Bloggar för igår och idag.

Hann inte blogga igår, eftersom jag var så trött efter skolan, jag somnade i skolan & jag somnade direkt när jag kom hem, jag vaknade vid 7 igen och somnade om igen vid 11. Herregud, jag har sovit 3 gånger på ett dyng, kan vell inte vara normalt? Hur som helst, så måste jag berätta om min och mammas konversation, när hon väckte mig.

Mamma: (Stampar in i högsta volym i mitt rum) Emma? 
Jag: ZZZZzzz
Mamma:  (klapp på huvudet)
Jag: Vah? Jag sover!
Mamma: Oj förlåt, väckte jag dig? Trodde att du var vaken, Klockan är redan 7!
Jag: VAH? Är klockan redan 7? Hallå, jag går upp klockan 6! Hur ska jag hinna till skolan nu? Varför ringde inte klockan & varför väckte ingen mig?!
Mamma: Hahah vad säger du Emma? Klockan är 7 på kvällen..


Någon som har ett svar på varför man blir så korkad när man är nyvaken/sover? Som att hjärnan inte börjat arbeta då, men ändå så säger folk att den arbetar dygnet runt, hmm.
Iallafall, så lämnade jag in biologin, så nu behöver jag inte oroa mig för det något mera, känns som en grym lättnad! Varje gång jag roar mig med något nöje & jag vet att det finns något som inte är riktigt lika kul men som jag borde göra men fortfarande inte gör, så blir jag så grymt stressad och tänker på det hela tiden.. Hur ska jag hinna, hur ska jag hinna?) Och eftersom jag gör det, så blir inte det nöjet så roligt längre, och då har jag ändå bara förlorat massa tid som jag inte har råd med. Så jag ger er alla ett råd, sköt skolan/arbetet först, och sedan vidare till det roliga! Kommer bli mycket roligare att göra det utan så mycket tankar inuti huvudet och att man känner att man är värd det, i mitt tycke alltså. Jag har alltså bara dikt-analyserna,  språkvalslappen & hk-provet kvar, sedan är allt klappat och klart! Det här går som på räls, ska plugga lite hemma nu med analyserna och sedan ut med vovarna. Angelica körde hem mig efter skolan, sitter hos farmor just nu, ska göra henne och hennes damer som är på fika-besök lite sällskap tänkte jag.

 
Mamma bakade super goda gifflar till mig häromdagen, jag tycker om det så mycket att det är det jag levt på dem senaste dagarna. För er som inte vet vad det är så är det bröden på bilden, med skinka & smält ost inuti, mums.. Det rekomenderar jag verkligen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0