Övertänd

Tog en tur in till stan idag och fixade det sista inför peace. Allt fix och trix till den här resan börjar fasiken gå över styr, så mycket tid som jag lagt ner på detta.. Nu måste den bli perfekt! Hämtade saker som jag glömt hos vänner och tog en fika med Sara, som var allt för länge sedan jag träffade! Köpte även lite massäck inför bilresan, det är ju ett måste att ha lite gott och knapra på tycker jag! Typ en tradition för mig! Och just det, köpte dessa söta shorts, magtröja, neccesär samt tröja. Nu är det bara packningen som återstår.. 
 
Eftersom jag åker redan 09:00 imorgon bitti kommer jag inte ha tillgång till internet under en vecka. Jag är ju inte så haj på mobiler och sånt ni vet.. Förhoppningsvis återvänder jag med ett leende på läpparna och har överlevt min saknad från vovvsarna. Haha gud jag saknar dem redan!! 

Något att brinna för!

Jag har verkligen en skitrolig vecka framför mig! Vi är ett stort gäng som skall åka till p&l tillsammans och väl där finns det också många jag känner. Men vi får förstås inte glömma alla ny; coola, härliga, knäppa och dumma människor vi kommer träffa! Det kommer att bli en sinnessjuk vecka som vi sent kommer att glömma. Däremot efter den här veckan; skall jag återgå till det trista arbetet igen. Jag har ångest redan nu och tycker nästan lite synd om mig själv. Haha jag vet att jag måste sluta upp med dessa tankar och låter som världens bortskämdaste skitunge, men gillar inte jag det jag gör så gör jag det knappt. Mamma & pappa håller på att bli galna över mina klagomål om detta arbete, jag avgör ju själv om jag vill tjäna pengar och om jag inte klarar av att arbeta; hur skall jag då klara mig som vuxen? (Jo jag klarar att arbeta, har haft många jobb, men endast ''roliga''). Det får mig att inse hur viktigt det är att finna vad man verkligen brinner för. För tänk vad mycket tid man kommer ägna sig åt att arbeta i senare dagar, och om jag då tar ledigt pga lathet, kommer jag ju knappast komma långt och inte direkt nå mitt mål med mycket pengar på banken, hehe. Jag tycker synd om alla människor som inte uppfyller sina drömmar och nöjer sig med det ''lilla'', allt behöver förstås inte handla om att tjäna mycket pengar utan även vart man vill bo och hur man vill leva te.x! Vad trist livet måste vara. Jag ägnar 5 dagar i veckan åt skolan (vilket jag inte tycker är kul) men jag gör det för att komma dit jag vill i livet! Det jag vill komma är att hur tufft, svårt och hånande det än tycks vara skall man aldrig ge upp och bry sig om vad någon annan tycker. Går man inte sin egen väg kommer man inte bli lycklig! Var så säker på det.
 

Midsommarafton på bästa sätt

Som ni ser på mina bilder har min midsommar inneburit både familjemys, traditioner, häng med underbara vänner, fest och förstås massvis med smaskigt inrutat i allt det! Kvällen har helt enkelt varit toppen, som de flesta andra kvällar också varit på sistone. På förmiddagen åkte jag & familjen upp till borgvik (som är lite utav en tradition) åt en underbar tårta, lunchade och pratade med alla vänner som man träffade väl där. Inte minst Emma som fick bli mitt sällskap resterande dag & kväll. Gud vad jag tycker om den lilla solstrålen, snäll, unik och så underbar. 
 
På kvällen åkte jag in till stan för en kväll med 4 granna tjejer! Vi lagade god middag, god tårta och åt goda chips. Haha ja, mycket gott som ni märker! Vi pratade, skrattade och vandrade runt i staden lite och sedan avslutade med en fest kvällen till ära. Jag avslutar med att säga: Tack alla underbara människor som finns i min omgivning och ni godingar som förgyllde kvällen! Och som även insatte mig i matkoma.. Haha. 
Beautiful friends

Statsvisit

Tog en tur till stan med mamma & farmor för ett möte. Efteråt belönade jag mig själv med lite shopping! Nu skall vi grilla och sedan ut och plocka massvis med blommor till midsommar.

Summer-breakfast

Åh vad härligt det är ute! Synd att våra soldagar är allt för få i lilla Sverige.. Gäller att ta vara på dessa! Sedan jag vaknade har jag solat, druckit iskall dricka och ätit jordgubbar. Frukost ute i solen med familjen måste vara det bästa som finns! Jag älskar mitt hem på sommaren (trädgården) så mysig.

Something new

Jag vet att jag pose:ar som fasiken på bilderna, men helt ärligt; gör man inte det blir dem ju inget bra! Den lilla söta klänningen kommer från Odd Molly och den tänkte jag ha på midsommar, för en gångs skull lite kort.. Brukar alltid köra på långklänningar annars! Bikinin kommer från Lindex och den kommer jag matcha såhär, till ett par höga Leivs. Haha alltså inte på stranden.. Återigen har jag fastnat på festivaltänket. Nåja, skadar aldrig att vara lite taggad;) 
Från Odd Molly
Bikinit från Lindes och shorts från Levis

Lill-lördag

Är ni ute och festar på er lill-Lördag? Jag har haft en riktig slappisdag. Legat ute i solen, gått till stranden -läst tidning, bollat ideer och badat med luffsarna. På eftermiddagen åkte jag in till stan med farmor och handlade lite inför peace. Köpte en bikini (råläcker), en oddmolly klänning och ett regnställ! Så nu känner jag mig lite förberedd. Nu på kvällskvisten tog jag en pw med min galna Olivia... En galen sådan!

NITTONDE JUNI

Hej på er! Andra dagen avklarad och f*n vad slut jag är! När jag cyklade hem träffade jag på en tävlingcyklist och av någon anledning kände jag mig lite utmanad att delta, så jag körde på i full speed hemåt och nu sitter jag här och flåsar som jag inte vet vad!.. Haha. Antar att han var i lite bättre skick än mig! En annan pinsam händelse som inträffade idag var när jag skulle vila på en gravsten, ja självklart välter den. Fort som fasiken skulle jag lyfta tillbaka den på sin plats men det gick inte då den vägde ett ton. Undrar om min ursäkt ''den blåste ner'' funkade inför dem andra? Hehe.. Nej nu skall jag vila upp mig lite och sedan bege mig ut på en promenix eller något med bästis. Ha en solig dag alla gla'a & goa!

Första jobbdagen avklarad!

Åh vad skönt att ha första jobbdagen avklarad! Måste säga att efter att jag testat på en hel del jobb suger kommunala jobb jäkligt mycket. Men om jag skall se en fördel i det hela har jag aldrig varit så utmattad över att rensa lite rabatter samt kasta iväg rotar. Så förhoppningsvis ger det min lilla kropp lite välbehövlig träning! Nu skall jag sova och drömma om allt roligt jag har att se fram emot. Mycket shopping, peace&love, utomlandsresa, småresor, sena utekvällar och allt vad vår underbara sommar innebär. Det enda som saknas nu är lite sol♥

Vardagliga knepet för att ha min kille på plats!

Some truths

Mitt fullständiga namn är Emma Karin Gabriella Torstensson och jag är född 21 December 1995.
Jag är väldigt självständig som person, bryr mig aldrig vad andra tycker och tänker utan gör vad jag själv vill.
Det värsta som finns är människor som tycker dem är bättre än andra! Alla har ett lika värde thats it.
Jag har ingen aning om vad jag vill bli som ''stor'' och det oroar mig lite, jag vill hitta något att brinna för på riktigt!
Jag brukar hålla mig till citatet ''tala är silver tiga är guld'' (trots att jag är en pratkvarn haha) Har jag någon hemlighet som jag vill hålla hemlig, berättar jag den inte ens för min bästavän.
När jag skäms över något brukar jag neka att det stämmer, även ifall det gör det.
Jag vet att jag kommer lyckas bra i livet. Jag skulle aldrig tillåta mig själv något annat.
Jag är väldigt fjantig när det gäller mat och har ganska konstiga vanor. Trivs med att gå hungrig, äter sällan på dagen och räknar alltid calorier.
Jag tycker att jag är lyckligt lottad med alla underbara vänner i min omgivning, haha det är otroligt att jag har träffat sådana fina människor!
När ni läser det här tycker ni nog att jag verkar väldigt ordentlig, jag är nog rena motsatsen. Jag tar nästan aldrig något seriöst och kommer alltid sent.. Jag försöker intala mig själv att det är lite charmigt iallafall
Skratta är det bästa som finns!
Jag tycker om att jag visar känslor och andra som gör det också! Är jag sur är jag sur, är jag ledsen så gråter jag och är jag glad så visar jag det. Ogillar människor som skall vara så svåra att bedöma!



Lånar en bild av emmsan, bla dessa fina tjejer som jag haft en toppenbra början på sommarlovet!

Utkast: Jun. 18, 2012


Shopping & dess lycka

Ligger i sängen och klickar på olika väsk-hemsidor! Väskor är ju faktiskt en utav en tjej's största njutningar i livet, iallafall för min del. Hur som helst, bestämde jag mig för ett tag sedan att sluta spana in väskor hela tiden då jag så småningom skulle sluta som bankrutt haha. Men jag fick ett så jäkla trist besked idag, skall cykla en halvtimme till jobbet varje dag och hem (jag som hoppats på att det var nära...) så jag förtjänar fan att belöna mig med något. En väska får det bli! Är lite sugen på en ljus Louis Vuitton! Älskar ljusa läderväskor..

Sommarlovsmorgon

Vet ni hur härligt det känns att vakna upp & veta att man har sommarlov? Bortsett att jobba lite kommer varje dag vara sovmorgon hädanefter! Idag skall jag ta en lång springrunda (fått i mig ett x-antal kalorier under helgen haha) och sedan hjälpa farmor hemma lite. Annars blir det nog väldigt lugnt, tappat min röst, eller ja den lilla röst som finns kvar är inte så vacker direkt.. Låter som fågelskrämman själv! Så det skadar nog inte om jag döljer mig för allmänheten ett tag.. haha. Hoppas ni ärriktigt trötta idag för det är ett måste att ha firat in sommarlovet! 


Full och glad på hemfärd

Kom så ska vi leva!

FYFAN vilken bra start på ett sommarlov! Den kunde inte varit bättre. Jag har varit med om allt! Tillbringat den med bästa vänner, nya och goa människor, skrattat & tjaffsat, druckit mig (super)full, sommarflirtar, spänningar och en hel del onyttigheter förstås! Jag måste säga att jag är så himla tacksam för allt jag fått det senaste året, verkligen så himla tacksam. Den här kvällen idag då jag och ett gäng tjejer hyrde en lokal kunde inte slutat bättre. Haft så himla kul!! Haha nej nu räcker det.. Jag förstår att ni förstår att jag haft kul (tänk på att jag är lite onykter när jag skriver dessa rader) hur som helst, jag är bara ärlig. Och det bästa utav allt är: 10 veckor återstår utav dessa härliga dagar! Jag säger bara en sak girls and boys nu lever vi livet och kör hårt!

Jag har inte tittat på bilderna (förhandsgranskat) så ni har ingen rätt att klaga på dem heller! Bjud på er själva tjerjorna majna 

Breakfast

Emma har gjort iordning en riktig delikatess-frukost! Eftersom hennes bror tog studenten igår fanns det mycket gott & erbjuda. Så smaskigt! Nu skall vi snart sticka på Amies skolavslutning! Då vi inte vart på vår egna får vi göra det bästa av saken ;) 

Klantiga emmor

Åh jag & Emma måste vara dem absolut klantigate! Den viktigaste dagen på hela året försover vi oss på. Men det är väl ödet haha. Eftersom vi inte har någon skola att gå till, får vi piffa iordning oss inför kvällen istället! 

Här kommer 3 bilder från igår; 


Utkast: Jun. 14, 2012


Destination vågmästaren

Precis landat hos Emmsan i stan! Vi har försökt att göra en design till min blogg, då jag bloggat i flera år men det enda jag haft är en jäkla text.. Så det kanske är lite lägligt, tyvärr så började det krångla och jag slutar som designlös ändå. Nåja, vi försökte i alla fall. Förövrigt har jag en toppenhelg med toppenvänner att se fram emot! Och imorgon är det skolavslutning.. Gud jag är så längtansfull så jag vet inte vart jag skall ta vägen!
   
Nu skall jag vara lite social mot min vän! Kände för en sovkompis inatt så jag måste vara lite extra tacksam mot henne. Sov så gott och ha en underbar helg alla studenter & övriga!

fix och trix

God morgon sunshines! Vetni hur härligt det känns att veta att hag inte skall till skolan på typ... 10 veckor?!! Jag skall snart åka ner och hämta champagne tills fredag. Mmmm.. även om jag inte tar studenten räcker sommarlovet gott & väl att fira! Ikväll skall jag på lillebrorsans avslutning, skall bli kul att se sötnosarna uppträda. :)

God morgon Onsdag

Godmorgon alla goa och glada! Jag är uppe med tuppen som vanligt och helt färdig inför skolan. Dock så börjar vi inte förrän om en timme och jag undrar vad jag skall hitta på tills dess? Usch & fy jag hatar att bli så lätt uttråkad. Inviger min topp Hunky Dory och en jeanskjol från Zara, jag måste säga att jag totalälskar toppen.. Jag finner inte ett enda fel på den vackra skapelsen!


Nöjd

Idag gick jag upp tidigt, drack en kaffe (hjälper förbränningen) och stack sedan ut på en timmes powerwalk! Jag måste säga att jag börjar bli mer & mer nöjd med min beachkropp ;). Benen skall bli lite smalare bara! (Just det Sara, älskar dina träningsbyxor! Tror jag får köpa ett par nya till dig haha)

HÄLSOSAM CUPCAKE

Hittade ''hälsosam cupcake'' på en blogg. Efter att ha tittat på receptet är jag nästan lite imponerad, det enda som återstår att se är om det är gott. Men visst var dem fina? Tänk er att äta fika till frukost. Vad somrigt & fräscht! Måste testas till helgen.


Bild och recpet från; http://livetoday.webblogg.se/category/recept.html

12 stycken

3 dl mandelmjöl
1 msk kruskakli
Sockerersättningsströ motsvarande 75 gram socker (Jag tog 1 msk stevia)
100 g färskost
1 dl vispgrädde
1 dl jordgubbspuré (mixade jordgubbar)
2 tsk bakpulver
4 ägg

Sätt ugnen på 175 g
Vispa sockerersättning och ägg poröst, smält smöret.
Vispa ner smör, grädde, puré och färskost.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner.
Portionera upp i muffinsformar och grädda i ca 25-30 minuter!

Frostingen (som blev väldigt god):
200 gram färskost
Stevia efter smak
Lite mixade jordgubbar
Vaniljpulver efter smak
2 msk vatten


Mystaaajm

Efter en lång dag för mina ben och fötter är sängen såå sjukt härlig!! Mums. Nu skall jag titta på film & mysa resten av kvällen, och för en gångs skull pusta ut ordentligt. Och just det ja, skall titta på den här filmen; Accepted. Och ja, Felicia jag fann den på din blogg.. Blev sugen på direkten!

Summer things

Idag trodde jag mig behöva leta som en tok efter avslutningskläder.. Men inte! Direkt jag steg in på paviljongen blev jag som förälskad. Köpte den här fina Odd molly klänningen som jag skall ha på fredag & matcha precis såhär! Köpte även en sommardröm från Hunky Dory och två ljusrosa pärlarmband från (hm) Snö of sweden? Hehe.


Romantisk blus/Hunky Dory, Pärlarmband/ Snö of Sweden

Långklänning/ Odd Molly, Skor/Xus, Hatt/ Annes skönhetssalong


Underbara bröder

Haft en riktigt bra dag idag. Shopping är utan tvekan en flickas bästavän! Livar upp även den deppigaste stämningen. Har även tillbringat tid med familjen och mina alltför älskade vovv-brorsor. Trots att det bara var en dag sedan jag pussade på dem känns det som en evighet. Gud vad jag älskar dem!

Älskar er tusen gånger runt jorden och tillbaka era fina små skapelser ♥

Göteborg

r

En dag med en fin vän

Åkte till skolan imorse för att göra ett muntligt prov och höra lite betyg! Jag är faktiskt nöjd med allting, den här terminen har varit riktig kämpig för mig både i skolan och privat. Jag har i stort sett inte orkat något & varit borta jättemycket och tagit igen sjukt mycket på två veckor! Och vad skall jag säga? Jag kämpade in i det sista & nu går jag ut med bra betyg ändå! Gott gott.

Efter skolan stack jag och min alltför superduper goa vän ner på stan! Skrattade, pratade och planerade den kommande veckan. Vi har kommit fram till att det enda vi har att göra är alla roliga saker, hur toppen! Hittade dessutom hur mycket fint som helst och det var REA överallt, helt ärligt blev jag nästan tokig av det och alla kärringar (förlåt) som tror dem har företräde till alla kläder. Glöm det! Blev nästan tänd på allt fint som fanns..

Love you emmis, förövrigt är latten ni ser den absolut godaste. Ni måste testa!!


Uppe med tuppen

Hej på er! Är uppe med tuppen som vanligt. Har plågat mig ännu en gång med plugg ända in på morgonen. Men nu är det iallafall över på ett tag! Och på tal om skola, grattis till alla studenter som går ur... Haha jag längtar redan till studenten & jag har inte ens gått ur 1an. Så kan det vara. Nåja, idag står solning och ett träningspass på schemat!

Stövlar/tiamo, Jeans/Lee, Blus/hm, Väska/LouisVuitton

Mysigt med familjen

Direkt när jag kom hem ifrån stan satte jag igång och lagade mat, efterätt. Känner mig faktiskt lite duktig då jag lyckades överraska dem alla med en riktig delikatess! Haha ;) Nu är klockan ca, 22 och jag sätter igång med plugget.. Som vanligt i sista stund. Fy vad jag hatar det här, skall bli så jäklans skönt med sommarlov!

Nu ringer Sofia så lite värdefullt tjejsnack väntas med henne nu. (Allt för att slippa plugget hehe..)


Söndagsmorgon

Vaknade precis upp hos Filippa, till billjuden och människorna utanför (jag vet att jag låter som en bonde haha) Men gud vad jag älskar det. Tycker det känns så fridfullt! Dagens plan innebär iallafall att åka hem; plugga och fira mamma. Det blir nog en bra Söndag ♥

Sundsta levererar

Haft en uberdupersuperduper (ja ni fattar) helt grym kväll! Bästa myskvällen och hemmakvällen på länge. Bakat rockyroad, ätit pizza och massa annat gott, har i stort sett aldrig slutat äta.. Det kanske är därför jag ser ut som en vandrande ballong nu också haha! Tusen tack för detta myset mina ladies ♥

Maktfull

Okej, jag måste berätta en sak med klackskor! Inte nog för att man blir lång, får snygga ben, snygg rumpa, bättre hållning + att det tränar benen mer.. Ja listan med fördelar kan göras lång haha! Men jag har utav någon anledning alltid känt mig mäktig som lång, när jag säger det skrattar förstås alla.. Men ibland får man ha lite knäppa syner på saker & ting!


AGERAR GODISBAGARE

Sådär! Då var jag precis färdigfixad, sov ända till klockan 13:00 idag. Fy vad skönt! Ikväll skall vi baka hos Filippa, kommer bli sååå mysigt & smaskigt förstås hehe. Jag själv har letat ut massa godisrecept... som den godisgris jag är. Min mamma fyller år idag också, stort grattis till henne! Nu börjar du bli gammal minsann lilla mamma.

Imorgon har jag massor utav skit att ta tag i, även bra skit förstås! Skall fira mamma, plugga på judendomen samt en oklar uppgift, träna och följa med Olivia på gladiatorerna! Det skall däremot bli kul, saknat mitt lilla sockergryn! ;)

Nu måste jag sticka till stan! Hörs senare eller imorgon. Kram ♥



Happy birthdayparty

Firade min fina vänner Johanna & Ida igår! Dem bjöd på god mat, skratt och en jäkligt härlig fest! Tack för det mina vänner och alla andra som var där och förgyllde kvällen. Förövrigt måste jag säga att jag är lite avundsjuk på alla dessa presenter... Haha, men men min tur kommer också! Går det att ha ett ''försenat'' födesedagsfest i juni när jag fyller år i december? hehe ;)


Laddar inför sömnlösnatt!

Jajamensan, med allt roligt tillkommer något tråkigt. Så nu gäller det att sätta fart på pluggandet! Kaffe och James Blunt blir mitt bränsle inatt. Wish me luck♥


Titta vad jag hittade i skåpet! Fruktsocker, minns när jag köpte det och skulle baka en dietkaka med nyttigare innehåll.. Trots att jag tänker ganska mycket på vad jag äter är det inget emot då. Haha löjligt nästan!


My lovely hat

Köpte den här bedårelsen förut! Kommer stolt vissa upp denna lilla bakelse i sommar till romantiska klänningar.. Åh!! Ser ni inte framför er vad fint?


Händelserik dag

Idag har jag minsann hunnit med mycket! Jag känner mig nästan lite stolt. Först och främst gick jag upp 06 och pluggade på ett prov till 09 och även under skoldagen, väl när jag gjort provet får jag reda på att det gick toppen! Det lönar sig att lida lite ibland. Efter skolan mötte jag upp farmor, vi lunchade sushi och shoppade även lite. Trevligt! Sedan var jag tvungen att rusa till mp-mötet, självklart går jag av vid alldeles fel buss och får gå ca. 30 min. Men det var det värt, otroligt trevliga personer och jag fick mina åsikter sagda samt ifrågasätta!

Att sitta på bussen hem har aldrig varit skönare, gud vad jag var trött efter den här dagen. Tror ni inte att jag då märker efter en jäkla timme att jag befinner mig i forshaga & hoppat på helt fel buss?! Så jäklans typiskt mig, jag gör det här minst en gång i veckan.. Trodde man skulle lära sig av sina misstag men icke. Som tur är fick jag lifta till stan och mamma kom och hämtade mig där! Tack gode gud för vänliga själar...

Nu skall jag plugga på judendomen samt skriva klart en engelska. No sleep tonight! Men imorgon är allt över och mitt vanliga rofyllda liv är tillbaka, som den person jag är;)

Stor kärlek till dessa makalöst goda fiskbitar♥

Jag mitt ute på ett järde i en öde busshållsplats. Utan några kommande bussar det senaste dygnet, utan pegnar och utan teckning på mobilen. Haha då började jag grubbla rejält på livet...

Torsdag

Har pluggat på ett prov hela morgonen som jag skall till skolan och göra nu, tyvärr blev det lite väl stessigt och jag tror inte så mycket fastnade. Nåja, jag har ju bara mig själv att skylla, vilket suger... Men nu skall jag inte vara deppig, nog om betygsnack nu! Sommarlov nästa vecka och efter skolan skall jag kika på lite kläder med farmor & ikväll på möte med Mp. Ganska rolig dag ändå!


Sveriges nationaldag

Hej & hå! Hoppas ni haft en jättebra nationaldag eller hur man säger? Det var ju idag för några hundra år sedan som Gustav Vasa valdes till kung! (hoppas min historialärare ser detta haha) Idag har jag hunnit ta en springrunda och fy det var verkligen behövligt, har även solat då jag blivit en riktig blekfis. Efter att ha pluggat ett tag nu, som förövrigt gick skit. Skall jag ta en pw med bästis och lätta på tankarna! Puss ♥

Ut & röra på fläsket!


När några dörrar stängs öppnas nya

Hej på er! Dålig uppdatering här på bloggen men har somsagt inte så mycket roligt att dela med mig utav, mitt i en hård skolvecka. Men snart skall det såklart bli bättre! Jag har två bra saker att säga om dagen. Imorse var vår klass och många andra klasser och tittade på en föreläsning angående miljö, dess problem och vad problemen orsakar för skada. Jag tyckte det var en sjukt intressant föreläsning! Efter att ha hört allt ville jag bara ge mig ut och rädda världen.. Haha. Efter att jag gjorde en redovisning om miljöpartiet i högstadiet blev jag en miljöpartist och faktiskt medlem i miljöpartiets ungdomsparti. (vilket jag själv aldrig kunnat tro) Och tro för guds skull inte att jag är någon kärring som ''ta av er skorna innan ni går in, sortera skräpet noga m.m. Absolut inte! Men att inte ta hand om miljön på stor sikt orsakar väldigt stora problem, som man kunde se på föreläsningen jäkligt noga. Genom att vara lite miljövänlig sparar vi massor utav pengar och bara så sett minskar arbetslösheten drastiskt!

I vilket fall som helst sökte jag iallafall upp Miljöpartiets ledare i vårt län och lätt som en plätt är jag medlem igen! Skall bli så kul, har ett möte redan på torsdag som jag ser fram emot. Och som pricken över i:et fick jag ett mail ifrån röda korset (som jag nästan är mer insatt i) att jag blivit accepterad som medlem. Här kommer jag jobba för jämlikhet mellan kön, etnisk bakgrund, religion, sexuell läggning. Oavsett vad, alla människor förtjänar samma respekt och likvärdighet, det är inte en svensk rättighet utan en mänsklig! Och just det, mot rasism & mobbning!
Har förövrigt gosat med mina prinsar hela dagen. Herregud vad skulle jag ta mig till utan dessa underbara små liv?! Skulle inte klara en sekund, ni betyder jorden för mig!

Ett pålitligt eller opålitligt svar?

Jag är som ni kanske vet väldigt intresserad och nyfiken på det övernaturliga, såsom andar! Jag tänker faktiskt på det jäkligt ofta, varje gång jag är ensam i stort sett dyker tankarna upp. Och trots att jag är rädd över saker som jag inte kan kontrollera tar min nyfikenhet över. Och då är det lika bra att skaffa lite koll på det hela!

Häromdagen mailade jag ett medium vid namn Peter Kårmark (läs hans hemsida: http://www.medialinsikt.se/andevarlden.html) Efter att jag läst ett och annat om andar på hans hemsida, jag tycker han verkade väldigt trovärdig och samtidigt jordnära så jag valde att skicka ett mail med alla min obesvarade frågor. Trots att man inte kan lita fullt ut på någon person angående det här, förrän man själv upplevt det; var det väldigt skönt att få svar från en person som varit med om saker samt sett, min magkänsla till hans svar kändes även bra vilket för mig är viktigt! Så även om man kanske inte skall lita på allt känns det ändå som jag fått svar. Trots att han avråder mig från att sova i ett hemsökt hus eller spela anden i glaset kan jag inte motstå, nu måste jag utföra det här! Jag har alltid varit en person som alltid lyssnat på mina egna viljor, dumma som smarta.. Men jag har trotsallt rättighet till att vara lite ung & dum. ;) 

Hej igen, Emma!

Vad glad jag blir för att du tycker om min hemsida, förstår att du har ett stort intresse för
andevärlden och det "övernaturliga".
Med tanke på ditt stora intresse för detta område skulle jag rekommendera dig att gå med i en medial utvecklingscirkel, där du får lära dig att utveckla och hantera din medialitet. Lägsta åldersgräns för att kunna gå med i en medial utvecklingscirkel är 18år, i annat fall med föräldrarnas tillstånd. När du fyllt 18år, eller har dina föräldrars tillstånd är du hjärtligt välkommen till våra mediala utvecklingscirklar på Öppet Sinne i Bjuv.

 Vad det gäller din fråga om "anden i glaset", detta vill jag helt och hållet avråda dig ifrån, risken

är att du kan få kontakt med något du inte kan hantera. Det kan bli riktigt jobbigt och besvärligt.

 Du skriver också att du skulle vilja sova över i något hemsökt hus t.ex Borgvattnets prästgård.

Jag personligen tycker inte du skall fundera på detta alls, speciellt inte förrän du lärt dig att

hantera din medialitet och då de evetuella situationer/händelser som kan inträffa.

Även om du skulle åka dit, så är det inte alls säkert att du hade fått uppleva något alls,dels beror

det på hur öppen och mottaglig man själv är för sådana fenomen, och sedan hänger det på om

andevärlden vill ge sig till känna just då när ni är där.

 På din sista fråga om dina anhöriga som dött "lever vidare i en annan form", på denna frågan svarar jag helt klart ja. När man dör så går man vidare till andra sidan och lever vidare i andevärlden. Livet går vidare i andevärlden, som en ande har man ju ingen fysisk kropp, man är en energi. Mer om detta kan du läsa på min hemsida www.medialinsikt.se under länken Andevärlden.

Med vänlig hälsning:

Peter Kårmark


Avklarat!

Ett avklarat prov och den sista inlämningen är klar för den här terminen. Jag njuter... fan vad jag njuter!! Nu när jag inte har massor utav måsten att göra (som förövrigt inte tillhör vanligheterna) vad skall jag hitta på?Okej, nej jag får inte börja klaga! Väntar på att lillebror kommer hem så jag kan gosa med mina alltför älskade vovvar! Och att Olivia skall komma hem så vi kan sticka ut på en springtur. Förut när jag gick från Emilia fastnade jag utanför en fantastisk butik med den vackraste hatten jag någonsin sett. Jag överdriver inte. Synd bara att butiken inte var öppen idag för då hade jag sprungit in & köpt den på direkten. Får göra det imorgon istället!

Hur har er dag varit? Eller den biten av dagen som varit kanske jag skall säga haha.. Hoppas ni har en toppendag fina ni♥

Morgonstudier

Klockan 07:00 startade jag mitt pluggande imorse och skall hålla på några timmar till! Har prov klockan 11 och jag är helt oförberedd, inte för att jag varit lat utan för att jag kan aldrig plugga såvida det inte är under press. Ocn nu kan man ju kalla det press om inget annat? ;) Härligt dessutom att jag bara har ett prov idag & sedan slutar! Skall nog kika på stan lite efter skolavslutninskläder och sedan pusta ut för en stund!

Om det inte vore för alla jäkla prov & inlämningar har jag en riktigt rolig vecka framför mig. Skall fira två vänner på Fredag och på lördag ha bak/myskväll med Emma & Filippa, Söndag blir det bara massa slappande (standard) är inte det den ultimata helgen egentligen? En toppenhelg om inget annat!! Kom hit nu!

Ett måste när man pluggar - musik/för att hålla sig taggad, papper/för att anteckna, två pennor/enormt störande när den ena inte funkar!!, vatten & kaffe/för att hålla energin uppe

förbereder en tuff vecka

Fy jag är verkligen inte taggad på den här veckan! Ioförsig har en ny vecka alltid nya möjligheter men nu är det för mycket stress och tråkigheter, enda positiva är att det skall bli så himla skönt att bli av med allt sen! Jag skall ha ett prov imorgon och på Onsdag och sedan är det över. Jag längtar som bara attan tills Onsdag!! Idag har jag tagit en promenad med Fanny och Olivia samt pluggat lite. Och för att inte nämna varit supersugen på sushi (tro mig det är värre än godissug, tobak och allt det kan vara) trodde jag skulle dö! En sushiresturang borde verkligen införskaffas i lilla Grums. Just det, för att lätta upp min vecka lite kollar jag upp skolavslutningskläder.. Åh, det är verkligen något att längta till. Jag har det som en tradition att skämma bort mig extra mycket då; med lite extra dyra kläder!


Sunday morning

Har precis vaknat till, har verkligen fått sova ut idag. Så himla härligt.. Dagarna skulle bli mycket bättre i skolan om man inte behövde stressa så mycket på morgonen!  Jag orkar iallafall inte ta mig upp ur sängen ännu utan tänkte titta på lite film nu. Vi har en historiainlämning som skall vara klar tills imorgon och jag tror jag beslutat mig (än en gång) vad jag skall skriva om! Prinssesan Diana. Hon är ju numera historisk så why not, och hon är den kändisen som jag fått en ''thing'' för på senaste tiden.. Ett tag var det Elvis Presley, googlade honom hela tiden haha. Kan honom nästan innantill och utan om jag får säga det själv. Näh, nu blir det filmtittande. Kram ♥


Mys med bästis

Lagar kyckling och pommes frites idag igen med farmor! Skall ha myskväll med massa onyttigt med bästis ikväll. Känner att jag behöver det.. Är så jäklajävla sjukt förbannad och sårad samtidigt. Blir så besviken på människor, helt ärligt förstår jag mig inte ett skit på alla idioter som skall förstöra och vara elaka hela tiden. Vad vinner man på det egentligen? Nåja. Jag har iallafall pluggat klart, så kan släppa alla tankar den här kvällen.
''I don't care what you think about me, I don't think about you at all'' - Coco Chanel

Men trots alla elakingar kommer jag alltid hålla mitt leende uppe. Livet är för kort för att bry sig!

Mördardag

Jag har en hemsk dag att genomgå. Jag har bestämt mig för att strunta i att gå ut ikväll och stanna inne istället. Men det är inte det som är det värsta! Jag har även bestämt mig för att slutföra allt skolarbete idag. En religionsinlämning på minst 4 s, en historiainlämning på minst 4s, engelska presentation samt att plugga inför judendomen-provet. Egentligen vill jag kritisera lärarna för att kasta ut så många inlämningar veckan innan betygen sätts + i alla ämnen samtidigt. När det blir så mycket samtidigt är det svårt att prestera bra då allt blir bråttom! Men men, lika bra att ta tag i det nu. Det är trots allt bara 13 dagar kvar till sommarlov! Keep fighting! :D

Missoni for Lindex

Åh jag fick precis ett superglädjande mail från Lindex! Den 25 September skall dem släppa en kollektion med samarbete av Missoni! Hur häftigt är det inte? Det har verkligen blivit en trend för även dem ''lyxigare'' märkena att lansera kollektioner ihop med dem lite billigare. Vilket kan vara både bra och dåligt, man kan tycka att lyxiga märken skall förbli lyxiga och billiga förbli billiga. Men samtidigt kul måste jag säga, nu får alla en möjlighet att storhandla designerplagg!

I WILL SURVIVE

Ensam och döende är ingen bra kombination! Av någon anledning slutar det alltid såhär för mig på myskvällar. Har pratat med Felicia i några timmar, efter att hon fick nog utav mig ringde jag till Sofia & Johanna och pratade ett tag, men nu har även de jäklarna tröttnat på mig så nu är jag ensam och dööööör utav tristess.. Jag hatar att vara pratglad och inte ha någon att prata med, it sucks om inte annat! Nåja, man skall alltid göra det bästa utav möjliga.

Natacha Peyre länkade en toppenblogg i hennes blogg: Länk-->http://lifestyle-dubai.com/blog/nina/ Läst många inlägg samt bilder & jag måste säga att jag är riktigt inspirerad. Mycket hollywood, simpelt och klassiskt. Love love love!


Mys<3

Gud vad jag gillar att mysa! Lagar kött, pommes frites och bearnessås med farmor & väntar in Let's Dance finalen. Vem hejar ni på? Både Molly och Anton är mina favoriter.. Lite synd att Anton är bög, han är sexig! Skulle egentligen ut med Emmsan ikväll men hon hade visst en fotbollsmatch den hurtbullen, nåja.. Gud kanske ville att jag skulle ta en hemmakväll? Vilket fall som helst så är det inte så fel ändå! Här är allt godis vi laddat upp med. Mums ♥


Händelserik morgon

´Den här morgonen som skulle bli så fin och mysig. Var överlycklig om beskedet att vara ledig både idag (fredag) och på måndag. Så jag tänkte göra iordning lite kakor och mysa till en film. Som den vanliga visan glömmer jag bort kakorna och faller i skräck av det förförliga ljuder (brandlarmet) Haha gud jag visste inte vad jag skulle ta mig till. För det första: hittade jag inte brandlarmet och för det andra krävdes det en kod för att få av det; eller går det att slå sönder skiten? I brist på kunskap ringde jag till polisen i panik och frågade hur jag får av det jäkla larmet. Märktes ganska väl att hon undrade vad jag var för någon som ringde till polisen och inte securitas haha.. Men men. Securitas ringde sedan och nu är larmet äntligen avstängt. Det enda jag har förlorat den här morgonen är ett par brända kakor & att någonsin få baka igen. Lite måste man offra i livet antar jag, nu väntas en pw med bästis!


RSS 2.0