En mysig myskväll!

Nej nu får jag fasen skärpa mig. Skulle ha pluggat idag, gör jag det? Nej! Det skall ni veta kära vänner att Emma Torstensson gör på heltid och enbart vad hon tycker och känner för. Med andra ord, det sker allt för sällan något tråkigt i mitt lilla liv.. Vilket också kanske bidrar till att jag blir en lyckligare människa! Men, på sikt behöver jag förbättra min ansvarstagande sida, om jag nu tycks ha en sådan. Inte alltid göra vad som är roligast utan vad som faktiskt behövs. När jag har uppnått det någon dag framöver, skall jag såklart berätta det för er, och även fira!
 
Nu till det viktiga. Idag har jag faktiskt haft en riktig ultimat dag a la mig själv. Vart lite här och var och gjort lite allt möjligt, planer blandat med spontanitet! Det är sånt som uppskattas! Hängt på stan med Johanna, Fia och Ida till en början. Åkt massa buss. Njutit av solen. Ätit mellanmål - som bestod av allt! Jag kunde inte bestämma mig för vad som skulle tillagas? Himla jobbigt dilemma, och för att göra det enkelt blev det; musli och yoghurt, rostbiff och potatissallad, smoothie och ostbaguette. Med andra ord, jag lensade kylen som i vanlig ordning (hehe).
 
Kvällen till ära har spenderats på LLA, länge sedan jag jobbade där - så det var faktiskt riktigt roligt! Jobbade även med en ny tjej, Josefin, trevligt. Som avslut på denna kväll unnade jag och min saknade Jennifer oss en riktigt myskväll, som återigen - bestod av allt! Hälsade även på hennes nya familjemedlem, Totte! Hur söt som helst (jag menar det), men kan inte undgå att tycka att det ser ut som att det lilla livet sprungit in i en vägg.. Lol.
 
Här är dem, gosisarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0