Chillar

Hello friends!
Slutade lite tidigare idag p.g.a ett ärende. Hur som helst fick jag tillbaka Engelska inlämningen, högsta betyg satt alldeles utmärkt. Dock gick testet inte alls bra, fy katten alltså.. Gjorde något nytt test, tror det gick helt ok iallafall. Imorgon direkt väntar NP fysik (labben) är inte alls taggad vet redan hur det kommer gå ändå? Eller ja det är min inställning som innebär att allting är lätt som en plätt. Haha lite fel kanske. Har lämnat in min EU uppgift nu.. göööttt att bli av med skiten!! Såklart fick vi ett nytt arbete på direkten, som var bara en aning svårare!! Fast det problemet tror jag att jag väntar att ta itu med för ett tag;) Morgondagens bekymmer helt enkelt..

Har bara chillat sedan jag kommit hem, kollat på en film och druckit lite latte. Jag var svimfärdig innan, tack gode gud för att kaffe finns ibland. Nu är jag åter pigg! Skall käka lite mat, hm.. Vad det nu finns. Sedan ladda upp för en springrunda & fotbollsträning på det. Ikväll somnar jag tidigt. Ha en fortsatt bra dag sötisar ;-)


ÄLSKAR DIG VÅREN! ♥ Canada Goose i alla ära, men vad har betydelse jämfört med ett par härliga brillor & en tunn vårjacka? Haha fuck you winter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0