God natt!

Då var ännu en snabb helg förbi, kan inte förstå att dem alltid går så ruskigt fort..... För fort! Man brukar ju säga att det går fort när man har kul, men jag har minst lika roligt på vardagarna också, men de går minsann långsammare! Kanske är för att roligheterna är blandade med lite ångest på vardagarna - eller för att jag sover way to much på helgerna. Med andra ord, hela tiden, ha-ha.
 
Denna kväll har jag i alla fall bockat utav lite plugg. Skrivit färdigt en engelska-uppsats som jag skall provskriva imorgon, samt donat med nytt CV & personligt brev. Sökte ett nytt jobb häromdagen nämligen! Dock gick jag förstås in spontant som vanligt, utan papper och dess nödvändigheter. Tycker dock oftast att man presterar bättre vid spontana tillfällen, jag både pratar och framför mig bättre. Lite go with the flow! Om ni förstår vad jag menar.
 
Nepp, nu skall jag sova för att orka upp imorgon. Har ju sisådär 18 år senare förstått att sömn är viktigt, he-he. Så nu skall jag sova tungt i hela 5,5 h (ok blev inte så mycket ändå). God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0