Helg längtan

Nu har halva veckan gått, mmm vad skönt. Jag är klar med ''boken om mig själv'' för denna vecka, nu är det bara Sandor/Ida frågorna som ska vara inlämnat på Fredag och Engelska läxan skall jag kunna på Måndag. Jag gjorde matematik provet idag också och jag fick resultat nästan på direkten. Det gick förvånansvärt lätt för mig som alltid har haft väldigt svårt för matematik, några småfel som jag är lite besviken över men jag ska inte klaga. Jag är så himla trött.. Det känns som att jag skulle somna när som helst när jag kollade på en film så jag var tvungen att gå ut på en promenad en stund, tidiga kvällar som gäller för mig, hehe. Jag ska snart plugga lite och därefter kolla på mina favorit program som börjar sen The Hills och The City, super bra! Imorgon skall jag till stan för lite shopping osådära med Jennifer sedan tjejkväll på mitticity. Jag har aldrig varit där på ett sådant evenemang så det skall bli kul att åka dit. På Fredag är det boxning och kanske jobb på Scandic, får se. På Lördag kommer det släktbesök.. Haha jag ska ha ansvar för dessären. Och på Söndag är det Arvika marten som gäller med Jennifer och Hanna troligtvis. Bra vecka!

Jag älskar mitt liv!

Jag är nog på världens bästa humör idag, ända ifrån att jag vaknade kände jag på mig att detta var en bra dag. Tog en lång och svettig springrunda det första och sedan kunde jag inte motstå disken från pappas ''host'' mästerverk igår ;) lite nytta somsagt. Annars har jag bara tagit den här Lördagen lugnt, kelat med mina vovar men det var väll inget ovanligt, hehe. Sitter hos farmor just nu och skall baka bullar med henne, Eric hinner inte det för han ska på disco och pappa ska på kalas och mamma skall jobba, att dem just skall hålla sig borta när jag inte skall vara hemma. Rent ut sagt typiskt, som att dem har planerat det. Ikväll blir det bio med Jennifer också, vi har dock inte bestämt vilken film vi skall se ännu men vi finner nog någon bra. Alltså ikväll jag känner på mig att det kommer hända något fantastiskt, super bra helt enkelt. Haha jag är så himmla ivrig men jag vet inte varför och har ingen anledning till det. Nåja det skadar väl aldrig, livet är underbart helt enkelt. Hoppas ni får en super bra lördag!

Här har vi mitt busiga sällskap ikväll!

Boxning ikväll!

Pappa berättade för mig förut att det var proffsboxnings gala i Sundsta ikväll. Självklart så måste jag dit, har aldrig sett det i verkligheten så jag är riktigt förväntansfull. Haha usch vad fult det lät, förväntansfull på att se folk slå varandra menade jag förstås inte utan hur miljön är där och hur det verkligen går till. Pappa har förstås bjudit hem en kompis på middag när mamma är sjuk, väldigt passande må jag säga, men det är ju Magnus Torstensson jag talar om så. Hehe lite positivt för det med sig ändå, han står i köket och diskar och skällar på alla runt omkring för fullt, att ingen någon gör någonting bla,bla,bla och så vidare.. Nu jävlar blev det fart på honom. Hoppas han serverar något gott så jag kan ta del utav njutningen. Det blir Jag, lillbrorsan, pappa och hans kompis på boxning ikväll iallafall, trevligt!

Hm, man kanske kan ta lärning utav några knep ikväll.. Självförsvar skadar aldrig att ha ;)

New York fruar

Har precis kollat klart på första avsnittet utav ''New York fruar'', det är faktiskt ett utav mina favoritprogam. Det är riktigt intressant att de flesta bara gjort sig rika på grund utav giftemål och ingen stjärnelev i skolan. Jag menar, kvinnorna är väldigt glamourösa..  Operationer, personligatränare, matvanor och allt de andvänder sig utav för att se så ''perfekta'' ut. Haha, och ändå gifter de sig med en 60 årig gammal gubbe, som huvudet är täckt utav gråa strån på. Det är mer än självklart att dem bara är ute efter pengarna. Och nej, när det gäller det här har jag inget förtroende om att de har gått på insidan och bara haft turen att gifta sig med en miljardär, wips. Endel utav dem är helt och hållet tappade fast dem flesta är riktigt roliga och hur dem resonerar på saker och ting! Men trots det så stört gillar jag dem. Och dem är framförallt väldigt modiga, det är inte vilken 17 åring som helst som flyttar till Usa, ensam. Men trots det så stört gillar jag dem. Och jag inspireras verkligen och mina drömmar blir bara större och större. Jag har i stort sett planerat hela mitt liv, jag vet precis var, när, hur, vad jag ska göra med det, jag ska leva det till 1000.

Söndag

Var en riktigt rolig kväll igår med hela gänget! Somnade inte förrens bortåt 05:00 om man bortser från några småpauser vid filmen. Sitter hos Jonna nu och ska kolla klart på filmen Salt så jag ska inte skriva allt för mycket. Lina åkte hem igår och Evelina åkte hem lite tidigare imorse så nu är vi bara 4 tjejoor. Blir hämtad strax och då har jag bara tråkiga måsten som väntar, hehe.

Jennifer & Jonna, snyggingar!

Two lovely days..


Även om jag var lite halv krasslig i början utav gårdagen, så var jag tvungen att pigga upp mig tills kvällen. Jag och min familj var nämligen bjudna till Avskedsmiddag för Marcus som skall till Indien ett halvår! Tänk er vad kul.. Vilken upplevelse & att vara där själv så länge tror jag förbättrar resan enormt, så mycket ansvar och självständighet. Och jag menar när man åker dit själv så är man också i mer behov utav att lära känna mycket människor. Näh, tror att han kommer ha ett grymt halvår med enorma upplevelser, haha jisses vad avundsjuk jag är. Jag känner bara såhär, om jag ändå vore 18!! Ja, somsagt en trevlig kväll igår helt enkelt:). Idag har jag tagit mig en riktig rejäl sovmorgon som innebär att vakna vid 11:00 och ligga och dega i soffan till massdels utav klassikers + två super goa vovsingar tätt intill, kärlek ♥ Nåja, nu är jag iallafall uppe och pigg, har grejat lite inför ikväll och jag kan avslöja att jag klargjort en as god tårta (mina vänner, den är hel! Bara smetarna som jag smakat på, don't worry ladies!!) också tillägga till Jennifer att du kommer få en awesome dag min kära, och såklart alla andra i gänget också! Ikväll befinner vi oss långt bort i ingenstans kan också kalla det Borgvik, hos Jonna. Näh, hundarna skäller och gnäller känner att det är dags för en långpromenad och ett hemmagjort spabesök. Have a nice day ladies and gentlemens! För det kommer jag ha. PUSSS


Sjukling

Gick hem ifrån skolan för inte så länge sedan för att jag inte mådde så bra.. Jag har en fruktansvärd huvudvärk och eftersom jag inte är sjuk så ofta känns ''smärtan'' ännu mera, om ni förstår vad jag menar. Dock kunde det ha varit mycket värre, som tur är så har jag mina små älsklingar här och mamma som är ledig och kan pyssla om mig hur mycket som helst, hihi. Det är definitvt det bästa med att vara sjuk, man kan nästan be om vad som helst och få det! Hur grymt är inte det egentligen. Och förresten, lycka till tjejer på den näst sista matchen.. Nu kämpar ni och visar vad ni går för! Nu har jag laddat ner några filmer som jag ska sätta på och mysa till i sängen bland mina gosevovvar.
Hoppas ni får en bra dag!♥


Var trött redan från början idag, ifall ni undrar varför jag ser så creepy ut på bilden är det anledningen.
Skojrtan och den vita tröjan jag har under köpte jag igår också. Matchade det med en stor halsduk och converse.


Härlig dag med mamma!

Heeej bloggen!
Skolan har jag inte så mycket att berätta om, den var rätt så långsam och trist idag faktiskt.. Hade iallafall biologi läxförhör och det gick faktsikt helt okej. Även orientering på idrotten som gick betydligt mindre bra. Herregud, jag tror det fanns tolv kontroller totalt. 9 var mvg, 6 var vg och 3 var godkänt har jag för mig. Jag och min grupp hittade 2, så orientering var definitvt inte våran starka sida och fyfasiken vad trist det är, jävla skogsliv! Något jag inte pallar. Nu var jag hård förresten, tur att inte mina hundar kan läsa.. Jag gillar skogen om jag har en heldag att spendera där med massäck och ett härligt gäng vänner, fast helst avstår jag. Skogsaktiviter är verkligen inte min grej. När skolan var slut var jag tvungen att rusa till bussen för det är så himmla tätt med tider nu för tiden. Jag AVSKYR att stressa! Nog bland det värsta som finns, håller ni inte med? Inte nog med att jag var tvungen att springa runt och leta efter mobilen som var försvunnen heller, men den hittade jag och när jag väl satt på bussen kunde jag pusta ut. Väl inne i stan mötte jag upp mamma, oftast brukar vi ha lika tycke om saker och ting fast den här gången delade vi inte direkt lika åsikter. Jag som har vaknat upp på helt fel sida idag var trött, utsliten, sönder stressad och oturligt nog inte alls sugen på att handla. Efter att vi hade gått igenom hela köpcentrumet hade jag inte ännu hittat något jag ville ha, haha så tillslut plockade jag bara på mig lite kläder för att få med mig något hem.. Har ni varit i samma situation? Typ impuls köp. Ett par marin blå Converse åkte också med hem, och det har jag faktiskt tänkt länge att köpa så dem var verkligen efterlängtade och jag veeerkligen verkligen älskar färgen! Näh, inga läxor har jag att göra så en pluggfri vecka och helg lär det bli, vilket är också skönt ibland. Nu när jag nämnde detta kom jag på att jag måste ringa Jonna snarast, och klockan är mycket.. Så jag skriver mer imorgon. Puss på alla vänner hoppas ni haft en grym dag!


jag när jag var ca. 9 år. Då var jag ljusblond och nu är jag ljusbrun!

Frisörbesök - ingen skillnad?

Har jämt precis kommit hem ifrån frisören som jag varit hos i 2 timmar.. Blev inte så stor skillnad på håret bara pyttelite ljusare vilket jag är sådär-nöjd med, haha. Längden lyckades hon iallafall hålla kvar rimmligt. Frisörer och dess saxar de lyckas alltid vara där och klippa bort hur mycket som helst när de säger att de bara ska klippa sååå lite. Men men. Egentligen borde jag plugga biologi vid det här laget, så det är väl vad jag ska sätta igång med nu. Kom precis på att jag glömmt att äta överhuvudtaget idag, vilket inte är bra.. Så nu skall jag be mamma göra iordning lax åt mig.. Mums! Lax är något jag borde äta oftare, dels för att det är väldigt nyttigt och bra för kroppen utan också att man blir smartare utav det, isåfall behövs det på mig, heh. Näh, nu ska jag inte sitta här och töla något mer utan sätta lite fart. Hoppas alla haft en bra dag :)

FULLT UPP

Jag har så mycket att göra i skolan, fast ändå har jag hängt med väldigt bra. Det är när de placerar prov och inlämningar vid nästan samma datum det blir riktigt kämpigt, hehe. Biologi prov/läxförhör (?) på Onsdag och nästa vecka Matte och So prov, blääh.. För att inte vara allt för negativ går alltid Måndagar så fort! Fast idag tog jag en paus ifrån allt jobbigt, inte vill jag förstöra min tradition på Måndagsmys som gör hela veckan lite lättare heller. Det gäller faktiskt att plugga när man känner för det och ladda upp till det riktigt mycket, det är ingen mening att göra det när man är på Sveriges dåligaste humör och har inget kämpe i kroppen, för då lovar jag att det ändå så kommer bli skit och det försurar dagen ännu mera på att du inte lärt dig något. Idag körde jag på lite vardagslyx med oxfile till mig och mina vovar, det blev riktigt gott. Blodigt och saftigt! Mums. Sen har jag varit iväg och tränat lite en sväng förbi ica och köpte lite natursnacks som sitter fint till ''The biggest loser'' som är på tvn nu. Somsagt det är vardag nu och tidiga morgonar som väntar, strax efter 9 ska jag ta godnatt. Är så avundsjuk på mina kompisar som lägger sig runt 12-03 varje dag och ändå inte är något trött i skolan? Jag förstår inte hur ni pallar, om jag skulle ställa om min vana så skulle jag slockna i skolbänken. Själv håller jag till och med på att somna bara jag sover en timma för lite, fast det kanske också innebär min vana. Nåja, jag tycker om att sova. Imorgon väntar frisören och den sista fotbollsträningen för iår går förlorad. På Onsdag väntas en shoppingdag med mamma, på Torsdag stan med mina kära angående en hemlig grej, på fredag avslutningsfest för Marcus och på Lördag fotbollsmatch och ''tjejkväll'' med mitt härliga tjej gäng, somsagt.. Snacka om fullt upp!


Ännu en gång har jag inga bilder, dels för att mina två kameror är trasiga (!!) men den skall in på lagning snart, så strax slipper ni det gammla. En bild på min lillebror!


GRATTIS ÄLSKLING!

Idag är det inte vilken Söndag som helst utan Jennifers födelsdag!

hoppas du får världens bästa födelsdag vännen, för det är det minsta du förtänar.
Om inte, så har jag och tjejerna en grym överasskning till dig till helgen, som vi tror du kommer gilla!

Jennifer du skall veta att jag aldrig skulle klara mig utan dig och att du gör min vardag.
En tjej som dig skulle det finnas många utav, men tyvärr så finns det bara en Jennifer Martinsson.
Jag skulle ge dig hela världen om jag kunde
I love you



 


sköna Söndag..

Hej alla glada!
Söndag sitter alldeles perfekt nu, ingen som klagar över att ha en sovmorgon. Fast jag vaknade runt 8, så någon direkt sovmorgon blev det inte. Även ifall jag kände att jag skulle behöva det utnyttjade jag tiden till något mycket viktigare, nämligen att plugga. Jag har kommit igång riktigt bra med mitt sista år och än så länge hållt mitt löfte. Jag är faktiskt riktigt stolt att jag inte ens kommit sent iår är det Jennifer som är tidsoptimisten! Sitter med en latte för att bli lite piggare till matchen, puh.. Nu i efterhand ångrar jag att jag tackade ja.. En helg utan matcher och alla jäkla fotbollsträningar som tränger min vardag, skulle vara drömmen! Gött som fan att fotbollen slutar på Lördag för helsike vad ''fotbollstrött'' jag är. Jaja, kommer nog somna tidigt efter alla samtal mitt i natten, en pappa som kommer hem mitt i natten och väcker hela gatan, hundarna som skäller och jag har inte fått sova alls! Ikväll vankas det iallafall bingo och käk hos farmor lite plugg innan jag lägger mig, sedan sover jag tungt.

RSS 2.0