MYZ MED TJEJERNA

God kväll! Skippade bion. Det blev en mysmiddag med tjejerna istället. Jag, Johanna, Sara, Anna och Felicia fixade iordning grillat.. Och som det smakade! Att få sommarkänslor sitter aldrig fel, och absolut inte att diskutera galna sommarminne såsom resan till Kos. Det är även bevisat att vart jag än befinner mig tycks jag minsann alltid bli offret i gänget, fick nämligen tandkräm, raklödder och mousse i håret på mig när jag var lite trött (tog en tupplur) i Kos, och som att det inte räckte med det, fick jag idag veta att Anna visat dessa filmer för sin kära pojkvän (jag har underkläder på mig o definitivt fel val av trosor).... Men men, det finns trots allt värre saker som kan ske! Försöker jag åtminstone inbilla mig, he-he. Så med andra ord, en mysig och välbehövlig kväll med mycket, mycket skratt, känner mig redan odödlig! Nu skall jag sova. Vi hörs imorgon. Godnatt ❤️ 




Sovmornar i mitt hjärta!

God morgon! Det här älskar jag med sovmornar. Inte bara att sova hur länge som helst (det är ju bara en del i det hela) - nämligen att fixa en stor brunch framför tv:n och till min stora förtjusning visas förstås; Housewifes of New York. Jag älskar de hemmafru-serierna! Vid närmare tanke skulle jag nog passa utmärkt i ett sådant liv, personligen tycker inte jag att det är något ''fel'' att den ena personen försörjer hemmet, allting beror på vilken sits man är i, och dessutom övervinner kärleken allt! Man lever bara en gång och då skall man ha det gott i mitt tycke, på vilket vis man än får det på.
 
Nix. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och börja fixa iordning mig lite! Skall på bio med min lillebror och farmor idag. Annars har jag inga planer. Blir nog en lugn onsdagskväll!
 
 
 
 

En mysig myskväll!

Nej nu får jag fasen skärpa mig. Skulle ha pluggat idag, gör jag det? Nej! Det skall ni veta kära vänner att Emma Torstensson gör på heltid och enbart vad hon tycker och känner för. Med andra ord, det sker allt för sällan något tråkigt i mitt lilla liv.. Vilket också kanske bidrar till att jag blir en lyckligare människa! Men, på sikt behöver jag förbättra min ansvarstagande sida, om jag nu tycks ha en sådan. Inte alltid göra vad som är roligast utan vad som faktiskt behövs. När jag har uppnått det någon dag framöver, skall jag såklart berätta det för er, och även fira!
 
Nu till det viktiga. Idag har jag faktiskt haft en riktig ultimat dag a la mig själv. Vart lite här och var och gjort lite allt möjligt, planer blandat med spontanitet! Det är sånt som uppskattas! Hängt på stan med Johanna, Fia och Ida till en början. Åkt massa buss. Njutit av solen. Ätit mellanmål - som bestod av allt! Jag kunde inte bestämma mig för vad som skulle tillagas? Himla jobbigt dilemma, och för att göra det enkelt blev det; musli och yoghurt, rostbiff och potatissallad, smoothie och ostbaguette. Med andra ord, jag lensade kylen som i vanlig ordning (hehe).
 
Kvällen till ära har spenderats på LLA, länge sedan jag jobbade där - så det var faktiskt riktigt roligt! Jobbade även med en ny tjej, Josefin, trevligt. Som avslut på denna kväll unnade jag och min saknade Jennifer oss en riktigt myskväll, som återigen - bestod av allt! Hälsade även på hennes nya familjemedlem, Totte! Hur söt som helst (jag menar det), men kan inte undgå att tycka att det ser ut som att det lilla livet sprungit in i en vägg.. Lol.
 
Här är dem, gosisarna!

Skolböcker hit & skolböcker dit

Hallå! Sitter i bussen påväg hem ifrån stan. Skall hemma och göra massa tråkigheter, bland annat sätta igång med gymnasiearbetet - och nej, jag har inte börjat ännu... Så jag har lite att ligga i! Men men, är man en sista-minuten människa så är man. Faktum är att det här lovet bara skall gå till skolan, och så nattjobb på helgen. Med det vill jag också säga, gud vad jag längtar tills det här lovet är över! 
Något som är otroligt härligt idag däremot - är ju utan tvekan vädret! Det är ingen sol ute, men det är så varmt! Helt underbart vad man kan uppsatta det lilla. Jag går liksom ute med skinnjacka, som man längtat efter lite tunnare plagg! Skall försöka få med mig Olivia på en prommis sen. Ha det gott! 

Sleepover!

Standard på söndagarna är ju utan tvekan sleepovers! En trend som inte går att bryta, och som jag älskar! Förövrigt idag har jag bara slappat, sovit, slappat och ätit. De enda gångerna jag stigit upp ur sängen är när jag skall till kylen.. Ha-ha, eller pussa lite på min vovvsing förstås! Nu sitter jag i bussen påväg in till stan och Felicia. Skall handla lite gottigt på affären och mysa till filmer och tjejsnack. Önskar er en mysig söndag densamma! 
Visst är han söt, min älskling! 

En perfekt helg!

Hej alla nära & kära och övriga därtill förstås! Min helg har varit helt ultimat. I torsdags hade vi lite vinkväll hos Felicia N innan det blev en sväng på studentfesten. Jag var riktigt taggad för kvällen och den blev likaså rolig! Av någon anledning springer jag dock alltid runt själv och velar på klubbar? Någon som känner igen sig? Visserligen är det himla jobbigt att hålla reda på folk och man lyckas ju alltid (i alla fall jag) finna någon intressant att fördriva några minuter ihop med! Innan man tröttnar och beger sig till nästa person, ha-ha.
 
I fredags väcktes jag tidigt av min privata lilla väckarklocka, a la Sofia.. En person som saknar mig av ynka lilla frånvaro! Blev en lunch på stan med henne och Bella, flummigt, roligt, skrattigt och älskvärt som alltid. Mina tjejer det. På kvällen blev det ett nattpass på Sibylla, antar att jag förtjänade det efter all ledighet på sistone. Eller ja, jobb och jobb.. Jag, Jennie och Helena hade det trevligt med mycket skratt och snack! Vad vore jobb utan vänner? Jag skulle aldrig klara det. Man skall ha kul på sin arbetsplats och man skall trivas, så är det bara. Mitt måtto är passion för sitt yrke, passion för att servera hamburgare kanske jag inte riktigt har, men kul är det åtminstone.
 
Gårkvällen till ära (lördagen), hade jag minst sagt längtat efter! Det var så länge sedan jag var ute med några av dessa favoriter, så det var verkligen på tiden. Men, den som väntar på något gott - väntar aldrig för länge! Vi förminglade lite hos Stina innan vi drog till stan och tempel.
 
Jag var näst intill spiknykter och tyckte helt ärligt att det var - fruktansvärt tråkigt där inne! Det är inte min stil att dricka mycket alkohol (även om det tycks bli så ibland), jag tycker att man är lite falsk mot sig själv när man festar, dricker och blir en helt annan person av drickan. Det är ju inte så man vill festa liksom, jag vill festa med mitt bästa, gladaste och mest danssugna jag, till ett glas vin eller två, men drickan får absolut inte ta över! Så, jag drog därifrån! Med leendet på topp kände jag mig riktigt nöjd över mig själv, vad skall jag nu hitta på?? Träffade massor av intressanta människor ute och det blev en kväll på Blå, och sedan Pitchers, med pappa och hans vänner. Och förstås massor av nya och härliga människor! Jag kunde inte ha gjort ett bättre val och haft en roligare kväll.
 
Man skall alltid lyssna på sitt hjärta mina vänner!
Förfest hos Felicia i torsdags
Jag och Felicia i torsdags. Taggade inför en studentkväll!!
Hade myskväll med tacos och godis innan jobbet på fredag. Väl på jobbet blev det förstås ännu mera mys..
Hos Stina! Hade på mig en kontorsklänning från Filippa K och ett halsband från Sand.
Och till sist, en bild på Maya och Nadja hos Stina! Så tjusiga ladies!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utkast: Feb. 23, 2014


Inse ditt OTROLIGA värde! Gör det!

Jag är ofta en ganska självsäker person. Åtminstone när det kommer till vänner och jobb, jag är nöjd med de jag har och de nya jag får chansen att lära känna - och värdesätter dem i högsta grad. Klickar jag inte med personerna, låter jag dem gå. Likaså med jobb, jag tror alltid på mig själv och den personen som inte anställer mig - inbillar jag mig själv är en idiot, för vem vill inte ha en trevlig prick som mig anställd?!
 
När det däremot kommer till killar och relationer blir jag definitivt mer osäker. Jag tänker inte alls ''den som inte gillar mig är en idiot, eller vi klickar inte - jag avslutar det här'', utan jag sätter genast skulden på mig själv, i alla lägen. Det måste ju vara mig det är fel på, men jag finner ingen anledning att förklara varför när vänner ställer mig frågan. Utan det bara är så liksom. 
 
Eller ni vet, när folk man inte känner bara är allmänt jäkla (förlåt) otrevliga och elaka, helt utan anledning! Det kan jag också bli riktigt undrande över. Varför, varför, varför? Istället för att tänka som jag gör på min självsäkra sida kan jag istället börja hålla med dessa personer - ja, men de kanske har rätt, jag kanske är lite korkad, eller jag kanske är en idiotisk människa som inte förtjänar ett trevligt bemötande tillbaka.
 
Nu öppnade jag mig helt och hållet, för det här är rena och skära sanningar om mig. Och jag tänkte dela med mig utav vad mycket jag lärt mig, till största delen tack vare mina underbara vänner som praktiskt taget; bankat in detta i mitt huvud! Inse ditt jäkla värde! Det är ett uttryck vi använder ofta, men som vi sällan gör. Slit ut ordet, ryck på det, vrid på det åt både höger & vänster; men ta för guds skull in det! För du förtjänar det! Det är ok att må dåligt ibland, det gör vi alla, men inte tack vare andra! Låt inte andra få dig att må dåligt och sätt inte skulden på dig själv.
 
Känner du igen dig behöver du jobba på din självsäkerhet och självkänsla. Tillåt aldrig någon annan att göra dig ledsen - säg ifrån! Tillåt aldrig någon annan att vara elak - en mamma säger något annat i denna situation, men jag säger, ge tillbaka! Eller skratta och gå vidare! Det finns bra många patetiska människor i denna värld. Skulle man börja lyssna och tro på vad alla andra säger och gör, så skulle det inte finnas mycket kvar av dig som person. Du skulle inte vara du. Hade jag brytt mig om vad alla sagt om mig, hade jag utan tvekan varit helt knäckt...
 
Så återigen. Förstå ditt värde, förstå ditt värde, förstå ditt värde! Ge dig inte förrän DU förstår det!

Mer kärlek!!

Halloj kära vänner! Har varit på jobbmässan på CCC idag med mina älskade vänner! Gick faktiskt riktigt bra. Ett lyckat samtal + likaså intervju. Dessutom är det ju alltid himla bra att skapa kontakter på ett sådant här enkelt sätt!! Den ena killen som intervjuade sade liksom att han kände igen mig flera gånger - vilket är mycket möjligt, jag är ju en pratsam liten jäkel som har befunnit mig på de flesta ställen (hoppas det är ett bra tillfälle bara, ha-ha)! Sedan lunchade Ammie & Rebecka och vi andra tog en dricka på stan, pratade och stämde av lite. Bortsett ifrån det har jag hängt hos Filippa, sjungit på gator med Filippa, skrikit med Filippa, pratat allvar med Filippa och skrattat massor med Filippa! Vad vore man utan sina vänner? Brutalt fattig i livet. Kärlek är det viktigaste som finns, och en omgivning som gör det bästa av varje sekund.
Så det jag vill önska er i detta läge är; en kärleksfull dag och likaså kväll! Ha riktigt kul och umgås med människor som får er att sväva på moln. FÖR att ni förtjänar det, det gör vi alla!
 

Hur ser ni ut efter en lång dag?!

Här är resultatet på mig. So damn tired. Förstår inte varför jag varit så trött på sista tiden??? Sov liksom femton timmar för att vara utvilad förra veckan, inte normalt. En positiv sak är i alla fall att jag enbart jobbar ett nattpass till helgen. Så jag hinner med andra ord med; extra mycket vila och två utekvällar på det! Perfekt. 


Så enkelt, så gott!

Jag är ju visserligen inget hälsofreak, men så onyttigt är faktiskt inte detta (som det kanske ser ut..) skall ni veta! Banansmoothie (som är den godaste jag någonsin gjort), pestopasta med kvarg och ketchup (japp, jag är galen i sånt, haha). Det är så lätt att slänga ihop, men kan fasen gå före diverse finrätter enligt mina smaklökar!
 
Banansmoothie innehåller: banan, vaniljkvarg, lite mjölk, massor av is och kanel! Ni måste testa den! Och nej jag har inget mått på hur mycket som behövs, enligt mitt tycke skall man gå efter varje enskilt tillfälles smak och känsla! Hur som helst, ni kommer inte att bli besvikna kan jag garantera!
 
Nu skall jag ta en lång och varm dusch, blev helt plötsligt väldigt frusen, ha-ha, och trots det skall jag minsann dricka en iskall smoothie... Nåja, får skylla mig själv. Ikväll skall jag möta upp mamma & vänner till familjen för ett glas vin. Mysig onsdagskväll!
 

Utkast: Feb. 19, 2014


Myskväll deluxe!

Alltså. Vi är fasen det onyttigaste teamet någonsin. Jag och Felicia har vart och handlat inför kvällens mys - detta blev resultatet, finns det någon måtta på oss? Nej. Men ioföfsig, vem är måtta och varför lyssna på honom?!?! Bortsett ifrån denna lilla myskväll har jag faktiskt vart och tränat med mina favoriter; Filippa och Sara! Vi körde ett grymt boxningspass!! Så med detta vill jag säga, jag förtjänar en onyttig kväll med en kär vän! Hoppas ni får en mysig tisdag likaså! 


UF-mässa!

Godmorgon alla pigga! Jag är uppe med tuppen (som inte skett på ett bra tag hehe) - vi har UF-mässa idag med alla Värmlands UF-företag. Var med förra året också, och det är riktigt givande! Jag menar man binder så mycket kontakter, tränar på att sälja och snacka, och snacka, det är något man inte kan bli för bra på trots allt. Dessutom är det väldigt många större företag som är där och kikar, jag kan inte hålla mig ifrån tanken till att möjligheten med ett nytt jobb är relativt stor. Och frestande! 
Ha-ha på tal om ingenting så ser jag tyvärr ut som ett litet yrväder idag. Nyduschat, otorkat hår och lite mascara.. Får nog smita in på toaletten och fixa mig!! Vill ju inte att folk skall tro att de talar till ett troll liksom. 

@ Manikyristen

Hejsan! Idag har jag haft en riktigt lugn måndag. Vaknade utvilad hos Felicia, fixade mig iordning i godan ro och åkte till min manikyrist och gjorde manikyr. Perfekt vardagslyx och avslappning, det borde vara en vana för alla tjejer/kvinnor/flickor i mitt tycke! Sedan träffade jag på Ida och Maya på stan, fördrev lite tid och planerade helgen. Förövrigt är jag vrålhungrig, skall unna mig något riktigt gott hemma, och föräta mig på bullar - vi har nämligen UF-mässa imorgon (skall baka mängder idag). Men det är mysigt tycker jag, titta på film, baka och äta! Förena nytta och nöje är nyckeln mina vänner! 
Gjorde förstärkning med akryl på mina egna naglar. Självklart pryder jag naglarna med stolthet Chanel... 

Helgen!

I fredags var det alla<3dag och det firade jag såklart in med nära vänner. Det blev en riktigt rolig förfest hos Filippa, kvällen i följd blev tyvärr en flopp... Jag brukar alltid ha kul när jag går ut, och denna kväll hade minst sagt potential till att bli det - blir lite förbannad på mig själv när jag tillät mig själv att inte ha roligt, ha-ha. Men, men, man kan inte ha toppen-kvällar jämt!
 
Lördagen till ära blev det lunch på stan med Filippa och Florence, tog det lugnt hemma därefter ett tag och sedan kilade jag in till stan igen - träffade pappa och hans vänner på en restaurang och tog ett glas vin med dem. Så trevligt! Som avslut blev det ett nattpass, ett roligt sådant med mina väninnor Jennie och Hanna!
 
Sov hos Carl efter jobbet och har precis kommit hem från stan. Tänkte börja fixa mig lite igen och återvända till lilla Karlstad för en given söndags-sleepover hos Felicia! Förövrigt har jag blivit så sällskapssjuk på sistone, jag verkligen avskyr att vara själv (vanligtvis har jag tyckt det vart skönt ibland..) Hoppas ni också haft en bra helg!
Mi madre och jag
Jag och min lilla älskling Ida!
Jag och fader, som ser lite borta ut.. He-he.
Söt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LET'S CONFESS

Vart reste du sist-  Småtripper i Sverige med olika vänner, Kos med bästisar i somras!

Vad lyssnar jag på just nu-  Ulrik Munther, söt liten gosse

Kärleken är- något man aldrig kan få för mycket utav

Jag kommer alltid- vara en respektfull och älskande person

Sist jag grät- N Hm några veckor sedan!

Min mobil är-  Mitt viktigaste verktyg i livet

Innan jag går och lägger mig-  Sätter på alarm och film - somnar alltid till film!!

Jag vill verkligen-  Ha ett lyckligt liv med nära, kära och många, många vänner därtill

Ler du ofta?- Jag ler alltid, jag föredrar att framhäva min bästa sida

5 saker jag vill göra innan jag dör-  Se hela världen, hjälpa människor, vara omtyckt, vara kär i någon som är lika kär tillbaka

5 saker att vinna mitt hjärta-   Vara charmig, snäll, ärlig, rolig!

5 saker som skrämmer mig-  Människor som njuter av att såra andra, oförutsägbara personer, förlora någon jag håller kärt, döden, bli ensam, mig själv,

 

Alla❤️dag

Hej alla goa' och glada! Sitter i Sundstas centralhall med UF-företaget och lämnat ut alla❤️dag bud till elever som beställt! Skall alldeles strax sluta och åka hem, fixa inför kvällen hos Filippa. Som i vanlig ordning hos Filippa vankas fullt hus ikväll, vilket visserligen bara är väldigt kul! Ser så fram emot denna kväll. Med toppenvänner, vinsug och danstaggade ben kan det inte bli något annat än suveränt. Det gäller att passa på när man är ledig! Vi hörs sen! 


Tro inte på allt DU tänker

Jag har förstått en sak. En sak som verkar enklare att ta in än vad den faktiskt är. Nämligen dig själv! Faktum är att man kan ju faktiskt alltid välja om man vill vara sin bästa vän - eller sin värsta fiende. Och beroende på vad man väljer, är valet till hur man sedan mår. Lycklig eller olycklig, glad eller ledsen, arg eller sorgen, självsäker eller osäker. Valet är alltid vårt.
 
Jag brukar till exempelvis alltid tänka att ''jag är en grym människokännare'' och det är jag nog (skulle jag vilja säga) med tanke på att jag upplevt så många olika sorters människor i alla olika situationer, lärt känna många på nytt och träffat många nya människor. Dessutom skiljer sig många människor från den lilla ort (Grums) som jag kommer ifrån och stad Karlstad, där jag numera typ alltid befinner mig. Jag känner ofta igen beteenden och därför känner jag ofta på mig vad den andra människan tycks tycka vid intrycket. Jag känner på mig när jag är o-omtyckt eller kanske sagt något klumpigt, även om den andra personen inte visat det utåt. Jag vet ofta hur jag skall handskas med människor och vilka jag kommer att tycka om eller avfärda på direkten. Jag bara gör det.
 
Fast nej. Det gör jag inte alls. Det är lätt att lura sig själv och tänka snäppet för mycket, överanalysera. Det är inte speciellt bra att gå omkring och tänka att man alltid vet allt och att man alltid har rätt. Speciellt inte när det kommer till känslor. Man kan omöjligt veta hur andra tänker, den enda man kan tänka sig in i är sig själv. Såvida personen inte visar det uttryckligen utåt kan man faktiskt inte veta - och man bör heller inte få för sig att göra det. Att tro att man vet allt gör oss inte klokare, vare sig det kommer till vänner, relationer eller kunskap, det gör oss snarare osäkrare - när vi sedan märker att det inte blir som vi tänkt eller trott.
 
PS. Jag anser mig fortfarande vara en bra människokännare, men man får hålla det på en lämplig nivå! Ett bevis på hur ofta våra tankar faktiskt har fel är hur ofta vi blir förvånade!
 
 

Onsdagskväll

Vet ni hur länge jag har börjat sova?! Alltså, jag gick och lade mig 20:00 igår kväll och ändå lyckades jag minsann försova mig till skolan idag. Vaknade klockan 11. Totalt 15 h sömn, och då sov jag även i bussen hem (1h) igår, så 16 h för att vara exakt... Jag som brukar säga att ''sova är överskattat'' får nog tänka igenom detta lite, har insett att jag inte riktigt lever som jag lär... Är ju världens sömntuta tydligen!
 
Förutom det har jag anmält mig till en matteprövning om några veckor + lyssnat på en underhållande föreläsning med Leo Rezzak (stavning?). En rolig och intressant filur som hip-hopade igenom hela föreläsningen, där snackar vi om en kille som kan det där med att vrida och vända, svänga & tämja på orden - i ett hejdundrande tempo!  
 
Nu ligger jag hemma i sängen och tänkte fixa lite kaffe. Håller på att få lite skolarbeten gjorda.. Med vissa pauser förstås! Jag och Filippa har planerat helgen lite, är ledig på fredag (hör inte till vanligheterna) och då är förstås varenda ynka minut fullbokad. Ser ut att bli en både ljus och kärleksfull helg, passande nog <3.
 
Hoppas ni haft en fin onsdag! Jag har sovmorgon imorgon, så för min del blir det en sen filmnatt!
En bild ifrån i somras!
 
 

Jag är kär

Jag har fastnat. Jag är kär. Jag har hittat den enda. En vacker skapelse som måste bli min balklänning. Efter att jag skådade denna otroliga dress på Kenza från Ida Sjöstedt, som hon bar på ELLE-galan, var jag fast! Jag måste säga att det är en lättnad att ha funnit vad jag vill ha, men samtidigt lite jobbigt - den finns nämligen inte i shopen och tillverkas enbart på beställning privat.

Men! Det är den värd. För hur fantastisk är den inte?! Jag vill inte ha någon klassisk balklänning i ett typiskt sidenmaterial, även om jag älskar klassiska ting i vanliga fall - jag vill och skall vara unik till 100%.
 

Den där skollunchen...

Det har gått nästan 13 år i skolan, och jag har nu som 18-år och nästan färdigstuderad lärt mig att ÄTA skollunch! Att det skulle ta så många år kunde man ju inte riktigt ana. Jag har alltid hatat skollunch (menar det verkligen) och jag vet att jag låter som en bortskämd liten skitunge. Men, jag har alltid tyckt - varför äta något jag inte tycker om, och ej kommer att äta upp? Jag ger mer än gärna min del mat till behövande.. För jag klarar mig!!
 
Ha-ha, lite annorlunda men det är så jag resonerat. Nu har jag däremot börja älska skolmat istället, jag har kommit i underfund med att vår salladsbuffé är helt amazing, och det vegetariska erbjuder en hel del gott! Ibland går jag till och med och längtar efter lunchen i skolan. Känns roligt att få vara delaktig i lunchen med väninnorna, som jag avstått sisådär 13-år! Blir dessutom billigare då jag inte åker in till stan och fikar hela tiden längre.. En förbättring!
 

En mysigare måndagskväll

 
Hej mina vänner!
Har tillbringat min kväll hos Felicia och tagit det lugnt. Ett tag var våra sleepovers en tvungen standard, men det har runnit ut lite ur sanden tyvärr.. Nåja, bättre sent än aldrig! Och när det är myskväll, ja då finns det bara ett sätt för mig att göra det på: handla utan begränsning och godis i mängder! Lider nämligen utav värsta (då menar jag värsta) beslutsångesten, så det slutar alltid med att jag köper allt, ha-ha. Borde skämmas, men näh, jag gör faktiskt inte det, det tillhör vem jag är det här! Om jag så skall shoppa kläder, godis eller prestera på jobb. Allt eller inget!
 
Just det, var på vårdcentralen förut med Felicia - då vi inte hade något att göra (som de dagdrivare vi är) kikade vi in där helt omedvetna att man var tvungen att boka en tid (tydligen viktigt enligt damerna *host* tanterna där, trots att de hade brist på besök). I alla fall fick jag en tid hos en kurator, då jag trott ett tag att jag har; ADHD utav olika anledningar. Kuratorn som jag då går in till, råkar vara 25 år, fräsch, trevlig man och med glimten i ögat. Tror ni det gick att öppna sig för denna herre?! Njaaa... Istället går jag därifrån med ett osäkert leende och nyanmäld på en stresskurs. Ja, ni hörde rätt. Jag blev lite svag där inne. Inga mer snygga kuratorer för min del (åtminstone inte för ett besök av den anledningen) he-he.
 
 
 




 

Hemmaspa innan jobb!

Det bästa jag vet är timmar som dessa. Det spelar ingen roll om jag skall jobba (som i detta fall) - eller gå ut och äta, festa och ja vad det än tycks vara. Att visa sin bästa sida vart man än befinner sig är ett måtto jag har, och alltid eftersträvar! Och för att se så bra och fräsch ut som möjligt utåt - måste man trots allt börja med ett leende på läpparna, ett riktigt sådant, som man har när man mår riktigt bra! För att känna sig bekväm inombords måste man även göra det utombords.
 
Jag är en livsnjutare och unnar mig alltid det bästa, he-he... Visserligen befinner jag mig inte på ett riktigt spa för tillfället, men man skall alltid göra det bästa av saken. Ett iskallt glas vin, musiken på högsta volym, manikyr & pedikyr, insmörjda, lena och nyrakade ben samt ansiktsmask - alltså HUR underbart är det inte?! Känslan att lämna kroppen och hämta en ny är den bästa jag vet! Och ifrån grund och botten skall det förstås vara.
 
Idag har jag förövrigt bara tagit det lugnt. Jobbade natt igår och firade farmor idag, haft och har lite egen-tid hemma och skall alldeles strax åka till stan. Tänkte åka in lite tidigare innan jobbet & catcha upp med en vän över ett glas!
Jag och min lilla kille hemma hos farmor på besök!
 
 
 
 
 

En liten återblick

Hur underhållande är det inte att kika på gamla bilder?? Jag lyckas alltid längta tillbaka som en galning. Förmodar att det är ett bevis på att man har det ganska bra här i livet. De flesta bilder jag skådat är minnen som är glada, roliga - och förstås finns det även några sämre sådana, men i största drag går allting att skratta åt. Och det är ju det livet går ut på trots allt, att skratta och att bli ännu bättre på det! Livet är för kort för att ta allting allvarligt.
 
Nu tänkte jag bege mig ut på en prommis. Jag har fortfarande lite feber och hosta sedan igår, men eftersom jag ändå måste in till stan och mattestödet - oavsett om jag är sjuk eller frisk, kan man lika gärna ta en promenad också i mitt tycke! Och kanske köra ett nattpass på det... Hoppas ni haft en fin torsdag!
En bild på mig och Felicia från i början av 2an. Vi hade en period då vi hade sleepovers typ VARJE kväll... Det var en tjejig och mycket rolig tid det! Hur många kvällar skrattade vi oss inte till söms då!?
Det var 2-3 utekvällar varje vecka. Vi gick ut så mycket som vi kunde som studerande, hehe...
 
Filippa och jag hade många äventyrliga kvällar... Ok, denna med bilden med Ebba (vovven) kanske inte ser så äventyrlig ut, men vanligtvis var de det!
Det blev många weekends i Stockholm, vilket också ledde till att huvudstaden blev min favoritstad i Sverige. Jag fick en kärleksfull känsla till det. En jättefin stad med puls, fina affärer och nära vänner. En perfekt kombo.
Just det ja, jag hade alltid uppsatt hår - notera alltid. Min mamma tyckte nämligen att jag såg ''slaffsig'' ut i nedsläppt. Lol!
Många förfester! Umgicks oftast med samma och många vänner, som än idag!
Jag och Jojo hoppade över varje lunch i skolan, vi tog alltid en fika i stan istället.
Jag hade min första stora fest som blev riktigt lyckad!
Att jag klädde mig som en rosa bakelse var en annan femma...
Vi tog dåliga bilder och hade åtminstone kul!
Mamma och jag blev under en period väldigt beroende (*host* besatta) av en viss latte med mängder av grädde på.. Så god var den.. Tyvärr, ha-ha!
 
Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. Klockan är trotsallt halv sex på morgonen (hann icke publicera inlägget förut). Mer bilder om roliga, fina flashbacks komma skall inom kort. Det här är ju bara några utav alla tusentals jag har med nära vänner som ej finns med på dessa bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shop til' you drop IT

Finns det någon materialist, klädesfreak, fyndare, mamma, pappa, barn, eller för att nämna något mer exakt; en vanlig människa - som inte fastnar för galna rea-fynd?! Jag gör i alla fall, och jag vet att jag är långt ifrån ensam... Original-priset är trots allt några tusenlappar dyrare, därför är det perfekt att fynda dyrare plagg under rean - det blir trots allt lite skillnad i pengar, tillskillnad ifrån ett billigare plagg.

Denna to-die-for klänningen kommer från Saint Laurent och jag skulle inte tacka nej till denna (snarare tacka ja ja ja) vare sig det vore en sommarnatt, vinternatt eller en middag ute. Jag skulle kunna tänka mig att bära den jämt, då den var så fin. Jag älskar öppningen mellan brösten - den behåller kvinnligheten, och lyckas se både elegant & lite sexig ut på samma gång. Precis de kategorier en klänning skall innehålla!
 

Trotsar jaget

Hejsan! Sitter i bussen påväg in till stan. Är fortfarande ruggigt sjuk, hosta och feber - så typiskt det skall komma nu. Nåja, jag skall inte klaga, det finns folk som har det värre. Sofia har kanske fått hjärnhinneinflammation igen och är på sjukhuset, och inte ens chans att hon skall få ligga där utan mig. Skall vi vara sjuka så skall vi vara det tillsammans. ❤️ 

Vad tycker ni om min "krya på dig" present Doris? 

Dag på stan!

Hej kära vänner! Idag har jag tränat, handlat lite och lunchat med Sara på stan. Jag har varit helt genomtrött idag, nu när jag kom hem känner jag mig dessutom lite krasslig. Som pricken över i:et har jag vart utelåst i denna kyla också, då min kära lillebroder inte lagt ut någon nyckel.. Skyller på det gällande min krasslighet. Nu skall familjen få skämma bort mig med varm choklad, byta tv-kanal när jag ropar på dem, handla glass och hämta tidningar - med andra ord bli mina slavar, sådana rättigheter har man som sjukling i mitt tycke!
 
Idag körde jag på en klassisk klänning från Filippa K, svarta strumpbyxor, halsband från Sand samt väska från Prada.
 
 
 

Workingmode

Halloj!
 
Först och främst måste jag säga VAD jag uppskattar våra lediga fredagar. Det är verkligen långhelg varje helg för mig numera, och det är något jag beundrar stort! Dessutom älskar jag att gå ut på torsdagar, känns som att man kan äta kakan men fortfarande behålla den, om ni förstår vad jag menar. Igår jobbade jag dubbelpass, och idag nattpass. Imorgon vankas plugg hela dagen och sedan åter till skolbänken.
 
Nu tänkte jag gå ut med mina vovvsar på en promenix, innan jag möter upp Julia i stan för lite kaffe/vinmys (återstår att se, he-he). Det gäller att ta vara på ledigheten. :-)
Mammas killar!
Hur trött såg jag inte ut igår på jobbet?! Ha-ha.
 
 
 

RSS 2.0