SÖNDAG!

Godkväll alla kära! Lite uppdatering här som vanligt, men faktiskt inte varit hemma på cirka 3 dagar, då blir det lätt så. Senaste dagarna har jag jobbat, jobbat och åter jobbat. Fick ju jobbet på Waynes där jag trivs som handen i handsken! Tänk er en kaffefanatiker på ett café, är det inte drömmen?! Jo det är det faktiskt. Förövrigt är jag ganska trött men ändå tillfredställd med livet, jobbat dubbelpass på både Waynes och Sibylla ända sedan i torsdags - så inatt väntar en riktigt fterlängtad sömn.
 
Imorgon vankas ett långt arbetspass även då (är ju ledig från skolan på måndagar, lyxigt) - och självklart skall man ta vara på tiden. Vankas jobb från 08:00-20:00, ett långt pass med andra ord!

Shiny little day!

God morgon! Strålande väder även idag. Jag vaknade upp pigg & allert redan 05:30 imorse och har fixat och trixat lite sedan dess, även städat mitt rum lite, som inte händer allt för ofta (hehe). Just nu är jag påväg mot stan för en arbetsintervju på Waynes Coffe, med tanke på att jag brinner för service och dessutom älskar, älskar, älskar kaffe - kunde inte det här jobbet passat mig bättre. Hoppas på det bästa, jag är i alla fall taggad och känner att det här kommer bli en riktigt bra dag! Skall även inviga vår-sommaren lite extra genom picknick ute i solen sedan. Har gjort frallor med goda pålägg (mycket sallad), tagit med hemmagjorda bullar och så tänkte vi köpa med lite sushi i stan. Mmm, så gott det skall bli! Det enda som saknas här är jordgubbar, choklad och givetvis champagne! Men sådana dagar har vi tid för många och mycket utav i sommar. Det längtar jag till. 


Lov?! Knappast!

Det tycks vara påsklov, men mitt schema är som vanligt lika fullbokat. Skillnaden är väl att det enbart är roliga saker denna vecka! Idag tog jag sovmorgon, åkte in till stan och njöt på en uteservering med Maya, Ida och Sofia. Hur härligt som helst! Vi kikade även runt på stan lite, och jag passade på att söka ett nytt jobb - så efter att ha presenterat mig har jag nu en arbetsintervju inobokad imorgon! Älskar när det sker saker i livet, speciellt sådant som man utvecklas på. Alla dagar har något nytt och intressant att ge!
 
Sedan träffade vi på en äldre dam som brutit benet och behövde hjälp att rasta sin vovve, efter att ha rastat och även blivit förälskad i den söta lilla taxen (påminner lite om en limpa, för att tilläggas), har vi såklart även tagit oss an uppdraget som dogwalkers ibland, för skojs skull givetvis. Vi älskar djur! Imorgon har vi planerat in en picknick då även denna lilla vovvsing skall vara en i gänget. Tror den kommer trivas bland brudar som oss! 
 
Kvälllen då? Kom precis hem från stan och Anna, jag och tjejerna grillade hamburgare och myste med vin och lite snacks därtill! Kunde faktiskt ine fått en bättre kväll spenderad i sol och värme lik sommaren - med underbara vänner och härliga snack/skrattstunder. En ultimat tisdag med andra ord!
 
Nu är det dags för mig att sussa. Imorgon vankas trots allt arbetsintervju, picknick och hundpassning! Sov gott!


Haha, Sofia blev givetvis avundsjuk på att jag och Maya funnit en tax-vän, och krävde genast att få rasta denna vovve också! 

Jag & Maya hos Anna! 
Nu hemma och myser med min egna lilla vovvsing. Givetvis den bästa av de alla. 

Gårkväll med väninnorna på jobbet!

..... Oh it's a Beautiful day! It's a Beautiful day!! Hur lycklig blir man inte? Har legat ute i solen i flera h och njutit med dogsarna som sällskap. Bästa och hårigaste sällskapet. Nu ligger jag trött och förjäklig efter gårdagen i sängen. På tal om gårdagen, det blev en söndagskväll i dimmans lilla tecken. Jag, Vicktoria och Hanna tog ett riktigt gott glas vin på en uteservering. Sol var det även, värt att tilläggas! Äntligen är uteserveringsperioden här, som man längtat, sitta på uteserveringar i timmar med tjusiga brillor och mängder av vinglas. Nästan så att jag vill säga, det är livet det!
 
Sedan blev det en trevlig, mysig, rolig, värdefull och livlig då förstås, förfest med mina kära arbetsväninnor! Natten spenderades på stans mysigaste klubb, Koriander. Hade en suverän natt med likaså suveräna människor. Så tacksam över att ha lärt känna människor som dessa, och dessutom ha turen att få spendera nätterna med spillivinkar som dessa, gör varje nattpass till ett minne blott!
 
Nu tänkte jag se reprisen av en SVT-debatt, med ämnet - att ungdomar skall vara lata (?). Både ja och nej. Ungdomar är inte lata, människor i helhet blir lata av det digitaliserade och dyra samhälle vi lever i idag. När det kommer till jobbfronten skulle jag inte kunna hålla med mindre, i dagens samhälle är vi fulla av tro och vilja på oss själva. Nästan alla jag känner har ett eller flera extrajobb, trots studier. Jag har jobbat sedan jag varit 14 bast och är ett levande bevis på; ungdomar är inte lata! Den där Bert Karlsson tycks vara en sann mytoman med en minst sagt skev verklighetsuppfattning. Vakna upp gubbe. (Det är han som predikar för detta).
 
Ida och en liten skymt av Bella innan jobbet i lördags.
Potatis och anka till lunch igår
Viktoria, Helena, Jennie, jag och Hanna (Maja tar bilden) - underbara mates!
Jennie och Johanna
 
 
 
 
 
 
 

Påskafton!

Jag gillar traditioner, det måste jag säga. Egentligen tycker inte jag att det finns något som heter överdrift med det, som svenskar kan ha en förmåga att tycka. Ju mer man firar desto roligare! Däremot är jag så dålig på att komma ihåg sånt här, struktur och minne är inte riktigt min grej. Så för mig blir det lite enkel påskmat a la Emma hos farmor, och förstås några påskägg till mina kära harar!
 
Annars då? Torsdagen spenderades på Koriander, har blivit lite till en vana! Innan vi mötte upp tjejerna tog jag och Johanna en drink ute, testade en kaffedrink (som var alldeles för söt, uuäähk). Igår hängde jag med Fia hos Luiz, sedan åkte vi hem till Fia för god påskmat! Kvällen som ni nog kan ana vankades det förstås fest. Det är ju inte alltför ofta det är hemma/lokalfester längre, så när man väl är bjuden får man passa på! Dock så stod inte Gud på min sida och jag missade sisådär två bussar. De två enda som gick. Var så nära på att traska hemåt i skyhöga klackar efter att ha väntat på den sista bussen i en halvtimme; men näh! Tänkte jag. Jag vill ut och jag skall ut.
 
Och som den envisa lilla jäkel jag tycks vara, tog jag mitt pick & pack och traskade ännu 6 km till busstationen för att kunna ta tåget därifrån. Vilket jag gjorde helt rätt i! Jag är en mysare ibland på vardagar, men finns det möjlighet att träffa vänner och nya människor, mingla och dansa - då överväger jag det alla dagar i veckan! Fick det förövrigt riktigt trevligt på tåget. För en gångs skull en suverän konduktör - jobbar man i servicebranschen så skall man vara serviceminded, alltid artig och alltid trevlig. Tyvärr har jag upplevt brist på det.
 
Kvällen & natten, blev hur som haver riktigt rolig! Nu skall jag fixa iordning mig för att åka in till stan, tänkte ta ett glas på en uteservering innan jobbet kallar!
Kaffemys hos Fia
Hann även mysa lite med mina favoriter igår!
 
 
 
 
 
 
 
 

@ Hos Johanna!

Får håret fixat och uppfräschat av världens bästa frisör, nämligen Johanna Ferming! Kunde nog inte tillbringa min torsdag på ett bättre sätt. Trodde inte att jag kunde njuta mer än vad jag gjorde nu? Men gissa vem som glider in med senaste numret av Elle och en riktigt krämig cappuccino?! Jo Johanna! Förutom detta har vi planerat en mysig kväll på Koriander, vi blir ett stort gäng på cirka 15 pers. Alltid kul! Men först skall lilla Emma beta av ett pass på LLA.  


Mmmm! Service till fullo. 
Igår blev det förressten hel hälsodag med Sara. Vi sprang ca 1 h och avslutade ett svettigt pass med ännu svettigare boxning! Stack till affären och handlade ingrideinser till rawfood chokladkaka och chokladbollar. Avslutade kvällen med sleepover hos Johanna med henne och Felicia! 

Te och morgonplugg

God morgon! Gud vad jag har sovit dåligt inatt, gick inte och lade mig förrän vid 01:00 och ändå har det varit omöjligt att sova sedan 05:00. Konstigt. Nu tänkte jag att det är lika bra att gå upp och göra någon nytta ändå. Gjorde iordning en stor kopp te och förbereder mig inför nationella senare idag med John Mayer på spotify.
 
Hoppas på en fin dag med härligt väder!
 



Hemma med desto mer energi!

Mötte upp Sara på stan för ett slitigt boxningspass a la oss. Vi är grymma, det kan jag konstatera! Slog ut varenda liten gnutta energi, nu när jag är hemma har jag dock mer energi än innan. Varför?? Jag har umgåtts med en underbar människa som skänker mängder av energi! Och inte tar!!
 
Tänkte börja skissa på talet jag har till imorgon nu. Och nix, det har jag inte gjort ännu, trots att jag sagt det, men jag är ju en sista-minuten person. Det vet ni vi det här laget. Vid närmare tanke tycker jag inte det känns som några som helst problem! Har haft en mun i 18 år och pratat nästan lika länge, borde fasen inte vara några problem att göra det imorgon heller! Prata är ju det bästa som finns i mitt tycke, efter skratta då förstås.
 
Så planerna för imorgon är även dem underbara.. Och slappa! Skall plugga njutandes på en uteservering i solen med Johanna innan NP. Ladda upp med grymt gott kaffe. Göra ett grymt sista tal i gymnasiet. Äta en grym lunch med Sara och köra ett likaså grymt träningspass med Sara. Mycket som är grymt nu numera!
 

Träning!

Efter två lektioner och lunch med klass-matsen frågade jag; "när slutar vi idag då?" (I hopp om att få någon inställd lektion..) svaret? Ehh, haha-haha, Emma! Vi har redan slutat idag. Alla andra lektioner är inställda. Alltså hur kunde jag vara ovetande om det underbara?! Sådant brukar jag ändå se till att ha koll på, men icke. Det var i alla fall en helt ljuvlig överasskning! Nu sitter jag hemma hos farmor med henne och hennes väninna Gunnel, ätit kladdkaka och gjort smoothie för att fira att denna dagen är så slapp och härlig. Jag har ju typ helg jämt numera. Skall ta bussen in till stan strax igen för ett boxningspass med Sara! Sedan plugg ikväll, men det tar man då! Leva i nuet skall man trots allt göra. 😃 
Bild från i torsdags! Älskar Koriander. Utan tvekan bästa klubben i stan som jag besökt. Jag och Eva förresten! 

Dagens look!

God morgon! Sitter i bussen påväg mot skolan nu. För en gångs skull hade jag riktigt lång tid på mig på morgonen, jag brukar alltid gå upp tidigt, men nu var det ett tag sedan... Nästan glömt bort hur härligt det är att inte behöva stressa! Åtminstone inte så mycket. Idag vankas en härlig skoldag med intressanta lektioner. Sedan skall jag hem och börja skissa på talet jag har NP i imorgon, ute i sista sekund, det är som i vanlig ordning. :-) Ha en fin dag! 

Såhär ser jag ut idag! Jeans/Lee, blus-linne/Lindex, hatt/Lindex, väska/Louis Vuitton 

Hemmamyz!

När jag klev innanför dörren idag så klev jag inte in i mitt vanliga rum, min mamma spammade nämligen mig förut med samtal om att få fixa och trixa lite (det har tagit slut med sådana sysslor i övriga huset, då ger hon sig på mitt..), tillslut svarade jag som ni märker ja, eller ja, hade jag sagt nej, hade hon gjort det ändå och jag hade blivit vansinnig. Hehe.
 
Hon har nämligen en tendens att slänga saker som hon anser sig vara ''skit'' (utan att fråga) och jag anser förstås inte att mina prylar är ''skit''. Men, denna gången skötte hon sig någorlunda, och jag blev faktiskt ganska nöjd! Skönt med ett städat rum förövrigt, städa är något jag själv aldrig gör. Är riktigt grisig och otjejig på den fronten, även om många inte kan tyckas tro det. Men jo, ordning och reda har jag aldrig haft.....
Soffan är borta och rummet är genast rymligare! Istället en fotölj och ett högre bord därtill.
Mitt i allt detta fann jag även ett charmigt litet brev från min egna lilla Ren! Jag minns såväl första ''lära-känna-övningen'' i 1an, jag har alltid vart otroligt dålig på namn och hittar gärna på egna som jag kan tycka passa till personen det handlar om.. Den leken var inget undantag, Caleb i dåvarande klassen döptes om till både Calle och Björn. Hur som haver, jag och Fia fick inget slut på vårt skratt därefter - vi hade aldrig träffats eller pratat förut, samtidigt som ingen annan i ringen förstod vad som var så himla roligt. Det sade bara klick helt enkelt! Vissa människor kommer man alltid att hålla kärt, och det vet jag att jag alltid kommer med Sofia, nu 3 år senare och vi är tightare än någonsin. Vissa människor förstås man bara inifrån och ut - utan att behöva använda ord. Min egen själsfrände.

Äntligen!!!

Wey! Vet ni hur glad jag är förtillfället? Mötte upp väninnorna för en fika i solen, ok, egentligen så skulle vi plugga men det blev inte riktigt så.. Det blev andra samtal istället! Hur som haver, efteråt trallade vi runt lite på stan. Vet ni vad jag fann?! Jo min studentklänning! Jag tycks ju vara den enda bland mina vänner som faktiskt inte fixat något ännu, studentklänning, balklänning eller smink. Men nu så, studentklänningen är hittad och väntas på att köpas! Hittade även en jacka från Morris som även den skall inhandlas. Nu är jag lite lättad! 
Den satt alldeles perfekt på kroppen - bilden gör verkligen inte rättvisa. 

Nyckeln att fånga dagen!

... Är att bestämma sig för det - oavsett vilken skitdag man haft innan, eller vilket sumpat prov man gjort. Väljer man att bestämma sig att hela tiden blicka framåt, då kan man också det. För det som har hänt, det har hänt. 
 
Man bestämmer själv vilken lycka man kan ge sig. Ok, alla har olika förutsättningar till lycka - men vi i Sverige, som faktiskt har det väldigt bra, har inga fungerande ursäkter att skylla på. Man kan alltid göra situationen till den bästa av den möjliga, och inser man det, då kommer man genast att må så mycket bättre. Tänka från bästa möjliga perspektiv, se ljuset i mörkret, helt enkelt.
 
Idag klev jag upp, var ganska trött och kunde valt att sova bort flera timmar till. Men, gjorde jag det? Nej! Att tillbringa dagen på stan, i solljus med en kaffe och en himla bra vän. Så jäkla mycket bättre. Jag gjorde mig iordning på 10 min och improviserings-sminkade mig i en provhytt.
 
När jag sedan stack till bussen sjöng jag för mig själv, och även log med det största leendet för mig själv och alla andra. Att tillbringa dagen med människor som ger dig energi (och inte tar), som får dig att känna dig grym, som får dig att drömma vildare, som får dig att sväva på moln! Det är vad man skall sträva efter i vardagen.
 
Ett litet tips till er alla.

Min älskade Sara! 


Ikväll somnar jag med ett leende på läpparna! 
 

Pw i solen!

God morgon! Vaknade för en timme sedan med dåligt humör, var inte alls på bra humör igår. Men sådana dagar måste ju också finnas. Solen är i alla fall skinande idag, så denna dag har potential till att bli hur bra som helst. Skall ta en Power walk med Olivia i solen nu och sedan kanske en tur till stan!
 
Ha en solig dag!

En outfit!

Det här hade jag på mig häromdagen. En väldigt Herve Léger inspirerad klänning (sitter som en strumpa på kroppen), höga klackar, kavaj och beige Prada saffiano-luxury tote, till det! 
 

 Nu är det dax för jobb! Hoppas ni får en bra lördagskväll också! 

Busy ladie!

Hej och hå! Eller ja, god morgon i ärlighetens namn. Vaknade inte förrän halv 4 idag, kan tänka mig att jag behövde sova ut. Igår blev det i alla fall ett dubbelpass, först på LLA - och Färjestad kammade hem segern mot Växjö! Sällan jag håller koll på vilka som vinner, men i detta fall var det lite oundvikligt, speciellt nu när de kom till final. Sedan blev det ett fortsatt nattpass med mina väninnor Hanna & Jennie!
 
Idag skall jag också jobba, men det är några timmar kvar, så jag tänkte gå till ica och handla lite godis. Är så godissugen!
Fikapaus på jobbet!
 

Toppenkväll igår och 2xjobb idag!

Halloj alla nära kära och övriga därtill! Toppen väder idag! Absolut värt att tilläggas. Jag vaknade upp hos Elin med Filippa och henne. Hade faktiskt en otroligt rolig utekväll igår! Det hänger så många olika och intressanta människor på Koriander, i ärlighetens namn. Haha, jag beskrev det för Filippa och Elin förut; ''det är som en djungel, alla möjliga sorters människor och nationaliteter!'' Så sant som det är sagt. 
 
Igår vankades fört en vinkväll med Filippa, Elin, Stina, Julia och Frida och sedan blev det förstås en utekväll (som jag skrev här ovan) kanske inte så förvånansvärt, det blir det alltid efter några glas vin, he-he. Kort sagt, en suverän kväll och jag träffade massor utav spännande människor att kommunicera med! Som i vanlig ordning blev ämnet jobb i si så där 2h... Tycker det är så intressant att lyssna på människor med mer erfarenhet! Och säljteknik är ju aldrig fel att kunna, ju fler dörrar som är öppna desto bättre.
 
Nu kom jag precis hem ifrån stan! Har käkat lite snabbt och blir snart upphämtad utav Jennifer, skall jobba på Löfbergs ikväll och sedan Sibylla inatt. Blir ett dubbelpass idag, tur att man är en pigg individ!!
 
Hoppas ni får en underbar fredag! Och njut av vädret, skulle jag gjort om jag vore er! 
Det blev champagne och vin hela kvällen! 
Skitsnack och skratt i flera h



Np avklarat!

Denna morgon startade inte alltför bra. En trött klumpeduns som mig, försov sig givetvis. Trots att jag somnade redan vid 21:00 igår, nåja, utsövd är jag åtminstone! Mamma skjutsade in mig till stan och det vankades nationella, skrift, i svenska på 4h. Låter kanske inte så roligt, men att skriva och finslipa på en text du skapat själv - med en iskall dricka och lite fika, är absolut inte så farligt! Att skriva texter i skolan har varit mitt brinnande ämne ända sedan i högstadiet, och jag är faktiskt ganska grym på det. För övrigt, är jag påväg hem för lite vila. Ikväll blir det inte ett eller två, utan hur många glas vin jag känner för! 

Utkast: Apr. 09, 2014


Möte!

Är påväg till skolan nu för ett möte med min skolläkare. Sedan skall jag möta upp Fia på stan för en fika/lunch! 

Såhär ser jag ut idag! Gammalt blandat med nytt och lyx blandat med budget. Blus/Monkl, harembyxor/Lindex, pumps/Zara, halsband/Sand, Väska/Prada. Ha en bra dag och njut av livet! 

Nostalgi man inte får nog av!

Jag vet inte vad ni gillar för serier, filmer och allt vad som finns. Personligen har jag väldigt svårt för att titta och hålla mig fokuserad på sånt överhuvudtaget, somnar däremot alltid till filmer - men det är bara för att jag gillar att höra ljud omkring mig. Känns inte så ensamt, och dessutom släpper jag tankarna som jag annars inte gör, är världens filosoferare som aldrig tycks sluta grubbla över saker och ting! Negativt och positivt förmodar jag.
 
Hur som haver! Gossip Girl i all ära, men Segemyhr är bara för underbart. Och för underhållande. Och för igenkännande. Och för roligt. Listan kan göras lång! Jag minns för flera år sedan när pappa lånade dessa filmer från min killkompis Carl, jag tänkte liksom - vad är det där för ofrestande filmer?! Jag brukar inte gilla Svensson Svensson och sådana filmer med enbart skratt, men efter någon timmes tittande var jag som fast, så fort jag ville skratta, visste jag vad jag skulle kika på - jo, Segemyhr! Så det blev ju till en tvångsrutin. För vem älskar inte att skratta?
 
Nu har jag visserligen tappat bort dessa filmer för länge sedan... Som förövrigt var Carls, ha-ha. Men, det är sånt som händer ursäktar jag mig med. ;-) Man är ju trots allt inte mer än människa! Natten för min del spenderas i alla fall framför datorn, youtube & Segemyhr - jag rekommenderar alla som älskar att skratta - Give it a try!
Det handlar om Cilla och Fredrik som är sambos. Fredrik lite överfin och skall alltid visa upp sin prydaste sida. Jan-Olof och Anton som är inneboende, båda väldigt lustiga, den ena ett sexuellt freak och den andra lite småkorkad - tillsammanas blir dem en grymt rolig kombo! Jag vill fasen gifta mig med Fredrik!
 

04/8

 
God kväll! Haft en strålande tisdag idag, trots att det tycktes regna utomhus.. Det är ju faktiskt himla mysigt! Om man tar vara på vädret på rätt sätt, givetvis. Jag åkte till skolan för en riktigt soft skoldag (inte helt fel), skrev ett prov och åkte sedan till solariet i detta lilla rugg. Provet gick väldigt bra (utifrån min egna magkänsla, och den stämmer till 99,9% alltid).. Därför belönade jag mig med en mystisdag dagen till ära. Ok, vem skall jag lura, skulle belönat mig själv ändå...
 
Något jag är nöjd över på mig själv nu är i alla fall min fräscha bränna! När jag tänker efter, hur klarar man sig under dessa likbleka månader?! Jag brukar ursäkta min oskönhet på vintertiderna att jag går i ide.. Hehe. Den här veckan ser förövrigt riktigt rolig ut - som i vanlig ordning! Jag har alltid ett fullspäckat schema, jag förstår inte hur människor som inte har det, klarar sig, jag skulle tuppa av utav tristess.
 
Imorgon blir det ännu en lugn skoldag! Därefter lite mys på stan med Fia och Johanna, tänkte ta en sushilunch (haft abstinens efter det idag) och förstås några kaffepauser på det, kring stadens små fik. På torsdag vankas utekväll med väninnorna och hela helgen jobb! Ser faktiskt fram emot att jobba, ödslar så sinnesjukt mycket pengar på mina lunchar-varje-dag-och-hundra-fika-vanor på stan. Men, som sagt pengar är bara ett verktyg för allt man uppskattar och vill ha i livet! .
 
Nu skall jag sova. Hoppas ni också haft en mysig dag i rugget!
 
Två bilder som får mig att längta tillbaka! Eller längta framåt till; 1, midsommar och härliga sommarkvällar. 2, tjejmiddagar och massor av vin! Här var vi hos Manda som fyllde 18 år.
 
 
 
 

EN TRÖTTARE MÅNDAG

Godkväll allesammans! Det har vart lite uppdatering här på bloggfronten, men det blir lätt så när schemat är fullproppat - och jag som dessutom har en tendens att bli inneboende hos väninnorna... Mja, det är väl den stora anledningen. Så jag tänkte berätta vad som hänt de senaste dagarna!
 
Eftersom vi skickade in gymnasiearbetet förra veckan - beslöt vi oss ett gäng tjejer för att gå ut och fira detta tillsammans! Eller ja, det var väl ganska givet att gymnasietidens största arbete skulle firas. Hur stort det skulle firas var dock inte lika klart. Vi tänkte ta några glas vin/drinkar på Koriander, men det slutade förstås med att vi var där hela natten - första gången jag var på deras nattklubb och jag gillade den verkligen. Supermysig stämning och gud vad jag uppskattar känslan av närheten till alla människor där inne, förstår ni vad jag menar?! Små skrymslen, ok skrymslen kanske var lite att ta i, men hela klubben förvandlades till en liten festlig myshörna - vilket jag tyckte var en bra kombo som mysare!
 
Fredagen spenderades på stan, från morgon till kväll! Solen skiner som sagt alltid i Karlstad, och invigningen på helgen - blev inget undantag. Så självklart såg jag och väninnorna till att fånga dagen! Det blev glass efter glass efter glass och ännu mera glass. På kvällen hängde jag med Filippa, Amie, Martin & Oscar och gjorde tacos. Jag har aldrig förut varit en tacos-fanatiker, har alltid tyckt det varit en ganska ''tråkig'' och uttjatad rätt, men jag har ändrat mig, det har nästan gått och blivit en liten favorit för mig. Inte festmat, men mysmat absolut! På kvällen blev det ett nattpass med Viktoria och Josefin.
 
Lördagen till ära spenderades till en början i sängen - hur skönt?! Sedan tog jag och Filippa en lunch på stan och strosade runt lite. Filippa som är ett litet geni var som vanligt tvungen att traska hem för plugget som kallade, jag själv, som är livsnjutaren själv, tog en fika med Jossan på Sandys innan jag åkte till Felicia F & Johanna för lite mys med godis innan ännu ett nattpass väntade!
 
I söndags hängde jag hemma hos Olivia med henne och Filip. Vi spelade Anden i glaset, ni som känner mig - vet att jag är en otroligt naiv men ack så nyfiken person, så andar och övernaturlighet är såklart inget undantag. Det fascinerar mig till max, jag tror på att världen är magisk och tror man det - så blir den också det. Vad som inträffade när vi spelade Anden i glaset var dock inga roliga saker, vi stötte bara på onda andar, och jag hade rejäla svårigheter med att sova inatt. Ha-ha!
 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Sovit ett bra tag under dagen (kunde ej sova igår..), träffat Filippa på stan för att köra ett pass på sats - usch kan ni förstå att passet blev så jobbigt att jag; var tvungen att springa på damerna och spy?!  Jo, det hände! Sedan gick jag och solade innan jag åkte hem. Nu tänkte jag sova, är lite trött.
 
Puss och kram, hoppas ni alla haft en fin dag! Påhittigt litet rim!
Nicole och Meja på Koriander i torsdags. Fina!
Jag och Ida! Verkar dock bara vara jag som mer än gärna ställer upp på en bild (hehe)!!
Eftersom man har världens bästa schema (!!!!) och är ledig både måndagar och fredagar, var en solig dagen efter given i stan!
En otroligt skön position var att luta huvudet mot Ammies ben..
Lördagslunch med Filippa på Kebabhouse!
Frozen Yoghurt med godingen Jossan :)
Och tillsist även på jobbet har glassperioden börjat! I somras hade jag de största och onyttigaste glassarna.. Äntligen har jag fått en likasinnad glassdåre! Let me introduce; Hanna Ringsby!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REKORDSNABBT & REKORDIDIOTISKT...

Jag är klar!!! Japp, jag syftar självklart på gymnasiearbetet! Arbetet som skall tyckas vara det största och viktigaste vi har under vår gymnasietid. Och jag kan säga såhär, jag råder er inte att börja ett dygn innan inlämning med det; ni kommer få stressa häcken ur er. Det har jag gjort! Jag trodde aldrig att jag skulle bli klar, men here I am! Vilken skön känsla! Rekordsnabbt och rekordidiotiskt som jag själv sade.
 
Nu har vi bara nationella prov i Svenska kvar och lite små inlämningar! Och i ärlighetens namn så ser jag fram emot Svenska-proven, speciellt det muntliga framförandet, jag tycker att det är riktigt kul att få utvecklas inom tal/argumentation i skolan - och gör det så ofta jag kan! Det börjar faktiskt kännas sakta men säkert att studenten närmar sig i kroppen... :-) Jag är nog dock den enda i min krets, som varken hittat bal eller studentklänning! Nåja, än är ingen skada skedd. Finns trots allt lite tid kvar!
 
För övrigt så har jag haft en strålande dag med väninnorna. Tog en morgokaffe med Johanna på Carli (godaste kaffet), lunchade därefter på Grodans uteservering med Felicia & Johanna - vårkänslorna var verkligen på topp. Sedan spenderade jag dagen med Fia på Waynes i några timmar! Jag brukar dock få myror i benen efter ett tag, men fikar man med Sofia.. Då går det inte att lämna fiket, hon vägrar att gå, ha-ha! Det hon vill ha är påtår efter påtår på kaffet. Vi må vara lika på många plan, men när det gäller att sitta still är hon banne mig brutal. Det är som att det sitter klister i rumpan på henne.
 
Nix. Nu är det nog bäst för mig att sova! Börjar tidigt imorgon och har en lång dag i skolan. Sov gott!








 Och Fia i ett hungrigt skick... 

RSS 2.0