När skall man inse....

Att man inte klarar sig på sisådär 3 h sömn innan jobb och efter jobb. Och trots att jag fått sota efter mina allt för okloka beslut lyckas jag alltid göra om dem om och om igen. Är de det man kallar lite mindre ansvarsfullt kanske? Hur som helst, förvisso hade jag en väldigt bra helg - men åt andra sidan har det tagit ända tills idag (onsdag) att få mig att känna mig utvilad och med lite rytm på sömnen igen. 
 
Efter jobbet idag cyklade jag till farmor för lite middag. När jag kom hem somnade jag på dunsen fram till 10-tiden, och nu ligger jag här i sängen pigg och utvilad. Det känns åtminstone skönt, även om hela lediga kvällen fick gå åt till det.. Den här helgen blir fylld av jobb och dubbelpass och på mån-tis är jag efterlängtat ledig! Åker till Stockholm för två fina dagar med en värdefull person :-). 
 
Bara två veckor kvar tills jag går från skogsbo till stadstjej! 
 
För övrigt trivs man som fisken i vattnet på jobbet! Praktikanter och feriearbetare leder till nybakta kakor och städhjälp varje dag. Det gillar en gottegris som jag, slippa städningen är förstås aldrig fel det heller.. Hehe;) 
Åkte med mamma till Ikea igår. Eftersom min moder inte har egenskapen att vara speciellt snabb (tyvärr tycks man ha ärvt den).. Stack jag rastlöst till Bergvik istället. Gjorde gellack som är min favorit när man fixar naglar. Ett lack som håller flera veckor med glans på dina egna naglar. Jag föredrar det naturliga framför det onaturliga! Med undantag på lite färger då och då:)

Gråa sommardagar

God morgon!
 
Ännu en grå dag har börjat. Då har man definitivt inget emot att jobba. Sitter på jobbet nu och dricker min frukost, det är välling och kaffe. Komiskt nog har jag blivit helt galen i välling sedan jag började här och alla äldre dricker det, en sådan mysig dryck tycker jag det är! Känner mig dock som en bebis. Hehe.
 
Idag jobbar jag till eftermiddag och sedan skall jag hem och sova ut! Har sovit så lite på senaste tiden, haft mycket roligt varvat med mycket jobb - då blir sömnen lidande.
 
Längtar att komma hem och pussa på mina vovvar..
 

LIVIN LA VIDA

Underbara dagar och underbara kvällar! Trots en grå sommar så skiner den fasen innifrån och ut för mig. Har så många planer och ideer som jag ser fram emot. Börja ett nytt jobb - ny bransch, träffa nya människor, roliga och galna utekvällar, sena nätter med vänner och alla dess oförglömliga minnen som komma skall. Är bara helt sjukt förväntansfull och för tillfället väldigt positiv till livet. Det är väldigt härligt att vara det för att tillägga! 
 
Jag är förövrigt hos Felicia ikväll, vi har haft en myskväll (såklart). Felicia tänkte vara nyttig och ville gå ut på en pw, jag blev helt plötsligt röksugen (som typ aldrig är det) och kommer på iden att vi skall köpa cigg mitt under pw:n. Felicia som ville se hurtig ut var inte direkt glad på mig, hon såg mer fånig ut med mig som sällskap.. Så kan det vara! Men där slutade inte onyttigheterna, vi gick förbi affären (givetvis) och inhandlade lite (inte speciellt lite) godis för kvällen. Ersätter nog ordet träning till promenix till affären för cigg och godis. Mja. 
 
Nu ligger vi i soffan, skrattat, snackat och haft en mysig kväll - halvfokuserade till Beck och vår älskade Persbrandt. Nu är det dags för mig att kila hemåt, trots att det lockar mer med en sen natt hos Fille, måste man ju ibland ta förnuftet till fånga, jobbet väntar trots allt imorgon. 
 
Vi hörs imorgon kära vänner! Hoppas ni haft en grym dag!! 

Utkast: Jul. 26, 2015


Lördagseftermiddag hos Fille

Halloj!
 
Precis anlänt till Felicias lilla lya. Landat i soffan har vi också gjort, och här har vi tänkt stanna ett tag.
Igår blev det först ett kort arbetspass på äldreboendet, på kvällen gick jag till Dammen med Felicia och Johanna. Vi åt mat, min favvorätt på Dammen är utan tvekan sommarsalladen.. Bland den bästa salladen jag ätit! Vi beställde in några vinflaskor och drack lite drinkar innan vi stack till Felicia för ännu lite mera vin. 
 
Sedan gick vi gatan över till Korri, blev en snabbis där innan vi bytte ut Koriander mot Erika och poolparty (badade dock ej hehe). Idag har jag lunchat på stan med Felicia och Erika, skall strax göra mig iordning för ett jobbpass!
 
 

Några bättre dagar!

Hejsan svejsan alla nära och kära! Och övriga därtill!
 
Denna vecka har för mig varit väldigt hektisk. Har varvat dubbelpass på både äldreboendet och Ankdammen hela veckan, vilket resulterat i en tröttare Emma idag.. Och en desto mer efterlängtad fredag och helg. Även om jag skall jobba helgen till ära, känns det alltid något speciellt med just helg. Jobbet går alltid lite lättare, humöret lite ljuvligare och dagarna är bara simpelt sagt lite mysigare! 
 
Igår jobbade jag på äldreboendet, som jag förövrigt trivs på som fisken i vattnet. Det är sällan man bemöter så otroligt mycket uppskattning och tacksamhet på ett arbete som jag gör där, jag känner mig så behövd och det lilla, lilla jag gör är värt det stora för många av våra äldre. Jag kan nästan bli tårögd så underbart det känns att känna sig så värdefull för någon annan som man inte ens tycks känna. 
 
Hur som helst, efter jobbet och lite trötthet blev det en vinkväll som återställare. Och en vinkväll ledde till en utekväll likaså. Utekvällen resulterade i att bli riktigt toppen, jag träffade så många gamla goa vänner - som jag inte sett på ett bra tag! 
 
Idag blev det ett morgonpass på äldreboendet, nu är jag hemma och ännu tröttare än gårdagen. Men eftersom jag är ledig ikväll (är inte ledig alltför många fredagar i resturangbranschen inte).. Känns det som en liten skyldig för mig att tacka ja till uteservering eller så idag med några vänninnor. Försöker iallafall intala mig det. En skyldighet att gå ut och hänga med vänner idag, Emma. Nejdå, hehe. Blir nog Ankdammen ikväll med Felicia och Johanna, lite krubb och vin därtill passar fint, en fredag som denna!
 
Ha det gott och ha en underbar fredag. 
Igår var mammas vovvar hos doktorn, trösten kom med glass 
Tog en kaffe i solen med Julia och Johanna
Drack några glas vin hos Johanna på kvällen 
Styrde sedan klackarna mot Korri, träffade många härliga gamla vänner
Och jag träffade mina gamla barndomsvänner, Carl och Marcus
 

Utkast: Jul. 21, 2015


Räkfrossa!

Hejsan! Igår var jag Felicia, Johanna, Sara och Ronja och åt på Ankdammen. Första gången jag var där som gäst, kändes lite annorlunda. Eftersom det var räkfrossa tog vi givetvis den, drack några glas vin - som jag förövrigt suktat efter sååå länge. Alltså, vänner, vin, sena sommarkvällar och värme är fasen i mig livet! Blev en sommarkväll av det ultimata! Tack mina vänner ❤️


Jag och fina Ronja. Nu väntas det grillat från Texas Longhorn med la familia. Har vart och köpt deras goda ribbs, och jag har fått min vilja fram - det blir potatisgratäng till! Nam nam.

En söndag och charkisar

Vad behövs för att skapa en komplett söndag? Om inte charkisar, vin och choklad förstås! Efter en helg med flera dubbelpass skall det bli riktigt skönt med en kväll som denna. Med min vapendragare Felicia såklart.😋 Imorgon väntas ett dubbelpass och efter två ynka arbetsdagar, lite ledighet! Skall umgås med min vänner som numera bosatt sig i Stockholm. Jag märker på mig själv hur jag tröttnat på hemstaden, ynka lilla ledighet och jag flyr iväg härifrån! 
Förövrigt har jag haft en bra vecka. Det blev till och med några öl och en helkväll med vänner, mitt i veckan! Inte mig likt hehe. Man gör vad man kan för att få det behövliga lilla alkoholintaget, när man jobbar i resturang (jobbar alla helger..)

Tog en öl och en drink på Karlstads nyöppnade bar. 

Ansiktsmasken som gör underverk!

God morgon! Har vart uppe sedan tidigt imorse, trots att jag var trött och ledig valde jag att avstå en sovmorgon.. Känner mig lite duktig, men till vilken fördel egentligen. Har legat och slappats och halvkollat på sisådär serier, filmer och surfat samtidigt.. Haha. Jag har väldigt svårt att bestämma mig när jag är ensam. Finns ju så mycket frestande att hitta på i denna värld. Förövrigt måste jag återigen rekommendera min ansiktsmask från Lush, den är helt magnifik - och gör allt för att hålla huden i toppform, borta från pormaskar m.m. Och det märks! Huden känns helt nyskapad efter att ha använt den. Nu skall jag träffa Olivia, blir en pw till affären för att köpa lite gottigheter.
Vi skall ha en mysdag idag! 



En fredagsnatt blir till morgon

Hejsan där ute! Sitter i bilen påväg hem till lilla Grums med mamma. Har jobbat på Ankdammen ikväll, påvägen till bussen efter jobbet stötte jag otippat (eller kanske så otippat) på min kära barndomsvän, Carl!!! Var ju inte så himla lätt att motstå en kort men värdefull utekväll då som ni nog kan ana. Blev några bärs på krogen, därefter lite käk på en pizzeria! Jag och Carl delade på en kebabpizza, den satt alldeles utmärkt 😋. Mmm. Åkte hem till Carl med hans vänner därefter, pratade och hade det lite soft i väntan på mamma. Nu sitter jag i bilen hem och ser fram emot min skönhetsömn som komma skall! Imorgon kommer farfar och Barbro på besök under dagen. Inte träffat dem på flera år.😊


Mot Karlstad & de värmländska skogarna!

Hej & hå! Sitter på bussen påväg hem från Stockholm. Haft några underbara dagar i min inom snara hemstad. Ser så fram emot augusti och lägenheten med dig! Och givetvis att inreda ett hem i en stad jag trivs i. Och såklart att göra första steget inom min unga karriär. Men nu! Idag, dagen till ära, är det dags för jobb på vår härliga Damm här i Karlstad. Som vanligt är vädret på topp när man kommer hem! 

Vi lagade en jättegod kycklinggryta igår. 


RSS 2.0