FINALLY HOLIDAY

Gud vad härligt med fredag! Som alltid lika passande! För ynka en dag sedan låg jag hemma med 40 graders feber men under ett jäkla dygn tillfrisknade jag till komplett frisk (kan ni haja!!) Ibland står trots allt Gud på min sida också! Självklart gällde det att ta vara på dagen så efter skolan tog jag en mysig fika med min fina väninna och kikade runt på lite julklappar. Har faktiskt hittat jättemånga bra sådana.. Dock är alla lite väl dyra kanske, men julen handlar ioförsig om att ge, så det väger jämnt ändå! Sedan kom även favvofillan och gav oss lite sällskap, trevligt.. Skrattade och lattjade runt som vanligt! När de andra åkte hem stack jag till sats för ett träningspass och nu är jag äntligen hemma i värmen.. och har tagit heeelg!! Sjukt skönt.
 
Imorgon vankas en lördag med jobb, skönt! Har planerat in en tripp till Stockholm efter jul så det är mer än passande med så mycket jobb som möjligt. Ha en härlig lördag ni fina, själv skall jag bara ta det lungt hos farmor. ♥ Haha vad fasen säger jag.. Ha en härliga fredag menade jag förstås!

Stöttande från en liten herre

Hej på er! Har legat i soffan hela dagen krasslig och förjävlig. Usch och fy... Det värsta av allt är att jag tycker så synd om mig själv men ändå får inget stöd? Förr fick jag ju alltid tidningar, godis, glass och masstal med ''tycka synd om mig'' kommentarer från familjen. Icke nu! Kom ioförsig precis på att jag har ett litet stöd trotsallt, min lilla Melker har legat bredvid mig och gosat hela dagen. Finns faktiskt inget bättre stöd i pälsig form ♥. Nu har jag precis lagat lite mat till mina barn (melker herrman haha). Olivia kom även över en sväng förut & muntrade upp stämningen som vanligt!
 
Snart är det helg, wiho. Veckorna går så fort! Julen är snart här också, vill dock inte att den skall vara över. Julen och all dess innebörd är så himla älskvärd.. Om jag får säga det själv sprider jag lite extra juldglädje såhär års!

Jäklans vinterpest.......

Hello lovelys! Kom precis hem från stan. Har haft yrkesdag idag på skolan, då alla möjliga yrken kommer och besöker oss.. Riktigt intressant i ärlighetens namn, vilka fördomar jag innehavit på tal om det haha! Måste bara berätta mitt och Felicias lilla besök hos advokaten (han hade en föreläsning) lustigaste advokat jag någonsin träffat på. Visst var han stilig men har ni någonsin hört en advokat säga r*vhål? Jag skulle själv aldrig säga något sådant.. Dessutom satt det värsta roliga nobeleleven bredvid som slängde ur sig alla möjliga kommentarer, b.la hur det är på fängelset, knäppte en cola (som jag trodde var en öl) när han var försenad och ja lite allt möjligt förutom att bete sig med stil, rolig var han åtminstone.. Jag & fillan grät av skratt, skulle mer än gärna ha en sådan människa i min omgivning, skulle fasen bli odödlig! Förövrigt behöver jag träna på att få till roliga texter märker jag nu.
 
Annars då? Blev lite stadstrippande på stan efter skolan som vanligt med härliga vänner, tog sedan en mysig fika med Johanna & Sofia. Gud vad jag älskar att fika.... Bästa som finns! Nu är jag hemma & har köpt med mig lite juliga ingridienser till latten så jag kan få en riktigt julig känsla här hemma;) Love it! Love christmas!
 

Tisdagskväll

Usch vad tråkigt det är med vardag, helt ärligt. Varför tröttnar man alltid på den? (antar att det inte bara är jag som känner så). Jag vill att nya saker skall ske och njuta av livet vardagligen. Nu kommer en hackande kommentar tillbaka som ''tänk på allt man har, och de som inte har det'', ''tänk hur bra du har det'' osv osv. Jag tycker att alla inte bara förtjänar utan även skall få chansen att leva & njuta utav livet varje ynka dag på jorden.
 
Det är väl det som är felet som människa, man nöjer sig aldrig? Men varför skall man nöja sig när man kan bli bättre och ha det bättre? När man kan bli lyckligare? Enligt studier skall man tydligen bara kunna vara ''lycklig'' i högst 3 månader och därefter falla till sitt normala ''må bra/okej/dåligt'' igen. Vilket jag kan förstå till viss del, skulle man vara på toppskick varje dag skulle man aldrig känna det som ''toppskick'' eller uppskatta det dessutom.
 
Bortsett ifrån det vill jag vakna upp varje morgon med ett leende på läpparna, känna mig stark, trygg, glad, vacker och lyckligt lottad. Som att jag har allt här i livet! Med undantag till sämre dagar förstås. Man skall uppskatta det man har & det man åstadkommit, men aldrig nöja sig såvida man inte är nöjd. Iallafall inte jag.
 
Egotrippat inlägg.. I know! Men alla människor här i världen är mer eller mindre egoistiska, dem som motsätter måste vara dem största lögnarna.
 
 

PRETTY WOMAN STYLE

Julia Roberts stil i pretty women är att dö för! Alltså efter att hon träffat Richard Gere i filmen. Klassisk, söt och lite primmadonnig.. Helt enkelt perfekt! Och med en gnutta Victoria Beckham style a la 2000-talet, perfekt med stort P.
 

3 LOVELY THINGS

Blev faktiskt väldigt lite shopping i Stockholm! Sista dagen hade jag endast köpt två toppar & lite mer vill man trotsallt komma hem med kände jag, eftersom jag behövde en plånbok fick det bli en fin burberry att fullända helgen med.
Den här toppen kommer från Monroe i Sturegallerian och jag tycker den matchas bäst till något klassiskt, kostymbyxor som jag bar den till för ett exempel! Hittade ett helt bedårande halsband att ha till, långt vitt pärlhalsband med en blomma i (keramik?) i mitten. Var verkligen hur snyggt som helst till, ångrar nu att prislappen fick mig att avstå.
Och en till jättefin blus! Kommer från Zara. Sitter otroligt bra på & man får dessutom riktigt mäktiga axlar i den! Som jag förövrigt älskar.
Tillsist en burberry plånbok! Kommer användas flitigt. Plånboken skulle matchas perfekt till den väska jag vill ha, så med andra ord behöver jag nog nästan köpa en sådan också;) haha!
 
 

Vår kära hufvudstad

 
Hej människor där ute! Den här helgen har tillbringats i stockholm med familj och ''barndoms''vänner (inte för att jag är så stor nu haha). Och jag har haft det riktigt bra! Måste säga att jag ändrat åsikt om Stockholm helt & hållet, för mig var förut Göteborg; min egna lilla huvudstad. Jag har alltid tyckt att Stockholm vart så uppdelat med stadsdelar och inte vart så stort fan av dialekten i ärlighetens namn, nu däremot: älskar jag snarare staden! Dialekten är det inget fel på, alla dialekter har trots allt sin egen charm + att jag tycker om fördelningen i staden, skadar inte att få röra på benen lite liksom. Njutit, skrattat, ätit, strosat, shoppat och bara mått helt enkelt är vad dessa dagar besått utav. Jag tackar mitt sällskap många gånger om för denna härliga lilla tripp!


När jag kom hem idag pussade jag som vanligt på mina prinsar till vovvar som jag saknat något otroligt. Inte bra att få vara ifrån sina bebisar! Sedan stack jag & mina väninnor Jennifer & Hanna till ica för att handla lite gott inför en riktig söndagsmyskväll- framför solsidan, förstås. Nu ligger jag hemma i sängen och tänkte säga godnatt nu. Är lite trött så lite sömn skadar aldrig att ta igen. Godnatt ♥
 
Visar er lite vad jag köpt i nästa inlägg :)
 
 
 

STOCKHOLM


SWEDISH LESSION

Hello world! Passande med lite engelska på en svenskalektion, inte sant?! Hehe. Sitter och skriver på en 3 sidig artikel som skall vara inlämnad nästa vecka, vi lyckades övertala Andreas om att flytta fram den lite - gud så skönt. Nu sitter jag slippa och råplugga på Söndagkväll! Förövrigt skall jag till sats & träna på lunchen & även springa förbi Cubus och köpa ett par springbyxor om det hinns, förstås:). Taggad inför en helg i huvudstaden nu!
 
Vår nya Fancy Price logga. Jäkligt läcker om jag får säga det själv! Håller ni inte med? :)

Snart helg

Jisses vad jag är trött! På den här veckan har jag hunnit göra två stora prov - pluggat in dem några ynka dagar innan och lagt ner tid som f*n på det rent ut sagt. Ni kan inte ana vilken lättnad det var att åka hem från skolan idag, med alla prov bra gjorda! Nu kan jag ta helg med gott samvete. Och förresten tror ni inte jag fick reda på att jag hade engelska redovisning samt engelskaprov imorgon också?! Haha men nej, nu skall jag ta dagen som den kommer.. Efter skolan åkte jag och solade & körde ett träningspass efteråt. Måste ju vara lite fin till helgen!


Godmorgon

Fysatan vad jobbigt det var att gå upp idag! Satt uppe till 03 och pluggade igår, men det var bödan värt.. Känner att provet sitter nu! Sitter framför tvn och skall pigga upp mig med lite kaffe, världens bästa uppiggande dryck! Fina tofflor jag hittade hos farmor va? ;) haha!


Work

Är påväg hem från ett kvällspass! Känns otroligt skönt att göra lite nytta när man är ledig och väl har tid. Här snackar vi effektivitet😉. Har druckit mycket kaffe idag så nu är jag uppladdad för en rejäl pluggnatt! Prov imorgon! Men först nalkas ett avsnitt portkod2191 (eller vad det heter det?) Det förtjänar jag. 😃Hoppas ni haft en fin tisdag!


TISDAG

Har egentligen inte tid att blogga men gör det ändå. Trots allt min ytliga dagbok;) Jag håller på att tagga upp inför 3 h plugg.. Har nämligen svenskaprov imorgon & jag har som vanligt skjutit upp det i sista sekund. Ioförsig jobbar jag mycket bättre under press. Ikväll vankas jobb på färjestad också! Mycket nytta på min lediga dag. Skönt!

Måndagsmorgon

Har precis haft entreprenör. Nu sittter jag i biblioteket och pluggar på ekonomiprovet jag har sedan! Himla ointressant om jag skall vara ärlig.. Har varit snäll mot mig själv som inte utsatt mig för det flera veckor innan (hade ju dött av tristess haha). Men det skall nog gå bra ändå, pluggade 4 h igår och idag 3 h. Mer tid än så får fasen inte ett prov kräva! Näh, nu skall jag sätta igång igen. Till helgen vankas iallafall shoppingweekend i Stockholm!

PERFEKTA DAGAR

Hej kära människor! Vilken bra helg jag haft, spenderat den med de bästa av de bästa! (enligt mig).
Igår träffade jag filippa och vi hade som vanligt otroligt kul! Träffade på alla möjliga sorters människor som vi alltid gör tillsammans, har kommit i underfund med att det är inte vi som är tursamma.. Utan väldigt öppna för allmänheten!  Annars då? Vi gick på bio, dock såg jag bara hälften då jag var tvungen att rusa till bussen för att komma hem i tid (ovärt jag vet) välte även ut hela filippas uppladdade godisförråd, haha stackarn!! Var nära på att skriva stackars råtta..Haha menade godisråtta♥ Slutade iallafall med att jag missade bussen ändå, så komma hem i tid var ju som bortblåst tanke. Väntade istället utanför bion på filippa och company vi träffade där.. Otursam jäkel som man är. Sedan gick vi och mötte upp Florence & trallade hem till Filippa.
 
Idag kom det lite släktbesök till farmor så jag har bakat en glasstårta och en snickerspaj! Matgla'a som man är måste trotsallt efterätten, det viktigaste, leverera. Nu skall jag hem och banka in en prov i huvudet som vi har imorgon, då jag inte ens kollat på det ännu. Håller hoppet uppe iallafall! Ikväll sover jag hos felicia, som har blivit en standard för oss på söndagarna. Vår egna tradition!
 
världens bästa filippa!
Jag och min favvohund!! (efter herman och melle förstås)
Släktmiddag!
 
 
 

Biohelg

Hej alla goa & gla'a! Igår var jag och gamla tjejgänget och titttade på Breaking Down part 2, filmen är dock  bara en pytteliten del i hela kvällen. Så rolig haha! Verkligen synd att vi inte ses oftare, tråkigt nog går väl inte det att förändra då alla är upptagna med sitt eget. Tur att vi ses något iallafall;) planerade in en träff om någon kommande helg också som låter superbra! Jag och Jennifer mötte på en irländare som vi stod och samtalde med, herregud, där fick jag verkligen bevisat hur hemsk min engelska är. Människan förstod ju ingenting av vad jag sade.
 
Filmen för er som undrar skall icke avslöjas! Men självklart var den bra, det är twilight vi pratar om & som den sagofilm den är fick den också ett sagoslut. Själv tycker jag den var lite meningslös, men nej nu får
det räcka med detaljer.
 
Nu skall jag strax åka in till stan för ett jobbpass och efteråt vankas bio (återigen) med Filippa! Var så himla längesedan; innan igår då förstås, jag var på bio så jag har mycket att ta igen! Hade glömt bort hur mysigt det faktiskt är! Idag blir det dock en aning obehagligare film.. Paranormal Activity 4? Brrr..

JOBB

Eftersom jag gått och råkat på världens förkylning hoppade jag skolan idag, var trotsallt bara en lektion & jag kände att jag vill inte hosta mig igenom den redovsning vi hade. Vem försöker jag lura, jag jobbade ikväll och kunde gått & väl ha dragit mig till skolan men valde att avstå.. Förkylning & lathet skall jag nog skylla på istället!
 
Imorgon är det iallafall helg vilket skall bli så skönt. Har massor av plugg att bocka av men det skall nog gå bra! Annars skall den tillbringas med mitt gamla gäng från högstadiet, kul med lite reunion träff sådär! Är faktiskt riktigt excited över att träffa alla igen, tillsammans! Prata gamla pinsamma minnen. På lördag skall jag träffa älskade Filippa också så den kvällen kan jag ju också bocka av som perfekt. Min helg ser ljus ut med andra ord!

ZLATAN IBRAHIMOVIC

Hej på er!
Gud, jag börjar verkligen bli sjuk men eftersom det här inte skall bli något ''tyck synd om mig själv inlägg'' hoppar jag det! Jag kollade precis min första men absolut INTE sista fotbollsmatch på tvn. Har alltid tyckt det vart så ointressant då spelarna knappt syns på planen? Dessutom brukar spelet gå väldigt sakta med den stora planen, åtminstone vad jag trodde. Det var Sverige-England idag och Zlatan spelade, haha känns lite fel att en fotbollsokunnig människa som mig skall uttala mig men jag gör det ändå. Kan inte låta bli! Herregud vilken spelare! Ingen spelare kunde mäta sig med honom, det var verkligen en lekstuga från början till slut.
 
Nåja, förutom den förvånansvärt intressanta fotbollsmatchen har jag ägnat min kväll åt telesnack med min alltför älskade vänninna, Filippa!! Bästa tidsfördrivet när det gäller mänskligt sådant. Nu skall jag kika på någon film. Godnatt ♥

Bra kväll!

Efter skolan stack jag åkte jag till gymmet en sväng och tränade & sedan hem för lite mys med min kära jenfa! Blir alltid på så bra humör efter hon vart här. Vi såg på skräckfilm men blev mestadels snack.. Bl.a om allt gott julgodis som finns! Vi har bestämt oss för att baka en snickerpaj någon dag (såg på en amerikansk sida.. såklart) såg iallafall oerhört smaskigt ut. Och på fredag blir det Breaking Down part 2 premiären med gänget från högstadiet. Kul!
 
Nej nu skall jag alldeles strax inta sängläge, har en softdag som väntar imorgon då jag skall informera de kommande gymnasieeleverna! Det måste jag verkligen tipsa er alla om att göra (inte bara skolmässigt nu) ta vartenda tillfälle i akt till att prata inför publik. För gud så viktigt det är och en otroligt bra egenskap som nästan är ett måste att bära på i dagens läge. Jag har lärt mig jättemycket bara genom att bestämma mig för att våga!
 
En gammal bild på mig & jennifer

Söta dofter

När det gäller kläder och stil utseendemässigt föredrar jag den klassiska och simpla looken mest. Stilrent enligt mig är alltid snyggast! (Enligt mig hehe). Ni vet Julia Roberts i Pretty Women när hon träffar Richard Gere, eller ja, Edward som han heter i filmen. Den stilen hon får på kläderna när hon träffar honom: damig, lite primadonnig, söt, stilren & kvinnlig. Helt perfekt! Ulimata stilen om jag får säga det själv, älskar den!
 
Hur som helst, var inte det jag skulle skriva om i det här inlägget. Jag och mitt företag har nu beställt våra första produkter och självklart kunde jag inte hålla mig ifrån att beställa en bunt till mig själv! Jag har faktiskt aldrig testa på VS förut..? Skall bli spännande! Jag valde dofterna Strawberry & Champagne, just för att den verkar så poppulär. Vanillia Lace, totalt älskar vanilj.. Söta dofter är något jag inte kan motstå! (kan bero på efter alla komplimanger av killar på fester haha). Coconut Passion & Pure Seduction.
 
Har ni haft några av dessa eller vilken rekommenderar ni? Kommer självklart med respons när dem trillat ner i brevlådan. ♥
Har gjort ett litet hjärta kring de dofter som jag beställt!

MÅNDAG - ny vecka & nya möjligheter!

Måste vara absolut det bästa pepp-måttot till en tröttsam vardag! Stämmer ju så väl, tänker man positivt blir allt positivt (det mesta åtminstone). Efter skolan idag hade vi på Fancyprice möte med vår rådgivare, gick bra och vi bollade lite nya ideer. Nu ligger jag hemma och tittar på reprisen av Solsidan..Tycker faktiskt inte att man skrattar åt det lika mycket längre, men trots det är det sjukt underhållande? Haha, hur går det ihop? Jag älskar i vilket fall som helst Mia Skäringer! Herregud vilken kvinna.. Mannen som gifter sig med henne kan skatta sig lycklig med såkallad odödlighet! Vilken stjärna!
 
Nu skall jag fortsätta måndagsmysa lite och sedan läsa igenom lite samhäll som vi snart har prov på. Veckan är som vanligt planerad och ser ut att bli himla lyckad! Likaså helgen! Life is good, simply!

Utkast: Nov. 11, 2012


Gårkvällen

Igårkväll var jag bjuden till Caroline i min klass för knytkalas! Ytterst sällan jag är på sånt men jag kan inte annat än att supergilla det. Alla tar med sina egna små specialiteter & det blev en riktigt maffig buffe som man aldrig kunde sluta äta på, haha. Perfekt för mitt obegränsade matintag ;). Nog om matsnack, kvällen var jättetrevlig med mycket skratt & snack med härliga personer! Annars då? Jag tog bussen hem tidigt då jag börjar bli sjuk. (haha kan inte sluta tycka synd om mig själv, förlåt) 
 
Idag har jag legat i sängen heeeeela dagen lång och nu svettas jag som en dåre också, typiskt. Jag skall förmodligen träffa både Jennifer & Olivia sen. Och ikväll kanske köra på en sleepover hos Felicia!
Lånade bilder från www.carolineblombergs.blogg.se

Dinner


FANCY PRICE UF, LANSERAS INOM KORT!

Hej kära bloggvänner!!
 
Nu skall ni få ta del av något riktigt roligt! Jag & mitt UF-team, Fancy Price UF som vi heter: kommer inom kort att lanseras på vår webshop (Kommer förstås uppdatera er när sidan är uppe)! I vilket fall som helst gjorde vi oss ikväll tillgängliga för allmänheten, hela världen så att säga, men främst ni tjejer: eller killar som skall skänka en ljuvlig gåva om så inte vill dofta ljuvligt själv.
 
Vi kommer att sälja det eftertraktade märket Victoria Secret och dess produkter! Enkelt & smidigt! Nu slipper ni att resa långt för att få tag i dessa poppulära & omtalade skönhetsdetaljer och det bästa av allt: ni kommer få allt till ett sjukt bra pris! Det är nämligen vårat måtto: kvalite & pris! För oss är det allt!
 
Är det lite tomt i plånkan för tillfället eller helt enkelt tufft med ekonomin som studerande, oroa er inte! Vi riktar oss till ALLA! Det kommer inte vara dyrt för någon! Trots det härliga priset kommer ni förstås bära våra produkter med stil och klass. Som den kvinna ni förtjänar att vara!
 
Håll utkik mina vänner! Tills dess, gilla vår facebook-sida: Fancy Price UF. Här kommer vi hela tiden vara uppdaterade och kontaktbara!
 
 

Utkast: Nov. 07, 2012


En touch av helgen

Godmorgon sunshines! Äntligen är det Onsdag! Lillördag & två ynka dagar tills fredag, absolut en stor lättnad. Har dessutom en väldigt soft dag i skolan idag och fick förresten reda på att jag skulle göra mitt svenskaprov nästa vecka, en ytterligare lättnad! Nu skall mamma köra in mig till stan och skolan, efter skolan vankas träning och kanske förmodligen tigger till mig en sleepover hos fillan, vore mysigt då det var över en vecka sedan ;) (för länge!)
 
 

Skolan

Hej på er!
Sitter i skolan på näst sista lektionen, det värsta jag vet är skoldagar med matte. Så fort som jag kliver in i den förbaskade dörren sjunker mitt självförtroende till botten, haha. Nu skall vi inte vara negativa, har 3 viktiga saker som gäller i skolan nu & det skall jag banne mig lägga ner mig på till 100%! Direkt jag kommer hem skall jag göra iordning varmoboy, kaffe i mängder och något gott att smaska på till en hög ramsa läxböcker. Har haft det värre!

TOPPENHELG

Hej alla goa & gla'a! Jag har haft en riktig toppenhelg! Hoppas ni också haft det? I fredags jobbade, tränade och umgicks jag med Filippa, Emma & Sara. Mina härliga vänner! Tråkigt nog (förbannat tråkigt faktiskt) lyckades jag förstås tappa mitt busskort så måste nu ersätta ett nytt, men men, är man lite otursam så är man.
Lördag: Startade dagen med ett arbetspass och på kvällen laddade vi upp med förfest hos lovely ida with lovely chicas! Kvällen innebar allting en utgång brukar göra, galenheter, tråkigheter, skoj & psykopatiskt underliga saker. Rolig kväll helt enkelt!
Söndag: Vräkt i mig massor av mat hos farmor & gödat mig ordentligt inför den kommande veckan! (ironi till viss del haha) På kvällen tog jag & favvojenfa en snabbvisit till hockeyhallen. Grums förlorade tyvärr, men som vi sade där borta.. Vi hejar på det vinnande laget, så ingen förlust! Nu har jag precis kommit hem efter lite mys, prat & planerande inför veckan med jennifer & tänkte sussa alldeles strax.
 
Därför hälsar jag er alla godnatt nu med många stora, goa kramar ♥
 

FRIDAY

Första gången någonsin jag inte tycker det är skönt med fredag.. Lovet går tyvärr mot sitt slut. Men men! Pappa skall iallafall alldeles strax få agera chaffis (standard) till stan och jobbet. Blir ett litet pass innan utgång ikväll!!! Ikväll är det förresten all in som gäller, som alla fjortisar & jag säger haha. Sover nog hos Filippa också! 
 
Hoppas ni får en toppenkväll & njuter det sista av lovet! Kiss & hugs! 
 

Fullplanerat lov!!

Puh! Kom precis hem med bussen från stan, har jobbat hela denna veckan (feels good) fick tyvärr avstå jobbet på färjestad idag då det krockade med det andra.. Men det är väl så det är ibland! Bättre med två jobb än inga alls trotsallt! Hur som helst, jag börjar bli lite längtansfull efter ledigheten måste jag säga.. Haha. Men & andra sidan sitter alltid pengar perfekt. Idag har jag gjort mycket nytta: påbörjade dagen med en pw med olivia, träningspass på sats, jobb och slutligen plugg. Nu känner jag mig fan duktig så nu skall det belönas med ett avsnitt Revenge!
Just det! Imorse vaknade jag tidigt så jag passade på att göra någon annan glad;) denna gången farmor med hemmagjord morotskaka a la moaah! Smarrigt
 

RSS 2.0