Firar in helgen!

ÄNTLIGEN är en tuff skolvecka slut! Tog minstsagt helg med glädje. Nu har jag gjort mig iording inför kvällen och skall alldeles strax ta bussen til stan. Ikväll blir det middag hos Ida med ett härligt gäng och sedan återstår helt enkelt att se vad som händer! Ha en toppenfredag alla fina!
 
Solen kom fram så jag passar på att visa benen! Idag inviger jag även ett par mördarklackar... Ucsh & fy! Men vad gör man inte för lite längd!!?

Mmmmmmmm


Såhär blev resultat! Smaskiga och godkända hälsar Herman;) Jag har precis lekt lite mannikäng för mig själv, (ja det är ok) trots att man inte ser ut som en lovande sådan! Haha. Skall göra manikyr nu och sedan sätta på en film att somna till. En kort skoldag imorgon också, sååå skönt!

BAKE A CAKE!

Hello everybody! Slutade inte förrän halv 5 idag och direkt efter åkte jag till sats för ett pass. Mycket nytta idag! Och jag överlevde helvetestorsdagen och nu saknas endast helg;) wiho! Vi hade första lektionen i media och journalistik idag också & jag säger bara; gud vad kul det skall bli! Är så taggad till att börja med allt. Jag och några nya vänner har kommit på en toppenidee till ett reportage också! Fast det skall vi hålla hemligt ett tag, haha. Vet ju aldrig om någon snor vår briljanta plan liksom! Förövrigt kom jag precis hem och nu vankas det bullbak med mammsen! För er som inte vet är jag proffs på det här utan överdrivt. Gör dem godaste bullarna i stan. Tyvärr får jag vänta att äta dem tills imorgon (trots allt inte helg ännu) Imorgon blir det middag och lite mys hos Ida, kul!

Bullbak avrundas förstås med massa pussar på mina prinsar. ♥ Älskar er mest i världen!!!

SLUTKÖRD

Åh herregud vad jag är slut, efter inte ens en vecka i skolan....Jag som ''längtade'' tillbaka till rutinerna tar nog tillbaka det ändå. Skola till halv fem flera dagar i veckan är verkligen inte kul! Nåja, hade en vilodag från träningen idag (behövdes) men imorgon kör vi hårt igen! Tänkte gå på stan med vännerna efter skolan och ha en myskväll med lite gott ikväll men jag orkar fan ingenting. Istället blev det raka vägen hem och likaså pladask i sängen. En tidig kväll väntas och laddar krafterna tills imorgon! Life sucks... Men bara ibland;)
 
Några bilder från Peace får lätta upp humöret!

 


Taggad inför första dagen i regn & rusk!
Laddade inför fiesta och artister all night long! Fulla & gla'a!!
Förfest med underbara vänner
Hmmm. Vilka är detta? Är nog den vanligaste funderingen på bilderna haha!
 

Mystime efter träning!

Kom preciss hem från ett pass på sats med Isabelle! Gick toppen förövrigt, är riktigt slut nu som man skall vara! ;) Om träning inte känns efteråt har man ju inte kört tillräckligt hårt enligt mig. Nu har jag passat på att bädda ner mig i sängen med en kopp varm sugarfree oboy (toppen va?) så gott & så mysigt! Behövdes efter en lång dag i skolan och ja överhuvudtaget. Näh, nu skall jag mysa vidare, hehe. Vi hörs mer imorgon, puss på er alla ♥

TISDAG

Hola amigos! Skall strax ta bussen till stan, vi hade sovmorgon idag så jag åker till Felicia på en fika & lite tjejsnack innan! Trevligt! Idag skall jag träna & köra ännu hårdare än igår;) Sola måste jag också göra... Och det dagliga tittandet i butiker förstås! (Hör ju till när man går i stan hehe)
Idag ser jag lite bondig ut med en skjorta på bikbok (passar väll??) Och converse, känner mig annorlunda idag faktiskt, haha. Förresten, tror det är dax att färga min utväxt snart, eller ja snarast! Någon idiot frågade mig om jag hade gjort OMBRE igår....

Nagelförlängning hemma!

Efter att jag gjorde gelelack på mina egna långa naglar, blev dem svaga som attan. Så jag beslutade mig för att klippa av hela skiten tillslut, dock så hatar jag att ha korta naglar. Obekvämt och dessutom är ju långa fräscha mycket kvinnligare! Jag har alltid velat testa på ''lösnaglar'' men aldrig gjort då jag tyckt det vart lite onödigt när mina alltid är långa. Men nu passar jag på! Kan säga att det är ett helvete att sitta med detta efter nästan 3 timmar... Föredrar nog en manikyrist trotsallt. Och jag skulle inte råda någon annan att göra det hemma heller såvida ni inte har jäkligt bra tålamod;) haha!
Men fint blir det ju iallafall! Om jag skall vara ärlig ser jag inte så stor skillnad från salong.

SUNDAY 26/8

Igår firade vi Sofia som fyllde 17 år! Var jättetrevligt med mycket dans, musik, drinkar och goda tillbehör & självklart ett toppenumgänge att hänga med under kvällen! Idag har jag bara slappat och hängt med bästis, vart ute på en pw med henne och lufsarna. Nu på kvällen var pappa så snäll och åkte och köpte pizza åt mig. Väldigt sällan jag äter det trots att det är så gott. Nåja, efter en onyttig helg vankas en nyttig vecka. Taggad!!
 

Lördag och en födelsedag!

Fasen vad skönt med lördag! Har en fullspäckad men riktigt rolig dag att gå igenom. Först och främst: SOFIAS FÖDELSEDAG! Grattis mitt lilla hjärta. Önskar dig den bästa kvällen (som du också skall få). Jag har precis mellanlandat hos farmor efter en blöt pw med vovvarna. Irriterande att det alltid skall vara fult väder i Sverige och att vi aldrig inser att vi aldrig kommer få en toppensommar? Kanske dags att sluta vara så beroende av vädret när man bor här, men det är ju omöjligt skulle jag vilja påstå. Längtar tills jag tar studenten och kan flytta till något varmt ställe och slippa det här eländet! Nåja, nog med klagmomål från min sida. Nu skall jag traska hemåt och börja göra mig iordning för kvällen. Självklart blir det fiesta all night long. Yey!

Fridaymornin'

God morgon på er alla! Redan fredag! Så härligt, vad veckan går fort. Jag har precis fixat mig färdig och skall nu göra iordning lite soppa har jag tänkt. Mums! Idag står träning med Isabelle på schemat, träffa Olivia och träffa Filippa. En bra fredag

Mystaaajm

Åh vad länge sedan det var jag tog ett långt, varmt bubbelbad. Gjorde det nyss och det är nog det härligaste på hela veckan, haha. Musik, levande ljus, värme och en tidning på det. Perfektion utan tvekan! Gjorde även hårinpackning, ångbad (för ansiktet), ansiktsmask osv. Så nu känner jag mig riktigt fräsch! Tänkte kolla på en film att somna till nu. Alltså ni kan inte förstå hur mesig jag har blivit på tiden, blir räddare och räddare.. Sjukt! Kan skvätta av bara katten för att någon säger mitt namn, för att inte tala om bilar (dem skrämmer mig alltid tills döds med tutan haha) men värst av allt är allt övernaturligt som jag inte kan sluta tänka på. Klarar inte ens ha släckt utan en tanke på det.. Fy så vidrigt! Intressant men fan inte värt bödan jag går med. Usch usch. Tur att en film får rädda mig ikväll!
 
Just det! Hade fått en fråga angående Honky dory toppen (?) Jag är inte helt säker på vad den kostade (då det inte var jag som betalade) men har för mig att den låg lite över tusenlappen. Otur som jag har, hittade jag den på andra ställen med en betydligt stor rea lapp! Så har du tur kan du få den till en väldigt liten peng. Good luck! ;)

First day at schoool!!

Då var första dagen i skolan avklarad och på den nya inriktningen! (Media såklart). Och jag måste säga att det gick suveränt! Min klass är ju inte alls lika bra som den förra (om man får säga så?) men min förra var ju trotsallt oslagbar, typ. Men det flöt på rätt så bra ändå, linjen verkar så jäkla intressant! Jag känner verkligen att det här är rätt och att jag kommer lära mig mycket, man bestämmer ju vilken nivå man vill vara på liksom. Brinner jag för något, satsar jag högt. Efter skolan blev det en fika med mina godingar till vänner, lite span i Fillans lägenhet (sååå fin) och ett pass på sats med Isabelle! Intensivt men effektivt. Har hunnit med mycket idag med andra ord (som ni nog märker hehe) Och jag har verkligen insett vilka toppenvänner jag har. Alla dessa underbaringar har jag dessutom lärt känna på ett ynka år.♥ Otroligt!!

Nu blir det en promenix med tre favvosar, en mänsklig sådan (Olivia förstås) samt två lurvar till vovvsar. Hoppas ni haft en underbar torsdag!
Dagens look för er som undrar! Gillar att den är lite ''småtöntig'' mitt upp i allt, stövlarna bryter av det perfekt enligt mig. Omatchande men ändå matchande! Väst/Henri Loyd, Blus/Dagmar, Stövlar/Burberry
Min frukost! Haha lite opassande tid att lägga upp den på men skitsamma! Knäckebröd är verkligen underskattat. Såååå gott och så kalorisnålt;) perfa!

Nattpromenix!

Blev en hurtig kväll sommarkväll idag! En powerwalk på ca 1 mil med Felicia avklarat. En hel del snack och planer ingick som vanligt;) Galet taggad inför Stockholm nästa helg! Kommer bli riktigt underbart med (ännu) en ego-helg haha. Nathalie Schuterman har deras kända ''70 på sjuttis'' rea och Blondinbella skall även ha en bloppis som vi måste spana in. Sedan står förstås fest och lite galenheter på schemat. Nu skall jag sussa sött och tagga upp inför skolstarten imorgon. Skall bli kul faktiskt;) riktigt intressant med journalistik! Är så excited. :D

Dinner

Har tjuvstartat lite på nyttighetsfronten.. Konstigt nog kan jag inte låta bli, haha. Gör man något vill man ju göra det till 100 liksom. Körde 2 timmarspass på gymmet förut med både styrka och förbränning. Det här är min middag förresten! Väldigt kalorisnål, så som jag vill ha det;) 1 portion fransklöksoppa = 70 kalorier, knäckebröd + pålägg = ca 60 kalorier, alltså totalt en middag på ynka 130 kcal! Är det inte perfekt? ;) Jag äter ungefär 500-800 kalorier per dag.

Sista sovmorgonen

Jahapp, då har jag tagit sista sovmorgonen, imorgon börjar skolan igen! Som tur är skall jag ta vara på min kära sovmorgon och ligga & dra mig ett bra tag. Skall ut på en morgonpw med Felicia, sola och träna är dagens planer. Ganska soft! ;)
Frukost! 1 dl havregrynsgröt, 1 msk hallonsylt och toppat med lite rivet äpple. Mums;)

Svar på frågor!!

Postat av: Lovisa

Har du något tips till att hålla sig motiverad i skolan? :) Du verkar vara så viljestark som person! SLUTA aldrig blogga, din blogg ger mig alltid motivation!!
Svar: Nämen gud vad snälla ord! Tackar och bockar;) Att bli motiverad kan vara väldigt svårt, när man väl är det är det inte så svårt att fortsätta vara det! Först och främst skall man se allvaret i det hela. Klarar du inte skolan - kommer du rent ut sagt ingenstans. Sätt upp mål för vad du vill! Men ha inte för höga krav, man behöver inte ha mvg i alla ämnen för att lyckas. Satsa på godkänt för att sedan sträva uppåt. Bestäm dig för vissa ''pluggdagar'' då allt går åt skolan. Eller se till att hålla koncentrationen uppe på lektionerna och slippa plugget hemma? Belöna dig när du lyckas och se inte allt svar, skolan kan faktiskt vara rolig! Om du gör den rolig förstås.

Postat av: Sara

Hej, jag skall börja sam på sundsta nu till hösten och läser din blogg! Tycker att den är väldigt intressant och en utav dom få jag fastnat för. är ar jag några frågor till dig: Föredrar du pojkvän eller att vara singel? Myskväll/festkväll Pizza/Kebab Sommar/vinter jeans/klänning katt/hund Tack för en bra blogg och inspiration!

 Svar: Om jag hade varit kär hade jag såklart föredragit pojkvän, men såvida jag inte är det har jag inte tid haha! Myskväll och festkväll varierar förstås, men jag föredrar att mysa oftare än festa. PIZZA utan tvekan! Kebab är vidrigt. Sommar/Vinter. Jeans/klänning. Katt/hund

Postat av: Emma

Älskar din stil! Du ser alltid så elegant och enkel ut:) vad är dina favoritbutiker? Kan du ge tips på hur du brukar sminka dig?
Svar: Åh tack så mycket! Gullig du är. Mina favoritbutiker är nog allt som har med dyra priser att göra, är ett riktigt märkesfreak haha. Tyvärr så räcker ju inte min lilla ekonomi till att handla sånt jämt. Därför föredrar jag hellre att handla mindre men dyrare och bättre. Är galen i designers!

Postat av: Josefine

haha du verkar gilla göteborg Emma ;) men vad gör du när du är där egentligen? Och en till sak! Du brukar ofta gå i klackskor va? Är lång men jag brukar typ alltid ''dölja'' min längd

 Svar: Haha du verkar ha fattat grejen ;) I adore it!! Självklart blir det en hel del shopping men även bara strosa runt på stan, äta gott och ja bara njuta helt enkelt. Jag brukar kunna fördriva tiden rätt bra, trots att jag inte gör så mycket! Det tycker jag att du skall sluta med på direkten! Det är läckert att vara lång, sålänge man inte trycker ihop sig (det syns när du ogillar din längd) gillar inte du den kommer inte andra heller att göra det. Gå med stolthet kvinna! Sedan behöver man ju inte överdriva med 10 cm klackar som 1,80 heller.

Postat av: Elin

Vad faller du för för killar? brukar du flirta på fester? när träffade du någon senast?

Svar: Utseendemässigt är dem långa, mörka, tränade, bredaxlade, stiliga gentlemän. Personligheten skall vara charmig, snäll men ändå tuff, säker och inte mild! Hatar folk som inte kan säga eller stå för vad dem tycker.

Postat av: Elin

åh jag tycker du är så fin! älskar din stil! vart hittar du alla dina kläder? vill ta efter hehe! och vilken är din favoritbutik? :) kram

 Svar: Vad gullig du är sötnos! Tack så mycket. Jag svarade på liknande fråga här upptill som du kan läsa. Min absoluta favvobutik måste vara Sand eller paviljongen. Dem har finast kläder i karlstad tycker jag

Postat av: Isabell

du verkar inte umgås med så många i grums? varför? och hur har du fått så många vänner i karlstad? du går bara i 1an ändå! :) är du blyg eller oblyg som person och vilka är dina bästavänner?

Svar: Nej det gör jag inte, lite synd kanske. Men det är inget jag hänger läpp över då jag har underbara vänner i stan och en underbaring här hemma (olivia)! Hur? Jag kom ensam till skolan utan någon jag kände, då är det klart att jag tar kontakt med människor. Jag är väldigt social som person men kan vara lite blyg för killar ibland haha

Kvällsmat!

Träningen gick super med Isabelle och nu sitter jag här slut och förjävlig. Precis som man skall känna sig efter ett hårt pass! ;) Jag och Issa skall ju börja vårt ''hälsosamma liv'' igen till hösten med en början på Torsdag & jag kan säga att det var länge sedan jag var såhär taggad på någonting! Egentligen är det ju bara egoistiskt mot sig själv att inte ta vara på hälsan, med åtminstone lite motion & träning. Hur som helst, så har vi bokat in en riktig mys-hurtig-hälsodag för oss! Göra hemmagjord sushi, kesellaglass och lite träning på det förstås! Som avrundas med jäkligt mycket tjejsnack (förstås hehe) och en mysig sleepover!
Min kvällsmat, en avokado! Har verkligen fått en thing för det, det är ju så himla gott!

Lunch och träning!

Hallå där! Nyss kommit in från en powerwalk med Olivia och våra vovvar. Fy så svettig jag är nu.. Haha. Stämde av lite tjejsnack som vanligt, med andra ord förenade nytta med nöje;) Nu skall jag fräscha upp mig lite och ta bussen till stan. Blir lite fönstershopping och sushilunch (notera att jag är för pank för att köpa något haha) med Issa innan vi kör ett hårt pass på sats! Mmm.. Skall bli så gott med sushi och för att inte nämna hur taggad jag är på att förbränna lite kalorier, behövs från helgen! Vi hörs sen. Ha en fin dag & ta vara på det sista av sommarlovet för guds skull!!
Är för lat för att gå med vanliga kläder, skall ju ändå träna liksom hehe. Nåja, ser ni en dåre på stan med träningskläder & gummistövlar är det förmodligen jag;) Älskar förövrigt mina burberry! Så sköna!

Minns det som igår

Sommarloven är alltid lika härliga och rullar alltid förbi lika snabbt. 10 veckors ledighet är snart över och trots det känns det som att jag vandrade i korridoren, hade standard-ångesten över allt plugg igår? Men såvida jag inte tagit småweekendresor, festat och shoppat har jag ändå bara dagdrivit hela dagarna i ända. Skönt att få ett stopp på det åtminstone & göra lite nytta i livet! Skall snart göra mig iordning lite (jag har vart ute med hundarna men förutom det legat i sängen HELA dagen) det händer allt för ofta för min del! Nåja, skall ut på en powewalk med Olivia om en stund, skönt att röra på sig lite.

Syskonmys!

Jag och mina bröder har våra natttraditioner! När alla andra sover har vi våran egna lilla egentid tillsammans. Haha jag springer fort som katten till kylen, hämtar matrester och lockar upp älsklingarna i sängen. Brukar ta med mig extramycket så dem stannar ett tag, ju längre desto bättre;) Lite mysande med dessa kan verkligen göra hela min dag. Mina största ljus i livet utan överdrift. Puss på er mammas bebbäboosisar naaa<3
Underbart, bedårande, vackra, fina, gulliga, söta varelser. Gud jag blir förälskad varje gång jag ser dem! Finast och bäst i hela vovvevärlden är vad ni är!

Svar angående klass!

Olivia

vilken klass hamnade du i? svara i inlägg tack!

Jag hamnade i Sam media klass G! Men med tanke på att jag känner väldigt få i den klassen har jag faktiskt tänkt att byta. Ioförsig älskar jag att träffa nya människor & få nya vänner, men hela mitt år har bestått utav att lära känna personer så det skulle vara kul att gå med dem jag lärt känna ett tag till, och inte börja om på nytt hela tiden. Det finns för & nackdelar med båda förstås! :)

På tal om den här frågan, länge sedan jag hade en frågestund nu! Och det är ju inte alltför ofta jag svarar på frågor (lyckas alltid glömma bort haha) Så vad sägs om att köra på en, en gång för alla? Svarar på Tisdag!

Nya favvosar!

På den här lilla shoppingturen gjorde jag mycket bättre köp! Mindre fast lite ''bättre'' oc dyrare saker, istället för massa småskit som det är så lätt att slänga iväg massa pengar på haha. Av någon anledning blir det alltid massa småskit med mina vänner och när det gäller shopping med mamma lyckas det alltid bli bättre. Inte så konstigt kanske, man är ju aldrig snål när någon annan betalar. På tal om shopping får det vara nog för ett tag, får inte ens plats med kläderna längre. Nu skall jag spara till min nästa kärlek a la burberry väskan som jag visade. Så otroligt otroligt läcker!!
En grön topp med bar rygg, tycker att det är mycket finare med urringning bak än fram, det ser så lätt utmanande ut annars! Från Hunky dory, för en gångs skull inte vit;)
Och tillsist ett par efterlängtade Burberry stövlar! Jag tycker att hunterstövlar är jättefina, men dem har blivit lite uttjatade när så många har dem enligt mig. Då är det roligare att köpa något som inte så många har!
Dem här småprodukterna köpte jag faktiskt inte, utan fick dem! Haha jag får alltid små gåvor när jag är inne i den spabutiken, pratar och diskuterar lite saker (jag är förstås den okunniga i diskussionen) Denna gången fick jag med mig två tester på shampoo occh balsam. Jag rekomenderar verkligen alla att gå dit, finns så fräna saker såsom bodylotion, shampoo i tvålform och handgjorda ansiktsmaskar. Mmmm

Min helg!

Halloj alla goa' & glada där ute! Kom hem från stan för ett tag sedan och nu har jag äntligen landat i mitt älskade hem, med mitt älskade badkar & framförallt mina otroligt älskade vovvsar, gud vad jag saknat mina bröder. Måste vara hemma mer, börjar bli rädd att dem glömmer bort mig, haha. Nåja, tog tåget från Göteborg igår efter en hel shoppingdag där återigen, på kvällen stack vi ut (trots att jag var lite mer sugen på en myskväll) jag valde iallafall att strunta i alkoholen och tycker att jag gjorde ett bra val nu i efterhand;) Trist nog var det lite mycket drama för att kvällen skulle blivit riktigt lyckad enligt mig, men jag hade trevligt ändå & förmodligen dem flesta andra också! Skall ta en pw med Olivia snart och ikväll skall jag träffa Felicia. Just det, jag tänkte lägga upp ett inlägg om min shopping dem senaste veckorna (har trots allt vart på shoppingrundor i götet några gånger nu hehe) så det är på tiden! Hoppas ni haft en bra helg? Jag måste säga att jag behövde verkligen en lugn göteborgstur, bara strosa, äta och njuta (såklart handla lite) med mamma och slippa anpassa mig efter någon annan som man alltid annars måste göra. Rent ut sagt vara ett riktigt ego. Det behövs ibland♥
 
Avslutar med en bild från gårkvällen också!

I DON'T CARE, I LOVE IT!

Anlänt till Filippas crib efter en blöt utekväll på hammarö.. Men det är väl sånt man får tåla som student;) Jag och emmsan har precis fyllekäkat supergoda pommes och bea nyktra. Underskattat! Nu skall gamlingarna (a.k.a jag och min kära favvoemmis) slå på en film, mysa och snacka lite medan dem andra fortsätter att festa där nere!

Hotelbreakfast

Godmorgon fina ni! Har precis varit nere och ätit frukost. Nu skall vi strax ner på stan en sväng, jag skall försöka fixa en tid till naglarna. Om inte är det njuta all day long som gäller! Ikväll åker jag till Karlstad igen, är så sugen på att se snabbacash 2.. Anar dock att mina vänner är mer taggade på en utgång, haha. Nåja, ha en fin dag på er♥

Utkast: Aug. 18, 2012


Älska älska Göteborg

Åh gud vad jag tycker om Göteborg, trivs så bra i den här fina staden och åker hit så ofta jag bara kan. Om jag skall bo i Sverige någon gång i framtiden är det utan tvekan den här staden jag skall bosätta mig i. Nåja, haft en mysig dag på stan med mamma medan grabbarna roade sig på liseberg. Blev faktiskt inte så mycket shopping alls för min del, enda och absolut bästa köpet gjorde jag inte förrän stängning: ett par urläckra burberrystövlar! Och det var faktiskt inget spontanköp heller, tittat på dem på internetsidan flera gånger, och nu äntligen var det dags för dem att följa med mig hem. Dem är så fina! Skall visa er imorgon. Efteråt avslutade vi kvällen med lite lotter på liseberg (Vafan det är ju ett måste!!) åtminstone 1 gång per år haha. Och visst blev det vinst;) om vi gick plus på det är ju dock en annan femma. Förövrigt är det hur mycket håll i gång här som helst! Kulturveckan är här och massvis med kändaartister uppträder samt att det är Em för en lättare version av amerikans fotboll. Lite mysigt faktiskt & perfekt stämning för en utgång! Men ikväll är det endast mysande som gäller:) Puss på er!
Em i amerikansk fotboll (lättare version) haha jag själv kallar det svanssport;) inte så uppskattat dock hehe! Kulturvecka här och massvis med uppträdanden bla.
Blev självklart en standard-lunch sushi a la slimfood
Foto: bror med tur!
På kvällen mötte jag och mamma upp killarna på Liseberg. Mamma och jag spelade lotter medan dem andra åkte karuseller. Om jag skall vara ärlig är jag så trött på dessa karuseller.. Seriöst finns ingen som är läskig, och det är ju precis det man är ute efter! Adrenalinakicken man får utav rädslan, inte sant? ;)

Back in gothenburg!

Är uppe med tuppen & har varit det ett bra tag! Tog en espressoshot och stack ut på 1h pw och därefter lite enkla hemmaövningar. Enkla men ack så avgörande;) Nu är jag färdig och vi skall strax hoppa på tåget. Skall bli mysigt med en liten shoppingrunda med mamsen och småkillarna som sällskap (fast dem går mig på nerverna som fasen) Nåja, nu måste jag sticka. Hörs sen & ha en toppenfredag så länge!
Klänning från joy, armband från vero moda och skärp från shelsea! Och min frukost!

En bra kväll!

Haft en bra kväll med Issa! En hurtig sådan dessutom;) Det blev militärträníng för oss istället och fyfasen vad jobbigt det var (helt rätt!!) och för att inte tala om hur jobbigt det var efter en lat sommar. Men nu är det ändring som gäller! Vi har skrivit ut ett träningschema på vardagarna som vi skall köra stenhårt på hädanefter samt ''diet'' vi skall följa. Är så himla taggad! Speciellt när jag har en toppenkompanjon som är minst lika taggad själv. Som ni nog kan ana blir det varken fest (alkohol) eller onyttiga myskvällar hädanefter. Kör man på något skall man enligt mig: ge allt eller inget! Inget daltande hit och dit. Åhhh!! Haha nej gud vad taggad jag är, skall komma i precis lika bra form som jag var i 8-9an, om inte bättre! Smal kropp med fasta och fina muskler är vad jag strävar efter. Tusen tack för kvällen och underbara pratstunden som vanligt gummelumman♥ Nu blir det en springtur, situps och armhävningar som avslut på kvällen (Som sagt, allt eller inget!) Sedan en tidig kväll då tåget går 09 imorgon! Godnatt på er fina!
Här ser ni vårt träningsschema! Måndag, tisdag, torsdag samt fredag. Onsdag är vilodag! På helgen är det hemmaträning med 30 min löp samt armhävningar & situps, enkla övningar.

Träning!

Nu blir det ett dubbelpass på sats med Isabelle! 75 min cykelpuls + 1h styrka. Taggad!!

Writing down some words

Hallå alla godingar där ute! Nu blir det ett inlägg som endast handlar om att skriva av mig. Om ni ogillar sådana inlägg kan ni lika gärna sluta läsa, kan bli lite svårfattat. Idag fick jag avboka Sandras födesedagskalas, då jag är i Göteborg på Fredag (man kan ju inte dela på sig liksom). Det är verkligen en utav mina svagheter, tackar ja till precis allting. Ja, ja ja, såklart jag följer med, räkna med mig, ja men det löser sig.. bla bla och låter tiden avgöra det hela. Man brukar ju lära ''nej- människor'' (som avböjer allt livet ger typ) att dem skall träna på att säga ja, men att kunna säga nej är också viktigt. Svårare än många tror, enligt mig. Särskilt när man vill göra alla till lax och vara poppis bland alla, ja då är det inte lätt. Det finns många gånger jag nästan bryter ihop utav alla planer då jag inte kan närvara på alla platser samtidigt, men ändå har jag tackat ja till allting. Oftast brukar det sluta med ''jag har blivit sjuk'' för att inte svika någon. Inte kul! Jag måste träna på det här mer, varken jag eller andra i min omgivning uppskattar det. Hur som helst, det blir en liten weekend i Götet och denna gången har jag bokat in hårförlängning (spännande!) samt mankiyr (behöver verkligen bättras på..) annars skall jag bara ägna mig åt att mysa och relaxa riktigt ordentligt. Sällan jag har myskvällar på helger längre så det skulle inte kunna sitta bättre med en sådan helg i Göteborg. Eller ja, åtminstone Fredagen.. På lördagen tar jag tåget hem igen och då vankas utgång med mina vänner! Många som jag saknar nu så jag hoppas att jag träffar på så många som möjligt :*. Söndag blir det förstås en rejäl myskväll med ett underbart sällskap och likaså tilltugg;) Just det! Om två veckor vankas shopping samt fest weekend i vår lilla huvudstad med Felicia också. Kommer bli en perfekt paus i skolstarten! Trots att jag har så fullt upp kan jag ju inte göra annat än att njuta. Vardagen kryllar ju spännande,påhittiga, roliga saker! Weho

Inte en enda dag till spillo

Jag passar på att utnyttja de sista sommarlovsdagarna till max! Det är trots allt bara lite mer än en vecka kvar tills de vardagliga rutinerna tar sin början återigen.. Och faktum är: måste bara säga det här också, haha, att jag ser fram emot det! För några dagar sedan var jag otroligt otaggad och kände mig lite o'redo för att vara ärlig. Men nu har jag ändrat mig totalt: det skall bli så kul att träffa alla vänner dagligen igen! Och alla människor som jag vanligtvis bara träffar ute. Slippa känna mig tvungen till att kontakta människor för att inte glida ifrån dem, få tillbaka rutinerna och bara sluta vara så jäkla lat. Trots att det har varit riktigt skönt och att jag har haft ett helt underbart sommarlov med fantastiska människor!
 
Men nu åter till det viktiga, eller ja viktigt & viktigt: veckans planer åtminstone! Återigen vankas en liten tripp till Göteborg a la favvostad (vet inte hur många gånger jag besökt götet iår haha) denna gången är det brorsan som vill dit med sina vänner så det är lika bra att haka på lite shopping! Förutom det väntas födelsedagsmiddag för kära Sandra, utgångx2 & såklart myskväll får vi inte glömma. Mycket roliga saker som skall hinnas med! Sedan får det fasen vara nog med shopping och ja alla utflykter som kan tänkas göra plånboken tunnare, blir snart bankrutt om inte annat. Åtminstone tills nästa lön kommer;) haha! Hoppas ni haft en toppenhelg och en sådan pågående vecka alla sötisar där ute!
Älskar den här bilden på isabelle förövrigt! (bortsett från stirrblicken som är lite lustig) Är hon inte ängeln själv? Eller en bedårande hemmafru på La:s lyxkvarter? Okej jag tar tillbaka det med hemmafru, kommer snarare vara mannen som blir hemmad i din framtid min vän. ha-ha.

Fight for fit

Måndag igen! Och en ny nyttig vecka har börjat. Idag har jag ätit 2 ägg och en halv grapefruit till frukost och till middag omelett. Yummie! Annars har jag inte gjort så mycket, förälskat mig i designerväskor och skor (då jag inte kan hålla mig borta från sidorna när jag har fritid) men alla har sina svagheter somsagt, hehe. Skall alldeles strax åka till gymmet och träna. Idag skall jag köra 30 min spinning och 1 timmes styrka! Förövrigt är jag supertaggad inför hösten då jag skall börja träna boxning igen! Denna gången blir det med Filippa. Go hard or go home!! Bäst jag festar på nu under sommaren för till hösten lär det inte finnas tid för onyttig alkohol, endast myskvällar;)
Tre woooonderbara (hur det nu stavas) vänner från helgen♥

CRAVINGS

Jag totalt DÖR på den här väskan! Hur snygg är den inte? Älskar att den är så stor och enkel! Stilren it is. En sådan här vill jag ha i julklapp mamma, pappa.. Hehe & gärna innan det också förstås. Mmmm

Delikatess a la Emma!

Idag har jag bara chillat järnet. Så fruktansvärt skönt! Gick och handlade lite gott med Olivia, åkte hem till mig och pratade om allt vi missat (too much!!) mycket skvaller som behövdes stämmas av med min favorit väninna;) Nu sitter jag här ensam återigen, lol haha. Har precis gjort iordning en liten kvällsdelikatess! Näst intill rå Entricote med friterade pommesfrites och bearnessås. Mums vad gott! Allt för länge sedan jag åt kött. Tänkte sätta på en film och chilla vidare nu med mina älskade vovvsar!
Dagens outfit för er som undrar ;) Blus/Dagmar, Sjal/Nk, Ballerinaskor/Bikbok
Tillsist älskade mat!!! Mmmm! Kött är fasen det bästa som finns. Tur att det är helg, har vart alltför onyttig idag haha

Happy birthday dinner

Igårkväll spenderades ännu en kväll till att fira Filippa! Blev trerätters och ett härligt gäng att inleda kvällen med (perfekt start med andra ord) Vad skall jag säga mer? Sen fortsatte vi ut i dimman med dans och drinkar förstås;).
 
.......Dagen efter vill jag inte ens prata om. Mår jäkligt illa!! Och håller ni inte med mig att det värsta som finns är strålande sol och värme en dag som denna? (alltså som bakis) Är jättesugen på mat men så fort jag tar fram något får jag kväljningar... Haha antar att det är sånt här man får stå ut med efter en utekväll!!

FILIPPAS SWEET SEVENTEEN!

Igår överasskade vi älskade Filippa med en födelsedagsfest! Emma, Amie & Ida kidnappade henne till festen (tyvärr så missade jag den storslagna kidnappningen) haha Filippa trodde tydligen att hon stod på en trampolin på Selma spa. Så dåliga förväntningar hade hon trotsallt inte;). Det blev fest, god mat & tårta och förstås en hel del drinkar och dans natten till ära! En helt perfekt kväll utan överdrift. ♥
Klantarslen som vi är missade jag & Kristin bussen och fick göra det bästa av möjliga! Förfesta vid pråmen, sååå mysigt
 
Näh, nu skall jag hjälpa Filippa och förbereda inför kvällen. Idag är det födelsedagsmiddag för kära födesedagsbarnet som gäller ;). Kiss & hugs!
 

Great yesterday

Hade en jättemysig gårkväll med mina fina vänninnor! Tack för den :*. Imorse vaknade jag upp hos Filippa och stack sedan till sats för ett svettigt pass & så blev det! Så jäkla skönt att köra slut på sig. Nu laddar jag upp inför Göteborg och poolparty imorgon och på Lördag skall vi fira vår älskade Filippa. Kommer bli en bra helg!

Mot stan

Åker till Filippa nu och spenderar natten där! Skall nog ha lite myskväll och baka macarones med henne och Emma, mina små favvochicas det! På fredag blir det en snabb-visit till Götet igen!
Dagens outfit; klänning/Mq, Väst/Henri Loyd (Ny från NK), Skor/stadium, klocka/brorsans & väska/Sjöhästen!

Bagare tonight!!!

Jag skulle egentligen sovit hos Filippa från Söndag till Lördag men efter Göteborgshelgen har jag varit lite småsjuk och idag fick jag möjligheten till att jobba lite mer. Jobb och pengar tackar man ju aldrig nej till! Tyvärr så har damen Filippa ställt till med grillfest hos sig, så det var ju lite trist att jag missade det. Menmen! Gör det bästa av möjliga och kör på en bakkväll med mamma, bullar står på schemat. Vädret är ju inte det bästa heller, så det är ganska mysigt tycker jag. Ibland kan jag vara lite hemmad utav mig haha. Nåja, imorgon är det nog med Grums för ett tag och jag sticker upp till stan igen. Då blir det några natter hos kära Filippa och vi inviger det med att baka macarones! Skall bli sååå smarrigt. Ser fram emot morgondagen och överhuvudtaget veckan jag har framför mig. Många roliga planer!! Än en gång, puss på livet & mina underbara vänner som står ut med mig.. Trots att jag kan vara lite skiftande när det gäller tider och dyka upp ibland, skyller på att det är en sjukdom (skulle ju faktiskt kunna vara någon sådan blandning, typ tidsoptimist-blandoptimist, schisofreni och hemmasjuka) Låter inte det som en trolig blandning?
Här får ni en bild på mig och filippa från hard rock cafe i gbg. Var ju tvungen att testa deras kända hamburgare! Testade som ni ser lite mer.. Massa goda drinkar! Blev en riktigt trevlig start på Lördagen. Förresten synd att inte snyggemma är med på bilden också, hon är tyvärr fotografen (men ni vet ju hur hon ser ut ändå!) Awesome!!

Weekend @ Göteborg

Back on track som vanligt igen! Haft en superbra helg i Lilla London. Njutit, shoppat, festat, ja bara mått gott helt enkelt. Finns det någon ljuvligare stad än vårat Götelaborg egentligen? Delat många skrattiga och lustiga stunder med mina vänninor! Druckit flera goda drinkar och ätit underbar mat. Gjort plånboken lite tunnare än en gång & än en gång brytt oss lika lite. Vi har haft såååå kul!
 

Gothenburg

Godmorgon sömntutor! Jag är uppe med tuppen som vanligt och redo för en weekend i Göteborg. Skall bli riktigt kul! Förövrigt har jag inte sovit ett smack inatt, ca 2 h. Usch och fy, förhoppningsvis lyckas jag sova lite på tåget. Det blir alltid såhär när jag är lite längtansfull och ivrig! Om någon undrar skall jag köpa ett par supertjusiga Gucci loafers idag också, då mina andra gått isönder. Iiih vad nice! Kommer bli en toppenhelg (säger det igen) med min lovely friends, mycket shopping och lite fest därimellan. Perfekt kombo. Längtar efter att träffa er, dig Emma på tåget och Filippa på centralen. Ni skall få en stor kram båda två, oroa er inte. ♥
Gjorde mina naglar förra helgen i Örebro också. Salongen var så himla lyxig (precis som i filmerna) så jag kunde inte motstå. Eftersom jag redan har långa naglar gjorde dem bara manikyren samt lite gelelack över (så det håller längre). Priset var ynka 250 spänn. Hur värt?

TOTALLY AWESOME

Jäkligt dålig uppdatering på bloggfronten men så är det när man har kul! Som det sägs att tiden går fort när man har kul, skulle jag kunna formulera mig som tidlös utan överdrivt! Har hunnit med några spontana vardags utgångar den här veckan (som inte hör till vanligheten för mig) men det är ju ett måste under sommaren, citerar Milo som sade att livet är en fest och inte en filmkväll. That's true! Hur som helst, allt har varit så himla värt och jag har haft riktigt kul med mina underbara vänner! Igår var vi hos Sara och chillade ett tag för att sedan vingla in på ett okänt hem. Ännu en lyckad kväll! Nu är det nog om festsnack, faktiskt inte det enda jag gör. Har jobbat en hel del om jag skall vara ärlig också. Varit riktigt duktig där i mellan! Och självklart skall jag belöna min duktighet (eftersom ingen annan gör det haha) och ta en rejäl shopping, fest, relax weekend i favvostaden a la Götet med mina pinglor Filippa & Emma! Väntas en underbar helg med andra ord. Puss på livet!
Foto
Foto: Fiesta à la burgerking
Två bilder från gårkvällen!
 

RSS 2.0