MIN DAG

Japp, såhär ser min dag ut i bilder. Direkt hem från skolan väntas plugg. Andra världskriget och musik. Dock har jag musik prov imorgon men endast läst på om Förintelsen, för den här boken var så jääkla intressant! Utan att överdriva en utav de bästa böckerna jag läst. Finns otroligt många detaljer i den som jag inte hade en aning om. ''Om detta må ni berätta om'' heter boken, tackar Henrik för den!

NYTTIG SÖNDAG

Idag har jag gjort riktigt bra saker. Jag startade dagen (natten så att säga) klockan 05 på Scandic, skulle slutat vid tolv men jobbade extra tills fyra istället. Blev oerhört trist och jag var dryg som katten eftersom jag som vanligt inte kunnat sova. Men men, jag skall inte klaga! Fick reda på att vårat projekt blivit inställt, eftersom det var så många utav oss som inte kunde komma. Skönt att inte behöva stressa i alla fall. Har precis kommit hem och tänkte övergå till plugget. Har liksom prov på Tisdag och ytterligare fyra prov veckan därefter, så hinner inte med så mycket fritid just nu. Eller ja, skolan är min fritid. Har inte åte något heller och är jättehungrig och när jag kommer hem så finns det självklart inget lockande. Funderar på att beställa hem kycklingsallad.. Mmm. Är det bara jag eller längtar hela Sverige också utav att se Solsidan? Lätt min höjdpunkt på Söndagar!


MITT DRÖMHEM

Nu skall jag visa er mitt absoluta drömhem. Följ mig in i drömmarna läsare.


Såhär ser utsidan ut på mitt drömhem. Det är verkligen min stil. Jag faller inte så mycket för den moderna stilen utan mer klassiskt och gammaldags. Jag tycker att den moderna stilen bär på mycket tomhet, på det här huset syns det klart och tydligt vem det är som bor här. Egen personlighet! Viktigt! Älskar precis allting på huset.

Ett kök i den här stilen. Jag gillar färgen på träet på kökmöblerna, dock inte ensam om.. Det här är ett ''typiskt'' kök som har tagit Sverige med storm. Det bryter av lite med utsidan på huset som är väldigt vackert, elegant och köket mer snyggt och kaxigt.

Badrummet i ungefär samma stuk. Det skall vara många stora speglar, vilket bilden saknar.
Dessutom har jag ett krav på en designad toalett, den skall vara fyrkantig. Såg det i en film en gång för länge sedan och jag älskade badrummet, så allt badrumsnack härmar jag efter den filmen!

Såklart en walkincloset! Säkerligen alla tjejers dröm. Ett måste är att den skall vara väldigt ljus, som på bilden. Den skall lysa! Dock tycker jag att den saknar lite elegans, hittade ingen bättre bild. En kristallkrona istället för det andra patrasket borde göra susen. Samt större lampor och gardinerna skall vara långa och vita, samett. Bort med blomman och fram med smink/smycken.

Like this!

Sovrummet. Total älskar täckena, lite prinessessa. Den här sängen till några stora fönster, från mark till tak. Ur läckert!
En stor spegel mitt emot sängen.

Perfekt!

DRÖMMAR

Något som jag alltid varit intresserad utav är hus/design. Vem vet det kanske är en liten gömd arkitekt intuti mig ändå? ;) Har haffat upp dem absoluta drömmarna gällande hus. Och tillsist gjort en sammansatsing på mitt ultimata drömhem! En fördel med att bo utomlands kan vara för de stora prisskillnaderna på hus. Sverige har ett ganska högt medelvärde angående kostnad på hus, tack vare isoleringarna, värmen och så vidare.
Råder er att flytta varmt och bo rikt!

Otroligt elegant hus. Gillar staplarna, det rundade taket och svängarna på huset.

Det här huset är så ''so me'' ungefär. Hittar inte ett fel på hela huset. Formen, dekorationerna, staplarna, fönstena, färgen ja allt är perfekt. Ett litet + om det hade varit i lite större format, även på bredden!

Ett väldigt modernt hus. Älskar de stora fönstrena och själva färgen på huset.
Rymligt och öppet! - för att det ser lite dystert ut och lite väl modernt för min smak.

Nu drömmer jag verkligen som ni ser! Haha, gillar husets personlighet och ''udda stil'' perfekt att inspierars utav den asiatiska stilen. Dock vill jag inte ens veta prislappen på huset.

Ännu en gång ''so me'' ett plus för husets personlighet, inhägnaden, dekorationerna och svängarna.
Livfullt och elegant helt klart.

FREDAG!

Känns SÅHÄR skönt med helg. Jag har klargjort och lämnat in både Svenskan och So:n.
Det som återstår nu är musikprov, sedan ett litet uppehåll och det är dags för nationella igen, dock är det Svenska nationella så jag vet att det kommer gå galant. Inget jag behöver oroa mig över! Tog följe med Jennifer hem, vi gick förbi ica och köpte massvis med gott tills ikväll.. Mums. Ligger i soffan nu och dricker pepsi max och tittar på Top model, slockar vilken sekund som helst. Min efterlängtade powernap börjar kännas läglig. Ikväll skall det iallafall tränas med Jennifer, we're fit for fight! Janell pratade lite om att komma, men det verkar inte bli något utav tyvärr. Hur som helst så är jag hundvakt så kan inte planera något allt för stort.. Har fått några förslag och förfrågningar och allting låter super trevligt. Tyvärr nog så måste jag avböja allting kära vänner... Nu skall jag hoppa in i duschen.
Hasta la vista!


Såhär såg jag ut idag. Lägg märke till mitt lockiga hår! :D

Att vara sjuk är inte så enkelt!

När man är sjuk skall man mysa ner det i sängen till en mängd olika klassiska filmer och sluka i sig glass i mängder, bli ompysslad hela tiden och kunna begära vad som helst utan att det låter konstigt. Så enkelt är det absolut inte längre! Jag vaknar upp med huvudvärk, känner att jag måste iväg till skolan men verkligen inte kan! Ligger och inte gör någonting alls i flera dagar samtidigt som jag bär på känslan ''fan, nu missar jag det här också'' jag får inte kugga det'' Usch fy helsike vilken jäkla smärta det är!! Som grädde på moset får man reda på att flera uppgifter skall vara inlämnade + att jag har missat ett nationellt prov. Härligt! På sista terminen måste allting gå galant och skolan har inte alls börjat så fantastiskt som jag hade tänkt mig. Jag finner inte min motivation till någonting. Hm, någon som vet hur man finner motiveringen igen? Jaja, skall göra det jag kan iallafall. Göra klart krönikan, försöka leta upp SO:n och något mer som jag inte minns. Typiskt.. Hehe.
Hoppas ni får en trevligare kväll än mig.

Moaaaah..


CLUB NORDIC KARLSTAD!

Största festen för oss ungdomar i hela Karlstad, arrangeras av Club Nordic i Mars.
Alla kommer att vara där, absolut inget någon får missa!
Kända DJ:S och artister kommer uppträda och hjälpa till att genomföra fetaste kvällen!
Come and shake some ass teenagers' ;-)


GAMMLA GODINGAR!

Är det bara jag som är helt förälskad i gammal musik? Liksom mina vänner (tjejvänner) har alltid tyckt att min musik är rent ut sagt kass. Men killar däremot, dem brukar alltid tycka om den. Lite knäppt, så killar och tjejer vad tycker ni om min senaste favvo? Jag blir alltid rå taggad när jag lyssnar på det och kan springa runt med pennor som mic:ar och dansa loss i hela huset. Just då tycker jag själv att jag är jävligt snygg! Haha, tur att ingen ser mig kanske.

Favoriten just nu
Lena Philipsson: Han jobbar i affär
http://www.youtube.com/watch?v=TUXWrUbry_w


Visa stjärnor dör aldrig ut. Lena PH, du är legend!

Älskar bilden!


Jennifer, jag & Lina
Total diggar den här bilden, blir alltid så glaaaad när jag ser den.
Kanske för att kvällen var så ROLIG minstsagt. Hehe.
Längtar till helgen, skall träffa en barndomsvän som jag inte träffat på hur länge som helst.
Jobba och ses angående vårat hemliga projekt;-) Fortsätta planera på en riktigt oslagbar kommande tjejkväll om några veckor också. Har redan planerat den såväl, och har några till ideer som jag skall dela med mig utav till dem andra tjejerna. Kommer bli minnesvärt känner jag på mig. Än så länge har vi planerat förätt, middag, efterätt och lite mingel tillsammans. Sedan en reejäääl utgång som skall leda till en riktigt oförglömlig helg. Älskar att planera! Då har man alltid något att se fram emot, när man sitter i skolbänken och bara känner känlsan ''JAG ORKAR INTE MER'' Glädje till vardagen helt enkelt!

Världen borde aldrig förlåta sig själv

Att andra världskriget är en utav männsklighetens grymaste, elakaste, hemskaste händelser någonsin är ingen nyhet. Efter att jag har sett på Krig och hågkomst, har jag ändrat uppfattning ännu en gång. Jag har nog aldrig sett någon mer beskrivande och hemskare film. Den tog oerhört många timmar, men den är verkligen sevärd. Jag trodde redan att jag var förstodd om allt som skett under Andra Världskriget, absolut absolut inte. Det hemskaste och värsta som kan hända en människa. Och jag har inte ens varit och besökt något läger, inte ens fått uppleva det? Det är ingen annan än den som upplever det själv som kan känna den fruktansvärda känslan, så obeskrivlig är den. Man tror att man vet, men egentligen vet man ingenting.
Tyskland, eller Nasisterna så att säga. Borde aldrig förlåtas. Efter att ha tagit så många liv, utfört experiment, plågat, torterat, kränkt, en stor del av världen så förtjänar dem ingenting annat än hat.
Och nu, då. 2010: Sker valet i Sverige, nu kom det ett rasistiskt parti med i riksdagen. (Sverige Demokraterna) Som får vara med och bestämma. Då undrar jag vad tänker ni med människor?
Är det här vad vi vill? Skall vi bli som dem andra nasisterna? För Sverige Demokraterna är nasister, rasister.
Jimmie Åkesson är en politiker precis som Adolf Hitler, och Jimmie gör precis samma som Hitler gjorde.
Hitler var en mycket skicklig talare, politiker och självklart gick han inte ut med det första han gjorde ''vi utrotar alla judar'' Det förstår ni också hoppas jag? Och det gör inte Jimmie heller, han är en politiker och han vet hur han skall ta till sig folk! Självklart kommer det masstal med röster till honom på grund utav vad han säger, och han säger inte hela grejen och vad han vill att det skall leda till. Så är det alltid.. När människor kommer i kriser behöver vi någon att skylla på och denna gången är flyktingarna drabbade.
Nonono! Jag råder er att ta reda på fakta och läsa om partiet innan ni öppnar munnen. Jag är helt säker på att Sverige Demokraterna aldrig skulle varit med i riksdagen om alla visste vad dem snackade om, om alla kunde partiet från grund och botten. Lär er människor!!


JEANSHETT!

Jeans klär verkligen till allt. Så himla fräscht och snyggt på det också. Alla tiders!
Har fixat till en riktig söt sommaroutfit, såsom jag gärna skulle klä mig.
Klänningen är från Topshop - ca. 380 kr. De supersöta skorna från H&M för endast 299 kr.
Och solbrillor & pärlarmband, finns både i budget och märke. Det behöver inte vara dyrt för att se snyggt ut.



SOLSTRÅLAR!


Älskar er så mycket mina underbara luffsar! Bäst i världen ♥♥

Måndagschill!

Veckans mysigaste dag är fullbordad med Solsidan, varm choklad + två gosiga vovvar nerbäddade i sängen! ♥ Kärleeeek. Tyvärr så måste jag ge mig ut på en lång promenix med dem sedan, Eric skall få äran att hjälpa mig med ipod:en! Har lyckats tömt den.. Finns inga låtar kvar, bara sådär.. Knepigt. Hade Nationella muntligt i Engelska idag och nja, bra gick det inte tyvärr. Hann inte färdigt med det så skall fortsätta med det imorgon, hoppas på en bättre magkänlsa efteråt då. Eftersom proven är ända från grunden går det inte direkt att plugga in det, gäller bara att ha fokus och vara riktigt laddad. Tittar ut genom fönstret och det är redan kolsvart, usch vad jag längtar till sommaren.. Jag är inte tillämpad för att leva i vintermiljöer. När jag blir 18 skall jag aldrig tvinga mig leva i något sådant här skitställe. Jag ska bara njuta och leva livet, göra precis vad jag känner för. Flytta utomlands! Nåja, skall fortsätta titta på Solsidan nu. Ha det så bra sötisar:)
 


Jobbar

Har jobbat sedan 06, så nu slutar jag.. Skööönt! Är så himla trött, ingen människa kan ana. Sovit tre timmar inatt och har haft fullt upp med 200 danskar idag. Måste säga att jag verkligen stormtrivs på jobbet, alla människor här är supertrevliga och det är dessutom ganska många unga, så det finns mycket att snacka om! Har fått låna ett hotellrum som jag skall softa i tills mamma slutar. Ibland har man tur;) Hoppas jag hinner hem till vårat projekt, annars får jag hoppa det denna gången. Vore ändå jäkligt skönt faktsikt. Anyway.. Skall återgå till mitt utvilande nu. Puss på er!!


BÄSTA HUMÖRET

Allting går så jäkla bra för mig just nu. Precis som det skall! Känns precis som att hela världen ligger i mina händer..
Har bestämt mig för att springa vårruset iår igen och även tjejmilen i Stockholm. & denna gången vara med och tävla och jag skall förstås kamma hem vinsten. I just know it! Springtävlingar är nästan gjorda för mig, det gäller bara att kämpa. Vem som helst klarar det! Bara man finner själva glöden, och den har jag haft i hela mitt liv. Nåja, nu skall jag ut och jobba lite, göra lite nytta utav min ledighet. Fick ett extrapass på Scandic kl 06 imorgon bitti, härligt! Pengar sitter alltid perfekt. Det lilla extra som förgyllde min dag var Herrman med sin blöta puss. Älskar er vovvar!! Älskar livet!


Lördag

Sitter hemma hos mig, precis käkat lite lasagne. Var så gott som tvungen att smaka pappas mästervärk.. Alltid lika stolt av sina maträtter! Inget som han borde skryta över dock, haha. Skall snart kila tillbaka till farmor och hjälpa henne att städa lite. Först och främst en dusch.. Så jag åminstone känner mig lite fräsch. Imorgon väntas vårat hemliga projekt med hela gänget återigen. Så kul! :D




Bilder från en mysig Fredag:)

Minnesvärd kväll!

Kvällen var lika bra som förväntat, dock så saknade jag två pinglor. Snyft..
Såg en jättebra film, riktigt humoristisk för en gångs skull. Har kört med överflöd utav romantiker och skräck känner jag.. Lite enformigt. Proppade såklart i oss godis i mängder, känns som att min mage står ut minst några meter iallafall! Haha. Efter filmen stack vi och käkade på kebabhouse, var lika gott det också.
Men min mage som redan stod ut minst några meter såg nu ut som Mount Everst, på bredden.
Jaja, ibland förtjänar man att vara lite onyttig! Det är liksom Fredag, hihi.
Vi hade dessutom jättetrevligt och mycket att prata om och enheldel skratt på köpet!
Planerade in att köra på en riktig fest framöver några veckor, då hela verkligen hela gänget skall vara samlat och även utgång senare på det. Vi umgås inte alls lika ofta som förr, då var det här dagligen. Synd att det är så, det passar perfekt med lite planer och förändringar. Känner på mig att det kommer att bli super!
Har dock inga bilder att bjuda på som jag tog förut, förstår mig verkligen inte på den här datorn. Fruktansvärt svårhanterlig om ni frågar mig! Ack ack.. Elektriska prylar alltså.. Hoppas ni nöjer er med några från häromdagen!
Nu skall jag snart kila till pöms, är så himla trött. Dags att ta igen lite sömn!
Imorgon vankas jobb all day long.. Inte direkt något jag ser framemot, men pengar sitter alltid bra.
Dessutom kan jag pusta ut med att jag inte har något skolarbete att plugga in, så jääävla skönt!
Ååååh.. Vad jag njuter. Sportlov om fyra veckor också teeenagers, skall planera in något riktigt kul.
Kanske Stockholm, Göteborg, Selma Spa? Hm.. Godnatt på er sötisar! :)


Just nu!


Äter barnmat, banan och mango som kvällsmat. Ur gott! Vitamnrikt och nyttigt.
Innehåller endast 50-70 kcal beroende på vilken fruktsort man väljer.
Tips till den som vill gå ner i vikt!

Kärlek till er mina vänner!

Haft en sådan ur mysig dag på stan med min älskade Jennifer. Har jag sagt att jag tappat ''shoppingsuget''? Jag tycker inte alls att det är lika roligt längre, bara jobbigt med av och på med kläder. Men idag, gick det som på en dans! Blev förälskad i de första kläderna jag hittade (är kräsen) och när jag provade dem satt dem så jäkla perfekt! Väl när jag skall gå fram till kassan visar dem sig vara ett antal hundralappar billigare än vad jag sett. Hur glad blir man inte då på en skala? Det kunde absolut inte börjat bättre. Hämtade även ut min kamera som jag lämnat in på lagning, fick en sprillans ny. Inte helt fel! Dock behöver jag den inte eftersom jag köpt en filmkamera. Den har ett värde på 2000 svenska riksdaler, om någon är intresserad får ni gärna höra av er. Funderar på att sälja den! Köpte även slingfärg så håret skall bli levande och fräscht, resultat får ni se imorgon! & lösnaglar.. belive it or not. Har alltid haft så långa nalgar och klarar verkligen inte att gå med korta, det gör till och med ont! Usch. Jag har såklart lyckats klämma några utav dem, så var tvungen att klippa av dem alla.. men snart är dem tillbaka igen! Som tur är. Sedan tog jag och Jennifer en stor kopp varm choklad, bara myste och snackade. Vilken härlig dag. Den har varit helt perfekt:).
Längtar så mycket tills imorgon, då skall hela vårat tjejgäng vara samlat.. Gå ut och käka och se på bio.
Kommer bli så trevligt, var ett tag sedan vi gjorde något tillsammans så det kommer förmodligen finnas mycket att tala om. Ni skall veta att jag är så glad och överhuvudtaget tacksam över att jag har er! Så mycket kärlek jag kan ge till er, ni är värda guld för mig!

Här har ni några bilder



Dag på stan med bästis

Har varit hos farmor sedan igår kväll. Har anmält mig till jättemånga olika tävlingar. Haha, jag har blivit värsta rå taggad på att vinna efter att jag vann på TBS. Någon chans har man alltid! Sedan tittade vi igenom de nya klädeskatalogerna. Hm, Ellos & Halens. Kanke hittade tjugo plagg som jag är förälskad i på HM och när jag räknade ihop kostnaden blev det bara någon ynka tusenlapp. Budget är inte fy skam alltid! Har fotat lite bilder också, men kan tyvärr inte dela med mig utav för jag förstår inte grejen hur man laddar upp dem. På den här datorn alltså! Att tekniska prylar inte är min grej är inte någon nyhet, hehe. Skall in till stan med Jennifer om någon timme också. Köpa en outfit tills imorgon, ta en fika och lite sånt där stanhäng ni vet! Haha. Skall hälsa på våran vän som inte mår så bra också. Sedan skall jag hem och hämta lite saker som jag behöver för att tillbringa en helg hos farmor. Skönt att slippa 120 snorungar och föräldrar..


BLI MEDLEM!

<a href="http://www.pointshop.se/?ref=7087013"><img src="http://www.pointshop.se/images/ads/se/PointShop_v2_300x250_se.gif" border="0" alt="PointShop.se"></a>

Bli medlem här, samla poäng och få gratisprylar.
Allt ifrån, presentkort på Stadium, Mcdonalds, Sfbio & mycket mera.
Det behövs inte göras allt mycket! Enkelt och snabbt.
Jag använder mig utav det, rekomenderar!!

19 JANUARI

Vaknade i tid idag! Wiho! Klockan sex, så jag har kunnat ta det hur lugnt och rofyllt som helst, skönt. Hatar att stressa!
Skall lämna in två uppgifter idag i skolan, sen är det färdigt för veckan. GOTT! Already weekend ;-)
Hänkar på Jennifer efter skolan, vi skall göra våran egna special ''oboy'' så att säga. Mmmm!
Redan vid 17 tiden skall vi ner mot kommunen och anågende ett litet hemligt projekt, jag&JM har varit så duktiga och samlat in ett gäng så att hela grejen kan utföras. En ledtråd, vi skall stå på scen!
Sedan ska jag somna sött i tid ikväll. Imorgon vankas en dag på staden med JM&HA skall leta efter en outfit på fredag, nytt navelsmycke och lite smått & gott. Skulle gärna vilja hälsa på Daniel också, som måste piggna till snart
Förresten, jag är ovän med min kamera, det blir jättesuddiga bilder hela tiden. Så var den inte i början?! Har nästan testat alla inställningar på den som finns också. Om den fortsätter såhär, skall den jäkla kamerasnubben få en rejäl utskällning.
Hehe, har inget mer på hjärtat. Ha en superbra dag ladies&gentlemen'!

Jag alldeles nyss.. Kvaliten kan man knappast skryta om. Skit kamera!


Sånt är livet

Helst av allt skulle jag vilja krypa ihop i min säng med 2 gosiga vovvar till en film & varm oboy. Men icke då.. Måste ta tag i massa annat, sånt är livet trots allt. Inte en dans på rosor hela tiden! Mamma kom och hämtade oss ifrån skolan och sedan dess har jag bara bläddrat i olika språkresekataloger och käkat lite kycklingsallad, yummie! Och språkresan till Usa är inte dåligt frestande heller;) Man får gå på disneyland, besöka L.A, Hw, Boston m.m surfa, besöka FBI:s högkvarter, shoppa och ja det finns så otroligt mycket. Om inte Usa skulle jag valt Frankrike, mmm fasiken så kuuul! Nej, nu skall jag återgå till vardagen. Skall ta en snabbdusch sedan måste jag kila hem till farmor och skria ut lite papper, skönt att få det överstökat iallafall. Gjorde dessutom en insändare i skolan idag, valde att skriva om Ideal. Gick super bra! + Att nästa vecka börjar nationella muntlig i Engelska, tur nog är engelska ett utav mina bättre ämnen och så roligt. Så det bör nog gå ganska bra. Jag ska öva på lite grundord som är lätt att glömma nu innan.. Vore typiskt om man skulle få blackout mitt i provet. Nep, jag ska vara förberedd! Har varit ensam hemma ur länge tills Eric och hans kompisar kom, men denna gången var jag listig!
Så fort de grep tag i dörren låste jag. Så dem kom inte in, där fick de stå och frysa tills de gick till någon annan. Ibland är jag lite evil minsann;) Hehe nejdå.. men dem är ju alltid här, dem känner mig. Dem vet att jag är lite busig. Hihi. Jag och JM hade även vårat eget kalas i badhuset idag och firade med massvis med varm choklad och snackade om ditt och datt. Känns så gott att det visade sig vara så!! Nu är jag på åter bra humör igen, Tack Jennifer dessutom som alltid står ut med mig även när jag ringer mitt i natten och är super jobbig. Vänner är till för att lyssna på problem. Bland annat!
På Fredag vankas bio och käk i stan med 5 andra super coola brudar! (L) 



INSPIRERAS



Saker som inspierar. Jeansväskan både enkel och läcker. Perfekt på sommaren när man skall till stranden!
Enkel att göra också, bara att klippa och trixa i ett par gamla jeans. Sedan är det endast fantasin som sätter sina gränser.
Hur som helst, det är vad jag sysslar med på textilen iallafall!

Kvällsmys

Avslutar denna dag med Solsidan, gud vad de är roliga. Alltså, ni är hjältar kära skådespelare. Ni har gjort mig odödlig, för ett gott skratt förlänger livet och jag kan inte sluta skratta.. Hihi. Solsidan, Segemyhr och Svensson Svensson. Love it!

Nu är det bäst jag skyndar mig till stora sängen, jag har nämligen en liten konkurrent när det gäller den fronten.
Herrman är en jävligt snabb liten figur som alltid lyckas vara först upp och ta upp en hel dubbelsäng för sig själv.
Ioförsig gör det inget, för jag älskar ju att gosa med min lilla knubbis!
Godnatt säger jag och Herrman hyllding ;-) Puss på er medborgare!

MÅNDAG

Avskyr slappa skoldagar, särskilt när man får hur mycket plugg som helst att göra men inget på lektionerna. Känns som att det bara är onödigt, vilket inte är en bra känsla! Tog följe med min Jennifer hem. I skolan idag har vi även planerat att det blir tjejkväll på Fredag förhoppningsvis! Det är så tråkigt under veckan om man inte har något roligt att se framemot.. Nu är iallafall min vecka räddad;) Thank you girls' ♥. Har tänkt att få i mig lite mat och sedan börja plugga.
Däräven mysa med mina gosegrisar någon gång där emellan, fan vad jag älskar er..

Jag a la skola, eller hur det sägs..

Söndag

Helgen har gått SÅHÄR fort. Fast det hör väll till det vanliga, hur som helst. Har precis duschat, skall torka håret och göra mig iordnig lite samt packa. Sedan skall jag till farmor och tjäna lite pengar + plugga. Utföra lite nyttigheter! Just det, kommer nog få jobba på Scandic endel helger i fortsättningen också.. Och om jag sköter mig (som är en självklarhet) kommer det förmodligen leda till en ny nivå. Nice! Ikväll vankas zumba lektion med Angelica, hennes mamma & syster. Skall bli kul att variera med träningsmetoderna lite. Till helgen hoppas jag på en tjejkväll med klasskompisarna, var så länge sedan sist. Miss it!
 
Gammal bild. Minns den här kvällen såväl, verkligen ett minne. Vilka fjortisar dessutom;)


LÄMNA OSS IFRED PÅ MORGONEN

En sak som är så jääääävla irriterande på morgonen är när det ringer. Hallå? Kan man få vakna upp ifred, tack?!
Och en sak som gör hela situationen ännu mer frustrerande är när dem aldrig slutar ringa, det bara kommer samtal efter samtal. Jag hajar inte vad som är så svårt att förstå? Om det inte svarar i telefonen, då är personen antagligen inte där eller så vill hon/han helt enkelt inte prata i det läget. Live us alone idiots!!

ÅRETS HUVUDNYTT!

Årets snyggaste modething på huvudet är utan tvekan mössan med pälsboll. Så sjukt läcker!
Jag blev absolut tagen på direkten, måste ha den. Bara måste ha den!
Det som är lite synd men ändå lite bra med den är att den bara går att finna i stora städer så länge.
Det som är bra är att man slipper se alla andra gå runt med exakt likadan huvudbonad som man själv, ibland vill man faktsikt vara lite ensam med det man bär. Det trista är att skall man behöva åka till Stockholm för att köpa den? Och riskera att den till och med är slutsåld på de ynka affärerna den existerar på.
Fast eftersom den är så poppulär och har tagit Sverige med storm kommer det såklart in nya mössor och inom en snar framtid klär den varenda butiks skyltfönster.


Titta på den! Blir förälskad på direkten ♥ Äkta päls är såklart ett måste.


TRÄNINSVÄRK

Fy satan vilken träningsvärk jag har. Trodde den skulle bli lite bättre efter simningen som mjukar upp kroppen, men icke då! Nu har jag träningsvärken sedan sist och dessutom en ny från simningen igår, som tur är bådar det bara gott! Eftersom skolan tar upp sådan enorm tid hinner jag inte med så mycket mer på dagarna. Jag har precis kommit ur duschen och skall snart återgå till plugget. Efteråt väntas den traditionella filmkvällen. Imorgon är det boxning och mys med jennifer som gäller. På lördag öppet hus på TBS med min lilla Angelica förhoppningsvis (?). Det är väl vad jag har planerat just nu, får helt enkelt återstå att se vad resterande tid erbjuder.
Ps. Idag kommer jag troligtvis få besked angående Scandic. Håll tummarna för mig kära vänner. ♥

fina vän!


ONSDAG

En slitsam dag avklarad! Skolan var inte alls lika rastlös som igår, vilket bara var bra.. På idrotten klarade jag ett nytt moment, ringarna. Är inte så teknikfull utav mig och verkligen ingen cirkusapa heller. Men det gick faktsikt, bara efter något ynka försök. Förvånade mig själv! På lunchen stack jag och Jennifer och fixade en sak, iallafall så har vi ett litet nytt projekt på ingång;) Verkade mycket intressant och framförallt kul, tror att dem andra kommer gilla det också. Efter skolan stack vi och bättrade på brännan lite, som var super skönt nu när det är så kallt. Solarium är absolut en av vinterns höjdpunkter. Vid 17:00 tiden stack vi för ett simmpass, som var både väldigt skönt och välbehövligt. Den fruktansvärda träningsvärkan bara försvann med vinden så fort jag kastade mig i vattnet, ganska otroligt. Perfekt sätt att mjuka upp kroppen på! När vi begav oss hemåt kilade vi förbi ica och köpte semlor, eller bara jag. Mumma! Väl när jag kom hem var det både bullbak och giffelbak som pågick i 34:an. Jag kunde inte motstå att hjälpa till lite eftersom min bullar alltid blir lika oslagbara. Jag skulle nog vinna ''bakmästerskapet'' om jag medverkat i något sådant. Haha. Shit, vart tar tiden vägen? Den bara rusar iväg. Klockan är redan 21:30 och nyss var den sju. Dags för mig att påbörja mitt onsdagsmys. Jag som tyckte att jag var i sådan god tid hemma. Men nähärå! Nåja, nu skall jag sätta på en film som Jude Law har huvudrollen i, om inte filmen är bra har jag trots allt världens hunk att spana in!

Åter till vardagen

Jo tack, visst märks det att skolan börjat igen. Har redan biologi läxa tills imorgon, So tills nästa vecka och Engelska att jobba på. Som tur är har jag inget i häcken! Och de arbetena som vi jobbar på, speciellt So:n är nästan skapat för mig.. Lätt som en plätt! Hur som helst, kom hem ifrån hockeyn för en timma sedan ungefär. Och kan säga på direkten att det var bland de sämsta matcherna jag sett, orkade inte ens se hela matchen. Nåja, bra kämpat ändå killar! För övrigt, fy fasiken vad skönt det känns att återfå rutinerna! Love it. Dessutom måste jag verkligen ge byggarteamet ett rejält beröm, för jisses vilken skillnad på skolan det blivit & väldigt mycket bättre! Det gjorde ni bra! Hel nöjd med spegeln på toaletten föressten, nu kan jag spegla mig i dagsljus. Stort plus! Haha. Träffade också alla efterlängtade klasskompisar idag, och vi har en liten planering om Gustavsvik i Feb, låter toppen! Jag har även ägnat lite tid att ladda upp några bilder, som ni skall få ta del utav. Sen skall jag date:a kudden, skola imorgon. Sov gott alla söta!

Jag jämt nyss!

Min lillebror och min herrmis<3

Back in school!

Godmorgon!
Jag är uppe med tuppen, värsta morgonpigg. Ångrar att jag gick upp så tidigt eftersom jag suttit en timma och inte gjort någonting alls. Att sminka sig och gå hel piffad till skolan känns så ovärt, obekvämt med smink! Dessutom inte alls bra för huden. Har suttit vid datorn och druckit en latte, skall snart gå och göra en till. Mums vad gott det är. Är redan pigg men det skadar aldrig att vara lite piggare. Msåte be Eric om hjälp att fylla ipoden med musik, för på något konstigt vänster har jag lyckats tömma den med musik. Inte bra, det är ett måste på vardagarna.
Jag är inte alls så motiverad till skolan som jag brukar vara tyvärr. Jag kanske finner motiveringen när jag är tillbaka, förhoppningsvis. Skall bli kul att få klasströjorna om någon vecka iallafall, fick till min autograf jäkligt snyggt måste jag säga. Ikväll blir det hockey med Jennifer (Heja Grums!) och sedan slappa till någon film, om vi inte fått med något plugg hem förstås. På Söndag dessutom skall jag börja dansa zumba med Angelica, hennes mamma och syster. Kul med lite variátion på träningen! Nu är det dags för mig att hämta en till latte och fortsätta digga Markoolio. Sedan kila iväg till skolan. Skall bli roligt att träffa alla klasskompisar! Ha en suverän dag medborgare.


Grym dag!

Jag har haft en grym start på veckan! Träffade en saknad vän, tränade stenhårt, bättrade på brännan och ett hemmaspa på det. Jag känner mig så fräch nu! Underbar känsla:) Då kommer jag till skolan fräch imorgon!
Mamma har frågat Scandic om jobb till mig nu, så nu gäller det att hoppas på det bästa. Isåfall vore jag världens lyckligaste! Nu skall jag kila till sängs, att sova tillräckligt tycker jag är väldigt viktigt. Puss och godnatt.


NU KÖR JAG!

Nu börjar mittt hälsomsamma liv återigen. Slut på allt annat. Och jag kommer förstås klara det!
Har börjat min morgon med grape fruit juice och brokolli (stavas?). Kan inte förstå hur brokolli kan vara så jäkla gott och nyttigt samtidigt? Hmm. Jag skall snart fräcsha till mig lite för sedan skall jag och Jennifer dra och bättra på brännan lite och efteråt köra ett hårt och riktigt slitsamt gympass. Bastu och hemma spa på det också såklart.
Längtar över att få träffa min lilla älskling :D. Vi har inte träffats allt mycket på lovet, så nu är det dags att gottgöra det! Imorgon börjar skolan också, jag längtar faktsikt lite. Det skall bli skönt att få tillbaka rutinerna igen och göra någon nytta på dagarna. Back in business simply. Sista terminen på högstadiet också, nu jääävlar kör jag stenhårt!

Jag och min goding i Stockholm ♥


Letar!

Okej gott folk, en sak är säker. Jag skall inte underskatta arbetslösa något mer, att hitta och få jobb är inte så lätt som jag trott. Det kommer inte som ett brev på posten som jag hade fått för mig. Det är faktsikt väldigt svårt!
Ideer kryllar det utav i mitt huvud, men när det gäller att fullfölja och slutföra dem blir det genast sjukt svårt. En idee som jag fick häromdagen var att jobba i Norge, det finns liksom ungdomar i min ålder som sommarjobbar där också. Men med en betydligt högre lön! Kollade upp lite löner/h. Att rensa fisk tjänar jag ca. 130 spänn på i h. Hur bra lön är inte det för en 15 åring egentligen? Efter den månaden och jag slutfört mitt arbete går jag hem med ca. 20 lappar om inte mer. En tonåring i Sverige tjänar ungefär 40 riksdaler i h. Vilket är jätte lite. Så varför inte åka till Norge och jobba? För mig låter det som en strålande idee, dels för att jag tjänar mycket mer och dessutom kommer till ett nytt land, får bo i en egen bostad och klara mig själv på egen hand. Lära känna nytt folk på den lilla tiden utöver också. Det ser jag som ett rent äventyr och en minst sagt dyrbar erfarenhet. Perfekt minst sagt! Det är vad jag är i behov utav, absolut min önskning just nu ♥. En till liten önskning som grädde på moset, är ett jobb på Scandic under Vårterminen, det vore ett perfekt sätt att tjäna in några extra slantar på. Hoppas på det bästa som sagt! För övrigt så vann jag två bio biljetter i en tävling häromdagen, tävlingen gjorde jag på TBS öppet hus och den handlade om att vi skulle hjälpa ett nytt företag som öppnat i Karlstad att marknadsföra sig så bra som möjligt. Bio biljetter kanske inte är så dyrt pris, men jag är stolt över mig själv. För jag anser inte den tävlingen som den lättaste.


Ängel från ovan

Nu kanske det låter lite väl skrytsamt men idag har jag faktsikt varit en riktig ängel, en ängel från ovan så att säga. Nu till bevis! Jag sov över hos Angelica och gick upp klockan 08:00 bara för hennes skull. Och vet ni vad skälet var? Att titta på innebandy SM (jag hatar innebandy, I hate it!) finns det någon tristare sport ens? Hur som helst, ända från att jag vaknat till att jag nästan skall gå och lägga mig (hann med en myskväll inn i mellan detta) 7 timmar. Sju timmar, har jag spenderat i en sporthall idag och jag har nog aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv. Fyfasiken så ointressant, tråkigt och ovärt. Men en sak är säker, vilken vän jag är. Vi växer inte på träd kan jag säga med en gång!
Men några roliga stunder och insidenter skedde faktiskt.
Jag satt och tog en bild på Värmlandslaget, kanske några bilder för att vara exakt.
Hur som helst lägger några andra göteborgare (Östergötland?) märke till det och börjar gapa att jag skall ta kort på någon utav dem. Jag skämtade lite och vände mig om till dem, haha.
Då börjar dem gapa ''hon är snygg ju'' och den killen som de bad jag skulle fota säger såhär: '' hon är snygg men jag tror hon är lite för gammal för mig''. Angelica brast såklart ut i skratt och jag med samtidigt lite fundersam över hela grejen. De fortsätter och snacka om att någon store brorsa är med i landslaget och ropar hans namn, att man borde satsa på han och så vidare. Vi ignonerade dem såklart! Grejen är den att jag är 15 år och precis lika gammal som dem, det var fan en kränkning att säga ''hon är snygg men nog lite för gammal'' tror ni jag är 40 eller? Taskigt vilket som. Aja, jag skall väll inte klaga, jag vill vara vuxen, ibland.
Nu skall jag sätta på en film att mysa till med mina vovvar och imorgon vankas det 35 årskalas för Maria! Hipp hipp hurra! Hihi. Även ordnat en super nice ''tack'' present till Christer som kommer imorgon också. Kanon!

COOLA BRUDAR

Hola a todos!
Precis kommit in till mig. Vi tog en rejäl promenad till mig ifrån Angelica, skall hämta lite saker och ta en powerwalk tillbaka till henne igen med vovvarna. Sedan vankas en myskväll hos henne, skall sova där också.
Tänker absolut inte sova hemma en natt till med Erics jäkla kompisar! Det värsta som finns, tyranner hela högen. Haha. Vi var ute och åkte skridskor förut också, det gick väll sådär. Men man kan liksom inte vara proffs från början.
Jag använde mig utav hjälpmedlet, den såkallade rullatorn på is. Det gick genast mycket bättre! Japp, nu skall jag packa det sista och sedan dra oss vidare från denna lekstugan. Imorgon väntar ännu en ytterligare dag på isen, jag säger bara se upp hockeyspelare! Hejsvejs, trevlig kväll :D


Börjar bli bättre!

Vaknade upp tidigare än vanligtivs idag, dels för några störande samtal!
Fast känner mig så duktig. Tog en lång mysstund med mina vovvar, dagen kunde absolut inte börjat bättre.
Vid tre tiden kom Angelica hit, vi satte på en film, snackade om lite ditt & datt.
En mysdag helt enkelt! Tur att jag har en sådan lat kompis som inte hade något emot en riktigt soft dag eftersom jag är ganska förkyld. Som tur är börjar jag bli bättre nu! Imorgon har vi nämligen planerat in att åka skridskor. Det är riktigt bra träning, och eftersom min rumpa inte är i finaste form skadar det aldrig med lite förändring! Mina damer och herrar jag skall bli tajt;). Nu är det dags för ett bad, levande ljus & massa olika ansiktsbehandlingar på det. Jag känner mig så himla ofräch, uschushusch! Dags för lite återuppfräschning. Ha en mysig kväll alla medborgare:)

Här har vi mitt offer. En riktig pussgurka! Vilken brudmagnet liksom..

Sjukling

Jag tror att jag är tvilling med prosit i de sju små dvärgarna nu. Ack så förkyld jag är! Usch. Men men, det måste väll komma till mig också ibland. Dessutom har jag utslag i ansiktet och är svullen på näsan + att den är röd. Kan ni ens tänka er hur hemsk jag ser ut? Hur som helst, vaknade nyss och skall snart käka lite. Sedan pierca naveln.
Äntligen har grejerna kommit! Hoppas det blir snyggt :D

NU KÖR JAG!

OK nu har jag legat och grubblat över saker och ting i ett ex-antal timmar på grund utav mina inte allt för sällan sömnproblem. Och nu är det ett tydligt bevis på att det inte bara för med sig negativitet! Jag har kommit fram till att jag skall bli lika nyttig och lika tränad som jag var förra året, (typ hösten och vårtterminen i 8an). För er som inte vet så var jag nog Sverige mest hälsofreak ever, dels för att jag aldrig åt något onyttigt och dessutom tränade jämt. Tre pass om dagen, jag var ute och sprang både morgon och kväll fem km, varje dag. Efter skolan gymmade jag, tränade boxning, handboll och fotboll. Det var i stort sett vad mitt liv bestod utav. Inte för att jag vart så speciellt sportintresserad utan för att jag ville vara i form och hälsosam. I början var det förstås jobbigt men eftersom jag är så envis klarade jag det ganska lätt faktsikt. Så småningom blev det till en vana och levnadssätt. Det blev ett måste! Tanken på godis, chips överhuvudtaget något onyttigt eller en dag utan träning var helt uteslutet. Om jag missat det någon gång mådde jag fruktansvärt dåligt över det och hade ångest över mitt misstag i flera dagar. Då körde jag såklart ännu mera pass och tränade extra hårt dagarna framöver för att gottgöra mitt misstag. Haha, det blev nästan lite för mycket. Hur som helst, nu skall jag tillbaka dit! Jag skall börja äta mer, och bättre mat. Inte hoppa över måltider. Jag skall börja träna nästan lika mycket som förut, dock inte till överdrift. Har tänkt att börja handboll igen, men jag får se hur tiden räcker till. Har trots allt skola att tänka på också. Boxning och gym skall iallafall ta del av min vardag igen. Och såklart skall jag få lika bra kondition som förra året, jag ska kamma hem skolrekordet i kondition iår igen. Försök och klå mig vet ja! Nu kör jag :D


DO WHAT YOU WANNA DO

Ikväll vankas bio med ett sött litet gäng!
Kommer inte ihåg vilken film vi skulle se, men Angelina Jolie spelade huvudrollen.
My favourite acter! Skall käka lite snart, och börja göra mig iordning lite.
Nyår dessutom, kunde inte blivit så mycket bättre. Inte det kommande året heller!
Uppdaterar senare:) PUSS!

En bild från nyår!


RSS 2.0