Hellooo

Tisdagen är avklarad och det är endast en skoldag kvar innan helg. 5 dagars ledighet, just nu är livet underbart.
Förövrigt så gjorde jag Engelska redovisningen muntligt idag också, gott att ha det avklarat! Shit vad nervös jag var när jag pratade.. Haha jag brukar faktiskt aldrig vara det, men nu av någon konstig anledning stod jag och darrade i min uppmärksamhet. Det gick bra iallafall, allt gick flytande! Extra uppgiften i bild är även inlämnad, så skönt att ha lite saker ur vägen. Skall göra ett So-prov samt Musik prov imorgon, sedan är det endast få se.. Hm. En extrauppgift kvar, och om jag inte orkar den så skiter jag faktiskt i det för en gångs skull! Nu är det fan nog med skolarbeten. Dagen i sig har varit hur härlig som helst.. Har bara njutit i värmen med mina luffsar och grillat med lillbrorsan. Tur att man har en sådan mästerkock i familjen! ;) haha. Skall plugga lite till nu bara.. Sedan ladda upp inför orienteringstävlingen som är imorgon. Nu kör vi hårt tjejer och kammar hem åtminstone en placering! Får inte kräva allt för mycket, vi är trotsallt nybörjare. Därefter vankas en mysig picknick med fina Felicia. Förmodligen på Sandgrundsudden. Åh, vilken härlig dag jag har framöver. Haha kan den inte börja nu!

Morsdag

Heeeej!
Jag kom hem för någon timme sedan. Innan jag skulle åka hem missade jag självklart bussen som den tidsoptimist jag är, det var svårt att sluta prata helt enkelt! Haha. Sofie var iallafall en ängel och körde mig till stan, hänkade på när jag köpte morsdag present samt tårta och godis för att fira & visa min uppskattning till min kära lilla mamma. Tycker att det borde börjas med ''dotterns dag'' håller ni inte med? Presenter och överraskningar är sådant som tjejer bara älskar.. hihi. (Klämmer in, att jag har haft det jätteeebra i Kristinehamn.) Väl på stan mötte mamma upp oss, pratade en stund och sedan åkte vi hem. Borta är bra men hemma är bäst! Sjukt skönt att komma hem, pussa på mina älskade luffsar och reta mig på lillebrorsan med hans 15 kompisar här hemma. Hur som helst vi har åte tårta, farmor har även varit här, smaskat och pratat lite till! Mycket pratande idag.. haha. Mysigt! Skall snart sätta mig med Engelskaredovisningen, imorgon väntas en förjävligt hård dag! :D

PACKING!

Har varit hemma en helg och nu beger jag mig ut på en liten minitripp igen! Denna gången dock bara till Kristinehamn för att träffa några nära och kära. Skall bli så kul att spendera några dagar ihop med dem, älskar att hitta på nya saker.. Även om det inte är så speciellt vet man aldrig vad som väntar. Skall shoppa lite med mamma innan jag åker imorgon så tar tåget direkt från Karlstad därefter. Förövrigt så måste jag ta tag i packningen nu, tar pauser hela tiden, precis som när jag skall plugga och alltid lyckas fastna vid facebook. Haha. Innan jag lägger mig måste jag läsa lite på musiken! Får absolut inte glömmas. Det som är lite synd med det hela är att jag kommer behöva plugga under helgen hos dem. Har ett framträdande i Engelska på måndag, som måste gå perfekt. Sedan är det mesta över och jag har en ytterligare kanon vecka framför mig. Den är fullspäckad men för en gångs skull inte i skolarbeten, utan mina egna fritidsysslor. Kul! Bäst att jag sätter lite fart, hoppas ni haft en superbra dag! Puss på er godingar :)

Dagens favorit! Min fina barndomsvän Oliviiia! ♥


ALMOST FRIDAY

Hello sweeties!
Torsdagen är äntligen avslutad och det är helg om endast några timmar. Dock så har jag mycket som behöver fixas nu när jag är bortrest under hela helgen. Måste träna på Engelska redovisningen och även musikprovet samt slutföra bilduppgiften som allt skall vara klart på måndag. Men jag tror jag skall fixa det faktiskt, även om det är mycket. Hur som helst, helgen kommer bli kanon hos Sofie och Olliwer, längtar över att få träffa dem och umgås! Veckan därpå kommer även också bli sådär superduper bra. Skall ha en mysig picknick med Felicia på Onsdag, filmkväll med Olivia på Torsdag och så kommer min barndomsvän Emma till mig på Fredagen och sover över. Skall bli så kul. Har en både suverän helg och vecka framför mig! Lucky little me ;)


LADDAR INFÖR DERBY

Taggar upp för fullt här hemma! Det är match klockan 19:00 Slottsbron-Nor. Idag skall vi kämpa, och vi skall ta jävlarna! ;) Fick även MVG på orienteringen idag, förra gången fick jag fan ig. Haha. Så jag och mitt lilla team förväntade oss inte någon stor förbättring precis och räknade med lite fusk för att kunna nå G. Väl när vi var ute i skogen hittade vi första relativt snabbt, sedan fortsatte vi att springa såsom kartan visade.. Tillslut började vi fundera om vi inte sprungit fel ändå, vi hade inte sett en skymt utav någon kontroll eller människa. Men tillslut kom det några små filurer fram och dem sade att vi var på rätt väg, vi fortsatte och vi hittade andra kontrollen. Sedan fortsatte vi följa kartan hela vägen och tro på oss själva, och visst funkade det. Kammade hem alla kontroller på 45 min. Ett bevis på hur mycket människans tänkande påverkar sig själv. Det gick skitbra! Så om jag tänker lite extra positvit nu på matchen så kanske jag lämnar planen som Christiano Ronaldo? Haha skämt åsido. Just det, fick ett oväntat prov förut.. Inte vilket som helst heller, nämligen muntligt nationella i Matematik. Det gick sådär, jag kräver inte så mycket utav mig själv i den delen och gör det bästa jag kan. Men några poäng lyckades jag iallafall fånga ihop & det bästa utav allt. Jag kan med glädje säga It's over! Som lite extra glädje för den här dagen har mina skor kommit, skall se om jag hinner att hämta ut dem. Hoppas hoppas! Nu skall jag strax åka till matchen, ni som ser oss. Heja på oss! Och ni andra kan väl tumma på oss ;)


WEDNESDAY

Hola a todos
Idag för en gångs skull har jag lite tid över, och hur mycket är inte det värt egentligen? Första gången på länge jag inte behövt stressa, även om jag tar det mesta med relativt rofyllt! Trodde jag skulle gå in i väggen igår med allt skolarbete, fy vad jobbigt det var. Tur är det mesta över, dock så måste jag träna på den muntliga redovisningen också.. Vill inte få ett ig bara för att jag står och stirrar ner i ett papper! Har musikprov idag också, det är förhoppningsvis inte så svårt. Nästa vecka kommer bli så jäkla bra! Känna känslan att det är över, då kan jag bara gå runt och njuta hela dagarna istället.. Wiiiih. Ikväll vankas iallafall match, Slottsbron-Nor. Måste ladda upp riktigt! Nu skall vi ta jävlarna! ;)

Begraver mig i skolböcker

Borde inte svära men fan vad svårt det är när man är omotiverad! Den här uppgiften är inte ens så svår men ändå har jag suttit med den i kanske, 3 timmar? Omotiverad till tusen, it sucks!! Nåväl, min sista uppgift. Hoppas det här går över snart, för om jag är såhär till hösten lär det gå rent ut sagt skit för mig. Whatever, lite sommarlov löser nog allt!


PYSS PÅ DIG MATTE


Herman var inte så haj på kärlesfronten i början som ni ser.. När man har godis funkar det alltid, eller när vi har busat. Jag tror att Herman har varit på lite dåligt humör idag nämligen. Han brukar inte alls vara såhär avlägsen.

Fast deppiga dagar har vi alla, som även Herrman vet. Så lilla Herman gav upp sin avlägsenhet, och återgick till våran mysstund. Se vilken kyssare han blivit!! Blundar till och med. Vilken romantisk liten kille jag har ;)

GODMORGON VÄRLDEN

Jag är som vanligt hyffsat pigg och uppe i tid. Av någon mystisk anledning rinner alltid tiden iväg så himmla fort.. Nu kommer jag komma försent igen! Vilket ioförsig kanske inte är så konstigt eftersom jag väljer att göra oviktiga saker, som det här exempelvis. Jag borde träna på att bli mer effektiv och uttnyttja tiden bättre. Idag för första gången på länge har jag fixat till mig lite (till skolan). Så det är ju något iallafall! Utöver det vanliga. Skall ta en promenad med Olivia sedan efter skolan, kommer troligtvis vara lika behövligt som alltid. Det finns alltid saker att prata om. Ikväll vankas träning och därefter återigen skolböcker! Men jag ser det positivt, snart är det över! Gör det ni också! :D
Puss på er alla och ha en jättebra dag!

Testade nytt Schampo imorse som var suveränt. Det blev mycket plattare och kändes definitivt mjukare.
Mitt hår ser på bilden lite risigt ut, jag blåste nämligen håret förut. Ibland kan man allt fynda även om Schampot heter duga! (Billiga Schampon kan vara bra också)

14 DAYS LEFT

Om någon ivrig liten 9an på jättesten läser det här kan jag med all lycka säga att det endast är 14 skoldagar är kvar! Wiho, sedan är högstadietiden över. Fy vad härligt! & fy vad jag längtar, gymnasium skall bli så kul i och med att jag inriktar mig på det som jag faktiskt är intresserad utav, spännande!! Dock har vi fått ännu en Engelska uppgift nu, jag skall göra en egen affich om USA och sedan redovisa. Egentligen en gruppuppgift men eftersom jag har varit borta så fick jag inte hoppa in i någon grupp, då skulle jag åkt snålskjuts! Haha, det spelar absolut ingen roll.. Jag avskyr att jobba i grupp, att jobba ensam är mycket bättre. Då kan jag bolla ideer utan att någon annan sätter gränser, då behöver man liksom bara lyssna på sig själv. Att vara lite självisk kan funka ibland! Jag har iallafall bestämt mig för att det här skall bli min bästa uppgift - någonsin. Den är otroligt avgörande för vilket betyg som ges nu i slutet. Så nu är det bara att köra på! Vill man så kan man. Förövrigt längtar jag ihjäl mig till helgen. Skall åka och hälsa på två släktingar hela helgen + deras nya vovve! :D Måste bara se till att komma hem i ganska bra tid på Söndag, det är nämligen Morsdag då. (jag har en tendens att alltid glömma sådant här) Bortsett ifrån det har jag en riktigt bra idee om vad jag skall ge! Nej nu skall jag sätta lite fart. Vi har hela grannskapet här, från alla möjliga håll. Dem skall hjälpa till att fösa iväg ena bilen.. Som mamma och jag försökte med förut, tyvärr så gav det ingen direkt inverkan. Jag som hade fått för mig att jag var lite stark trots allt, nåja. Tur att man har starka grannar till hjälp!
Ha en bra Måndag sweeties :)

Min kväll kommer spenderas med skolböcker och en latte. Nästa gång jag åker till stan måste jag bara köpa med Waynes smaksättning hem. Den finns att köpa på Kardemumma i Mitticity, ett tips till er som är lika galna i deras latte som jag!

Sorgliga människor

Ursäkta så mycket för mina kommande meningar, men nu jävlar skall sanning fram.
För att slippa bli en oerhört sorglig människa behöver man uppfylla vissa krav, samt undvika en hel del beteenden förstås. Jag är så trött på människor som alltid är så elaka, kränker andra och beter sig rent åt helvete fult, ni behöver inte oroa er.. Ni kommer såklart få alla smällar tillbaka en vacker dag. En dag som denna ex!

En bra människa

Kränker inte andra
Tänker på andra före sig själv
Är snäll och trevlig
Behandlar andra som andra behandlar henne/honom

En dålig människa
Är elak, såsom kränker andra, snackar och ser ner på andra, hånar, ja behandlar helt enkelt andra dåligt.
Ser sig själv som överlägsen
Är egoistisk, sniken, sur
Är missundsam


Man behöver såklart inte vara en ''dålig eller bra'' människa för att man uppfyller något utav dessa krav, alla har ju sina svackor och sämre dagar. Men jag skulle nog vilja avleda det här ifrån att hamna till sin personlighet. Ingen skriven regel utan bara ur min egen synvinkel!

Jag tycker att en blogg mestadels skall vara relativt ytlig. Det är lite upp till var och en, men man skall kunna stå för vad man säger och skriver också, annars borde man nog börja tänka sig lite för. Nu bryter jag dock denna regel och övergår till karma! Jag har varit en ganska tight kompis med en tjej under vissa perioder. Då har vi haft roligt tillsammans som vilken kompis som helst. Av någon anledning blir vi alltid ovänner, den här tjejen tänder nämligen till på oerhört småsaker och blir på ett ögonblick Sveriges hänsynslösaste och elakaste människa. Hon älskar att bråka för att inte nämna. När man är ovän med någon undviker jag personen, ignonerar den helt enkelt. Det gör inte denna, hon är riktigt haj på sms och man kan lyckas få 10 hatsms i mínuten utan att man svarat. Efter mobilen är det fb-chatten, pm som gäller. Väl när man blockerat denna person använder hon sig utav någon kompis konton istället, eller min blogg. Där kan man hagla in med massvis utav elaka kommentarer utan att säga vem man är. Även om man vet att personen är 100% säker på vem den är, hon kan iallafall inte polisananmäla dig nu. Den stora frågan jag skulle vilja ställa till den här tjejen är hur hon lyckas. Hur lyckas du fortsätta med ''det du nu håller på med'' utan att få dåligt samvete? Jag menar svarar inte personen tillbaka för fem öre, eller kränker dig överhuvudtaget borde man väl ändå sluta efter ett tag? Att du inte tröttnar på att ödsla din tid såhär!
Jag har såklart förstått att du är i desperat behov utav mig, inte överlever utan mig. Helt besatt helt enkelt!
Men månad efter månad, år efter år. Jag tänker inte bete mig bra, ignonera, skita i dina kommentarer och låtsas som att jag inte bryr mig eller tar åt mig alls längre. Det är väl självklart att jag blir ledsen! För det är sjukt vad du har fått mig att må dåligt, riktigt dåligt och så många kvällar du har förstört. Den här gången tog det ett stopp!
Nu är jag så omogen och går tillochmed ut med personens namn.
Angelica Hednar, på svar till alla dina kommentarer. Extra tillämpat till din senaste.
Om jag tar min breda beniga röv och gör, vad vill du att jag skall göra med den förresten?
Kan väl du stoppa upp din feta röv i din glupska mun ( det kanske täpper igen hungern lite!) Och sticka ifrån min blogg.
Puh.... Ser inte fram emot den kommande konversationen, så om du vågar. Du brukar ju alltid vara så tyst i verkligheten? Om du har något på ditt lilla hjärta så kan vi prata ut om det istället. Jag är inte van att skriva hat konversationer förstår du! I fortsättningen råder jag dig att radera ditt elaka, egoistiska, beteende. En vacker dag har du någon värre person att göra med.. Som hugger tillbaka 1000 värre. Karma is a bitch! Se det som en läxa och tänk om :)


Brunch i solen!

Brunchar i solen och njuter hur mycket som helst. Idag har jag mycket ''nyttigheter'' som behöver göras samt slutföras. Förväntade mig en riktigt tråkig plugg helg.. Men nu blev det genast mycket bättre, sola och plugga at the same time. Hur bra är det inte att förena nytta med nöje egentligen? Bra jobbat Sverige!


Wanted



En brun Mulberry väska. Den passar till precis allt, så snygg. Och dessutom klassisk!

Och den här! Också Mulberry. Fast i svart. Jag kallar den här väskan ''quiltad'' vilket kanske inte är det rätta ordet, men på jackor med ''insydda rutor'' heter det så iallafall.. Wrong or right, this bag is gorgeus!

WEEKEND!

Hej på er allihoppa!
Torsdagen är gjord och jag njuter utav bara katten med att säga, it's weekend! Finally.
Den här dagen har gått relativt snabbt, en bra Torsdag helt enkelt. Gjorde om biologiprovet och förhoppningsvis till det bättre.. Nu är det bara ett ynka prov kvar, till min glädje är det ett ganska simpelt prov!
Har inte så mycket mer att berätta om själva skoldagen, vilket är lite onaturligt.. Brukar alltid kunna klämma ur mig värsta boken utan någon direkt speciell handling. Hm. Hur som helst, efter skolan åkte jag hem och fixade till mig lite. Åkte sedan in till stan och mötte upp Felicia och tog en låång fika med henne. Det var riktigt mysigt och trevligt. Visst är det alltid roligt med nya vänner, men det är så mycket roligare när man klickar med dem på riktigt, som jag tyckte att vi gjorde. Så kul! Nu sitter jag här hemma och har precis tagit ett ångbad, gjort iordning peeling samt bodylotion och hela köret. Kändes verkligen behövligt efter alla fruktansvärda utslag jag fått i ansiktet, en sak om det skulle vara något litet på pannan men nu är det på kinden. Och då är det verkligen allvarligt! För fy vad ofräcsht det ser ut alltså.. Haha undrar vad jag har åte egentligen, eller ja.. Har ioförsig åte en hel del choklad på sistone efter mina vinster så antar att det är karma, som man bäddar får man ligga. Nix, nu skall jag fortsätta digga Grease-låtar ett tag och sedan återgå till Segemyhr. Haha älskar de filmerna! Man kan bara älska människorna, speciellt självaste Fredrik. Rekommenderar dem för er som inte har sett dem. Tro mig, det kan pigga upp dem deppigaste, till och med ni får ett skratt. Dessutom förlänger ett skratt livet, vem vet ni kanske blir odödliga tillslut;).

Oj vilken dålig bild, men har varken orkat fota eller överföra. Hittar nog motiveringen snart igen!

Onsdag avklarad

Hello everybody
Då var Onsdagen gjord, till min besvikelse hade vi biologi prov idag.. Som jag och många andra inte visste till, så ni kan väl förstå att det gick ganska, ah rent ut sagt skit. Men! Jag bad om att få göra om det imorgon för ett relativt bättre resultat, så skall plugga på lite ikväll. Just nu sitter jag och tittar på Segemyhr, halvsover och precis avnjutit min favoriträtt, om jag nu får kalla det rätt.. Musli och mjölk, haha. Senare ikväll vankas fotbollsmatch på vallen, så skall ladda upp lite till det också! Blir premiär för mig. Borstett ifrån det fick jag reda på att vi har studiedag på Fredag vilket känns superbra och som alltid fruktansvärt passande. Alltså bara en skoldag kvar tills helg, gött gött gött! Förövrigt har även jag och Jennifer planerat in en liten weekend strax efter sommarlovet. Vilket jag också längtar till väldigt mycket! Nepp, nu skall jag fortsätta halvsova framför filmen.
Puss på er! :D


Fullt upp

Tjinixen i stugan!
Usch vad omotiverad jag är såhär års, skoltrött som aldrig förr och som om inte det vore tillräckligt vill jag att något nytt skall hända. Något späännande, träffa nya människor och varför inte flytta härifrån. Det är så hemskt synd att jag inte bestämmer över mig själv, för sjukt vad ''myndighetslagen'' begränsar mig! Nåja, nu är det inte så länge kvar i skolan iallafall.. Bara en månad, vilket också är en vecka mer än alla andras skolor (it sucks!!). Skall spara ihop lite slantar igen och åka iväg på en liten tripp snarast, det är liksom då jag mår som bäst. Nu gäller det alltså att vara så aktiv på jobbfronten som möjligt! Förövrigt så har jag fått det sommarjobbet som kommunen fixade också, glädjer mig extra mycket eftersom alla inte fick det. Även om datumet var lite halvtaskigt. Just det! Bilduppgiften, musikprovet, So-frågorna och biologiprovet är vad som är kvar att göras, inte så jättemycket ändå. Det kunde ha varit much worsee!! Måste fixa både bal och avslutningskläderna som inte är gjorda ännu, har hittat min avslutningsklänning så det är bara balklänningen kvar, eller ja bara och bara.. Hur som helst! Vet hur den skall se ut, lååång, marinblå eller röd. Den skall vara som en balklänning helt enkelt. Haha förstår absolut inte att personer stör sig på sådant? Allvarligt, vad man bär på balen i 9an. Att ha lång balklänning är tydligen inte tillåtet för vissa eftersom det påminner så om studenten. Jag säger bara såhär soooo what! Jag klär mig hur jag vill, när jag vill. Inte mitt bekymmer att personer använder sin tid att sura över sådana här småsaker, ni behöver liksom inte klä er så om ni inte vill? Jag tycker dock att är det bal så är det bal! :)

Förövrigt så har jag slutat platta håret, ett framsteg om inget annat!


Vad har jag missat?

Okej, var ett tag sedan jag uppdaterade. Så kör en snabbis på hela veckan!

Torsdag: Åkte till Göteborg, satt och njöt på uteservering samt drog några vinster på Liseberg som den vinnare jag är ;)?

Fredag: Sov jättedåligt hela natten.. Slutade med att jag gick upp vid 6:tiden ändå. Vid 10:00 mötte jag upp Benjamin (som är så snygg för att inte nämna!!) Han visade mig runt i skolan, berättade lite och gav mig helt enkelt ännu en bättre instinkt om skolan. Därefter hjälpte han mig att hitta till butikerna, sade sedan hejdå till honom. Vandrade runt på stan hela dagen själv, och gud vad härligt det var! Precis vad som behövs ibland, lite egentid. Det här skall jag lätt börja med oftare. Köpte, haha vad köpte jag förresten.. Jo, nu minns jag. Ett par jeansshorts som jag förövrigt är helkär i, dem satt perfekt tight. En vit hunkydory blus, en söt blommig t-shirt, skor och tillsist en gudomlig klänning. Mitt absolut bästa köp. Som ni ser köpte jag inte så mycket.. Det jag brände mest pengar på var nog som vanligt taxi.

Min otur Fredagen den 13:
Taxin som jag hade förbeställt sade att den skulle ringa en kvart innan för att checka ifall jag var vaken och klockan kvart i tio skulle den komma. Tror ni det ringde någon taxi? Nej, fast det gjorde inget.. Dock irriterande med dålig service! Väl när jag kom ut kvart i, så stod taxin där ute så snällt. När jag stiger in i taxin visar det sig att den stått där i en kvart. Haha fyfan vad irriterande alltså.. Den skulle vara där kvart i och kommer en kvart tidigare.. Fick betala 250 spänn extra, bara för deras klantighet! Nämnde förstås inget.

Köpte 6 hg godis som skulle kosta 60 kr. (9,90 kr hg). När jag kommer fram till kassan får jag betala 80 kr mer, 150 kr. Haha hur tänkte jag då? Frågade en extra gång för att försäkra om hur mycket jag egentligen tagit och visst var det 6 hg.  Orkade förstås inte tjafsa om det så gav dem det felaktiga priset.

Haha som ni ser har min otur bara varit småsaker, så det skall jag väl vara glad över. Dock att folk tror att jag är dum i huvudet och försöker lura mig på pengar? Är en helt annan femma! Även om det bara gällde några hundralappar så har jag såklart lågit och tänkt på det här jättelänge. Haha. Vilken idiot tror ni att jag är egentligen? :D

Lördag: Mötte upp Janell på stan, vi köpte med pizza ifrån Fontana di treve, och satte oss vid Sangdrundsudden och myste med våran egna lilla picknick. Det var så härligt där så vi satt där hur länge som helst, sedan kom några killar och höll oss sällskap. Ett riktigt roligt sällskap! Efter ett tag började det bli lite kallt så vi åkte hem till Janell och tittade på lite film och hade det så mysigt. Tack för denna kvällen Janelli! ♥

Söndag: Kom inte hem från Janell förrän 03:30 och började jobba på Scandic vid 05:00. Insåg att det inte var någon mening att sova.. Så stannade uppe och plågade mig själv på jobbet i några timmar, träffade en ny tjej där som var supertrevlig! Alltid roligt. När jag kom hem, hade jag varit vaken i tvådygn samt jobbat.. Inte konstigt att jag såg ut som er nervrak. Jag sussade iallafall gott sedan i 17 timmar! ;)

sicken vinnaree eller



WEDNEYSDAY, DONE!

Sådär! Då har lilla jag avklarat ännu en dag i skolan (är skoltrött utav bara katten som ni säkert märker). Direkt efter skolan cyklade jag och Jennifer hem, ur trötta. Stack till farmor på direkten och klargjorde I och U-länderna, äntligen är det ur vägen! För fy helvete vilken uppgift alltså. Henrik vet precis hur han skall sätta folk i arbete, om inte depression över skolarbete också.. Haha. Och nu njuter jag bara i solen med en latte och lite musli. Umgås med min mamma, bror och hans kompisar. Förmodligen går småttingarna snart. Hur som helst, dagens to-do är bara att njuta och packa lite inför en tripp till Göteborg imorgon. Halv 16:30 går tåget, helt ensam skall jag dit och övernatta. Skall bli riktigt skönt! För er som inte vet det, tycker jag det är riktigt skönt att vara ensam ibland.. Ja, jag är nog rätt så självständig om jag får uttrycka det så. Njut av dagen nu mina vänner! :)


Effektiv dag!

Shit vilken dag hörrni! Vad mycket jag hunnit och gjort. Härligt! :D I skolan hände det som vanligt inget intressant, jag skrev ut några exemplar utav min CV och krönikor som jag lär ha användning utav. Nu jäklar skall det jobbas!
Åkte till Nwt efter skolan och pratade med både ägaren och redaktionschefen, han var mycket trevlig och verkade förstå mitt budskap riktigt bra. Det kändes great. Jag lämnade några utav mina krönikor till honom samt mitt CV, oavsett om jag får jobbet eller inte så skulle han kontakta mig. Vilket är otroligt skönt.. Då slipper jag gå runt med ett jäkla pirr i magen om han ringer eller ej. Sedan mötte jag upp min barndomsvän Emma på stan och vi tog en fika på en uteservering, jättetrevligt och mysigt. Dock ångrade jag mitt klädval, var nära på att köpa en klänning för att slippa traska runt i kontorsbyxor, men något hindrade mig. Kanske den sparsamma delen utav Emma? Vid 19 tiden stack vi vidare till Hotel Drott för en klass träff med blivande klasskompisar, om jag nu börjar på Thoren. Dock blev jag ännu mer sugen eftersom jag stört gillade dem allihoppa! Alla var verkligen supertrevliga:). Och som grädde på moset hände såklart en liten Emma incident, eller jo.. Min optimist i mig själv dök upp och jag fick som vanligt springa efter bussen. Fast denna gången hann jag! Tur! Hur som helst, den här dagen har varit suverän och slitsam, fått mycket viktiga To-do gjorda. Vilket är en enorm lättnad. Jag och Emma planerade även in något jättetrevligt nästa helg också förmodligen. Väl när jag kom hem väntade mina tågbiljetter på mig, kändes oerhört skönt. Dem senaste dagarna har jag nämligen oroat mig som fasen för ifall dem inte kommer och det har blivit något fel.. Haha. Nu är den oron över iallafall. Nepp, nu skall jag kila till pöms. Dröm sött! ♥

Måndagens syssla!

Hej alla söta!
Skoldagen var som vanligt väldigt slapp, inställda lektioner och så vidare. Egentligen skall jag kritisera kära jättesten och lärare som inte ger ut vikarier nu, men det kunde absolut inte suttit bättre! På sommaren skall det vara lite slappt tycker jag, haha. På håltimmen stack vi ner så att min jennifer klippte sig och blev fin. Mycket kortare fast hon var lika fin ändå min lilla primadonna! Väl när jag kom hem dök plötsligt solen ut och när det gäller att ta vara på sol är jag en Gud! Bikinin kastades på direkten och där låg jag några timmar ute och njöt, med musik, latte och mina vovvar. När solen gick ner bestämde jag och mamma oss för att baka. Vi bakade bullar, dem blev som alltid suuuper stora (typ som cafe bullar) haha dem blir förstås mycket onyttigare men även så mycket godare än kärring-bullar som alla andra gör. Trots att jag blev väldigt sugen så lyckades jag hålla mig ifrån. Inget onyttigt på vardagar somsagt;) Nu skall jag läsa lite tidningar och välja ut kläder inför imorgon. Stor dag imorgon för mig!! Hoppas ni haft en bra dag, pusspuss! ♥

Pluggar och är duktig!

Shit! Vad jag är duktig! Det är ioförsig för min egen skull. Men jag lovar er, det här arbetet var fan inte att leka med alltså, tyvärr är det inte ur vägen ännu. Hela dagen har jag pluggat. Från klockan 08:00 på morgonen tills 18:00 och är inte klar ännu. Ni förstår nog vad jag menar! Nu är jag trött, jag vill hem och jag vill känna känlsan ''jag har inget måste som skall göras'' sedan vill jag slappa, ha en spakväll och sedan avsluta med en film och en latte. Faaaaan.. kan inte det här skolarbetet bli färdigt snart, så jag kan gå hem och uppfylla min behov! :D

Frukost och sena bilder

Godmorgon på er! Jag har varit vaken i några timmar nu, hur sent jag än lägger mig vaknar jag alltid tidigt. Konstigt! Jag som brukar vara värsta sömntutan, har övergått till något helt annat. Morgonpigg. Ligger i min säng och lyssnar på Melissa Horn, äter frukost (mussli såklart) och har även pluggat lite. Måste kritisera Henrik med att han ger alltid ut så tråkiga uppgifter, usch och fy på dig Henrik! Tyvärr är inte arbetet ur vägen ännu, men jag har lovat mig själv att innan den här dagen är slut så skall det fan vara slut på skolarbete också! Förövrigt kommer den här veckan bli superbra. Jag längtar så! Kan den inte bara börja.. typ. På Tisdag skall jag träffa min barndomskompis Emma för en fika på stan, sedan skall vi gå till Thoren tillsammans och träffa våra blivande klasskompisar (om jag nu börjar där). Skall bli intressant! Och just det, innan den såkallade träffen skall jag till Nwt angående jobbet. Jag jobbade lite på en krönika igår som jag inte avslutade något annat än suveränt, skall nämligen ta med några utav mina bästa texter och visa upp. (Blir lättare för dem att bedöma) Och på Torsdag sticker jag till Göteborg! Haha jag är gööör taggad för den här lilla trippen som ni kanske märker. Men jag har faktiskt flera anledningar till att vara det också. För det första så säger mitt horoskop att något grymt kommer att hända, att det är min vecka och det låter väldigt förväntansfullt. Hihi. Däräven är min magkänsla på topp! Jag har jättejättemånga bra vibbar till den här veckan, och som jag sagt förut tror jag att magkänslan är sitt eget undermedvetna. Och till sist, det är första gången jag åker iväg helt ensam till en stad och sover över där. (har alltid åkt med kompisar förut). Gör en sådan grej själv helt enkelt, vuxenpoäng om inget annat. Iiiiiiiiih, vad jag är förväntansfull! Nu skall jag sticka till farmor och plugga lite. Resten utav dagen skall spenderas njutande i solen.
Ha en fin dag sötisar ♥

Några fåtal bilder från Valborg!

Jag och Jennifer

Jag

Jag och en kompis, Ola

Och ett litet gäng! Enda bilderna ifrån kvällen tyvärr. Men man fotar inte när man har kul!

Och just det, tillsist en onykter Jennifer! Som inte tyckte att det syntes när hon druckit.. Hm jag håller inte riktigt med, haha.


INGENTING ÄR OMÖJLIGT!

Har mycket mysiga planer för den här Lördagen! Däräven några tråkiga såsom slutföra endel skolarbeten, men fy helsikke vad gott att bli av med skiten!! Nåja, var inte det jag skulle berätta om nu. För det första, måste börja med att säga förlåt för att jag svär så mycket! (En liten förvarning på min text). FYFAN VAD MITT LIV ÄR UNDERBART! Allting flyter på precis som det skall, helt perfekt.. Precis så som jag vill ha det. & jag har fått ännu mer kontroll och lärt känna mig själv ännu mer. Vilka framsteg 2011 har fört med sig, jag visste att det här skulle bli ett bra år. Anyway, när jag kom hem på kvällen igår visade mamma mig en spalt på Nwt. En 16 årig krönikör som jobbar där! Fan jag visste att det här skulle gå. Kan hon så kan jag. Dessutom, inte för att vara kritisk mot henne men jag är nog lite grymmare på att skriva än henne om jag får säga det själv. Hon använde en hel del ord som, ju, typ, dålig skiftning på ord och så vidare. Nu är jag helt störtsäker på att jag kommer få jobb där. (ursäkta mitt självförtroende just nu, haha) Take it with a pinch of salt! Skall åka in dit till veckan, och innan dess skall jag anteckna lite om hur jag skall presentera mig själv och så vidare, förbereda helt enkelt. Det är vad jag skall göra nu, ute i solen med mina älskade luffsar. Ett tips på att bolla ideer på ett ställe du trivs på och framförallt när du är på strålande humör, as me in this moment.

Tröttsam Torsdag

Okej, nu kommer ytterligare ett bevis på att människan (likaså jag) behöver sol för att vara glad! Nu har det varit lite småtrist väder dem senaste dagarna & jag har redan hunnit deppa ihop. Nu gäller det alla medborgare, fortsätt tro! Efter regn kommer trots allt sol;). Till helgen skall det bara bli varmt och fint! Passar perfekt då jag och Janell har planerat in en mysig picknick. Hur som helst, det enda nödvändiga och framförallt viktiga som skett idag är Nationella i Matematik. Riktigt göööött att ha det överstökat (för fy vad jag avskyr matte). Idag återstår endast en träning om så orkas och lite filmys mys på det. För ja.. Vad kan man begära utav en kylig Torsdag som denna? Jag har iallafall bokat tågbiljett till Göteborg nästa Torsdag, något att se framemot trotsallt. Imorgon är det Fredag och alla ungdomar as me har väl fest fest fest inlagt på schemat, vad jag förstått. Dock stannar nog jag själv hemma den här helgen, har saknat mina mysiga hemmakvällar, biokvällar, whatever så länge dem är lugna & goa ;)

Efter regn kommer sol kära läsare.
Tips på en suverän låt: Suddenly I see - KT Tunstall


Glädje i vardagen

En ledighet mitt på veckan skulle jag inte kalla något annat än citatet - det lilla ger glädje i vardagen. Fan vad det uppskattas! Även om jag hade sovmorgon och kom hem sent igår har jag såklart inte tagit den, men vad spelar det för roll egentligen? Det är kääänslan att jag får om jag vill som är det härliga. Stockholm igår var ren skandal, sjukt jobbig resa. Väl när vi var framme längtade jag hem. Ni förstår då vad ovärt om en tjej väntar på en 4 timmars lång bussresa?! Det var väldigt kallt, så kallt att man inte kunde njuta utav resan för fem öre. Bortsett från det var riksdagen riktigt intressant, förvånansvärt att man från medlem i ungdomsförbundet kan hoppa upp i en nivå till medlemsledamöt med en lön på 56 lax. Lönen var det inget fel på och absolut inte känslan att få vara med och bestämma, göra skillnad och tycka till heller. Rekomenderar jobbet till er politik intresserade människor;).
Efter det återstod dagen utav endast - shopping såklart. Kom hem med några kassar och jäkligt ont i fötterna (klackskor kanske inte var ett bra val trotsallt). Skall man vara fin får man lida pin. Jag gör allt för lite längd! Glamouröst. Nu skall jag piffa till mig lite och sedan bege mig in till stan med Hanna & Jennifer, skall kika runt i lite affärer en stund och därefter gå på Plus Gymnasiets öppna hus gång nr 2. Får riktigt bra vibbar från det gymnasiet och jag tror att magkänslan är sitt eget undermedvetna! Nix, nu är det dags att sätta lite fart! Skolarbetet tar jag reda på imorgon, är trotsallt ledig idag! Hoppas ni får en kanondag, på jobbet, skolbänken, mötet well whereever you are guys :-)

ON MY WAY - STOCKHOLM

Hello alla glada!
Jag sitter hemma hos Jennifer och myser i min onepiece, perfekt att Jennifer också har en nu.. Nu kan vi se lika ut i bussen! ;) hihi. Jag stannar över här inatt, tanken var att vi skall väcka varandra. Om några timmar skall vi nämligen till Stockholm med hela 9an. Lär bli en rolig fast otroligt jobbig liten tripp! Alla 9:or har två obligatoriska saker som vi måste vara med på och därefter är det frittfram. Måste säga att dem obligatoriska uppgifterna är väldigt intressanta! Jag ser fram emot att besöka Riksdagen, en domstol att beskåda skulle bara vara pricken över i:et. Haha. Förra gången jag var där med Jennifer gick vi såklart in för att kolla in stället, bemötandet vi fick kunde dock varit betydligt bättre.. Hur som helst, för att kunna sova i bussen skall vi vara vakna ett tag till. Jag har valt flera Brad Pitt filmer och min bästis stället såklart upp för att titta på dem. Myyysigt! Jo just det, har jag nämnt att mitt liv är en dans på rosor? Fan vad allt flyter på bra! Jag är riktigt nöjd. Den jättefräcsha killen från Göteborg som jag träffade på Plus gymnasiet ringde till mig förut. Anågende besöket som jag skall göra på deras skola i Göteborg och så erbjöd han mig en guidetur ;) Självklart tackade jag JAA! Vem vill inte ha en guidetur utav honom liksom? Egentligen behöver jag det förstås inte!

Söndag

Shit amalia vilket dåligt humör jag är på, självklart utan anledning så jag irriterar mig på det också. Hur som helst, min negativa energi som är idag skall jag inte plåga er med, skall istället berätta gårddagen som blev inget annat än grym! Jag skall fan aldrig bli full, berusad, påverkad och ja allt vad man säger.. MYCKET BÄTTRE nykter! Jag trodde det skulle bli lite småtrist eftersom jag trodde jag skulle vara så blyg. Fast det gick faktiskt jättebra och visst är jag lite blyg, men inte så blyg att jag lider utav det! Först i början mötte vi upp alla och satte oss vid kanalen på Herrhagen, vi var ett samlat gäng på lite över 20 pers. Trevligt! Sedan drog vi mot Marieberg för att kolla Majbrasan där nästan hela Karlstad såg ut att vara samlat, haha. Jag, Ola och Johan gick lite före dem andra och kom in, självklart blir dem andra visiterade och kommer inte in. Snacka om att vissa har tur, flyt om inget annat! Trots det fick vi också lida, vi hade gått den kalla långa biten i onödan! Sjukt irriterande. Vi tog iallafall bussen till Sundsta där Eric hade fest. En riktigt bra stämning nästan hela tiden, när det gick folk kom det nytt. Många nya och trevliga människor som jag träffade och måste säga att jag börjar fan gilla vålbergare.. Haha det har ju alltid varit någon sorts tävling emellan Vålberg-Grums! När festen gick mot sitt slut bestämde jag och Jennifer oss för att sticka och köpa mat.. Haha, snacka om matvrak. Vi kom dock inte så långt eftersom Jennifer blev haffad. Nåväl.. Det händer alla någon gång & vi fick trots allt skjuts hem. Tur i oturen om inget annat. Laddar upp de fåtal bilder som jag har senare. Just wait a minute!

Nu skall jag strax dra mig hemåt från farmor. Skall njuta eller iallafall försöka njuta utav min sista ledighet. Imorgon börjar skolan igen. På Tisdag skall vi iallafall till Stockholm, lite shopping gör nog en deppig tjej piggare..
Nåväl, ha det så bra!


RSS 2.0