Sunday

Först och främst skall jag bjuda på några få bilder sedan igår. Kvällen som jag hade förväntat mig bli grym, blev verkligen urkass. Utan att gå in på detaljer. Björn Rosenström var minst lika bra som förväntat.. Han var grym live! Efter några knuffar stod vi faktiskt ända längst fram. Kom inte hem förrän 04 så jag är slut än idag.. Haha. Men vad gör det liksom, Söndag är ju officiella slappardagen to say. Nu skall jag bara ta det lungt & göra så lite som möjligt.






Espressohouse Chai latte

Startar dagen med Espressos Chai latte, mums! Väntar på att pappa skall komma med pengar till mig. Dagarna innan lönen är fan tunga.. Utan föräldrar, haha. Dagen i sig skall bestå utav förbättring-a la-brännan. Måste ju se så fräsch ut som möjligt tills kvällen liksom.. Vid 5 skall jag till Olivia och göra oss iordning inför kvällen samt tagga såklart! Även Johanna kanske hänkar, trevligt:) idag är det Björn Rosenström som gäller! Med andra ord ALL IN! Uppdaterar senare med klädval. Hoppas ni också får en grym kväll och dansar loss till Björn Rosenström?!  :D
 

Dagen till ära

Hola amigos!
Har inte haft möjlighet att uppdatera på hela dagen, menmen nu är jag här iallafall! Bättre sent än aldrig liksom. Startade dagen med att bli väckt i min skönhetsömn utav en mamma om att jag måste följa med på marknad bortanför Sunne.. Haha. Jag kände direkt att det inte var min grejj och vägrade förstås. Tillslut så gick jag iallafall upp och följde med dem iallafall. Kan nog säga att det är bland den värsta åkturen i hela mitt liv! Det skulle ta ca 45 min att komma dit, men självklart åker virrarna vilse, först och främst till Sunne och sedan åkte dem till Arvika, förstår ni vilka omvägar? Och hur sur jag var eller? Jag tyckte att vi skulle  stanna och fråga om vägen men icke..  Dom ''kunde'' vägen. Slutligen efter lite mer än två timmar var vi på plats. Och jag tyckte redan hela resan var en besvikelse, hela marknaden,  utställningen och  uppträdanden var inriktat på typ 20-50 talet. Men!! Från ingenstans hör jag plötsligt någon sång och kände på direkten igen den, ELVIS!! Jag sprang dit och blev som förälskad  ögonblickligen! Jag har nämligen alltid älskat Elvis. Och att killen bara gjorde covers utav honom och såg precis ut  som honom med exakt samma stil, haha ja ni förstår.. Där ödslade jag iallafall någon timme tills vi skulle åka hem. Pinsam som jag är var jag tvungen att gå och berömma gänget för hur grymma dem var.. Tog självklart en bild på mig och självaste Elvis,  hihi. Nu är jag  iallafall hemma & skall strax möta upp Olivia för att planera & tagga inför kolsnäs imorgon! Ses vi där?! Det kommer bli grymt!!

När vi äntligen kom fram var vi  så hungriga att vi pickickade direkt utanför bilen. Haha mysigt! (Farmor & bror på bilden)

Usch.. Hade värsta fuldagen idag. Fick börja morgonen med stress vilket resulterade no make up och fönat hår. Katastrof!!!

Med undantag på mascara och puder,  haha.

Picknick!

MIN snygga Elvis och hans band. ''The Links'' tror jag dem kallade sig.. Ni skulle hört honom. Han hade precis samma röst som Elvis och han såg verkligen likadan ut. Med andra ord en förälskad Emma!!

Hann inte fota så  mycket utav marknaden.. Men det var som att åka tillbaka till Medeltiden.

Två söta gubbar! Var tvungen att ta kort på dem :D

Min fina farmor, dock inte så bra bild.. Haha ;)

Och tillslut på hemväg. Mådde som fisken i vattnet utav en lite svalare bil, fy vad hett det var ute alltså!

Nu skall jag kila till min goding för att tagga  upp!! ♥  

GRATISBIO

Jag bara måste rekommendera det här till er alla! Tjäna poäng genom att delta i gratis undersökningar, tävlingar med fina priser, värvningar eller att endast logga in! Med poängen som du tjänat byter du senare in mot presentkort på olika affärer (sf,nelly,ginatricot m.m) eller väljer någon pryl på deras hemsida. Jag är självklart medlem och tycker det är hur bra som helst. Lättförtjänta pengar om inget annat! Bli medlem du också :-)

http://gratisbio.se/



Stranden

Nu skall jag ner med vovvarna till stranden, så att dem får svalka sig lite. Jobbigt för dem med solen.. Jag har dock njutit i solen hela dagen! Och såklart bättrat på brännan lite. Har varit helt ensam hela dagen utan vänner & tro det eller ej men jag älskar att vara själv. Ibland. Alla människor behöver  sin egen, egen tid liksom. Då den enda personen man tänker på är sig själv och inte behöver anpassa sig efter någon annans behov. Det är riktigt uppskattat faktiskt. Imorgon skall jag fråga om pappa känner för att gå ut och äta med mig samt bio på det. Lite  far & dotter tid skadar väl aldrig eller? ;)  Nåja, nu skall vi ta en springrunda ner till sjön för att sedan kasta oss i  vattnet. Så skönt!

Melker var  lite  trött...

cutiiieee

En piggare vovve


Sats till hösten!

Jag och Jennifer har pratat ett bra tag om att vi måste börja köra lika stenhårt som vi gjorde förut! Då tränade jag sjukt mycket, tro det eller ej. Handboll-boxning-gym och tillsist fotboll, var ungefär 3 pass om dagen inklusive en springrunda morgon och kväll på 5 km. Haha hör ni vilken träningsnarkoman eller? Typ rena motsatsen till vad jag är nu, snäppet latare. Hur som helst, ett uppehåll på sommaren skadar aldrig. Till hösten kör vi igång igen! Då ett sats kort skall införskaffas. Gud vad många olika träningstyper vi kommer testa på, jag är redan 100% taggad. Vill sätta igång på direkten & likaså börja skolan! :D

Min mardröm när jag tränade var att få hängiga armar eller bli ''plufsig'' (dem som dricker väldigt mycket blir oftast plufsiga i ansiktet, och hängiga armar det har ju var & varannan nu för tiden?!) det var i stort sett därför jag började boxning, armarna fick en väldigt fin form! Haha vilken anledning liksom.. Men jag ångrar det inte, boxning är den roligaste sporten jag någonsin testat på. Och det finns ingen så bra träning som den!

Soltorskar

Har legat ute & solat hela dagen. Nu när solen börjar gå ner skall jag möta upp Olivia så stixer vi vidare till solariumet! För ännu lite bränna. Haha fyfan vilka soltorskar vi är alltså! :D

Värme i mitt ♥!!

ÅH VAD JAG VILL!!

Vet ni vad jag är hur sugen som helst på egentligen? En riktigt lyxdag som jag är helt säker på att alla tjejer skulle älska, spa-besök, manikyr, frisör, massage you named it, allt! Killar skulle nog säga något annat dock.. haha. En spa-weekend på något riktigt mysigt ställe, hur härligt vore inte det? Och ''bara vaa'' liksom. Trots att jag har sommarlov och egentligen har all tid i världen, känns det som nej jag har inte tid just nu. Äh
en spaweekend får nog vänta ett tag, men däremot en riktig lyxdag skall jag unna mig snarast!



Himmelen ♥


Sunny little day

God morgon sötisar! Gissa om jag blev glad av att vakna upp med solen som lyste in genom fönstret! Åh, äntligen är det lite sol här. Det lite mindre bra denna dag är att vi har vattenläcka såklart!! Jag som ville duscha och fräscha till mig lite, nåja nu har jag en anledning till att bara vara hemma iallafall. Nej nu skall jag ta vara på solen, ett gott råd är att ni också gör det. Man vet aldrig hur länge den stannar & somsagt det goda stannar aldrig länge. UT MED ER!! & Ha en jättebra (solig) dag.

my day

Hela dagen har spenderats hos farmor, eftersom jag slösat bort ett antal tusenlappar börjar jag återigen bli pank.. Haha så det passade utmärkt med lite jobb hos farmor. Lättförtjänta pengar liksom. Imorgon skall jag iallafall till stan en sväng, äta lite gott ute.. Sedan fortsätta jobba hos farmor en stund och tillsist sticka och sola med Olivia. För att inte nämna så saknar jag redan jennifer hur mycket som helst.. Just för att jag vet att hon inte är här, så blir saknaden extra stor. Förresten för er som diggar Ulrik Munter (precis som mig) såg att hans nya album kommit ut på youtube.. Dock tyckte jag inte alls att låtarna var lika bra som dem första, men men det är det ni som avgör såklart.

Skriver om att jag saknar jennifer, hur mycket saknar jag inte denna goa hårdrocksbruden egentligen?
  Jag och Hanna på nyår 09-10. ♥

Mitt framtida åk

Är inget annat än en BUBBLA! Fyfan så charmiga de är, personliga och gulliga.. En vacker dag skall den bli min, en röd cab. Jag säger aldrig min dröm-bil, hus eller överhuvudtaget dröm till något jag önskar. Vill jag ha det ser jag till att skaffa det! Drömmar är till för att uppfyllas och inget annat :-)


 sikkeen pingla tiill bil ;)


Smoothie


Har precis klivit upp ur soffan som fick vara min sovkompis inatt. Som vanligt vaknade jag utav att två lurvbollar pussade på mig, haha kunde inte vaknat på ett bättre sätt. Och just det, råkar det vara någon vänlig människa här ute som vill köpa en nybliven tonåring? Kan tillägga att det är de värsta jag varit med om, och just nu vill jag bara döda honom... Min frukost idag bestod utav en Smoothie, det bara måste jag rekomendera för er alla!! Hur gott som helst och hur nyttigt som helst, vilket jag tycker är jättebra ;). Receptet är is, jordgubbar (vad för frukt du vill ha), lite mjölk samt nypa socker. Kan låta lite konstigt med is, men det blir mycket godare än glass.. Då det är kallare och framhäver fruktens smak mycket mera, ungefär som den populära glassen ''Slush'' eller vad den heter? Testa!!


En stjärna har slocknat

Inte nog med terrodåden i Norge har berört mig/oss stort, läste jag dagen efter i tidningen att min idol Amy Winehouse har dött. Hittad i sitt hem i norra London som endast 27 år gammal. Hur skall man beskriva det? Det är mer än sorgligt. Det som hände har inte precis varit förvånande, då hennes drogproblem varit större än hennes musik dem senaste åren. Amy Winehouse var långt ifrån lycklig, det kunde man till och med känna på hennes musik.. Vilken känsla den förde med sig. Hon sjöng soul med R&B och var även låtskrivare. Hennes talang är självklar, och även om hon är död. Så kommer hennes musik lysa en lång, lång tid.

Rest in peace stackars Amy ♥
http://www.youtube.com/watch?v=7CYE0DYIbaw&NR=1

Efter alla gånger jag sjungit med till ''Back to black'' känns det som att jag förlorat en vän.

God morgon

God morning everybody!
Jag ligger fortfarande kvar i sängen och bara måår hur bra som helst. Skall snart gå upp har jag tänkt eftersom jag börjar bli lite rastlös, haha. Första planen för dagen är en svettig springrunda, sedan göra lite små ärenden som jag totalt glömt bort. Måste skicka in både gymnasiepapper och lönebefogan som är sista dagen idag.. typiskt att jag är ute i allra sista sekund, men men huvudsaken är att det blir gjort. Även om jag blir lite trött på mig själv ibland. Lite senare skall jag träffa Olivia planera, mysa & tagga. Dagens höjdpunkt med andra ord. Har många ovanligt roliga helger framöver; Frykdalsdansen, Nicke fyller 18, Arvika Hamnfest, Stkhm, Gotland & Gbg. Och jag är taggad till hundra! ;)

HT-2010, Glada tjejor!!


Hemma från regnet

Precis kommit hem ifrån Jennifer, det är sjukt vad onyttig jag har varit.. Både pizza och godis! Haha alltså jag minns inte sist jag åt pizza innan, så det var väl ioförsig på tiden. Efter ett tag kom Nicke, Kevin & Fredrik att joina oss för en film, vi hann dock knappt sätta på en innan det dök upp ett klagomål från grabbarna. Tillslut blev det The Grudge och vi skrämde upp dem mer med våra skrik än spöket från filmen, haha att man kan vara så läskig. Snackade lite och flummade vid datorn, som vanligt en värd kväll helt enkelt. Nu sitter jag här hemma, dyblöt tack vare det hemska vädret. Ioförsig bra filmväder.. Men nej, nu får fan sommaren ta att komma snart?!! Tumma för det kära medborgare. Eftersom jag vänt om på dygnet (precis det man skall göra på sommaren) är jag inte trött och skall fortsätta kvällen till en film i detta regn och rusk.

Sista kvällen med bästis

Den här kvällen skall somsagt spenderas med min bästis, åker sorgligt nog imorgon.. Vi skall iallafall mysa till det riktigt rejält med en cosynight a la E&J. Är egentligen inte onyttig idag (bara en gång i veckan) men skall ta min onyttiga dag idag, skulle ju inte kunna offra den på ett bättre sätt liksom.. För imorgon startar det upp en hälsosam och träningfylld vecka! Måste ju vara i trim tills Lördag liksom, haha. Såhär ser jag ut idag, klänning som vanligt, hehe. Kan tänka mig att eran Söndag ser ungefär likadan ut, eller rättaresagt det borde den Söndag är liksom officiella slappardagen på veckan, loooove it. Hoppas ni får en riktigt mysig Söndag också!

Just det, klippte topparna förut också.. Som alltid känns håret bra mycket kortare. Vilket är väldigt synd eftersom det tar en evighet att spara ut. Men oturligt nog känns det faktiskt riktigt skönt! Håret ser inte slitet ut och jag behöver inte använda plattången som botemedel heller för den delen.

Fina vovvar hemkomna från en långpromenix :-)

Drinkmixer

Kolla vad jag fick med mig hem för någon dag sedan! En drinkmixer! Dem skulle rensa på Scandic så jag fick den. Perfekt för mig och mina vänninor, hädanefter kan vi ha nattklubben hemma hos mig istället ;) hehe skämt och sido. Men perfekt för roliga och goa drinkar... På ett förkrök eller mingel! :D

God morgon världen

Kom hem så sent igår vilket resulterade i att jag inte vaknade förrän nu. Så himla skönt att sova ut! :D Idag skall det ägnas kvalitetstid på högsta grad. Jag bara måste träffa jennifer idag!! Hon åker nämligen till Gotland i 3 veckor imorgon, jag kommer självklart och hälsar på. ;-) Nu skall jag göra lite frukost.. Nam nam i'm starving right now!


Förtaggade Bruuuuudar

Precis kommit till Olivia, har fixat oss iordning nu så nu är vi redo för att påbörja den här Lördagskvällen! Börjar den med bio Bridemaids som är en riktig tjejfilm så vi lär gilla den. Efteråt stannar vi i stan en stund till för fest, som vi är lite mer taggade till. Den här Lördagen skall vi slå klackarna i taket.. Wiiieee. Bjuder såklart på bilder ifrån kvällen imorgon, just hang out ladies and gentlemen ;-)

KRIS!!

Okej nu har jag en liten kris här hemma! Absolut ingen plattång fungerar och jag vistas inte ute med fönat hår utan att platta.. Åh typiskt alltså!! Får tjuva Olivias en liten stund idag som tur är. Någon som har en bra plattång att rekommendera? Tänker dock inte slänga ut 3 lax på en plattång som vissa gör.. Haha. Nog om det, bäst att jag börjar fixa till mig lite. Skall ha en liten spastund först, såsom ångbad, peeling samt ansiktsmask. Fräscht.. Förresten vad har alla för planer angående kvällen? *Nyfiken* hihi. Nu skall jag skynda mig. Hurry hurryy Emmma

JORDENS UNDERGÅNG 2011?

Åh såg ni blixtrarna inatt?! Sjukt läskigt. Började med en regnskur som aldrig förr och därefter bara öste det på blixt efter blixt och verkligen aldrig gav sig.. Helt plötsligt slutade det regna men blixtrarna bara fortsatte! Man började ju fundera på om Jordens Undergång tog sin början, haha. Har ni sett ''World of war''? Precis som i den filmen var det igår för oss.. Där började det också med extrema blixtrar som skrämde skiten ur även de orädda. Fast i den filmen dök det jätterobotar från andra planeter upp och skulle förinta vår jord.. Haha jag tror på det övernaturliga. Våran värld är magisk och man vet aldrig vad som kan vänta oss. Allting är möjligt. Som tur är hände det här aldrig oss ;-)

Jag är så himla rädd för allt som inte människan har makt över, som vi inte kan kontrollera. Är inte ni också det?

natt a la uppdatering

Hej på alla er nattugglor.. Som läser det här vid rättan tid så att säga. Haft en jättebra kväll hemma hos Dyson, vi blev några st och spelade spel, pratade, skrattade och bara hade det riktigt trevligt. En lugn fast minst lika bra Fredag ändå! För en gångs skull har jag inga planer på morgonen som jag behöver tänka på vilket också innebär att jag inte har någon brådska till sängs.. Imorgon är det en lååång och skön sovmorgon som väntar, lång lär den bli.. Med tanke på vilken sömntuta jag är liksom, haha. Det var det, ett litet natt inlägg.. Hoppas ni som sover sover gott och ni andra festar loss ;-)

Min fina tjej (som också kommer bli sur över att jag visar er denna bilden, but why??) Måste ju visa upp min bästis liksom. Som jag litar på över allt annat. ♥

Jag.. Första gången på år och dagar som jag har nersläppt, kändes som att det var på tiden, haha.

Och nu så ocharmig och fin som möjligt går jag till sängs.. Tycker inte ni också att jag liknar Lilla My lite? Tofs mitt på huvudet, det enda som saknas är en riktigt aggresiv min ;)

FRIIIIIIIDAY

Hej sötnosar!
Klockan är bara tre och jag har redan hunnit med ett arbetspass.. Feeling good. Hur som helst, skulle uppdatera om mitt klädval igår och jag följde som vanligt min trend med en vit klänning, inget ovanligt så att säga. Haha. Gårkvällen blev lyckad hos Malin, mycket snack och skratt som alltid är lika behövligt. Senare på kvällen kom Nicke, Kevin, Marcus och även Jennifer en stund.. Vi hade en härlig disskusion angående dagens samhälle, haha ;). Skulle försöka gå hem hyffsat tidigt eftersom jobbet väntade dagen efter.. Och hur det gick med det är en annan femma. Jaja, idag är Fredag hörrni!! Har inte planerat något ännu, men en utgång låter ganska lockande. Öppen för förslag med andra ord. Skall bjuda på några få bilder jag och Olivia tog igår när hon helt plötsligt fick ett ''bull-sug'' och var tvungen att springa och köpa bullar på ica.. Haha min knäppgök det.


Cleaning up

Städar för fullt här hemma! Eller i mitt såkallade rum, som ser mer än hemskt ut. Haha.. Vanligtvis brukar jag tycka att det ser lite hemtrevligt & charmigt med lite småstökigt, en obäddad säng eller en bok på sne.. Haha men nu har det absolut gått över styr. Kläder över hela mitt rum, usch det ser äckligt ut! Jag kommer aldrig att bli pedant..


Heeeeemskt! Nu börjar jag dock få lite ordning på det hela.


Sådär! Nu är mitt rum fräscht igen. Hur länge det håller är dock en tidsfråga.. Hm. Just det, nu när jag väl är igång kan jag berätta om en liten plan jag har.. Har ju tidigare under andra inlägg visat er mitt ''Drömhus'' dock lär det ta ett tag innan jag uppfyller det. Jag har iallafall en liten idee.. Eller jag har många ideer när det gäller inredning ioförsig, haha. Använder aldrig min stationära dator eftersom jag alltid har den bärbara.. Tänkte ta bort skrivbordet samt datorn och isället sätta dit en riktigt gammaldags fotölj. (Gah de är så läckra!) Ungefär som den här under.

Och bredvid fotöljen en rikigt stor klatchig lampa, på NK har dem väldigt snygga och personliga lampor framförallt. Och såklart i taket en kristallkrona! Hur läckert vore inte det egentligen.. Skall visa bild på det när allting är klart :-)

BBQ Breakfast

Godmorgon sötisar!
Jag är uppe med tuppen och är på hur bra humör som helst. Vilket till och med har resulterat till att göra iordning frukost till mig, Eric och förstås hundarna, hehe. Grillar korv och bröd, mmm det skall bli gott. Första dagen på länge som det är riktig sol ute, då kan man ju inte vara annat än glad liksom. Tack Gud!! Skall självklart passa på att sola nu när det väl är fint. Ikväll är jag bjuden på Middag och mingel hos Malin, skall bli så trevligt! Uppdaterar senare om mitt klädval.. Haha jag brukar som många andra tjejer också ha väldigt problem med den delen. Puss på er och ha en bra dag! ♥


Mobilblogg

Är i stan med mamma, Eric och farmor. Skall kolla efter lite utemöbler till farmor och sedan sätta oss och på någon uteservering och äta något gott. Just det! Lillebror skall klippa sig också så även jag skall passa på, haha har avstått från att gå till frisören på ett år nu. Varje gång jag går dit blir jag av med en halvmeter känns det som! Blir alltid så ledsen när jag går därifrån eftersom de ynka strån jag lyckats spara ut plötsligt är spårlöst försvunna. Men nu känns det som att det är dags, känner mig så himla ofräsch med slitet hår. Nu skall problemet vara urvägen! :D

Stampe vart är du??

Nu har min kanin varit borta i över två veckor utan att komma hem. Allt tack vare min klantighet, att somna framför en film när jag egentligen skulle ta in henne ifrån hagen. Usch.. Det känns inte alls bra att inte veta vad som hänt med min lilla syster, bebis. Jag tror inte att det varit något djur som tagit henne eftersom då skulle det lämnat något spår, däremot ifall hon fastnat i något eller något djur som tagit henne efter att hon rymt.. Det är inte lätt med djur ibland. Har haft min kära Stampe i 10 år och jag saknar dig hur mycket som helst gumman. Det värsta av allt är att det är mitt fel.

Stampe och Melker som delar på maten :) Mina älskade vänner

EN BRA HELG

Hej hej hej hej hej hej hej HEJ! Hur mår ni? Själv mår jag som handen i handsken :D. Haft en jättebra helg i Halmstad, med många glada stunder och mycket skratt! Tack för allt och tack så himla mycket alla. Även om det varit superbra där nere, så är det alltid så jäkla gött att komma hem! Borta bra men hemma bäst to say. Nu känner jag mig riktigt utvilad så snart skall jag kila ner mot min Olivis, där högsta kvalitetstid skall spenderas. Som jag saknat min lilla goding! Ikväll är det en rejäl myskväll med massa skitsnack, skratt och såklart shopping a la internet som gäller. Hoppas ni andra där ute har det minst lika bra. With love / Emma


MOT HALMSTAD!

Väntar in det lilla gänget och sedan går bilarna emot Halmstad. Stannar där hela helgen, och det kommer bli hur kul som helst! Spännande eftersom jag aldrig varit där nere heller, hoppas på fint väder också förstås! Ha en bra helg allesammans för det kommer jag att ha! Puss ♥


Livin' my life to hundred

Sådär! Då var sista jobbdagen för veckan gjord och det känns såhär göööött! Barnen var ovanligt söta idag, när jag skulle gå sprang alla fram, kramade om mig & pussade mig för fullt.. Tjatade om att få följa med mig hem och allt möjligt, så otroligt gooa! Dagens to do är simpla, ut med vovvarna till sjön så dem får svalka sig lite, packa, packa och åter packa. Och sist men inte minst förbereda mig inför kvällens party! Olivia och Johanna som är mitt snygga sällskap idag, ikväll skall vi festa ;-)


Onsdag

Tjaba tjena hallå! :D
Onsdagen är avklarad på jobbet och det är ynka två dagar kvar, sedan skall jag se till att njuta ordentligt! Mmm.. Det skall bli så himla underbart. Det har varit superfint väder idag och barnen körde som vanligt slut på mig.. Vilket resulterade i att jag somnade i solstolen när jag kom hem och vaknade nu. Så nu har jag fått lite färg! Skall alldeles strax ringa till Jennifer. Och just det på Fredag åker jag Emma, hennes kille Marcus, Dennis, och två till kompisar till dem till Halmstad! Skall bli superkul, jag som aldrig har varit där nere ser fram emot det! :D Nepp, nu skall jag göra lite mat och sedan ut med mina luffsar. Puss på er och ha en fin dag! ♥


Powerwalk!

Nu beger jag mig ut på en rejäl powewalk. En söndag som denna skall det brännas kalorier! Även min sista dag ledig.. Menmen vad gör man utan pengar liksom?! Nepp, nu skall jag sticka iväg & möta Olivia. Pyss pyss!



Saturdaynight

Halloj världen & alla där ute!
Gårkvällen var suverän, en myskväll med två saknade flickor med namn Hanna & Jennifer. Det fanns mycket att snacka om och ta igen och ja ni förstår säkert att vi hade himla kul! Älskar er brudar! Kollade även på en grym film som dem valde ''Älska mig'' gud alltså det var nog bland den värsta filmen jag sett.. Storm grät under precis hela filmen, den handlade om en tjej som blev mobbad. Man kände en sådan frustration att man bara ville hoppa in i filmen och ge idioterna en rejäl omgång! Haha. Rekomenderar den! Dem borde absolut visa den på skolor, på så sett skulle människor som mobbar, kränker och överhuvudtaget är elaka mot andra tänka om och lättare förstå vad dem egentligen håller på med, hur det skadar och alla konsekvenser.. Det skulle kunna hjälpa mycket faktiskt. Nåja, nu är det lördagskväll och jag är på ett sådant jäkla bra humör! Jag och Olivia har precis käkat på BK och håller nu på att förfestar lite i vår ensamhet, gör dock ingenting.. För våran fest är grym ;) Skall snart sticka ut på fest. Hela den här dagen har varit grym och jag har en känsla av att den kommer fortsätta vara det! Hoppas ni också får en helgrym kväll med onda fötter dagen efter. Puss på er alla! Nu skall jag och min andra älskling på äventyr!
Min fina fina! ♥

Slitsam dag

Puh.. Är helt slut. Den här dagen har varit mycket jobbig. Somnade i några timmar direkt jag kom hem ifrån jobbet. Nu är jag vaken igen men fortfarande lika trött. Skall grilla har jag tänkt iallafall, sedan bara chiiiiiiiiillla resten utav kvällen. Typ en promenad ner till sjön med hundarna!
Bara för att jag älskar er... Mest i hela världen

Mysiii veckostart assså


Haft en bra veckostart! Trivdes som fisken i vattnet på jobbet, jag älskar barn! Och dem älskade mig.. Hihi, alla var så himla gulliga. Dem ville bli bärda hela tiden, trodde jag skulle slå av där ett tag.. Så jättelätta är dem faktiskt inte. När jag skulle gå kom alla och pussade & kramade mig, jag blev såklart förälskad på direkten, haha. Efter jobbet åkte jag och min goding iväg för att handla massa gottigott gott. Blev en rejäl myskväll med massa tjejsnack, godis och film. En kväll som vi alla behöver! Loveee it. Nepp, nu är det dags att jag kilar till sängs, ser fram emot jobbet imorgon och vad den resterande dagen har att erbjuda! :D



Haha ett fint skratt för oss womens??

En liten gåta
Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna.
Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig.
Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt.

En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg. Plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som hade fått punktering.
Det var jultomten med säcken full av presenter.

Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dem, så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna.

Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.
Bara en av de tre överlevde. Vem?


(Tänk först och titta sen på svaret nedan)




















Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.

Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar...
....och vad kan man säga om de perfekta männen!!



För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.




















Bonus för män:

Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen, så betyder det att kvinnan körde.
Det förklarar olyckan.



Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att:
Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda ;-)


Sänd detta vidare till alla som behöver ett gott skratt..

Haha ett fint skratt för oss womens??

En liten gåta
Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna.
Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig.
Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt.

En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg. Plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som hade fått punktering.
Det var jultomten med säcken full av presenter.

Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dem, så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna.

Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.
Bara en av de tre överlevde. Vem?


(Tänk först och titta sen på svaret nedan)




















Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.

Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar...
....och vad kan man säga om de perfekta männen!!



För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.




















Bonus för män:

Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen, så betyder det att kvinnan körde.
Det förklarar olyckan.



Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att:
Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda ;-)


Sänd detta vidare till alla som behöver ett gott skratt..

Dålig update

Förlåt för den kassa uppdateringen, men har inte riktigt varit hemma och dessutom har min kamera slut i batteri vilket gör det hela mycket tristare.. Haha, lite latisvarning på mig, det är ju liksom bara att ladda kameran egentligen. Hur som helst, åkte in till stan med Johanna och Olivia igår och shoppade.. Blev riktigt dyrt för mig som endast spenderade 20 spänn. Haha jag hittade absolut ingenting som jag ville ha, så jag struntade i att köpa något! Har jag blivit sparsam? På kvällen gick jag till Emma och stannde där tills idag. Vi spenderade kvällen hos hennes kille Marcus med ett litet gäng. Alla var jättetrevliga! Nu har jag precis kommit hem och sitter här. Skall mysa med vovvarna lite som jag saknat och sedan ta en efterlängtad dusch! Gottigott gott

RSS 2.0