Kvällsmat

Hur sjukt det här än låter så tycker jag att den godaste maten är fan nyttig! Älskar sallad, kyckling, fisk med olja och inte massa äckliga såser. Hehe nejdå, älskar all mat fast jag föredrar faktiskt nyttig mat. Det här är min kvällsmat tre köttbitar och sallad som innehåller: paprika, rödlök, gurka, tomat, olja samt kryddor. Love it!

Några nya kap

Det här fick jag med mig hem idag! Älskar att shoppa hehe

Kaffetermos (perfekt för oss kaffeälskare) och en bok att samla ideer i, från Lagerhouse.
Ricinolja från Apoteket, kunde inte hålla mig. Upp till bevis ifall det funkar :D.
Ögonskugga ''Muffin'' från Make up store.


En kortärmad tröja med en stor rosett på ifrån H&M

Basker från Monky, total älskar den! Tänker matcha den med en svart ulljacka, tighta jeans och Mulberry väska.
Jeans från H&M

Shopping, mat och trötta fötter

Har haft en fin dag idag med Johanna och Isabell! Fikat, ätit ute och såklart shoppat några kassar. Avslutade dagen med en jobbutbildning och jag måste säga att jag stormtrivs där! Det kändes så jäkla rätt direkt när jag steg in innanför dörren. (För att inte nämna hur snygg min chef var.. Gaaaah!!) Skall tillbaka dit på Söndag och då får jag reda på ifall jag får jobbet eller ej. Skall förbereda mig som fan nu, det här jobbet skall bli mitt! Haha när jag skulle lämna dem och sade hejdå hittade jag inte ut så stort det var. Sprang in på alla möjliga kontor och ryckte i nästan alla dörrar.. Hoppas ni haft en superbra dag, vad ni än hittat på. Puss på er alla!


Frukost på Subway

Startar den här Tisdagsmorgonen perfekt med frukost på Subway med Johanna! Vi har fortfarande lite tid över så skall kolla runt i lite butiker sålänge. Efter skolan har jag även en jobbutbildning samt intervju. Hoppas på det bästa! Flyter på riktigt bra för mig med jobb nu, och folk säger att det är omöjligt att få, nonsens.. Det gäller bara att inte ge upp!


Sliten

Min hud har varit så dålig på sistone! Vilket jag ioförsig får skylla mig själv för, lite sömn, struntat i att tvätta bort sminket och överhuvudtaget inte skött om huden eller min kropp alls bra. Usch! Gjorde en peeling och det behövdes verkligen, dessutom testade jag på en ny Aloe Vera produkt som jag blev tipsad om. (Skulle vara bra för huden, hålla den ren och få utslag/blämmor att försvinna) Återkommer om den funkar! Nu skall jag sätta på en film att somna till. Imorgon vankas lite stanhäng (som vanligt) samt en jobbutbildning. Weho!


Numera mörkare!

Gick till frisören och gjorde en liten förändring förut. Åh vad jag är nöjd! Kan inte tro att det är sant, jag är tillämpad för att vara onöjd och klaga på frisörer men den här frisören var fan grym.. Hon läste min tankar.. typ. Efteråt gick jag och åt på O'learys med mamma och farmor och nu är jag hemma. Skall ta en promenad med vovvarna nu som vill ut. Vi hörs mer sen, puss!


A NEW START

Måndag igen! Vilket innebär en ny vecka med nya möjligheter! Är riktigt taggad för den här veckan, känner på mig att den kommer bli bra. Magkänslan brukar alltid stämma! Skall alldeles strax ta bussen till skolan, och sedan till frisören för att klippa och slinga håret. Är verkligen på tiden då mina vänner säger att mitt hår är förjävligt.. Själv har jag inget emot det, haha. Men jag får väll lyssna på dem och göra något åt det. Har i alla fall valt en bra salong, takhöjden är jättehög och det är väldigt stort och öppet därinne, inrett med vitt och en stor kristallkrona mitt i taket (fridfullt och vackert). Där inne lär jag trivas åtminstone, miljön är viktig!

Extra nöjd med mina läppar idag.. Dem känns ovanligt stora hehe. Sänder en stor slängpuss till er alla och hoppas ni får en superbra dag!

Självkänsla

Fick en fråga angående självförtroende som jag tycker är värd att visa upp! Just för att det är så många tjejer som tänker på det dagligen och dessutom tror jag att vi alla behöver lite tips på den fronten!

Linnea: Du är så fin Emma! Du passade jättebra i den sminkningen, borde du ha oftare! Jag har en liten fråga till dig, du verkar alltid vara så positiv och lättsam. och minst sagt ha självförtroende!! Hur lyckas du med det och hur fick du så bra självförtroende? Har du några tips? :)

Faktum
är att jag inte alls har speciellt bra självförtroende på det yttre. Jag ser mig som en i mängden, inte alls speciell. Något som jag tycker hjälper mig på traven är att aldrig någonsin jämföra mig med någon annan. Det finns bara en av oss alla, och det är det som gör oss så unika! Däremot inspireras jag väldigt ofta och blir taggad till att uppfylla sådant själv, såsom framgångsrik, komma in på en bra högskola, lyckas, vara nöjd med kroppen osv! Jag ser inte ner på folk och tycker jag att någon tjej är väldigt fin så säger jag det till henne och istället för att vara avundsjuk (alltså jämföra) är jag glad för hennes skull! (Gud vad kul för henne liksom). Sedan tror jag också på mig själv över allt annat, vill jag = så kan jag. Ingenting är omöjligt och jag kan och lyckas med precis vad jag vill. För att andra skall kunna tro på dig själv måste du själv först och främst tro på dig själv! Det blev lite kämpe tips i det hela nu också, haha. Just ja, för att få bra självförtroende på utsidan skall man också utmana sig själv. Göra sådant som man är rädd för! T.ex, gå osminkad, testa nya make up:er, kläder m.m Våga och prova! Utstråla glädje och spela självsäker.. Då kommer människor tänka, w0w på direkten!

Mystime


Myser med mina grabbar :)

You can't get to much love

Åh herregud vilken bra helg! Den är nästan omöjlig att fatta kort för det finns så många roliga detaljer. Firade Sara igår som fyllt 17 bast. Och ja hon glänste hela kvällen och var bländande vacker. (Varför syns det såväl när ett leende är ett ''leende'' eller fyllt med lycka?). Hennes mat var förövrigt det godaste jag ätit på länge! Perfekt för ett matvrak som mig, hehe. Tusen tack för inbjudan och jag hoppas vi kommer lära känna varandra mer och mer! Festen fortsatte nästan hela natten och avslutades med ett litet äventyr på stadens gator med Sofia. Officiella slappardagen har som vanligt gått ut på massvis med godis och nerladdade filmer. Nu skall det mysas!


Varför tar alltid jag de sämsta bilderna?? Lyckas alltid ta bilder där inte en enda människa är beredd. Jaja, alla har sina svagheter. :D

Sminkad

Kan ni ana vilken tur jag har som har en otroligt duktig stylist till vän?? Var hos Olivia förut och hon passade på att sminka mig som en kul grej.. Jag är otroligt kräsen när det gäller både smink och hår, så att få mig nöjd är en rejäl utmaning faktiskt, haha. Men såklart lyckades hon galant! Och det är första gången jag blivit nöjd genom att ha ögonskugga/sotning på mig! Det är dessutom snyggaste sminkningen jag någonsin haft. Härmed skall alltid Olivia få sminka mig.. Men bara Olivia!


SUPERSTART

Åh herregud vilken toppenstart på en Fredag!! Jag har fått ett nytt jobb, äntligen! Dessutom inte vilket jobb som helst utan som hundvakt åt en labradorvalp. Jag som verkligen älskar djur är det här ett drömjobb för! Hur som helst, sitter på historia lektionen sedan slutar jag. Då skall jag lalla runt på stan med Olivia lite. Livet är fan underbart!

FRIDAY MORNIN'

Hello happy people! Har precis gjort mig färdig för skolan, ser ut som en inpackad snögubbe (så mycket kläder jag har på mig) men vad gör man inte för att slippa att frysa. Har en hel del planer för både den här dagen och överhuvudtaget helgen! Kul! Först utav allt måste jag bara slutföra 3 läxor som jag har tills idag. Hoppas ni får en bra Fredag!

Kärlek vid första ögonkastet

Giorgio Armani har nog dem snyggaste klockorna jag någonsin skådat! Gått och avundats min kompis Armani i flera veckor... Avundsjuk! En Armani klocka sitter högt upp på min önskelista. Skulle passa perfekt runt min handled. Mmmm


Lunch

Skippade lunchen som vanligt och stack till Mc istället! Faktum är att vi alltid gör det... Mc, Waynes, Mitticity eller Espresso är standard för gottegrisar som oss! Jag och Matilda kollar även runt på lägenheter tills 2:an, vore hur grymt som helst att bo med henne! Hoppas!! :)

True friendship never ends

Bättre vän får man leta efter! Love you you you!!


Ingen orkar vänta


Häng på stan

Har gått runt på stan hela dagen med Johanna. Var på jakt efter en klänning till Saras födelsedag men jag hittade absolut inget, hur urplockat som helst! Så jag får väl ta något från min garderob istället. Däremot så hittade jag lite annat smått! Avslutade som vanligt dagen med en ''sen lunch'' Sushi stod på schemat! Nu sitter jag hos farmor, precis kommit ifrån solariumet. Skall göra hårinpackning och ansiktsmask nu! Godkväll godingar!
Skinnjacka från hm, Blus från Sand, jeans från Lee, Skor-converse och Mulberry bayswater

Halsduk från Elfrida och läppglans från Veromoda

Aktiv som sjuk

Mådde inte så bra idag så jag valde att stanna hemma. När jag är sjuk blir jag alltid så triggad till att göra saker&ting, sådant som jag aldrig annars får gjort! Har inte jobbat på väldigt länge (vilket inte är mig likt) så det är vad största delen utav dagen gått ut på. Söka jobb! Nu har jag i alla fall tröttnat på att ligga still, solariumet nästa:-)


Smarta chefer

Jag avskyr när reasturanger inte anställer tillräckligt med personal! När jag stod vid Mc Donalds häromdagen och skulle köpa en latte så var det bara en ynka personal där (+ en som var i köket) Såklart var det jättelång kö och man fick vänta hur länge som helst. Tyckte så synd om den stackars tjejen som fick stressa för livet.. Men när det kommer till mig och jag beställer en latte serverar hon mig först en Cappucino, sedan när jag säger till och hon gör en ny serverar hon mig mjölk istället. Jag hållde på att explodera, vart ju supersugen på en latte, haha. Efter tredje gången gjorde hon äntligen rätt! Det är inte hennes fel, det är cheferna som vill spara pengar genom att snåla på personal (personal är dyrt för dem) men det cheferna inte verkar förstå att dem förlorar också kunder med dålig service! Sluta med det snåljåpar!! Byter till BK, hälsningar besviken kaffekund!

Favvobesök!

Väntar på bästis som kommer alldeles strax! Wiiih.. längtar efter att träffa henne ♥


Fylliga läppar

Varje gång jag haft vägen förbi Åhlens har jag gått och provat ett lipplumper från ID, och jag ser resultat på direkten! Älskar det. Men jag har inte kunnat bestämt mig ifall det är värda pengar eller ej. Idag köpte jag det i alla fall och jag ångrar mig inte ett dugg. Kommer användas mycket flitigt på läpparna! Det är så himla fint med putiga & fylliga läppar. Love it!!

Buxom lip-plumper ifrån ID och läpp-penna ifrån MNY

Köpte den ljusrosa färgen. Är så nöjd över den att jag till och med bestämt mig för att köpa en till! Och jag som funderade på ifall det var ''värt' det i början..


Måndag

Åker till skolan nu! Är hur trött som helst, har dygnat... Lite puckat men jag kunde verkligen inte somna inatt, nåja nu har jag lärt mig en läxa iallafall! Såhär ser jag iallafall ut idag, vinröd sidentopp från MQ, Lee jeans, en stor klocka och diamantörhängen.

Spegeln ser lite smutsig ut efter att jag sprayat hårspray i hela badrummet.. hehe


fresh and fine

Sådär! Nu är jag redo inför en ny nyttig & träningsfylld vecka! Bästa början på veckan är helt klart att göra sig fräch. Efter att ha spenderat två h i badrummet har jag hunnit duscha, hårinpackning, rakat benen, gjort ansiktsmask & peeling, smörjt in mig med bodylotion och lackat naglarna. Känns så skönt nu efteråt! Dessutom var det slut på min bodyshower så jag fick ta min brorsas.. Blir nästan tänd på mig själv hur gott det doftar, jaaag döööör!! Varför har inte tjejer sådana fantastiskt goda dofter??

fin söndag

Det har blivit som en tradition för mig att äta ''finmat'' och lyxa till det på Söndagar! Vilket jag ioförsig bara tycker är rätt, livet är ju faktiskt en fest och man skall lyxa till det så ofta som möjligt! Extra mycket på helger förstås! Ligger i sängen (som jag nästan gjort hela dagen förövrigt) och avnjuter en blodig oxfile + en icecoffee såklart. Solade förut också! Vilket verkligen behövdes, jag ser ju ut som ett lik nästintill. Nu skall jag mysa till Wallander med mammis!

Last night

Hej på er!
Precis kommit hem ifrån Sofia, var ute med henne, Maya, Moa & Stina igår. Vi hade som vanligt superkul i början! Dock så blev vi på lite dåligt humör senare, jag & Sofia började till och med bråka.. Haha. Gick till statoil mitt i natten, totalarga på varandra! Väl inne började vi bråka igen (vilken anledning jag inte minns) men det hindrade inte oss ifrån att köpa med ungefär hela Statoil hem.. Samtidigt står det en kille bredvid och nästan psykar oss, han tyckte förmodligen att vi var lite knäppa. Hur som helst så får vi kontakt med honom, bestämmer att vi skall festa tillsammans (???)haha, tvingar honom att köra oss hem trots att det bara var ynka 50 meter. Stackars kille! Vi avslutade våran blandade natt genom att tröstäta godis, mat i mängder. Början & slutet var bäst! Love you Fia!

Lördag
Vaknade upp hos Fia runt 12, första gången jag fått sova ut hos henne. Vi började dagen med att se på film och mysa. Sedan var jag tvungen att rusa till bussen, tror ni inte jag missar den jäveln? Jo! Så irriterande. Jag åkte hem till Sofia ytterligare en gång.. Blev bjuden på massa mat, efterätt och allt vad det var utav fias mamma. (älskar att vara hos sofia, man är alltid så välkommen och hemma där). Men det var sååå himla skönt att komma hem! Längtar tills jag får ta körkort och slipper allt det här krånglet. Hoppas ni haft en bra fredag & lördag, myskväll som fest!


Lovely friday

Äntligen Fredag! Jag har väntat som bara attan efter helg, är så himla taggad och glad! Alla prov gick utmärkt och inlämningen är avklarad, det känns som att en sten föll ifrån hjärtat. Har varit och ätit i stan med 3 fina chics! Nu sitter jag hos Sofia och väntar på att kvällen skall börja! It's Friday!!

Väntar på att Maya & Alicia skall komma. Fixa iordning oss & dra igång kvällen. Idag kör vi!


Ormskinnväska

Klickade hem den här älsklingen förut!! Såååå kär! Har fått värsta dillen på ormskinn. Förr var det väldigt poppulärt bland de ''exlusivare damerna'' lite äldre förstås. Men det verkar ha blivit mode igen! Jag hittade en fantastisk ormskinnsväska från Jimmy Choo. Den kostade dock 20 tusen så jag gav upp hoppet om den ganska snabbt. Istället hittade jag den här. Man får vara noga att matcha den rätt så det inte ser tantigt ut, tänk till fest eller lite stadshäng på sommaren. Helt perfekt!
Den är vintage och användes på 70 talet. Vilket fynd! Jag älskar den gamla känlsan på den.

Hatar SAM

Samhäll är ingen lek ibland. Nog om att jag missade provet idag men jag har fortfarande två prov imorgon och en inlämning. Såhär är det hela tiden.. Prov väldigt ofta, svåra och många samtidigt! Jag gillar dock alla ämnen förutom samhällskunskap! Det är riktigt svårt, särskilt när hon använder sig utav en väldigt avanccerad svenska (såsom politiker pratar). Fast det är förstås en hel del positivt med det också, jag har t.ex blivit mer allmänbildad och tycker mer om sådana ''trista vuxenprogram'' det kan ju faktiskt vara lite intressant! Men det som jag absolut gillar bäst nu är media! Var och hörde lite mer information om det idag och jag är sååå kär redan. Det är så jäkla rätt! Så jäkla jag!

ICE COFFEE

Hittat en ny favorit på kaffefronten! Is latte:ar är mycket godare än varma (enligt mig) testade den här nyligen och det är en utav mina nya favoriter! Tips till alla kaffeälskare som mig! Testa det!!

Lovely friends

Gick till Waynes på håltimmen med mina underbara kompisar, stor puss på er!


Älskar Annas leende! Ser ut som att det inte finns något ont i människan

Skolan

Sticker till stan för att luncha med några vänner och sedan en Engelska lektion!

Såhär ser jag ut idag! Vit tunnika (som alltid) från Arkaden, leggins gina tricot, stövlar Bergqvist & halsband från Joy. Till det matchar jag med en svart ulljacka & Louis Vuitton väska.

HAPPINESS INSPIRE

Jag har kommit på en sak som inspirerar, sjukt mycket också. Utan att jag någonsin tänkt på det, det har liksom varit så självklart redan ifrån första stund. Lycka. Det viktigaste som finns, glöden i livet. En känsla som alla strävar efter att känna om och om igen. Att se folk på stan, vara kär och skratta. Gråta och skrika, hata livet och hata sig själv. Må bra, vara glad och lycklig. Hela tiden strävar man efter något bättre, att älska livet. Avundsjukan som man känner på de som verkar ha det ''så bra'', kändisen som alla vill få eller om inte vara. Man inspireras och man nöjer sig inte förrän man har nått toppen själv. När man har nått toppen märker man också, att man inte behöver allt det. Man behöver bara förstå det.

Glädje med personer man tycker om, lyckliga och oersättliga stunder. Gud vad jag uppskattar dig. Du är värd guld tusen gånger om.

hälsovecka

Skoldagen var super-soft idag också, måste säga att jag börjar gilla det nya schemat! Hade även första Engelska lektionen, äntligen! Älskar Engelska, även om jag inte är något proffs på det. Efter skolan körde jag ett pass på sats med Andrea&Sandra. Jag har fått en jättebra start på den här veckan, mycket träning + bra mat! Nu väntar jag på mamma som är iväg och köper kycklingsallad till mig, filmmys resten utav kvällen vankas. Hoppas ni haft en toppendag ♥


Unga mödrar?

Efter att ha sett några avsnitt om unga mödrar på Mtv har jag ännu en åsikt som jag vill yttra mig om! Känns lite som att jag bedriver värsta åsikts-formulerat och så är det inte (bara blivit lite mycket på senaste tiden hehe).

Att en 14 åring som fortfarande går i högstadiet, en 16 åring som studerar på gymnasiet, en 18 åring som inte ens har jobb. Att man i sådana situationer skaffar barn förstår jag bara inte. Samtidigt som jag tycker att det är väldigt starkt och modigt att bli mamma, finns många olika skäl: man kan vara emot abort, blivit våldtagen.. M.m. Däremot att bara''skaffa barn'' som någon simpel sak, någon slags idee, tycker jag är helt fel. Om man skall skaffa barn så skall man tänka på barnets bästa och inte sig själv ''som vill ha ett barn'' bara. Först och främst tycker jag att man skall tänka på att ha en stadig ekonomi, om man inte klarar att försörja sig själv: hur skall man då klara utav ett liv till? Eller om man fortfarande går på högstadiet t.ex, hur skall man då ha tid för ett barn? (Man väljer ju förstås själv om man vill hoppa av eller fördryga studierna, fast finns det inte tid då så finns det inte det senare heller). Jag tycker att människor i dagens läge kan van vara riktigt bortskämda och bara tänka på sitt eget bästa. Att skaffa barn och inte vara redo utan bara för att man ''vill ha ett barn'' det är egoistiskt.

Jag vill inte dra alla över en kant, syftar på de som inte tänker efter och i någon annans perspektiv än sitt eget. Finns ju de mammor som klarar det galant, med studier, jobb och ekonomi. Även om det är väldigt tufft! Från att vara emot viss del utav unga mammor ser jag samtidigt upp till andra utav dem!

Är det helg så är det helg!

Har tre riktigt stora prov till veckan och jag har inte ens börjat läsa på det ännu, inte ens kollat vad det handlar om. För, för mig är det fortfarande helg & är det helg så får man lata sig, det är ju trotsallt vilodagar! Så imorgon skall jag ta tag i pluggandet. Idag skalll jag bara slappa med bra filmer och mysa. Olivia kommer till mig snart också, den ultimata Söndagen! Loooove!

Sprungit runt såhär hela dagen. Jag älskar att slappa!

Bekräftelsebehov

Jag är starkt emot utmanande bilder. Helt ärligt förstår jag det inte alls. Nu menar jag inte en bild som skickas till en pojkvän, utan andra killar och främlingar över nätet, bilder som vissa tjejer bara lägger upp som profilbilder utan vidare på facebook. Varför varför varför? Så många tjejer och äldre kvinnor som klagar på att vi lever i ett mansdominerat samhälle där tjejerna inte accepteras lika stor framgång och inte samma värde! Inte konstigt när tjejer låter sig och trycker ner sig själva på det här viset. Och det här med bekräftelse, hur får ni bekräftelse? En och annan kille kanske lämnar kommentaren som ''het, sexig, tänk och ligga med den tjejen fyfan assåå'' Vad är det för kommentarer egentligen? De motsvarar bara: kom till mig efter krogen, ligg med mig och dra. Jag skulle aldrig vistas med dig ute. '' Och som att inte de kommentarerna skulle räcka tillräckligt på negativitet, resterande kommentarer och åsikter utav det här lyder bara: hora, billig, luder. Hårda men sanna ord! Vill ni bli sedda som sådana tjejer? Nej! Den enda bekräftelsen ni får utav det här är att ni är en hora med sexig rumpa. Även fast ni inte är det! Det är hemskt att se sånt här, att bli nertryckt av någon annan är hemskt (såvida man inte lärt sig att inte bry sig) men att låtas bli nertryckt utav andra samtidigt som man trycker ner sig själv. Vart är det okej? Ingen förtjänar det, ni är mycket bättre än så!

Tog bilden från en tidning's hemsida, jag dömer inte en viss person.

LÄNGTAR

Jag och Olivia har sedan lång tid tillbaka snackat om att åka utomlands tillsammans, så fort som möjligt! I början var det ett stort problem för våra föräldrar, men nu äntligen har dem sagt ja! Gissa om jag är glad? Vi har bestämt oss för att åka i Maj/Juni! Jag vill antingen till Ibiza eller Alanya, det skall ju inte bara vara en festresa med nersupna studenter utan kultur och shopping också, som jag tror de här ställena erbjuder! Olivia håller nog också med mig. Gaah.. Jag längtar så, kommer vara första gången jag åker utomlands med en vän. En otroligt nära vän, den här resan kommer bli helt oförglömlig. Den kommer bli bäst!



Dagens

Såhär såg jag ut idag. Invigde min nya tunnika från joy samt halsband. Utomhus matchade jag det med en skinnjacka och fårpälsen över! Älskar att matcha lite romantiskt med tufft&kaxigt.. Det blir så snygga kontraster!

Powerwalk

Gick till Waynes direkt efter skolan med några fina tjejer och planerade helgen lite. När jag kom hem gick jag direkt till Olivia (som jag förövrigt inte träffat på en vecka, verkligen på tiden!!) vi har snackat ut om lite allt möjligt och speccifiserat oss i Olivias hårproblem! Nu skall vi ut på en rejäl powerwalk, ikväll skall det bara mysas! Äntlingen fredag!

Jag & min finaste vän

Vad fyller din väska?

Tog tips från Isabel Adrians blogg, om vad alla tjejer minst borde bära i sin väska! Tror att tjejer har det snäppet tuffare än killar...? 

1. Baby wipes – Alltid bra att ha när man går på offentliga toaletter och pappret är slut

2. Parfym – Inte en hel flaska utan en liten aspirator räcker

3. Kleenex – Alltid bra om man måste snyta sig

4. Breath freshener – Antingen tuggummi eller minttabletter

5. Nagelfil – Att ha ojämna naglar kan vara det mest irriterande som finns, därför alltid bra att ha en nagelfil i väskan.

6. Läppglans/Läppbalsam – Behöver jag ens säga något?

7. En fulladdad mobil – Att ha mobilen fulladdad är alltid viktigt ifall något skulle hända.

8. Penna – Mest jobbiga som finns är när man måste skriva under något/fylla i något och det inte finns någon penna..

9. Tamponger – Om du inte behöver dem själv för tillfället är det alltid snällt att hjälpa någon annan som behöver.

10. Spegel – Ja..

11. Kontanter - Ha alltid i alla fall 50 kr i kontanter. Finns fortfarande såå många ställen som inte tar kort

12. Tändstickor – Visste ni att tändstickor tar bort äckliga lukter. När du till exempel går på en offentlig toa, tänd tändstickan och blås sedan ut den, så fångar den in den äckliga luckten.

13. Mini sykit.- När jeansen helt plötsligt spricker mellan benen är det alltid bra att ha ett litet sykit tillhands.


godnatt

Säger godnatt till en film med mamma, eric och mina älskade luffsar! Nöjd över dagens shopping så jag somnar nog gott. Dessutom är det ju Fredag imorgon! Som passar mer än perfekt, är taggad inför fest och dans utav bara attan! Förövrigt hoppas jag att ni har haft en toppenbra dag och drömmer sött! En stor godnatt puss på er alla:)


lite mer

Min dag som var så planerad och bra gick sådär.. Antar att mitt hjärta ville åt ett annat håll istället, shoppingen! Vanligtvis är jag faktiskt sparsam, men när jag hittar kläder att dö-för måste jag ju bara slå till! (hittat många sådana senaste året haha) Det här hängde med mig hem idag. Älskar att springa runt på stan med mamma!

Ååååh den här västen är så himla fantastisk! Jag är så kär i den att jag satt och klappade den påvägen hem.. Haha. Märket heter ''forever love''. Fårpäls på kanterna och läder resterande, baktill har den ett hjärta med silverknappar. Älskar den!

Kofta från Joy

Tunnika från Paviljongen

tunnika och halsband ifrån Joy


plugget

Sitter i skolan på sista lektionen, skall till sats sen och träna (behövs) och ikväll träffa fina felicia. Redan Fredag imorgon, förstå så skönt! Sitter som alltid lika perfekt. :D

sweet dreams

Avslutar min kväll med ett iskallt glas vatten och mina nymålade naglar. Ser fram emot en ny dag imorgon.. som påbörjas med sovmorgon! (jippi) Skall även tvinga mig till gymmet, wish me luck.. Lika bra att jag laddar upp med en rejäl sömn! Så godnatt på er alla och sov gott. Hälsar Gud att jag har världens bästa vänner.. Love you all ♥

bagare för en kväll

Efter att ha klarat första skoldagen galant & utan ångest firar jag det här med bullbak med mamma! Mina bullar blir alltid så grymma och själv har jag nog aldrig smakat några godare än mina egna (utan att överdriva hehe). Efteråt skall jag åka iväg och hyra film, göra så lite som möjligt står på kvällens schema. Förövrigt längtar jag som bara attan till helgen som också redan är spikad och som att inte det vore nog har jag fått slutbetyg som jag är riktigt stolt över! Åh jag älskar den här känslan, när allting bara flyter på så himmla bra. Life is good!


från en liten shoppingrunda

Det är ju omöjligt att gå på stan utan att köpa något! Min ekonomi har iallafall minskat en stor del sedan jag började gymnasie, hehe. Det här fick jag med mig hem idag: mina efterlängtade stövlar som kommer från Bergqvist och sminkprodukter från Make up store (första gången jag handlar något där).

Läderstövlar från Bergqvist

Smink från MUS. Nagellacket är mer  en varm kopparguld i verkligheten och läppglanset en svagare nyans i rosa.
Det svarta är en ''tuch up mascara'' som tydligen skall vara bra att ha när mascaran kladdat ut sig eller åkt bort på topparna (som det gör efter ett tag), så hjälper den genom att fylla ut och fräscha till. Perfekt på fest!

Back to reality

Jahapp... Då är man tillbaka till vardagen igen! Samma gammla trista rutiner och hårda krav. Sena kvällar och jobbiga mornar, hemska läxor och fruktansvärda prov... Men det är en termin kvar & sedan sommarlov! Så det ser ju ganska ljust ut ändå! Den här dagen har varit riktigt soft. Fick ett förvånansvärt bra betyg i Na och har även hunnit shoppa lite med mina brudisar. Skall visa er vad jag köpt sedan, är riktigt nöjd!

''Jag är Zlatan''

Sista dagen på lovet avslutades med bara massa vila, bara massa vila. Efter tre veckor med mycket sömn, fester, vänner och framförallt shopping är jag utvilad och redo för ett nytt halvår i skolan. Men ännu mer laddad är jag inför sommarlov! Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på ''Jag är Zlatan'' (ljudboken) som är helt fantastisk. Efter allt snack om det var jag bara tvungen att läsa/höra den trots att jag inte ens varken lag eller position han spelar på!

Fick besök av den här tjejen förut! Hon ser dock inte lika glad ut över en kram som jag..


TOP 10 FARLIGASTE PLATSERNA

Har bara legat hemma och varit sjuk hela dagen vilket innebär en hel del filmer. Såg på rent ut sagt hemska vattenfilmer som jag verkligen blev berörd utav. Fick en rejäl kick och började söka på information om allt, resulterade till det här. Ger er alla en liten varning så det inte slutar som i filmerna;) 

Genrebild för världsdel

Queensland, Australien


I vattnet utanför Queensland bor en hel ensemble av dödliga vattendjur, bland annat blåringad bläckfisk, skorpionfisk och de små men extremt dödlig irukandjimaneterna. Störst problem ställer dock kubmaneterna till med. Varje år dör 100 till 200 personer av maneternas dödliga trådar och flera stränder måste stängas igen under högsäsong.

Överlevnadsstrategi: Bada inte när det varnas för maneter och ha alltid på dig en helkroppstäckande baddräkt (stinger-suite) när du simmar, snorklar eller dyker.


Foto: Stock Exchange


2. Hungriga hajar

Bolinas Beach, Kalifornien


Bolinas Beach är ett paradis för surfare men även en del av den ökända ”röda triangeln”. Här flockas varje år hajar för att käka sjölejon och från stranden kan man få syn på den beryktade vithajen som står för 25 procent av alla dödliga hajattacker mot människor i USA.

Överlevnadsstrategi: Simma inte i skymning, gryning eller på natten. Ha inte på dig smycken som glittrar. Simma inte ensam och gå aldrig i vattnet med ett öppet sår.


Foto: Stock Exchange


3. Blodtörstande pirayor

Amazonfloden


Den gigantiska floden är hem till bland annat elektrisk ål, krokodiler, giftiga iglar, parastifiskar och den omättliga rödbröstade pirayan. Med deras kraftiga käkar och sylvassa tänder kan de attackera stora  byten och tillsammans bita stycket i bitar. En enda droppe blod i floden kan få ett helt stim pirayor att omedelbart ta sig till källan för att påbörja sin middag.

Överlevnadsstrategi: Simma aldrig med öppna sår. Bada aldrig under torrperiod då pirayorna är som mest hungriga. Om du trots det måste i vattnet, rör dig försiktigt och plaska inte.


Foto: Stock Exchange, Terri Heisele
 


4. Slingrande ormar

Gulfkusten, USA

 
Kustremsan hotas inte bara av oljeläckor utan även av giftiga ormar, farligast av dem alla är vattenmockasinen. Olyckliga simmare kan möta ormen vid klippor eller vid floder, träsk, dammar och sjöar. Ett bett från en vattenmockasin kan leda till döden inom ett par timmar.

Överlevnadsstrategi: Simma inte under grenar som hänger ned mot vattnet, ormar kan hoppa i vattnet om de märker av rörelse.

 


Foto: Stock Exchange



5. Djävulens pool

Victoriafallen, Zambia


Längst upp vid Victoriafallens stup finns en naturlig pool. En låg och hal kant är det enda som hindrar simmarna från att trilla över kanten nerför det 105 meter höga vattenfallet. Minst en person omkommer varje år efter att ha hoppat i Djävulens pool.
Överlevnadsstrategi: Bada inte här och definitivt inte under regnsäsongen när vattennivån är högre och strömmarna kraftigare.

 

 

6. Farliga småkryp

Nationalparken Khao Sok, Thailand


Hela nationalparken är fylld av  farliga fällor. Giftiga tusenfotingar långa som din arm, skorpioner, spindlar och giftiga småkryp. Speciell uppmärksamhet bör ges åt dammar och sjöar där blodiglar kan bita sig fast på din kropp för att suga blod och spruta in sitt gift, vilket hindrar blodet från att koagulera. 

Överlevnadsstrategi: Blodiglar hatar tobak. Så om du blir biten häll vatten fyllt med tobak så släpper den taget. Dra inte bort igeln, rester från den kan fastna och såret infekteras.


Foto: Stock Exchange
 


7. Dödliga vattenströmmar

Hanakapiai Beach, Kuai, Hawaii

 
Vad som ser ut att vara en paradisstrand är snarare en dödsfälla. Ökänd för sitt dödliga tidvatten och kraftiga strömmar. Starka vågor kan plötsligt svepa in över stranden och dra med dem som bara står och svalkar benen. Minst 80 personer har dött här markerar en handgjord skylt som sitter på stranden.

Överlevnadsstrategi: Bada inte och gå inte nära vattenkanten.


Foto: Wikipedia,  Jeff Kubina


8. Människoätande krokodiler

Nilen, Egypten


Nedsänkt i Nilens vatten ligger Nilkrokodilen i timmar för att spana in sitt byte. Nilkrokodilen är de enda krokodil som ser människor som ett byte och varje år dör hundratals människor i deras gap. Nilkrokodilen kan bli 100 år gammal, väga 500 kg och bli 5 meter lång.

Överlevnadsstrategi: Undvik att simma, paddla eller gå nära vattnet i en krokodiltäta vatten. Om de attackerar, spring så fort du kan i en rak linje. Efter 9 meter tröttnar krokodilen. Klättra inte upp i ett träd för att komma undan, de kan nämligen klara sig i flera veckor utan mat om måltiden de spetsat in sig på sitter på en gren strax ovanför dem.


Foto: Stock Exchange
 


9. Föroreningar

Shired Island, Dixie County

 
Florida Shired Island på Florida blev förra året utnämnd till USAs mest förorenade strand. Om du badar här kan du drabbas av irriterad hud, röda ögon, infektioner, hjärnhinneinflammation, hepatit och magproblem.

Överlevnadsstrategi: Om du besöker USA kan du kolla in nrdc.org som informerar om förorenade stränder.


10. Argsinta flodhästar

Krugerparken, Afrika

 
Flodhästen är känd för sina oprovocerade attacker på människor och trots att de är växtätare så dödar flodhästen hundratals människor varje år, därmed är det de farligaste däggdjuret i Afrika.

Överlevnadsstrategi: Undvik flodhästflockar. Om du trillar ur en båt ta dig till stranden så fort du kan och klättra upp i ett träd.


Foto: Stock Exchange


älskar mat

Idag stod jag för maten för mig och lilbrorsan och då blir det såklart min favoriträtt! Oxfile, friterad pommes frites & rödvinsås. Så himmla gott så jag tror jag dör. Skulle kunna äta hur mycket som helst, haha.

HATE sundays

Om det är något jag verkligen hatar så är det Söndagar! Står bara för vila, vila, vila och att allt roligt är slut! Men idag fick jag faktiskt en glad överssakning, vi börjar ju inte skolan förrän Onsdag! Alltså har jag två sovmornar till.. Hihi. Igår blev det istället en lugn kväll men mysig kväll. Gick på bio med fia, patrik & marcus och hade några väldigt skrattfulla timmar med dem. Efter mycket ångest och tvekan bestämde jag & fia oss för att vara onyttiga så vi gick till donken och åt (fia gjorde även ett löfte, sista gången på donken. jag behövde inte för så beroende som fia&jojo är utav det är ingen!!) Men om man skall vara onyttig så skall man fan vara det! Så vi gick vidare till 7evelen och köpte choklad & delikatessboll. Förövrigt skänker jag lite avsky till 7elevens priser! Haha hemska priser!! Idag vaknade jag klockan två i lugn och ro som jag trodde, huset var visst ockupperat utav 10 snorungar. De är goa ändå, så länge dem inte är här! 

När jag kom hem så hittade jag denna trötta sötnosen sovandes.. Stackars melker, kan aldrig lämna honom ifred.. Måste alltid pussa på honom och berätta hur mycket jag älskar honom. Och såklart bädda ner honom! Är det bra med för mycket kärlek?  

Lördag

Hola amigos! Har varit vaken en stund, pratat med fia m.m. Sjukt att när man vaknar såhär sent som mig är det lika  bra att börja med kvällens makeup på direkten. Skall hoppa in i duschen och äta något. Ikväll är det utgång som gäller igen (lika bra att köra på stort innan skolan)! Efter den här helgen kommer jag att vara trött på fester! Och förövrigt så tillägnar jag en liten tanke till Olivia&felix. Felix för att vara en gentleman och till Olivia för att jag redan saknar snorungen.. Hoppas ni shoppar så händerna glöder där borta. ;)


Live or don't

Nyss kommit hem ifrån en galen men nykter kväll! (nästan) Är ganska pigg så passar på att lägga upp lite bilder från kvällen. Var en värd kväll med fina flickor och några nya ansikten därtill! Nu skall jag sätta på en film att somna till bland mina nallebjörnar till vovvsar:)


Girlsnight

Färdigfixad & klar! Redo för en kväll med ett härligt gäng hemma hos Johanna. Känner på mig att det här koommer bli en suverän kväll.. Älskar att ha den känslan! Nu skall jag åka. Hoppas ni får en superbra fredag, hemmakväll som utgång! Puss!!


Människans bästa vän

Åh jag måste bara berätta vad Melker gjorde igår.. Jag låg i ena soffan och tittade på en sorglig kärleksfilm så jag grät nästan igenom hela filmen, Melker som ligger mittöver i den andra soffan och sover så gott, vaknar och tittar på mig ett tag. Sedan går han ner gäspar över hur trött han är.. Kommer fram till mig och börjar pussa på mig i ansiket. För att han trodde jag var ledsen. Bättre vän finns inte. ♥

att älska

Allt som man verkligen älskar är oersättligt, och allt som man kunnat tänka sig att ersätta har man i sanning aldrig älskat.

shop til' you drop

Hade räknat med många många mer shoppingkassar att ta med hem, men icke! Mitt på dagen tappade jag helt shoppinghumöret och bara kände för ingenting, ville inte köpa någonting och ville inte ha någonting. Ni vet när man är på ett sådant humör då allt är ''värdelöst''. Som tur är hann jag köpa lite saker innan! Dock så hittade jag inga perfekta stövlar, min ständiga jakt fortsätter.. Skall åka till stan imorgon och kolla efter ett par!


Jag har som en vana att alltid köpa med en vit romantisk klänning hem! Från Zara

Det enda märket som jag använder på jeans är Lee. Dem bästa enligt mig! Mjuka, sköna och tighta alltså helt perfekta.

Smycken från Guldfynd

Lång ulljacka från Mango


Torsdagsmorgon

Vaknade eller tvingades upp rättaresagt förut utav en morgonpigg Sofia! Gick upp och åt frukost (hade inget val hehe) både Sofia och mamma var hur pigga och igång som helst idag och jag hade ingen talan alls vid bordet.. Fyyyy!! Nu har Sofia åkt hem och mamma är ute så nu har jag äntligen lite lugn och ro. Nejdå, älskar att ha Sofia här och även mamma.. Ibland är det bara skönt att vara ensam! Skall vila upp mig ett tag och ringa Olivia, planera dagen o.sv!

Mamma & Sofia

Vi körde all in på mysfronten igår.. Hade så bra med min Sofia♥


göteborg och finbesök

Haft en händelserik och fullspäckad dag idag! Åkte till Göteborg imorse med Frida & Jennifer för en dag full med shopping. Konstig nog har jag bara köpt bra och behövliga saker, inte alls småskit som jag alltid annars brukar fastna för. Måste berömma mig själv.. Haha! Blev lite ensam på tåget hem när alla andra sov så jag bestämde mig för att ringa Sofia. Och en timme senare sitter hon här hemma hos mig. Snackar killar, fånar och är helt fascinerrad utav mammas lyktor. Sofia i ett nötskal! Kunde inte fått en bättre nattgäst, nu skall vi iväg på sightseeing runt Grums (sofia tvingar mig) hon tycker detta stället är helt ''fantastiskt'', haha bäst att jag ger min goa vän sin vilja fram. Hörs mer imorgon då jag visar vad jag köpt. Puss på er!

Tog förövrigt min oskuld till Sushi idag. Helt ärligt, jag har aldrig någonsin ätit något vidrigare! Fy fan med stora bokstäver

LEAVE IT VICTORIA SFS

Jag förstår mig inte på sådana program. Alla personer i hela världen tycks älska det och jag säger bara varför? En modeshow låter lite kul att titta på och speciellt för de modeintresserade så att säga. Men vad är det man spanar in egentligen? Det är inte precis kläderna, det enda dem består utav är ett par änglavingar och lite horn huller om buller. Det är kropparna! Och vart är dem attraktiva egentligen? 1,80 cm lång och 45 kg. Hur kan folk ens tycka att det är vackert och ha dessa modeller som förebilder? Ioförsig det förstår jag eftersom det är tydligen så den perfekta kroppen skall se ut. Och vem vill inte ha en perfekt kropp liksom? Men vem är det som säger att man skall se ut så? Jo det är dem förbannade modellagenturerna och dem som tillverkar dessa kläder efter det måttet. Och nu menar jag inte att det är fult att vara så smal, det kan vara fint också. Men att man skall leva sig efter det här måttet och se det som rena drömmen, tycker jag är fruktansvärt. Det är förfan inte konstigt att människor i vårat samhälle drabbas av anorexia/bullimi och alla slags ätstörningar som finns! När det är vi själv som skapar det. Vi blir informerade och får det som rena faktat ända från när vi börjar leka med barbiedockor. Och människor i den såkallade modevärlden, blir helt hjärntvättade av det här. Jag tycker att man skall börja med kläder i alla storlekar som bärs av kvinnor och män i alla former på modevisningar. Duga för den man är och vara fin på sitt eget sätt! Inte visa upp något tvunget ideal att leva efter.

Fransk manikyr

Något som går både enkelt och snabbt att göra är fina naglar. Ändå så piffar det till utseendet så mycket! Gjorde fransk manikyr på mig förut med ett vitt och ett genomskilnigt lack som jag letade fram. Efter 5 minuter är resultatet såhär!

(ja, det är mina riktiga naglar)

Livsglöd

Nu ligger mina prinsar nerbäddade efter en ruskig långpromenad! Har ni sett något finare? Nej för det finns inte ♥

hos dig är jag underbar

Springer runt för mig själv och sjunger på Patrik Isaksson.. Fastnar jämt på hans låtar! Bara tagit det lungt hela dagen vilket egentligen är guld värt, men jag klarar det verkligen inte. Nu är jag överhyper igen och vet inte alls vad jag skall hitta på. Har ringt flera vänner men ingen verkar vilja prata, till och med Sofia avböjer & då är det allvarligt, hehe. Skall göra manikyr på naglarna och tvinga med mamma till affären. Lika bra att köpa något gott och mysa till det idag igen!

Calvin Klein

Jag är ute efter en ny klocka (min har blivit lite sliten) och jag är helt DÖ kär i Calvin Kleins klockor! Så enkla och stilrena utan massa krims krams överallt! Funderar på att köpa den vita här under (hur läcker är inte den & egen!) eller den klassiska stora silverklockan. Vad tycker ni?


Sovmorgon

Åh fy vad jag älskar sovmornar! Bara ligga kvar och dega i sängen och känna att man inte behöver göra något.. Love it! Skall mysa lite med luffsarna lite och bege mig ut på en promenix. Snart kommer efterlängtade Olivia, flera dagar sedan vi träffades så vi har masssor utav skvaller och viktigheter att ta itu med;)


Lite nytt

Blev några småköp idag bara! En skinnjacka, tunnika/klänning (tror jag skall ha den till helgen) och en bh. Alltid bra att ha!

Måndag

Startade veckan perfekt med lite shopping och mat med min kära vän! Planerade även helgen och veckan lite och som vanligt ser det väldigt lockande ut, båda var festsugna utav bara katten redan ifrån första början..
Kycklingsallad som vanligt för mig, åååååååh vad gott det är!! Jag skulle kunna leva på det..

Stadshäng

Halloj där ute! Har gjort mig iordning lite snabbt och skall åka in till Karlstad för en dag på stan med Johanna & Sofia. Jag som hade tänkt att vara lite sparsam, särskilt när jag skall till Gbg på Onsdag.. Men men, pengar är till för att slösas helt enkelt;) Nu skall det shoppas! Ha en jättebra dag ♥
 


Fet? Check!

Jag och Jennifer bestämde oss för en myskväll och det är ju ingen riktig myskväll utan massor utav godis! Idag kör vi all in på godisfronten med 2 kg godis! Nu skall vi mumsa och titta på hajfilmer! :D

Favvvoooorätt

Min absoluta favvorätt är riktigt blodig oxfile! Mmm.. Så gott. Passar perfekt som start på nya året! Nu skall jag bara dega i soffan till en film, dagens plan är att göra så lite som möjligt ♥

2012

Jahapp.. Då var det nya året här! Och jag tror att det kommer bli minst sagt fantastiskt och ett äventyrligt år! Gårdagen blev jättetrevlig dock lite urspårad, men så är det alltid.. Det finns alltid något litet hinder som förstör på högtider! Men det gör mig ingenting.. Vi har ett helt år på oss och kan fira många gånger för det här året! Jag börjar med det redan idag, dock så får festandet vänta tills helgen. Tusen tack alla fina människor för det här året! Jag ser fram emot ett och många många mer fantastiska år med er alla. Guldvärda!



Och när även bilderna började se lite fööör knasiga ut, var det dags att gå hem!


RSS 2.0