Du kan inte förlora något du aldrig haft

Åh vad jag längtar tillbaka till sommaren och mina hattar...
 
 

OROFLUIDO

Efter en alltför lång skoldag stack jag ner på stan och strosade runt i butiker lite. Som ni vet älskar jag att tralla runt på stan och har inga problem att göra det ensam, haha! Jag laddade upp mitt lilla kaffeförråd hemma med några nya sorter, såsom vanilj och hasselnöts espresso. Mums mums!
 
..Och så köpte jag Orofluidos serie med balsam, schampo & hårserum! Just hårserumet har jag hört väldigt gott om så jag kunde inte hålla tassarna borta ifrån att testa. Sitter faktiskt nyduschad nu med hela kittet i håret, hehe. Skall bli spännande och se hur bra det är!
Utan en cappuccino överlever man varken en dag i skolan eller på stan! Iallafall inte jag:-)
 

Skolan

Sitter i skolan och har en oerhört dryg medialektion. Vi håller på att göra ett arbete med en folder i ph just nu, jag gör en reklamkampanj för Nathalie Schuterman. Förövrigt, redan torsdag! Efter en lång dag i skolan skall jag förmodligen på träning med Felicia och Bella. Kommer bli så skönt!
 
Såhär ser jag ut idag! Klocka/Calvin Klein Jeans/HM Blus/Haust Halsband/Vivendi

Cravings

Gick förbi Vivendi häromdagen och fastnade för den här vita rocken! Visst är den läcker? Jag är inte så mycket för svart, mycket mer en ''vit'' tjej om det finns något uttryck som kallas så. Däremot är vita rockar kanske inte bästa alternativet att hålla fräscht.. Men åt andra sidan skulle jag säga att det är värt mödan! GO White!
 

Lillördag

Som jag skrev igår, så underlättar veckan verkligen efter onsdag! Alla borde göra något extra med sin onsdag, såsom; gå på manikyr, spamys-hemma, myskväll med en vän med mycket godis, eller bara jäkligt många filmer till jäkligt mycket gott. Det behöver självklart inte kosta pengar heller för att göra denna dag lite extra älskvärd!
 
Idag har jag varit hos frisören och nu är jag äntligen av med min hemska utväxt. Slipper förövrigt att få frågan ''varför har du två färger i håret'' av ett dagisbarn, haha! Och det värsta av allt, desto mindre man är desto ärligare brukar man vara. Nåja, antar det var dags att inse sanningen och göra något åt det! Och jag är så nöjd, det blev ett väldigt naturligt resultat tack vare en duktig frisör.
 
Nu ligger jag i soffan hemma hos farmor och har en liten myskväll! En myskväll är förstås ingen myskväll utan pepsi max, godis och Mia Skäringer. :D
 
 
 

Puhhh...I'm a had working woman

Hej & hå vad jag är trött alltså! Klockan är halv 12 och jag kom precis hem. Efter en lång dag i skolan vankades även ett jobbpass på Färjestad. Känns som att jag har gjort lite nytta idag, vilket alltid är en sådan himla skön känsla! Nu är jag inne i mitt hyper-esse också, så ännu är det icke läggdags - Nu är det dags för min favoritserie a la hollywoodfruar, förstås! Ett perfekt avslut på en bra Tisdag. 
 
PS, bara jag som känner att när tisdagen är förbi, då är det så gott som helg? Efter Onsdag (Lill-lördag) är jag inne i mitt upptaggande inför alla helgens bravader och då är dagarna som en dans på rosor för mig! Hehe.. That'ts how I feel. 
 

Nästa månads belöning

Nästa månad skall jag belöna mig en ny älskling som står högt på listan! En Louis Vuitton weekend-bag. Eftersom jag oftast tillbringar helgerna med vänner, jobb och allt det kan tyckas vara sover jag oftast borta - Och då passar det perfekt med en lite mindre resväska! Tänk när man skall till gymmet, åka på småtripper eller bara har mycket att bära på. Den kommer komma till perfekt användning. Skall man bära på massa vikt skall man fasen göra det med stil! Håller ni inte med?! :)
 

Planerande med Uf

Hallå och godmorgon! Igår var jag och Felicia på bio och såg ''EGO'' (ni kan inte ana vad jag längtat efter filmen) och den levde upp till förväntningarna! Rent ut sagt totalgrym film, jag har dessutom gått och blivit kär i en bortskämd sturesplansstekares roll samt allt för bedårande ögon.. Åhhhh. Ja, nog om den! Ni måste se den i vilket fall, när jag berättar låter den väldigt ytlig - men den var faktiskt väldigt berörande och sorglig (jag grät till&med).
 
Nu sitter jag i skolan och planerar lite inför Uf-mässan med vårt företag. Allting kommer bli så himla kul! Längtar nästan för att vara ärlig. Förressten! Visste ni att hemmakväll har öppnat i stan? Hehe det visste ni säkert.. Jag tyckte det kom som en chock! Iallafall gud vad gott.. Jag skall förbi där sedan och inhandla lite vardagsmys tills ikväll;) mums! Hoppas ni alla får en underbar dag!
 

Jobb

Fixar mig lite hemma inför ännu en söndag på jobbet! Ikväll blir det sleepover som vanligt hos Felicia, vår egna lilla tradition! Just det, vi tänkte gå på bio också och se filmen ''EGO''. Hoppas den lever upp till förväntningarna, hur som helst - det är så mysigt att gå på bio! Perfekt sätt att avrunda en vecka på.

Utkast: Jan. 27, 2013


Ta alla chanser, droppa alla rädslor

Hej på er! Hela kvällen igår spenderades i soffan, sov bort ungefär hela dygnet tack vare denna helvetes-baksmälla. Jag som nästan aldrig blir bakis, nåja ibland har man otur.. Kvällen var iallafall inte så hemsk, jag beställde hem pizza, mamma bakade kladdkaka och jag myste för fullt med det käraste jag har! Mina lurvbollar.
 
--> Nu till fredagen! Jag tror inte att Sara som hon själv säger kunde fått ett så mycket bättre firande! Alla hade det toppen och det blev en riktigt grym kväll! Mycket skratt, mat, dans och förstås kalla föttter i kylan.. med dem bästa av dem bästa! (Om jag får säga så) haha :-)
 
 
 
 
 
 

Tonight's

Efter mycket brådska och stress åker jag äntligen in mot staden & födelsedagsbarnet! Såhär ser jag ut ikväll. Väldigt enkelt, precis som jag vill ha och föredrar! Jag kör på persikarosa naglar till bruna ben och uppsatt hår :-)
 
Klänning/Lindex Klocka/Albrekts Guld Halsband/Vivendi
 

Waiting for weekend

Sitter i biblioteket med min Svenskagrupp, vi övar in en debatt som vi skall redovisa till veckan. Det är så typiskt att man alltid skall behöva debattera om sina motstående åsikter.... Försvårar det hela extremt! Annars brukar jag vara ganska bra på att tycka, enligt mig själv hehe.
 
Nåja, efter skolan skall jag sola och sedan till gymmet en snabbis! Ikväll skall jag till Sara på födelsedagsmingel, ser fram emot att fira vår lilla primmadonna! :-)

I vanlig ordning...

Gör mig iordning för ett träningspass innan jobbet! Helgen är som vanligt planerad och jag är helt säker på att den kommer bli alldeles toppen. Imorgon skall vi fira en nybliven 18åring, med andra ord; ingen begränsning på alkoholintaget! Förressten, vad gott det var med frukost imorse!! Mmmm..
 

Sverige/Nordpolen

Usch och fyfabian vad KAALLT det är ute idag.... Brrr!!! Och det här med ''kläder efter väder'' måste vara det sämsta citatet? För det finns inga kläder som täcker Sveriges vidriga kyla! Har legat sjuk hemma i min säng sedan måndags kväll och tappat matlusten på det. Nu ikväll piggnade jag iallafall till och träffade Olivia en stund. Så imorgon är det back on track igen! Skola och jobb vankas :-)
Förstå hur mycket man fryser när man gråter av att gå hem! Ett tydligt bevis på att det är jäkligt jäkligt kallt. Och ja jag tycker lite synd om mig själv (haha) men det är OK när det enda man kunde tänka på var att överleva efter vartenda fotsteg man tog!
 

För trött

Länge sedan jag var såhär trött, är som ett lik om inte annat! Varit i skolan på två softa lektioner, nu är jag äntligen hemma och skall ta ett mycket skönt bad. Behövs!

Ost och kex

Godis och dricka i mängder, en otroligt unik vän att fullända veckan med och såklart alla goda kexrester fulländar min Söndag. Helt perfekt med andra ord.
 
Var lite duktig och jobbade förut också!! Har inte bara latat mig;-)

En suverän kväll

Igår började jag och några vänner med middag, drinkar och llite mingelmat blandat med mycket skratt och snack förstås hemma hos mig! Senare på kvällen åkte vi till Linnea för att förbättra kvällen ännu mer.. Som förväntat fortsatte kvällen bara var helt toppen. Toppen med människor som bidrar till ALL glädje här i världen!
Haha, jag har en dille på rött kött. Det skall vara så rött inuti att det nästan är RÅTT! Enligt mig. Glömde bort att de andra inte ville ha så rött, näst intill rått som jag. Sofia blev rädd för blodet, Sara trodde att det var farligt (de va entrecote) Nåja, kanske bara jag som är lite vampyrisk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgonkaffe och powerwalk

Godmorgon! Vaknade redan vid åtta idag.. För tidigt för att jag skall kunna dra nytta utav tiden (vart lite väl rastlös) men så är det när man är morgonpigg, hehe. Jag ligger i sängen med mitt morgonkaffe och tittar på lite serier. Tänkte alldeles strax gå ut på en trippelwalk, två med vovvarna och en pw med mig själv!
 
Ikväll kommer några fina vänner hit på lite förmingel hos mig! Skall bli så trevligt. Jag tror bara det är 7 vänner från gymnasiet som varit här.. Men blir ju så när man bor utanför precis allt!

100 ansökningar - 2 svar

Jag tänkte dela med mig utav lite tips till alla er jobbsökande! Nu gäller förstås ansökningen enkla jobb & inte direkt någon advokatbyrå, hehe en sådan ansökan får vänta några år. ;)
 
Att ha ett jobb har alltid varit väldigt viktigt för mig. Jag föredrar att vara självständig och älskar att tjäna mina egna pengar. Det är trots allt mig själv jag skall försörja hela livet! Jag sökte mitt första jobb som 14 år på NWT här i Karlstad, efter att jag kritiserat de dåliga och trista krönikorna i tidningen.. Så jag gick dit: stolt och säker på att (klart som fan att dem anställer mig) jag var ju trots allt bäst! Enligt mig själv förstås. Jag lyckades få en intervju och kom med förslaget att de skulle börja med en spalt som löd ''Ur en tonårings synvinkel'' där jag skrev krönikor, vardagslivet och framförde mina åsikter. Jag berättade för dem, varför skall alltid vuxna få tala för oss? De finns ingen som talar bättre för någon annan, speciellt inte vuxna som skall berätta hur tonåringar tänker. Jag är helt säker på att det skulle locka mer läsare om tonåringen själv berättade det. Vi var trots allt nästa generation!
Svaret jag fick var ungefär.. ''Eääh bra, jag hör av mig'' och en blick som sade ungefär; du är 14 år, vem tror du att du är?!
 
Idag kan jag förstås sända dem lite förståelse. Det är inte alltför många tidningar som anställer en 14 åring, inte vad jag vet i alla fall, haha. Just den här händeslsen, tycker jag beskriver mig själv så himla bra. Jag vet precis vad jag vill, jag tror på mig själv och jag låter aldrig någon eller något annat hindra mig! Och det är ur min egen åsikt nog bland det viktigaste för att överhuvudtaget klara sig i livet. Man spelar sin egen huvudroll och bör inte lämna över ansvaret till någon annan. Det är inställningen till sig själv man har som avgör hur långt man kommer. Antigen ger man upp eller så fortsätter man, valet är sitt.
 
Förutom att alltid tro på dig själv och söka jobb med en ursinnig vilja; har jag som A & O att alltid låta överdrivet trevlig, ibland är jag så trevlig att det nästan övergår till fjäsk - Men det spelar ingen roll, ler man mot någon får man oftast ett leende tillbaka.
 
Angående CV och personligt brev! För det första, det personliga brevet är nästan ännu viktigare än CV:t, jobbet vill se hur du är som person. Sök aldrig bara ett jobb, varje gång jag varit på jakt efter ett nytt jobb skickar jag runt till ett dussin företag! Det är som lotteri, av 100 ansökningar får du kanske 2 som besvaras. Konkurransen är enorm, därför är det viktigt att måla upp en väldigt positiv bild av dig själv - skriv som att läsaren kan se dig med ett enormt leende! --> Det bästa av allt är egentligen att gå och lämna CV in real life till företaget istället. Väl på företaget, be om att få träffa chefen! Är han inte där? Fråga när han kommer tillbaka och återkom! Lite jobbig skadar inte att vara! Du vill bevisa för chefen hur grym du är. För grym för att hamna i en pappershög bland CV:n.
 
Hoppas mina egna små tips var till någon nytta! (för någon åtminstone)
 

Hemmagjord chailatte @ Espressohouse

Hej fredag! Till min lycka idag så blev vår spanskalärare sjuk och jag åkte och tränade istället på sats! Blev bodypump. Jag brukar inte köra så mycket styrka, föredrar mest motion.. Men man måste somsagt variera sin träning lite, och då passar ett gruppass alldeles utmärkt!
 
När jag åkte hem hade jag värsta te-abstinens och självklart var te'et slut hemma! Min snälla pappa följer iallafall med mig och köpte nytt. Dock så råkade jag välja några smaker som inte smakar? Haha! Nåja, jag rotade fram en chailatte ur skafferiet istället. Mums!

Finally friday

Herre min skapare vad skönt med fredag! Haha började nedräknning igår och nu är det ynka 6h kvar till officiel helg ;). Mja, ibland är man lite töntig! Nu skall jag hoppa på bussen in till stan. Efter skolan skall det solas och tränas. Blir en lugn hemmakväll idag, skadar aldrig. :-)
Topp/Odd molly jeans/Lee pärlarmband/Pearl of sweden klocka/Albrekts guld

10 KG LÄTTARE

Efter den här dagen och veckans plugghög ur vägen känner jag mig utan tvekan 10 kg lättare! Otroligt otroligt underbar känsla. Inlämning, redovisning och en debattredovisning (?) är nu slutförda. Förövrigt trodde jag att debatten skulle gå urdåligt, då vi för det första började på den igår och redovisade den idag. Jag har alltid haft åsikter till det mesta - så det var inget bekymmer; däremot var jag lite orolig över om jag skulle lyckas uttala mig korrekt när det gällde engelskan. Vilket jag gjorde, och jag är jättenöjd över min lilla insats!
 
Nu ligger jag i sängen och slappar framför gossipgirl. Såg sista avsnittet idag! Måste varit det bästa avslut jag någonsin skådat på en serie. Nu är det bara att börja om från säsong 1 igen! ;) GG sviker aldrig hehe!
 
Och tillsist, helgen är planerad och kommer bli så bra. HELG du är så himla välkommen ♥
 
 

Skoldags

Hallå! Var hos tandläkaren imorse, sedan dess har jag äntligen slutfört min Mexiko uppsats (lite tack vare dig felicia hehe). När jag väl gjort klart den upptäcker jag förövrigt att den är alldeles för lång.. det skulle vara 2 sidor och jag skrev 3 fulla, men det kan väl inte göra så mycket? Jaja, skitsamma.
 
Tänkte gå igenom redovsiningen lite nu och sedan kila mot bussen! Efter skolan skall jag springa runt lite på stan med felicia (ett sånt erbjudande tackar man inte nej till) & sedan träffa Filippa!
 

A girl should be to thing; who and what she wants

Blus/Vivendi Klocka/Albrekts Guld Stövlar/Burberry

Rutiga detaljer

Idag matchar jag burberrys klassiska rutor x2! Till det bär jag en lite Ysl inspirerad beige blus och min beiga jacka förstås. Undrar om jag gått och blivit tokig i beige? Beige är nog nya vitt enligt mig själv, lättare att hålla fräscht samtidigt som det är en basfärg som passar till allt!

Det var visst sovmorgon...

Förbannad man blir på sig själv när man gör sådana här misstag.. Att bara gå upp 3 timmar för tidigt! Jag kunde liksom legat och haft skönhetsömn ett bra tag till, haha. Nåja, det skadar aldrig att åka till skolan tidigt, har nämligen en Mexico uppsats att skriva och redovisa tills imorgon.
 
Idag står förutom skola ett dubbelpass på sats på schemat. Är riktigt taggad för det! Slutar redan två idag så det finns mycket tid att förbruka;-) träning, te och massor utav serietittande känns lockande!
 
 

VÄGEN TILL HOLLYWOOD

Efter skolan åkte jag till min bästa väninna Olivia! Vi pratade mycket som förstått, tillslut tvingade vi oss ut på en liten promenix, blev dock inte en sådan lång då det är förbannat kallt ute! Brrr... Sverige är inget land för mig det är en sak som är säker.
 
Nu ligger jag i soffan med te, latte och pepsi max (haha kunde jag införskaffa mig mer drycker?) Nåja, det är mina 3 måsten här i livet.. Som jag definitvt inte skulle leva utan! Och just det, ser på mitt favvoprogram a la hollywoodfruar. Det är ju en ny säsong nu, fast denna gång handlar det om deras väg dit. Intressant :-)
 
Maria Montazami och hennes härlig vän Mindy är ute och shoppar på Rodeo Drive, jag håller på att dö utav avundsjuka här hemma!! Haha. Jag vill och skall minsann också shoppa loss där inom kort tid.
 
 
 
 
 
 
 

TODAY I WEAR

God dag solstrålar! Anlände precis till skolan, tog en lite extra lång sovmorgon *blink*. Nu sitter jag i biblioteket och skall alldeles strax skriva klart min debattartikel. Förressten! Jag har lagt till en ny kategori ''outfit'' där ni kommer se dagens look, sminkning osv. Jag har ju trotsallt väldigt stort intresse för kläder, speciellt designers ;-) hehe.
 
Annars då? Idag står återigen plugg på schemat. MEN.. jag är så himla sugen på att gå på stan lite också, strosa runt i butiker och fika.. Jag & Felicia pratade om det häromdagen, hur underskattat det är.. Eller förressten, för mig är det, det bästa som finns en vardag!! Älskar det!!
Halsband/Vivendi Klocka/Albrekts Guld Blus/Zara Lackadejeans/Lee Stövlar/Scorett Väska/Burberry

En bra pluggdag

Då var det dags för en ny vecka! Ny vecka och nya möjligheter, som man säger. Måndagar är alltid väldigt lugna för mig, eller ja, vi har de lektioner som jag anser som intressanta så det är förmodligen därför. Entreprenörskap, journalistik & samhäll! Har precis skickat in en inlämning och nu tänkte jag påbörja nästa. Har 3 st inlämningar + en redovisning den här veckan så det gäller att sätta lite fart.
 
Den här måndagen kommer att innehålla massor av plugg till massor av te. Kan inte förstå att jag njuter ibland när jag pluggar?! Haha.. Idag är iallafall en sådan dag!
 
 
 

Utkast: Jan. 13, 2013


Jobb

Den här helgen har som vanligt inneburit mycket jobb! Efter jobbet stack jag & Jennifer till Julia och hade myskväll tills Nicke kom och hämtade oss. Nu ligger jag helt utslagen i sängen och grubblar på livet... Skämt åsido. Åh jag som skulle åkt på födelsedagskalas för Hawshin men orkade verkligen inte det, är det nu man börjar bli gammal?! Haha, näh än kan jag faktiskt kalla mig liten!
 
Nu blir det sex and the city som uppladdning inför morgondagens jobbdag. Vad vore livet utan sex and the city.....

BURBERRY DREAM

Här är då min nya älskling! Som jag spanat in i flera månader och suktat efter.. När Filippa åkte till London tog jag tillfället i akt att be henne köpa med denna åt mig. Åh den är så fin! Jag är helt såld, haha!
 
Den är otroligt rymlig, igår fick jag plats med både en annan stor väska + min dator & ändå fanns det plats över! Är det något jag behöver så är det en stor väska, får nämligen aldrig plats med mina pinaler som skall bäras hit och dit. Ja det var väl det, berättade jag att jag är helt såld?! Haha oj gjorde nog det..
 
Medium Burberry house check tote bag, heter den och ni finner den här; http://se.burberry.com/store/womens-bags/tote-bags/prod-38264381-medium-house-check-tote-bag/

Bra fredag

Haft en supermysig fredag, firade in helgen med favoriterna! Fika och massvis av härliga planer med ett perfekt gäng, återförening med min kära filippa, tjejkväll med Sara och Maya som innehåll goda drinkar, bastande, mat och choklad förstås. Avslutade denna natt på cittygrillen och en jäkligt mätt mage!
HAHA! Plågad?!!
 
 
 
 
 

Värdefull tid

Ligger och njuter i badet med levande ljus och te (förstås hehe) & såklart en skvallertidning på det! Skall alldeles strax ringa en vänninna då det börjar bli lite långtråkigt.. Blir så snabbt rastlös!
 

POWERWALK

Har sprungit runt med mängder utav te och myst med vovvarna sedan skolan, behövligt! Nu är det dags för en pw med bästis i höstmörkret! Kram
 
Sötaste älsklingen
 
 

The great debaters

Efter att nu avslutat en film resencions inlämning i Engelskan och prov igår känner jag mig genast 10 kg lättare. Känslan är helt underbar! På tal om det, filmen som vi sett ''The great debaters'' måste vara en utav filmhistoriens stoltaste verk. Att visa världen hur mycket fel vi gjort och vad vi människor faktiskt är kapabla till att göra, ibland undrar jag om vi bör förlåta oss själva, åtminstone skänker iallafall jag enorm förståelse till hur hemsk världen varit och vad som är rätt och fel. Det är en hyllning till dem svarta, att världen visar och inser sina misstag.
 
Jag blir alltid så jäkla arg när det gäller vad som är rätt-fel, människors jämnställdighet och andra moraliska dilemman! Och jag har alltid så mycket att säga till om gällande dessa ämnen, känner inte ni också enormt medlidande och behov av att hjälpa? Nu menar jag inte 30-talets Amerika förstås, utan alla världens orättvisor som finns än idag. Hur hemskt vissa har det och att man faktiskt kan hjälpa, att man kan förändra. Vilket otroligt betydelsefullt arbete att kämpa och jobba för.
 
 

Sleepover

Flydde till min lilla vän som vanligt för en oslagbar vardags-sleepover! Nästan så att jag borde börja betala hyra hos felicia, är numera en gratis inneboende. Känns ioförsig väldigt gott, så jag tar nog tillbaka det med att betala hyra ändå, haha. ;-) Just nu ligger vi och slappar i sängen med en varsin dator, tänkte plugga lite också. Hoppas ni haft en underbar dag kära medborgare ♥
 
Filippa var så himla snäll & köpte med min älskade burberryväska som jag kikat efter i flera månader! Till min sorg finns den inte i Sverige.. Sorgen förvandlades snabbt till lycka när filippa & ida åkte till london! Åh längtar efter den här bedårande skapelsen såå!! & det bästa av allt, jag har inte sett en enda människa i Sverige bära den. Lycka!

Fika med en kär vän

Värd fika efter skolan med min kära väninna! Vi har inte setts på hela lovet så en fika för att, hm plugga?.. Gick ju inte riktigt som tänkt! Istället ägnar vi oss till allt tjejsnack, händelser och planer vi har att ta itu. Mysigt♥
Gårdagens smink och gårdagens kläder. Najs:))) Haha usch!
 
 
 

Espania

Sitter på Spanskalektionen och avnjuter en latte för att piggna tll lite! Är så fruktansvärt trött, tur att kaffe finns som lösning;) Hur skulle man överleva annars?! Nåja, idag vankas massor utav plugg. Skall sätta mig på ett cafe i stan & plugga lite med Carro. Mycket mysigare än att göra det hemma!  
 
Hade inte tackat nej till några veckor lov till...
 
 

Sommarplaner 2013!

Den här sommaren har jag totalt otroliga fantastiska helt jäkla galna planer! Och en sak som är säker, dem skall alla bli av! Hela den här kvällen har jag suttit och mailat om jobb, regler och praktik utomlands. Det är nämligen min stora utmaning den här sommaren, att åka till ett annat land och jobba. Eftersom jag är helt galen i designers har jag mailat till allt från Prada till Marc Jacobs om praktik! Jag hoppas verkligen för allt i världen att jag lyckas kamma in en praktikplats, lär nog vara väldigt svårt - men ingenting är omöjligt trotsallt!
 

Kärlek

Så tacksam över alla undera människor i mitt liv! ♥ Har nog bland de finaste vänner man kan få. Om det är något jag kan berömma mig själv med är det utan tvekan kärlek! Jag snålar aldrig på att visa min uppskattning till de som förtjänar det! Det bör ingen göra! :-)
 
 
 

MÅNGA BOLLAR OCH MÅNGA PLANER

Har precis anlänt från en jäkligt kall promenix med min kära väninna! Herman och jag ligger nu inkurrade i ett varmt täcke med popcorn och te. Mums! Kan inte förstå hur mycket te jag dricker, har inget stop på mitt te-intag! Perfekt för mig som startade mitt ''nyttiga'' liv i lördags.
 
För tillfället är det NO-carbs som gäller. Eftersom det vart mycket skitmat, festande + noll träning under jul, som förstås hör till - men man måste ju få bort det lilla hullet som kommit också. För att få bort sötsuget brukar jag alltid ersätta sockret (om jag blir riktigt sötsugen) med något annat jag tycker om väldigt mycket. I detta fall te! Frukt funkar också, halstabletter, varma bad, promenader och träningar. Hålla sig så sysselsatt som möjligt är viktigt och för att tappa sötsuget gör man det bäst genom att hälla bensin över elden, med andra ord allt eller inget! Tränar jag inte men äter nyttigt, blir det genast mycket svårare att hålla igen på det onyttiga!
 
Nu blir det ännu en kopp te och lite längtande inför alla planer. Sjuttio på Sjuttis/Galet taggad!, Blondinbella Tour, småtrippar, galet mycket festande, många myskvällar med nära & kära & för en gångs skull många resor och mycket jobb!
 
Det är sjukt hur mycket jag tjatar om den här rean.. Men den är fasen värd att lyssna på! Jag vet precis vad jag är ute efter och det kommer här nedanför --->
Marni gör så himla fina smycken. Jag totalt älskar deras halsband! Ett marni eller Lanvin smycke står högt uppe på min lista.
Och vi får förstås inte glömma Missoni & deras ljuvliga ränder! Den här halsduken har jag fått riktigt tycke för. Hur rätt är det inte med de svarta ränderna som bryter av det ljusa?! Fööör läckert!
 

Monday is gone, the week keeps going on

 
Haha fin rubrik citerad av mig själv, ganska logisk vid närmare tanke. Nåja, hej förressten! Jag skall alldeles strax kliva upp ur sängen (ja ni läste rätt) har legat här precis hela dagen. Och jag har inte ens dåligt samvete! Tack vare att skolstarten börjar återigen om två dagar & då kommer jag inte se en skymt av denna uppskattade vila på himla länge. Bäst att ta vara på den!
 
Skall bläddra igenom några tidningar och göra iordning lite te, fixa till mig och kila upp på pw med Olivia nu. Behövligt! Måste även låna hennes laddare, då jag lyckats glömma min hos filippa (som är i london) och jag måste måste måste använda min mobil, för en gångs skull haha. Självklart lånar inte min egoistiska djävul till lillebror ut laddaren heller.... Har gått och vart förbannad över det här hela dagen. Tur att jag har min vän! (Annars får jag inte min älskade väska)....Och det vore ju en bedrövelse.
 
Förövrigt har vi hur mycket som helst i skolan att göra, som skall vara inlämnat direkt efter lovet?! Om jag skall vara ärlig, hur tänker dem med planeringen? Är det lov så är det fan lov.
Jättegammal bild från alla <3 dag i 8an! Gud hur man kan förändras, ellerhur?
En bild från 9an!
Också en jättegammal bild från 8an-9an? Kanske inte så många år egentligen, haha men det känns som en evighet sedan. ;)
Alla <3 dag i 8an/9an, ja vi skulle se ut såhär ;) haha.
 
Första dagen i 1an på gymnasiet. Minns att jag ville se lite klassisk och seriös ut då (fjantigt jag vet) men man blir ju faktiskt lite dömd efter utsendeet - klädsel! Hur skulle det se ut om en politiker sprang in i mjukisbyxor och massa piercingar?! Kanske inte samma sak men ändå. Min feedback blev iallafall att sofia och sara (?) trodde jag var en lärare, hahah.
Och här var jag redo inför min första fest på gymnasiet! Så rolig kväll! Älskar att titta på gamla bilder!
 
 
 

COSY LAZY SUNDAY

Lugna sköna söndag! Idag vaknade jag upp hos Filippa efter en som vanligt mysig sleepover. Jag måste säga att sova över är nog bland det mysigaste som finns! Älskar att sova hos mina vänner, ''hem ljuva hem'' är skitsnack för mig. Hem är inte en plats utan personerna i omgivningen enligt mig själv! Eller ja, skitsnack, citatet går väl att se på olika sätt. Nu har jag precis pratat i tele med Sofia och skall alldeles strax bege mig ut på en pw, ta ett varmt bad och fördriva resten av dagen/kvällen med Sex and the city och mys med älsklingarna förstås!
Oj vilken gammal bild på mig.. Typ 8an-9an?

SATURDAY

Hola mi amigos! Gud vad skönt det är med sovmorgon. Jag har inte gått upp innan 11 en enda dag känns det som.. Helt perfekt! Tyckte det var en utmaning att komma upp 12 idag till och med, haha. Vi skjuts av Jennifer's pojkvän till jobbet så jag skall ligga kvar här och dega ett tag till. Och se på MASSOR av Sex and the city avsnitt, älskar serien.. Är helt fast! Och dricka te förstås. Ikväll vankas även sleepover hos min älskling som åker till London imorgon. Kommer inte träffa rymligen på 4 hela dagar.. Haha ♥
 
Hur som helst, ha en underbar lördag ni fina!! Le mot världen & ni får ett leende tillbaka. Life is lovely!
En bild från Sofias mammas 50 årsfest!! :)
 
 

Filippas crib

Efter jobbet stack jag hem till Filippa och gjorde henne och Emma lite sällskap! Mina saknade favoriter det, så underbara! Snackat, lattjat och skrattat om lite allt mellan himmel och jord några timmar och nu har vi tagit sängläge! Men än är inte kvällen slut... Kommer ligga uppe minst hela natten och prata, vare sig de vill eller ej, vi har allt för mycket att ta igen för att slösa bort det på sömn!
 
Förövrigt har vi som vanligt utökat våra planer och nu bestämt oss för hotellet vi skall bo på vår tripp till Stockholm när Nathalie Schutermans årliga ''70 på sjuttis'' äger rum, nämligen Hilton! Om det är något hotell man måste bo på någon gång är det utan tvekan det enligt oss själva, haha trots att vi aldrig ens besökt det! Nåja här skall vi bo iallafall, ser fram emot vår ljuvliga weekend!! 
My lovely chicas ♥♥
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag!

Hallå alla kära! Idag har jag en händelserik dag som väntar. För det första har jag börjat att se om Sex and the city serien. Finns det någon bättre serie till att börja med? Nu är jag helt fast återigen och har inte lyckats slita mig ifrån att se två säsonger i sträck... Bortsett ifrån det skall jag möta upp Johanna på stan om någon timme, fika, tjejsnacka och kika runt lite. Ikväll väntas jobb på färjestad! Och tillsist senare ikväll så att säga;) vankas det sleepover hos min efterlängtade filippa! Åh vi har så mycket att ta igen!!

bästa filippa!

Det här är den finaste present jag någonsin fått! Jag lyckas alltid fastna vid denna bok någon gång i veckan när humöret behöver boostas upp.. Om jag jämför den här boken med blondinbellas ÄR blondinbellas egoboost en totalt katastrof. Texterna och bilderna i boken reflekterar så himla fina minnen, kärlek och glädje. Den är värd guld tusen gånger om. Hade någon annan gjort den däremot (säkert blivit fin också) men aldrig att den blivit så bra som filippas. För det finns knappt någon människa som jag haft så fina minnen & underbara stunder med på så kort tid!
 
My soulmate ♥
 
Alla borde ha en egen själsfrände vid sin sida! Oslagbart är ordet.
 
 
 
 

Andra januari

Godkväll 2013! Eller skall jag säga God natt* 2013 istället? Lite mer passande ioförsig. Idag vaknade jag upp av en pratkvarns röst klockan 11 på morgonen. Och ja det var tidigt med tanke på hur länge vi var ute inatt.. Bakfull på detta tvingades jag konversera om lite allt mellan himmel och jord. Haha, så jäkla jobbigt med närmare tanke. Kämpe som man är stod jag ut (självklart felicia jag pratar om) tillslut stack vi ner på stan för att köpa mat, glass och åka hem. En ledig dag idag var värt hur mycket guld som helst!!
 
Lite senare kom även Olivia hit, och vi hade som vanligt mycket att snacka om. Speciellt nu efter nyår då vi tyvärr begav oss åt olika håll. Men vi har lyckats hålla varandra informerade om viktigheterna ändå! Som tur är! Nu hade jag tänkt sätta på lite Gossip men såklart krånglar tekniken för mig, hur sätter man på filmen? hur laddar man ner? jag har laddat ner men det funkar ej? Mina egna i-lands problem.......
 
Nu skall jag sova. Imorgon vankas en dag med jobb. Förövrigt, har ju glömt att berätta att jag fått ett till jobb! Har numera 3 st och det känns toppen. Jag älskar att variera, jobba och tjäna mina egna pengar. Imorgon ser ni mig på mitticity grillen! :-)
Två bilder från igår! Numero 1, jag & favvofillan nyfixade inför kvällen. Numero dos, jag taggad inför kvällen!
 

HAPPY NEW YEAR --> 2013

 
Kvällen som var igår visade sig vara den bästa på oerhört länge. Det trodde jag faktiskt aldrig, om det är något som är självklart är det att alltid skall det gå någonting snett på nyår - nästan så det blir lite charmigt, hehe. Ingenting gick trots det fel igårkväll! Kändes verkligen som Gud stod på vår sida. Jag firade in det nya året med de människor som jag trivs allra mest med och som står mig närmast!
 
På dagen gjorde jag mig iordning hemma hos Fillan med henne för att sedan åka till Anna där det vankades middag. Skrattade, drack, njöt och hade det trevligt. Efter ett tag gick vi vidare några hus bort och firade in tolvslaget med några ytterligare. SEDAN! Kvällens mysterium så att säga, hitta taxi! Vi hade bokat en men var så säkra på att den glömt bort oss då det är omöjligt att finna taxi på nyår (vid och efter 12) men tur som vi hade kom den tillslut & vi kunde äntligen anlände till en bra mingelfest hos Maja!
Såhär såg jag ut; blus/vivendi, kjol/bikbok, klocka/albrekts guld, armband/present från felicia, örhängen/present från nicole. Klackar och uppsatt hår till! Kändes verkligen jag :-)
Vi ville inte riskera en nykter kväll...
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0