Första gången förberedd!!

Igår missade jag bussen två gånger på raken (ja ni hör ju själva) när skall jag lära mig att passa tider egentligen?! Och sluta vara en sådan extrem optimist av alla slag! Blir så förbannad på mig själv, haha. Det blev en lyckad kväll ändå som tur var, spenderade natten hos Sofia på hästviken..Mysigaste lilla lantstället jag upplevt! Och innan dess blev det några drinkar och chill hos Johanna med bra sällskap! Nu, åter till ämnet; skall jag börja lära mig av mina misstag, inte göra allting i sista sekund. Eftersom jag kommer ha fullt upp hela denna veckan skall jag börja packa idag! Trots att jag bara skall till Göteborg en helg och lika gärna kan packa på morgonen.. Somsagt, det skadar aldrig att vara lite förberedd;) Och det är det minstsagt värt med sällskapet under trippen!
Kommer bli en toppenhelg i favvostaden med dessa ladies! Party,shopping, relaxing allt i ett

En fridfull helg

Visst är det riktigt tråkigt att bara ligga hemma en hel jäkla helg och dra på film efter film, meeen nu är det gjort! Och det är ju trotsallt väldigt bra för kroppen, hälsan att få vila ut sig med en riktig latis-helg någon gång ibland. Haha försöker åtminstone jag intala mig själv att det är (?) min vardag är ju ioförsig inte så ansträngande heller, haha. Fick ett jättefint fat med bedårande doftljus till, lite spa-feeling i det hela utav Christina! Perfekt för mig som älskar att mysa, ta långa bad och ja allt sånt. Mmm!! Och på tal om det här, vad länge sedan jag fick presenter? Jag älskar ju presenter men får det fan aldrig, bortsett födelsedag (men då vet jag att paketen bara består av pengar ändå) Får ju ioförsig skylla mig själv då jag enbart önskar mig det, men ändå, småpresenter då och då är faktiskt väldigt uppskattande i vardagen! Det borde vi människor börja med oftare! Framförallt träna på att ge & ta.
 
Nåja, nu blev det som vanligt ett lite väl långt meddelande.. Men så är det när man har mycket att säga/skriva! Ikväll blir det filmkväll/tjejkväll med felicia. Passar perfekt! Är riktigt sugen på en kväll med lite deep-talk och mysiga filmer därtill. Det får man aldrig nog av enligt mig!
 
Gillade den här stickade tröjan från Hunky dory (har faktiskt inga tjocka tröjor) Skall nog titta efter en liknande i göteborg på fredag! Det är ju ett måste med den älskade rean!!! Vem älskar inte att fynda liksom!

I have Bo0ring

Hundvakt åt Betzy hela helgen, hon är så gosig denna tjejen! Hade det inte vart för att man blir så låst skulle jag kunna bedriva ett hunddagis. Vad kul egentligen! Gå på promenader, gosa, mata och pussa på dem lite, måste vara det ultimata jobbet ha-ha. Brukar inte vara taggad på fester på vardagarna men efter denna helgen måååste jag utnyttja lill-lördagen till varje pris!

Härliga sommarrrr!

Hur mycket njuter man inte nu egentligen? Legat ute och pressat precis hela dagen... Har mått så himla bra. Det är i solen jag trivs och såhär jag vill leva. Som om inte det räckte har min lillebrorsa varit borta i två nätter (FY vad skönt!) Haha ni kan inte ana vilken frid och fröjd det är hemma, bara mamma jag och vovvarna. Slippa tusentals kompisar som springer in och ut hela tiden, sådana här dagar behövs verkligen ibland. Nu skall jag mamma & farmor grilla oxfile, fritera pommesfrites och göra en god efterätt a la Ernst (mammas favvoprogram hehe) Så en riktigt lugn tjej, eller ja tant-kväll blir det idag. Jag njuter! Mmmmmmmm

Utkast: Jul. 25, 2012


En dag kvar!!!!!

Skönt! Imorgon kan vi säga att mitt sommarlov börjat på riktigt, inget mer jobb (trots att jag inte jobbat så mycket). Men jag måste säga att jag har trivits så sjukt mycket på skolan och i köket! Personalen blev som vänner nästan på direkten och uppgifterna som att ''baka'' var ju bara roliga... Skall alldeles strax möta upp Christina och ta en promenix med henne och våra vovvar. Har nämligen lovat att vara hundvakt i helgen så vi måste se ifall dem funkar ihop, men med mina prinsar skall det nog gå bra! Ikväll skall jag baka en tårta som avsked till imorgon och sedan träffa min efterlängtade Olivia! Var över en vecka sedan så det är på tiden!
 

Best sunshine!!!

Klickade in på meddelandet från Filippa och ser det här! Från att vara neutral till att få världens lyckokänsla, vilken fantastisk vän jag har!!! Haha och nu menar jag inte det för att hon kom i håg min namnsdag (som jag själv inte minns? Bara det visar hur bra hon är...) Som ni ser, jag har en vän från himmelen. För bara kärlek och glädje med sig ♥ Haha love you mah dearest!

Lunch

Flygvärdinnedieten funkar utmärkt för mig! Har en onyttig dag i veckan (min var igår hos Stina) Och idag började jag igen. När jag bantar vill jag känna att jag gör det, och det gör man verkligen.. med tanke på dem snåla måltiderna. Haha;) Det här var min lunch förut: två kokta ägg med salt och peppar samt ett halvt grönt äpple till det. Man äter 3 måltider om dagen och den senaste är kl 17!

Bio

Skall in till stan nu och möta upp Johanna! Vi skall gå på bio & se snabba cash 2. Sjukt länge sedan jag var på bio, så det är på tiden. Dessutom är ju skådespelaren så himla läcker så den här filmen får man inte missa! Just det, skall bli mysigt att träffa min saknade vän också. Var ett tag sedan trist nog.
Vi pratade hos Stina igår om hur vi alltid ser ut på bilder, när en kamera dyks upp förvandlas leenden:a snabbt som attan till stela streck eller putande munnar. Haha varför!! Så fula är vi väl inte som bara kan agera en pose.. ?

Stinas sweet seventeen

Tog ett snabbtåg in till stan igår för att fira Stina som fyllt 17! Ett år äldre & ett år klokare eller hur man nu säger.. Måste även tillägga att en heldag med shopping i Örerbo resulterade i att jag inte hann piffa iordning mig tills kvällen, så jag tog intiativet att göra det i tåget! 30 min (tvätta bort smink + på med nytt ink, byta kläder) är rekord för mig!! Haha vad skall alla andra passagerare trott att jag var för fåfängjäkel? Menmen. Hur som helst gick det toppen och kvällen blev rolig men ganska kort. Man skall sluta när man har som roligast på tal om det;) Fick iallafall skjuts hem & det är guldvärt emot dessa hemska bussar. Hatar buss! Idag vaknade njutandes utav att vara hemma, så skönt att vakna upp i sin egen säng.. Nu måste jag hoppa upp ur sängen & fånga dagen ;)

Bilder lånade från www.sduell.blogg.se


Utkast: Jul. 22, 2012


Weekend @ Örebro

Hola amigos! Skall sticka till tåget med farmor nu för en weekend i Örebro med släkten och förstås lite shopping. Skall bli riktigt skönt! Imorgon åker jag till Karlstad igen och firar en vän som fyllt år. Nåja.. Just nu darrar jag utav shoppingsug, haha bäst jag åker så vi inte missar tåget (en händelse som inträffat mig) och det vill vi ju inte skall återupprepas. Ha en toppenhelg alla medborgare!

Flygvärdinnedieten

Det här är vad jag skall börja med idag! Är så taggad. Jag har alltid haft problem att följa dieter då jag hellre tänker ''äh jag slutar äta i någon dag bara, så går jag ner'' vilket jag gjorde, men jag gick ju upp det på direkten när jag åt någonting, vilket var väldigt irriterande! Anledningen till att jag skall testa på denna diet är att jag inte behöver äta så mycket (tycker inte om den känslan med bantning) och dessutom är det inte massvis med krångliga reccept. Det bästa utav allt med denna diet måste vara att man går ner så mycket i vikt, på kort tid! Om man har följt schemat som det står; strikt; skall man ha gått ner 4-5 kg på en vecka. Alltid kul med snabba resultat;) Och jag förstår att ni är nyfikna.. Det är ju alltid lika spännande. Tråkigt nog så hittade jag inte min kameraladdare men ni kan se min frukost ändå.
 
Frukost, dag 1: En halv grapefruit, ett glas te eller kaffe (utan mjölk och socker)

Mysig torsdagskväll

Det är redan helg och veckan har gått så sjukligt fort! Längesedan den bara sprang förbi mig. Men det är väl så när man haft kul, haft en toppendag och överhuvudtaget toppenvecka. Jobbet är helt perfekt, jag går dit med ett leende, jobbar lite, skrattar, pratar och går hem med ett leende ink. mycket energi på det! (Vanligtvis brukar jag vara helt slut) Men inte nu inte! Kvällen har jag spenderat ute i lite kyla med en gosig filt, varmt te och en jäkla massa mygspray (de jävlarna kunde aldrig ge sig nämligen) och just det, glömde nästan det viktigaste; med underbara felicia som sällskap! Pratat om allt mellan himmel och jord & det är precis sådana här samtal som aldrig kan sitta fel. Eftersom vi suttit ute hela kvällen har jag helt och hållet glömt att packa inför helgen då jag skall till Örebro på en weekend; shopping och lite släkt står på schemat! Hur som helst, får ta hand om det imorgon.. Dygnet har för få timmar!
 
Skall även berätta en ny sak som jag skall börja med, men det avslöjar jag inte förrän imorgon;)! Watch out!
Fina fina Felicia!
 

God morgon

Herregud vad den här veckan har gått fort! Så bra, ett bevis på att man har kul;) Skall strax sticka till jobbet, idag skall vi baka massor.. Mums!! Massa smetar som kommer bli slickade hehe. Just det, gick faktiskt upp extra tidigt och tränade idag: 5 km springrunda, 50 situps och 30 armhävningar, jag behöver verkligen träna mina armar, så tråkigt att man tappar muskler så fort. Gjorde liksom trippelt för något år sedan & nu; 30 och död? Inte ok, det här får jag träna på oftare! Idag skall jag träffa både Felicia & Olivia också. Jag och Felicia planerar en sistaminuten till Agia Napa:)

Relax

Jag har smidit så himla många planer för den här sommaren på sistone. Från att vara en nästan helt oplanerad sommar till en helt fullspäckad med roliga saker! Tyvärr för ju inte dem roliga sakerna bara med sig äventyr utan även jäkligt mycket stress (vilket jag avskyr) och lite tankar som ''hur fan skall jag hinna med allt det här??'' ja på ett ungefär. Så har den här kvällen sett ut. Tillslut fick jag nog och bestämde mig; nej nu får det vara slut! Chiiiiilllaaa Emma. Det löser sig. Och det gör ju faktiskt alltid det, på ett eller annat sätt. En sak som jag vet är iallafall att stress leder inte till någon fördel. Nu skall jag fortsätta min akoppling till Rebecka Spector, fotbad, ansiktsmask och nymålade naglar. En suverän lösning om jag får säga det själv!

Förbannade otur!

Så jäkla typiskt att det här händer mig. Snabbade mig hem efter jobbet och fixade mig lite snabbt för att hinna med bussen in till stan, självklart går den inte (får jag reda på när jag ringer och kollar) så jag var tvungen och traska tillbaka hela vägen hem vilket också innebar att jag missade nästa buss. Tydligen skal man lära sig utav sina misstag men jag verkar fasiken aldrig göra det. Haha blir så förbannad på mig själv! Men får väl se det positivt, fick ju lite motion åtminstone. Skall alldeles strax hoppa på bussen (återigen) för en reunion träff med Meyav och mitt lilla födelsedagsbarn Emmis! Vi skall sättta oss på en mysig uteservering och hänga ett tag. Cosy!
Look of today: Gammal klänning från Paviljongen, Väska/LousVuitton, Klocka/CalvinKlein, Kortärmad kavaj/Daniels
 

It's a rainy day

Åh herregud vilket oväder det var när jag cyklade hem! (Nu när jag är hemma har det såklart slutat) Inte bara regn utan bland det värsta haglet jag varit med om, trodde jag skulle bli isad till döds om inget annat. Usch & fy! Titta bara hur blöt jag är liksom haha.. Eftersom den här hemskheten inträffade mig skall jag belöna mig själv med en riktig myskväll! Men först fixa lite småsaker - maila om hotell och köpa tågbiljetter.
Älsklingarna gillar inte heller regnet, haha fy så söt Melle är!! Tror jag dör så söt!

En toppenstart

Jag har fått en toppenstart på nya jobbet! Trivdes så mycket bättre i ett kök med en 20 åring istället för 50 åriga bondar på en kyrkogård, inget negativt menat men det blir verkligen inte kul.. Vad skall jag prata med dem om? Hur skörden är iår? Nej, jag är så nöjd att jag bytte! I början var jag lite tveksam med tanke på att både mamma och pappa gör uttalanden som: förstår inte hur du kunde byta, hur skall du kunna klara av ett jobbi framtiden, jaaa ett kök är nog mycket bättre än att vara ute i friska luften och bla bla bla. Ännu ett bevis på att man skall följa sitt eget hjärta! ;) Nu har jag precis kommit till farmor, skall hjälpa henne lite i hennes trädgård tänkte jag & sedan bege mig ut på en svettig springrunda! Feels good!
 

English tea

Godmorgon rara ni! Jag är uppe med tuppen och på strålande humör. Idag skall jag åtminstone vara lite duktig och göra ett jobbpass.. Blir kul! Har en ny favorit på morgonen, engelskt te! Såå gott, dessutom blir jag inte lika pigg som på kaffe (vilket kan bli lite väl mycket pigghet för mig ibland..). Nu skall jag göra iordning en ansiktsmask och sätta på en film. Är inte Melker gosig förövrigt? Alla tycks inte vara pigga på morgonen här hemma.. hehe.
Mammas lilla gosedose älskling!! Det värsta utav allt är att det är helt & hållet omöjligt att låta dem vara, jag är där och pussar på mina älsklingar 100 ggr per minut, typ.
 

WOUNDERBARA PLANER MED WOUNDERBARA FILIPPA

Har precis avslutat ett glädjande samtal med min favorit filippa! Har alltid så j*vla kul med henne (jag vet att man inte skall svära, men i detta fallet blev det ingen rättvisa till våra roliga stunder annars!) Om två veckor (?) skall jag Emma & Filippa göra en weekend i Gbg. Shopping, fest, onyttigheter och väldigt mycket galenskaper är såklart inräknade! Kommer bli fett med mina underbara sunshines! Efter ytterligare någon vecka skall jag & Filippa till Stockholm några dagar, vilket jag ser fram emot sååå mycket. Ännu en gång shopping, galenskaper, fester och jag får inte glömma äventyr (som alltid händer oss) är inräknade! Det kommer helt klart bli en utav sommarens höjdpunkter. Eller ja, oavsett om jag och flippis hade legat nergrävda i en tunnel skulle jag kunna se det som en höjdpunkt och berätta vilken fantastisk sten vi fick syn på. Filippa är en sådan vän då allting lyckas bli en höjdpunkt!! Gah är så glad att vi blivit så himla bra vänner.. En person som du växer definitvt inte på träd. Och just det, när vi kommer tillbaka blir jag även fiippas inneboende ett tag, så nu kan jag nästan kalla mig karlstadbo;). På höstlovet drar vi även en riktig shoppingweekend i London tillsammans. Den trippen kan jag inte ens skriva om här.. Kommer inte räcka till med spalter, haha så jag får berätta om den lite senare! Men som ni nog förstår har vi många roliga planer framöver och jag kan kortsagt säga att det här har (and will be) den bästa sommaren på länge! 
Åååh så fina! Bara man tittar på dem ser man vilka fina människor det är! Och då menar jag riktigt fina!

Betydelsefulla småsaker!

Småsaker gör verkligen så himla mycket. Jag brukar alltid säga ''det är detaljer som avgör helheten'' både på insidan och utsidan. Tänk en vit enkel klänning, inte alls speciell.. Men med ett stort maffigt halsband eller vad det nu kan tänkas vara är det helt plötsligt en jäkligt snygg klänning och outfit! Sedan måste man ju förstås tänka på att kombinera detaljerna rätt, vi får inte glömma att det kan förfulas också. Att rätta makeup efter kläder tycker jag är väldigt viktigt (en romantisk klänning till en rockig makeup funkar verkligen inte!!) och tänka på hållningen! Framförallt hållningen är en liten sak men ack så viktig som man så lätt glömmer bort. Att sitta eller gå som en potatissäck är aldrig vackert. Ni vill visa upp er, vara stolta, stiliga och bekväma! Och om man inte är det så kan man alltid låtsas! Självförtroendet är ju trotsallt det sexigaste som finns! Show it!!
 
Haha men nu till det viktiga! Det här inlägget skulle egentligen handla om 3 ofattbart bra resor med en ofattbart bra vän, men efter ett lyckligt samtal kom jag att tänka på lite annat.. Så det var lika bra att dela med sig utav det! Jag är alltid ärlig (iallafall nästan) och kan garantera att tipsen ovanför är värda att tänka på! Jo iallafall, om två veckor vankas en weekend i göteborg med filippa & emma och eller näh. Jag skriver om dessa planer i ett nytt inlägg, för det är dem fasiken värda!! Längtar så mycket. Kärleken är evig till vissa personer!
 

Godnatt!

Åh herregud vilken kväll! Haft så himla kul! Totaldiggar min familjs vänner sååå mycket, blir dem däremot för fulla och förlorar lite väl mycket hyffs får dem en utläxning på direkten & dem är söta små lamm igen! Precis som dem skall vara;). Tråkigt nog åkte jag aldrig till Ida och gänget därtill, men jag hoppas innerligt att ni festade som galningar (as usual) & förstås gjorde det lite åt mig också! Trots att jag gjorde det här, hehe. Och en sista hälsning till kära filippa innan jag skall sova; saknar dig som en galning underbara människa!! STOR puss på dig & alla andra goa & gla'a medborgare!
 

FIESTA

Jisses vilken fullspäckad dag! Jag får ju inte glömma rolig också förstås. Har bakat jättefina tårtor (om jag får skryta hehe), minglat runt bland alla inbjudna och såklart provsmakat maten! Det hör ju till somsagt;) Senare ikväll skall jag vidare på lite mingel hos Ida, så trevligt. Näh får sluta skriva som en kärring, ikväll är det onyktert som gäller! Och jag är taggad til tusen för att inte nämna & som pricken över i:et har solen kommit upp. Åååh!!

Beautiful guests

Gud vilken rolig överrasskning jag fick igår! När jag ringde till pappa & bad om skjuts (my private driver förövrigt;)) Så berättade han att Janne & Lena från Lysekil kommer hit. Så jäkla kul! Visst kan 40+:are vara roliga och trevliga men dessa människor tar lätt rekordet, känns som att det är mina vänner och inte pappas! Hehe. Jag har precis varit ute på en springrunda, som verkligen behövdes. Länge sedan jag kände mig såhär oslimmad.. Yueeäk hatar den känslan. Men några tuffa uppförsbackar gjorde susen, är helst slut! Precis som det skall vara! Förövrigt har jag en väldigt bra lördag, toppengäster och middagsbjudning här hemma. Måste träffa bästis också, vi har mycket att ta igen och för att inte nämna vad jag saknar min Olivia! Sjukt att man kan sakna en person trots att vi talades vid för någon timma sedan?! Kanske är lagd åt andra hållet trotsallt. Skämt åsido, haha.
 
Have a great saturday, ladies and gentlemen;)!
 

It's friday friday gotta get down on friday

Hello sömntutor! Jag ligger övertrött i min säng, tittar bilder och skrattar. Kan även ge en hälsning till Sofia Rehnby som lagt ut den värsta fb-bilden jag skådat. Tragiskt nog är det jag som är på bilden haha. Idag blev det en tripp till stan med mamma och Eric för lite shopping, efter ett tag träffade jag Emma, Amie, Anna och sedan Felicia. Vi trallade runt lite och fikade, kändes så himla skönt att träffa mina vänner igen! Efter att ha vart i Grums en hel vecka inte kul förövrigt) så fanns det mycket skvaller och tjejsnack att ta itu med! ;) Skulle egentligen ha åkt hem men när dessa väninnor erbjöd one night with them - kunde jag bara inte motstå. Så det blev en nykter spontanutgång! Gillar mina vänner :*

Love this blog!

Haha fan... Har suttit och läst en utav mina favoritbloggar som såklart är på engelska, blivit så inne i det att jag själv börjat skriva på engelska, haha. Titta bara rubriken liksom! Hur som helst, måste rekomendera Ninas blogg en gång till för er som missat, den är så jäkla bra! Älskar bloggar som utspelar sig från ett annat land och kultur. Det blir så mycket intressantare, håller ni inte med? Nina bor i Dubai och jag får en liten ''hollywoodfeeling'' av henne.
 
http://lifestyle-dubai.com/blog/nina/
And here she is!
 

Dreamin' me away

Vilken drömmardag jag haft! Det enda jag gjort är i princip att drömma & springa runt överlycklig (utan att någon vet varför). På högstadiet, eller ja vem försöker jag lura.. Jag gör ju det fortfarande! Dagdrömde jag alltid, ni vet sådana där supertrista lektioner då alla bara ville ta sitt liv, inte jag, jag kunde sitta i timmar; för mig själv med huvudet på sniskan, lee och tänka på allt mellan himmel och jord! Samma sak när det gäller att prata med sig själv, man skall ju alltid lyssna till sin egen vilja först och främst. När jag undrar över något t.ex, för att jag skall få det svaret jag vill är det väl självklart att jag ställer den till mig själv! Borde kanske träna på att prata tyst med mig själv istället, haha. Känner inte ni också igen er? Jag tror att detta är ett skäl till varför jag trivs så bra med mig själv och att vara ''själv'', jag är vän med mig själv helt enkelt! Nu när jag tänker efter borde alla träna på att bli det, genom det kommer ni bli mycket mer självständiga - våga mer och även lyssna till er egen vilja! Inte följa alla andras fotspår.
 
Självständig har jag alltid varit och jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan det! Jag har drömmar, som skall besannas!!) På att flytta till Usa, Indien och resa runt i världen, upptäcka och uppleva. Och eftersom jag inte har någon vän som lär vilja göra precis samma saker får det ske på egen hand. Tänk vad jobbigt om jag skulle strunta i allt det här bara för att jag inte vill vara ensam... Nej usch! Våga och chansa är trots allt en viktig del i livet. Jag har liksom vänner som aldrig skulle kunna gå i en korridor i skolan ensam eller en runda på stan utan sällskap. Jag har alltid tyckt dem vart lite fjantiga, speciellt det med skolan, men när jag tänker ytterligare en gång; gud vad jobbigt det måste vara för dem att behöva rätta sig efter andra hela tiden.
Jag i gbg förra året, eftersom jag och mamma alltid vill in i olika butiker slutar det alltid med att jag springer runt ensam! Haha. I högstadiet åkte jag till gbg (förstås... min favvostad!!) ensam för att titta på en skola och shoppa lite såklart! Första gången jag sov på hotell helt ensam... Men det var så skönt! Jag tänkte inte på någon annan utan var en egoist på heltid. ;)

Todays

Åh är på så dåligt humör idag... Som vanligt gjort värsta slarvtabbarna så missade att träffa två vänner i stan. Suck!! Hatar min klumpighet. Nåja, skall nog ta en springrunda som straff till mig själv haha. Kollade förövrigt på weekend med familjen förut, vi lär inte hinna något annat i sommar då (jag har andra resor inplanerade) och mamma, pappa inte får ledigt så länge. Vet ni vilket alternativ min pappa kommer med? Helsingfors! Inget illa menat mot Finland men jag har aldrig hört talas om någon som åker till Helsingfors på en weekend-semester! Antar att min pappa trivs väldigt bra i Scandinavien? Förstås godkände vi inte det här resmålet.
Klänning/Mq, Klocka/Smycka

Baked a cake!

Hola amigos! Det har varit sådant regn och rusk väder här idag (vad kan man förvänta sig utav Sverige?) trots att det är trist är det lite mysigt också måste jag säga! När det är sånt här väder är det tillåtet att bara ligga inne och dra på film efter film. Jag cyklade till ica och köpte ingridienser till en tårta och tadaa! Visst blev den fin? Den var poppulär här hemma också, så nu känner jag mig lite duktig hehe. Jag har precis kommit in efter en springrunda förressten, från och med nu återgår jag till min vanliga ''grund''träning = ett springpass varje dag, jag brukar springa ca en halvtimma men det viktigaste är trotsallt att man rör på sig!
 

Lyckorus!

Jag har nog haft den bästa mys-helgen på länge! Jag brukar alltid få hemlängtan eller snarare längtan efter att få vara lite ''ensam'' men det fick jag inte den här gången. När jag kom hem längtade jag snarare tillbaka till filippa, kusten och hennes stuga! Tusen tack för helgen min sköna, du gjorde den så perfekt som den kunde bli. :D 
 
Idag har jag chillat så mycket som det bara går... Praktiskt taget gjort ingenting! Och visst är det väl härligt att ta det lungt, men det får verkligen inte gå överstyr (som det gjorde idag) har nästan dött av tristess. Usch & fy! Nu på kvällskvisten har jag iallafall tagit en lång springrunda, som var så välbehövligt och ack så skönt. Nu skall jag till stranden en sväng med vovvarna och mamma & låta dem ta ett kvällsdopp. Puss på livet! 
Haha glömde lägga upp den här bilden. Sade somsagt att vi träffat på oerhört många kåta gamlingar, verkade som det fanns någon sorts magi på den båten. Just watch the hand..;) 

Händelserik Smögendag!

Åh herre min skapare! Hur skall jag kunna beskriva den här dagen ens? Vi har varit med om så jäkla mycket! Och jag får förstås inte glömma haft så otroligt kul! Som jag ioförsig alltid har med min kära Filippa. Vi åkte till Smögen på morgonen och har spenderat hela dagen (ca 6 h?) på den lilla bryggan. Vi gick in i en affär och möttes av en ickesvensk talande expedit som visade oss vartenda litet plagg han sålde och vartenda plagg jag vidrörde var han där med sin engelska och prutade. Det var som att komma till thailand om inget annat! Nu när jag beskriver låter det förstås inget kul men i verkligheten var det verkligen det... Haha. Filippa var tvungen att springa ut ur affären så mycket hon skrattade åt expediten och istället för att springa därifrån springer hon fram och tillbaka (så att expediten märker att hon skrattar åt honom) självklart är jag den som får stå med en liten halvtaskig engelska och ursäkta min vän! ''Yeee you know, she can be little crazy sometimes, and just begin to laugh for no reason'' tillslut kunde inte jag heller hålla mig och var också tvungen att fly från butiken. Men då var såklart filippa borta, och vet ni vart jag hittar henne? Jo hos frisören! Där sitter hon så hemmastadd och bekväm och berättar dagens händelser för frisörerna i brist på personer att prata med, ja jag antar att det blir så när man är lite pratsjuk hehe. 
 
Dagen fortsatte och vi har såklart varit med om mycket mer! Fish and chips, godis, kåta gamlingar (otroligt många kåta gamlingar) vanligtvis hade jag tyckt det vart lite ohyffsat men med den åldern är det fasiken bara charmigt! Att kärleken kan hålla så länge;) Nåja, nu är det bäst för mig att sluta skriva (verkar så osocial) och ta vara på natten! Har tyvärr bara en dag kvar här och den måste jag minstsagt ta reda på för så kul har jag haft! Hoppas ni haft en jättebra helg vad ni än hittat på (festival kanske?) Vi hörs mer imorgon! Kram på er alla! 

Utkast: Jul. 07, 2012


Kungshamn

Hello godingar! Har precis avnjutit en trerätters bla, sushi som huvudrätt och lite godis därefter (efterätt). Smarrigt! Och jag kan ju inte glömma mitt superunderbara sällskap Filippa! Och hennes familj likaså. Nu skall vi sätta på en film att mysa till och tagga upp för morgondagens bravader. Står både shopping och möjligtvis (?) en utgång på schemat. Ett äventyr åtminstone;) Förövrigt har dem det så mysigt här! Jag älskar kusten, överhuvudtaget landsbyggder, idyller och fridfulla ställen med så mycket personligheter. Hemma är ju husen så jäklans trista med precis likadana utsendeen men här har alla sitt eget utseende och därmed en egen personlighet! Älskar det!
Min fina underbaring & jag på vandring runt Norrstrand
Såhär såg jag ut idag! Blus (mormors), skärp/kappahl, solglasögon/rayban

Come on and inspire!

Har suttit och läst bloggar ett tag, och jag måste säga vad vissa människor är grymma på att inspirera! Tyra och Blondinbella är nog mina ultimatium. Dem bevisar för hela allmänheten att allt är möjligt - om man vill, och man kan komma vart man vill i livet - om man vill. Allt handlar om att fortsätta kämpa, kämpa, kämpa & aldrig ge upp! Veta sitt värde och vara så jäkla säker på det. Blondinbella som äger flera företag, vissa som omsätter flera milj. per år samtidigt som hon är författare och skriver böcker. Tyra som har en framgångsrik butik på nätet, vart med tvshows m.m och som nu köpt/hyr (?) en riktigt stor & häftig hästgård som ensam! Starkt gjort! Och vi får inte glömma att deras ålder ligger runt 20. Egentligen så klarar ju faktiskt alla det, så länge man brinner för det. (Återigen vad viktigt det är att brinna för vad man gör) Gör man inte det, vad det än handlar om; skola som jobb, skulle jag hoppa av eller säga upp mig på direkten! För tycker man inte det man gör är roligt så kommer man aldrig bli bra på det heller. Tänker man efter kommer man ha mycket mer vardag än helg i livet, alltså mycket mer jobb i livet än nöjen likaså. Och jag vill ha ett roligt liv, även på vardagen! Så varför inte göra jobbet till sin livsstil? ..

Weekend i Västkusten

Haft en riktigt härligt Torsdag! Vaknade upp i lugn och ro, såg ett avsnitt Segemyhr - Har ni inte sett det måste ni! Det är den bästa serien som alltid får mig att skratta, även på dem deppigaste dagarna. Nog snackat om mitt favoritprogram, efteråt åkte jag till en vän och spenderade dagen ute i solen med henne, till en massa tjejsnack - som alltid är lika välbehövligt! Nu laddar jag upp för en weekend hos Filippa i Västkusten. Skall bli så kul att se den lilla godingens kryp-in! Och förstås vara med hela fam. Rexed! Efter en hel vecka med enbart fest och alkohol känner jag mig f*n spyfärdig med bara tanken. En helg med att meta krabbor, äta räkor, sola & bada, shoppa på Smögenbryggan och picknicka ute på en ö med båten sitter minstsagt perfekt! Åh jag blir så ivrig bara jag skriver om det.. Skulle nästan kunna leva så föralltid.. Haha. Nej men helt ärligt, hur härligt är inte livet på sommaren när mina sysslor består utav: Vakna med ett leende, sola, gå på picknick med mousserat vin och fina vänner som tillsammans taggar inför en utekväll eller snackar om förra helgens bravader. Love it! Fasiken för er som inte tar vara på detta säger jag bara. Fy! :D
Såhär såg jag ut idag! Old school kavaj, bikini-bh, virkade shorts, sjöhästenväska och rayban såklart!

Hallå världen!

Lär inte bli så bra uppdatering dem kommande veckorna för min del. Jag har nämligen lyckats ha i sönder den 4:e datorn för iår... Haha och det värsta utav allt är att det är pappas, hoppas att han stannar i Norge länge annars lär jag vara död när han kommer hem. (Fick tjata som attan för att låna den nämligen) Nåja, inte så konstigt att ingen vill låna ut tekniska prylar till mig med tanke på att dem alltid lyckas gå i sönder! Näh, tillbaka till något roligt. Jag har mailat om lite jobb i Norge, så hoppas på det bästa. Till helgen väntas väldigt roliga planer men innan dess skall jag ha fullt upp med att bara njuta & slappa! (Ja jag sade upp mig på det komunala skitjobbet) Sommaren är trotsallt till för att njutas! För tillfället strejkar jag jobb!

ac

 

Utkast: Jul. 01, 2012


True beauty

Det är sällan jag är avundsjuk på någon, men om det är någon jag är det på är det utan tvekan Chloe Schuterman! Älskar hela henne, stilsäker, kvinnlig och vacker som få. Min avundsjuka blir inte mindre när hennes mamma driver en utav Sveriges exklusivaste modebutiker... Tänk att få välja och vraka bland alla designerplagg, väskor och skor. Herregud vilken dröm!
 

PEACE & LOVE

Så, hur skall jag kunna beskriva denna vecka?... Sinnesjuk måste nog vara bästa ordet! Är hemma från en vecka i Borlänge med ett toppenbra tjejgäng! Men jag kan inte undgå från att säga; fan vad skönt att vara hemma. Har haft otroligt roligt och det är en vecka som sent kommer att glömmas! Men jag kommer nog inte åka igen, festival är lite väl mycket fest och lite väl (orent) för mig.. Haha. Nåja, man måste testa på allt och gud vad mycket människor jag träffat. Medan dem andra var ute och lyssnade på artister och festade valde jag att stanna kvar i ett tält och läsa en bok, och eftersom man rört på sig galet lite och maten & alkoholen är för onyttig tog jag en lång pw. Haha, tror ni jag känner mig som en kärring?! Jaoo. Fast några artister såg jag förstås, Rihanna var sjukt jäkla grym & även Magnus Uggla! Vilka stjärnor! Band/artister som Dada Life, Skrillex och hela köret förstår jag mig inte på, det enda man får ut utav dem är värsta huvudvärken. 
 

RSS 2.0