MIN SÖNDAG

Åh vad jag gillar Söndagar, en sådan himla mysig veckodag! Sedan jag kom hem från stan har jag bara legat & degat i sängen och jag är fasen än trött haha.. Nåja. Olivia kom hem från Ullared idag så vi skall bege oss ut på en promenad och stämma av veckan lite har vi tänkt! Ikväll åker jag till min väninna i stan och sover där. En tjejig sleepover får man seriöst aldrig nog av. ♥ Måste bara förbi affären och ladda upp med lite te först!
En bild på min nya klocka som jag köpte igår också! Visst är den tjusig? :)

Skrämmande

Jag lyssnade precis på lugna låtar på youtube, hur som helst kom Therese Johansson Rojo's hyllningslåtar upp och jag kunde inte låta bli att lyssna på dem. Trots att man alltid börjar gråta på sådana videos! Det är helt ofattbart vad världen är orättvis och vad vi, eller jag skall inte säga vi, snarare människor är kapabla till att göra. Att ett svartsjukedrama kan leda till mord är ju helt ofattbart. Sjuka människor. Nog om det, det var några vidriga kommentarer som jag fastnade vid. Jag kan inte fatta hur någon människa ens kan tänka tanken att skriva något så elakt till en död människa? Jag tänker inte säga vad som stod för då gör jag väl er förbannade också, haha. Vet inte riktigt vad jag ville komma fram till, men något som jag länge undrat och tvivlat över är om det finns ren & skär ondska? Jag måste säga att jag börjar tro mer och mer på det. Endel människor är inte ens värda att bli klassade mänskliga.
 
 

Yesterday

 
Igår var jag bjuden på födesedagsmiddag hos kära Ida! Serverades god och spännande mat som jag sade, haha hade aldrig ätit det förut! Grekisk pyttipanna? Pannacotta? Panacotta har jag ioförsig hört talas om. Efter mycket skratt och lite tillökning på makeup-fronten kilade vi vidare till Hilja på fest! Blev en lyckad kväll med många vidrigt äckliga shottar. Fy... Tusen tack för kvällen alla vänner och förstås födesedagsbarnet själv♥
 
Idag vaknade jag upp hos Emma med henne och Elli, vi kollade på lite serier och fixade en god frukost, snackade om gårdagens händelser och allt därtill. Vid 13-tiden hämtade mamma upp mig och nu är det dags för plugg hela dagen lång, söndagen till ära! Har journalistikprov på torsdag som jag ser fram emot att göra!
 
 
 

IDA'S FÖDELSEDAGSMIDDAG

Idag har jag varit uppe med tuppen, fixat och donat lite. Har precis insett att jag har hur mycket som helst i skolan som behöver göras. Den stora uppgiften för mig är inte att göra det utan att komma ihåg att göra det! Haha, är man glömsk så är man. På tal om det borde jag införskaffa en agenda (skulle verkligen behövas) en lite finare Louis Vuitton så jag kan se lite stilig ut när jag antecknar mina ''superviktiga'' saker haha;) skämt åsido.

Ikväll skall jag till Ida på middag med en bunt andra tjejer! Efteråt vankas fest all night long hos Hilja i min klass. Gud vad kul, ser verkligen fram emot kvällen samt fira fina Ida riktigt ordentligt!
 
Såhär ser jag ut ikväll! Klänning/JC, Klocka/Albrekts Guld, Skor/Din Sko och pälskrage från min jacka/Haust

FRIDAY

Idag har jag strosat runt på stan hela dagen med ett gäng underbara vänner! Köpte en enkel topp ocn en jättefin klocka, är sååå nöjd med den. Skulle egentligen ut ikväll men ångrade mig i sista sekund, så det fick bli en hemmakväll istället! Skall trotsallt ut imorgon så lika bra att ladda krafterna. Nu skall jag sätta på en film, mysa och pussa på mina fina vovvar och beundra min nya klocka.

Ha en toppenfredag ni fina!

Tjejkväll @ Mitticity

Hej sötnosar! Dagen har tillbringats med Felicia och mycket skratt därtill, flummat som vi alltid gör! På kvällen stack vi ner till stan och spenderade tjejkvällen där nere med Filippa, Sofia, Ronja och Amanda. Kollade runt i butikerna och erbjudanden som fanns, enligt mig var det inte värt det.. Fick nästan huvudvärk av allt folk. För mycket stress för min smak! Annars hade jag en trevlig kväll med några vänner. 
 
Åkte förbi ica och köpte tidingar + lite punchrullar (haha mitt nya beroende) till mys ikväll. Imorgon är det fredag och hela helgen är planerad och ser ut att bli alldeles super. Fiesta all weekend long!

FREDAG DEN 13?

Kan nästan tro att det är fredag den 13, förjävligaste dagen på länge. Allting har verkligen gått rakt emot mig idag! Fick IG i matte som är sååå viktigt, men det är väl bara att ligga i och göra ett nytt försök. Fast det är så himla svårt, speciellt på lektionerna när man sitter där som ett frågetecken och inte förstår någonting, hur mycket man än försöker. Haha och jag kan inte direkt fråga något mer på mattedelen nu heller, skulle inte förvåna mig om jag blir diagnotiserad som hjärndöd då. Skämt åt sido. Men men, orkade inte stanna på sista lektionen då jag var så förbannad, så nu skall jag titta på Svenska hollywoodfruar som jag missade igår och baka en kladdkaka. Då blir jag nog på bättre humör!

Gårdagen var bra, träffade Felicia och Sofia, jobbade på färjestad och åkte hem till Felicia igen för en mysig sleepover. Tur att man har så bra vänner ♥
Nu skall jag omvandla min negativa energi till den glada här ovan! Livet är för kort för sura miner.... Jäkligt tur att media uppfann sådana bra tröstprogram må jag säga.

BEEP-test!

Hola chicas! Skall snart åka till skolan för beep-test (fattade fel förra veckan) hur som helst är jag jäkligt taggad. Roligt med beep-test så man vet vart man ligger, om man skall vara nöjd eller känna sig en aning för mycket soffpotatis! Annars då? Har en inställd Svenskalektion, avskyr när dagarna blir så slappa.. Man blir nästan för slapp för att åka till skolan haha. Nåja, önska mig lycka till!

Funderar på att boka biljett till SHM, på senaste tiden har dem blivit riktigt grymma! Har dock bara lyssnat på; Don't you worry child.. Den sätter sig verkligen på hjärnan. Man vet ju aldrig om man stöter på Isabel Adrian i vimlet heller... ;)
Morgonmys med favvobrorsan är nog det bästa som finns♥ Får aldrig nog av att pussa på min goseprins!

Njuter av vardagen

Usch vad kallt det är. Sitter och darrar med täcke på mig, hemskt att frysa. Tror jag skall tappa upp ett varmt bad med levande ljus och mysa till det lite. Ikväll blir det plugga på Engelska och titta på en Svenskafilm som vi har i läxa. Imorgon blir det plugga med Felicia och jobb på kvällen. Låter kanske trist, men gud vad jag njuter av vardagen.. Haha tro det eller ej!

NY VECKA

Godmorgon på er! Åh så härligt med en ny vecka! Bitarna börjar äntligen falla på plats i mitt liv, mycket att göra, men hellre det än för lite. Allting är ju så kul dessutom. Idag börjar jag entreprenör-kursen också, är riktigt taggad! Efter skolan vankas lite plugg och tjejsnack med Sofia & Felicia och därefter skall jag träffa ytterligare en Felicia, F nummer 2 åker till Thailand imorgon och är borta ett halvår så måste säga hejdå och krama om henne ordentligt. Fast att jag är säker på att hon kommer få det så toppen & klara sig galant! Näh gud vad skönt med en ny vecka. Love life
Idag kör jag på businesslooken! Vita linnebyxor och vit linnekavaj.

Höstmys

Åh vet ni vad jag är? Så myssugen! En hemmakväll med godis och filmer är verkligen underskattat. Nu får det bli en runda till affären och inhandla massa gott tills ikväll! Nu skall det mysas! ;) Har varken varit hemma eller tagit det lungt någonting i helgen, passar perfekt att utnyttja söndagen till det. Olivia har varit här också, på tiden att jag träffade min kära väninna.♥
 

50 years and still young!

Åh herre min gud vilken rolig kväll det var igår (inatt?)! Anne fyllde 50 år och det firades in med stort utbud utav exakt ALLT. Perfekt är den enda rättvisa beskrivningen. Nu syftar jag inte bara på matväg (Haha) sällskapet, alla människor och så himla mycket kärlek & glädje! Det får man aldrig för mycket utav. Träffade allt från intressanta brasilianare till en 67 årig gubbe med också ett väldigt intressant samtalsämne, problem i dagens samhälle! Haha, varför skall man alltid börja snacka om sånt?! Nåja. Vaknade upp i Sofias trånga säng, kanske inte så konstigt med tanke på att vi var 5 pers i den. Tog bussen hem tidigt idag och det är så himla skönt att vara hemma. Inte varit det på hela helgen ju! Home sweet home.

 

Skulle precis sluta skriva men så kom jag på! I GOT THE JOB! Kul som satan! Jag är väldigt kräsen när det gäller jobb och tycker jag inte att det är roligt säger jag nästan upp mig på direkten. Endel tycker att man skall ''nöja'' sig och allt är inte kul här i livet. Men jag måste säga, jag håller verkligen inte med! Om vi  säger att man jobbar heltid, 5 dagar av 7 i veckan. Då skall jobbet fasen vara något man ser fram emot och brinner för!

 


WORK

 
Nu skall pappa köra mig till stan! Dags för provjobb. Wish me luck :D

LET'S HAVE FUN

Hello darlingar! Hade en rolig gårkväll igår med alla vänner, mycket dans, drinkar och härliga samtalsämnen. Blev kanske lite för mycket av det goda dock ha-ha.
 
Idag har jag stressat runt som en galning! Köpte första bästa tågbiljett hem till Grums, duschade och piffade till mig snabbt som attan. Skall ju provjobba idag på färjestad, jisses vad mycket folk det kommer vara.. Det är Färjestad-Frölunda ikväll tydligen. Själv är jag aldrig på hockey så hinner kanske ''njuta'' lite utav matchen också med min fina serverande pick och pack ryggsäck med kaffe i! Haha. Ser faktiskt fram emot det! Tumma för mig nu;)
 
Och tillsist.. Efter matchen blir det såklart fiesta all night long! Sofias mamma fyller 50 år så dem har hyrt lokal, fixat band och massvis med festligheter. En sådan kväll får man ju inte missa, speciellt inte när det gäller fam. Rehnby!
Tror jag kör på den här bedårande klänningen ikväll! Fick den av min supertjej Fillan!! Tusen tack<3

Mot stan!

Sticker mot stan nu! Ikväll blir det en utekväll med mina vänner! Puss

Morgonpw!

Härligt med fredag! Nu blir det en morgonpw med vovvarna i den kalla solen, brrrr... (tror jag får köra på vinterjackan idag höhö). Ha en fin morgon<3
Haha fula morgon-jag förstörbilderna, tur att vovvsingarna bidrar med lite skönhet iallafall!

Love my new jacket!

 

Haust

Glömde att visa er min nya vinterjacka som jag köpte igår! Jag har varit och tittat på den här ett bra tag, men den fanns tyvärr inte i min storlek. Har vanligtvis 36 men den var lite stor i storleken så det fick bli en 34. Gissa hur glad jag blev när dem mailade mig om att de fått tag i en sådan?! Helt lycklig! Hur fin är den inte på en skala? Den beiga och fräscha färgen med lite större rutor på, längden och framförallt den maffiga pälsen! Lycklig.
Den kommer från Haust och köptes på Vivendi i Duvanhuset!

Världen är full av möjligheter!

Halloj raringar! Gud vilken bra dag jag haft! Lång skoldag fast ack så rolig. Fick även byta individuellavalet från foto till entreprenörskap, skall bli så roligt att börja entrenprenör-kursen! Att dessutom få chansen med vägledning och vänner få öppna sitt första företag, helt fantastiskt. Jag försöker hålla mig till en realistisk nivå med det här, men det är fan svårt alltså.. Vill så gärna drömma vidare till att bli; lika stor som ikea och omtalad som Chanel! Fast åt andra sidan måste man sikta högt för att komma högt. Var ute på stan förut och bollade ideer med företag med Carro också! Och just det, var även på arbetsintervju, återkommer om jag får jobbet senare (hoppas)!

Helgen är även planerad och ser riktigt lyckad ut. Så himla skönt med helg♥
Idag såg jag ut såhär! Topp/Hunky Dory, Jeans/Lee, Stövlar/ Burberry, Väst/ Henrii Loyd

Lilllördag!

Det är lill-lördag och endast en dag kvar i skolan.. Tills älskade helg! Hur härligt är inte det? Värt guld gånger tusen skulle jag vilja påstå. Det enda trista med vardagen är min förbannade förkylning, jag varken vill kan eller har tid till att vara sjuk! Men men, det är som det är. Jag har precis skickat in ett arbete på Engelskan och skall strax bege mig iväg på lite shopping. Weei
Jag och Carro-goding på Engelskan!
 
 

Utkast: Sep. 19, 2012


Arbetsintervju!

Måste vara min otursdag idag, råkat ut för både det ena & det andra. Men men, alla dagar kan inte vara en dans på rosor (troligtivs tack vare mitt överlyckliga inlägg igår haha). Har dessutom lyckats åka på väääärsta förkylningen. Usch! Bortsett från det har jag även bokat in en arbetsintervju på färjestad på torsdag. Det skall däremot bli kul! Visste att det skulle lösa sig med jobb, tumma för mig nu kära ni. :)
Linne från Odd Molly

Godnatt

Ännu är en vecka så gott som fullbokad! Gott gott! Dagen imorgon börjas med beep-test, så jäää-äklans taggad. Skall fasen tagga hem vinsten! Och en grym placering, precis som i högstadiet;) okej, nu blev det lite skrytsamt. Imorgon skall jag även köpa min älskade vinterjacka från Sand, så himlans snygg! Om den hade varit i levande format hade jag varit så gott som död av kärlek, haha. Skall försöka hinna med ett pass på sats också. Annars då? Saknar ihjäl mig efter filippa som jag inte träffat på allt för länge, tur att vi bokat in en sleepover på Torsdag. Behövs verkligen!

Imorgon byter Felicia tillbaka till Sunne också, gud vad jag kommer sakna henne. Men men, hon får det troligtvis bättre i Sunne och inget är ju annars skrivet i sten! Tur att min klass vimlar av underbaringar också. Näh, nu skall jag sussa.. Kände för att dela med mig utav min lilla glädje bara, hehe. Puss godnatt!
Min käraste underbaring och jag!

3

1, Morgonfika. 2, Nattäventyr. 3, Glupsk väninna.
 
 

Lovely days!

Åh gud, jag har verkligen en toppenperiod i mitt liv just nu! Allting är bara så himla underbart! Kunde inte njuta mer. Underbara vänner, underbara nykomlingar, underbara planer, skrattiga dagar och spontanaideer. Jag njuter till och med utav att vara i skolan, varje dag jag vaknar upp tänker jag: gud vad kul med skola! Haha om det ändå vore så jämt;) Nåja, igår var det en supermysig kväll med mina kära vänner Johaanna & Felicia, vi åkte till hammarö och såg på film med några killar och skrattade hur mycket som helst.. Pratade om helgens pinsamheter och alla dess händelser & skrattare ytterligare lite mera! Idag tog vi en fika på stan, hade en redovisning i skolan (gick jättebra) och pratade om pannkakor & nutella! Haha, har kommit i underfund med att det är bara jag som inte smakat detta?! Så jag bestämde mig för att köpa med mig det hem och göra iordning till mig och brorsorna. Inte direkt mat enligt mig men gott som tusan var det iallafall.
 
Nu- Dags för powerwalk med ALLTFÖR saknade Oliviaälskling (hon har varit i Grekland) Gissa om jag har mycket att lyssna på! (trots att vi typ snackat varje dag hehe).


Såhär såg jag ut idag! Enkelt och bra;) Blus från Lindex, jeans från Weekday och skor från någon bottik i Örebro.

Cosynight with cosychics!

Efter att jag kom hem från stan har jag bara vilat. Legat inne med värsta huvudvärken, usch & fy så trist. Men så blir det väl med lite för lite sömn I guess! Nu tänkte jag iallafall röra mig in mot stan med ett toppenbesked i åtanke (sovmorgon till halv 1 imorgon!) perfekt början på en ny vecka, inte sant? ;) Ikväll blir det bio med mina ladies! Vi skall äääntligen se Snabba Cash och ha en mysig sleepover på det. Så bra Söndag

Söndag



Älskade Söndag! Softar-dagen nummer 1. Har bara strosat runt hela dagen och tagit det lugnt, så skönt. Nu tänkte jag förflytta mig till en oerhört lockande plats; soffan! Ha det mööysigt

En toppenkväll!!

Herregud vilken bra kväll jag hade igår! Och det tror jag dem flesta hade!  Hela dagen var faktiskt bra nu när jag tänker efter, hela helgen också. Haha! Lika bra att ta det från början;) Det blev lite shopping på bergvik med Fillan under dagen (herregud vad länge sedan man shoppade på b-vik, nostaligi som fasen)! Jag hittade en jättefin blus och en klänning. Sedan åkte vi hem till fillans filliga och mysiga lägenhet, så synd att felicia skall sluta sundsta. Inte bara för att jag saknar henne jäkligt mycket, jag kommer sakna hennes lilla kryp in också! Fast inte lika mycket förstås!
 
På kvällen åkte vi hem till Sara och hennes bror som hade 18årsfest, det var hur (menar verkligen det) hur kul som helst! Kvällen var toppen all night long. Lägenheten var också för att inte nämna helt fantastisk! Kär på direkten;) och förstås tusen tack till sara och broder som var sådana super-värdar!



Early saturdaymorning

Godmorgon raringar! Hoppade upp ur sängen helpigg redan klockan 07 imorse, så är det att vara morgonpigg hehe. Eller ja, jag har ju de dagarna då jag sover till klockan 3 på dagen också. Jag har iallafall tagit en dusch, rakat benen och smörjt in kroppen, så nu känner jag mig riktigt fräsch för ikväll och laddad för en dag på stan. Frukost idag får bestå utav pepsi max och espressoshots, det är ju trotsallt lördag.. då får man ha lite lustiga vanor!

Förövrigt kan jag inte sluta lyssna på Edith Piaf, hon är helt gudomlig. Fantastisk röst och ett minstsagt fantastiskt språk! En franskakurs har jag verkligen bestämt mig för att ta! Går det att välja till en i skolan (sundsta), någon som vet? Annars får det bli en liten önskning från jultomten hehe.
En morgonpigg jag och en bild från gårdagen! Nu blir det powerwalk!

FRIDAY AND A BIRTHDAY

Hej nattugglor där ute! Jag har varit i stan och firat fina Anna som fyllt 17 år med ett stort gäng tjejer! Jättetrevlig kväll utan överdrift! Varför blir alltid tjejfester dem bästa??.. Hm. Tyvärr så missade jag presentöppningen som alltid är så spännande att se, trots att det inte är till sig själv haha. Trots allt blev det en väldigt lugn fredag, men jag klagar inte.. Imorgon är det nämligen fiesta all night som gäller! ;) wiho

My lovely chicas
Underbara Sofia!
 

Baath

Dags för ett långt varmt bad innan läggdags.♥ Precis vad som behövs för att tagga upp för matteprovet imorgon... Usch. Jaja, efter matteprovet skall jag belöna mig med lite höstshopping, nya mysiga tröjor och någon ny klänning inför helgens bravader, dessutom någon present till Anna & Sara står på listan. Men det är morgondagens uppgift. Puss godnatt, lycka till för er andra som också gör prov imorgon!

Slitsam dag

Sitter i biblioteket och skall snart försöka att komma igång & läsa en bok! Slutar inte förrän halv 5 idag och sedan vankas ett pass på sats + massor massor med plugg (tyvärr) näh men det skall bli kul! Jag får kämpa nu i det sista, sedan skall helgen firas in ordentligt. Börjas med födesedagsmiddag hos Anna imorgon! Funny!!
Bild från medialektionen förut! Jag och Nathalie

Utkast: Sep. 13, 2012


Cupcakebak!

Efter skolan stannade jag Emma, Kristin och Amanda kvar för att baka cupcakes med cupcakesklubben, haha! Mums så gott det blev. Chokladmuffins med vitchokladfrosting på, dessutom var det första gången jag gjorde det, alltid kul att testa på. Nu vet jag hur man gör! Om det är bra eller dåligt är en annan femma.. Finns risk för väldigt väldigt många bak framöver, haha. Nog om bak nu, helgen är fullspäckad och ser ut att bli riktigt rolig. Ser fram emot allting som skall hända! Fast innan dess finns det lite nyttigheter att ta itu med, skola & plugg för att nämna en sak.

Vi hörs mer sen! Puss kram

Wednesday your'e welcome

Godmorgon sunshines! Är på ett strålande humör idag. Skall snart ta en tidigare buss in till stan för lite morgonmys med Fillan. Efter skolan idag blir det troligtvis bak med cupcakeklubben, skall bli så kul! Sedan kanske jag skall följa trenden efter ett x-antal år och åka och köpa en iphone, får se om det blir 4an eller om jag väntar på 5an! Annars då? Träning som gäller som vanligt och lite plugg därtill förstås, har lite att ta igen. Puss ha en bra dag♥
Haha morgonbilden! Se på mammas lilla älskling.. I väntan på att få gå ut och lägga sig i trädgården somnade han på soff-kanten. Då är man trött?! Gulligaste vovven!

Cosynight!

Har varit ute på en långpromenix med mammsen och luffsarna! Tränade lite med mina älsklingar också (händer inte allt för ofta) men gud vilka naturbegåvningar dem är... Verkligen bäst, finast, smartaste goldenretriverna i hela vovvevärlden! Jajjemen, jag är en stolt mamma. Nu skall jag och mamma göra hemlagad pizza och sedan skall jag sätta på en ansiktsmask framför favvoprogrammet a la Hollywoodfruar. Undra vad lustiga Gunilla kan ha för sig idag tro? Haha! Isabel dundergillar jag, ärlig och står för vad hon tycker och tänker. Tycker om människor som visar sina känslor.

Puss/ Emma




 

Chanel foundation

Belönade mig själv med en Chanel foundation idag! Alla som känner mig vet att jag är fasen den snålaste som finns på smink (bortsett från läppglans) men jag har hört så himla himla mycket bra om Chanels produkter så jag kunde inte låta bli att testa. 600 spänn för en foundation är lite smådyrt, fast åt andra sidan är ju Chanel, Chanel också! Mmm skulle vilja bada i Chanel. Om det är någon designer man kan se upp till är det utan tvekan Gabrielle ''Cocco'' Chanel! Från att vara en ''fattigflicka'' i Paris till att bli modevärldens drottning.

Utkast: Sep. 11, 2012


Utökad cravings-lista som sjukling.....

Helloj från en sjukling!

Legat nerbäddad i sängen hela dagen, usch för att känna sig krasslig alltså. Nåja, är några timmars filmtittande rikare och även utökat min cravingslista rejält. Haha! Sedan när skall det vara dyrt att vara sjuk? Det enda jag gör är att söka på olika desinger-sidor, vintage sidor från Chanel, Hermes, Lv m.m... Det är ju inte precis en sak man blir kär i heller, snarare 100! Svårt att uppnå mina shoppingmål utan inkomst tyvärr.. hehe. Speciellt när man hittar sådana fynd sidor! Chanel 2.55 jumbo för ''bara'' 17.000 kr!

Nu skall jag bege mig ut på en pw (klarar inte ligga inne längre) sedan står det ännu mer filmtittande på tur. Mysigt!

Här har ni två fyndsidor med äktavaror:
http://www.thebrownpaperbag.net/
http://vintage-paris.com/
Jag tycker att den beiga är så himla himla fin i färgen! Synd att jag är så dålig på att spara..
 

Paris sad it!

No matter what a women looks like, if she's confident, she's sexy. - Paris Hilton

Hemmahelg<3!!

Herregud, jag trodde jag skulle få panikångest-attack över att vara hemma hela helgen (trots att jag valt det helt själv hehe). Jag stannade inne idag istället för att dra ut, kände mig lite trött och lite väl otaggad! Eller ja, var mer taggad på att stanna hemma dag, speciellt när jag ser skitvädret utanför, haha. Dock så trodde jag att jag skulle ångra mig när det börjar hagla in alla möjliga fyllesms/samtal, bilder ja, you named it.

Men nu till det viktiga! Bästa beslutet på jäkligt länge. Man skall alltid följa sitt lilla hjärta gott folk! And I did! Har sprungit runt och myst hela dagen, mamma har bakat bullar och nu sitter jag och pluggar för fulla muggar.. Förstå vad skönt när jag har allt det här gjort medan alla andra sitter med deras jobbiga inlämningar. Fett fett skönt!! Bra val Emma, bra val ;) Ni andra ha en toppenkväll ute i dimman så skall jag ha det med bullarna hehe.

Tillsist min kära bästis och johanna som är i Grekland! Festar och njuter. Kör hårt (fast inte för hårt haha) man måste vara rädd om snyggingar som er. Pusss puss puss på er!!

BESLUTSÅNGEST

Ligger hemma med världens beslutsångest. Utgång vs hemmakväll?! Går jag ut med mina vänner (som planerat) är såklart massa onyttigalkohol inblandat, och nej det går inte att vara nykter när alla andra är onyktra! Är jag hemma och är nyttig med en pw, plugg och film. Förstår jag inte hela min nyttiga vecka heller. Haha... Hemskt beslutsångest det här.

Har inte visat er mitt nyslingade hår ju! Här får ni en bild. Duktiga natasha! :*

FRIDAY

Woho! Fredag, äntligen! Sitter i skolan på Svenskan och skall skriva en artikel om språkförhållanden, ganska intressant men hur jäkla många regler som helst. Ha-ha jaja någon måste ju skriva lite orätt också, antar att det blir jag den här gången. Ikväll skall jag nog till Filippa och imorgon väntas en utgång! Har en bra helg att se fram emot med andra ord;) wihi

Trötter

Herrejisses vad trött jag är! Direkt efter skolan som slutade halv 5 (tillräckligt sent det) stannade jag kvar där en timma och gjorde färdigt det sista på mitt CV & personliga brev, gav mig ut och lämnade lite jobbansökningar varstans i stan. Alltid något! Nu är jag hemma och tänkte precis ta en powernap.. Då jag kom på; FASEN! Har ju spanskaläxa imorgon också. Jaja, bara att sätta fart på den också. Sedan får jag iallafall ta kvällen. Sängen är värd guld ikväll
 
BBild från gbg

Skolan!

Sitter i skolan och taggar upp inför ett grammatiskt prov i Engelska som börjar snart! Hade mediakommunikationsredovisning förut också. Imorgon är det iallafall Fredag, skall bli sååå härligt!! Veckan går så himla fort, kan inte förstå. Håller ni inte med? Haha;)

MATTE på FRITIDEN!

Okej.. Ytterst sällan det här händer! (Rentutsagt aldrig haha) Jag sitter hemma hos Filippa och räknar matte! Hon hjälper mig som attan mitt lilla geni till vän. Tur att jag har en sådan! Skall ju ha prov på fredag och nu känns det som att jag har fått lite hum om det hela minsann. Efter skolan slingade jag även håret hos Natasha och vipps är den förjävliga utväxten borta. Så skönt!! Tusen tack fina Natasha. Nu skall vi fortsätta räkna! Puss puss!


Haha filurfilippa agerade frisör. Inte dålig min lillla älskling!

Schoooooltime

Halloj! Är uppe med tuppen som vanligt. Idag har vi en kort dag med nästan bara roliga lektioner (matten sabbar) haha tyvärr måste väl den finnas också. Hur som helst, ser fram emot skolan! Efteråt skall jag till Natashas salong och ta bort min helvetes fula utväxt (som liknar ombre, halvdoppadfärgburkshår m.m listan kan göras lång!) katastrof är det iallafall. Så hoppas hon gör det bra;) Ikväll blir det matteplugg för hela slanten också med min kära privatlärare filippa! Haha tur att jag har ett smartass till vän när det gäller matteprov inte sant? En sak som är säker, hon lär få jobba för min förståelse hehe.. Man kan inte vara bra på allt!
 

DRÖMMER MIG LÅNGT, LÅNGT BORT

Ensamtid, ack så viktigt. Har chillat hemma hela dagen efter läkartiden och fått tänka igenom lite saker. Vad och hur jag skall prioritera allt. Just nu har jag så himla fullt upp, man skall hålla kontakten med vänner (bara det är ett jäkla jobb), gå i skolan, träna, plugga, gå ut med hundarna och ha en fritid på det. Och inne i allt detta som jag skall hinna med på vardagarna vill jag mer än allt annat klämma in ett jobb! Vilket också är en svårighet i sig, himla svårt att få jobb nu för tiden, speciellt när man vill ha en sådan liten anställning. Väntar på en lön till och när den är slut, hur skall jag då kunna leva mitt liv? Helt ärligt, det ynka lilla studiebidraget räcker ju inte för en femma. Och visst funkar alltid föräldrar att tigga ett och annat utav, men jag föredrar fortfarande att tjäna mitt eget, det är trots allt det jag skall göra mitt resterande liv. Så varför inte börja på direkten! Förhoppningsvis löser sig jobbdelen snart och skolrytmen faller på plats.
 
Förutom detta fullbokade heltidsjobb till liv (haha) kan jag inte låta bli att drömma mig bort! Åh jag väntar så till studenten, komma ut och resa världen över, uppleva och upptäcka. Förändra sin syn på världen. Få nya erfarenheter. Nya vänner världen över. Mer självständighet och mer ansvar. Jobba med det jag älskar. Göra det jag älskar. Leva mitt liv. Vilken dröm, det duger att kämpa för i några år. ♥
Dröm Minns Lev
Det enda som inte stämmer i det här citatet är den viktigaste delen. Man måste kämpa för att kunna leva sin dröm, på vägen dit är inte alltid en dans på rosor.

TIISDAG

Nämen godmorgon världen! Här mås det toppen. Jag började min morgon genom att plugga, skrev färdigt läxan till mediakommunikationen så nu är det ur vägen, inte så mycket, men det känns ändå som en sten lättade från hjärtat. Haha, att lite kan göra sådan skillnad! Skall snart hoppa på bussen till skolan för idrott, perfekt första lektion inte sant?! Starta dagen lite nyttigt skadar aldrig. Idag vankas läkarbesök (trist), fika med underbara såååofia! & tillsist träning på sats förstås. Ha en fin dag ni fina♥

Taggad för träning!!

What to do?!

Åh ni kan inte ana vad rastlös jag är. Träningen börjar inte förrän en timma och här sitter jag helt ensam i stan. Trött på att gå i butiker när man ändå inte ''skall'' köpa något. Haha blir ju faktiskt lite tråkigt i längden. Funderar på att köra ett dubbelpass; en timme på bandet och bodypump därefter? Då fördriver jag tiden på ett bra sätt åtminstone, lite mer träning skadar aldrig! Skall ju äta hämtmat sedan så det förtjänar jag fasen.. Och en sak till, minns inte senast jag åt hämtmat. Köper det aldrig jämfört med mina vänner!

NY VECKA NYA PLANER

Hello all my dearest! Vad har ni för er? Jag sov hos fillan idag och hade en riktigt mysig kväll med henne igår, tjejsnackade massor (så behövligt) dock så ville Felicia sluta pratandet lite tidigare än mig, haha. Men har man övernattningar får man fasen tåla att vara vaken ett tag! Idag hade vi endast en lektion, hur soft? Stack ner till stan med favoriterna och ''lunchade'' skippade dock maten. Efteråt kikade vi vidare lite och vi satte oss på Carli och åt glass i solen. Måste ju passa på liksom! Nu laddar jag upp för träning och efteråt picknick med klassen. Cosy! En toppen måndag♥
Tre bilder från igår och idag. Förövrigt är kaffedrinken ni ser här, världens godaste!

Veckans slut

Då var den här helgen förbi! Går som vanligt lika fort. Ser iallafall fram emot den här veckan, har mycket roligt planerat! :D Imorgon skall vi tjejer i klassen mötas upp & äta middag, gå på bio eller hitta på något annat roligt.. För att lära känna varandra lite mer! På tisdag skall jag ha en ''sofia & emma'' dag ja med sofia som ni nog förstår haha. Så länge sedan vi hade det, så jag längtar som katten att få ta igen allt!! Sedan har jag väl inte planerat så mycket mer, haha. Förutom mycket mycket träning förstås! Nu skall jag göra mig iordning lite och ta bussen in till stan, blir en sleepover hos min väninna Felicia ikväll. Perfekt Söndagsavslut♥
Haha på tal om att bya ämnet! En ärlig sanning på fyllan?
 

Brun utan fucking sol!!!

Något jag verkligen aldrig fallit för är brun utan sol. Kladdigt, jobbigt och blir lätt flammigt och lite ofräscht i färgen.. Ja många nackdelar som ni märker! Så jag har alltid valt solarium, där får man ju för det mesta en fräsch bränna som sitter. Efter några dagar lyckades Isabelle övertyga mig att prova dock & so I did! (inte apotekets dock hehe) Jag kan säga att jag är sååå nöjd! Jag fick jättefin och jämn färg efter ynka en timme, lätt och smörja på och det sitter galant. Ser inte oäkta ut någonstans. Lätt att jag skall fortsätta med det hädanefter! Numera slipper jag utöka min hudcanserrisk och sprarar ca. 300 kr mer i veckan. Toppen va?
Jag köpte Åhlens egna märke då kassören rekommenderade den. För ynka 80 spänn blir den din och du får en fin bränna på köpet! Rekomenderar!!

Bra kompishäng

God morgon! Hade en mysig fredagskväll hos Ida igår med god mat, vidriga drinkar och ett bra gäng därtill förstås! Vid klockan två tog jag bussen hemåt och jag känner verkligen nu; lägenhet måste hittas snarast! Himla jobbigt att pendla hela tiden. Att vakna upp hemma idag var däremot guldvärt, finns det något bättre än sin egna säng?!

Ikväll återstår ett stort dilemma utgång/myskväll, utgång/myskäll, utgång/myskväll.. ja ni fattar! Inte lätt att bestämma sig här inte, haha. Lämnar bossandet till Olivia istället:) Lite bästismys sitter ju aldrig fel heller ioförsig. ♥



 

RSS 2.0