Nya favvosar!

På den här lilla shoppingturen gjorde jag mycket bättre köp! Mindre fast lite ''bättre'' oc dyrare saker, istället för massa småskit som det är så lätt att slänga iväg massa pengar på haha. Av någon anledning blir det alltid massa småskit med mina vänner och när det gäller shopping med mamma lyckas det alltid bli bättre. Inte så konstigt kanske, man är ju aldrig snål när någon annan betalar. På tal om shopping får det vara nog för ett tag, får inte ens plats med kläderna längre. Nu skall jag spara till min nästa kärlek a la burberry väskan som jag visade. Så otroligt otroligt läcker!!
En grön topp med bar rygg, tycker att det är mycket finare med urringning bak än fram, det ser så lätt utmanande ut annars! Från Hunky dory, för en gångs skull inte vit;)
Och tillsist ett par efterlängtade Burberry stövlar! Jag tycker att hunterstövlar är jättefina, men dem har blivit lite uttjatade när så många har dem enligt mig. Då är det roligare att köpa något som inte så många har!
Dem här småprodukterna köpte jag faktiskt inte, utan fick dem! Haha jag får alltid små gåvor när jag är inne i den spabutiken, pratar och diskuterar lite saker (jag är förstås den okunniga i diskussionen) Denna gången fick jag med mig två tester på shampoo occh balsam. Jag rekomenderar verkligen alla att gå dit, finns så fräna saker såsom bodylotion, shampoo i tvålform och handgjorda ansiktsmaskar. Mmmm

Kommentarer
Postat av: Felicia

Har ingen blogg eller så haha, men vad kostade tunikan? Kan du mejla mig om du har tid?:)

2012-08-22 @ 22:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0