SOMMARFEELINGS <3

Nu ska jag duscha och avsluta den här super bra dagen! Har bara bra dagar att se framemot just nu, är inte livet underbart? Jag är fan jätte lycklig, men det var väll ingen nyhet, hehe. Hoppas ni också mår lika bra som jag? Jag tror nog att de flesta ungdomarna gör nu innan sommarlovet, massa längtan och spänning inför den fartfyllda sommaren. På tisdagen (efter skolavslutningen) drar jag och mina babygirls på utflykt! Vi ska spendera den i Göteborg och glida igenom dagen med en massa skratt, fnitter, leenden, äta tills magen spricker och bli spyfärdig genom alla karuseller, sommarfeelings. Eller vad säger ni? Wounderfoul!
Pratar med min Emma om när vi ska träffas, vi har planerat in att jag ska åka till henne på hennes skolavslutning hon går ju ur 9an somsagt. Så det skall vi fira! Vi ska grilla och mysa, och talat om utgång, hur det än blir så kommer det bli jätte bra! Längtar efter dig baby ♥


Såhär ser jag ut som osminkad, eller jag har mascara kom jag på nu. I vilket fall, så tycker jag att tjejer ser mycket bättre ut utan allt kladd i ansiktet, det förstör ju bara. Själv känner jag mig mycket snyggare med mascara än massa foundation och allt annat klet mellan himmel och jord, det förstör bara huden. Haha, min åsikt! Den brukar vara olik andras..


Försenade bilder


Nästan så att jag skämms när jag lägger ut den här bilden, det ser förjävligt ut efer att jag sprungit, nåja insidan som räknas.  Iallafall, här ser ni två riktigt hurtiga tjejer som precis sprungit in våren!

En till bild från vårruset


försenad bild från när jag och Jennifer bakade, visst ser det smarrigt ut?


GLASSIG DAG

Har varit lite dålig uppdatering här på sistone, har haft fullt med allting förutom skolarbete konstgit nog! Men gud vilka härliga dagar det är nu i slutet. Vaknar upp på morgonen med ett stort jävla leende på läpparna, hur underbart? Solen sken när jag vaknade i morse så shorts och en jeansjacka blev dagens klädsel. Jag som trodde att det bara var slappt i skolan och att vi inte skulle göra nästan någonting eftersom betygen var satta men så var det dock inte fick göra nationella i svenska och matteprov idag, puh.. Nationella Provet i svenska gick faktsikt ganska bra vad jag känner på mig, är det bara jag som är bortom flötet eller är inte svenska hur jäkla kul som helst? När jag kom hem stack jag och pappa ut och gleeeed lite! Köpte glass öch njöt av den värmen som var. Tog mig därefter en promenad med älsklingarna och läste därefter igenom alla (nästan alla) läxförhör/prov, jag är lite smart som endast sparar de bra resultaten! Dem andra åker direkt i papperskorgen, haha. Befinner mig hos farmor just nu för att göra henne lite sällskap! Laddade nyss upp alla nya bilder ifrån mobilen och tänkte lägga upp några på bloggen men självklart så laddar jag upp fel bilder, så alldeles strax lägger jag upp dem! För just nu funderar jag ut hur jag ska bära mig åt för att lägga in de nya bilderna och inte de gamla, haha oteknisk kallas det.

Lånade Eriks gamla mobil och där hittar jag några utav mina gamla uppladningar, som bland annat är Lena Philipsson och Linda Bengtzing, ja allt mellan himmel och jord. Jag måste erkänna att man får faktiskt ett litet leende på läpparna när man lyssnar på gammal musik det är typ som att bläddra igenom en bok med massa gamla foton och minnen.. Alla minnen kommer verkligen tillbaka! ♥ Iallafall så kom Han jobbar i en affär upp. Där Lena sjunger att hon att handlat upp alla sina pengar på att köpa saker i den affären för att träffa på honom så mycket. Haha just då kom jag att tänka på att det var lite min stil ändå, jag känner igen mig helt och hållet faktiskt. Om jag skulle gå förbi en snygg kille på stan skulle jag kunna backa och gått tillbaka typ 10 gånger bara för att möta på honom och få honoms blickar åt mitt hållet, frågan är verkligen om han tänker den tanken som jag vill eller är hon dum i huvudet? Eller så skulle jag kunna släppa lös mina hundar så att dem sprang på honom bara så att jag kunde be om ursäkt för att få lite kontakt, haha hundtricket kallas det väll? Det är väll oftast killar som andvänder sig av det men jag skulle också kunna börja med det, vem vet, det kanske funkar?

Bråttom!

Gör ett snabbt inlägg för nu har vi väldigt bråttom. Ska in till stan och shoppa med Hanna och Jennifer. Vädret suger verkligen nu också så det passar perfekt med lite inomhus shopping alltså bergvik, ska nog på bio ikväll med Angelica också, är väldigt sugen för en myskväll också.. Men vi får se hur det blir med den saken inget bestämt ännu, kanske kan övertala henne ;) hehe. Imorgon ska jag spela match och även in till stan och shoppa och dreggla över Eric Saade, olala! Helgen är somsagt fullplanerad men nu måste vi rusa till bussen. Ha det bäst!

Händelserika dagar = dålig uppdatering, lite tid


Hittade en söt bild på Jennifer sedan Lifeline - cupen. Den här bilden bjuden hon oss på! Jag kom att tänka på, hallå tjejer? Inte alls länge kvar till Göteborg nu, tagga! Kommer bli ett minne för livet känner jag på mig, och ett tips till er håll igen plånböckerna och spaaaara! Den här sommaren kommer bli dyr!

Dem sista dagarna har det inträffat en hel del för mig, det brukar väl vara så nu mot slutet men tyvärr så fick bloggen lida. Nåja, tänkte gå igenom dagarna lite mer kortfattat än vanligtvis, även om det är trist att läsa när jag inte lägger in detaljer. Visste ni det, att det jag behöver träna på inom skrivkunskap är att fatta mig kort, det gäller nog dem flesta sakerna för mig, jag brukar alltid förklara extra noga och i minsta detalj för att alla ska förstå så mycket som möjligt. Konstigt nog är att dem flesta brukar ha svårt för att skriva långa texter och för mig är det precis tvärtom.

Torsdag;
vanlig dag i skolan, hade matte prov som jag inte hann klart med eftersom jag gick hem tidigare ifrån plugget, därför att jag var så trött! När jag kom hem så var det såklart ingen hemma och ingen nyckel fanns det ute heller, så det slutade med att jag somnade frysande på en solstol, efter tre långa timmar så var mamma och vovvarna äntligen hemma från en jäklans lång promenad om jag får säga! Piggnade till efter att jag sovit ett par timmar så stack ner och mötte Jennifer för ett frisörbesök, avslutade dagen med fotbollsmatch.

Fredag;
Hade inga lektioner överhuvudtaget i skolan idag, kändes nästan lite onödigt att gå dit! Äsch, jag fick iallafall träffa mina underbara vänner. Stod iallafall i cafeterian i några timmar då jag fick sällskap av både Angelica och Simon, så det utnyttjade tiden ganska bra, började även skriva på en ''bok'' tänker inte berätta vad den handlar om fullt ut men en ledtråd är att det har med utseende att göra. Vid 12 startade Grumslunken upp och jag och Jennifer hade anmält oss som tävlande. Dels för att det var kul och även för att höja betygen i idrott, fick iallafall en 5:e plats för tjejernas eller något liknande, hade både örhängen och headset som jag tappade ungefär hela tiden, när jag nästan var framme i mål så får jag håll på köpet så jag antar att det hindrade vinsten lite också, hur som helst jag tar det nästa gång! Passade på att ha lite vattenkrig också, stackarna fick nästan inte en träff på mig jämfört med hur blöta dem blev, haha.. Jag skrattar ännu åt det! Jag och Angelica stack sedan ner till Erica och bokade styling till skolavslutningen, vilket jag tror kommer bli super bra! Skadar aldrig att lyxa till det lite ibland, och jag är dessutom inte 18 år än så jag kan vara hur bortskämd jag vill... Fan vad bra!! Skämt åsido, men lite stämmer faktiskt. Sedan hämtade pappa upp mig, Jennifer och Angelica för att köra oss till en match, bra spelat tjejer! Körde utan byte för min del igen, eftersom vi förlorade så kan vi skylla på att det var mitt fel, eftersom jag tillslut inte kunde ge 100% sak samma, matchen var bra och vi fick lite träning iallafall! Nu ska jag snart sticka hem, tänkte fortsätta skriva på min såkallade bok och därefter fridfullt slockan in, imorgon väntar nya äventyr! Kommer förmodligen bli en fullplanerad Lördag utan lugn och ro. Hur har eran Fredag sett ut? Jag har somsagt haft fullt upp men det är aldrig fel det heller, nej nu måste jag sticka jag skriver mer imorgon!
HA EN TOPPEN FREDAG!


Den här godingen ska jag mysa ner mig med i sängen när jag skriver, enligt mig så kan inte en regnig Fredag bli bättre! OBS, Herrman har löshår på bilden, dock inte hans öron som vissa tror!

Älskar att leva!

LIVET ÄR SÅ HIMMLA UNDERBART ♥ JAG ÄLSKAR DET!

några saker som jag älskar är

mina världens bästa vänner!

min familj!

träffa nya folk!

bara njuta av livet.
 
 I just adore it


Dagen:
jag har haft en helt otroligt underbar dag, konstigt nog diggar jag dem flesta dagarna i mitt liv! Väldigt sällan jag ser grått på mitt liv, och nu när jag tänker efter så skulle jag nog ta självmord om jag mådde så dåligt som jag vet att det finns folk som mår.. Feel sorry for you unlucky people! Kämpa och gå mot bättre tider är det enda jag kan säga och det viktigaste: Livet blir mycket roligare om man ser positivt på saker och ting! Dagen har jag spenderat på stan med my dear mother, tog grymt lång tid för mig att bestämma mig och göra mina köp när mamma var med! Gud, vi har så otroligt olika syn på saker och ting som kanske är bra i det här tillfället, det får mig att tänka efter lite mer innan jag köper och somsagt inte köpa allting jag ser. Men jag kom hem med väldigt snygga grejer och jag är mycket nöjd över mina köp, ingen ånger för 50 öre ens. Imorgon blir det en heldag på universitet med 56 elever från hela åk. 8 vilket jag tror kommer bli mycket roligt och intressant! Vi ska åka på morgonen och kommer inte hem förrens eftermiddagen och vi ska b.la lyssna på en föreläsning om arkitektur och något mera, var det design också? Låter väldigt lockande enligt mig, att ta kunskap från annat håll och även få lite ider till gymnasie val kan vara till stor hjälp! Och jo just ja, ni kan inte ana! Jag är 100 % säker på vad jag vill jobba inom i framtiden nu och mitt gymnasieval, kom väldigt plötsligt (jag vet). Jag älskar att skriva somsagt, och har faktiskt väldigt bra fantasi (inte för att skryta) är rätt så bra på att få till texter också. Jag ska bli författare eller journalist! Jag tycker att det låter som ett perfekt yrke för mig.. Och jag har inget tvivel i det hela som händer sällan att jag inte har. Nu måste jag springa hem, ringa till Jennifer & plugga på kartorna lite, jag pratade med en lärare i skolan idag, Kicki tror jag hon heter. Hon hjälpte mig med kartorna lite och vid nästan varje land berättade hon en story om, och jag har bestämt mig för att i mitt liv ska jag åka ner till fattiga länder och hjälpa människor som har det svårt, det blev ju dock mycket intressantare att lära sig om länderna eftersom jag är så framåtriktad av mig. Nej nu måste jag kila, ha en fortsätt toppen kväll alla folk. Puss och kram! ♥ 

 


Planer

har fortfarande lite saker att hinna med, jag gör en lista så att jag inte glömmer bort något.

Mondag (idag)
långpromenad med hundarna
ut och springa
måla naglarna
göra ansiktsmask
duscha
kolla norska hollywoodfruar!
sova

Tisdag
göra färdigt allt skolarbete
springa elljuspåret 2 varv
shoppa avslutningskläder och sommarkläder med mamma
beställa tid för
navelpiercing
ut och springa!

Onsdag
soft dag i skolan!
resterande dag återstår det att tagga rejält till matchen!
Sif - Nor, kom och kolla!
möjligtvis oreflimeparty hos Jill, ifall det hinns!

Torsdag
till frisören och beställa tid
fotbollsträning
premiären utav sex and the city 2?

Fredag
soft dag i skolan
även
springa och vinna grumslunken! (;)
resten utav dagen återstår att tagga till fotbollsmatch, be there!
om vädret tillåter även ett dopp vid sjön!

tjejkväll på hotellet i stan, (ang, don't forget?!)

Lördag
springa woodjoggen
återstår att se vad dagen erbjuder!



Åh vad jag älskar er mina lurvbollar! BIGKISS

Monday is gone the week keeps going on!

Har suttit och vilat ut mig lite genom att läsa en bok, satt dock lite längre än vad jag trodde! Fastnar alltid i böckerna när jag läser gör inte ni det? Det är så himla skönt att bli av med allt i skolan nu! Okej, om någon lärare läser det här menar jag inte att ni gör tråkiga uppgifter (ni gör jätte bra jobb! Keep goin'!) utan endast att det är en liten flicka som verkligen längtar efter sommarlov! Sol, bad, resor och allt möjligt som inträffar finns nog inget bättre ♥ Just nu så är jag hos farmor, om jag inte har någonting att göra efter skolan går jag alltid till henne. Perfekt när man behöver någon och prata med som lyssnar och förstår (älskar dig farmor), nu håller farmor på att göra pizza åt oss.. Vilket jag inte åtit på år och dar.. Hemgjord pizza är mycket godare i mitt tycke! Tror nog att jag sover över här en natt till, alltid lika mysigt! Förövrigt så har vi en egen planeringsdag imorgon i skolan vilket sitter perfekt just nu :D 2 prov och en inlämning skall jag fixa imorgon sedan tar jag fritt från hårt plugg i några månader! Firar det genom att åka in till stan och handla färdigt allting inför avslutningen samt lite sommarkläder, med min mamma dessutom. Shoppar nästan aldrig med henne, borde vi göra oftare och det här känns som en bra början på det. Puss på att den här dagen är perfekt! Hoppas eran dag är lika underbar som min! Mina sista dagar i skolan fylls alltid av längtan och andra sommarminnen.. Det går inte att göra något annat än att älska.

Jan och Farmor, när vi var i Grekland!
Jag har nog världens bästa farmor, visst hon är väldigt överbeskyddande och vet precis hur man ska gå mig på nerverna, men hon finns även alltid där och det är alltid till henne jag rymmer till när jag har bråkat med mamma/pappa. Jag älskar dig farmor

söndag är lika med slappis dag

Jag är nog hur trött som helst, ofattbart. Okej, jag överdrev nog lite där ovan om att det är en såkallad slappis dag, egentligen tycker jag att en typisk söndag ska vara riktigt lat, jag har dock rört på mig rätt så mycket idag men jag har knappast gjort någon nytta. Ställde klockan på 07:30 igår, men ni vet väl hur klantig jag är? Såklart hade jag det inställt på vardagar bara, så jag vaknade 09:05, 10 minuter precis innan det var samling på matchen. Eftersom klockan inte ringde när jag vaknade och jag brukar vakna upp mitt i nätterna så antog jag att klockan var natt, och då menar jag att jag inte tog någon brådska på mig, ni vet hur slö jag är? Tills jag fick se klockan, då blev det en väldig fart på mig och jag fick skynda mig av bara attan! Först ringde jag och berättade att jag inte kunde vara med som en kompis skulle meddela och efter några få minuter ångrade jag mig dock och ringde raskt upp igen och frågade om skjuts, vilken super tur att dem kom och hämtade mig! Tusen tusen tack! Lite som tur i oturen fick jag sedan reda på att det var samling vid Grums pizzerian och inte ip som pappa berättade klart och tydligt för mig, haha tänk om jag gått till ip och stått där som en dåre och undrat om alla lämnat mig?! Nog om det, matchen blev tyvärr oavgjord och spelet blåstes utav med poängen 3-3. Och just ja! Måste berätta en till tabbe som jag gjorde under matchen, den domaren vi hade idag den var verkligen otroligt otroligt dålig, och nu menar jag på allvar! Han dömde verkligen bara åt andra laget, inte för att jag bråkade med honom eller så han var bara ruskigt dålig, har faktiskt aldrig träffat på en dåligare domare! Tänk er ens! Han dömde offside åt andra laget precis hela tiden, när det inte ens var det) när det var offside för oss kunde han självklart inte blåsa i den jävla pipan, han dömde om utkast för att tjejen i andra laget ''råkade kasta lite snett'', han blåste av matchen mitt i vårat anfall! Det var nog det vi blev mest chockade över. Alla reagerade verkligen på det här. Först tänkte jag gå och fråga honom om varför han blåste av matchen mitt i ett anfall men han log åt mig och då slog tanken mig '' han är ju bara en gammal gubbe, om jag gör honom arg lär han få en hjärtattack och dö''. Men den tanken slog nog inte tillräckligt hårt för jag var såklart tvungen att säga '' jävlar vilken dålig domare alltså, aldrig stött på dåligare'' självklart så gick han framför mig och vände sig snabbt om för att kolla vem som lagt den kommentaren och gav genast den mest fulaste blicken till mig. Klantarsle Emma!! Väl när jag kom hem så sken solen och jag blev genast på bättre humör, eftersom jag förväntade mig regn och molnigt. Jag lade mig ute och solade några timmar eftersom jag var nästan döende kändes det som. Sprang därefter någon halvtimme vilket var urskönt! Nu sitter jag hos farmor för jag tänker inte försova mig en gång till! Ska snart ducsha och göra sängen lite sällskap, den rättare sagt ropar efter mig just nu!


Ps, är det bara jag som verkligen drömmer om att få vara lika lång som Paris Hilton?
Själv tycker jag att det är ur snyggt på tjejer som är långa. Så glamouröst!

Härlig dag på stan!



Har bara gått runt och strosat på stan idag med Angelica, det är aldrig fel.
Sverige har en sådan underbar sommar! ♥ Hittade alla kläder jag ska ha på avslutningen också, så nu behöver jag inte stressa mer över det vilket är väldigt skönt. Är grymt nöjd över vad jag hittade, men jag skall inte avslöja vad ännu ;) hehe. Har precis kommit hem och ska strax iväg igen, Angelica tvingar med mig på någon slags föreningsfest, frågan är om jag passar in där men det är lika bra att chansa och ta åt sig av vad kvällen bjuder på. Är även väldigt orolig över min mejk just nu, haha jag andvänder aldrig kajal! För det mesta bara rouge, ögonskugga och lite mascara så om det är någon som skrattar så vet jag varför..  Jaja, ska ta en snabbis med vovvarna nu så vi hörs sen! Ha en så trevlig kväll, puss på er alla!

Brunett vs Blondin?

Det var lite mer än ett halv år sedan jag färgade håret mörkt. Innan dess hade jag varit blond i hela mitt liv. Och när jag kikade runt på lite gamla bilder insåg jag att jag faktiskt saknade det ljusa lite! Faktum är också att blondiner har roligare som det sägs, sanning eller lögn? Jag vill ha roligt i sommar, vilket jag nog kommer ha i vilket som men ändå kanske blir lite ''roligare'' då ;-) haha. Nåväl, är faktiskt också så att jag varit en smart brunett i över ett halvår nu somsagt, så tänkte överlämna den rollen till någon annan som vill bli the next geni, hyggligt! SKÄMT.

jag som brunett


jag som blondin



Svara vilket ni tycker passar mig bäst så vore ni jätte sötaa!

Film och flingor


REKOMENDERAR!

Är helt slut i både kroppen och i själen, antar att det är ett bra bevis för att jag kör med min kropp för mycket. Beslutade mig iallafall för att stanna hemma och vila upp mig lite. Ska snart klicka på Mtv och hoppas på att dem visar The hills, för det är det jag vill se just nu, eller Segemyhr. Eftersom jag inte varit i skolan idag och dessutom så har jag varit helt ensam nästan hela dagen. Så har jag dock inte skrattat lika mycket som jag brukar göra med mina godingar! I det syftet så vore Segemyhr en passande film med lite Start flingor till, dem är verkligen super goda! Känns som att jag verkligen drogar dessa flingor, eller äter dem som godis? Det är ju bättre iallafall! Imorgon så ska jag förmodligen ta med mig Angelica bortmot staden för att få lite inspiration till avslutningskläder, får se om jag hittar något fint! Brukar vara rätt så kräsen när det gäller olika klädesstilar, jag kör oftast med vita enkla vackra klänningar. Vore kul att testa på något nytt någon gång, utan att känna sig obekväm i det. Nåja, om vädret är fint så vore inte en uteservering fel i det läget. Oj just ja! Mitt lag spelar match idag, kan tyvärr inte vara med det är synd. Men jag håller iallafall tummarna här hemma för er! Och hoppas att det ger en liten medverkan iallafall. Den här vinsten är eran tjejer ♥.


Tiden räcker inte till!

Är det inte många som håller med mig där ovan? Min tid räcker aldrig till. De flesta som känner mig vet att jag alltid brukar komma försent, vilket inte är på flit, jag stressar av bara attan varje dag skall ni veta! Iallafall så tänkte jag börja lägga mig lite tidigare på vardagarna, eftersom jag ska upp rätt så tidigt. Men så kom jag i underfund med att jag inte hinner det. Men endel saker verkar ändå ordna upp sig nu i slutet av terminen, på tisdag har vi en egen planerignsdag för åk. 8-9, vilket är väldigt bra! Då skall jag se till att göra de sista proven som jag halkat efter med. Och på onsdag, så skall även 50 elever få åka på en föreläsning om olika arbeten och sådant i tingvalla, om jag inte förstod fel. Känns så skönt att bli av med alla sorters prov och timmar vid pluggande vi haft, och istället andvända tiden till att njuta av sommaren! Det här är definitivt det jag väntat på hela året.

Min dag
Lämnade in mitt biologi prov till Höökh idag, otroligt skönt att bli av med det och släppa det ur tanken! Vårshowen idag var super bra! Alla var verkligen jätte duktiga och otroligt fina såklart. Slutade därefter lite tidigare, och eftersom min & Jennifers buss inte gick förrens 50 minuter så satte vi ossn er på 97;ans uteservering och njöt ett tag. Något som vi inte märkte när vi satt där var att Filip och Fredrik satt bakom oss, (pizzakillen berättade det för oss därefter) så idag har vi även träffat på en kändis! ;-) Pizzakillen var även grymt snäll och gav oss gratis kebabsallad, vilken tur dag! Från och med nu tänker jag endast köpa pizza ifrån 97;an. Väl inne i stan, så gick vi runt och kollade lite på avslutningskläder (tänk, att nästa år så blir vi äldst!) alltså, varje år har jag varit verkligen jätte jätte förberedd på skolavlsutningarna, typ flera månader före har jag vetat precis vad jag ska ha och säkerligen haft hela outfiten platsad i garderoben. Men iår så är det annorlunda, jag har f*n inte en aning om vad jag ska ha på mig?? Jisses, nu börjar jag nästan få lite panik, haha. Men ett par skor eller två par skor som jag var intresserade utav hittade jag iallafall, ett par converse vita och ett par klackskor svarta, skulle passa utmärkt till skolavslutningen! Så det tror jag nog att jag skall köra på. Egentligen var det inte meningen att vi skulle springa runt i affärer och softa på uteserveringar även ifall det blev så, det vi egentligen skulle göra och gjorde såklart var att springa vår-ruset! Det gick helt ok! Som jag sade så är det här med tid inte riktigt min starkaste sida, vi kom dit nästan sista men som tur är så hade vi lite krafter och såkallade '' fula tacklingar'' som vi kunde andvända oss av genom att ta oss förbi folk. Träffade på Maria och Eric, och vi fick även medalj och olika slags energidrycker efter springrundan, var faktsikt mer annordnat än jag trodde. Oj, nu hinner jag inte skriva mera för idag, jag måste hinna duscha och även raka benen (håll tummarna för att jag INTE skär mig!) sedan måste jag rusa hem och in i en säng som väntar på mig. Puss

Ps, väldigt dåligt med bilder, verkligen! Laddar upp imorgon från vårruset b.la! Håll utkik.

GAMEDAY

Gör ett snabbt inlägg, det hinner jag!

dagen kortfattat
skola
hem till farmor
hem till mig
match
plugga
ut och springa

Har varit en jätte bra dag idag också, flyter på grymt måste jag åter säga!
På hemkunskapen gjorde vi nybakade bullar, jag och Jennifer var i en grupp.
Jag lär ha fått ig efter att jag kokade mjölken när jag skulle ha den i jästen, och det skulle tydligen vara ''fingervarmt'', det man gör på hemkunskapen är alltid så jävla noga måste jag säga och det blir dock inte godare än det jag gör hemma, det förstår jag inte riktigt. Eller ja, om dem taggar ner lite så är det fine för mig. Dom blev iallafall goda! :D Iallafall, på vägen hem sprang jag och Jennifer förbi ica, Jennifer rekomenderade en ny sort flingor till mig. Så nu hoppas jag att dom är riktigt goda som hon säger, blev helt beroende utav förra valet när det gällde flingor hon gjorde. (flingexpert?) Eller så känner hon mig så väl så att hon vet vad jag gillar. Det är även väldigt varmt i luften ute & inte så soligt, vilket är ett perfekt väder att spela fotboll i. Jag och några kompisar ska springa vårruset på Torsdag så vi har planerat att åka in till staden direkt efter plugget och sätta oss på någon mysig uteservering & även kolla runt lite i affärerna.. Låter som en bra ide tycker jag. Ska spela match om någon timma nu, ska försöka tagga upp lite nu innan! Ska provsmaka mina nya flingor och plugga lite, har prov imorgon som jag inte visste om. Jaja, ha en fortsatt bra dag alla söta!

Strandvallen, klockan 19:00
Slottsbron - Häj
Kom och heja!


Fruktsallad

Ska åka och handla lite ingridienser med mamma till en fruktsallad. Blev genast sugen på det när jag läste det i någons blogg, iallafall man kan blanda in nästan vilken frukt som helst, för att få lite fräschare smak på salladen så tänkte jag ta kesella till, lät det som en bra/dålig ide? Hur som helst lika bra att testa :D Dem brukar säga att forskarna blir över glada om deras experiment inte blir som de trott efter att dem testat något nytt. Mitt fall är nästan likadant, testa något nytt.. Men jag hoppas att den blir god.

Ingridienser, vad jag ska köpa!
Banan
Jordgubbar
Melon
Päron
Apelsin
Äpple
Kessella

Just ja, man brukar alltid få små torra brödbitar i kycklingsalladen och jag tänkte eftersom detta blir fruktsallad så kanske man kan testa cornflakes flingor istället? För den knapriga delen, kanske inte var en sådan bra ide, men testa går ju.


Ny vecka, nya möjligheter!

Hej alla glada!
Precis som jag tyckt hela den här terminen så rinner bara dagarna iväg, dem bara försvinner men arbetet och plugget sitter kvar. Alltså det har jag märkt, om man inte hänger med från början så hänger man inte med i slutet heller, det blir bara liksom mer och mer arbete som hänger en i ryggen, och det är faktsikt sant så som alla säger. Jag är expert på att skjuta upp saker och ting, det gäller inte bara skolan utan utövrigt också. Jag lämnar det tråkiga tills sist, och hur mycket folk än tjatar på mig så blir det ingenting gjort, det inträffar oftast när någon kompis frågar ''hej, ska du med och shoppa?'', ''häng med oss på det då'' , ''vi åker dit och dit, och sen gör vi det då? '' det låter liksom mycket mer frestande än dem andra sakerna, så då låter jag bli, även om jag försöker att avstå från de andra grejerna. Faktiskt så tror jag att man inbillar sig att den ''tråkiga delen'' är tråkigare än vad den egentligen är, när man väl är igång så är det inte så jobbigt längre. Instämmer ni? Det är självaste ''rivstarten'' så att säga som behöver en taggning. Och efter att man slutfört sitt arbete och kan återgå till dem roligare sakerna, känns det faktiskt mycket bättre. Att känna att man är värd att unna sig det & det, och inte känna att man borde sitta hemma och t.ex plugga, om man har gjort något bra och sedan spenderar tid på sina nöjen, känns det mycket bättre det lovar jag er. Ni kommer finna mycket mera ro & de ''roliga'' sakerna kommer bli mycket roligare utan en massa bekymrade tankar! Det jag menar är, ni som känner såhär, ryck upp er! Och gör det viktigaste först, återgå till nytta och nöjen därefter.

Nu iallafall sitter jag och njuter utav en latte samtidigt som jag får lite skolarbete ur vägen. Lämnade in 2 skolarbeten idag, så det känns riktigt skönt att bli av med dem, och jag känner faktiskt att jag kan pusta ut även om det är så lite tid kvar tills betygen sätts. Den här terminen har gått kanon, den har varit tuff men den har också varit väldigt rolig, med många intressant uppgifter. Nu ska jag snart ut och springa en bit och därefter bänka mig vid tv;n, nämligen väldigt många bra program som vistas idag ;) bland annat, Top Model, The Hills.

Mums, finns nog inget godare än en varm caffe latte en ruskig dag. Menar såklart, finns inget godare än waynes caffe latte en ruskig dag. Rekomenderar den verkligen! Finns i alla möjliga smaker.


Tidningar borde lägga mer tid på viktiga saker.

Ja, ni hörde vad jag sade? Min dator är tillbaka! Nu behöver jag inte låna Erics eller farmors dator något mera. Alla mina bilder och musik är sparade på den här datorn så ni kan inte ana hur grymt tacksam jag är för att ''datasnubben'' fixade det här åt mig, tusen tusen tack! Du är värd guld. Eftersom det var ett tag sedan jag var inloggad på den här datorn kollade jag runt på lite olika bilder, tillslut hittade jag min mapp som jag gjort för några år sedan med endast kändisar som innehåll. Paris Hilton, Angelina Jolie, Brad Pitt, Britney Spears, Lindsey Lohan, Ahsley & Mary Kate Olssen, som tog del av den största platsen. Jag måste erkänna att Paris Hilton var nog min största idol och därefter Britney Spears och tvillingarna Olssen. Jag tycker själv att det är väldigt faccinerande att Paris Hilton är nog den som man hört mest ifrån, platsat framsidan för dem flesta tidningarna. Men vad har hon egentligen gjort? Eller vad är hon känd för? Ungefär ingenting. Det folk känner igen henne ifrån är vell egentligen hennes såkallade vilda partynätter, shoppingrundor, och varierande förhållanden, eller ja, dem flesta (alla borde veta) att hennes släkting äger den stora lyxiga hotellkedjan ''Hilton'' som finns runt om i världen. Men det är ändå inte någonting som hon har gjort, och om man ser det såhär. Hennes syster Nicky Hilton, är inte alls lika känd som Paris, men ändå har Nicky nått mycket mera framgång än Paris, medans hennes syster har gjort olika klädmärken och kläkollektioner, reklamer och annat så har Paris rättare sagt gjort ingenting? Som är lika med shoppat och festat. När jag väl tänker efter så borde det inte riktigt vara så, Nicky borde få mycket mera publicitet än Paris, det har hon förtjänat. Tidningarna borde lägga ner sin tid på att skriva intressanta saker och skriva om folk som förtjänar det. Att få veta vilken kille Paris kysste eller vilken drink hon drack, vem bryr sig om något sådant? Samtidigt som man kan skriva om någon ny klädkollektion, mode till våren och likaså, som vi kan få inspiration ifrån. Nu menar jag egentligen inte bara om dessa två kändisar, utan rättare sagt all skit som tidningarna lägger ner sin tid på att skriva om, uttnyttja tiden till något mer intressant och viktigt istället.

VÄRME!

Verkar som att Sverige börjar förstå att det är (nästan) sommar nu?! Är 18 grader i skuggan, så det är inget att klaga över! Förutom att det fattas lite mer sol och jag hörde även att Finland hade 26 grader igår, tss.. Skulle inte vi förtjäna det också? Nej, nu ska jag sluta klaga på Sverige och sticka ut med en iskall läsk i solen och lägga mig en stund. Sen får vi se vad dagen bjuder på, många uteaktiviter i mitt tycke!


HÄR SKALL DET MYSAS!

Jag älskar myskvällar, det är mycket bättre än en vild party kväll eller vad jag ska kalla det? Hur som helst, det blir jämt så mycket bråk på fester och det blir det inte på myskvällar med mina brudar utan bara massa härligt snack med något gått tillbehör att smaska på. Tyvärr så är inte hela gänget samlat ikväll utan bara jag & Jennifer, men det går lika bra. Vi ska alldeles strax till ica och köpa lite gott till kvällen. Vi tänkte spendera kvällen med en chipspåse, lite dricka, snack och en film som avslut. Riktigt mysigt! Nej nu skall jag sticka, puss!

HÄÄÄÄRLIGT BRUDAR!


 IGÅR
Vaknade i Jennifers säng med en riktigt trött jennifer (inklusive mig såklart). Även om vi var/är lediga från skolan så fick vi dock ingen sovmorgon, våran match började klockan 11, så det var bara att bege sig upp ifrån sängen. Lina hade med sig musik till matchen så vi hade iallafall något att tagga till, ett plus! Eftersom det var DM-Match, var det en rätt så viktig match, och bra som vi är.. Så vinner vi! Det stod 3-1 när domaren blåste av matchen, själv tänkte jag (jävlar så synd att vi inte nollade dem, hade varit lite kungligt ändå.) Efter matchen, hurrade vi såklart över vinsten och sjöng där även för Emelie, som blivit en riktigt snygg 15 åring! Grattis!! Jennifer kom iallafall på super iden om att vi kanske skulle sticka in till stan och shoppa lite, nu när det vart så extremt fult väder så är faktsikt shoppa det bästa man kan göra, så det gjorde vi! Som tur är så skulle mamma & farmor också in till stan, så vi behövde inte springa efter bussar.. Puhh.. Bussar + Jennifer & Emma = katastrof. Väl inne i stan så hittade vi både ett & annat, fick med mig en jätte söt sommarklänning och en grå-vit randig tröja hem. Riktigt nöjd! Jennifer köpte något linne och lite smycken, fint! Shoppingen avslutade vi genom att köpa ett varsit paket färska svenska jordgubbar, mums! På hemfärden sprang vi in på ica, och handlade mycket godis och musli, vi proppade i oss så mycket onyttigt godis så det kändes som att jag skulle spy när som helst, usch och fy. Men men, ibland måste man vara onyttig också, äter nästan aldrig godis så det borde inte ha gjort så mycket. Kvällen bestod av att sminka varandra, Jennifer blev dock inte så nöjd över min sminkning på henne, haha jag rättare suger på att sminka. Jennifer sminkade iallafall rätt så bra. När vi var klara med mejken så stack vi ut och spanade in snygga killar, haha kan tänka mig att vi åkte förbi ett visst hus 10 gånger och kollade på en killes muskler.. Att jag ens berättar det här. Jennifer åkte hem lite senare och jag somnade framför en film.

IDAG
Vaknade runt 08:00, påbörjade morgonen vid mycket film tittande och mys-time med vovarna, perfekt start på dagen! Stack ut och sprang en runda därefter, sprang förbi farmor. Sitter hos farmor nu & ska snart hjälpa henne att städa och lite allt möjligt tråkigt som behöver göras. Ni kan inte ana vilket jäkla skavsår jag har, på båda fötterna. Jag lider så mycket, det är nästan omöjligt så ont det gör. Ska nog träffa Jennifer lite senare, får se vad vi hittar på! Ska iallafall iväg och träna lite, och be pappa få hem boxningsäcken som det aldrig blir något utav. Imorgon ska jag & några tjejer på bio iallafall, vad vi pratade om. Så det blir nog trevligt. Förövrigt så har jag jätte mycket skolarbete som måste göras innan betygen sätts som dem gör väldigt snart. Bråttom bråttom, så all tid som blir över ska det pluggas på! Hoppas det inte bara är jag som har det så himmla stressigt nu på våren?!
Ha en bra dag.


HELG!

Hej alla glada!
Dagen har bestått utav skolan som vanligt, den gick rätt så fort.. Skola dagarna bara glider förbi mig känns det som, det går så jäkla fort! Endast 15 skoldagar kvar innan sommarlov?! Så det gäller att satsa så högt man bara kan och ge järnet i skolan. På so:n skriver vi om olika kyrkor, jag valde själv Jehovas Vittnen. När jag skulle in på datorn & trycka upp det som jag sparat, jo tro på fasen! Allting var som bortblåst. Datorer + Emma = går inte ihop! Avlsutad skolan i datasalen & där tog vi även helg! Ledigt i 4 dagar, mums.. Tyvärr, så har jag massor utav jobb att sköta så det blir ingen lugn helg för mig dock. Jag och Jennifer belönade varandra genom att sticka ner till solariumet och få oss lite färg, även om det är så dystert väder ute så kan det knappast hindra oss ifrån att bli bruna och fräscha. Efter den ljuva starten så ringde vi in pappa som fick köra oss till Orrby för att stå & sälja kakor, fikabröd m.m, gick galant! Stod där i ungefär 2 timmar och eftersom vi skrattade lika mycket som alltid så var det inga problem, planerade även in att stå och sälja bröd & fika ungefär en gång i veckan, tycker att det lät som en bra ide, vad tycker ni? Eftersom jag och Jennifer bara satt där och var söta så samlade vi in lite dricks, som vi sedan köpte baguetter för (1kr st) som vi mumsade på när vi kom hem. Jennifer har precis kommit ur duschen så nu skall hon fixa till sig lite & därefter ska vi kila hem till mig en stund, kommer förmodligen bli en lugn kväll hemma med Jennifer idag, eller ja lugn? Vi ska tagga utav bara fan inför vinsten imorgon! Och jag ska även tvinga Jennifer till att kolla på 8mile, så vi har något läckert att dreggla över, haha.
En mysig bild från en varm och framförallt härlig sommarkväll med brudarna!
Hemma match imorgon.
Slottsbron - Kil
matchstart: 11:00
Litar på att ni håller tummarna för oss och även kikar förbi en stund!

Godnatt


Ooops, klockan är redan 12:00 och jag är inte ens hemma ännu. Nu måste jag iallafall ta mig i kragen & dra mig hemåt.. Har sängen som väntar, eller ja först & främst duschen! Godnatt

LIFE LINE CUP




HEM!!! Det får inte bli mål, eller snarare..

Ser ut som att jag får in en tackling på dig iallafall Daniel?



Det var lifeline cupen, hittar inte dem andra bilderna.. så laddar förmodligen upp resten imorgon.


Beautiful Day - T

Vilken underbar dag det har varit idag! Stort +. Dagen har bestått av följande (kortfattat):

skola
laga mat
plugga
träning
möta jennifer & ut med vovvarna
baka tills imorgon med jennifer, (absolute gorgeus!) namnam
springrunda med jennifer

Har varit på ett super humör ända sedan morgonen idag, fyfasiken vad härligt!
Kände att jag fick mycket gjort i skolan också, blev klar med en inlämningsuppgift jag inte visste att vi hade. Vilket var en lättnad att ha färdig! Pratade med Annelie lite efter lektionen om betyg och sådant, vilket ledde till att hon berättade om ett arbete vi ska jobba med ca 10 veckor nästa termin, låt ytterst spännande faktiskt, ser fram emot det. Väl efter skolan så åkte jag med pappa hem. Lagade mat & pluggade, blev ett litet experiment med hk;maten som vi gjorde igår, den var väldigt god & enkel att göra somsagt, lade till ost & bacon som extra. Väl när mitt favoritprogram börjar på tv;n nämligen The Hills, så var det dags att bege sig av till träningen. På träningen övade vi på olika slags dribblingar, långbollar och det som jag överhuvudtaget har svårt för! Tur att jag var på ett sådant super-woman humör idag, så det var väl lika bra att utmana humöret på mina svårigheter. Men utan träning inget resultat, Lika sant som sagt! När jag kom hem så stack jag & mötte Jennifer med mina älskade vovvar, oj nu lät det dumt.. & såklart min älskade Jennifer. Vi satte igång och bakade direkt, kan meddela er på direkten att om någon arbetsförmedlare råkar se mitt inlägg, rekomendera Jennifer & Emma på direkten som bakare på erat cafe! Kommer bara bli bakverk utav högsta kvalite, och nu snackar jag inte bara, det såg riktigt riktigt snyggt ut faktiskt. Ska lägga upp en bild på vårat mästerverk om usb-kabeln vill funka så att säga! Spänn ögonen everybody! Vid 9 halv 10 så stack jag & Jennifer på en springrunda, hon tog vägen hem till henne & jag vägen till farmor. Och nu sitter jag här, har överfört lite bilder sedan lifelinecupen, dubbelbollencupen, och vårat mästerverk, lägger nog upp några bilder snabbt här snart, så att ni får se. Nej nu måste jag skynda mig att överföra bilderna till bloggen och dra mig hemåt, sista skoldagen imorgon.. Gäller att vara extra duktig! Puss

Stressig dag, minst sagt


Skyndar mig med ett jätte snabbt inlägg. Nåja, den här dagen har bestått utav följande


skola

dubbelbollen (fotbollscup)
taggat inför match hos jennifer
åkt till arvika på match
tagit det för lugnt och gjort alldeles för lite

Nästan för kortfattat, haha. Direkt vi kom till skolan så hade vi fotbollscup, tjejerna inklusive mig såklart, har ännu en gång gjort ett eget lag. Vi taggade till genom att måla kattränder på kinderna & farmor-rött läppstift på läpparna, ja ni kan ju tänka er vilket jävla lag! Hur som helst, cupen gick helt ok. Två vinster, en oavgjort & en förlust för oss tjejer (räknar inte med grabbarna). På hkn fick vi även testa på något nytt, inbakade korvar, vet dock inte om det heter så men det är vad jag namngett dem till! Riktigt gott var det, snabbt och lättvindigt. Fick en provlapp hem också så jag kan öva på lite för ett högt resultat. Direkt efter plugget så stack jag och min kära Jennifer in på ica, vi tänkte något i stil med; om vi laddar med redbull och frukt innan matchen, så lär vi vara pigga och allerta tills matchstarten! Spelade dock inte så stor roll, även om vi lyssnade på hårdrock hela vägen till arvika & snackade förfullt om sommarens alla planer, vi förlorade ändå. Menmen, eftersom jag tror på det där, att det finns en mening till allt, så kanske Gud inte riktigt var på humör idag? Nästa gång då jävlar! Enda jag kan säga. Fick skjuts hem utav fam. Martinsson igen, vilket var mycket snällt! Kom inte hem förrens 22:00, så jag hann tyvärr inte med en springrunda.. Istället slösade jag min tid på att läsa någon tidning och att skälla på Eric (fyfasiken, vad syskon är jobbiga!!!) Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan titta vidare på Hollywoodfruar, my favourite! Medger om att jag inte höll vad jag sade, detta skulle bli ett kort och snabbt inlägg.. Men icke då, jag är dryg & jag kan inte fatta mig kort, lägg även en blick åt att jag erkännde det. Ha en mysig kväll!

Nyttig söndag



Nu har jag varit duktig och fått ett och annat gjort, allting förutom skoljobbet tyvärr. Har bestämt mig för att göra det när mamma kommer hem så hon kan hjälpa mig lite med dikt analyser. Istället för att plugga har jag varit ute och sprungit två gånger och även tagit en lång promenad med Herrman & Melker. Också har jag varit nere på yellow och fått lite färg, var egentligen meningen att jag skulle sticka ner till Elin och Angelica vid grönberg men dryg som jag är så hann jag inte det. Mina kära vänner har konfirmationsavlsutning idag också, hoppas det gick jätte bra & att ni mindes era tal.. ;-) och jag hoppas såklart också att ni har fått jätte fina presenter! Gud vad avundsjuk jag är just nu, finns väll ingenting bättre än att få smaskiga presenter med en samlad släkt bredvid sig? Nåja, jag är så shoppingsugen nu så det är inte sant, ska nog klicka in och kolla runt på lite sidor, kanske lättar lite iallafall.

Söndag

Har suttit vid datorn och tvn hela morgonen, usch vilken dålig start på dagen. Idag har jag ingenting bestämt att göra så jag har tänkt ut lite nyttiga saker som jag ska påbörja resten av dagen med. Som är

Gå en långtur med hundarna, så att dem får bada lite!
Sticka ner till yellow och få lite färg
En lång och nyttig springrunda
Gör klart allt skolarbete


Sådär. Det hinner jag nog, men vad ska jag börja med? Har suttit och funderat på det hela morgonen ungefär, i tanken på att jag har riktigt ont i magen så startar jag nog upp med en lång och varm dusch & därefter en springrunda!
Har precis släppt ut Stampe i hagen och gud så glad det lilla livet blev, min älsklings kanin!<3  Hundarna sitter här bredvid och ser ut att vara väldigt utråkade, i längtan på något riktigt kul.. t.ex. bada! Min bror har varit snäll och lånat ut sin dator, inte allt för ofta han är det minsann. Jag har verkligen längtan efter min dator, som internet har slutat att fungera på, tyvärr. Och ''tyvärr'' igen så kommer aldrig den gubben som ska fixa detta hit heller, alla mina bilder är sparade där och all gammal musik. Som när man jämt lyssnade på gammal rap, okända rappare som inte hade en talang för 5 öre, (ursäkta) med vissa undantag såklart, nej nu ska jag somsagt få någonting gjort i början med att hoppa in i duschen. Ha en super fin söndag allihoppa!



Vilken jävla goding du är min lilla Melkis!


 Big love!


Ute och springer

Sitter just nu hos farmor (igen), sprang hemifrån mig och stannade upp vid farmor för en liten paos. Ska snart ut och springa igen, runt råbäcksgatan och den turen som jag vanligtvis brukar springa på morgonen. Jag måste vara i bästa möjliga form nu till wood-joggen, så jag tränar för fullt! Säger bara en sak till er som ska delta.. Watch out! När jag kommer hem väntas det bara ännu mera plugg och dessutom en varm duch och mys vid tv;n resten utav kvällen. Känner att jag har blivit jätte blek, så det skulle passa utmärkt med en lång tid på solariumet, det stänger väl igen snart eftersom sommaren närmar sig? Den verkar inte vara här än på ett tag enligt mig så. Ska försöka hinna med en tid imorgon.


Såhär kort var hon tvungen att klippa mitt hår för att hårförlängningen skulle se äkta ut, (bilden)
I slutet av december, när jag fyllde år så önskade jag mig hårförlängning i present. Jag hade verkligen ångest över mitt hår, och tyckte att det var alldeles för kort och det växte aldrig. Men det var faktiskt rätt så långt. Väl när jag kommer till frisören och ska ''tejpa'' fast håret, så ska hon fixa en heldel saker innan det. Som att klippa upp mitt hår jätte mycket och även klippa av det, tunna ur det riktigt mycket & särskilt längst ner, så när hon hade klippt och gjort iordning allting förutom hårförlängning var jag riktigt förskräckt, något i stil med ''men gud, vart har mitt hår tagit vägen?, ''var det verkligen nödvändigt att göra det här?'' vimmlade massvis med tankar i mitt huvud. Och allt klipp och trix med mitt hår var såklart för att göra att hårförlängningen skulle se så äkta ut som möjligt. När hon satt i håret, och allting var färdigt så var jag däremot riktigt nöjd. Det blev jätte bra, och såg riktigt frächt ut. Några dagar senare, så börjar hårförlängningen ljusna, och det blev bara ljusare efter varje gång jag duschat, och jag som är så pet noga med det flesta, lade märke till det ganska snabbt. Någon vecka senare så börjar jag tappa hårförlängningen, en slinga efter en. Tillslut ringde vi in och klagade, för såhär skulle det inte vara, hårförlängningen skulle sitta i 3 månader och min hade börjat låssna efter någon vecka. Och så fortsatte det, men frisören var trevlig och satte upp det gratis ungefär en ca. 3 gånger. Och efter den gången skulle jag få betala ytterligare. Just nu har jag ingen förlängning i alls, för jag har inte haft orken till att åka dit och sätta upp det igen, jag ska göra det igen, men det är ingenting jag rekomenderar! Clips är så mycket bättre.

Hårförlängningen skall sitta i: 3 månader, (för mig åkte håret av unna för unna, mycket snabbare än den tid det stod den skulle hålla).
Hårförlängningen kostar: Ca 5000 kr att göra hos frisören, (kostade det för mig)

Jag kallar det, bortkastade pengar!


Fika hos farmor



Farmor springer runt för fulla muggar och bjuder på det enda & det andra.
Det är väldigt roligt att vara med dem måste jag medge, dem kan liksom sitta och snacka om en sak i flera timmar.. Och tycka att världens minsta grejj är världens strösta ''grejj''. Just nu sitter dem och talar om vilket fint väder det är ute, men det är fortfarande kallt, och då kom jag att tänka på! Imorgon, är det fint väder då? Ja, tydligen ska det bli soligt och mysigt då. Så nu hoppas jag verkligen att dem har rätt, för jag är så sugen på att sitta på en mysig uteservering och bara titta på folk som går förbi, och inte ett minus till att jag är så sugen på att shoppa sommarkläder nu också, så jag borde kanske passa på imorgon ändå? :)

Bloggar för igår och idag.

Hann inte blogga igår, eftersom jag var så trött efter skolan, jag somnade i skolan & jag somnade direkt när jag kom hem, jag vaknade vid 7 igen och somnade om igen vid 11. Herregud, jag har sovit 3 gånger på ett dyng, kan vell inte vara normalt? Hur som helst, så måste jag berätta om min och mammas konversation, när hon väckte mig.

Mamma: (Stampar in i högsta volym i mitt rum) Emma? 
Jag: ZZZZzzz
Mamma:  (klapp på huvudet)
Jag: Vah? Jag sover!
Mamma: Oj förlåt, väckte jag dig? Trodde att du var vaken, Klockan är redan 7!
Jag: VAH? Är klockan redan 7? Hallå, jag går upp klockan 6! Hur ska jag hinna till skolan nu? Varför ringde inte klockan & varför väckte ingen mig?!
Mamma: Hahah vad säger du Emma? Klockan är 7 på kvällen..


Någon som har ett svar på varför man blir så korkad när man är nyvaken/sover? Som att hjärnan inte börjat arbeta då, men ändå så säger folk att den arbetar dygnet runt, hmm.
Iallafall, så lämnade jag in biologin, så nu behöver jag inte oroa mig för det något mera, känns som en grym lättnad! Varje gång jag roar mig med något nöje & jag vet att det finns något som inte är riktigt lika kul men som jag borde göra men fortfarande inte gör, så blir jag så grymt stressad och tänker på det hela tiden.. Hur ska jag hinna, hur ska jag hinna?) Och eftersom jag gör det, så blir inte det nöjet så roligt längre, och då har jag ändå bara förlorat massa tid som jag inte har råd med. Så jag ger er alla ett råd, sköt skolan/arbetet först, och sedan vidare till det roliga! Kommer bli mycket roligare att göra det utan så mycket tankar inuti huvudet och att man känner att man är värd det, i mitt tycke alltså. Jag har alltså bara dikt-analyserna,  språkvalslappen & hk-provet kvar, sedan är allt klappat och klart! Det här går som på räls, ska plugga lite hemma nu med analyserna och sedan ut med vovarna. Angelica körde hem mig efter skolan, sitter hos farmor just nu, ska göra henne och hennes damer som är på fika-besök lite sällskap tänkte jag.

 
Mamma bakade super goda gifflar till mig häromdagen, jag tycker om det så mycket att det är det jag levt på dem senaste dagarna. För er som inte vet vad det är så är det bröden på bilden, med skinka & smält ost inuti, mums.. Det rekomenderar jag verkligen!




Otursdag?

Har hunnit med det ena & det andra idag känner jag, och jag har även stått ut med denna förjävliga otursdag! Hm, satt vid Eriks dator förut och gjorde klart mitt biologi arbete, när jag skulle skriva ut det så raderas såklart allting, fyfan tänkte jag! Menmen, det var lika bra att sätta igång igen, men aldrig på den kassa datorn igen! Så jag cyklade hem till farmor istället, när jag väl cyklar så fastnar byxorna i kedjan och jag rammlar med en duns ner på marken, och fyfasiken vad ont det gjorde! Menmen, väl framme hos farmor så satte jag igång för fullt på direkten, så nu är jag klar. Vilket är en grym lättnad, idag har jag varit super duktig. Och eftersom det verkar ha varit min otursdag idag så kanske det blir min turdag imorgon? Nåja, nu är iallafall oturen borta, efter regn kommer solsken.. Sägs det väl? ;-) Nej nu måste jag kila hem, hoppas cykeln är lite snällare mot mig nu bara. Ska kolla på ''Anna Anka söker assistent'' och därefter ta ett långvarigt och mysigt bad.. Sjukt skönt att belöna sig med det efter en hård träning och en massa pluggande och inte minst sagt stress!

Plugg!

Sådär. Ännu en skoldag avklarad, tänk att det snart är sommarlov! Bara 5 ynka veckor kvar, och som alltid för mig så glider jag igenom dagarna.. Jag älskar livet. Jennifer, Evelina och de andra skulle & ta kort med konfirmationen, så jag ger er lycka till och ni kommer bli ur snygga tjejer! Sitter just nu i biblioteket och väntar på att Angelica ska komma hem, vi tänkte ta moppen hem till mig för att göra en massa sysslor. Jag ska plugga av bara fasen och Angelica får hjälpa mig eller något sådant ;-) Tror att hon är hemma nu så jag ska bara skriva färdigt här så sticker jag. Ikväll blir det även träning, och sedan återgå till allt arbete som jag har att göra, mums! Förresten, vilket underbart väder det är ute! 10+ till så är allting perfekt, passa på att få lite färg borde jag också göra. Hoppas ni har en fortsatt bra dag, ses!
jag och angelica
Jag & Angelica njuter fullt ut utav stadslivet i Göteborg, så livet skall vara!


Schooltime

Jennifer, jag & Lina
Sticker till skolan nu, hörs sen!
Ha en fin dag allihoppa :-)

4:e Maj

God morgon!
Vaknar oftaste väldigt tidigt, tro det eller ej.. (konstigt nog kommer jag alltid försent) Tänkte iallafall göra någon nytta utav den tiden, klockan är trots allt bara 20 över 5. Så ska göra mig iordning lite för att sticka ut på en springrunda ett tag. Innan skolan kommer min snälla kompis och hämtar upp mig på mopeden, trots att hon bor vid skolan och jag ca. 4 km ifrån, Tack Angelica :D


springer ut & svettas någon halvtimme

Hej alla glada!

Hej alla glada!   Brukar alltid läsa alla andras bloggar och tänkte att det skulle vara lite inressant om jag gjorde en egen! Har haft en blogg förut, men det har funkat sådär kan man säga, tröttnar efter ett tag, så får se ifall jag håller ut denna gången! Tyckte iallafall att det verkade som en bra idee, jag har alltid så mycket som behöver göras.. och därför mycket att skriva om, likaså skriva av mig ibland & dessutom är jag jävligt bra på att glömma bort saker och ting så detta kan ju vara en (bli en) bra såkallad ''loggbok'' det som är bättre med blogg än loggbok är att jag inte behöver hålla reda på vart den ligger, det som är lite sämmre är kanske att jag borde tänka lite mer på vad jag skriver. (?) Nog om det, här följer ni min vardag och mitt liv, ska försöka hålla mig upptaderad med en början från imorgon. Let's Go!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0