker och vill minsann bevisa att ''jag duger också'' och då tror jag att endel skäms lite över sitt yrke, såvida det inte är ett välbetalt toppjobb.
 
1. I småorter finns det inte lika många välbetalda jobb som i större städer, föräldrar har jobbat i fabriker i generationer, barn blir påverkade av sina föräldrar - inte lika stark vilja att ha ett ''toppjobb'', blir berörda utav andra ungdomar i samhället, från städer, som vill och satsar högre, bättre utbildning och så vidare - ungdomarna som inte har den viljan börjar ifrågasätta sig själv, blir tveksam, är kanske lite latare med tanke på att de inte har samma krav (?) vill också finna viljan till något storslaget. Istället för att satsa på sig själv blir vissa så fast i alla andras liv och drömmar & får en avundsjuka som innebär att inte unna någon annan lite lycka.
 
Och den där avundsjukan är så hemsk.. Så vidrig! Tänk när man sitter och pratar med en person och man är så avundsjuk på allt han/hon tycks ha och inte ha - vad jobbigt att vara avundsjuk på allt det. Då känner man ju sig själv bara sämre som människa. Dessutom är det mycket roligare att prata med en person som klarar av att höra någon annan säga att han/hon har gjort något bra - och istället inspireras! Fasen vad hon är grym!!
 
Det är något många invånare i denna lilla ort behöver ta till sig.. Släppa avundsjukan & leva deras eget liv (inte alla andras) - på det sätt dem vill förstås. Jag har gjort bort mig många gånger, men det är bara i Grums som människorna väljer att dra nytta utav det dåliga.
 
Jag har i alla fall bestämt mig, jag skall leva min dröm (som jag ioförsig inte kommit i underfund med ännu hehe) och när jag finner min passion skall jag aldrig låta något hindra mig. Speciellt inte bittra energitjuvar till människor.
 
 
 

FÖDELSEDAGSFEST

Hallå! Jag är uppe med tuppen som i vanligt ordning efter en utekväll. Igår firade vi Anna, Ellen, Julia och Frida som har fyllt 18! Världens bästa ålder är trots allt värd att fira in - rejält, hehe. Och dem var SÅ jäkla fina! Helt otroligt för att vara ärlig, trodde nästan temat var ''snyggast i sverige & vi lyckades SM''. Kvällen var suverän och runt fyratiden trillade en emma över sin vovve lite vinglig..
 
Och eftersom Sveriges sol levererar något suveränt idag, skall jag självklart ut och inta solläge. Brännan måste förbättras! Ha det härligt!
 

FIKOR, PERSONALFEST & FÖDELSEDAGSFEST

Hej mina vänner & ovänner! Den här helgen har knappt börjat (men den är redan perfekt).. Och jag vill verkligen inte att den skall ta slut! Haha. Då förstår ni nog hur många roliga planer jag har på schemat.. As usual. Fullt upp med att leva - så att säga. Igår morse (måste skryta lite nu igen hehe) tog jag 06:00 bussen in till stan för ett cykelpuls pass och att cykla in fredagen! Det var otroligt skönt att börja helgen på ett hurtigt sätt, som inte hör till vanligheterna för min del åtminstone.
 
Dagen till ära resulterade i ungefär fyra olika fikor på stan med underbaringar till vänner! Som ni vet älskar jag att fika och det är en vardagslyx för mig som jag gör varje dag - Och ibland flera gånger per dag! Men det försöker jag skära ner på lite, haha. Sedan åkte jag till Löfbergs lila med Amilia och Jennifer för en lyckad personalfest, det blev måååånga drinkar & eftersom det var fredag kan drinkarna aldrig bli för många! God mat, härligt sällskap och lekar. Ett perfekt avslut på en rolig jobbsäsong som jag håller kärt om mitt lilla hjärta! Jag måste säga att jag blir så nöjd ibland över mig själv, i alla fall när jag tänker på jobbfronten. Jag har haft flera jobb och jobbat mycket mer än vad de flesta i min ålder har gjort. När jag vill ligga i solen eller bara dega i soffan hela dagen har jag istället åkt och jobbat. Alla mina jobb har jag fixat på egenhand, genom att alltid tro på mig själv och skita fullständigt i vad folk tycker och tänker. På tal om det, jag förstår inte människor som låter sig bry sig om vad andra säger och tycker? Jag menar - om jag skulle göra det skulle jag bli helt knäckt och förmodligen aldrig komma någonstans. Man måste lära sig att alla människor är faktiskt inte snälla (finns såklart gott och ont i alla, men alla kanske inte vill dig väl!).
 
Och tillsist, vid 11 åkte jag in mot stan för att FIRA min nyblivna 18 åring! Till världens bästa ålder och världens bästa tjej! Det blev återigen mycket skratt, snack, dans och ja många drinkar & Champagne som födelsedagsungdomen Olivia fixat. Med andra ord, det kunde inte ha blivit en bättre fredag.
 
Ok, det här måste var en utav de gräsligare bilderna jag sett haha.. Men åt andra sidan beskriver det mig perfekt. Här är då jag i mitt absoluta ESS med en kaffe i handen och lite skratt på lager!!
Personalfest på LLA. Fina vänner!
Råkade missta färjestads buffee lite..... Var PROPPmätt efter att ens kolla på tallriken haha
 
Och slutligen en bild på världens finaste och bästa Olivia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PW i kvällssolen!

Precis hemkommen ifrån ännu ett pass på sats! Otroligt vad hårt jag kört idag (hör inte till vanligheterna.. därför är jag lite stolt - som ni märker) he-he. Körde kettlebells för första gången & det enda jag kan säga är: FYFAN! När jag kom in på själva passet - pigg & allert, taggad inför ännu ett pass, som jag aldrig kört förut dessutom. Självklart frågade jag vilka vikter jag skulle ha på kloten och denna tränare svarade: Ah, men ta minst 12 kg i alla fall, alla underskattar sig själva! Och eftersom jag vet att dessa tränare kryddar lite väl på vad man orkar - tog jag en 8 kg, ifall att jag inte skulle orka.. Bäst att vara på den säkra sidan!
 
...Och till det pinsamma förstås. I början gick det alldeles galant som vanligt, men ruskigt jobbigt. Vet inte vart jag hade tagit vägen om det inte vore för min energi som räddning? MEN sedan kom detta jäkla slängande: från mark till tak och från mark till tak, han gav sig aldrig med de jobbiga träningarna. Och det pinsamma var ju att jag var den enda som inte orkade få upp klotet till taket.. Antar att jag Emma Torstensson, behöver gå & träna lite oftare, speciellt mina kära armar. Dessutom var det så läskigt, jag tyckte nämligen att kloten var både hala och tunga och jag hade en äldre dam bakom mig, jag var så hiiiimla rädd för att slänga iväg klotet på henne. Speciellt i huvudet, herregud, människan hade dött på direkten och jag hade blivit anklagad för mord.
 
Eftersom jag inte ville riskera ett mord, åtminstone inte idag, gav jag upp efter 40 kämpiga minuter. Stack till rullbandet istället och där kände jag mig alldeles hemma! Motion är min grej helt enkelt!
 
Nu är det dags för en PW med Felicia M som jag träffade i bussen påväg hem. Var alldeles för länge sedan! Så nu skall vi minsann catcha upp - rejält. Ha det gott kära vänner!!
 

I FEEL SO GRATEFUL TODAY

Hello sunshines!! Hur bra mår man inte idag egentligen?! Det är otroligt hur påverkad (åtminstone mitt) humör blir utav vädret. En sak som är säker, ett varmt land för mig är ett måste i den kommande framtiden! Nu när det närmar sig slutet i sommaren resulterar det i fler och fler och längre & längre håltimmar.. Vilket jag ser till att dra nytta utav! Idag hade vi nästan 4 h håltimme vilket var så himla härligt. Jag stämde av lite tjejsnack med Carro till en kaffe på en härlig uteservering, trallade runt på stan, körde ett brutalt j*kla bra pass på sats och tillsist åkte & solade! Okej, ni kan försöka förtränga att jag åker till solariumet när vädret ute levererar, hehe.. Men jag är trots allt väldigt bizzzzy till helgen och vill känna mig brun & fräsch så snabbt som möjligt!
 
Förövrigt har jag spanat in världens läckraste solglasögon... Och jag är så, så och ytterligare SÅ sugen på att införskaffa dem. Man betalar verkligen för stilen, de är så stilrena men ändå unika, färgen är en mild beige och passar till allt, när jag testade dem tänkte jag på mig själv som Julia Roberts i Pretty Women när hon träffat Edward. En lyxbrud i lyxförpackning!! 4000 papp gick dem på, och de är faktiskt värda vartenda öre. Ibland måste man betala för stil!
 
Sitter på samhällslektionen nu, hur som helst och skall strax sluta. Blir nog ytterligare en njutbar kaffe på stan och ett ytterligare svettigt pass på sats! När man väl är igång är det lika bra att köra på enligt mig! Har anmält mig till kettlebells och det är perfekt - skall bränna så många kalorier som mycket tills imorgon. En snabbdiet inför helgen så att säga! Mycket kaffe, lite mat och mycket träning! Jag vet att jag inte lät hälsosam nu, men vem bryr sig!
 
  16/5
Lånade en bild från Carro! PS. Jag bara måste tipsa om Waynes kaffe, det är helt gudomligt. Alltså det svarta kaffet! Kaffe brukar för det mesta bli väldigt beskt efter dess smak som ni säkert vet? Det här är nästan lite sött efter själva kaffesmaken.. Ahhh... Dålig på att beskriva, men alla kaffefantaster som inte testat: GÖR.

Kommer inte solen till Emma får Emma gå till solen

.. Och det är precis vad jag skall göra nu, sticka iväg till solariumet för att bättra på brännan lite! Det är man faktiskt värd när vädret aldrig tillåter mig/oss att sola här. Det är aldrig tillräckligt varmt! Och när det väl är varmt? Jo men då skall det komma en jäkla vindpust att blåsa bort all värme, men jag förmodar att man inte kan få allt här i livet.
 
För övrigt idag har jag bara softat. När jag klev av bussen förut, tror ni inte att jag glömmer datorn i bussen?! Klumpeduns som man är och panik som jag fick, ringde jag ungefär 1000 samtal till värmlandstrafik och efter en ursvettig kropp (var tvungen att springa till busstationen) fick jag äntligen min lilla hyresdator tillbaka, och den lilla hyresdatorn fick sin *trygga* ägare i famnen. He he. Ringde även lite smådeppig och pratade med Felicia förut, och det är helt otroligt hur man kan stiga från botten till toppen genom en fin väns behövliga ord och tankar. Alla behöver bra vänner, som får oss att inse hur bra och unika vi är på vårt egna sätt. Som får oss alla att känna sig lite speciella.

Biblioteket @ håltimme

Hallojsan! Sitter i biblioteket med Meyav & Oscar, vi försöker att dra lite nytta utav de kommande 3 timmars håltimmarna. För mina vänner verkar detta vara en vana... Men inte för mig, som rymmer in till stan på minsta lilla rast för en fika, ha-ha. Nu var jag i alla fall duktig och stannade i skolan! När man tror att det skall lugna ner sig i skolan kommer det genast mer plugg att bocka utav, nu sitter jag och skriver på en psykologi-inlämning, som ioförsig är väldigt intressant. Psykologi är ett sådant intressant ämne! Jag är faktiskt sugen på att välja en extrakurs i 3an (utöver individuella) och läsa en fördjupning. Nåja.. Den här uppgiften handlar om olika ''psykiska sjukdomar'' och jag har valt att skriva om ätstörning. Återigen ett väldigt intressant ämne (ha-ha tror att jag missbrukar ordet intressant snart..) att skriva om! Det är så många som är drabbade utav denna sjukdom - men så få som erkänner det. Det är en livshotande sjukdom som är värd att framföra i mitt tycke, och få mer kunskap inom.
 
Nog om skola och dess plugg. Tänkte åka ner till stan för en kaffe (japp i min ensamhet, blir så när min fikakompanjon dissar.. johanna kan ta åt sig he-he). Tur att man är kompis med sig själv! Sedan skall jag kika lite på en present till världens bästa Olivia som fyller 18 BAST idag. Lite svårt att hitta då hon enbart förtjänar det bästa. Grattis igen min älskade!
Finaste raraste bästa Olivia!

Utkast: May. 14, 2013


TISDAG

Skall snart åka in till stan för ett träningspass. Det blir antingen cykelpuls eller bodyjam.. Måste tillägga, någon mer än mig som verkligen inte förstår sig på sats nya system? Förmodligen är det väl jag som är efterbliven! Men lika bra att fråga, haha. När det står två figurer + en siffra, är jag på reservplats då? Nåja, det återstår att se helt enkelt. 
 
 

ÄNNU EN MÅNDAG

Ännu en måndag passerad som har inneburit ca. 100 koppar kaffe för överlevnad. Måndagar & söndagar måste ha någon form utav förbannelse.. All ångest lyckas hamna på dessa dagar! 
 
Tänkte plugga lite men självklart blev det inte så, istället har jag fördrivit tiden med bad, film och lite powernaps hipp som happ. Det får bli stressplugg imorgon - som i vanlig ordning för mig. Helgen är även fullspäckad som i vanlig ordning (så det skall vara!), fredagen skall inledas med personalfest på LLA för att sedan övergå till 18 årsfirande för  Olivia! På lördag skall jag på ännu ett födelsedagskalas för Anna, Julia, Frida och Annas tvillingsyster. I vilket som är jag superladdad! Desto mer firanden desto bättre! 
 
Nu skall jag fördriva lite tid med Felicia i telen. 
Love/Emma
 

Söndagsmys

Hallå! Ikväll har jag haft lite söndagsmys med bästis, som alltid välbehövt skratt och snack. Bortsett ifrån det har jag sovit bort precis heeeela dagen. Vaknade inte förrän halv 5 idag! Är inte det sjukt? Måste ha varit i behov utav lite sömn, ha-ha.. 
 
Förövrigt är jag supertaggad inför en ny vecka med såklart nya möjligheter! 5 prov till och sedan finns det faktiskt inte så mycket kvar - hur härligt? Nåja, nu får det bli filmmys resten utav kvällen. 
Förfest i min ensamhet! Är ensam så är man...
 
 
 
 
 
 
 
 

I WANT YOU HUNNY

Alla kvinnors drömväska. Utan tvekan. Chanels egna jumbo bag står högt & säkert på listan! Min lista som förövrigt inte är så kort (he-he).. En vacker dag skall du pryda min arm och jag skall bära dig med största stolthet - som allting från Coco Chanel.
 
 
OBS! Det är inte Blondinbella jag vill ha - utan hennes Chanel! Tycker att den beiga är finare än den svarta, jag är en sådan tjej som klär och trivs mer i det ljusa & söta än svarta och tuffa.
 
IMG_3849

PW

Godmorgon raringar! Uppe med tuppen som i vanlig ordning efter en lite mildade festkväll. Ibland har man tur och slipper den lilla bakfyllan... Och självklart skall jag utnttytja det - som den effektiva människa man är (hehe)! Blir en härlig morgonwalk med dogsarna & bästis. Är på ett superbra humör idag! This is my saturday.. :-)
 
Haha är ingen mästare på att ta mumsiga bilder och lär nog aldrig bli. Här är den nakna sanningen vilket som - frukost behöver inte alltid se gott ut för att vara gudomligt! Grekisk sallad är en GÅVA från Gud.

EN FREDAG SOM BLEV NATT

 
Halloj alla kära! Ursäktar mig själv för lite dålig uppdatering - men så blir det, när man har fullt upp med att leva! Blev ett spontan-jobbpass ända borta vid Töcksfors och Norksa gränsen idag. Och jag måste bara säga, herregud så roligt arbetspass! Bara massor utav norskar och nästan inga torra småtråkiga svenskar alls, norskar är ju mycket gla'are.. Bara jag hör deras lilla röst börjar jag nästan skratta (hehe) - och norskarna verkar bara tycka att jag är desto trevligare! Så denna dag har rullat på fin fint och passet på jobbet gick alldeles utmärkt. Dessutom träffade jag massor utav nya arbetskompisar som var hur trevliga som helst. Sånt skall man ta vara på!
 
Kvällen till ära spenderas hos kära klasskompisen Kristin som bastar 18 inatt! Det blev fiesta för hela slanten & som förstås innebar en hel del skratt - än en gång, sådant kan man aldrig få för mycket utav. Nu är jag hemma i min alldeles för sköna säng och saknar mina små älsklingar.. Funderar på att väcka mina luffsar men det vore kanske lite väl elakt, ha-ha.
 
Imorgon skall mamma och pappa ha fest här hemma och när pappa styr fest blir det ALDRIG lite vänner här på 34an. Så jag är nästan lite sugen på att spendera kvällen hemma med en hög fulla gamlingar imorgon! Eller om det är fint väder & uteserving förstås. Förövrigt saknar jag filippa!!
 
 
 
 
 
 
 

Lediga härliga dagar

Gah... Vad jag är trött! Jobbat både idag och igår på McDonalds och av någon anledning har jag blivit oerhört trött på jobbet - mer ä vad jag brukar bli. Det är alltid mycket folk men dessa dagar har jag blivit både genomsvettig (fräsch jag är som berättar detta haha) och känt mig lite svimfärdig. Konstigt!
 
Nu är jag i alla fall hemma och slappar i soffan. Inte vart så uppdaterad här de sista dagarna men haft så fullt upp, har avklarat två nationellaprov i Spanska, tagit fikor och picknickat. Pluggat, pluggat, pluggat och även jobbat. Nu på kvällskvisten hängde jag med bästis som jag inte träffat på en evighet.
 
Hoppas ni haft det fint och njuter utav de lediga dagarna. Tack & lov för religioner och dess heliga dagar ibland alltså, hehe.
Invigde klänning och bara ben häromdagen. Som den kaffenarkoman man är kunde jag inte bestämma mig - resulterade i flera kaffedrinkar haha
 

Uppe med tuppen & en ny craving på köpet

Imorse gick jag upp halv sex för att plugga på ett grammatik-prov i Svenska (som vanligt i sista minuten) började imorse och har det i eftermiddag. Som man säger - vill man så kan man! Och eftersom jag vill att det skall gå utmärkt borde det också göra det, hehe. Annars då? Det är superfint väder ute idag och jag vill verkligen uttnytja varenda liten minut i solen. Igår hade jag en toppendag med flera fikor med vänner och som faktiskt (tro det eller ej) avrundades med träning! Händer inte allt för ofta i mitt lata liv, haha.
 
Idag har jag tänkt att ha en riktig emma-dag som i vanlig ordning på vardagarna. Vilket inkluderar fikor, solning och en lite mer udda händelse: träning! Skall på bodyjam ikväll. För att byta ämne har jag hittat en ny läckerbit LV monogram familjen. Louis Vuitton har släppt en fräsch ny färg. Jag tycker att alla väskorna är fina - men det är alltid lite kul med en unikare variant. Vad tycker ni?
And here it is! Älskar att mönstrena är guldiga :-)

Snart är det helg igen

 
Numera känns livet faktiskt lite som en fest! Det mesta flyter på bra helt enkelt. Har Summerburst om knappt en månad, shoppingturer till både Göteborg & Stockholm inplanerat (självklart Schuterman-rean!) & såklart en resa till Grekland med mina kära vänner! Just nu känns sommaren ljus.
 
Nog om det! Sitter i skolan och det enda jag vill är att sätta mig på en uteservering med en smarrig latte & pratsam vän. Så självklart är det precis vad jag skall göra! Skall bjuda Fia och mig på en härlig fika i solen. :-)
 
Sedan måste jag tyvärr hem & plugga - men allting kan inte vara kul här i världen! Citerat min trogna väninna felicia, även om jag tycker det..... ;)
 
Charmiga bilder på mig och mitt supergang!! Hur väl beskriver inte detta vår kärlek?! Life is fun, life is fun.

The perfect jeans

Imorse fick jag något mystiskt litet ryck - brukar få det när jag har tråkigt, haha! Och jag vaknar alltid tidigt efter att jag har varit ute. Somnade liksom 04:00 idag och gick upp 07:00?! Ingen sömn alls ju! Men men, jag är pigg & allert & det är det som räknas! Nu till poängen.. Mitt uppe i mitt mystiska lilla ryck fann jag dessa urgammla jeans! Köpte dem för kanske 4 år sedan? Och det var inte lätt att få på sig dem skall jag säga er! Ansträngde mig som fasen rättare sagt.
 
Men.... Nu är de på & dem sitter som smäck! Riktigt tight för att vara ärlig. Det enda mamma sade när hon såg mig var: ''det där såg allt trångt ut det''  - men som sagt, trångt men snyggt! Undra hur länge jag överlever i dessa tills knappen spricker?! Är inte det lite konstigt egentligen, jeans sitter alltid som bäst när de är som trångast - med andra ord, när man nästan dör i dem! Ikväll skall jag i alla fall bära dessa! Om de så skall spricka eller ej!
 
 
 
 

TOPPENFREDAG

 
Hej allesammans! Hur är det med er? Med mig är det toppen. Trots att jag igår fick hem en räkning på si sådär 4 tusen för en förstörd skoldator, eller ja, hade lämnat in den på lagning och tydligen kostade lagningen så mycket. Som ni vet är jag en väldigt oteknisk person och de sakerna jag inte visar något intresse för brukar jag inte heller vara så försiktig med, så det här var väl min läxa med andra ord - var rädd om saker som ej är dina! Nåja, det finns värre saker som händer och även bättre - till att börja med min kväll igår!
 
Följde med Johanna hem ifrån skolan, vi gick och solade och fixade oss iordning tillsammans, och jag börjar faktiskt få lite bränna nu! Riktigt skönt, man ser så mycket fräschare ut. Sedan mötte vi upp tjejerna på ica och handlade lite mat inför kvällen, vi fixade iordning en riktigt smarrig buffe återigen hos Sara (som numera har en liten ungdomslya haha)! Minglade där med kära vänner hela kvällen och slutligen åkte vi in till stan på en väldigt lyckad fest! För EN gångs skull spelades det många klasssikers och jag kunde dra lite nytta utav min falska sångröst!
 
Nepp, nu skall jag bege mig ut på en morgonprommis och förbränna lite kalorier från gårdagens intag *peppar mig själv* haha! Och förstås! Leva!! Man vet aldrig när livet slutar.
 
 
 
Dagen påbörjades självklart med en fika! Som de stammisar vi är hehe :-)
På tal om en bild på mig och Sandra! I 3an skall jag byta till hennes klass (alltså den andra sam-mediaklassen). Längtar sååå mycket! För mig skall man inte trivas i sin klass - man skall STORMtrivas!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utkast: May. 02, 2013


TORSDAG

Tjena snyggingar! Vilken underbar dag!! Är på prima ballerina humör idag. Började dagen med NP i Engelska och det kändes bra, bara jag som tycker att nationella är lite spännande? Haha! Läraren skriker ut minuterna som en jäkla marinsoldat. Alla har vi vårt eget bossiga sätt! Det trista med mig och prov är att jag råkar alltid tycka att det känns bra - även om det inte alltid är det. Men, jag håller tummarna trots allt!
 
Efteråt firade jag med en vardaglig fika på stan med Johanna & Meya. Alltid, alltid, alltid trevligt! Och sedan hämtade pappa upp mig för att åka till gammelfarfars begravning - sorgligt, men jag är helt säker på att det finns något där uppe i det blå. För mig finns det inget slut.
 
Och nu är jag återigen hemma! Tänkte sticka ut på en prommis med vovvarna, förhoppningsvis får jag med mig en liten kompanjon vid namn Olivia.

Nu är sommaren här...

Nu är sommaren här... Dock inte vädret... Men det kommer väl snart! Jag har i vilket som gjort upp ett löfte till mig själv - Hädanefter är det enbart sommarkläder som gäller, jag kommer strejka kylan om det så skall vara det dummaste jag gör! Ioförsig har jag gjort mycket dumt, hehe.
 
Igårkväll blev det en riktig toppenkväll! Åt god mat och minglade med vänner, ända tills vi bestämde oss för att åka till stan. Vi stack till Nöjes där Ansiktet uppträdde, inte riktigt min smak alls faktiskt - Och som vanligt på Nöjes: jäkligt lite uppträdande! Inte direkt valuta för den artisten inte. Men men! Natten avslutades i alla fall väldigt bra. Imorse tog jag bussen hem pigg och glad, utan minsta lilla skymt utav en bakfylla (ibland har man tur)!
 
Idag har jag bara slappat precis HELA dagen lång. Otroligt efterlängtat! Idag unnade jag mig även massor utav gott. Godis, grillat och efterätt. Mums.. Har haft en riktigt mysdag. Och för att inte låta alltför slapp var jag faktiskt ute på en långpromenix med vovvarna förut, så med andra ord; inte allt för slapp ändå.
 
Hoppas ni också haft en underbar invigning på sommaren! Jag hade det helt, helt toppen!
Alla underbara vänner
Haha min lilla älskling förut!! Han kommer alltid när jag ligger ner. Tror han känner sig lite mäktig??
Vi grillade här hemma förut. Ett matvrak som mig öser alltid på tallriken
 
 
 
 
 

RSS 2.0