Befinner mig i Stockholm!

Hej där!
Just nu befinner jag mig i Stockholm, med mamma & Eric och farmor. Tog tåget hit i förmiddags, och var framme vid 6 tiden. Kommer hem på söndag vid 11 på kvällen någon gång (för er som undrar). Eftersom det var dåligt med tåg tider så kom vi fram så sent tyvärr, och därför hann vi inte med någon shopping idag. Väl när vi hittat till hotellet, och ja det var såklart moah som vägledde oss. (hihi). Så kom Christer hit, vi stack ut på storstaden for take a look! Och käka någonstans.. cecarsallad för min del, mums! Och tack Christer för att du bjöd mig :-). Men! Resan är inte helt i onödan ändå, nu har jag frågat Christer om boende här och som världens lyckost svarade han: självklart, du kan komma med dina kompisar och bo här när ni vill! YES. Fixat boende anytime i Stockholm centrum, jisses vilket läge han hade! Är fan kär i hans lägenhet. 100 kvm för en person, mitt i gammla staden precis bredvid det kungliga brölloppet, utsikt över varenda lilla gata och därmed sjöutsikt på det. Och måste jag tillägga att han är ägare på världens snyggaste bil? Synd att det bara finns två säten i den, annars hade jag varit säker på vem som fått stå för körandet på mig och mina kompisar, haha. Tyvärr är jag lika dålig som alltid på att ta bilder, men jag skall försöka att fota något litet i allafall. Näh, det är en dag imorgon också! Bäst jag går till sömns. Pusss

en smaksattt caffe latte, skulle inte vara fel nu.. namnamnam!!


utgång vs myskväll?

Är duuuuuuuunder taggad för parken imorgon! Sitter och lyssnar på alla gammla låtar, till och med Eva och Adam.. Vad fan har det med imorgon att göra egentligen upptäckte jag nu. Kvällen ska spenderas med Denise och Soffan troligtvis. Hoppas vi hittar någon rolig fest att dra på, fast då ska vi ha tur! Imorgon behövs det ingen tur... för parken är ändå alltid lika roligt, hehe.

förövrigt så älskar jag min nya boxningsäck! :D nu har jag tid att ladda upp inför hösten när boxningen äntligen börjar igen! Det är super bra.


jag och min våvve på midsommar.
jag har full förståelse för avundsjukan.. jag skulle vara lika avundsjuk jag på den som hade en sådan här superhund

Locka håret med en hårtork?

Var ute på en långprmenad för en stund sedan. Hur härligt är inte det egentligen? Alla tankar som jämt och ständigt dyker upp och yrar i huvudet har man tid att tänka igenom under den tiden, helt själv. Den enda rösten jag hör är min egen när jag snackar med mig själv, haha. Har hunnit med en snabbdusch och torka håret. Den nya hårtorken från frisören är jätte bra! Man kan även locka håret med den, vilket jag tycker är lite coolt, haha!


RUBRIK

Oj, skrev inte färdigt och förmedlade inte allt vad jag ville i mitt tidigare inlägg, så jag gör ett till! imorgon ska jag in till stan och träffa en barndomsvän, Janell ♥ ska bli så kul! vi ska gå på bio, den nya filmen utav twilight, hänga på stan, shoppa och allt vad karlstad erbjuder för shoppinggalna tjejer ;) spenderar även min sömn där! myyss :) jo, jag har iallafall funderat på att köpa något nytt, självklart ett nytt klädesplagg men ett nytt sorts klädesplagg, hajar ni? jag kör alltid med samma gammla stil.. typ som. enkelt, klassikt. vitt eller svart. pärlörhängen. natrulig hårfärg. vita romantiska klänningar, randiga sjömans tröjor. vita klackade skor. kanske vore dags för någon uppfriskning ändå? färga håret svart, och tupera upp det riktigt rejält, mina pengar ska spenderas på carlings och hm's kajal, även ett par skrik-rosa converse till som matchar.. snyggt?! naee! inte riktigt så, nu överdrev jag en aning, med måtta menar jag förstås.
det jag ska leta upp imorgon är:

en stor snygg ring! som dekorerar själva handen, hur nice?
svarta klackskor, tro det eller ej. men jag äger endast vita skor!
genomskilning, lite glansig skjorta.
bruna pilotbrillor, jag övergillar att det kommit tillbaka!
förlåt.. nu svek jag min förändring än en gång. EN VIT KLÄNNING! kunde inte låta bli.. i love it.

natti - inlägg

tjena.
klockan är strax före 03:00, och jag är jävligt pigg. hur gör man för att bli trött egentligen? jag är sugen på en kopp kaffe, men då blir jag dock knappast tröttare. kanske en springrunda skulle trötta ut mig lite? men icke då, mina olidliga skavsår stoppar mig och dessutom min såkallde sjö under ögonen efter att jag kollat på en blogg i minne utav therese, gud så sorgligt! stackars flicka.. en sak är om man tar självmord och en annan sak är att bli mördad, de som tar självmord vill ju ändå dö, den här tjejen ville leva! eller det lät lite fel, alla vill ju leva, egentligen. det finns ju alltid en anledning till självmord, men ändå.. ni hajar? iallafall.. rest in peace therese johansson rojo <3 du var alldeles för ung för att dö, hoppas att de såkallade mördarna blir straffade på något annat vis än en förjävligt fängelsetid på 1,8 år. vafan, om man mördar någon så förtjänar man inget annat än död tillbaka! sverige och dess lagar, skärpning!


RSS 2.0