Britt Ekland TILL hollywoodfruar!

Tragiskt nog så skall inte min favvo-fru delta i årets hollywoodfruar, nämligen Isabel Adrian, såklart.. Jag tycker att hon är en sådan inspirerande kvinna som kör sin egen grej, yttrar sina egna åsikter och lever sitt egna liv, precis så som hon vill. Det finns alldeles för många som följer strömmen här i världen, vilket är så sorgligt, då alla människor är unika!
 
I vilket fall som helst - kommer en ny Hollywoodfru in i bilden, och det är verkligen inte vem som helst! Britt Ekland!! Hon är ju liksom Hollywoodfruarnas egna Hollywoodfru... Och det skall bli så kul att se! Aaaah... Pigg dam trots sin ålder på 70 bast. Minns henne såväl från Bond-filmerna! Gör inte ni också det? En utav Sveriges största skådespelerskor igenom tiderna.
 
Åh.. Jag blir så längtansfull när jag ser alla dessa serier. Längtar så till jag själv flyttar till USA! Även om jag aldrig varit där - har jag alltid velat besöka USA och alltid vetat att det är ett land för mig (jag säger inte att jag skall flytta dit utan att verkställa det i mitt liv). Sverige är alldeles för litet för min smak och dessutom finns det inga människor jag älskar mer än trevliga Amerikanare.. Och såklart, jantelagen som inte existerar för fem öre! Landet där alla får vara och är precis hur de vill. Underbart!
 
Som en tvättäkta hollywoodfru säger: ''More is more, and nothing is too much'' ;-)
 
 
 
Britt Ekland på 70/80-talet
Britt Ekland 2013, 70 år. Hennes ålder går knappast att ana!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0