VALBORG!

Goodmorning ladies and gentlemen!
Fy vilken natt jag har haft, vaknat hela tiden och inte kunnat somna om. Bara lågit och tänkt på allt mellan himmel och jord, jag hatar att ha sömnproblem. Hur som helst, natten är trotsallt över. Har redan hunnit duscha och haft ett eget litet spa, så nu känner jag mig såå fräsch. Nu sitter jag hos Jennifer och väntar tills hon skall bli klar, vi skall sticka till ica och handla lite inför ikväll (som kommer bli en superduper kväll!) samt glass åt mamma, hehe. Förövrigt är jag på ett sjukt strålande humör, världen är typ i mina händer. Eller det känns så iallafall, haha. Kvällens planer är att grilla hos Fredrik med ett härligt gäng sedan Majbrasan i Marieberg och tillsist lite smått och gott vid Sandgrundsudden. Massa filtar, grillat, snacks och många människor med sommarkänslor som bara sprödar utöver dem. En perfekt start på sommaren! Just det, eftersom det lär bli mycket folk på Sandgrund rekomenderar jag er att komma dit! Vem vill inte fira Valborg vid vattnet med det här vädret liksom? Be there or be gone! Annars vill jag bara önska er en suverän Valborg, hur ni än firar det. Ha det bäst! ♥
Här har vi två fula och glada människor i Stkhm

Just nu


Njuuuuuuuuuter & jobbar på brännan i solen. Jag börjar faktiskt få lite färg nu *nöjd*. Hihi.
(bild från igår, när jag skulle checka utav min dåvarande färg (;

Ur en tonårings synvinkel

Har en mycket bra eller rättaresagt fantastiskt idee att dela med mig utav. När jag satt på bussen häromdagen åkte vi förbi NWT och som vanligt började jag drömma mig bort, bara mer och mer. Typ såhär ''vad intresssant det skulle vara att ha jobb där, när jag är vuxen duger det inte men som 15-16 åring vore sååå grymt. Jag skulle liksom kunna ha en egen liten spalt i tidningen som lyder ''Ur en tonårings synvinkel'' & skriva om ett nytt ämne varje vecka. Tro det eller ej men jag tror att det skulle locka många läsare (speciellt föräldrar såklart) i och med att det är många som undrar hur vi tänker och sådär, det skulle bli ett lite mer ''glädje och humor i tidningen som jag vet att dem saknar. (Menat till alla 30 åringar som försöker vara roliga med deras krönikor och allt mellan himmel & jord, men dem lyckas definitivt inte)
Jag vet att det är jäkligt hög konkurrans på ett sådant jobb, därför uppmuntrar jag mig med att dem andra finns det hundratals utav, jag är något särskilt med glimten i ögat;) (min ålder). Hur som helst, jobb eller inget jobb. Det är alltid värt ett försök. Jag skall köra på det & jag skall ha det!

Wish me good luck :)


underbara väder

Efter två dagars halvruggigt väder är det återigen strålande sol! :D Fyfasiken så härligt! Love it. Jag har fixat och donat lite här hemma och sedan bara lågit i solen och njutit.. Herman & Melker har också solat och ätit glass. Haha mina små bebisar. Snart kommer Jennifer & vi skall såklart fortsätta njuta utav dagen, sol-grillning-samt planera valborg är dagens to do. Ikväll vankas träning! Förövrigt så hade jag & Janell jättemysigt igår, vi tittade på Red riding Hood (?) (har för mig att den hette så) hur som helst var den kanon bra & riktigt spännande. Vi pratade om någon picknick i solen nu när det är så underbart väder och även en lite stockholmstripp på det. Låter lockande. Just det! Skall ringa Malin också angående Valborg.. Har värsta bra ideerna nämligen. Majbrasan på Marieberg därefter Picknick på Sandgrundsudden och till sist en fartfylld fest. Själv tycker jag att det verkar suveränt! Åh jag är så nöjd över mitt kap till klänning som jag hittade, det är så sällan jag är nöjd när det gäller kläder men den hä klänningen kände jag bara ''den skall jag ha! På direkten!'' Ett måste att man känner sig bekväm i sin klädsel, annars tycker jag att hela kvällen blir genast mycket tråkigare. Nej, nu skall jag bege mig ut i solen & vänta i min kära bästis. Ha en bra dag sweeties! ♥

Påväg till stan!



Nu skall jag snart åka in till stan! Jag har lite ärenden att som skall göras och sedan möte med en kär vän, det blir förmodligen en kaffe på något mysigt ställe & såklart bio på det. Vad skall man annars göra i det här vädret liksom? Just det, skall kika efter ett par skor till Valborg också så är allt klappat och klart. Skönt!


Träning

Hola a todos!
Sitter hemma och dricker latte, (som vanligt.. haha) för att piggna upp lite. Skall snart inviga årets första fotbollsträning (lite sent ute jag vet) är inte alls laddad för det.. Hoppas jag får någon superkick från ingenstans!
Vädret är inte alls fint idag, eller ja det är väl helt ok egentligen. Haha man blir så bortskämd när det varit så fint i flera dagar! Förhoppningsvis är det fint imorgon igen så jag kan hänga på en uteservering.. Nu skall jag kila iväg och ta ut lite pengar. Ha en bra kväll ♥

Bjuder på den här gamla bilden. Säger bara en sak, fan vad skönt att slippa det där jäkla håret alltså! :D

Påväg in till stan

Halloj everybody!
Vaknade för en liten stund sedan och har precis avnjutit en latte. Haha, shit att jag kan tycka om det ens. Ifrån första början drack jag det bara eftersom det var så varmt (kallt ute) och vipps så var det en vana. Hur som helst, har bara satt upp håret i en tofs och en enkel outfit, jag tror det är lite pojkflicka varning på mig.. Jag menar vilken tjej åker in till stan opiffad? Menar förstås inte att ni killar är ofixade;) Mitt & Jennifers ärende idag är att hitta en valborgsoutfit, usch vad svårt det här kommer att bli känner jag på mig. Jag som är så kräsen när det gäller kläder! Eller jag måste tänka positivt, klart att jag hittar något. Haha, nej nu är det dags för mig att kila iväg. Höjdpunkten på dagen blir alla cafe drinkar.. Mmmm. Ha en suverän dag allihoppa! ♥

DET HÄR ÄR VAD JAG LÄNGTAT EFTER

Ligger i solen & njuter. Äntligen är sommaren här. ♥
Skall bara njuuuta i solen några minuter till och sedan börja piffa iordning mig lite & sticka vidare till Jennifer.
Som ni ser är det en till liten gosse som jobbar på brännan ;) Min lilla bebis!



Glad Påsk!

Glad Påsk på er alla sötisar!
Alla är säkert ute med sina familjer, släkter, vänner och allt vad det är & äter och umgås. Alla förutom jag dock!
Igår var jag farmor, pappa, mamma & lillbrorsan och käkade hos gammelmormor.. Vi åt ingen påskmat (vilket är tur eftersom det är sååå äckligt!!) såklart fanns det fullt med godis på plats som pappa och Eric tryckte i sig ganska snabbt, haha. När jag kom hem gjorde jag mig iordning för att sedan sticka till Jonas och grilla med honom pappa, Erika och lilla Sixten. Var där ett tag och åt, smaskigt! Grillat är det bästa som finns.. Dessutom gick jag med klänning igår. JA! Ni hörde rätt! Det var så varmt, 21 hela grader i April.. Otroligt Sverige. När jag gick på stan (var tvungen att sticka in på maxi bergvik på hemvägen) gick alla människor runt i shorts, linnen och klänningar & gud så somrigt och härligt det var att se. Haha skyndade mig hem och bytte om jag också! Nu kom jag av mig lite, ursäkta. Hur som helst efter vi varit hos Jonas tog vi en taxi till Lyrenberg där det var fullt med folk. Pratade och umgicks lite, ganska trevligt faktiskt! :) När alla blivit lite ''för'' fulla stack jag hem, lade mig och kollade på en film och myste lite för mig själv. En bra Fredag helt enkelt.

Lördag
Somsagt är inte jag och äter hos någon släkt eftersom jag var det igår istället. Solen skiner idag återigen och vädret är alltså helt på topp! Bikinin är såklart på och jag har hängt ute med mina lufsar och farmor och solat ett tag. När jag var inne och handlade igår köpte jag skit mycket godis och påskägg som jag nu skall överrasska mina nära&kära med. Överrasskade mamma med ett imorse och nu när Jennifer är inne i stan skall jag skynda mig dit och gömma ett på trädgården, haha. Sedan är det bara pappas kvar, vart skall jag gömma det tro.. hihi. Mina planer för dagen är simpla träffa Emma en stund, som jag inte gjort på sååå länge (!!!) och ikväll vankas grillning med Jennifer och hennes familj.
Så mysig Lördag. Jag klagar absolut inte! På Onsdag skall jag äntligen få träffa Janell! Som jag saknat henne.  

Gårdagens look. Äntligen, är det sommar! :D

Pysslar här hemma med påskägg för fullt. Jag tycker att det är ett måste att skämma bort sina älsklingar!

DET ÄR PÅSKLOV!

PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSKLOOOOOV!! & det är hur härligt som helst. Det kunde absolut inte suttit bättre! :D En veckas ledighet med sol, festande, sol, sol och åter sol. På söndag är det första Maj, som är en minst sagt sommarmånad.. Wiih äntligen är sommaren här kära medborgare. Förövrigt gjorde jag NP Engelska läsförståelse idag. Den var inte så himla svår men det var lite ont om tid tyckte jag, fick stressa i slutet och det är ingen härlig känlsa att ha en tid som bara rinner ut! Direkt när jag kom hem satte jag på stereon med en läcker skiva som spelades (ingen mindre än Magnus Uggla & Gyllene tider) Svenska klassikers är ett måste på ''sommaren''! Och lade mig ute i solen med bikinin och tro mig det var varmt. Första gången iår som jag solade, då är det en bra dag. Imorgon skall jag till gammelmormor där troligtvis hela släkten kommer vara och äta påskmat. Vilket också bara innebär äta, äta, äta, äta, äta & äta. Rullar hem när jag kommer därifrån om inget annat, haha. Jo just det! Den 3 Maj skall somsagt alla 9:or till Stockholm (obligatorisk resa som skolan bjuder på) Jag och Jennifer har funderat över att åka dit 1 Maj och sova några nätter där sedan möta upp klassen i Stockholm på Onsdagen & åka hem med dem därefter. Tycker det låter som en suverän idee! Skall bli härligt att få strosa lite på stan, sitta på uteserveringar i timmar och bara va.. Det behöver två trötta 9:or som oss. Så skall bara ringa Christer och höra ifall vi kan bo där också, så är det klappat och klart.
Självklart vill jag önska er alla ett soligt och wwounderbart lov! ♥

En bild från förra gångens Stockholmstripp. Denna gången kommer det bli minst lika kul bara så jäkla mycket varmare!:D Älskar världens bästa Jennifer!


AWESOME DAY PEOPLE

Hej på er alla!
Herrregud vilken bra dag det har varit idag. Först och främst har jag klargjort allt skolarbete som varit i häcken, det enda jag har att tänka på framöver är SO:n men det är flera veckor kvar tills den skall vara inlämnad som innebär många lektioner innan dess. Skönt att slippa plugga hemma! Efter skolan gick jag Jennifer & Hanna hem till Jennifer, dem gjorde sig iordning lite och sedan åkte vi iväg in till stan. När vi sitter i bussen somnar självklart jag och när jag vaknar trodde jag att vi missat hållplatsen. Jag får panik och slår en tjej framför mig i huvudet, jag trodde nämligen att det var Jennifer och skulle berätta för henne att vi missat hållplatsen.. Lite skämmit och däräven att vi inte ens hade kommit fram. Tur i oturen eller något! Haha. Väl inne i stan skiner vädret och det är så himla härligt att strosa runt bara, alla uteserveringar är fyllda med människor och fåglarna kvittrar. Då är det verkligen sommar!!! Skulle egentligen inte shoppat något idag men kunde inte låta bli att köpa en jättesöt klänning, något måste man alltid få med sig hem liksom. Det slutade med att Hanna&Jennifer inte hann med att titta på gymnasiet eftersom vi spenderat så mycket tid i affärerna. Hur som helst promenerade jag iväg dit själv och jag som redan var förtjust i det här gymnasiet är nu helt förtrollad. Alltså det verkar sjukt grymt. Gymnasiet kommer ligga precis centralt i Karlstad, och om jag börjar där skall jag läsa samhäll-journalistik-juridik-lärarutbildning och stylistutbildning på det. Fattar ni vad många kurser eller? Precis vad jag vill! Det är inte många gymnasium som har så många kurser att erbjuda för just en elev, och nu behöver jag inte välja.. Nu kan jag studera allt. Åh så intressant!! Dessutom jobbade dem på ett sätt som jag är väldigt glad över, ett projektarbete i månaden (det är stora projekt jag pratar om nu) och tillexempel uppgifter och prov kommer inte bara skrivas i ett häfte utan jag kommer få uppgifter som att dra iväg till en rättsal, fota, intervjua och sedan skriva en artikel om detta. (exempelvis) Efter att jag gjort arbetet innehåller det inte bara journalistik utan även andra ämnen, så en uppgift kan Svenskan, SO:n, Engelskan bedöma tillsammans. Somsagt man jobbar mycket projekt! Det här kommer passa perfekt för mig, och magkänsland känns fruktansvärt säker nu. Fan vad bra!! Jag är helt säker på vart jag vill gå nu. Adjöss Thoren! Förresten, träffade en kille där som var en gammal gymnasielev.. Haha han erbjöd mig en guide tur i Göteborg och att han skulle vara med mig när jag besökte deras skola i Göteborg. Han var så läcker på det så jag tackade självklart ja ;) Guideturen vet jag dock inte ifall den behövs.. haha. Imorgon är sista dagen i skolan och sedan är det lov. Ack så härligt. Just nu flyter mitt liv på oerhört bra. Allting går precis som det ska. Tack Gud!!

NEW IN MY CLOSET

Sådär! Då har jag äntligen gått och blivit ägare utav en Onepiece. Gissa vad glad jag blev när jag såg den i brevlådan..
Den kommer bäras flitigt under ruggiga mysdagar! Perfekt.


Förälskad i en omöjlighet

Elvis Presley.
På sista tiden har jag blivit oerhört förtjust i denna dröm. Bara blev det, utan något vidare, bara sådär!!
Det är väl iallafall kärlek på första ögonkastet om något? Dock har han aldrig sett mig.. Men jag har sett dig och det är somsagt jag som är kär. Det var riktigt länge sedan jag blev riktigt galen i en kändis - Paris Hilton har jag alltid avgudat och kommer alltid att göra, samma med Angelina Jolie & Brad Pitt.. Dem är och kommer alltid vara mina number one:s på kändisfronten. Men nu har jag en ny favorit, och när jag väl hittar en sådan varar det ett bra tag. Om inte annat än förevigt. Det ääääär sjukt för denna gången vet jag inte varför, alltså inte på grund utav hans oemotståndliga snygghet, vackra röst eller sexiga attityd. Jag bara är det! Utan att veta varför! Och här är kommer också svaret på att kärleken är magisk. I am inloved in a impossibility. Without knowing why.

BAAAAAAAAAAAABBBYYYYYYYYYYYYYYYYYYY I LOVE YOU


IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN BE IT

Hello mina kära vänner!
Har precis avnjutit en mycket god soppa (gjord utav ingen annan än mig själv).
Herman & Melker har besök utav sina hundkompisar & någon matte där till. Dem leker & busar för fullt ute i trädgården.. Mina små gossar. Trädgården som vi har inhägnad är absolut det värdefullaste dem äger (om jag får uttrycka det så). Dem älskar att kunna gå in och ut lite som dem vill, fan vad jag tycker synd om hundar i lägenheter. En hund skall bo i en villa. That's it!! Och få gå långa promenader och bli behandlad som den familjemedlem den är. Jag vet många och tycker att det är många som behandlar sina djur rentutsagt bedrövligt! Idioter. Hur som helst, har planerat in lite grillkvällar framöver med hela mitt tjejgäng (det har varit lite splittrat ett tag) men nu skall det återförenas och fasen så mycket vi kommer ha att snacka om! Så mysigt. Skall strax sticka och betala in en avgift till loppet, den här dagen skall bara bestå utav massa nytta som skall utföras. Lika med skolböcker! Fast det är chill för mig.. Är lov om 3 dagar ändå. Jag njuter utav livet!

Magnus Uggla - Jag mår illa

Godkväll bloggreaderas... Now I'm back! För lite kvällsuppdatering.
Just nu ser inte läget bra ut alls - jag mår rent ut sagt skit illa! Tänker på Magnus Uggla låten - Jag mår illa, haha don't know why.. Tyckte att den passade till mitt tillstånd lite I guess. Jag är så jäkla bakfull utan att ha varit full. Som tur är har jag skickat iväg mamma på en liten kvällstripp till affären för att köpa pepsi max åt mig, är så törstig och sugen på det.. Jag är beroende. Min kväll skall alltså bli en återupphämtningskväll, typ en film och dricka som botemedel. Kom precis på varför jag mår illa. Jag har åte godis, som jag inte är van. Som jag nu också ångrar jäkligt mycket för den här smärtan är fan inte att leka med. Godkväll.


UNDERBARA DAG

Okej, ni får ursäkta mina rubriker som nu börjar bli lite enformiga. Haha men jag kan inte hjälpa det när allting är så soligt och bra just nu. Bäst att passa på att sprida glädje! Anyway, det blev en spontan utgång i vålberg igår. Åkte inte dit förrän vid 23:00 tiden, så kom ganska sent. Väl på plats var det en folkmängdsiffra på över 100 & ja det var helt sjukt håll igång. Trodde aldrig att det skulle vara så många, var många jag aldrig hade sett förut.. Det gillar jag! Helt klart över min förväntan. Men trist nog var inte jag på värsta partyhumöret så åkte hem efter någon timma bara. Nu ligger jag här i min säng med solen som skiner upp hela mitt rum, så härligt! Har tagit mig en rejäl sovmorgon som jag inte gjort på väldigt länge. Legat och smaskat på lite gott (har min onyttiga dag idag) och nu skall jag käka lite frukost ute i solen med mina älskade luffsar. Idag skall jag bara njuta utav dagen som den är. Ladda upp inför riktigt tuffa dagar i skolan, skall köra stenhårt nu innan lovet. Bli av med allting i skolan så jag kan fortsätta njuta utav de kommande dagarna.. Åhå vad härligt. Nepp, nu skall jag inte sitta här inne längre.. Bjuder er på några bilder sedan igår;)
Have a supersunny day sweethearts ♥



Måste försvara mig med den här bilden, sådär fet ser jag fan inte ut!! Och jag är inte kobent som jag är på bilden. Hahah.. förövrigt har jag blivit ungdomlig med ungdomarnas stil. Lackleggins!! (Som aldrig varit något för mig)


KVÄLLENS

Såhär ser jag ut ikväll, enkelt sminkad och en enkel frilla på det. Borde inte gå att kombinera bättre, ellerhur?!
Tuperat håret ganska rejält och sedan upp i en rufsig bulle. Volla! Simpelt är alltid snyggt:)


& Vädret är strålande, FAN VAD BRA SVERIGE!!


SUNNY LITTLE SATURDAY

Tjena mittbena alla medborgare!
Hade en trevlig och mysig dag och kväll på stan med min pärla igår. Blev lite shopping, bio och även lite sång och beundran över Färjestad på torget. Härlig Fredag om inget annat. Vaknade upp imorse utav att solen sken i mitt rum och fysatan vilken härlig känsla!! Sommaren närmar sig med stormsteg. Åkte iväg tidigt och handlade lite med mamma & farmor, skall ha en onyttig dag i veckan. Som är antingen Lördag eller Söndag och då får jag äta precis vad jag vill. Det är mycket lättare att hålla motiveringen igång då. Dock har jag inget godis överhuvudtaget sockersug i mig, vilket många säkert skulle sukta efter.. Haha synd att jag är ganska matglad bara. Hela förmiddagen har jag ägnat vid spegeln till att prova kläder tills ikväll och dansa loss till Elvis Presley. Ikväll blir det förmodligen fest eller myskväll (ännu har jag beslutsångest) fast får nog tvinga iväg mig på en liten utgång ändå, kan inte bli annat än lyckat med 2 favoritbrudar och ett glatt gäng på det. Jaja, nu skall jag hjälpa till i trädgården lite och sätta lite fart. Få någonting gjort! Ha en bra dag sweeties :)

På torget yesterday

HELLO FRIDAY!

Och förstås hej på er andra ute i vår stora vida värld. Har precis blivit färdig, skall snart sticka till skolan.. Har lite tur som börjar senare på Fredag. Har tjuvat brorsans dator för några minuter, däräven tagit några hundra cambilder;) haha.. han kommer bli så sur när han får syn på det. Min laptop har slutat fungera, sådär bara. Antar att det är jag som förstört en tekniskpryl igen! Tur att det finns datatekniker i sådana här lägen. Nåja, är på superduper great humör idag ändå. Efter plugget vankas en heldag på stan med min bästa vännina. Har lite som behöver köpas och även något jag vill köpa.. älskar att få lön två dagar i rad!! Ikväll blir det bio med fröken Jennifer också:) perfekt för att tagga upp till en rejäl fylla imorgon! Skämt skämt skämt.. perfekt för att tagga upp till en riktig ond kväll för fötterna, dance all night ;-)


Idag är jag både söt och ful! Mest ful, haha :D

HELLO BABES

Fan vilket stråååååålande humör jag är på idag! :D Superbra Torsdag! Har gjort färdigt biologin i skolan, så allting som behöver göras än på ett tag är klart, vilket är jäkligt skönt. School is out of my mind! Efter skolan åkte jag in till stan och shoppade med min lillebror (ja, min lillebror!! Vi är typ dödsfiender 24/7) fast det tog inte särskilt lång stund innan jag gick iväg för mig själv som vanligt.. Är det bara jag som älskar att gå runt själv? Då är det liksom ingen annan som kommenterar mina val eller smak överhuvudtaget, då får jag mest gjort. Och jag som inte är speciellt glad i shopping längre tyckte att det var skitkul och allting passade & jag hittade hundratals kläder som jag ville köpa. Vilket inte är ofta, eftersom jag är så kräsen när det gäller kläder. Att gå och strosa runt på stan, sitta på en uteservering och kanske kolla efter någon dyr väska eller smycke som jag sparat ihop till. Det älskar jag.. Men däremot kläder, njaee det har jag tröttnat på. Fast idag var det (jätte)kul! Köpte ett par jeans (som satt vrålsnyggt), t-shirts, klänning, stickad tröja, leggins och lackleggins. Orkar inte fota den här gången, förlåt;). Ikväll skall jag ut på en springrunda och sedan titta på någon bra film, ha myskväll med mig och mina älskade luffsar. Perfekt slut på en Torsdag! Imorgon blir det en lugn fredag med lite mera shopping med min bästa vännina samt bio på det. En mysiiiigfredag.. perfekt för en sådan mys tjej som jag. Haha;) Have a nice evening everybody ♥ WITH LOVE! / Emma


ONSDAGSMORGON

Good morning ladies&gentlemen!
Är som vanligt uppe med tuppen, varit vaken i flera timmar och tittat på film. Gjorde även min rekordtid på att göra iordning mig själv på endast 13 minuter! Det kallar iallafall jag snabb. Har ioförsig bara klätt på mig och satt upp håret, haha simpelt och bra. Jag är nog en kille innerst inne. Har även klippt utav alla mina naglar, dem skall absolut inte få drabba mina musikaliska''talanger'' något mer ;) eftersom dem ändå växer ut så snabbt. Idag väntar en chilldag på skolan, slutar även tidigare och skall upp på ett ärende. Ikväll skall jag såklart få lite skolböcker överstökat. På fredag kommer lönen också, vilket sitter SÅHÄR bra.
 


FÖREBILD?

Om det är något jag aldrig har haft så är det en riktig förebild. Visst har jag suktat efter någon annans utseende, speciellt kändisaranas. Såsom Angelina Jolie & Brad Pitt är enligt mig de snyggaste människorna på våran jord utan att överdriva. Att sukta efter deras utseende kan jag lika gärna lägga ner, jag är inte lik någon utav dem för fem öre (haha). En förebild tycker jag skall ha uppnått någonting, vara någonting. T.ex kämpa för männskliga rättigheter, en reporter i Irak, modell & ja nästan vad som helst. Då tänker jag såhär. Istället för att sukta och se upp till de här människorna. ''Gud vad ni är bra'', ''Vilken grej och träffa honom/henne'', ''Vill bli som dig'' och blablabla! Om jag känner så har jag troligtvis ett intresse för det ämnet, då ser jag till att arbeta mig uppåt i den grenen (för jag skulle bli grym, grymmare än hon som borde varit min förebild).
Kalla mig fåfäng men jag är nog min egen förebild;)


Söndagsmorgon

Hola a todos!
Är fortfarande lite småsjuk, men febern är iallafall borta. Vilket ger en enorm lättnad. Gammelmormor och det gänget kommer sedan till farmor för att käka och sådant där, skall se om jag orkar åka dit eller bara stannar hemma och njuter utav den kommande värmen. Neeepp, haha herregud vad överdrivet seriös och sur jag låter.. Det kan jag intyga att så är det inte! Har tänkt ta mig en dusch och åtminstone fräscha till mig lite, sedan återgå till min ärade plats. Som har varit soffan de senaste dagarna.


En Fredag

det är Fredag och jag  hade planerat så mycket med mina vänner. Både boxning & utgång, tilläggar att jag verkligen var taggad för detta. (Speciellt boxningen) Men icke sa Nicke.. här hemma i mitt hus ligger jag med feber, hosta och förkylning. Så taskigt läge! Proppat i mig hundratals glas te, för det gör så jäklans ont när jag inte dricker något. Påminner med mig om en gång då jag hade som knivar i halsen, menar det verkligen! Kniiiivvaaar.. Det skärde något så fruktansvärt, enda hjälpen var att dricka någonting hela tiden. Drack säkert 5 liter den dagen. Haha. Är lite hängig så skall nog åka till farmor snart, hon skall nämligen pyssla om mig.

Myskväll

ser på film och gosar med mina små söta luffsar! ♥


VECKANS TO-DO AVKLARAT!

Gött! Äntligen har jag blivit klar med veckans to-do lista! Herregud vilken avslappnande känlsa. Perfekt innan helgen. Sorgligt nog har jag fortfarande lika förfärlig hosta :( febern har iallafall gått över, alltid något.
Förresten, vilket otroligt bra väder Sverige börjar få!! Igår var det 16 grader och idag kan det inte vara så långt ifrån det heller, iallafall inte när solen skiner. Jag har aldrig trott på teorin om desto kallare vinter vi får desto varmare somrar får vi. Vilken patetisk myt har jag alltid tänkt! Det är en självklarhet att vi är påväg mot nya Istiden.. haha. Men nu har jag ändrat mig lite, det är väldigt bra väder för att bara vara början utav April! Förövrigt är mitt humör så jäkla ''rastlöst''. Länge sedan det hände något intressant nu. Om det inte varit för Stockholm om några veckor (som såklart innehåller en hel del shopping) och klassresan därefter hade jag gett mig iväg på någon lite tripp på direkten. Jo och en till sak. Är kär i en väska, eller två rättaresagt. Dock är dem ganska dyra, ett pris som många skulle kalla idiotiskt köp. (9 lax) Men det är sååå kul att köpa något jättedyrt och fint tycker jag.. Ett skäl till varför är att man känner sig lite speciell och särskilt när inte många andra springer runt med samma saker. Det blir som att det bara finns ett exemplar av det.. & exemplaret som alla vill ha, har du. Hur som helst har jag börjat spara, ungefär ca. tusenlappen skall jag lägga undan varje månad. Wiiih.. längtar tills du blir min lovely thing ♥. Förutom mina drömmar och plugget har det inte hänt så mycket mer i min lilla vardag. Tog som vanligt följe med Jennifer hem, imorgon vankas ett stentufft boxningpass. Fan vad härligt! :D


Dem här bilderna är ungefär 2 år gamla nu. För någon månad sedan tyckte jag att jag hade förändrat mig så ''otroligt'' mycket. Haha! Nu när jag jämför med mitt utseende som blond idag och då. Jag ser ju precis likadan ut.. Att hårfärgen kan göra så stor skillnad på utseendet!

Sjukling

Hej på er!
Usch fy och blä vilken hemsk dag jag har fått genomlida. Jag har flängt runt i skolan med feber samt idrott på det. Visste att det kanske inte är så jättesmart att gå till skolan som sjuk, men nationella i fysik får bara inte missas. Och eftersom jag nästan aldrig drabbas utav feber eller andra sjukdomar, sicken tur för mig tänker ni då. Då skall jag säga er! Eftersom jag nästan aldrig drabbas så blir min smärta bara ännu värre när jag väl är sjuk. Hoppas att jag blir bättre till imorgon, har två viktiga grejor då också som måste slutföras. GAH blir tokig på skolan! Jag är inte ämnad till sådana här tristess. Förövrigt bestämde vi även klassresan idag som blir till Gotland, har aldrig varit där så det skall bli intressant. Vad jag hört om stället så är det en riktig sommarstad med lite utomlandsfeeling i det hela. Isåfall lär jag gilla det! Om nästan en månad åker hela 9an till Stockholm också. Så nu skall pengar sparas!!

Precis kommit hem ifrån affären, äntligen är min kyl fullproppad med nyttiga och goda saker. Är helt förälskad i musli och knäckebröd. Haha har blivit värsta sucker'n på det. Näpp, nu skall jag sätta lite fart med skolarbetet och sedan är det sängen som väntar. Hoppas ni har haft en bra dag blogreaders' ;)


Gotland. Vad vackert det ser ut med klipporna!  


Nu är vi här Sverige!

Oh yes allt må ha sin tid, det finns det tusentals bevis för. Modet har vandrat ifrån sockersöta klänningar, slitna jeans, punk & rock'n roll och ja till och med den såkallade ''tönt'' stilen har varit inne. Men nu har det fan spårat ur! Pierca sig så mycket som möjligt, har blivit en trend?? Som otroligt många vill följa. WHAT? Det är nog ett utav de värre modena vi har haft, måste jag säga (med respekt). Som jag sade förut, allt har sin tid. Jag ber till Gud om att denna stil har ett oerhört snabbt utgångsdatum!!


Alla har såklart någon fobi, men dem här människan kan fan inte frukta så mycket.

Chillar

Hello friends!
Slutade lite tidigare idag p.g.a ett ärende. Hur som helst fick jag tillbaka Engelska inlämningen, högsta betyg satt alldeles utmärkt. Dock gick testet inte alls bra, fy katten alltså.. Gjorde något nytt test, tror det gick helt ok iallafall. Imorgon direkt väntar NP fysik (labben) är inte alls taggad vet redan hur det kommer gå ändå? Eller ja det är min inställning som innebär att allting är lätt som en plätt. Haha lite fel kanske. Har lämnat in min EU uppgift nu.. göööttt att bli av med skiten!! Såklart fick vi ett nytt arbete på direkten, som var bara en aning svårare!! Fast det problemet tror jag att jag väntar att ta itu med för ett tag;) Morgondagens bekymmer helt enkelt..

Har bara chillat sedan jag kommit hem, kollat på en film och druckit lite latte. Jag var svimfärdig innan, tack gode gud för att kaffe finns ibland. Nu är jag åter pigg! Skall käka lite mat, hm.. Vad det nu finns. Sedan ladda upp för en springrunda & fotbollsträning på det. Ikväll somnar jag tidigt. Ha en fortsatt bra dag sötisar ;-)


ÄLSKAR DIG VÅREN! ♥ Canada Goose i alla ära, men vad har betydelse jämfört med ett par härliga brillor & en tunn vårjacka? Haha fuck you winter!

starting to get buzzzzzy

tja, tja, tja, tja, tja, tja, tja, tja, TJA! :D
Hur har eran dag varit? Själv har det varit en utav min bättre dagar for a long time! Just nu sprider jag så gott som glädje. Hihi. Måndagar är som alltid väldigt slappa i skolan, jo just det hemkunskap prov. Jag och Jennifer tog beslutet att skippa (praktiska) provet och göra den skriftiga uppgiften idag istället. Vilket resluterar, I am done with the boring stuffs! Nästa gång vankas bakprov, alltså lätt som en plätt. Efter plugget kilade jag och Jennifer iväg och handlade en liten energiförstärkare innan träningen. (kyckling utan fett och lättsockrad risifrutti) vilket inte var något annat än mumma! Vi myste till det riktigt rejält i omklädningsrummet innan träningen.
På träningen var det 100% redan ifrån första början, träningen gick superbra. Dock tycker jag att det är sjukt trist att springa på rullbanden, man blir liksom så rastlös? Don't you agree? Some solution??? Skulle vara tacksam! Tog en promenix hem till farmor och slutförde mitt EU-arbete & nu sitter jag här, inte alls trött och funderar på vad jag skall roa mig med? Känner att min vardag börjar få ett flyt och jag får mer gjort men ändå tid över. Imorgon skall jag plugga på musikprovet och sedan träna fotboll. Ytterligare en bra dag att se fram emot. See you!

GOD MORGON

HELLO!
Klockan har precis slagit sex och jag är uppe med tuppen, varit det i 2 h nu och pluggat färdigt EU:n. Tror ni inte att när jag skulle sätta igång och plugga så får jag inte upp word dokumentet, kommer bara någon jäkla text ''kontrollera inställningarna i kontrollpanelen'' WHAT? Haha, ingen aning om vad det betyder eller hur man skall rätta till det såkallade problemet. Men jag var lite fifinurlig och skickade över mappen till min fronter och det jag pluggade på nu sparade jag på min fb. Funkar i nödläge! Hm, undrar om det skulle funka som ursäkt när man är lite lat? Haha. Hur som helst, jag börjar inte förrän om tre timmar så jag har en hel del tid på mig. Somnade så tidigt igår, mådde illa hela dagen. Antar att det är skälet till varför jag är uppe så tidigt. Vilket passar utmärkt för nu skall jag titta på Stockholms båstad, tummen upp för att det är en hel timme. Bra gjort tv4! Har även givit mig själv ett löfte, jag skall börja äta skolmaten.. Shit! Minns inte när jag åt den sist, inte så konstigt med tanke på hur ofräch maten ser ut. Men iallafall, äta skolmaten eller ta med eget. Börjar att äta mer och få till mina matvanor är mitt mål. Dem senaste dagarna har det gått superbra! Efter plugget skall jag och Jennifer sticka och äta någonstans och även köra ett stenhårt pass på gymmet. Är väl laddad för att kamma hem vinsterna i både vårruset och woodjoggen, det enda som saknas är mitt fysiska. Men det är strax på topp igen! Ha en suverän Måndag lovely people ♥

Åh den här bilden sprider ju bara glädje! :)


Bra start på morgonen!

Hej på er morgonstrålar! ;)
Har inte alls sovit bra inatt, vaknat ungefär varje timma och behövt springa på toalettten och utföra mina behov, eoww. Haha nu mår jag som tur är bättre. Har startat min morgon med musli, mjölk och färskpressad apelsinjuice. Nyttigt och gott! Första söndagen på väldigt länge som jag inte jobbar, vilket är väldigt skönt. Välbehövd sovmorgon at least. Så dagens to-do är att klargöra EU-uppgiften och sedan sticka iväg ut på en springtur. Skall försöka få med mig Jennifer till ica också.. Det behöver minst sagt handlas! Alla i min familj har nämligen olika smak på maträtter överhuvudtaget.. Vi brukar typ göra varsin rätt varje dag, haha. Just det! Mina 3 biobiljetter kom i brevvlådan igår. Stolt över min vinst! Inte över själva grejen utan att jag vann på marknadsföring.


RSS 2.0