Dags för träning!

Skall springa bort till farmor nu, boka tågbiljetter, hotell m.m. Skall bli mysigt att tillbringa helgen i Göteborg med henne och ännu mera shopping förstås, hihi. Sedan skall jag åka in till stan passa Sacha och ta en rejäl springrunda! Tvivlar på att det är Sasha som får pusha på mig haha.. Resterande kväll tillbringar jag med bästis, allt för länge sedan vi hade en riktig myskväll så det ska vi ha ikväll!


Sommarjobba utomlands

I sommar har jag bestämt mig för att jobba utomlands. Har tänkt på det länge och hur frestande låter det inte? Jag har inget problem med att vara själv ett tag, tvärtom faktiskt.. Det är ju då man är i behov utav att lära känna nya människor som mest! Vilket jag älskar, det bästa som finns är att lära känna nya människor som inte vet ett smack om mig sedan tidigare. Inte har dömt mig eller sedan tidigare har en förutfattad mening, bara lever i nuet och håller det enkelt! När jag kom till Sundsta kände jag inte en enda person och jag var den enda i klassen som verkligen inte kände någon sedan tidigare. Nu är det helt förändrat.. Jag har lärt känna hur många som helst och har en helt ny underbar umgängeskrets! Tack vare att jag är tuff, framåt och vågar prata! Och jag var ju illa tvungen till att vara det såvida jag inte ville bli ensam förstås.. Men om man ser det såhär, det är ganska genomskilnigt hur stor betydelse det har att vara framåt & våga! I sommar vill jag antingen jobba i Norge (för den höga lönen) eller London (för att det är en fantastisk stad). Varje gång jag kollat upp på nätet om det här är det en tydlig åldersgräns för att Svenska sidor skall ordna det. Jag får helt enkelt ta tag i det här själv, åka dit och söka!! Ett nytt uppdrag står på schemat! Wihi vad kul.

Vad överväger en bättre lön eller en häftigare stad? Jag tror en häftigare stad!


Christian Dior Poison

Kom precis hem och självklart har jag lyckats blivit utlåst! Gah, jag är då ingen människa med tur haha.. Såg iallafall att min parfym som jag beställt kommit, min mormor använde den alltid så parfymen har blivit till en doft jag älskar! Den heter Christian Dior poison och är lite småtantig som ni nog kan ana, men den är fortfarande sexigt god!


Nästan hemma!

Jisses vad gott det var med frukost idag! Äter det aldrig annars och speciellt inte på hotell (förätit mig på det pga mitt jobb) Men det var sååå gott, haha. Kvällen igår blev förövrigt.. Hm, hur skall jag beskriva den? Speciell? Har nog aldrig åkt så mycket taxi på en kväll förut, vi åkte runt i stort sett hela Göteborg. Träffade en fransk, engelsk och en stockholmare (haha värsta blandningen) som vi festade med! Slutet på kvällen tillbringade vi med två göteborgare och av någon anledning innehöll det bara jobbsnack, lyssnade inte så mycket utan avgudade mest rösten.. Jag är helt såld för göteborska. Loves it! Tog tåg hem imorse och tror ni inte jag missar att gå av? Egentligen missade jag inte det, jag hann snarare inte.. Fy vad dåligt, tänkt om det vart en äldre, mindre eller någon person som inte varit så snabb helt enkelt som mig. Hur skall man hinna med? Sitter iallafall i Karlstad nu och skall alldeles strax ta tåget hem och åka iväg och jobba. Förövrigt, jag älskar vädret!! Åh, man blir så glad utav våren och värme. :D


Dagens shopping

Det här köpte jag idag! Jag har blivit en riktig skogalning och kirrade hem tre st.. 2 från Belle Shoes och dem svarta från Zara! Levis jeansshortsen satt som smäck! Var egentligen inte ute efter ett par shorts, men var tvungen att köpa dem, från Weekday. Blusen kommer från Cecella och trenchcoat:en från Vero Moda.
 

Götelaborg

Puh vilken dag! Tog tåget hit tidigt imorse och mötte upp Johanna vid centralen, sedan dess har vi shoppat hela dagen! Har fått med mig en hel del saker, fanns så mycket fint på stan! Märks verkligen att nu är våren påväg. Nu är vi tillbaka på hotellrummet för att börja göra oss iordning inför kvällen, ikväll blir det utgång! Vi börjar föra här med lite sällskap. Den här kvällen kommer bli grym! Hoppas ni haft en bra dag också, puss på er alla!!

Startade dagen på Starbucks med en latte

Haha, våra armar hållde på att dö skall ni veta.. Nu blir det föreberdning inför kvällen med min fina vän!

Stressig Söndag

Den här Söndagen har varit allt annat än vad den skall! Vaknade upp full (borde kanske inte skriva det här men nu gör jag det) blev lite sugen på mat, ganska mycket mat. Vanligtvist bryr jag mig som fan men nu bara vräkte jag i mig  både chips och kakor. Direkt när jag nyktrade till ångrar jag mig självkart och nu sitter jag här med världens ångest. Sedan gick jag ut på en långpromenad som resulterade i att Melker smiter och han är inte tillbaka ännu. Har varit ute flera rundor mitt ute i mörkret & skogen och letat, men hittar ingen Melker trots hur mycket jag skriker och gråter. Är sååå jäkla orolig. Skall snart ut igen när mamma kommer hem, måste hitta min älskling NU. Som att inte allt det här vore nog har jag två inlämningar att göra som skall skickas in idag, boka tåg och packa kläder tills imorgon. Jag längtar så tills den här dagen är över. Jag hatar stress. ¨


Night out

Körde på en riktig spontan utgång idag! 30 minuter innan jag blev upphämtad var mitt hår dyblött.. Verkar som att jag blir snabbare och snabbare med tiden! Trots att stressa är absolut det värsta som finns. Är hemma efter en bra kväll med nära, kära och några nya ansikten! Nu skall jag ta en lång skönhetssöm och ladda upp inför Göteborg imorgon. Skall bli kul;)


Haha skrattar åt bilderna på mig och Felicia, F ser lite borta ut medan jag liknar värsta bitchen? Vilket inte stämmer på mig alls förstås haha



Me and my sunshine

Livet slutar aldrig att förvåna

Jag tar som vanligt all den tid jag behöver när jag är ledig.. Okej gör det nog ibland när jag har bråttom också. Har i alla fall ägnat min morgon till att läsa bloggar, hittade en blogg från en utlandssvensk tjej i Usa som var både intressant och inspirerande, Sushi skall testas när jag någon gång åker dit! Efter några ytterligare klick kom jag till en Amerikansk blogg, om en 26 årig tjej som jobbade på ett ruttet snabbkäk med självklart en dålig lön. Hon har diabetes och får kämpa sig igenom varje månad för att kunna betala medicin till sin sjukdom, det räcker precis men något annat än den där medicinen har hon inte råd att handla. När hon var på sjukhuset för en kontroll om sin diabetes får hon en diagnos om att ha canser. Och det värsta av allt, hon har inte ens råd till att bli frisk och hon kan inte få någon hjälp någonstans. Hon har inte ens råd att försöka överleva, bara låta sjukdomen förvärras och förvärras. Tills hon dör. Men ändå så är hon stark, torkar tårarna och försöker se hopp.

Livet är förjävligt. Och jag är oerhört tacksam över att inte få vara i hennes situation. Blev tom på ord när jag läste hennes blogg.. Jag ber tusen gånger till Gud att hon finner något sätt att bli frisk på. Jag håller 26 år i åtanke, 26 år!! Drar även slutsatsten om att Usa är inte världens bästa land bortom all glamour, det är Sverige som är det.


h
































En hälsning från andra sidan jorden

Kvällen har bestått utav ett besök från Olivia, planerade helgen lite osv.. Ser som vanligt bra ut! Resterande tid har jag ätit massvis med godis, pratat i telefon och tittat film med mamma. Nu (mitt i natten) när jag är mitt inne i mitt klassiska väskkollande på nätet skriver Sofia till mig från ingenstans. Fatta vad förvånad jag blev men samtidigt oerhört glad! Blev en kort men sååå värdefull pratstund. Hon påminnde mig om hur mycket jag faktiskt saknar den lilla solstrålen. Men är såklart glad för hennes skull! Nu är hon där hon mår som bäst, in Brazil!

Jag & Sofiss

Fri!!!!!!!!!!!

Fyfan så skönt! Fri från allt som har med ansträngning till huvudet att göra över en vecka! Precis vad som behövs! Är helt slut efter den här veckan även om den inte varit så tuff. Idag skall jag iallafall bara ta det väldigt lugnt.. Älskar att komma hem och inte göra någonting. Inte ringa någon, inte svara i samtal, prata med någon. Överhuvudtaget vara helt isolerad ifrån omvärlden för ett tag. Guldvärt och ack så behövligt! Resterande lov är fullbokat, två Göteborgs-resor står på schemat, utekvällar och shopping förstås. Älskar Göteborg och älskar Göteborgare!

Nattinnebandy

Precis landat hos Felicia efter en hel kväll och natt på Sundsta nattinnebandy. Shit vad jag är slut! Helst av allt ville jag dra efter någon timme, tycker att det räcker väldigt bra för mig då jag alltid blir så rastlös.. Men ett antal rundor i idrottshallen gjorde att jag överlevde, haha. Annars har vi haft det väldigt bra, träffat jättemycket folk vilket alltid är sååå roligt! När allting var slut tog en promenad hem, faktiskt väldigt skönt och uppfriskande. Passar perfekt att lägga sig tätt intill Felicia och ett varmt täcke nu. Hoppas ni sover gott. Godnatt!

Åt tacos hos fina felicia förut, mums

Jag, Maria och Felicia insatta i innebandyn;)

Självklart hejade vi på dem här fiskarna! Som ägde planen vilket som!!

Skolan

Ni kan inte ana hur bra humör jag är på idag! Vädret är rent ut sagt perfekt, skulle aldrig kräva något sånt här väder i Februari. Trallar runt på stan med solbrillor, skinnjacka och converse. Finns det någon härligare klädsel? Våren är redan här och jag njuter som tusan! Idag är det nattinnebandy på Sundsta, jag och ett gäng vänner skall vara där ett tag och kolla läget! Håller på hela natten så jag lär vara död imorgon.. Men vem bryr sig?



Jag & fina Mathilda, glada och goa!!

Onsdag

Idag är det verkligen perfekt dag att försova sig på. Först matte och sedan 3 h håltimme. Skall till skolan nu för Spanska och Engelska sedan gå ut och gå en långpromenad i det härliga vädret med Sacha! Älskar att det redan kommit vårkänslor, hoppas att det fortsätter såhär och att solen kommer fram. Mmm!

Poncnho, solglasögon och converse fulländar dagen


Framgång från ingenting?

Är helt galen i att läsa bloggar, egentligen bryr jag mig inte så mycket. Det är mest en vana och att känna sig uppdaterad till Sveriges, världens alla hörn! Sjukt hur mycket framgång endel vissa har fått genom att blogga. Blondinbella till exempel, från att starta en blogg till att bli en stor blogg till att tjäna pengar till att öpppna företag efter företag, vara aktuell i tv samt göra egen tvshow, idag har hon en tidning, är på sin bok nummer 2, äger 3 företag samt föreläser runt om i Sverige. Inte alls dåligt för att vara född 91! Hon har hunnit med hur mycket som helst, mer än vad endel gör på en hel livstid och allt tack vare bloggen. Inte en chans att hon hade lyckats med allt det här utan att varit ett kännt varumärke redan från början. Ganska faccinerande när man tänker efter, vilka underliga sätt man kan lyckas på.. Alla som säger att skola och utbildning är enda vägen är så blind. Finns tusentals vägar! Har vi inte tillräckligt med bevis på det idag? Man skall bara våga ta steget. Precis som Blodinbella gjorde!

Några bloggar jag läser; http://isabeladrian.chic.se, http://chloeschuterman.chic.se, http://akerstroms.devote.se, http://jois.devote.se, http://jjeennifer.devote.se, http://emiliaf.devote.se, http://annahallen.blogg.se, http://lindathelenius.se, http://kenzas.se, http://blondinbella.se, http://sduell.blogg.se, http://niclasdotter.devote.se, http://fokis.se, http://reyberi.devote.se


Smått & gott

Stack ner och inhandlade lite smått & gott till kroppen förut på lunchen! Bodybutter, Bodyscrub, ansiktsmask, peeling och mascara. Eftersom jag slutar och kommer hem så tidigt på Måndagar tänkte jag använda dagen till en riktig spakväll! Det känner jag för, speciellt nu när det är så ruggigt ute. :D


Bekräftelsebehov

Jag är starkt emot utmanande bilder. Helt ärligt förstår jag det inte alls. Nu menar jag inte en bild som skickas till en pojkvän, utan andra killar och främlingar över nätet, bilder som vissa tjejer bara lägger upp som profilbilder utan vidare på facebook. Varför varför varför? Så många tjejer och äldre kvinnor som klagar på att vi lever i ett mansdominerat samhälle där tjejerna inte accepteras lika stor framgång och inte samma värde! Inte konstigt när tjejer låter sig och trycker ner sig själva på det här viset. Och det här med bekräftelse, hur får ni bekräftelse? En och annan kille kanske lämnar kommentaren som ''het, sexig, tänk och ligga med den tjejen fyfan assåå'' Vad är det för kommentarer egentligen? De motsvarar bara: kom till mig efter krogen, ligg med mig och dra. Jag skulle aldrig vistas med dig ute. '' Och som att inte de kommentarerna skulle räcka tillräckligt på negativitet, resterande kommentarer och åsikter utav det här lyder bara: hora, billig, luder. Hårda men sanna ord! Vill ni bli sedda som sådana tjejer? Nej! Den enda bekräftelsen ni får utav det här är att ni är en hora med sexig rumpa. Även fast ni inte är det! Det är hemskt att se sånt här, att bli nertryckt av någon annan är hemskt (såvida man inte lärt sig att inte bry sig) men att låtas bli nertryckt utav andra samtidigt som man trycker ner sig själv. Vart är det okej? Ingen förtjänar det, ni är mycket bättre än så!

Lånade bilden från en datingsida


Finally sunday

Herregud vad jag har längtat tillbaka till vardagen! Skall bli så skönt med skola imorgon (tro det eller ej) och träffa alla vänner! Söndagar brukar jag alltid ägna åt att fräscha till mig inför den kommande veckan, såsom hårinpackning, peeling, ansiktsmask och ja allting som man annars inte hinner med. Annars då.. Skall baka bullar med mamma, spela bingolotto med farmor (hennes vilja haha), plugga lite och förmodligen träffa Jennifer. Nu skall jag inte slösa bort mer tid här utan sätta lite fart. Hoppas ni får en bra och mysig Söndag!

En bild från början på hösten, minns att jag och Emma festade tillsammans för första gången (kul kväll!) men visst gör det mycket att man känner sig bekväm i det man har på sig! Min favoritoutfit.. Haha många favoriter för min del

TIPS

Om ni som mig är ganska väskgalna (haha) eller överhuvudtaget gillar designer/kläder/saker. Så måste jag bara tipsa om att kolla in de utländska sidorna och framförallt dem officiella! Te,x om ni vill köpa ett par hunterstövlar kolla in på den officiella sidan där dem är mycket billigare. Eftersom den officiella sidan ligger i England kostar bara frakten och ni tjänar fortfarande på det! (Dem kostar 800 på deras hemsida + frakt 200=1000). Om ni skall köpa en väska ifrån Jimmy Choo, Fendi m.m kolla återigen in den officiella sidan. För priset kan vara ganska stor skillnad! Det är dyrare i Sverige än vad det är i London t.ex! I fortsättningen kommer jag mestadels köpa från deras hemsidor, för vem vill inte spara pengar? ;)

frukost

Ligger i sängen och äter frukost! Ett päron och kaffe, kaloriesnålt passar perfekt när jag måste ta tag i figuren! Skall sätta på en film och sedan gå ut och gå en långpromenad med vovvsarna. ♥

A gift to a near

Eftersom jag varit hemma de senaste dagarna har jag passat på att låta bli att duscha håret! Känns riktigt äckligt nu, men mycket bättre att det gör det hemma än i skolan. Och det kommer ju bli så mycket bättre sen när håret har vant sig. Fräschare och friskare! Fick ett jättefint nagellack i pastellfärgat häromdagen och det var så fint på! Jag älskar pastellfärger, det blir aldrig för mycket och enligt mig skall det vara en måtta på allt. Alltså aldrig för starka färger heller. Kul att det är årets trendfärg! Hur som helst, skall ta en pw till farmor nu med en sen alla hjärtans dag present. Hon gav bort så fina saker till mig så jag fick skuldkänslor, haha.. Hoppas hon blir glad!

Blev inte alls bra inslagning när jag stressade.. Tur att innehållet är det viktigaste!

På tal om ingenting

Mitt hår har blivit så mycket ljusare sedan jag var hos frisören, vilket inte är så konstigt eftersom hon sade att hon bara ''tonade'', korkad som jag är förstod jag inte vad det innebar förstås. Jaja.. får åka dit snart igen för nu har jag bestämt mig att jag vill ha lite mörkare (och trivs i det!). På tal om ingenting.. Det är lov snart! Och jag har bestämt mig för att åka iväg någonstans, göteborg, stockholm? Någon liten tripp får det bli. Är riktigt sugen på en shoppinghelg med massa god mat och lugn & ro. Precis vad jag behöver!

Blandad kompott

Snacka om en blandad dag! Från en deppig Emma till en glad Emma, från en fungerande dator till en trasig dator och från omotiverad till motiverad. Ungefär! Efter att jag pratat med flera vänner är jag på hugget igen. Tyvärr inte mammas dator som gick i kras när den började lagga mitt i ett Gossip girl avsnitt och ja det fick fan inte hände så jag gick upp i lågor, ungefär. Och vipps så var det inte bara mitt humör utan även datorn var trasig.. Tålamod är inget jag kan förbättra eller försämra det hör till min personlighet att ha ett sämre sådant.  Nåja, man kan ju inte vara bra på allt. Snart är det ny vecka iallafall och den skall startas med ett stort leende på läpparna!

Jag vet att det här kan vara den fulaste bilden som nästan skådats.. Men just nu bryr jag mig inte alls. Blir både riktigt glad och motiverad utav den! Den tiden jag och Jennifer tränade som mest (flera pass om dagen) och var hur motiverade som helst till det! Dessutom är det en såå rolig tid i mitt liv som jag värdesätter högt.

En till bild på mig och Jennifer i 8an (tror jag?) jag som brunhårig med andra ord, herregud vad fult och Jennifer som vanligt lika fin. Minns den här kvällen också superväl.. Minnesvärd kväll, vilka minnen!

frukost

Såhär ser min frukost ut (Jag vet att jag är lite sen... med den, haha). Har fått en dille på milkshake, dricker hur mycket som helst. Följer aldrig några reccept, precis som regler är dem till för att brytas hehe. Häller i lite vad som helst och jo en sak, jag brukar byta ut glassen mot is istället. Mycket godare! Man kan inte tro det men det blir mycket mer smakfullt och en glassigare känlsa! Idag skall jag ringa några vänner och fråga om Olivia är sugen på att ses. Börjat sakna omvärlden lite!


Spritfetma - Nej tack!

Inför sommaren blir som vanligt alla lika uppspelta om att ha den perfekta beach-bodyn! Och gör nästan allt för att få det. Tänkte hjälpa er alla lite på traven med något som man oftast glömmer bort. Alkoholen! Dem flesta tänker på vad de äter men sällan vad de dricker. Men starköl, vin och sprit innehåller faktiskt en hel del kalorier. Efter fett är alkohol det kaloriätaste vi har på vårat matbord.
Grundregeln är desto högre alkoholhalt desto mer kalorier.

1 starköl (5,6%) 40 cl = 186 cal
1 glas röttvin (12%) 15 cl = 108 cal
1 glas vitt vin (12%) 15 cl = 102 cal
1 glas gin och tonic (40%) 4 cl = 150 cal
1 glas cosmopolitan (40%) 4 cl = 120 cal
1 glas whiskey (40%) 4 cl = 89 cal
 
Utifrån den här listan känns det som att jag verkligen behöver tänka mig för! Om jag ens skall visa mig på stranden utan att skämmas, haha... Slut med fester på ett tag!


Motgångar

Jag är inne i världens motgång just nu. Inte motiverad till någonting och vill inte göra någonting. Bara ligga hemma hela dagarna och stänga in mig själv utan att prata med någon, och det har jag gjort också. Hälsan går skit och skolan får lida lika mycket den, har hur mycket som helst att göra men inte börjat på något. Den lättaste uppgiften känns omöjlig att lösa. Ja allt.. Jag hatar sådana här perioder! Hoppas den går över snabbt eller att det kommer en prins och räddar mig ur den här mardrömmen. Vad som helst!


Hermes birkin

Jag är helt såld för alla Hermes väskor, speciellt birkin bag white. Fräsch, enkel och stilig! Den skulle passa perfekt till sommaren med ett par slitna jeans eller varför inte en vit romantisk klänning. Jag skulle dö för att bära den på min arm.. Tyvärr så är denna väskan en dröm med priset på 20 tusen kronor. Men drömma skall man göra tills dem går i uppfyllelse!


Godnatt

Somnar till GG ikväll med två vovvsar tätt intill! Bästa avslutet på en Måndag. Imorgon skall jag tralla runt på stan ett tag innan skolan börjar med en vän.. så det är bäst jag säger adjö till datorn för kväll (annars lär jag aldrig komma upp imorgon). God natt på er och hoppas ni sover gott ♥


På Mc

Jag och Johanna följer vår såkallade tradition genom att skippa lunchen och dra till något snabbkäk. Sitter och dricker en latte på Mc och skall alldeles strax gå tillbaka till lektionen! Bra start på dagen som vanligt!


God morgon världen

 Den här dagen kommer bli tuff! Har Engelska uppsats, intervju, historia och spanska att plugga på och när det är klart skall jag övergå till jobbet. Men jag antar att jag är värd det, har varit alldeles för lat på sistone. Som att inte det här vore nog har mamma stressat ihjäl mig den här morgonen vilket resulterade till att jag glömde bankkort, busskort, pengar och mobil hemma! Hur skall jag komma hem är frågan? Haha jag finner nog något sätt..

How much for a dress?

Det här må vara den snyggaste klänningen jag sett på länge! Trots att vita romantiska långklänningar är min första favorit ligger inte den här långt ifrån! Älskar längden, urringningen och framförallt dem höga axlarna. Elegant på ett sexigt sätt (?) Jag älskar den! Fann den på Tyras blogg där hon auktionerar ut några utav hennes klänningar och den här skall jag lätt slå till på. När den ligger hemma kan jag berätta märket så ni som älskar den lika mycket som mig kan köpa den också. Men den här auktionen vinner ni aldrig över mig. ;)
Härlig klänning i marinblått


Whitney Houston

Vilken tragedi! Blev så förskräckt när jag läste att Whitney dött p.ga droger som endast 48 år. Inte nog med att hon är en fantastisk sångare och en utav dem som utstrålar mest känsla och hopp någonsin! En utav våra största idoler, förblir en legend. Ägnar många tankar till henne och hennes barn, så sorgligt. Jag hatar droger, det måste vara det dummaste man kan börja med. Varför kasta bort det mest värdefullaste man har, sitt liv på någon sådan skit? Jag förstår inte.. Vart är det frestande någonstans? Samma tycker jag med ciggaretter och alkohol, det får gå till en viss gräns. Vem vill ödsla enorma summor pengar varje år för att förkorta sitt liv? Det är som att köpa sin egen död.

Rest in peace Whitney Houston


Bellas sweet seventeen

Firade Bellas 17 årsdag igår och hade en fantastisk kväll! Med lite blandade känslor förstås. Maten var jättegod (tror jag blivit ett matvrak, berömmer alltid maten först haha) Bella var ännu godare, som såg ut som en liten hollywoodfru på Hammarö. Och tillsist var det bara härliga personer där som förgyllde kvällen! Tusen tack för allt, speciellt till dig Bella!

Eftersom jag glömde min kamera i bilen lånar jag johannas bilder sålänge.


Första bilden är självklart på födelsedagsbarnet, Bella! Alltid lika strålande fin, speciellt på paketöpnning hehe..










Lovely life

Hej på er! Har haft en fin fredag med fina tjejer. Fikat x2 idag igen... Inte bra för plånboken så nu får den vila ett tag. Måste säga att jag har nog världens underbaraste nykomlingar i mitt liv (vänner) trots att jag inte känt dem så länge tycker jag om dem utav bara katten! Jag är så tursam! Ikväll skall jag mysa med familjen och ladda upp inför morgondagen då Bella skall firas! Hoppas ni haft en jättebra dag ♥

En underbar vän

Spanska

Sitter på Spanskan och kollar film, skall ner på stan och luncha med Felicia efter skolan och ikväll vankas jobb!

Finns det något underbarare än sommaren?


Lägenhetsbesök

Har precis kurrat ner mig i sängen, såå mysigt. Här tänker jag fan stanna ett bra tag.. Haft en jättebra dag idag med två Felici:or! Lika trevligt att träffa dem båda! Kollade iallafall lägenhet över O'Learys med felicia och den var inte riktigt vad vi förväntat oss. Först och främst är killar vidriga grisar!!! Skall aldrig flytta ihop med någon om det är sådär ostädat som vi såg. Annars var takhöjden och läget fantastiskt, bara att det var lite litet. Men man kan ju inte ha allt antar jag! Skall kolla vidare lite imorgon med Felicia igen, hoppas på bättre lycka!

Överlycklig och fina Felicia!


Nya planer!

Sitter i skolan och har lektion, har huvudvärk och känner mig dålig.. Men jag får stå ut! Har jättemånga planer för idag som jag inte vill missa! Skall till arbetsförmedlingen sedan om sommarjobb i London eller Norge, fika med Felicia och sedan titta på en otrolig lägenhet med Felicia nummer 2! Hoppas hoppas hoppas.. Den här dagen kommer bli toppen!


Laglig drog

Kaffe måste vara den bästa räddaren i sådana här krissituationer! Har en Engelska presentation imorgon (muntligt) och jag har inte ens börjat med den, nu?! Jag tänker inte gå och lägga mig förrän den är färdig skriven.. Resten repeterar jag in i skolan, det klarar jag!

Svar på frågor

Anonym: kollade tillbaka i din blogg från när du började. Och jag kan bara säga såhär, vad du har förändrts i utseende! personligheten tycks vara den samma? Fina emma

Svar: Tjaa.. jag har nog bara blivit äldre! Min stil har alltid varit desamma så det måste vara jag som växt till mig lite. :D

Beatrise: Du är så fin Emma! Gillar din blogg och att du alltid har egna åsikter! men nu till saken, du shoppar och äter ute väääldigt ofta vad jag märkt? hur ofta spenderar du i veckan ungefär?:) nyfiken!
Svar: Tack så mycket, vad snäll du är! Haha ja, det håller jag med om. Jag ''äter'' ute (fikar) nog varje skoldag faktiskt. Det varierar väldigt mycket, men ca. 500-1000 kr per vecka
 
Anonym: hur ser en perfekt dag/utgång ut för dig? tack fr en bra blogg:)

En perfekt dag för mig beror vilket humör jag är på! Ett grymt betyg från senaste provet spm avrundas med shopping och middag ute med nära vänner! En perfekt utgång skall jag ha förberett väl med både kläder och smink. Förfesta med nära vänner och likaså dra ut på äventyr med nära. Kvällen skall börja bra men avslutas med något överasskande!  

Lisa: Om man mår dåligt, varit med om något hemskt, hur tycker du man kommer på bättringsvägen på bästa sätt?

Svar: Oj, jag är inte den som brukar vara snabb med sådant utan snarare tvärtom, jag isolerar mig själv. Men de tips jag kan ge är att det får ta tid och det kommer bli bättre! Vara ute och sysselsätta sig så mycket som möjligt (så man kommer på andra tankar). Hitta något man brinner för och kasta ut sina aggritioner på det. Kämpa och inte ge upp!

Moa: EMMMA!!!! nämn din favoritlåt. vill ha ett skratt! No taste in music heheehe 
                                                 
Svar: Haha det stämmer förstås inte. Jag har bra musiksmak! Min favoritlåt just nu är Mikael Wiehe med kråkan, Cornelius Wresvijk och James Blunt gillar jag också!

Anonym: Vilka umgås du mest med och står dig närmast?

Svar: Jag umgås mycket med tjejerna ifrån klassen! Olivia, Jennifer är mina närmsta vänner från tidigare. Sofia, Johanna, Emma, Emilia, Sandra, Bella, Andrea, Issa, Matilda, och Meyav är dem jag lärt känna mest i klassen.

hur hanterar du en ''fuldag''
har du haft något seriöst förhållande och träffar du någon nu? kramis och tack för en bra, lite hemlighetsfull blogg!

Svar: Om den är allt för hemsk stannar jag hemma, haha olyckligt nog. Om det är skola eller något skäl till att vistas ute så lägger jag energin på mitt humör istället och försöker utstråla glädje ändå! Det funkar!
Jag har inte haft något seriöst förhållande och jag träffar ingen eftersom jag inte är intresserad utav någon.

Frida: du shoppar ganska mycket ser det ut som, hur mycket pengar bränner du i månaden? hur får du jobb så lätt? alla vill ju ha det men ingen verkar kunna få det!

Svar: Det har jag inte riktigt koll på, det varierar ju från månad till månad. Om man verkligen vill ha det som mig kan man få det, det är ingen omöjlighet. Ansök via nätet, lämna Cv:n, ring företag, kontaker m.m för att sedan få jobbet skall man utstråla mycket glädje och vara framåt! Visa att det är det här man vill! Kom ihåg att det är du som jagar jobbet och inte jobbet som jagar dig.

Julia: hej, älskar läsa min blogg du vågar verkligen säga vad du tycker och tänker, sjukt bra stil och hur go som helst verkar du också!! Några frågor:
Vad har du för jobb??
Hur fick du jobbet?
vad är dina bästa/sämsta egenskaper??
Hur skulle du beskriva dig själv??
Hur ser ditt kärleksliv ut??
Är du nöjd över dig själv?
Om du fick ändra en kroppsdel vilken skulle det vara??
festar du mycket??
hur mycket tid lägger du på att sminka och fixa håret på morgonen?
vad använder du för smink??
Vem är världens snyggaste kille??
puss och tack för en bra blogg!!

Svar: Oj, tusentack vad gullig du är! Vilken glädjespridare du är. Jag är försäljare för nwt, villägarna b.la, fått jobb som hundvakt och jobbar någon gång ibland på Scandic, när dem behöver personal. Alla jobb som jag fått är tack vare mig själv, jag är väldigt framåt som person och jag vill ha jobb när jag bestämt mig för något ser jag till att få det. Jag har skickat in Cv och ringt dem ett antal gånger.. Jag verkar kanske jobbig, men det är något man får vara om man skall ha jobbet!
Mina bästa egenskaper är nog att jag är en riktig kämpe som aldrig ger mig, jag är oftast positiv och glad, ärlig och framåt! Mina sämsta är nog att jag kan vara riktigt korkad ibland. Pratar före jag tänker t.ex, vara lite för ärlig, stönig och ett riktigt helvete när jag blir arg. Det finns några kroppsdelar på mig själv som jag kan avsky ibland, men trots det vill jag inte ändra dem.. Dem är liksom mig och jag vill bara vara mig själv. Fester är precis lika som myskvällar det går i perioder för mig, jag är ute ca. 1 gång i veckan. Jag använder foundation, solpuder (som puder & rouge) kajal, läppenna, läppglans och mascara. Både till vardags & fest. Världens snyggaste kille är Brad Pitt! Aldrig sett någon som slår honom.. Chuck Bass (vad han nu heter på riktigt?) Tom Cruise, Cristiano Ronaldo är ytterligare några favoriter. Ja det är klart jag är nöjd med mig själv, annars skulle jag ändra på mig! Vad tufft livet skulle vara om man skulle tycka illa om sig själv. Jag har inget kärleksliv såvida det inte gäller en blick på en fest eller två.. Jag har allt som jag behöver just nu!

Fikar

Spenderar håltimmen på en fika (som vanligt) älskar att fika! Det är så mysigt! Särskilt med bästa sällskapet.

Bild lånad från Johanna


Sunny little day

Halloj! Sitter på matten och ja inte ens försöker räkna, att prata är som vanligt mycket mer frestande. Planerat alla hjärtans dag lite också, åh jag älskar verkligen den högtiden. Förstår inte hur folk kan anse den som överskattad, jag tycker att det muntrar upp vardagen med lite extra glädje,kärlek och presenter förstås! Nu skall jag åka till stan med några vänner, fika och kanske handla något litet. Puss!


ASK ME WHAT YOU WANT

                                                                      Frågestund!
Som jag sade igår har jag fått ganska många kommentarer om en ''frågestund'' så det är därför jag gör det här! För er;) Själv tar jag det som en komplimang men förstår fortfarande inte vad som är så intressant med mig, haha. Nog om det, nu kör vi?! Fråga vad ni vill.. dumma kommentarer får dumma svar (såklart!) Medans sticker jag till min bästis!


Lite fynd

Strosade runt på stan ensam och det (kan) faktiskt vara skönt men idag var det såååå trist! Vilket ledde till att jag blev på sämre humör och behövde tröstshoppa lite. Tröja ifrån HM, Ormskinns-clutch från Scorett, Halsband och Örhängen från och deodorant från björnborg


BK

Lunchar på Burger King med 4 fina flickor!



LATTE VS MATTE

Gick upp tidigt idag trots att vi har sovmorgon för att gå på extramatte innan provet (det var johanna som tvingade mig tro det eller ej!). Men tror ni vi går på matten? Nej, ett cafebeskök var mycket mer lockande så nu sitter vi här och dricker latte.. Alltså fan, jag kunde legat hemma och sova nu!! Lite shopping innan blir min tröst!


Tisdagsmorgon

Godmorgon där ute! Jag är färdig och skall alldeles strax åka till skolan. Inviger min basker idag också som jag köpte häromdagen, jag ångrar mig inte ett dugg (som vissa trodde) kärlek vid första ögonkastet! Älskar den.. Känner mig som en fransk madonna lite.. hehe. Ikväll skall jag fira farmor som fyller år! Grattis farmor! Inte bra med kalas dock.. Alldeles för mycket gott. Nåja, jag får försöka stå emot!

Godnatt

Sådär! Duschad och fräsch inför kvällen, ligger och gosar med min lilla prins just nu. Guldvärt! Imorgon blir det nog lite strosande på stan som vanligt och tyvärr lite plugg.. Skall försöka klämma in ett jobbpass också. Just det, har fått in ganska många kommentarer om en ''frågestund'' nu så jag tänkte ta tag i det faktiskt. Även om det inte riktigt är min grej, jag bloggar för min skull och ingen annans, dels för att jag gillar att få ur saker ur huvudet och skriva. Det är en lättnad! Och dessutom blir jag alltid så nyfiken när vissa är anonyma, era jävlar!! Haha.. Slutar typ med att jag försöker spåra ip-adressen och hela köret, men jaja.. Imorgon testar vi med min första frågestund! Nu skall jag fortsätta mysandet.. Sleep sweet!


Belöning efter jobbet

Belönar mig med en glass i väntan på bussen efter jobbet! Skall plugga på lite Engelska och ytterligare lite från jobbet, för att bli den bästa måste man förtjäna det;). Skall även kolla lägenhet över O'Learys med Felicia.. Hoppas hoppas hoppas! Mitt liv leker just nu! Hoppas ni haft en bra dag alla fina där ute ♥

STOR puss på er!


NEW WEEK

Precis haft historia, vi har börjat läsa om kanibalism och såg precis ett klipp om det. Det finns fortfarande ute i världen och anses vara ''ok'' för det folket, dem kidnappar förstås inte människor och äter upp dem som jag trodde ifrån början.. haha. Dem äter döda människor, såsom deras släktingar t.ex. Fyfan! Jag kände för att spy.
Hur som helst, nu skall jag ner till Mc och äta, efter skolan fika med ett gäng tjejer, är nyfiken på att höra vad som hänt när jag varit sjuk! Och tillsist jobba, första ''riktiga'' jobb-dagen idag, jag tror det kommer gå superbra faktiskt! Allt går om man vill!

Mina fina ladies

Ser ut som att jag går igenom min fjortisperiod ännu en gång, men så är det när man blivit läppstiftberoende.. Ha-ha


LUCKY ME!

Jag är SÅHÄR lycklig just nu! Love my life!! Var och provjobbade idag och efteråt fick jag reda på ifall jag fick jobbet eller ej. Tror ni jag fick det?! JA! Jag blev så glad att jag hoppade upp på min chef, kramade honom och sade att jag älskade honom... Haha. Men det är tillåtet, för det här jobbet är nästan som gjort för mig! Köpte lite smått och gott på stan och såklart lite godis för att fira (ännu) ett nytt jobb. Weho! Nu skall jag mysa och njuta resten utav kvällen. Tillsist ämnar jag en mening till Olivia, tack för nattsällskapet. Finns ingen bättre vän än du, love you-tusen gånger om!


Just det! Glömde säga till er alla där ute, att allting i livet är möjligt. Lev med meningen ''ingenting är omöjligt'' inombords dig själv. Du kan bli, få precis vad du vill.. Så länge du kämpar för det! Stor kram!!

BIO

Är på bio med Eric och farmor! Har sett filmen ''En vecka i Phuket'' eller vad den heter? Roligaste jag sett på länge! Länge sedan jag skrattade så mycket & överhuvudtaget var på bio. Det måste jag börja med oftare!


Underskattade hemmakvällar

Min lördagskväll, lugn och rofylld. Med tanke på att jag varit sjuk nästan hela veckan är det en helt ''ok'' kväll, och en anledningen för mig att stanna hemma och ha en myskväll! Varför är myskvällar så underskattade? Festkvällar i all ära men dem blir sällan så som man tänkt sig ändå! Från och med nu blir det en myskväll + en festkväll varje vecka!

Mamma kom hem med ytterligare nya detaljer till hemmet. Krona, papper, nycklar och en mask. Jag tänkte typ, mamma behövs verkligen detta? Medans hon menar att jag absolut inte förstår det med ''inredning'' som hon. Tur att vi alla är olika hehe..


10 STUFFS TO DO UNTIL I DIE

Besöka alla världsdelar och majoriteten utav världens länder
Bada i världens högsta vattenfall, Victoria fallen i Afrika
Bli framgångsrik inom det jobb som är mitt drömjobb
Skicka massor utav pengar till människor och djurorganisationer som är i behov utav hjälp
Äga så många väskor och skor att jag inte ens minns antalet
Bo på landet i en stor herrgård, inredd i min egna stil
Bo i en lyxig takvåning i New York City
Hoppa bungyjump, fallskärm och flyga flygplan
Dyka bland vithajar
Vara ekonomiskt oberoende och kunna göra precis vad jag vill
Få hjärtat krossat, bli kär och leva lycklig i alla dagar


Gossipgirl

Medans alla är i skolan och har kul (jaa, jag är avundsjuk på dem) trodde aldrig att jag skulle längta till skolan bara för att jag varit sjuk någon dag, men så är det! Ligger i sängen och dricker oboy, är snuvig och känner mig såååå ofräsch. Har laddat ner Gossipgirl som jag skall titta på för första gången nu! Hoppas det är bra, jag har höga krav på den här serien utifrån vad jag hört:) Lite mysigt har jag trotsallt!

H

.


Glada tider

Något som jag tycker att man tänker på alldeles för sällan är hur bra man har det! Det borde man göra väldigt ofta, varje dag och varje bra stund skall man uppskatta. Tänka på att det finns så många som har det sämre, kämpar för att överleva dagen och alla stackars djur som blir fruktansvärt behandlade. Även om man försöker lyckas man aldrig uppskatta det, det går bara inte. Max någon gång i månaden. Tänk om man skulle vara med om någon hemsk livskris, se döende människor, människor som kämpar för mat, djur som blir övertrampade, människor som behandlar andra människor illa och alla som överhuvudtaget mår dåligt. Lite utav det här har förstås alla sett men aldrig tillräckligt, tillräckligt nära. Jag vill åka ner till något extremt fattigt land och uppleva det absolut värsta. Något som inte ens dyker upp i våra mardrömmar. Vi lever i ett utav världens rikaste länder och klagar fortfarande! Sverige är så perfekt som ett land kan bli. Jag skall aldrig klaga på hur jag har det, gnälla över ett kilo eller saken som jag inte har. Jag skall vara glad över det jag har och uppskatta det jag kämpar för! Man lever bara en gång. Inse det!


''Desto olyckligare man varit, desto lyckligare kan man bli'' citerat utav mig själv!

ONE WAY OR ANOTHER, I'M GONNA GITCH YA..

Hallå! Dålig uppdatering idag, stannade hemma för att jag hade den värsta fuldagen som någonin skådats, var svullen i ansiktet till och med.. Fy & blä! Kändes som en mänsklig rättighet att göra det! Nu när kvällen är här börjar jag känna mig sjuk istället, varm, trött och lite febrig. Hur typiskt är inte det här? Kanske var menat att jag skulle stanna hemma idag ändå.. Allt har en mening som sagt! Jo förresten, sök på låten ''one way or another'' så får ni ett riktigt grymt låttips. Älskar den låten!

RSS 2.0