Morgonmys med kaffe

God morgon!
 
Ligger i sängen och dricker kaffe. Erica tog med något kaffe från sitt jobb - som jag såklart totalt älskar, och en pressokanna (är det något som jag älskat tidigare, ja då är det pressokaffe) Var helt galen i det på mitt tidigare jobb.
 
Annars då? Haft en bra helg med besök av väninnorna Felicia och Johanna. Vi skulle gå ut i lördags och visa dem nattlivet, men, en annan Emma här som var ute i fredags också - vart otippat nog trött efter detta. Så jag går och lägger mig på självaste förfesten och sover till sisådär 02:00 på natten, men det hindrade förstås inte oss, och vi gick ut ändå - trots att det vart lite sent. Jag gillar ju att mingla ute lite redan vid 00:00 annars. :-) Men efter några timmars sömn var fröken Emma både nyvaken, irriterad och irriterad för att drickan tagit slut (inte så konstigt kanske). Vi gick in en snabbis på Oxid, men drog sedan till BK och käkade. Mycket, mycket bättre.
 
Får förvisso lite dåligt samvete för Felicia och Johanna, men annars - måste jag säga, gud vad härligt att vara utsövd, för en gångs skull! Igår lagade vi korvstroganoff och åt mängder av godis. Ett under att man inte rullar fram idag. Nu är det dags inför en desto nyttigare vecka, nu får vi faktiskt skärpa oss lite.. :-)
 
Till helgen är det dags att åka hem till de värmländska skogarna! Var ett tag sedan nu:) Och nu är det dags för mig att tagga upp inför en dag på jobbet!
 
 

Grytor och ph

SJag och min käre sambo har en dille tillsammans, och det är myskvällar! Det är inte pizza på våra myskvällar utan det är grytor och godis. Lite udda kanske, men otroligt gott. :-) Denna kväll spenderas i en trång soffa med ja, såklart Erica, korvstroganoff och Paradise Hotel.
 
Idag gjorde jag min första dag på mitt ''nya jobb'' (jobbar inom bemanning så man byter lite då och då) på detta nya jobb skall jag i alla fall stanna på ett bra tag, har jobbat här tidigare lite och trivs som tusan. Finns dussin saker att göra och det är sådana jobb jag gillar!
 
Helgen har förövrigt vart bra, vissa av oss kanske vilar upp sig på helgerna, men jag känner mig lite tvärtom. Vi vilar upp oss på vardagarna - inför helgerna. Med ett undantag på onsdagar förstås, då struntar vi också i vilandet:))
 
Nu skall vi somna till en skräckis i sängen! Sov gott ni fina. :-)
I fredags gjorde vi drinkar och dansade
Jag och Erika tog en bakisbrunch på escalier
Åkte till Alina och firade henne i lördags
fick magnifika latte av vår magnifika barista erika
är man med vänner som dem är leendet på topp, och med en latte förstås
söndagen spenderades på bästa sätt med stjärnorna
en vapendragare
 
och en till vapendragare

Ansiktskräm från ovan

Ni vet när man bara hittar det där magiska. Man kan varken beskriva eller förstå, men obegripligt bra är det.
 
Det har nämligen jag gjort. Är det något märke som aldrig sviker när det kommer till produkter, ja då är det definitivt Chanel. Detta märkte vinner i särklass mot alla andra vad man än tycks testa. Den här ansiktskrämen har jag varit nyfiken på ett tag - häromdagen när vi trallade förbi Sturegallerian tänkte jag att det är dags att testa.
 
Och jag är inte besviken! Använt den cirkus en vecka och jag märker redan skillnad. Min hud känns fräschare, renare och ser mycket piggare ut. Några små röda utslag jag haft är också borta. Det enda jag gjort är att byta hudkräm.
 
 
Länge leve Chanel!
 
 
Köpte förressten en väldigt praktisk sak för en slarver som mig häromdagen. Mina Iphones lyckas nämligen alltid gå sönder, så nu har jag (lite sent ute) köpt ett skydd - samt en korthållare, allt i ett. Nu har jag alla de viktigaste sakerna på ett och samma ställe, slipper leta efter de viktigaste korten och mobilen är skyddad. Från Louis Vuitton :-)

Livets kväll

Goddagens!
 
Precis kommit till lägenheten och fått lite mat i magen. Är så sjukt trött idag (undra varför hehe) - så måste nog ta en powernap snart. Som tur märktes det inte att jag var trött på jobbet idag i alla fall! Puh! Igår hade vi utan att överdriva, utan några förväntningar, livets kväll.
 
Fy fasen vilken bra kväll! Tog några glas bubbel hemma för att sedan styra vidare mot varenda klubb i stan.. Tror vi hann med mer eller mindre varje klubb igår, ha-ha. Vi började med mingel på Rich och Bistro Jarl - längesedan jag var på favvostället Rich, fick äntligen med mig tjejerna dit! Det har alltid lyckats blivit något hinder. Och sedan, ja, dansade vi in hela natten. Drinkarna som dracks igår blev garanterat brända natten till ära! Känns bra ;)
 
Sedan blev vi åter minus på kalorieintaget igen. Blev nämligen ett avslut på Donken såklart. Men gott vart det. :-)
 
Nu skall jag städa lite innan fröken fräken kommer hem.
 
Hoppas ni får en fin kväll!
 
Det blir många goda middagar hos erika och mig, grytor står högt på vår lista
och det blir desto mer vinkvällar! minst tre danskvällar i veckan är en bra linje att följa, tycker vi:)
favoritplatsen med ett glas bubbel, mamma och farmor gläds inte åt detta
lite mingel på bistro jarl innan dans
underbart :)
tre timmar sömn och gårdagens smink anländer jag till jobbet såhär idag:))
 
 
 
 

RSS 2.0