Björnmössa

Tycker att björnmössor är riktigt snygga! Tänkte köpa en förra året men tycker inte att det passar speciellt till en goose jacka. Det blir lite för mycket nästan, vill ju inte springa runt som värsta polariebjörnen liksom.. Ha-ha. Har köpt en ny lackad jacka som jag tycker den passar perfekt till. Älskar när man bryter av med lite klumpigt och fult till oskyldigt och vackert, modernt till gammaldags osv. Läckert!!


I'M BACK

Yey, vad jag har varit duktig idag! Ätit pizza, städat (ni skall bara veta hur det såg ut! Gick sakta men säkert framåt!) Och nu skall jag ner till solariumet för en 2o:minutare. Mitt solberoende är tillbaka och alldeles snart kommer jag se ut som en fin pepparkaka som några år sedan. Skämt åsido, men det bleka är iallafall borta som tur är. Hoppas även på en filmnatt återigen med favoritjenfis. Ursäktar för den dåliga uppdateringen, har glömt min kamera i stan. (Så trist att blogga utan bilder) Hoppas ni haft en bra veckostart!


Happy ending

Sitter hemma hos min efterlängtade Jennifer just nu! ÄNTLIGEN! :D Vi har varit nere och solat, skall fan ha tillbaka brännan!! Man blir så mycket fräschare med lite färg tycker jag! Annars då.. Ikväll skall det mysas för fulla muggar med massa bra filmer. Som vanligt fick jag välja film och den råkade återigen bli svartvit och helkass.. Haha. Förstår inte varför mina vänner lägger ansvaret till mig på filmfronten. För övrigt är jag superglad över att ha fått en lön som jag inte borde fått. Känns bra :D Hoppas ni har en riktigt mysig Söndag också, själv hade jag inte kunnat haft en bättre med en bästavän. Puss!

Saknar!

Något som jag verkligen saknar är att uppskatta saker och ting, känna riktig längtan eller bara känslan då man önskar att den stunden aldrig tar slut! Det gjorde jag alltid när jag var liten. En liten tripp till Göteborg med vänner & familj, leka i hissar på hotellet och sitta på en uteservering och njuta ända in på natten. Haha det var så lite men ändå så dyrbart! Har faktiskt inte haft någon sådan känsla på flera år, nu känner jag oftast bara ''äh, vem bryr sig''.

Återhämtar mig!

Jag återhämtar mig faktiskt riktigt bra! Fortfarande lite krasslig, men det går uppåt för varje dag. Hur som helst beslöt jag mig för att ta steget upp ur sängen idag.. Orkar fan inte ligga där & vara trött på livet! Någon nytta kan man göra trots man är en liten sjukling. Stal min brors cykel och cyklade ner till solariumet för en 25:minutre. Skönt att få lite färg, ser verkligen ut som ett lik mer eller mindre. Dock så väntar en hård fight när jag kommer hem med bomben själv.. Haha kan inte förstå hur en sådan liten varelse har så mycket humör! Har dessutom haft spa-kväll, så nu känner jag mig riktigt fräsch. Hoppas jag blir frisk till helgen och om inte (allt händer för en mening!) Tröstar mig allid med det citatet! :D

Sjuk chey

Legat i sängen i två dagar nu som sjukling, har iallafall hunnit skriva artikeln. Innehållet blev jag nöjd med men däremot själva texten blev sådär tycker jag. Bjuder på artikeln här nedanför! Nu skall jag fortsätta mitt Cameron Diaz maraton, (hon gör nästan bara romantiska komedier som jag älskar) hehe ja, mitt tidsfördriv.



Ungdomsspråket är inte fel, det är en korrekt Svenska ur en annan vinkel!


Ungdomsspråket är ungdomarnas egna påkomna språk. Ungdomsspråket gör Svenskan mer levande och det skapar ett lugn. Ett språk som man kan ta till med när man kan vara avslappnad och det bästa utav allt känna sig trygg med
.

Något som det varit ett tal om väldigt länge är hur vi ungdomar egentligen pratar. Vi pratar fel, slarvigt, oseriöst och allt negativt det kan tänkas vara. Det är ungdomsspråket! Jag håller inte alls med. Visst låter det inte så lockande om en 16 årig tjej skall presentera sig på en jobbintervju genom att börja säga ’’ Tja, jag heter Emma. Hörde att ni sökte personal, verkade som ett soft jobb så jag nappar väl på det liksom’’. Nu överdrev självklart jag ganska grovt som ni nog märker, inte ens den okunnigaste skulle gå in så och tro sig få jobbet.

 Det jag menar är att ungdomsspråket passar inte in i alla sammanhang. I sådana sammanhang som jobbintervjuer, muntliga redovisningar och helt enkelt seriösa tillfällen borde man undvika det och hålla sig till den vanliga Svenskan.

 Fast vilket språk passar in i alla sammanhang egentligen? Om jag skulle komma till skolan och prata som Fredrik Reinfeldt gör på sina möten skulle inte en själ förstå vad jag yrade om. Folk skulle tro att jag gjorde mig till, skämtade eller bara bli väldigt paffa. Efter att ha kommit fram till det här kan jag dra slutsatsen att inget språk passar in i alla tillfällen, de har alla sina stunder.

Men däremot när jag pratar och umgås med mina vänner passar ungdomsspråket perfekt. Då behöver jag inte tänka mig för i minsta lilla detalj vad som är rätt och vad som är fel, hur jag skall låta så proffsig som möjligt och bara jäkligt korrekt. Då kan jag vara avslappnad, prata som jag tänker och det är inte bara väldigt skönt utan får mig och förmodligen många andra att känna sig trygg. När man pratar ungdomsspråket vet man att det spelar ingen roll, det är innehållet i dina ord och inte hur du säger dem som har någon betydelse. För mig betyder ungdomsspråket väldigt mycket, för hur mycket är det inte värt att känna sig trygg? Ett språk som man tar till med när man känner sig avslappnad, det är inte illa inom språkkategorin!

Något som vi alla borde lära oss utav mer eller mindre ifrån individ till individ är när vi använder de språk som finns. Vi måste lära att förstå och kunna skilja på när språket passar in och inte in. Och vilket språk vi skall använda oss utav i det läget! Fast det är enligt mig lika fel att blanda in Engelska på seriösa sammanhang som möten, konstigt nog så är Engelska mer uppfattat som att låta proffsigt. Då pratar jag hellre mitt ungdomsspråk, det är åtminstone på Svenska! Jag avslutar med att skriva; länge leve ungdomsspråket!

Emma SA11F


Samhällskunskap

Sitter på Samhällskunskapen, sista lektionen, så himla skönt med en mjukstart på en Måndag! Skall hämta mobilen som jag trodde blivit stulen sen.. Haha typiskt mig att slarva bort saker! :D Blir iallafall en filmkväll med Olivia ikväll. Mysmåndag!

DREAMS

Jag döööör av det här landet, skolan och vardagen. I'm so sick of it! Det är hela tiden massa plugg att utföra och på helgen samma fester. Även om man träffar nya personer så är det alltid samma grej. Näe, det här är inte vad jag vill, jag vill ut och resa, upptäcka & uppleva! Påbörja mitt liv. Är inte ni också lika längtansfulla som mig? Jag drömmer mig bort nästan hela tiden och jag blir alltid så lycklig utav det! Jag vill leva och vara fri som en fågel! Flygvärdinna, journalist, Au-pair & resa från land till land är vad jag vill göra & kommer göra om några få år;)


Till festen!

Sådär! Då är jag färdig piffad & klar och äntligen redo för en grym kväll! :D Blir förkrök hos Sofia och sedan låter vi kvällen visa vad den har att erbjuda! Hoppas ni får en superbra kväll och dansar fötterna av er eller myser på bra hemma. Puss på er allesammans!

MITT BUSFRÖ

Mamma kommer hem ifrån jobbet & som vanligt skall Herman ha något fint att visa upp.. Tänkte väl att det varn någon strumpa eller Eriks sko som då inte hade gjort något.. Men när det är mina favoriter blir jag så gott som galen! HEEEERMAN! Sprang och jagade honom över hela huset och Herman var nöjdare än aldrig. Av någon anledning är det omöjligt att bli arg på honom, blir bara ännu mer förälskad i mitt lilla busfrö! Haha. Dessutom har ni sett någon hund som kommer & sätter sig i mammas knä frivilligt, bara sådär?? Neej, men det gör min lilla vovsing;)


Te i min ensamhet

Vilka konstiga vanor man kan ha! Här sitter jag helt ensam på en fredagskväll med en tekopp och läser solo.. Vilket också är min uppladdning inför kvällen! Desto längre jag sitter här desto mer panik får jag; jaaaag måste ut!!!! Perfekt att tagga upp till, haha ni borde testa! Nåja, såhär ser jag ut ikväll. Klänningen är jättestor vid bysten så jag måste dra upp den hela tiden, får ju större bröst iallafall.. Små i-landsproblem! Som försvinner så fort kvällen startat.. ''livet är underbart om man är korkad, tom & glad! Ha en bra kväll mina vänner ♥



Espana!

Sitter på Spanskan med Emilia, Johanna & Maya! Skall alldeles strax iväg på arbetsintervju också, iih spännande! Ikväll blir det såklart fest, är ju freeeedag & jag är taggad till tusen!! Wiho! All in!

Lucky little me

Fick en tanke förut och gjorde ett besök hos arbetsförmedligen! Ledde till en arbetsintervju imorgon angående utomlandsjobb, med en feeeeet lön! Gissa om jag är glad?? Haha okej, nu tar jag ut lite i förskott men ändå. Tänk om jag får jobbet! Skulle bli världens lyckligaste tjej. Matteprov imorgon, skall gå på mattestödet men sedan är det fan nog med pluggande för ett tag. Har ett annat bekymmer, vad skall jag ha på mig på kvällen?? Haha i-landsproblem.. Måste hitta något nytt på stan! Hur som helst, nu skall jag sätta på en film. Vi hörs mer imorgon sötisar. Sov så gott!

Coolt!

Har varit riktigt trött hela dagen & jag som har så mycket att göra.. Inte bra om jag somnar i skolböckerna sen liksom, haha. Funderar på ifall jag skall sätta mig på Waynes och plugga.. Går aldrig när jag är hemma med internet nämligen, fastnar alltid vid facebook. Förresten, fick precis en kommentar från någon Engelsk ''Very nice site. I must say i'm impressed, keep up your good work'' Så himla coolt tycker jag! Trodde jag aldrig, glädje i vardagen! Tack! Svenska redovisningen är äntligen avcheckad från listan också, snacka om gott! Känner att jag fått lite ordningen på livet igen & som pricken över i:et är det en fullspäckad helg! Party all weekend long;) Woho, taggad!

Sweet dreams

Måste sluta yttra mina åsikter så himla mycket, haha. Gah... Blir irriterad på mig själv ibland. Nåja, skall läsa på lite läxor och sedan sova. Hoppas ni haft en bra dag & att ni sover sött ♥


Biblioteket

Sitter i biblioteket med ett gäng tjejer och pluggar! Mamma kommer och hämtar mig snart, så skönt att jag slipper ta bussen! Skall ta en powerwalk med Olivia sen också, hoppas även hon vill ha en liten filmkväll med mig. Saknat min tjej!



Spanska

Sitter på plugget och läser Spanska, faktiskt för en gångs skull har vi pluggat på bra på lektionen! Nöööjd chey

Självklart med en latte som tillbehör ;) hihi

LIKE A WITCH

Haha sjukt vad lite effekter kan göra med ens utseende egentligen! Titta bara på den här bilden liksom, ser riktigt ondskefull ut! Gillar bilden utav någon anledning, fick lite mer ''attityd'' för en gångs skull.. Haha trots att jag nästan skrämmer mig själv :D.

Filmmys med vovvarna

Börjar inte förrän tolv så har lite filmmys med vovvarna! Det är värsta ruggiga vädret ute så helst av allt vill jag bara ligga inne hela dagen med en latte, typ haha. Jaja, har en Svenska redovisning att hålla idag, samt lite mattestöd efter skolan. Om jag hinner har jag tänkt sätta mig på ett cafe inne i stan och läsa på lite mer inför prov. Verkligen behövligt!

Regn & rusk. Men det är så mysigt.. Jag älskar det!! Dock inte vara ute i det förstås.. Haha!

 black and white ♥

10 saker du kanske inte visste

Klockan är halv 2 och jag är som vanligt en pigg nattuggla.. Tittar på Mean Girls och surfar samtidigt.. Är jag inte effektiv? ;) Kör iallafall en klassiker, 10 saker du kanske inte visste

Mitt fullständiga namn är Emma karin gabriella torstensson, 1995-12-21

Jag trivs med att vara ensam ibland, är typ min egna ''bästavän''

Jag brukar anse mig själv som sparsam eftersom jag tänker mig för innan jag köper saker, har dock insett att jag är riktigt slösig.. Jag fikar/äter ute nästan varje dag & bjuder oftast vänner

Jag lyckas alltid somna när jag ser på film, särskilt med sällskap! (pinsam egenskap)

Jag har fått en dille på Spice Girls & ABBA

Jag är väldigt långsam som person, kan inte skynda mig riktigt & tar alltid tid på mig.. Vänner & familj har en tendens att bli lite galna då jag alltid är sist ute och sen.. Haha

Jag har ingen kordination överhuvudtaget och är svårlärd

Nästan alla jag träffar har olika uppfattning om mig. Framåt, glad, pratsam, vågad medans andra tycker jag är blyg & känslig.

Jag skulle själv beskriva mig som impulsiv, vågad, nyfiken, framåt och pratsam.

Jag tycker inte om folk som inte har ''egna'' åsikter

Tjejsnack är det bästa som finns.. Kan fördriva många timmar & blir aldrig tråkigt!

Efter att ni läst vad jag skrivit har förmodligen ni som inte känner mig betraktat mig som ''lillgammal och duktig'' något som alltid alla lyckas göra med mig.. Faktum är att jag är slarvig, glömsk och inte alls engagerad i skolan.

Jag gör alltid vad jag känner för även om det är korkat, jag har mina måtton & följer dem. Lever för nuet!



Motivation!

Något som jag alltid haft och även uppskattat mest med mig själv, är min motivering och mitt kämpe! Det har gjort att jag klarat det mesta som jag annars aldrig skulle göra.. Gjort mig glad, positivt tänkande ''ingenting är omöjligt'' och tillsist väldigt envis. Jag ger inte upp! Tråkigt nog så förvann både min motivering och mitt kämpe i slutet av 9an. Och det lider jag verkligen av.. För det som jag gått miste om har verkligen hjälpt mig sjukt mycket hela livet. Förstår inte hur det kunnat försvinna alls och när jag försöker återfå det (för det vill jag verkligen) klarar jag det bara en bit. För min motivering är försvunnen! Mentalt är jag desamma men psyket är som ni säkert vet nyckeln till allt här i livet. Vill du, kan du! Har du det tänket och ingen som kan ta det ifrån dig, är jag helt säker på att du kommer komma oerhört långt. Det handlar inte om mest kontakter, bäst betyg, mest pengar, vara snyggaste eller något sådant. Det handlar om att tro på sig själv & brinna för det!

Men som sagt, man skall aldrig ge upp. Och man kanske inte klarar det första, andra eller tredje gången men den sjätte gången kanske du gör det! Så om ni lider utav samma problem som mig, eller aldrig haft varken motivation eller ett brinnande kämpe.. Skall jag försöka hjälpa er att få eller återfå det! Här har ni några tips som jag samlat ihop. Om ni själv vet något bra knep, snälla kommentera och berätta. NU KÖR VI!

1. Bestäm dig för det!
 Bestäm dig för att klara det du vill, lova dig själv att inte ge upp. Även om du inte klarar hela vägen på en gång, ta ett steg i taget och låt det ta tid. Tillslut lyckas du!

2. Hitta positiv energi
Detta är något av det allra viktigaste inom motivationens nyckel. För att överhuvudtaget få energi måste du hitta en källa att tanka på energi från. Här kommer begreppet intresse med i bilden. Belöna dig saker, undvik energitjuvar & använd din energi på sådant som gör dig glad och som ger dig enerigi!

3. Få struktur! Nu menar jag inte rutiner, lägga upp allt efter ett schema.. Det tror jag däremot kan leda till något negativt. Däremot att ha koll på läget! Vad som behöver göras - hur du skall klara det, vad som behöver göras först.
Lägg inte all din tid på just en sak!

4 Våga nytt! Som ex, hoppa ifrån en hög höjd, redovisa först i klassen, säga vad du tycker m.m. Sådant som är lite obekvämt att göra ger tillbaka mycket.. Erfarenhet & lärdom som du kan ta hjälp utav!

SATS AVKLARAT

Puuuh! Sådär! Ett stenhårt pass på sats avklarat, testade på Energypump och även lite styrka på det.. Nu är vi skittrötta, haha så nu väntar en varm och skön säng!
 


Pluggar


Bibloteket

Sitter i bibloteket med Emmsan och ''pluggar'' lite Svenska! Mest snack från helgen dock.. Haha mycket roligare, men måste börja plugga nu faktiskt. Har hur mycket som helst i skolan, redovisning imorgon och inlämningar på Torsdag & Matematikprov på fredag, nu gäller det att ligga i! Om jag sköter den här veckan riktigt bra skall jag belöna mig med något extra till helgen! Bra mål! :D

hunk

Följer killarnas trend med tjejbilder & lägger ut en bild på en vrålhet kille! Blev nästan kär i honom förra filmen. Gaaaah!! Såå snygg. Somnar förövrigt fint till Segemyhr tätt intill min älskade vovve. Imorgon vankas boxning, solarium, fika och även sleepover hos Sofia, med andra ord fullspäckad men rolig dag. Puss på er & sov gott!


IT'S STILL SUMMER INSIDE ME

Hej alla godingar! Har sprungit runt i flera timmar som en levande sol och sjungit på massa sommarlåtar! Man tröttnar aldrig.. Och man blir alltid på lika bra humör! För mig är det sommar året om.. ;)) Hihi. Nu skall jag iväg på hockey med mina fina flickor som jag saknat! Skall bli så kul att umgås med dem!


Saturday

Det här får bli en lugn helg! Jag har massvis med skolböcker att ta tag i och det värsta är att det kommer vara så hela terminen. Jag går sahmäll och måste läsa mer på vardagar.. Lägga upp ett schema vore nog något för mig! Då skulle Lv:kalendern vara ett perfekt beredskap.. hihi. Hur som helst, skall träffa Jennifer ikväll som jag inte gjort på hur länge som helst. Sorgligt att man bara glider ifrån personer sådär, men det skall det bli ändring på. Kanske även åker till stan ikväll och nattgästar Sofia, Emma är nog deltagande på den ideen också. En mysig kväll blir det!

Haha i 9an på alla<3dag! Mycket smink, röda kläder och snetofs.. Haha ser ut som värsta fjortisen!


UNDERBARA VÄNNER

Gick till skolan med ett uselt humör & lämnade den som en solstråle! Gissa vad? För första gången på hela gymnasietiden förstod jag matematiken! Följde med in på ''stödmatten'' idag istället och det gick övanligt bra, jag förstod allt, läraren förklarade noggrant och ville verkligen hjälpa mig. Är riktigt nöjd och fick genast hopp för mig själv, haha! Jag brukar alltid annars känna mig som ett ''hopplöst fall'' med mina korkade frågor gällande matten, allting åker ju in och ut sekunden efter. Men inte idag, jag är smart! Förövrigt vill jag tacka mina underbara vänner för att ge mig en sådan glädje i vardagen. Sitter och skrattar, leer när jag tänker på er.. Älsklingar!! Nu skall jag fortsätta mysa till idol :D

Jag älskar den här bilden! Gör mig på riktigt gott humör.. My sunshines!

Påväg till skolan

Skall alldeles strax åka till skolan för en lektion & sedan skolfoto. Gah! Lite nervöst eftersom hela karlstad kommer vara i katalogen.. Haha har typ stått och tränat in rätt leende. Vad bjuder den här kvällen på? It's friday guys!!!

Jag & Emma igår

Är huvudet tungt älskling?

Haha, lätt dagens roligaste händelse. Vandrar ut i vardagsrummet och där sitter Melker helt ensam och vilar huvudet på soffspetsen. Haha är han inte rolig! Det gör han alltid, samma sak ute i trädgården mellan staketet, när man sitter ner kommer han och lägger huvudet över magen, benen, till och med ibland på soffbordet. Jag har länge funderat över hur mycket hans huvud väger..


Nytt i garderoben

Finns ingen bättre uppmuntran på en dag än att få hem paket med kläder i! Två tröjor från Gina tricot, båda i storlek S och kostade 199 kr st. Dem passade riktigt bra, och jag älskar den röda färgen på polotröjan. Rött gör sig så fint till blont hår tycker jag, det lyser verkligen upp. Hehe.

Nu skall jag tillbaka mot staden och göra som mamma säger ''idag skall vi ödsla mycket bensin'' haha.. med andra ord testa den nya bilen, lite shopping får det nog bli också. Puss på er & ha en fin dag!

MATTEHJÄLP

FUUUUCCK!!! Kommer kugga sååå jävla mycket på matteprovet! 50 jäkla sidor och vi har inte ens gått igenom hälften + att jag är riktigt dålig på matte. Happ.. Väldigt omoget att skriva så men jag skämtar inte, är så fruktansvärt nervös just nu. Behöver mattehjälp snarast!! PRIVAT! Du skall vara ett proffs minst sagt. Så om du känner dig träffad, hör av dig till mig snarast!

I'm a rich bitch

hihih money ♥♥♥ Nu skall det shoppas!




Bor man i Grums..

''Kommer störande ljud och lukt förekomma, vi ber er som bor i Grums ha överseende med detta''
Bor man i Grums är det bara att acceptera, eller?? Haha fuck my life

Ny bil

Mamma visade mig våran nya bil precis


Skolan

Precis anlänt till skolan, har lite extra tid på mig så sitter i cafeterian med en latte och surfar! :D Helgens planer är förövrigt redan spikade och det låter som att det kommer bli en grym helg med de käraste! Hoppas mina kläder som jag beställt hinner att komma också, isåfall skulle jag bli sååå glad!

Just nu

Tittar på hollywoodfruar! Är inte min vovve gosig.. Hihi bara kommer fram och lägger ner huvudet på magen. Min älskade lilla prins ♥


Älskar hösten!

Är det någon årstid jag verkligen älskar efter sommaren så är det hösten! Det finns inget som slår myskvällarna nu. Höra regnet utanför fönstret samtidigt som man ligger ihopkurrad i täcket med en bra film & varmchoklad. Eller sitta på en uteservering med filt och värmelampor, gud vad mysigt! Ni kan gissa vad jag skall göra nu? Haha leta rätt på en bra film och kalla in vovvarna. Här skall mysas! ;)


Bilder från gårdagen




Kvällen kunde inte startat bättre med bara massa tjejer! Åkte på fest i hammarö sedan & liftade tillsist till Mc för att inviga min oskuld till fyllekäk.. Nam nam, haha! Somnade och vaknade upp gott med Sofia & Johanna.
                                                 Tack för kvällen! ♥

ready for this night


Puh! Alla problemen löste sig, vilken tur! Hihi, nu är mitt humör på topp igen! Så nu drar jag iväg till fina Fia för en grym kväll! Hoppas ni får en lika bra kväll också godingar. Puss på livet!

Det blir ALLTID krångel!

Det här så jäkla typiskt! Skall med bussen om en timme och har inga pengar på mitt busskort, vilket inte går att fylla på nu heller, skulle hämta blusen och ett par skor som jag skall ha ikväll hos farmor men tror ni hon är hemma? Nej och skulle inte komma hem förrän sent heller. Jag har tvåå stora bekymmer! Busskort och outfit..

Gjorde en korg med lite smått och gott i som present till fia

Lugnar ner mig själv med en chailatte från Espresso. namnam

TONIGHT IS A GOOD NIGHT

Hej på er! Jag ligger fortfarande kvar & drar mig i sängen, så skönt! Herman och Melker är som två yrväder runt omkring mig.. Dem skall ut och dem skall in, allt för att jag skall stiga upp. Haha det är ju hopplöst.. Antar att jag får stiga upp snart, har lite att göra idag nämligen. Skall ut på en långpromenad med vovvarna, fixa färdigt en överrasskning, göra mig själv iordning och inte komma allt för sent in till stan. Alltså hålla tiden lär bli det svåraste idag! Väntar en grym kväll idag ♥

Ser ni vad brun hon är eller? & hon skall sola... Jag kommer framstå som ännu blekare, haha. Men puss på dig min goding!


Promenad till affären

Promenerar iväg till mammas affär nu, skall slå in lite paket oså. Ikväll hoppas jag på en myskväll med min goding.. & tillsist den här helgen kommer bli totalt awesome!

Powerwalk

Nyss kommit ifrån mammas affär, riktigt sorgligt att vara där faktiskt.. Så många minnen som jag förut inte känt av kändes riktigt rejält idag. & alla fina gammaldagsa saker.. Mina tillgångar till att bara gå och ta lite saker då & då är ju också borta tyvärr. Haha! Fick iallafall med mig en väldigt fin väska & plånbok hem. Just det, provet gick kändes dessutom väldigt lätt och som att det gick bra, håll tummarna för mig! Nu skall jag bege mig ut på en powerwalk med min fina bästis

Kommer sakna dig fina lilla hus

Innan godnatt

Kör ''10 saker du kanske inte visste om mig'' innan jag går & lägger mig.
* Jag blir ofta betraktad som ''lillgammal''
* Jag dricker inte mjölk, tycker det är riktigt äckligt
* Jag älskar mina hundar mest i världen
* Jag är självständig och tycker det är ganska skönt att vara ensam (även om ni inte kan tro det!)
* Mitt eget måtto är ''allting är möjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid''
* Mitt favoritprogram är hollywoodfruar
* Jag slösar en sjuk summa på kaffe varje månad
* Jag vill bli au-pair när jag går ur gymnasiet
* Mitt mål är att frilensa som journalist ute i världen om saker som berör oss människor (inte om något fjantigt mode, ''iår är grönt inne & gult ute'') därefter starta en egen tidning och bosätta mig på en lyxvåning i NY.
* Jag avskyr att smsa och skriva med folk på nätet, call me or let it be!!
Sådär! Nu skall jag sussa gott. Vi hörs mer imorgon.. Soov söött

''RUBRIK''

Har en fin snackis med denna fina vän Emilia! Önskar att veckans inlämningar och prov var över så jag kunde ta helg, men icke sa nicke. Förövrigt har jag fått världens dille på Elvis Presley! Titta bara vilken hottie i yngre dagar & jag älskar låten ''in the getto''. total awesomee
sååå snygg Emilia:):)

Firar lillLördag!

Såhär firar jag min lillLördag! Med ett bord fullt utav sista minuten läxor och prov som jag skjutit upp att träna på. Om man inte är intresserad utav ämnet är det omöjligt att sitta och plugga på en liten stund varje dag, då tycker jag det funkar bäst att sitta & nöta in ämnet dagen innan. & man får faktiskt kunskap även om den inte blir långvarig! Annars då.. Trallade runt lite på stan med Olivia, Johanna & Sara innan.. Kortsagt, mysig dag!

Dricker min hemmagjorda drog

I väntan på tandläkaren har jag tagit fram lite skolböcker och lagt ner tid på att göra en riktig cafe latte! Smakar nästan likadant, skillnaden är bara att på ett cafe ser det inte ut som en atombomb slagit ner i köket därefter. Haha! Kaffe, ångskummadmjölk toppad med kakao och kokos

Inte min dag

God morgon alla där ute i stora vida världen! :)
Det här är en typisk ''bad day'' för mig, morgonen startades dåligt och så förblir hela dagen såvitt jag inte gör något åt det förstås! Hatar inte ni också att vakna på fel sida? Allt blir bara fel vad du än gör, haha! Har iallafall en till föreläsning i skolan idag vilket skall bli kul (ångrar mitt förra inlägg, skall ge det en chans). Annars är det samhäll & naturböckerna som tillägnas dagen, tyväärrr..


Samhäll!

Landade precis på 34:an och skall sätta igång med mitt pluggande nu har jag tänkt, eller jag måste snarare det. Har ett väldigt stort prov på det här på Torsdag och jag känner redan nu för att ge upp.. Men jag hugger i! Hade en låååång och mysig fika på stan med favorit fia förut, tjejsnackade och skrattade som vanligt mycket! Hur som helst, nu måste jag sätta lite fart skall ta en powerwalk med min 2favorit tjej Olivia sen & förbruka lite energi.

Är som vanligt hur pigg som helst, men så fort jag tar upp skolboken blir jag så gott som döende.. Haha!


So we wooorkin'

Som alla säger ''sååhär vi jobbar'' mina damer och herrar;) Sitter på en urtrist föreläsning & självklart har vi lyckats smussla fram laptopen. Bra tidsfördriv!

Dans på rosor

Är riktigt laddad för en ny dag! Dels för att jag är på strålande humör och dessutom såg världens läckraste kille igår!! Haha Miriam håller dock inte med.. Men ni skulle sett, han var boxare & helt perfekt ;) muskler att dööö för.. Haha jag har tre olika drömkillar antingen en marinsoldat (bredaxlad, lång & stilig), maffiaboss (hur coolt vore det inte egentligen.. just för att han är farlig, som kan försvara mig och självklart överflödigt rik, en kille med makt) och tillsist en stark superhet boxare! Haha, ta mina krav med en nypa salt, vill självklart inte umgås med kriminella även om det vore lite spännande. Nåja, såhår ser jag ut idag!


Sweet dreams

Puh! Jag är så himla slut efter boxningpasset! Det tog verkligen, precis som jag visste! Haha sitter här & skakar nu.. Skall läsa igenom samhällen nu & därefter titta på reprisen utav hollywoodfruar (favvoprogrammet som ni vet). Vi hörs mer imorgon sötisar

Fikar på Espresso


TAGGAR BOXNING!

Precis tagit bilder med Mirre för att visa hur taggade vi är! Nu jäklar skall boxningsäcken få!! :D Skall alldeles strax åka in till stan för en latte på Espresso, mums!

Miriam visar stolt upp sina fina lägenhet ;) är kär i hennes fönster! Haha
t


SAMHÄLL

Har anlänt till skolan & sitter på SA:n med underbara tjejer (på bilden)! Har en lektion sedan skall jag göra mitt preliminera besök till Mirres lägenhet, intressant.. hihi. ++ gud vad jag gillar min klass ♥


HAHA älskar minerna


BRÅTTOM!

FAAAAN! Jag har försovit mig!! Såååå jäkla typiskt! Men tar bussen som går nu på direkten, har hur många viktigt lektioner som helst idag.. Dessutom boxning & sushi på schemat med mirre. Nu måste jag rusa, startar dagen med ett fejkat leende. (Det sägs att det funkar att få fram känslor som man vill ifall man inbillar sig det!)

STÄDAR OCH SJUNGER

Jag kombinerar saker riktigt bra! Städa & sjunga är fan roligt! :D Går inte alls lika dåligt längre faktiskt, haha. Tänkte visa upp det lilla som följde med mig hem ifrån tjejkvällen åtminstone!

En söt cardigan med volanger ifrån Ginatricot. Köper nästan aldrig där men nu hittade jag ett fynd! ;)

Midjehöga jeans ifrån Vila. Som alla springer runt i nu för tiden, men dem satt bra på så jag struntar i det!

A walk in the rain

Har pluggat så nu känner jag mig riktigt duktig! Vi har nämligen Samhällsprov på Torsdag och min magkänsla säger att det kommer bli jäkligt tufft. Dessutom har jag bestämt mig för att vara riktigt säker på det! Mitt mål på betygen är uppnå C i alla ämnen bortsett ifrån matten som jag är nöjd över att ens klara.. Haha. & som slutbetyg A i Engelska & Svenska. Tycker inte ni också det är bra mål? Dem kommer jag klara! Nu skall jag ut med vovvarna i regnet.. En dag som denna vill man inte ha vovvar.. Haha menmen, jag står ut!


NÄR FRAMTIDSDRÖMMARNA DYKER UPP

Om det är något jag brukar sitta och drömma mig bort till är det riktiga lyxhus. Allt ifrån Stockholms finaste områden till staden som aldrig sover New York. Det finns verkligen fantastiska hus och detajljer som man själv aldrig lyckats komma på.. Fast tills jag får ett sådant hus, som nog kommer ta ett litet tag. Är det perfekt att inspireras utav sådant här! Jag vet precis hur mitt framtida hem skall se ut.. Haha jag har så många ideer och tankar, det är sjukt. Det skall vara personligt, gammaldags och inte alltför lyxigt för då ser det inte så hemtrevligt ut längre.







LÖRDAG

För mig är det fortfarande morgon! Klockan är halv 6 så det kanske är lite illa egentligen.. Men jag älskar det! Bara slappa hela dagen & inte direkt ha någon plan. Nu skall jag börja göra mig iordning lite för att se vad kvällen har att erbjuda.. IT'S SATURDAY ♥ 

2


H

RSS 2.0