Monday is gone, the week keeps going on

 
Haha fin rubrik citerad av mig själv, ganska logisk vid närmare tanke. Nåja, hej förressten! Jag skall alldeles strax kliva upp ur sängen (ja ni läste rätt) har legat här precis hela dagen. Och jag har inte ens dåligt samvete! Tack vare att skolstarten börjar återigen om två dagar & då kommer jag inte se en skymt av denna uppskattade vila på himla länge. Bäst att ta vara på den!
 
Skall bläddra igenom några tidningar och göra iordning lite te, fixa till mig och kila upp på pw med Olivia nu. Behövligt! Måste även låna hennes laddare, då jag lyckats glömma min hos filippa (som är i london) och jag måste måste måste använda min mobil, för en gångs skull haha. Självklart lånar inte min egoistiska djävul till lillebror ut laddaren heller.... Har gått och vart förbannad över det här hela dagen. Tur att jag har min vän! (Annars får jag inte min älskade väska)....Och det vore ju en bedrövelse.
 
Förövrigt har vi hur mycket som helst i skolan att göra, som skall vara inlämnat direkt efter lovet?! Om jag skall vara ärlig, hur tänker dem med planeringen? Är det lov så är det fan lov.
Jättegammal bild från alla <3 dag i 8an! Gud hur man kan förändras, ellerhur?
En bild från 9an!
Också en jättegammal bild från 8an-9an? Kanske inte så många år egentligen, haha men det känns som en evighet sedan. ;)
Alla <3 dag i 8an/9an, ja vi skulle se ut såhär ;) haha.
 
Första dagen i 1an på gymnasiet. Minns att jag ville se lite klassisk och seriös ut då (fjantigt jag vet) men man blir ju faktiskt lite dömd efter utsendeet - klädsel! Hur skulle det se ut om en politiker sprang in i mjukisbyxor och massa piercingar?! Kanske inte samma sak men ändå. Min feedback blev iallafall att sofia och sara (?) trodde jag var en lärare, hahah.
Och här var jag redo inför min första fest på gymnasiet! Så rolig kväll! Älskar att titta på gamla bilder!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0