10 REASONS WHY OWNING A CHANEL 2.55

Det har gått över 50 år sedan som Chanel classic började säljas, och än idag, är den lika eftertraktad som innan. Det är en väska som aldrig kommer att gå ur modet, den är stilig och klassisk - och har bevisat att den är och kommer förbli tidlös. Societetsdamerna på 60-talet bar den med stoltlhet, och fashionistorna idag likaså.
 
För mig är Chanel den mest respekthyllade designer någonsin, hon har alltid kört på en stil - enkelt och elegant. Hon har sett till att det hon skapat är för alla tider, det skall vara modernt och förbli modernt - tidlöst. Ett mode ur mängden, som inte bleknar med tiden. Tillskillnad ifrån dagens samhälle där det finns 100-tusentals mer vägar att gå och möjligheter att få, var det inte så på 30-talet då Coco Chanel växte upp, Chanel växte upp i ett mansdominerat Frankrike med fattigdom i blodet. Hon sjöng på barer för att tjäna sitt levebröd, även där kallade hon sig Coco. När Coco Chanel fick chansen så tog hon den, hon träffade en adelsman - uttnytjade honom för att ta sig ifrån hennes läge i livet, men hon började för guds skull inte att bära fjäderhattar och cirkuskläder som de andra med möjlighet till pengar gjorde (för att visa upp dem). Nej, enligt Chanel såg det cirkusaktigt ut och hon ville trots allt inte vara en del i cirkusen! Det stod hon fast vid, även fast hon hade chansen att visa upp - hon hade också en adelsherre som gav henne det hon ville ha. Hon ville ha sitt eget - det hon själv skapade. 
 
Det tog inte allt för lång tid då de andra societetsdamerna utomlands började uppmärksamma Chanels enkla och opyntade hattar, de bad om privatbeställning och det ordnade Chanel med glädje. Tillsist var societetsdamerna i Paris även de tvugna att erkänna beundran för Chanels stil och kommande design, konst. Hennes uppmärksammade stil ledde till hennes första hattbutik för över 100 år sedan. Något som bara var en början på hennes och världens revolution inom modet. Chanel var före sin tid och kommer aldrig att bli efter. 
 
1. Varje år höjs Chanel classig flap bag, 2.55 ca. 30% i värdet. Det är en investering. 
2. Varje stilig kvinna vill och bör införskaffa en Chanel 2.55. 
3. Den blir tacksamt gammal. Chanels lammläder är utav den bästa kvalitee, en 25-årig använd väska tycks fortfarande se som ny ut. 
4. Alla världens designers inspireras av Chanel. 
5. Chanel tänkte på dig när hon skapade 2.55. Den skall nu och föralltid passa till alla tillfällen. 
6. 2.55 är en ''flap bag'' som behandlar dina värdesaker i väskan med säkerhet. Du behöver inte oroa dig för tjuvar.
7. 2.55 är utrustad så att du skall finna dina värdigheter smidigt. Ingen vill rota i sin väska en evighet. 
8. Boy ‘Capel’ var Chanels första kärlek (adelsmannen i texten ovan) och han hjälpte henne med att skapa sin första butik. En väska med kärlek. 
9. Tidlös design.
10. Just because you CAN! 
 
 

Baka baka liten kaka...

Hej & hå! Kvällen till ära har jag spenderat i köket, har agerat bagare! Vi har nämligen en kurs i skolan där vi tar med fika en gång i veckan, och imorgon så är det min tur. Jag tycker att det är en riktigt bra idé, det gör liksom hela lektionen roligare - och dessutom behöver vi alla en liten sockerkick ibland! Speciellt på en lång skoldag!
 
Imorgon vankas som sagt en lång men rolig dag. Skola i totalt 10 h, då jag även har mattehjälp i 3h efter skolan. En sak som jag ser fram emot imorgon är i alla fall; en utekväll med vännerna! Skall jobba natt hela helgen, och i mitt tycke gäller det att ta vara på festligheterna. Nix, det var bara en liten uppdatering om vad jag haft för mig ikväll. Vi hörs mer imorgon, nu skall jag sova. God natt och dröm sött!
 
 
 
Skulle baka Chocolate chip cookies, men det blev inte riktigt som tänkt.. Körde på en muffinformar då jag tycker att det är fräschare och det blir så kladdigt annars, nu verkar det ju dock ha gått och blivit Chocolate chip muffins och inte kakor alls... Nåja! Recept och regler är tråkigt, egna idéer är roligare.
 
 

Måtto: förena nytta med nöje

Mitt egna pluggmåtto brukar alltid börjas med nöje och avslutas med nytta. För att göra tråkigheter så måste jag förvandla dem till roligheter, med andra ord, belöna mig själv rejält, ta många pauser, bada, läsa tidningar, bli peppad, föräta mig på godis med rättighet och dagar som dessa då jag bestämmer mig för fotbad, morgonrock från spa (ger lite extra-känsla), ansiktsmask och ett glas iskallt Pepsi max (min favoritdryck).
 
Jag är duktig på det här med att lyxa till det i vardagen, och vet precis hur viktigt det är att njuta av livet. Även i trista dagar! Tänk om jag skulle bli påkörd och dö imorgon liksom - då dör jag hellre med plugg, fotbad och lena fötter i samvete än ett ångestfyllt plugghuvud. Vem håller inte med! Hehe, visste väl det.
 
Nåja, till saken. Har gjort färdigt två alldeles försenade inlämningar - men jag lämnade i alla fall in dem! Bättre sent än aldrig. Och tänkte nu sätta på uppföljaren utav Hunger Games (2an), somnade ifrån den igår nämligen.. Återstår att se hur länge jag håller mig vaken idag!
 
 

Prada

Denna fantastiska väska fick bli min! Och jag är så KÄR i den. Ni vet väl att jag kikat på denna ett tag? Jag lovade mig själv att när jag åker till Stockholm då köper jag den. Inga om och men. Vill man ha något, då skall man ha det, i mitt tycke. Väskan har alldeles perfekt storlek och har utrymme för en laptop (ifall man skulle vilja), två stora fack med blixtlås och ett desto mindre med blixtlås. Väskan består utav Saffiano-läder som har en unik karaktär, men också tydlig funktion som går hand i hand med vår designfilosofi. Den präglade ytan gör lädret extremt slitstarkt och närmast omöjligt repa. Blixtlåsen och loggan är gjord av mässing med överdrag i äkta guld.
 
En väska med finaste lyx och främsta kvalité. 14520 kronor.
 
PS. Väskan är mycket beigare och ljusare i verkligheten. Fick inte till färgen på bilderna. Första bilden är den väldigt mörk och andra bilden är den för gulaktig. Helt omöjlig att få den så perfekt på bilder som den är i verkligheten! Eller, så är det mina fotografikunskaper som inte är de bästa... He-he.

En helg i huvudstaden

God morgon! Jag vaknade precis upp efter en lång natt (och även morgons..) välbehövlig sömn! Vi har tillbringat helgen i Stockholm och har knappt hunnit sova! Men, det var verkligen en helg värd att vara trött därefter, jag behövde verkligen komma bort lite ifrån Karlstad och vardagen lite. Det behöver vi alla ibland! Vi har kikat i butiker, ätit gott och tagit många goda drinkar - såklart festat också! Första kvällen blev en flopp gällande nattklubbar, andra kvällen blev desto bättre och absolut mer galen! Vi var på Collage och Viktoria. :)
 
Och jag gillar att man har så himla mycket tid på sig här borta. Det känns som att dygnet har fler timmar! Vi kom liksom hem från shoppingrundorna vid 7, vilade ett tag, gjorde oss iordning i lugn och ro, drack iskalla glas vin i mängder och drog inte ut förrän vid 12- halv ett, och vid 6 kom vi tillbaka! Nattlivet passar mig alldeles utmärkt! Jag älskar Stockholm och tycker det är en helt underbar stad, speciellt när man spenderar den med människor man håller kärt.
 
Just det, jag köpte även en drömväska! Skall visa er den i ett eget inlägg sedan. Det är den värd att få!
Sofias käke gick förstås ur led och virriga typer som oss fick tvunget ta t-banan hit och dit..
Vi blev serverade dricka inne på Prada
Första utekvällen körde jag på kjol, blus med stora axlar och höga stilettklackar!
Vi var inte så bra på det här med små portioner.. Ha-ha gubben intill; ''ja nu kan ni verkligen äta'' Lol.
 
Min stjärna <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In the school

Sitter på nästsista lektionen i skolan. Har en lång dag idag! Tänkte skriva färdigt lite grejer i skolan till en kaffe på stan innan hemfärd. Imorgon åker jag & Fia till Stockholm över helgen så måste tvätta och packa lite ikväll. Alla mina kläder är smutsiga numera... Tack vare att jag aldrig tvättar ioförsig, hehe.
 
 
Jag och min favorit <3

BOX BOX BOX

Halloj! Sitter i bussen påväg hem, och självklart passar man då på att blogga lite. Dagen har gått SÅ fort. Suverän skoldag. Två lektioner som inkluderat ett besök på Konsumentverket samt en intressant föreläsare på lektion numero dos. Efter skolan tog jag en mysig fika med Sofia & Maya (tycker man förtjänar det innan träning hehe). Så som ni förstår vankades ett boxningspass med min fightigaste fighter, Sara! Grym träning och perfekt avslut på en Lill-lördag. Nu skall jag hem, plugga, dega och läsa tidningar! Hoppas ni haft en bra onsdag!
Vi blev bjudna på fika på vårt lilla skolbesök. Det var verkligen ett roligt sådant med trevliga anställda! Haha, bara jag som brukar irritera mig på otrevliga människor?? Speciellt arbetande sådana.
Jojo & jag påbörjade förstås dagen med en latte. Ett måste.

The little things in our weekdays

What a wonderful day! Och för er som undrar, nix jag vet inte varför jag skriver vissa fraser på engelska, förmodar att jag gillar variation.. Hur som helst, idag har vi haft en lugn skoldag. Typ haft en vanlig lektion och resterande filmtittande. Helt underbart skall jag säga! När man får softa så skall man minsann göra det!
 
Efter skolan hängde jag på stan lite med Ammie och Sofia, vi har skrattat och flummat i sisådär tre timmar. GOD how I adore those girls. När man är med sådana människor känns allting i omgivningen bara så oviktigt. Sofia sade liksom att jag lät som en ''kråka'' och såg ut som en padda (? vad hon nu tycks mena med det..) hela tiden, men jag kunde inte bry mig mindre... All ocharm i världen är värd skrattiga dagar. Jag tycker visserligen att jag är charmig när jag är skrattar, om andra tycker det är en annan femma (hehe).
 
Nu ligger jag hemma och tar det lugnt till tusen! Fick en tidning på posten som jag tänkte slöläsa nu, för visst är det något speciellt med en riktig jäkla papperstidning?! Gjord av ren materia! Bara släppa elektroniken för några minuter och koppla av. Och till det förstås - doftljus, ljuset jag provar idag kommer ifrån Byredo och heter ''Cotton Poplin'' - det doftar helt ljuvlig bomull, jag får en lyxig hotellkänsla av det, vilket jag älskar. Fick det av Carl när jag fyllde år!
Ett litet sött ljus! Skall nog köpa ett till när jag kommer till Stkhm! Det finns bara att köpa på NK nämligen. :)
 
 

God natt!

Då var ännu en snabb helg förbi, kan inte förstå att dem alltid går så ruskigt fort..... För fort! Man brukar ju säga att det går fort när man har kul, men jag har minst lika roligt på vardagarna också, men de går minsann långsammare! Kanske är för att roligheterna är blandade med lite ångest på vardagarna - eller för att jag sover way to much på helgerna. Med andra ord, hela tiden, ha-ha.
 
Denna kväll har jag i alla fall bockat utav lite plugg. Skrivit färdigt en engelska-uppsats som jag skall provskriva imorgon, samt donat med nytt CV & personligt brev. Sökte ett nytt jobb häromdagen nämligen! Dock gick jag förstås in spontant som vanligt, utan papper och dess nödvändigheter. Tycker dock oftast att man presterar bättre vid spontana tillfällen, jag både pratar och framför mig bättre. Lite go with the flow! Om ni förstår vad jag menar.
 
Nepp, nu skall jag sova för att orka upp imorgon. Har ju sisådär 18 år senare förstått att sömn är viktigt, he-he. Så nu skall jag sova tungt i hela 5,5 h (ok blev inte så mycket ändå). God natt!

Mot jobb!

Haft en mysig dag idag! Förvrängde kvällsmyset till dagsmys istället, man får göra det när man jobbar nätter (så man inte går miste om något)! Tittat på filmen om Monica Zetterlunds liv och ätit massa gott med mamma, farmor och vovvarna. Tyckte dock inte Monica Z filmen var särskilt bra (tycks vara den enda som tycker så hehe), tycker dem har lagt upp hennes liv riktigt sorgligt och främst visat dåliga sidor av henne. Som den lilla nörd man är, googlade jag info om henne efteråt - familjemedlemmar och vänner verkar inte alls hålla med om karaktärerna i filmen. Såsom hennes pappa för ett exempel! Visst, kanske inte så lätt att skapa en film och göra alla nöjda - MEN, handlar det om en biografi där karaktärerna tycks vara döda, ja då skall det fasen stämma.                                   N.                                                             Nu sitter jag i bussen påväg till jobbet. Kommer lite tidigare så tänkte göra mig iordning där! Min beiga jacka är smutsig så fick improvisera med en gammal jacka från Canada Goose (viktora hata mig inte, ha-ha)! Slutade använda den då alla fjortisar började använda fake som jag irriterade mig på, ville inte bli ihopkopplad med dem, ha-ha. Ok, jag avskyr fortfarande fake, det är en smutsig branch. Folk står och klagar på jackor med päls, varför klagar inte folk på fake-industrin? Som uppmuntrar människor att utnyttja behövande i hemska arbetsförhållanden, svältande, fattiga, människor och barn som inte kan tacka nej. Det är minst lika illa det. 


Dagens look!

Hej alla nattugglor där ute! Mamma har precis hämtat mig från ett nattpass på jobbet, sitter i bilen och äter godisrester. Alltså, något som är farligt inom resturangbranschen är lätt all mat, fasen omöjligt att vara det minsta nyttig! Ioförsig är ju det lite grejen med jobbet, äta mycket gott, och jag har ingen tanke på att bli nyttig ännu som tur är, ha-ha. Förövrigt var passet lika underhållande denna kväll/natt, börjar bli en vana när jag och Viltoria jobbar, flumma oss igenom passet.. Vi lär leva ett tag till kan jag konstatera!  :)  Såhär såg jag ut idag förresten! 
Blus ifrån Hunky Dory, jeans från Lee, Ugg Australia och armband från Matilda Edblad. 
Och ytterkläder (trots fruktansvärd kyla) min favvokappa från Monaco Club och tuff väska från Marc by Marc Jacobs. 

Brunch med väninnor

Hej och välkommen kära fredag! Hur underbart känns det inte med fredag? Alltid lika underbart. Morgonen startades som vanligt med en ljuvligt go' brunch. Just got to love it... Brunchar är numera mitt tecken på att helgen är kommen! Igår somnade jag förövrigt redan vid 8 pm, vilket resulterade i en urpigg och fräsch Emma! Sömn är verkligen viktigt i vardagen. Nu sitter jag på bussen och mobilbloggar (många stavfel skylls på det) - skall hem och plugga färdigt på en filosofi-uppsats och sedan iväg för ett nattpass. En vanlig fredag för mig med andra ord! Önskar er en härlig fredag! 

Scones, olika ostar, frukt och bär, olika juicer, smoothie, kaffe, american pancakes, sylt, glass, sirap, marmelad, kakor och choklad. Japp, vi går all-in på brunchen kan man säga. Det enda som saknas om något är champagne! 

Viggo är också med! 

Ny vecka nya möjligheter!

God morgon alla kära! Sitter i skolan på sista lektionen. Jag som alltid tyckt att denna dag varit ur-soft tycker att det kommande vår-schemat är helt underbart! En lektion på måndagar, tre hårda skoldagar och sedan ledig de flesta fredagarna. Riktigt drömschema som väntar med andra ord! Nåja, idag skall jag beta av ett litet pass på jobbet och ikväll är ingen kväll jag ser fram emot - matteplugg hela, hela kvällen.... Efter denna kvällen skall jag aldrig någonsin plugga matte igen. Det är en bra deal med mig själv tycker jag.
 
Nästa helg åker jag även jag och Fia till Stockholm! Ser fram emot en weekend i huvudstaden med min bästa väninna, vankas god mat, vilda utekvällar och förstås huvudgrejen; mycket, mycket shopping!!
Jag & Fia på min 18-års fest :-)
 

En sen natt och en tidig morgon

Hej mina vänner! Tänkte uppdatera lite om min helg som varit, nu när jag ändå är hyffsat pigg och förstås vaken! Fredagen påbörjades på underbaraste, ljuvligaste vis - med brunch! Att det var med mina wonderbra klasskompisar försämrade förstås inte morgonen. Vi åt gott och pratade om välbehövliga saker i flera timmar, för att sedan kila till skolan för en ynka och simpel lektion! Perfekt start på helgen.
 
Lunchade på ikea med farmor och trallade runt lite på stan, på kvällen blev det en middag och dryck på Frost med min bästa väninna, Filippa! Pratade och skrattade i flera timmar, lika behövligt som alltid. Som pricken över i:et denna kväll vankades ett nattpass - ett otroligt, otroligt, roligt sådant! Ha-ha, jag glömde för det första byxor till jobbet (och jag hade klänning på mig) - vilket ledde till att jag fick lite panik & fick stå i klänning de första 40 minuterna. Ok, kanske inte låter så farligt för er! Men jag kan intyga - det VAR det! Speciellt så jag fick packa in mig själv för att dölja så mycket som möjligt... Som tur är fick jag låna ett par byxor att Viktoria! Räddaren i nöden kan man faktiskt säga. Och återigen, så jäkla roligt jobbnatt - vi skrattade precis hela tiden!
 
Idag, lördag - hör och häpna. Jag har nog aldrig sovit så länge som idag. Gick upp vid 12 (som jag brukar efter ett nattpass) eller ja, Fia ringde och väckte mig så jag hade ingen chans att få sova längre, haha.. Men! Direkt hon lade på blev jag rastlös och tänkte kika lite på en film - slutade med att jag somnade till klockan fem! Klockan fem!! Snacka om att jag var utvilad till jobbet ikväll då? Jodå, det var jag! Förövrigt var det ett riktigt bra nattpass med väninnorna Jennie och Hanna idag också! Fasen så underbart det är att ha vänner på jobbet!
 
Nu är klockan sisådär 06:00 på morgonen och jag tänkte snart gå att lägga mig, ha-ha. Känns som att det är på tiden! Imorgon väntas matteplugg med Filippa (hon har lovat att hjälpa mig) lyckligt lottad med ett geni till vän!
 
God natt alla vänner och ovänner. Sov gott!
Brunch i fredags
Brunch hos Meja, ha-ha förövrigt - kolla Mejas tjusiga ansikte på denna bild!!
Middag med min älskade!
Och tillsist en bild från inatt. That's how we rule!! Softination på topp med mina workoholics;-)

9 januari

Godkväll, god natt, eller vad nu som tycks passa! I alla fall, hej på er!
 
Gud vad veckan gått fort. Visserligen har vi bara haft två skoldagar, så det kanske inte är så konstigt, men det är alltid skönt med en mjukstart. Dagen idag har faktiskt vart riktigt bra! Både i skolan och utanför. Träffade många vänner och mådde alldeles prima! Kikade runt med Johanna på stan och handlade lite nya fynd från rean (skall visa er när jag får mobil, till veckan!) och självklart fikade vi världens godaste kakor -  Subway's kakor. Alltså, det är nästan så att jag vill dö, så goda de är! Ha-a, tyvärr onyttiga också, men det är en annan femma!
 
Efter skolan, ok skäms nästan över att säga detta - MEN, jag var på handledarkursen för körkort idag. Och nej, jag har inte gjort den ännu, börjat öva, börjat köra eller knappt börja tänka på körkort (i ärlighetens namn), kalla mig lat om ni vill - men fasen vad det lät tråkigt tyckte jag. Så jag har helt enkelt skjutit upp på övandet i några år och några månader. Men som jag sade till Meja förut, vi är trotsallt bönder här.. Det är därför det är en sådan jäkla hets på körkort, i storstäder däremot - där kan de allt dryga några år om de vill utan något som helst bekymmer...
 
Det jag ville komma fram till med mitt lite flummiga inlägg var att; det är alltid en början! Väl på handledarkursen tyckte jag att det var hur intressant och roligt som helst! Ställde massa frågor (ibland lite korkade sådana) men det gjorde åtminstone timmarna trevliga och det är det viktiga!! Ledaren tyckte förmodligen jag var en jobbig idiot, men det struntar jag fullständigt i! Bortsett ifrån det har jag satt mitt mål på körkort i slutet av Mars. :-) Ahh vad jag längtar tills jag kan få vara chauffören på en roadtrip med vännerna!! Eller en simpel sak som bilen till jobbet!
 
God natt käraste vänner! Vi hörs imorgon. <3
 
 
 

ORKAR EJ...

Skolan har börjat. Motivationen för att gå till skolan, finns fortfarande kvar, inte överdrivet stor sådan - men den finns och den orkar. Däremot, motivationen till de jobbiga kurserna såsom; matten, finns orken inte överhuvudtaget. Problemet är bara att det är ett måste, jag måste orka och jag måste klara det. Orken till gymnasiearbetet behövs förövrigt inte heller nämnas, förmodar att ni kan tänka er att den inte heller är speciellt stor, ha-ha.
 
Arbeten, ansträngningar, krav och förstås ångest, jag är så trött på alla dessa behag och känslor! Det jag kommer sakna med gymnasiet är all sammanhållning, hela umgänget. Det jag inte kommer sakna är alla krav och för all del, all jäkla ångest. Ångesten tar mitt liv, känns det som ibland. Ungdomar och vuxna som gått ur gymnasiet och skall tala ''vänta tills du blir arbetslös, vänta tills du får jobb!!'' - inte illa menat så förlåt för detta, men släng er i väggen! Jag har jobbat sedan jag vart 14 bast och har inga som helst problem med det. Att jobba är underbart. Trivs man inte? Ja, då byter man jobb! Vill man så kan man! Det skall vara kul och leva, det skall vara kul och jobba - brinna för någonting, utvecklas och känslan att få stämpla ut för dagen. Vilket man faktiskt aldrig gör i skolan, skolan är ett heltidsjobb som man aldrig får ledigt ifrån. Men det är ett måste.
 
Förövrigt, eftersom jag redan sagt förlåt några gånger i detta inlägg - kan jag lika gärna göra det igen! Förlåt för detta deppiga inlägg. Men ibland får man lov att klaga. Sista tiden har det varit dålig uppdatering. Mycket har hänt och jag har lärt mig rejäla läxor. Nyår firades in med mina närmsta vänner och avslutades med en stulen iphone i en taxi. Kunde blivit ett bättre avslut, men det finns människor som har det värre!
 
Några dagar senare vankades ännu en utgång.. Denna gången blev min kära plånbok stulen! Alltså hur otur får man ha? Min plånbok från Burberry som jag köpte för flera år sedan - som är värdefull för mig. Med flera tusenlappar som skulle sättas in på ett sparkonto som jag tyvärr aldrig hann göra. Vilket ledde till att en slarvig idiot som jag tänker: ''äsch då, det går nog bra för en kväll!'' Det gjorde det uppenbarligen inte. Ett värde på ca 12 k totalt och jag var av med det. Visst, får jag skylla mig själv - men fan vad det sved och helt ärligt, fy för människor, fy för denna värld. Finns det ingen karma? Var precis vad jag tänkte. Morgonen efter, vad tror ni inträffar?!?! Polisen ringer och det är en man som lämnat in den, med alla kort, kontanter, plånbok i behåll! Jag har nog aldrig varit tacksammare och dessutom lyckligare. Var lyckligare än innan! Vilken ängel och vilken ärlig människa som tar sig tiden att lämna in ett sådant värde och inte bara behåller det. Fick då precis hopp om mänskligheten igen, det finns ärliga människor. Och karma, det tror jag definitivt på igen! Gud ville bara ge mig en läxa, och den var - håll koll på dina saker din slarviga människa! Och en läxa, det har jag minst sagt lärt mig.
 
Nåja, det var en liten kort summering på vad som hänt de senaste dagarna! Bortsett ifrån dessa händelser har det förstås blivit ett antal myskvällar, vinkvällar på stan, jobbdagar och jobbnätter, festkvällar och firanden! Som i vanlig ordning, hehe. :-)
 
En bild från nyår! Även den enda sådan (min mobil blev ju tyvärr stulen, tråkigt med alla kontakter & bilder som försvinner...). Vi firade nyår hos Louise med tre-rätters middag för att senare festa in kvällen.
Vinkväll med Emma & Malin innan en utekväll i vår kära lilla stad! Förutom att min plånbok blev stulen.. & även funnen! Så var kvällen helt underbar! Vi pratade i timmar om allt mellan himmel och jord. Jag är lite trött på förfestar som innebär hets om alkohol och bara massa fylla. Det kommer man knappast närmre varandra på. Här satt vi på mysiga och varierade resturanger, drack vin och åt tapas - pratade om betydelsefulla saker som berör oss, för att sedan sätta pricken över i:et på kvällen - ett dansgolv, människor och Champagne.
Jag och Emma
 
Firade finaste Sara på 20-års dagen! Tog sedan ett glas vin ute och planerade himla frestande resor framöver!
Myskväll med Ida och Filippa. Detta är en förjäklig bild i mitt tycke - men jag bjuder på den ändå! Det är trotsallt vi på den, det kärleksfulla lilla teamet, vilket även gör denna bild lite fantastisk.. En myskväll med ''nyttiga'' godisar (vad vi trodde och kände oss duktiga) som sedan inte visade sig vara så nyttigt, he-he. Tanken var åtminstone god och vi försökte!
 
 
Nu skall jag kika på Gossip Girl. Hör senare!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0