MITT DRÖMHEM

Nu skall jag visa er mitt absoluta drömhem. Följ mig in i drömmarna läsare.


Såhär ser utsidan ut på mitt drömhem. Det är verkligen min stil. Jag faller inte så mycket för den moderna stilen utan mer klassiskt och gammaldags. Jag tycker att den moderna stilen bär på mycket tomhet, på det här huset syns det klart och tydligt vem det är som bor här. Egen personlighet! Viktigt! Älskar precis allting på huset.

Ett kök i den här stilen. Jag gillar färgen på träet på kökmöblerna, dock inte ensam om.. Det här är ett ''typiskt'' kök som har tagit Sverige med storm. Det bryter av lite med utsidan på huset som är väldigt vackert, elegant och köket mer snyggt och kaxigt.

Badrummet i ungefär samma stuk. Det skall vara många stora speglar, vilket bilden saknar.
Dessutom har jag ett krav på en designad toalett, den skall vara fyrkantig. Såg det i en film en gång för länge sedan och jag älskade badrummet, så allt badrumsnack härmar jag efter den filmen!

Såklart en walkincloset! Säkerligen alla tjejers dröm. Ett måste är att den skall vara väldigt ljus, som på bilden. Den skall lysa! Dock tycker jag att den saknar lite elegans, hittade ingen bättre bild. En kristallkrona istället för det andra patrasket borde göra susen. Samt större lampor och gardinerna skall vara långa och vita, samett. Bort med blomman och fram med smink/smycken.

Like this!

Sovrummet. Total älskar täckena, lite prinessessa. Den här sängen till några stora fönster, från mark till tak. Ur läckert!
En stor spegel mitt emot sängen.

Perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0