MÅNDAG

Försov mig några minuter vilket resulterade att jag missade en mysig fika med en kompis. Dessutom är alla telefoner i hela Grums trasiga. Nu får dem se till att fixa det här så snabbt som möjligt! Som vanligt är jag ganska trött eftersom jag inte fick någon sömn inatt, jag behöver verkligen sömnpiller. Nu skall jag iallafall se till att få en bra start på dagen, laga pannkakor passar utmärkt. Nam nam!


HELLO SUNDAY

Oj idag tog jag en riktigt sovmorgon! Men jag sover nästan aldrig så det var jag lätt värd. Behövligt om inget annat heller! Dagen igår var riktigt lugn, efter att jag tillbringat tid och planerat lite med Angelica stack jag till Jennifer för en mys-natt, såg på film och kom inte hem förrän väldigt sent. När jag väl kom hem var jag så trött och nej jag gick inte och lade mig. Jag pluggade! Hehe, jag som bestämt mig att inte göra det något under lovet, har redan ändrat mig. Efter ett litet serious-talk med Jennifer slog det till i skallen på mig, hallå Emma? Förstår du inte allvaret? Hela ditt liv skall gå åt att plugga i 9an?? Och jag insåg vilken jäkla konkurrans det kommer bli med mitt gymnasival. Åh, så nervös jag är nu men jag tror att jag äntligen fattat allvaret, i sista minuten. Jag skall komma in!! Nu säger jag det inte bara utan nu skall det ske stor förbättring, jag har varit alldeles för lat.

Idag vankas ännu en liten planerar dag med Angelica. Jag kom nämligen på en liten grej i sista minuten.. Jag måste till Göteborg!! Och såklart var min kära vän snäll och ställde upp.. Skall köpa en mycket snygg grej som endast befinner sig i Göteborg. Förövrigt skall det bli så mysigt! Tar nog in på ett hotell en natt där också. Shopping i love you!

Göteborg with this ladie!

Busiga vovvar!

Fick en liten oväntad uppiggning genom att behöva springa runt och knacka dörrar för några byrackor till vovvar som hade rymt. Lite orolig för dem var jag men tillslut hittade jag mina små älsklingar.. Så nu är dem hemma igen i säkert förvar! Haha att dem måste vara så kära i alla tjejer hela tiden.. Hur som helst har precis kommit ur duschen och skall börja fixa till mig lite. Sedan skall jag till Angelica, vi skall kolla på någon match och lite såntdär och efter det en liten visit till Jennifer. Kommer bli en lugn fast mysig dag. Behöver ta igen all min sömn som gått till spillo. Laddar mina batterier helt enkelt! Nu skall jag köra på ett litet mini-spa har jag tänkt, lacka naglarna, bodylotion och lite enkla men betydelsefulla och fräscha stuffs. See you soon!

Idag är ni inte på plussidan..

HELG & SPORTLOV

Åh så skönt det är med lov! Sitter alltid lika perfekt. Ikväll skall jag bara göra ingenting. Har bestämt mig för att plugga så lite som möjligt på lovet och andvänder det till att ladda upp inför de sista månaderna kvar på jätten. Då presterar jag nog bättre! Jo just det, mina kära vänner om ni läser det här så är jag inte tillgänglig på mobilen, min kanin har nämligen gnagt sönder laddaren. That's why! Min bror är bortrest så det är lugna puckar nu på Klövervägen, ack så skönt att slippa den lilla killen ett par dagar. Det är sjukt så trött jag är.. Sover nästan ingenting alls. Nepp, nu skall jag göra iordning min efterlängtade chokladdrink! Puss på er! :)

Moaaah.. för någon minut sedan. Jag myser som alltid i min morgonrock! :D


WORK IS HARD

Sitter hemma vid köksbordet och försöker plugga, det går inte alls bra! Det enda jag engagerar mig i är Facebook, olika internet sidor, alla moment i bakgrunden och maten i kylen.. Vad fan sitter jag och bloggar då för? Jag vet att jag måste plugga! Och jag vet att jag har prov imorgon och jag tycker inte alls att allt annat jag fixerar mig vid är särskilt kul. Jag finner ingen motivering!! Det är absolut det viktigaste utav alllt att vara motiverad i det man gör, annars går det faktsikt (hårt sagt) rent åt helvete. Jag måste fortsätta försöka iallafall.. En bra början är nog att stänga av internet. Ett tips till er! Todelo


24 FEBRUARI

Åh my god vilken dag! Började dagen med lite matte och även att slutföra en inlämning, kändes som att det gick ganska bra. Efteråt begav sig klassen iväg och åkte pulka, fyfasiken så kallt och snöig jag blev. När jag var redo för hemfärd såg jag ut som en snögubbe! Haha.. Det var kul men jag skulle nog rekomendera att inte åka pulka när det är så kallt ute. Sedan var det elevrådsmöte och vi kom som vanligt inte överens med särskilt mycket, många olika ideer och åsikter. Och tur är väl det antar jag! Fick även reda på lite mer information inför NP i fysik, verkar bli ett ganska tufft prov och för ett bra resultatet, många sena kvällar med skolböckerna.. Aja, only three months left!! På temat spelade hela hockeyskollaget hockey och jag var såklart sämst. Haha jag som kom in med värsta självförtroende och ut gick jag med något helt annat.. Men det var också första gången för mig, så jag borde nog inte kräva för mycket. Jag såg ut som en riktig clooown och trillade hela tiden! Måste be om privatlektioner.. Jag skall klara det!!

Haha vem tror ni det är som ligger där om inte jag?? Ungefär så såg det ut hela tiden.. :D

En vanlig Onsdagskväll

En vanlig onsdagskväll på 34an, mamma och Eric gör någon oätlig mat som bara dem två tycker om, jag får springa som dörröppnare för både Herrman och Melker som skall in och ut varannan sekund, Eric klagar på internet anslutningen efter att jag laddat ner någon film och vipps så är det stormbråk mellan oss. Eric är som vanligt ganska feg och låser in sig på sitt rum! Gaaaah.. Syskon och överhuvudtaget en familj, fyfasiken så jobbiga dem kan vara!! Är hel pigg nu som vanligt och kommer aldrig kunna somna, den här natten kommer bli så lång.. Imorgon väntar iallafall en rolig dag! Pulkaåkning med klassen i några timmar, haha passar perfekt för mig som kan vara lite barnslig! Sedan min första (FÖRSTA) hockeyträning i mitt liv på billerud, anmälde mig till skol-hockeylaget så det lär bli en rejäl syn när jag sedan skall spela match.. Äsch, har inga större krav så länge det är kul! Haha, förutom ett mål har jag, att åka bakåt tycker jag ser så svårt ut! Det skall jag lära mig punkt slut. Måste tillägga att jag har en sådan bra vän som lånar ut sina nya dyra hockeyshoes till mig, modigt gjort minst sagt. Dock så krockar den med elevrådsmötet.. Så svårt när jag vill vara aktiv i precis allt, haha. Jag löser det på något vis! Dagen skall jag tillbringa med Angelica, vi skall ha det så mysigt och framförallt roligt!


Händelserikdag

Heeeej!
Jisses, vad trött jag är.. Tidiga mornar och sena nätter går inte direkt ihop. Hur som helst så är jag på prima ballerina humör ändå.. Skolan gick helt ok. Fick tillbaka ett biologi prov med bra resultat och även en ny läxa att plugga in.. När Niklas lämnade tillbaka mitt prov sade han '' bäst man passar tiderna, så jag inte får mer skäll utav emma'' haha! Lite små komiskt.. Har alltid klagat över hans dryga besked och prov hit och dit, mina klagomål tycks leda någon vart! Creed till dig Niklas. Så bra att han lärt sig.. jag slipper att klaga och ge lite utskällningar och jag slipper även oroa mig för nedsjunket betyg, i och med min popularitet inför honom! (Fjäsk funkar alltid mina damer och herrar). Jag har även prov på förintelsen, andra världskriget så att säga. På Fredag. Ge mig ett lycka till!? Ääääsch, det behövs inte! Fixar ändå Mvg, min magkänsla har nämligen alltid rätt. Gymnasievalet är även också gjort, sökte på Thoren Business School på fem olika städer. Så någonstans lär jag komma in.. Det skadar aldrig om jag flyttar! Åhå, så skönt det vore. Love love love. Jag kan alltså dra en slutsats, viktig och minst sagt händelserik dag. Mycket nytta! Nu har jag tänkt att ta ett bad sedan titta på någon jättebra klassiker. Så typiskt mig.. klassiska filmer är fan det bästa som finns. Skådisarna är sååå jääääkla snygggga! Innan jag slumrar in skall jag förstås plugga lite. Bra dag!


spegelbildar är årets grej

Praktikant för Blondinbella!

Nu har jag fått besked, endast en dag efter.. tummen upp för snabba besked!
Josefine mejlade att praktikplatsen var inriktad om några veckor och då funkar det inte för mig. Men hon skrev också att jag skulle mejla henne närmare sommaren för då skulle det säkerligen finnas möjlighet att få en praktikplats.
Så yes, den är så gott som min!! Wohoh. Vilken möjlighet det här kommer att innebära för mig, visa framfötterna och få kontakter och sist men inte minst en inblick hur det är. Naaaajs!!


Praktikant för Blondinbella??

Praktikanter till Egoboost!

Måndag Februari 21, 2011 @ 11:38

34 kommentarer

Nu har vi äntligen kommit igång med första numret av Egoboost Magazine som är en inspirerande karriärstidning för unga kvinnor. Vi vet att det är många där ute som är grymma på att skriva och fota och drömmer om att jobba inom tidningsbranchen. Nu har ni chans att få in en fot då vi söker två praktikanter.

Det vi söker är:
- Tjejer som brinner för att skriva och inspirera
- Är självgående och kommer med egna ideér
- Kan praktisera i en längre period (två veckor är alltså inte aktuellt)
- Har boende i Stockholm, vi står för kontorsplats med oss i Gamla Stan
- Du ska skicka med arbetsprov på en artikel som skulle passa i tidningen
-Fotokunskaper är meriterande

Vi kommer börja med intervjuerna redan i veckan! .. Mer info om frilans och praktik kommer dyka upp på vår fanpage “Egoboost Magazine”



Åh så intressant! Det såkallade jobbet passar mig utmärkt. Jag skulle fixa det galant utan tvekan.
Hm, jag undrar dock om det är ett måste att vara 18 år fyllda? Om det är nu på direkten eller funkar på sommarlovet och förstås boende är ett litet problem. Sålänge det inte är nu på direkten borde det gå att lösa.. Vilket som värt ett försök. Jag inväntar ett svar med oroliga läppar. Håll tummarna för mig.


GOD KVÄLL

God kväll alla mina vänner.
Min dag har varit allt som en Söndag inte skall vara. Såsom sjukt slitsam (nu menar jag sjukt), stressig och väl planerad. Och jag måste även tillägga ur grym, nyttig och kul. Söndagar är en trist dag helt enkelt fast ändå så skön, största chillar dagen i veckan. As to say, regler är till för att brytas! Dagen har bestått utav jobb (redan kl 05 till 12:30..) Litet men välbetalt pass, i like! När jag ändå snackar om jobb, jisses så jag trivs på jobbet. Jag stört gillar all personal där och jag får förstås inte glömma de snygga gästerna, hihi. Efter jobbet tog jag en promenad in till city, mötte upp en kompis för en fika och lite shopping. Hittade inte så mycket som jag tänkt, dessvärre endast en blus och en ring. Eftersom ringen var så jäkla läcker räckte det för att göra min dag, inte nog med att den gick på 60 spänn. Ibland har man tur! Kom då inte hem med värsta kassarna som alltid är kul, men jag sparade istället pengar och det är jag värd en elouge för. Jag börjar bli sparsam! Eller så är jag sparsam, bara att jag gör ganska dyra investeringar ibland. Hm, men men. Vi har även fikat några gånger och typ testat alla statsbussar som passerar stan. Nu är vi fan proffs på bussar alltså.. Haha. Näh, nu skall jag sova. Jag är så trött att jag inte ens orkar tvätta bort sminket eller ha ångest över att jag åte lite onyttigt, inte likt mig. Därför skall jag avsluta den här dagen genast. Sleep tight.

FREDAGSLYX!

Myser med familjen till chokladfonde' och olika frukter. Nu skall jag och mamma titta på filmen Gränsen!

WEEKEND

Fredag idag, ack ack acccck så skönt! Lika efterlängtad som vanligt. Jag och Jennifer tog en tripp förbi Ica efter skolan och inhandlade marsmahallows, grädde och lite fika till våran egna oboy, som alltid blir lika fantastisk! Gottade oss med det hemma hos Jennifer medans vi tittade på lite tv. Men vi var så jäkla trötta så både oss slumrade in efter några minuter, i flera timmar. Haha! Ett tydligt bevis på att tidiga mornar, lite sömn och skola på det tar sin energi. När mamma slutade sitt jobb kom hon och hämtade mig, nu har jag bara softat typ, gjort så lite som möjligt. Är somsagt helt slut! Skall snart göra choklad fondyr med massa olika frukter såsom jordgubbar (ett jättelitet paket kostade 50 spänn!!), ananas, bananer, päron, kiwi, apelsin och några till som jag inte minns namnet på. Skall göra som ett litet smaktest inför imorgon.. Då vi skall fira farmor här och bjuda henne på det. Imorgon kväll vankas förmodligen bio med Jennifer och tidigt på Söndagen jobb, dock blir inte Söndagen helt värdelös utan den får avrundas med lite shopping with Angelica. Aja, ha en mysig Fredag!

Bjuder er på en bild från Stockholm, på två glada, nyvakna, morgonpigga och förstås lite galna tjejor!!


HÄRLIGT VARDAGS FLYT

Hej på er!
Jag känner att jag börjar få lite ordning på mitt liv nu, vilket känns så skönt.
Nästa vecka vankas prov på Andra världskriget, förintelsen så att säga. Det kan jag säga på säkert kort redan nu att det kommer gå prima ballerina. Historia i sig är fruktansvärt intressant tycker jag. Känner att jag har hum på hela grejen helt enkelt. Fick även tillbaka två Svenska inlämningar, en krönika och en insändare. Betyget slutade med MVG på båda och nationella prov muntlig i Engelska kändes också helt okej idag, så jag är nöjd över mig själv. Imorgon skall jag ha biologiprov och förmodligen matteprov också, min kväll kommer alltså innebära lite plugg. Men jag klagar inte, jag har återfått min motivation och känner flyt på livet. Det känns urbra!


Jag måste berömma mig själv när det gäller att göra kransar. Vacker!! Kan min grej :D


Alla hjärtansdag firande på jättesten!

Såhär har vi sprungit runt på skolan idag! Glädje och kärleksfulla små 9:or. Hihi. Med en snetofs på huvudet, glitter och hjärtan i ansiktet och även läppstift på det. Hanna fegade dock ur lite som ni ser.. Tråkmåns;) Det handlar om att bjuda på sig själv somsagt! Vi har dansat hela dagen om vi nu skall kalla det dans, vi rörde på oss lite och såg glada ut iallafall. Haha. TV4 var även där och filmade när vi dansade, jag blev också intervjuad. Glöm inte att klicka på tv:n kl 6 kanal 4. (TV4 NYHETERNA) Så får ni se några glada lantbor och däräven en liten snackis om vad kärlek egentligen är.
Jo och allahjärtansdag disco kl 18:00-21:00 på jättesten. Be there! (åk -9). Nu skall jag käka lite, vi hörs sen!


GLAD ALLA HJÄRTANSDAG

Hola a todos!
Jag är morgonpigg och uppe jättetidigt som vanligt, trots att jag somnade kl 04. Borde nog göra någonting åt mina sömnproblem, inte för att jag är trött dagen efter utan för att jag har så jäkla tråkigt när jag försöker sova.. Blir nästan aldrig avslappnad och det vimmlar tankar i mitt huvud. Haha, vilka problem jag har! Sitter just nu och dricker en latte, mmmm. Tänkte tittat en extra gång på Solsidan, om jag hinner förstås. Bra start på dagen liksom. Idag är det ingen vanlig skoldag, jag och mina tjejkompisar skall dansa with a lot of love inför hela skolan. Även värmlandstidningen skall vara på plats. Jag är så excited!! Hela kvällen går även åt disco för skolan som några utav oss har annordnat, ett alla hjärtans dag disco. Jag tycker det är superduktigt gjort utav oss alla och en rolig grej på en måndag. Hur ofta är det disco då egentligen? Så, glada skolbarn! Ikväll har ni chansen att visa vad ni går för när det gäller att dansa.. Woho. Vi skall ha så kul! Och vi har självklart mycket kärlek att erbjuda;) Själv tycker jag att när det väl är högtider skall man fira dem rejält. Absolut inte överskattat, det är en riktig glädjespridardag på året.. Det är inget mer än rätt tycker jag. Och kärlek som är så betydelsefullt för oss alla, det minsta vi kan göra är väl ändå att ge det én egen dag på året! Hehe nåja. Ha en sådan jätte jätte jätte jättebra alla hjärtansdag! ♥ Jag lägger upp bilder senare från dagen.  Puss på er!

Klicka på länken och TITTA!

http://www.tv4play.se/dokumentarer/svensk_maffia?title=svensk_maffia_del_3&videoid=1222568
Titta och bli berörd gott folk. Svensk Maffia! Hells Angels. Jag kan säga att jag blir nästan rädd när jag ser det här och jag tycker så synd om de människor som sitter fast i den här skiten sedan. Gå för guds skull inte med i någon sådan här skit!!

Söndag 13 Februari

Hello sunshines!
Nu har veckan gått mot sitt slut och den skall avslutas som vanligt med Solsidan.
Dock börjar inte det förrän 20:00 och jag har varken eller lusten till att hitta på något. Är på värsta mys humöret förstår ni! Så så får det bli. En myssöndag med godis och pizza vore så gott fast lite väl onyttigt kanske. Jag har ingenting smaskigt hemma heller, att gå till ica är alltså mitt enda alternativ. Skall till att börja med torka håret och sedan ut med vovvarna en liten snabbis. Kom just på att jag har biologi prov på Onsdag, lite utav min tid får bli uttnytjad tll det. Det är bara 3,5 månader kvar tills jag går ur 9an! Woho i'm gonna leave highschool forever..  Gäller att köra hårt, riktigt hårt nu i slutet. Näpp nu skall jag fixa till mig lite iallafall, så att ingen behöver tro att det bor ett troll i 34an. Puss på er och ha en fin dag!

är så sugen på varm oboy.. Mmm. Haha vilken godisgris jag blivit!

Sticker till min 3 älskling!

Nu drar jag mig bort till jennifer och spenderar min kväll där. Vi skall mysa och göra det vi är bäst på. Titta på skräckfilm och skrika!! Haha. Vi hörs mer imorgon godingar, hoppar eran kväll blir superbra! Puss ♥

Vinterglädje!

Även om vintern är så fruktansvärt jäkla kall här i Sverige kan man inte säga emot hur vacker den är. Tänk om snön varit varm och vi haft värme såhär istället, sjukt vilket perfekt land lilla Sverige skulle varit. Idag skulle jag på fotbollsavslutning i stan men såklart (min otur) så försov jag mig en halvtimma innan samling. Så den planen var så gott som körd. Gjorde iallafall det bästa av tiden och bara gosade, ägnade mig åt mina älskade hundar och tittade på gamla klassikers. Såsom Dödligt vapen, satans så bra! När mamma kom hem stack vi ut på en riktigt blöt och snöig långpromenad, lekte, busade och fotade lite i snön. Jag älskar mina hundar så mycket! Min glädje i vardagen. Nu har jag precis kommit in, skall ta ett långt och varmt bad med levande ljus för att tina upp lite. Somsagt höjdpunkten med vintern! Ikväll skall jag kanske ta min tid till Jennifer och Nicke. Inte helt bestämt vad som händer, men jag gillar att ta dagen som den kommer och göra vad man känner för. Igår blev det en liten spontan utgång så det passar perfekt med en riktig myskväll!

Här har ni några vinterbilder


Vision fighting championschip 2!


Fan vad grymt! 19 Mars 2011, skall den fetaste boxningsgalan äga rum i Karlstad för andra gången. Och självklart skall jag sitta bänkad!! Jag har varit på en boxningsgala en gång förut, men det var en mer blandad grupp. Massvis med amatörer som inte visste vad de gjorde, i vissa lägen kändes det till och med som att jag skulle gjort det bättre, haha. Det jag lade märke till då var en strippa som gick runt och vandrade, trodde absolut inte de använde sig utav sådant i Sverige. Den här gången kommer desvärre bli en rejäl upplevelse! Missa inte!

Människans bästa vän!


Har jag sagt hur mycket jag älskar er??? Ni är mitt allt. Mina små broshor!!

Back in business

Hello there!
Jag har haft en liten paus i bloggandet, men nu är jag tillbaka. Back in business to say!
Det har inte hänt så mycket under dagarna, så ni har absolut inte missat något. Eftersom det enda mitt liv går ut på är att titta på The hills. Gaah! I'm in love. I hela deras liv! Så skall mitt liv också se ut om några år, inte en chans att jag skall bo kvar i lilla Sverige. Jag skall resa och upptäcka! Well, åter till det normala. 
Har precis tagit en snabbdusch så väntar på att de satans elektrikerna skall dra så långt ögat når. För dem har nämligen dragit ur strömmen och jag kan inte torka håret, jag som har lite bråttom också. Inget illa menat mot dem och mammas ideer om att riva hela huset (näst intill) men efter att ha varit strömlös en hel dag ligger inte mitt humör på topp. Tack gud för att jag inte lever på medeltiden! Just det jag skall iväg och dansa loss med det resterande gänget, lite repetition för imorgon. Då skall vi uppträda för skolan, även värmlands tidningen skall göra oss sällskap. Nu ber jag verkligen till Gud, ge mig lite kordination!!!


Här är vi! Tha dancers..

Life goes on

Mår ur uselt efter vad som hänt. Det värsta som kunde hända, har hänt. Dessvärre har jag nationella imorgon och ännu ett viktigt prov på Onsdag. Livet rullar fortfarande på och jag måste ta ansvar över mig själv. Skall försöka ta mig till skolan och göra proven iallafall.

Home sweet home

Sådär! Nu är jag hemma i kära lilla Grums igen. Har spenderat lördagen hos Janell inklusive övernattning på det. Var på bio och såg ''love and other drugs'' den var faktiskt bra. Sorglig framförallt! Såklart började jag gråta.. Snyft. Hihi. Efteråt åkte vi hem till Janell och myste med ännu en film, snackade och lite såntdär. Vi har planerat in att ses och göra något riktigt kul på sportlovet nu och även en stockholmstripp. Snacka om kul! Längtar redan. Nu är jag iallafall tillbaka till verkligheten och det är skola imorgon. Skall nog ta lite intiativ och plugga biologi, har nämligen prov på tisdag! Vi får självklart inte glömma Söndagens höjdpunkt, SOLSIDAN. Deep in my heart! ♥

SOLGLASÖGON PÅ VINTERN?


Vad tycker ni om den fasen? Är det något att följa? Själv tycker jag att det kan vara snyggt med solbrillor och kanske även ifall man inte är så fixad, snabb lösning helt enkelt! Men däremot till vinterjackan.. Nja, men ändå jo. Om det är soligt. Annars är det lite för tydligt varför man bär dem, enligt mig. Det ser lite knasigt ut om man bär solbrillor till regn och rusk i Februari! Om det är sol, helt ok. Annars nejnejnej.. En liten varning bara!

Goodmorning ladies&gentlemen!

Jag är uppe med tuppen som vanligt, väntar in Anton sen skall vi sticka till skolan.
Sitter och diggar Byz- moorebruden.. Haha, letade efter sommarmusik men det flyter alltid iväg så tillslut sitter jag och lyssnar på någon sorts hiphopskit. Var även på möte med Jennifer och rektorerna igår, angående hjärtansdag och själva partyt. Kan säga att allting ligger i våra händer minst sagt.. Dem bara fyller oss med uppgifter som vi sedan skall lösa! Jaja, det verkar bli ganska kul ändå, men sjuktsjuktsjukt mycket jobb! Just det, har även fått hem Club Nordic biljetterna så är det någon som är intresserad hör bara av er till mig eller 0767687999! Slutar tidigt idag vilket känns SÅHÄR skönt. Skall nog även planera in skolresan lite idag också. Vi verkar komma någonstans! Har hittat många billiga och bra resor med vandrarhem. Personer som bara vill ta ut sina pengar ur kassan, tycker jag är så fjantigt. Det handlar om kanske 2 lax, det försvinner som en vind. Då tycker iallafall jag det låter bättre med ett sista minne med hela klassen. Som lär bli oförglömligt. Det kommer bli suveränt!

Jag igår hem från skolan.

Hos bästavän

Har haft en mysdag med bästis, tittat på Solsidan och gjort våran egna varma choklad. Den är så himla god, men så fruktansvärt onyttig.. Vet inte om jag vågar berätta vad vi har i ens. Haha. Jag har målat rött läppstift på läpparna som ni ser, jag och Jennifer skall nämligen göra en oslagbar film alldeles strax. Ni kan vara lugna! Era nästa storstjärnor bjuder såklart på en titt, håll utkik. Facebook! Näh, nu skall jag hjälpa Jennifer med att locka håret... Det går nämligen inte så bra utan mig. Återkommer strax. Puss på er!
Haha hur jag ser ut! Men jag bjuder er på ett gott skratt. Posa i en cam är alltid kul i varje fall..
Min jättejättefina Jennifer! ♥

GODMORGON!

Börjar inte förrän om en timma och är helt klar, skööönt.. Så kan passa på att lägga upp skolkläderna nu. Inviger dem i skolan idag, snacka om mysis! Åh ligger i soffan och tittar på Melker som drömmer när han sover. Skäller och springer med tassarna, haha så sött! Jo skall även plugga lite idrott, har prov sen. Wish me luck! Men det känns inte så svårt ändå, liksom inget jättenytt sådär. Efter skolan skall jag och mamma iväg och fixa ett nytt konto åt mig och även ta ett nytt id-kort tills lönen kommer. Ikväll vankas dans med mina absoluta favoriter. Jag har Sveriges sämsta kordination så för mig är det iallafall en utmaning. Skall uppträda på skolan med våran dans också, tur att vi har så snygg outfit! Det kallas teamwork;) Ha en bra dag sötisar!


Jag nyss!


Våra autografer.

HELLUU SVENSKAR

Tjingeling!
Idag har vart en bra dag. Gjort färdigt musikprovet, vilket gjorde en enorm lättnad. Alltså, det är sjukt vad jag är omusikalisk. Nåja, är helt säker på att jag fxade provet ändå! Hittade också lite gamla resultat som jag stolt tog med mig hem, eftersom det endast var MVG. Brukar alltid slänga de prov som jag är missnöjd med, då tror föräldrarna att jag endast får tillbaka toppbetyg liksom.. Hehe. Fick även skoltröjorna idag också! Äntligen! Dessutom var dem jättesnygga. Samantha har en väldigt fin handstil och det gjorde susen på vårat skoltryck sen blev jag även super nöjd med min autoraf, som helt klart var vrålsnygg. Beställde både munkjacka, munktröja och mjukisbyxor eftersom jag hade beslutsångest vilket jag skulle välja.. Haha jaja man går trotsallt bara ur 9:an en gång. Visar bild senare! Nu skall jag ta en avkopplande dusch och sedan övergå till lite filmmys. Ikväll skall jag repetera lite kommande prov.. Ska bli sten säker på det! Hoppas att Jennifer och Hanna kommer till skolan imorgon också, dessa sjuklingar.. Förstår dem inte att det är tomt utan dem! Vilka typer;)♥
Godkväll på er! :)

RSS 2.0