Lov?! Knappast!

Det tycks vara påsklov, men mitt schema är som vanligt lika fullbokat. Skillnaden är väl att det enbart är roliga saker denna vecka! Idag tog jag sovmorgon, åkte in till stan och njöt på en uteservering med Maya, Ida och Sofia. Hur härligt som helst! Vi kikade även runt på stan lite, och jag passade på att söka ett nytt jobb - så efter att ha presenterat mig har jag nu en arbetsintervju inobokad imorgon! Älskar när det sker saker i livet, speciellt sådant som man utvecklas på. Alla dagar har något nytt och intressant att ge!
 
Sedan träffade vi på en äldre dam som brutit benet och behövde hjälp att rasta sin vovve, efter att ha rastat och även blivit förälskad i den söta lilla taxen (påminner lite om en limpa, för att tilläggas), har vi såklart även tagit oss an uppdraget som dogwalkers ibland, för skojs skull givetvis. Vi älskar djur! Imorgon har vi planerat in en picknick då även denna lilla vovvsing skall vara en i gänget. Tror den kommer trivas bland brudar som oss! 
 
Kvälllen då? Kom precis hem från stan och Anna, jag och tjejerna grillade hamburgare och myste med vin och lite snacks därtill! Kunde faktiskt ine fått en bättre kväll spenderad i sol och värme lik sommaren - med underbara vänner och härliga snack/skrattstunder. En ultimat tisdag med andra ord!
 
Nu är det dags för mig att sussa. Imorgon vankas trots allt arbetsintervju, picknick och hundpassning! Sov gott!


Haha, Sofia blev givetvis avundsjuk på att jag och Maya funnit en tax-vän, och krävde genast att få rasta denna vovve också! 

Jag & Maya hos Anna! 
Nu hemma och myser med min egna lilla vovvsing. Givetvis den bästa av de alla. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0