På vift med Mcdonalds

God morgon alla kära! Är uppe med tuppen trots att jag inte lade mig förrän 04 igår?!! Av någon anledning är jag alltid pigg efter en utekväll, slipper nästan alltid undan en bakfylla för att vara ärlig.. Så självklart är det dags att fånga dagen! Efter roligheter kommer ännu mera roligheter, nyttiga sådana. Har precis varit och handlat frukost med mamma och snart blir jag upphämtad av Lina för ett arbetspass i Töcksfors!
 
Skall bli så kul att jobba idag! Älskar att åka dit!! Det är bara Norskar och alla är så gla'a & goa, kassalinjen är otroligt stor (man slipper springa in i varandra & bli förbannad) samt att det finns ett shoppingcenter med affärer som inte finns i Karlstad - som jag kan tralla runt i på rasten! Med andra ord, det är perfekt för en tjej som mig. Ha-ha.. Töntig jag är, men man skall uppskatta det lilla här i livet;-)
 
Just det! Kvällen igår var förövrigt jättelyckad, hela kvällen bestod utav ett enda stort skratt känns det som.. Det är sådana kvällar man minns här i livet! Puss och kram på er & detta härliga liv ♥
 
 
 
 
 
 

OUTFIT OF THE EVENING

Såhär såg jag ut igår! Använde min nya tidslösa klänning från Filippa K och ett pärlhalsband till det, samt de nya klackskorna ifrån Vagabond. Håret uppsatt lite slarvigt med en boll där bak! Jag föredrar enkla & klassiska kläder. Gör inte ni också det? Förövrigt, är denna klänning så perfekt - passar lika bra till stranden som till festen. Hur värt!
 

Födelsedagskalas, sommar och fest!

Ungefär vad denna helg består utav. Och lite jobb förstås! Igår firade vi Anna som fyller 19 år på måndag. Det var perfekt väder och då kan en kväll enbart sluta galant. Man blir ju på sådant härligt humör! Som att vi skulle ha någon lite automatisk-funktion i vår hjärna, nu är vädret bra - varsågod, var glad!
 
Dock så slutade kvällen otroligt dåligt. Men inga detaljer på det, he-he.. Nu har jag i alla fall äntligen kommit hem efter att ha missat ännu en buss efter jobbet, om jag skall vara ärlig så har det blivit en standard att alltid missa bussar efter jobbet. Jag får då alltid sitta på bänken i min ensamhet och vänta på den senaste bussen... Hur som helst, det är Lördag och det skall man såklart ta vara på! Skall snart ta bussen till Felicia för lite förfest och sedan vankas hemmafest, tänker inte sitta hemma trots att vädret är bland det värre idag!
 
Imorgon väntas jobb hela dagen - på mitt favoritställe...... Självklart i Töcksfors! Bara massa härliga Norskar! Ser till&med fram emot att jobba, ha-ha, som den knegare man är!
Ok, förlåt sofia..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mer mer mer beslutsångest

Ha-ha, hela min dag idag har bestått utav en enorm beslutsångest. Jag vet inte vilken väska jag skall välja!!! Ok, för andra kanske inte det här låter så viktigt - men för mig, är det faktiskt det! Eftersom jag enbart skall köpa en (borde köpa flera nu vid närmare tanke.. och slippa denna jobbiga ångest), valet är väldigt svårt som ni nog kan förstå.
 
Det har i alla fall tagit väldigt mycket utav min dagliga energi, vilket resulterade i att jag hoppade i träningen och åkte & shoppade istället... Ok, ytterligare en gång!! Det var nog min lathet som sade ifrån & mitt shoppingsug som tog över, dock så tycker jag att min ursäkt fungerar någorlunda bra ändå.
 
Nu tänkte jag faktiskt bege mig ut på en springrunda! Imorgon skall jag träffa Olivia :-)
 
 
Plaskade runt i mina gummistövlar ifrån märket jag älskar främst idag, Burberry, såklart!
 
 

TABATA

God morgon! Vilket mysarväder det är ute idag, alldeles perfekt i mitt tycke.. Nu får man inte dåligt samvete av att ligga inne. Nåja, jag och mina käre vän Sofia skall faktiskt inte ligga inne ändå.. Vi skall faktiskt på tabata idag! Och sedan är det ju Lill-lördag idag förstås (vissa rutiner glöms aldrig bort) så det får nog bli en drink eller två ikväll!
 

SOMMARKLACKAR

De här sommarklackarna köpte jag idag på stan! Satt alldeles perfekt på mina små fötter och var dessutom otroligt bekväma. Vilket är perfekt, dessa heels kommer få stå ut med en och annan utekväll... Det är en sak som är säker!
 
Prisvärda var dem också. 700 spänn + äkta läder förstås. Från Vagabond! :-)
 

Stadshäng med vänner

Hallå mina vänner! Haft en toppendag på stan idag med mina älsklingar! Druckit flera frapinos från Espresso, favvodrycken numera för mig.. Och det märks med tanke på hur många jag får i mig dagligen, ha-ha! Förövrigt - måste ni testa den, smaken Mocka, om ni inte gjort det! Så smarrig och perfekt på sommaren.
 
För att gå vidare i texten lite och inte fastna på mitt kaffeskrivande, så njöt vi på Sandgrund hela dagen och pratade om allt mellan himmel och jord. Härligt och behövligt! Sedan lämnade Sofia oss och jag & Emma spanade in lite butiker ett tag på stan. Köpte ett par jättetjusiga skor som jag skall visa snart också! Kiss & hugs!
 
 

Britt Ekland TILL hollywoodfruar!

Tragiskt nog så skall inte min favvo-fru delta i årets hollywoodfruar, nämligen Isabel Adrian, såklart.. Jag tycker att hon är en sådan inspirerande kvinna som kör sin egen grej, yttrar sina egna åsikter och lever sitt egna liv, precis så som hon vill. Det finns alldeles för många som följer strömmen här i världen, vilket är så sorgligt, då alla människor är unika!
 
I vilket fall som helst - kommer en ny Hollywoodfru in i bilden, och det är verkligen inte vem som helst! Britt Ekland!! Hon är ju liksom Hollywoodfruarnas egna Hollywoodfru... Och det skall bli så kul att se! Aaaah... Pigg dam trots sin ålder på 70 bast. Minns henne såväl från Bond-filmerna! Gör inte ni också det? En utav Sveriges största skådespelerskor igenom tiderna.
 
Åh.. Jag blir så längtansfull när jag ser alla dessa serier. Längtar så till jag själv flyttar till USA! Även om jag aldrig varit där - har jag alltid velat besöka USA och alltid vetat att det är ett land för mig (jag säger inte att jag skall flytta dit utan att verkställa det i mitt liv). Sverige är alldeles för litet för min smak och dessutom finns det inga människor jag älskar mer än trevliga Amerikanare.. Och såklart, jantelagen som inte existerar för fem öre! Landet där alla får vara och är precis hur de vill. Underbart!
 
Som en tvättäkta hollywoodfru säger: ''More is more, and nothing is too much'' ;-)
 
 
 
Britt Ekland på 70/80-talet
Britt Ekland 2013, 70 år. Hennes ålder går knappast att ana!
 
 

''Life is short, buy the shoe''

Hello sunshines! Sverige levererar med sol idag. Härligt! Har precis varit ute på en ''pw'' med luffsarna och Jennifer, nästan skrattretande hur sega vi är egentligen.. Och vi inser inte det förrän vi ser oss själva heller, ha-ha! Hur som helst, jag tänker att fortsätta att kalla det Power walk även om det inte är en sådan!
 
Igår var det en äkta sommarkväll med några vänner, vi skrattade (inkluderat hånade en viss emma), åt & snackade hela kvällen lång. Så underbart!! Sådana kvällar behöver man verkligen fler av. Jag tycker att det borde bli den officiella Söndagen numera. Låter inte det som en bra idé egentligen?
 
 Ok vad opassande min rubrik blev till inlägget nu då, i början skulle det handla om lite dagliga shoppingbegär, men resulterade i något annat.. Nåja, tanken var god i alla fall. Nu tänkte jag åka in till stan för träning, men kom precis i underfund med att jag hinner ju inte det. Så får bli en springrunda i lilla Grums istället! Cykelpuls-passet får ske på en brutalare tid, nämligen klockan 07:00 imorgon bitti. Fy!
Bästa Herman poserar med tungan idag :-))))
 
Jennifer och luffsarna på vandring
 
 
 

Utkast: Jun. 24, 2013


Hard working ladie

Skall alldeles strax åka till jobbet! Ikväll vankas mys med tjejerna. :-) Sedan måste jag verkligen ta tag i hälsan.. Alldeles för mycket slarv på både kosten och träningen. Förövrigt ligger jag i sängen och har ungefär 10 min till att fixa mig på, och jag är nyduschad.. Ha-ha, antar att det är dags att sätta lite fart!
 
Ha en suverän dag.

MIDSOMMAR

 
 
Hallå alla kära! Igår var det midsommar och det firades förstås på bästa sätt, med nära och kära! På dagen åkte jag och familjen - alla utom lillbrorsan då, som är i Spanien förövrigt, till Borgvik och picknickade. Njöt utav härligt väder och massor utav sommarglada människor. Förvånansvärt många britter och Norskar dagen till ära dessutom, ha-ha, jag älskar dessa människor.. Svenskar i helhet är så privata i jämförelse med andra kulturer och länder, en egenskap som jag ogillar med Sverige. Jag föredrar trevliga, pratglada och framåtriktade människor!
 
 
På kvällen åkte jag till Hammarö där vi åt gott och hade trevligt hos Anna. Sedan till Annies farföräldrars hus där det vankades en riktig midsommarfest! Huset var långt bortom ingenstans - mitt på landet, stora tält - utefest, sjö och många tjusiga kransar. En äkta midsommarfest det!
Älskar den här bilden på mig och min vovve.
Snyggaste brudarna!
Jag och superfina Stina
 
Stiliga sommarkillen:-)
 
 
 
 
 
 

11 H SLIT

Puuuuuuuuuh!!! Äntligen hemma ifrån ett 10 h som resulterade i en timme extra på Donken, 11 h med en rast på ynka 25 minuter.. Det var verkligen inte lätt! Speciellt inte med lite personal och en kö ut till dörrarna från start till stängning. Nåja, tiden gick snabbt och jag har trotsallt fått lite motion!
 
Förressten! Har ni testat de nya glassarna på Donken? Haha, måste vara det enda (ok nästan enda) som jag älskar med detta jobb, fysatan vad glass jag äter nu för tiden! Glupsk som man är, kan jag absolut inte bestämma mig för vilken jag skall ta heller?? Så jag tar alla! Det var väl ioförsig inte otippat för en tjockis.
 
Nu är jag i alla fall hemma och tänkte sätta på en film. Eftersom det blev ett spontanpass idag kunde jag tyvärr inte bege mig ut på blomjakt heller.. Så jag lämnade över ansvaret till mamma & farmor - snälla som de är har de vart ute och plockat i flera timmar, imorgon kommer jag att bära en otroligt vacker och även den största krans, som vardagligt på midsommar. Midsommar är en sådan underbar högtid! Fira in sommaren!
 
 

GYM

God morgon! Skall snart sticka iväg på ett cykelpulspass. Tagga!!

LILL-LÖRDAG

Har spenderat kvällen med mina fina vänner! Blev lite chilldrickande för de andra och chillätande för mig - men jag klagar inte, det var gott och jag hade en trevlig kväll som vanligt med väninnorna!
 
Förövrigt idag har jag fördrivit precis hela dagen på stan. Ifrån början åkte jag in för att sticka till Bomstad, hann dock aldrig så långt. Istället resulterade det i flera fikor med flera olika vänner, i sisådär ungefär 7 timmar.. Haha, hur orkar jag.... Jag älskar att fika!!!
 
Nu är jag hemma och tänkte alldeles strax sussa. imorgon skall jag göra den årliga midsommarkransen och en annan tråkig sak.. Tvinga mig till gymmet, längtar tills passet är över redan, ha-ha.
 
 
 
'
 
 
 

TISDAG

Sitter ute på terrassen och njuter utav värmen med Jennifer! Vi har solat ett tag och planerat midsommar lite. Nu skall vi alldeles strax ut på en Power Walka! Vädret är ju för härligt.... Ok, inte för, men härligt är det!
 
Imorgon väntar ännu en solig dag, om jag som väderprognos får bestämma, skall tralla runt på stan med Felicia och träffa Sofia!
 

BASIC

Köpte denna svarta basic-klänning från Filippa K idag. Eftersom enkelhet är enda sanningen till elegans kan man i mitt tyckte förstås aldrig få för mycket sådant! Klänningen ges inte rättvisa förrän den är på, kroppen formas så fint, tyget är så härligt och fickorna räcker alldeles perfekt som detalj.
 
Den är marinblå och inte svart som den ser ut på bilden! :-) Passar likaväl till en dag på stan såsom en utekväll, och det är det jag älskar! Den passar till allt!
 

Utkast: Jun. 17, 2013


Myskväll

Kom precis hem ifrån jobbet! Vrålhung dessutom och självklart tom kyl på det. Hatar att pappa är hemma på helgerna, precis all mat tar slut, haha! Tänkte i alla fall hoppa i badet nu. Spakväll får det bli!
Såhär såg jag ut idag! Hatt från Mq, klänning från Feeling och väska från LV. Som tydligen inte var med på bilden..
Klumpeduns som jag är ramlar jag förstås i klackskorna också.. Tur att jag var i Grums & (förmodligen) ingen såg, haha.
 
 
 

Några shoppingfynd!

Har helt glömt bort och visa mina senaste shoppingfynd. Den rosa klänningen med pärlor köpte jag för några veckor sedan på Vivendi, tror den kommer ifrån Feeling eller Sand!

 
Jag älskar klänningar på sommaren! Så enkelt och lättvindigt, hatar vintern då det krävs femton plagg för att bära upp en hel outfit.. Den här fyndade jag på Åhlens rea.
Mina dåliga bilder gör verkligen inte dessa kostymbyxor rättvisa. De sitter som smäck på! Kostymbyxor kan man aldrig få för mycket utav :-)

 

UPP & HOPPA

Halloj! Håller på och laddar upp inför ett pass på jobbet. :-)
 

De senaste dagarna

Bonjour! I fredags fick jag sluta tidigare, vilket var så uppskattat... Pengar i all ära, men livet går allt före ;-) och en utekväll då alla sina vänner skall ut vill man verkligen inte gå miste om! Jag åkte in till stan och tog en drink med Hawshin, alltid lika trevligt med min lilla gumma. Dock så dissade hon mig ovanligt snabbt och jag som vägrade lämna fulla drinkar satt kvar i min ensamhet - på en fullspäckad uteservering, en fredagskväll (ni kan ju tänka er hur det såg ut ha-ha).
 
Sedan mötte jag upp Maja & Company och vi stack som i vanlig ordning till jaguar, där det blev en supertrevlig kväll! Träffade helt otippat på några gamla vänner + en ny tjej & numera vän från Stockholm som jag stack på efterfest med! Blev en ovanligt onyttig sådan då vi beställde familjepizza, köpte hur mycket chips och godis som helst.. Och där somnade jag förstås!
 
Igår skulle jag skynda mig hem och bestämde mig för att ta tåget, 20 minuter från sundsta måste jag väl hinna på tänkte jag.. Men lite snack blandat med skratt drog iväg tiden och vopps så var det bara 10 min kvar, he-he. Tiden går så snabbt! Som ni nog förstår missade jag förstås tåget.. Irriterande som alltid. Men inget deppande för det inte, jag mötte upp Melinda och vi sprang runt lite på stan ett tag. :-)
 
Väl i bussen hem fick jag världens migrän.... Trodde på allvar att jag skulle dö. Dessutom var bussen olidlig, då den var så jäkla kall, haha. Ok, det var nog bakfylla förresten. Som att inte det räckte hade jag världens värsta träningsvärk från tabatan häromdagen - jag går i myrfart och har ändå ont. Igårkväll blev det i alla fall en myskväll med Jennifer. Alltid lika behövligt!
 
 
 
 
 

Fina linda och Henrik (tror jag)
 
 
 
 
 
 

JOBB

Hallå! Hade en superdag igår. Så mycket som händer nu! Firade Sara på hennes student med supergod mat (notera efterätt he-he). På kvällen åkte jag, Zeinab och Sandra in till stan för att ta några drinkar på en uteservering. Kvällen slutade på jaggan som i vanlig ordning numera...
 
Idag har jag vart på skolavslutning, äntligen är friheten här! Annars då? Jag och några vänner påbörjade lovet genom att ytterligare sätta oss på en uteservering och njuta, och lite shopping på det förstås!
 
Nu skall jag till stan och jobba, ikväll vankas utgång!

Sommaren levererar även i regnet

Hallå alla goa och gla'a!
 
Precis tagit en varm och otroligt efterlängtad dusch.. Efter att ha blivit någorlunda blöt i detta härliga väder! Det är torsdag och den är självklart planerad. Snart skall jag börja fixa mig och dra mig emot stan igen, skall fira en oerhört tjusig student idag, Sara! Skall bli så kul! Även om det är ett år kvar för mig - drar jag minst lika mycket nytta utav studenternas glädje, känns som att jag också en bland dem, he-he. Ikväll skall jag jobba och sedan blir det förstås fiesta hela natten lång! Med några kära vänner.
 
Igårkväll blev det en spontan utekväll, hade precis kommit hem och påbörjat lite smarrig matlagning - Jennifer frågade om jag ville med ut och jag glömde allt & bara hoppade i duschen, haha. Sjukt! Jag tror jag har hittat tillbaka till mitt festliga ESS igen. Det blev en väldigt trevlig kväll som slutade på Jaguar. :-)
 
Haha Pontus och Anton missade tåget till Stockholm!!! Så då blev det lite fikatid! Otroligt bra enligt mig. Espresso frapino med kaffesmak är gudomlig!
Pontus och jag på Jaguar
 
Simon, Amie och Anna! Så fina!!
 
 
 

WOHO!

Med allt dåligt kommer något bra!! Jag sökte ett antal jobb igår, varav ett i Norge jag fastnade för otroligt mycket.. På ett cafe! Om det är någon som passar utmärkt till att jobba på ett cafe är det faktiskt jag, jag är ju liksom fikafantasen själv och skulle bli en toppen servitör mot alla gäster! Dessutom är det i Norge - bra lön och mycket, mycket trevligare människor!
 
Hur som helst.. Jag fastnade för jobbet och bestämde mig för att ringa dit. Och hon verkade superpositiv!! Pratade över 20 minuter - så det här tror jag verkligen gick bra, det kändes bra. I alla fall. Som pricken över i:et erbjuder de boende också! Om jag får det här jobbet kommer jag att vara så jäkla lycklig!!
 
Nepp, nu skall jag ta tag i livet (ha-ha) och åka till skolan för att lämna tillbaka böcker. Sedan tänkte jag faktiskt springa runt på stan lite med CV:n - är på hugget idag och sådana tillfällen skall man alltid ta tillvara på! Ikväll skall det tränas. :-) Love Life!
 
Kaffe är alltid bästa starten på en dag!
 
 
 

Sjön med vovvarna

Struntade i att åka till stan och kolla på de superfina studenterna som skall på bal, var så irriterad över att någon tagit min jacka så kunde inte sluta tänka på det - fånigt det låter, men om det är något jag värdesätter så är det mina kläder! Jag älskar de alla otroligt mycket, he-he.
 
Nåja. Allt har en mening här i livet! Får helt enkelt köpa en ny. Nu skall jag gå till sjön med mamma och vovvsarna!
 
Hittade den här bilden från i vintras på Felicias insta. Tycker inte alls vi är lik oss!
 

AVSKYVÄRDA TATTARE

Jag är både så jäkla förbannad och besviken, på mig själv och den oärliga mänskligheten. Jag har tappat bort min Para Jumper, vår/höst-jacka, som jag förövrigt köpte för bara några månader sedan. Jag har ringt till vartenda ställe jag har besökt men ingen tycks ha min jacka, hört med alla mina vänner - ingen där heller. Och förstås kollat igenom hela mitt hus - men ingen där alltså.
 
Den har alltså blivit stulen av någon avskyvärd människa. Jag förstår mig inte alls på det, då jag alltid är så dum och tänker ''om jag glömt den på sats, vem skulle då ta den?'' jag tror inte så om människor helt enkelt! Speciellt inte på de ställen som jag befinner mig på, det är liksom inte ett Ghetto i Mexicos små gator och då tror jag bara inte någon människa tar saker. Dessutom tror jag alltid på karma, men nu är jag ju jäkligt bevisad på att det inte stämmer, om det är någon som skall få behålla sina kläder/väskor och saker som jag värdesätter, då är det fan jag. Jag sliter och jobbar för alla pengar jag får och förtjänar dem riktigt mycket!
 
Hoppas att den människan som tog min jacka har frusit och åtminstone nu kan värma sig lite. Förövrigt, om någon person mot förmodan skulle hitta eller misstänka sig veta vart jackan finns - vore jag oerhört tacksam om ni hör av er! Hittepeng!!
 
För er som undrar hur den ser ut, så är det denna jacka som jag har på mig. Längst till vänster.
 
 

SLEEPOVER

Hola mi amigas! Efter skolan idag har jag bara softat. Felicia kom och gjorde mig sällskap förut, en present hon fick utav mig i födelsedagspresent var att fixa naglarna, det är trotsallt en lyx jag tycker att varje kvinna förtjänar. Dem blev så tjusiga, för att tillägga också! Annars då? Vi har sleepover i lilla Grums ikväll och har stämt utav massa nödvändigt snack. Nu skall vi sussa! 
 

I'M DONE!!!!!!!

Känslan som uppstår när jag är färdig med precis allt skolarbete för i 2an - OTROLIGT härlig!!! Oh my god, jag är fri!!! Åtminstone för ett tag. Provet som jag gjorde idag gick förövrigt sådär - men åt andra sidan, jag försökte och man är trotsallt inte mer än mänsklig!
 
Nu väntas bara massor utav roligheter!! Ser fram emot denna sommar så! Den här veckan väntas shopping inför skolavslutning och Saras student, samt fira min superfina vän på hennes student (förstås)! Sedan väntas såklart massor utav fest och jobb, som i vanlig ordning. För en gångs skull kan jag slappna utav!
 
 
Ser ni blusen längst till vänster?? Så otroligt, otroligt läcker! Om jag skall vara ärlig tror jag att jag har gått & blivit förälskad... Tänkte köpa den till skolavslutningen men när jag provade den satt den tyvärr inte alls lika bra. Tyvärr är den lite för dyr för att ''bara köpa'' också, men jag får se! Toppen kommer ifrån Rodebjer som är en Svensk designer. Tro det eller ej men Svenska designers kan allt leverera!
 
Om det är någon som är ute efter fina kläder rekommenderar jag helt klart: Rodebjer och Dagmar. Stilrena - samtidigt som de är unika och alltid otroligt eleganta. I love it!!

Sista entreprenören!!!

Hallå! Kan börja och tillägga att jag haft världens mest sämsta morgon. Jag tvingade mig upp supertrött imorse och började plugga på mitt sista och bland annat svåraste prov som jag har idag. Sedan skulle jag till bussen, jag hade helt glömt bort att mamma inte var hemma och jag hade förstås räknat med skjuts - vilket resulterade i en senare buss och att jag skulle komma försent till avslutande i vårt företag. Stressad som attan sitter jag i bussen och det enda jag tänker på är alla dryga människor (även jag) och den förbannade klockan som tickar!
 
När jag väl kommer till stan och hoppar på bussen till Sundsta, glömmer jag förstås datorn i bussen - mitt i mitt stressiga ESS, än en gång! Ha-ha, börjar bli en vana. Eftersom jag vill undvika ännu en dataräkning hem fick jag springa som attan och jaga bussen från hållplats till hållplats, otroligt jobbigt men tillslut hann jag faktiskt ikapp! För att se positivt på det hela fick jag trotsallt lite motion och kände mig även otroligt snabb.
 
Nu sitter jag här stressad och skäms för att jag alltid kommer senast vid varje UF-träff. Men men. Nu skall vi strax avsluta företaget och jag skall börja plugga på mitt sista prov i 2an. Ute i sista minuten som vanligt, annars känns det otroligt underbart.. För fysatan vilket tufft år det vart!

BALENCIAGA CLUTCH

Fått en riktig craving på sistone.. En Balenciaga clutch! Eller ja, en, jag tycker att deras flesta väskor är fina. Så nu är min beslutsångest ännu högre inför Stockholm om några veckor. En Balenciaga clutch i beige eller svart (kan ej bestämma) eller en ny Louis Vuitton. I-landsproblem förmodar jag.
 
Eftersom det är fler som har LV:n suktar jag lite mer efter clutchen, man vill ju vara unik liksom! Samtidigt är en väska istället för clutch, mer valuta för pengarna, om man får tänka så. Nåja, skall fundera på det här!
 
 
Nicole Richie med en svart Balenciaga

Mammas födelsedag!

... Och så var det dags för ännu en födelsedag! Denna gång mammas. Hon är och jobbar nu så i alla fall jag hinner fixa och dona lite med min present, som blev i sista minuten som vanligt.. Kan ni gissa vad jag skall ge?? En vardagslyx som jag själv älskar! Och anser otroligt viktig för en kvinna att göra! Sedan funderar vi på om vi skall äta ute eller grilla här hemma. Det återstår att se - dock är jag alltid sliten på söndagar, så för min del skulle det inte skada att vara hemma, haha.
 
Igår kväll jobbade jag och stack därefter till Filippas crib där de hade lite chill-stämning. Trevligt! Filippa och Filip åker till Turkiet på Onsdag, gah.. Så avundsjuk jag är! Vill också utomlands nu... Men men, jag för nöja mig med deras bilder ;-)
 

Hard working ladie

Hello ladies and gentlemen! Gud vilket härligt väder vi haft idag! Dessvärre har jag inte kunnat utnyttja det i en solstol till fullo. Har suttit inne hela morgonen med en psykologiinlämning och mailat lärare. Nu är det gjort! Det enda som kvarstår nu i skolan är ett grammatik-prov i Svenska, vilket tar på mig lite. Det avgör nämligen om jag får B eller C i ämnet, huruvida jag presterar, grammatik-provet skall tydligen vara jäkligt svårt, tyvärr.
 
Nog om skola! Har vart nere i Grums lilla centrum och spanat in Wood-joggen som var idag. Fy, vad jobbigt det måste vart för de slitande människorna att springa i detta väder, ha-ha!! Nu är jag återigen hemma och grillar med mamsen och småbrorsorna. Ikväll skulle jag egentligen till Julia som fyller 18, men klant som man är har jag kikat fel på schemat, skall ju jobba idag! Hade varit kul med kalas idag (alltid lika taggad he-he).. men som den knegare man är får det bli jobb! 
 
Den kommande veckan blir det återigen mycket fiesta och även mycket, mycket jobb!
 

Härlig men lugn fredag!

Dagen till ära resulterade i ett pass på jobbet och därefter lite strosande på stan med mamma, farmor och Eric! Vi lunchade ute och kollade även runt i lite butiker förstås (något jag aldrig får nog av som ni vet). Shoppade även en jättefin sommarklänning, som jag skall visa er senare. Nu på kvällskvisten har jag varit hemma och tagit en Power walk med Olivia och vovvarna.
 
 
Det jag suttit och fördrivit tiden med hela kvällen (ungefär) är lyssna på: Elaine Eksvärd! Har klickat runt på flera utav hennes inspirerande klipp på youtube. Det bör ni också göra - måste jag tillägga! Nog om att det finns ett dussin inspirerande, duktiga, välavlönade, egenföretagare och allt vad det tycks vara där ute - som alltid har en himla massa snack att berätta och tjoa om, men! Denna dam levererar verkligen med vartenda litet ord hon säger. Hon är en professionell retoriker och det märks! Jag har tagit till mig hennes tips in i minsta detalj. Återigen.. Jag blir så inspirerade av den här kvinnan, ni vet när man lyssnar på en politiker i en debatt och man förstår inte riktigt hur de får ur sig alla perfekt utvalda ord i perfekt timing? Precis så är Elaine, men hon är mer än så! Hon berör, utvecklar och ger oss något att fundera över - utan att låta minsta lilla bättre än någon annan.
 
.. Och det bästa utav allt, hon lär oss att bli (åtminstone få chansen) att bli lika grymma som henne! Att kunna framföra sig på ett snyggt sätt är trots allt en utav de viktigaste egenskaperna som människa, för att klara sig ute i världen. Se & lär!
Jag i mitt lilla fredags ESSE. Skulle egentligen till Maya för en mingelkväll på hennes terrass - men plugg som man har i skolan stoppade tyvärr mig.. Nåja! Jag har inte lidit så mycket då jag inte pluggat något alls faktiskt. Det enda jag har gjort är att inspireras, inspireras och inspireras, hela kvällen. Fantastiska människor!
Jag förut, taggad för en promenix i det härliga vädret!
¨-
Åt sådan god mat förut på Fontana i stan. Schnitzel med pommes och bea, barnsligt gott.. Och inte var de snåla med det lilla köttet heller:) Mmmm!
 
 
 
 

Eva's 60-års kalas!

Hej-hoppsan alla där ute! Jag kom precis hem ifrån Eva's 60-års kalas. Det har varit riktigt trevligt! Väldigt sällan jag träffar min släkt (som förövrigt inte är så stor) så när jag väl gör det blir det alltid lite unikt och extraroligt. Man skall ta vara på sin familj! Nu skall jag ta en snabbdusch och sedan bege mig ut på en promenix till sjön med mamma och vovvsarna.
 
Om någon vill känna lite medlidande så skall jag plugga hela denna natten, och det suger...
 
 
 
 

FÖDELSDAGSKALAS NUMERO DOS

Igår firade vi världens bästa Felicia som äntligen fyllde 18! Känner mig snart lite efter, he-he. Vår lilla supervärdinna bjöd på mat, efterätt, dryck och en otroligt trevlig kväll på O'learys för att inte glömma! Vädret var strålande och sällskapet kunde inte varit bättre. Även om det var Felicia som fyllde år, känns det som att jag fick en precis lika bra kväll, haha. Nejdå, Felicia's var nog lite bättre! Efteråt satt jag och Amanda på uteservering och njöt med mina föräldrar och vänner till dem, helt otroligt vilket härligt väder det var igår - alla var ju ute! Jag var så jäkla taggad på att gå ut själv, men min ful-dag stoppade mig. Lite ytliga är vi alla...
 
Nu vankas ännu ett roligt kalas! Denna gången för min farmors syster: Eva, som fyller 60 år! Hoppas på mycket gott där borta, sådant erbjuder trots allt alltid kalas. Vädret är strålande idag också så jag skall passa på och sola lite! Ikväll måste jag plugga tyvärr.. Men det är inte mycket kvar nu som tur är. Ha det bäst!
Felicia och Affe igår! Glada och snygga (framförallt)!
 
 
 
 

Utkast: Jun. 03, 2013


Sjukling

Jag vaknade upp sjuk imorse, ungefär som levande död - helt utmattad. Så fort jag ställde mig upp blev jag helt yr och svimfärdig dessutom, så jag förmodar att jag kört slut på mig själv. Överskridit min energi en aning helt enkelt. Vilket inte är så konstigt ioförsig.. Har stressat sjukt mycket (trots mitt måtto är att livet inte skall tas med hastighet), gjort många prov och flera inlämningar - vart nervös över betyg, skjutit upp plugg och fått panik sedan, tränat, jobbat mycket och mycket & såklart aldrig missat en rolig tillställning. Emma Torstensson nekar nämligen aldrig ett kalas eller shoppingrunda, även om det inte finns tid till det.
 
Nåja! Antar att jag fick ta min stryk idag. Sovit från 22:00 igår kväll tills klockan 17:00 idag, och imorgon är vi lediga, vilket skall bli otroligt skönt. Då skall jag ta en rejäl sovmorgon, plugga hela dagen och ladda upp med en träning för att återfå lite energi. Den här veckan är absolut sista pluggveckan, jag kan inte förstå känslan ännu. Det här året har varit så jäkla tufft!
 

Bättre sent än aldrig!

 
Äntligen hemma efter en otroligt bra helg! Som i vanlig ordning! Efter jobbet igår vankades ännu en trevlig utekväll och idag steg jag upp tidigt inför ännu ett jobbpass. Ni skall veta hur avundsjuk jag vart på alla vänner och människor som njutit ute, solat och druckit smarriga drinkar i detta väder.. Medan man själv sprungit runt i svarta, förövrigt för trånga byxor med svettiga och kladdiga händer, uuääkk... Nix, jag har inte varit speciellt fräsch under dessa dagar, haha.
 
Nu har jag precis kommit hem efter ha vart på ett litet kvällsbesök hos Joy med Diana och tänkte alldeles strax lägga mig, är som en levande död numera.. Puh, haha! Och det vill jag definitvt inte vara den här veckan, mycket roligt som väntar! På onsdag skall vi fira Felicia! :-)
Finaste vännerna! Bella, Felicia och vårt älskade födelsedagsbarn!!!!
 
 

EN HÅRD HELG

God morgon mina vänner! Har haft fullt upp precis hela helgen. I fredags firade vi Johanna på hennes 18-års middag, sedan begav vi förstås ut i Karlstads lilla vimmel.. Det blev hur värt och roligt som helst!  För att vara ärlig - och jag var på superbra humör också, vilket inte gjorde saken sämre, he-he. Jag hinner inte gå in på detaljer, men det var en minnesvärd kväll, trots en eller två glas för mycket..
 
Efter att ha kommit hem klockan 05:00 i fredagsnatt, åkte jag och jobbade klockan 09 igen! FY-fan, vad jobbigt det var! Speciellt med tanke på att det var strålande sol och ett pass på 9 timmar. Slutade igår kväll och då piffade jag upp mig lite snabbt inför ännu en utekväll, blev lite chillfest hemma hos Sebastian, trevligt!
 
Och nu skall jag alldeles strax åka in till stan för att jobba igen! Skall bli så skönt att denna helgen är över, den har vart långt ifrån vilosam!! Vilodagarna kommer hädanefter att ske på veckodagarn, ha-ha ;-)
 
Hörs sen!

RSS 2.0