Personalmiddag

Hej och hå!
Idag har varit en riktigt effektiv dag! Så sent som igårnatt beslöt jag och Johanna oss för att ta oss en liten sista-minuten runda på stan (som i vanlig ordning) i jakt på nyårsklädseln. Eftersom jag började jobba vid 2 idag hade vi tänkt att ses på stan vid 11 för att hinna kika i åtminstone några timmar, MEN självklart försover en idiotisk nattuggla som jag mig. Vaknade kvart i 11 av att min morgonpigga väninna väcker mig via några telesamtal, vaknar fasen aldrig av min ofungerande väckarklocka... Nåja! Ynka tio minutros innan bussen gick kastade jag på mig kläderna och rusade iväg. Sminkade mig förövrigt på bussen för sjuttioelfte gången i år, börjar bli en vana, men trots det är det alltid lika svårt och det blir alltid lika fel... Ser ut som hej kom och hjälp mig varje gång jag kikar på resultatet i en spegel, ha-ha.
 
Väl i stan, blev det förstås lite stressigt (tack vare mig, I'll take that). Men jag fann min nyårsdress! Och fasen vad skönt det kändes! Hade faktiskt haft denna klänning i mina tankar och tänkt spana efter den, och tur som man kan tyckas ha ibland, var den både på rea och den sista som fanns kvar. Nöjd!
 
Sedan blev det ett intensivt pass på jobbet och sedan mötte jag upp mina kära kollegor för en middag på Texas Longhorn. Betyg? Vilken jäkla flopp! Sunkigt ställe, maten serverades på en Burger King tallrik (?!), personalen var ofräsch och obryende om dess gäster och förstås (det viktigaste av allt) - maten var en ren misär. Det brann för-fasen i min mun efter en tugga. Trots det tog vi en vanlig Nachos-tallrik! Maja tyckte det var så starkt att hon inte ens kunde äta det, och jag, ja behövde 4 glas vatten + ett glas vin för att få ner denna måltid. Personalen kunde åtminstone sagt till att maten skulle smaka som brinnande underjorden. Priserna var dessutom löjligt höga för en måltid som denna. Jag tänker inte återkomma. Men nu har vi testat i alla fall!
 
Nu skall jag ha lite hemma-spa. Vi hörs imorgon och sov länge & gott idag! Var uppladdade inför morgondagens festligheter. ;-)
Jennie och Maja!
 
 
 

MY GIRLZZ

En riktig slappis-söndag har det varit! And I love it! Perfekt dag att slappa på utan att få dåligt samvete. Det får jag alltid på fredagar/lördagar då andra går ut, känner mig så tråkig genom att ligga hemma med en godispåse (även lite utanför haha...). Så det är tur att det finns en sådan här äkta vilodag.
 
Förresten så är nyårsplanerna fulländade. Jag och tjejerna skall ha trerätters middag hemma hos Louise och även fira tolvslaget där! Tycker att det känns riktigt mysigt. Jag är en folkkär person som älskar att träffa nya människor och bara prata, men nyår känns ändå som att man skall tillbringa med de närmaste och ja, bara ha det allmänt mysigt på. Men... då är det tills tolvslaget jag menar! Timmarna efter tolvslaget vet man förstås aldrig vart de spenderas!
 
 
 
 
 
 
 

ONE EVENING ONE LOOK

I torsdags bar jag en look som verkligen inte hör mig till när det gäller utekvällar1, jag har alltid klänning på fest (denna gång kostymbyxor), 2, jag visar sällan mage, 3, jag har sällan utsläppt hår...  Nu när jag tänker efter, fasen vad tråkig man är. Jag är en sådan där person som vet jag att jag trivs i något - kör jag alltid på det, himla tråkigt i eftertanke! Testar man inte nya genre får man aldrig veta. Och på tal om veta, vet ni VAD? I liked it!
 
Bar en glittrig och festlig magtröja från Bikbok till ett par klassiska kostymbyxor från Stockholm, och såklart en tidlös kavaj till det. Eftersom en magtröja blir lite mer sexig och utmanande, valde jag att klassa till det med kontorsstilen (för att få det lite mer elegant). Jag tyckte det fungerade helt utmärkt! Grym jäkla matchning om jag får säga det själv. Till detta hade jag min coola väska från Marc Jacobs.
 
 
 

WORKING MODE

God kväll alla vänner och kära söndag! Igår vankades det dubbelpass, först LLA och sedan några timmars paus - som resulterade i en vin/tapas kväll ute med vännerna! Blev verkligen sugen på att gå ut som de andra.... Men icke! Istället drog jag mig till Karlstads lilla gatugrill, Sibylla, för att beta av ett nattpass. Var inte speciellt peppad på att jobba och passet gick riktigt drygt. Inte ofta det sker, men någon gång måste det ju göra det också, he-he.
 
Annars då? Hela dagen idag har spenderats i sängen, och det är så fruktansvärt uppskattat. Som jag längtat efter denna söndag! Bara ligga och dega, all night all day. Nu är klockan sisådär 18:00 och jag har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen. Tänkte hoppa in i duschen och höra med Jennifer om hon är sugen på en Pw, börjar bli lite rastlös nu (kanske inte så konstigt ioförsig)...
 
PS. Någon mer än jag som har superpanik över klädsel till nyår? Det är ju liksom på tisdag! Dagarna mellan jul och nyår är för täta. Man hinner varken komma i form från alla julmat och man hinner definitivt inte finna en klädsel. Även om många anser att nyår är himla överskattat, vill jag åtminstone försöka fira in det nya året på bästa möjliga sätt. Speciellt nu, sista året innan många av mina vänner och jag går skilda vägar. Och det här kanske känns lite standard att säga, men det här nya året skall banne mig bli speciellt.
En bild från i fredags! Jag och Julia möttes upp på Cazanova innan jobb.
Påväg till LLA igår
Fin bild på Fia från gårkvällen
Jag & Johanna igår (galet sliten jag, jag vet - men hade faktiskt jobbat haha)
Vi förflyttade oss självklart lite från restaurang till restaurang, mycket roligare i mitt tycke! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SEASON OF CHRISTMAS

Hej & hå! Då var ännu en jul över. Synd.... Maten har jag inga problem att undgå, men när det kommer till julgodis, mysigheter, julmusik, sällskap & förstås paket. Ja, då kan denna tradition få vänta med att lämna oss ett tag! Eller, vi borde ha flera traditioner i Sverige. Typ göra påsken lite större och halloween lite gladare. Jag har i alla fall haft en helt och hållet toppen jul i år! Fått jättefina presenter, träffat släktingar som inte ofta annars sker, frossat i godis och myst. Det som hör till helt enkelt, klassiskt Svenskt. Dagen spenderades hos mina släktingar vid Örebro och sedan firade vi mer här hemma med familjen.
 
Igår vankades en utekväll! Ytterst sällan detta sker - men jag blev faktiskt otroligt uttråkad. Lyckades även komma in i det där onyktra-modet som jag har då jag blir rastlös på allt...... Med andra ord, det blev några drinkar för mycket & min regel att endast dricka vin bröts, som ni nog kan ana. Men hur jäkla lätt är det då?? Baren står ju och ropar på en levnadsglad, drinkglad, hypad människa som jag. Förfesten var som i vanlig ordning bäst med mis favoritas!
En bild från igår! Vad tycker ni om min outfit? Visst är den otippad på mig, men jag tycker faktiskt att jag fick till det ganska bra. Visar bättre bild sen!
Och förstås en bild på min julvovve!
 
 
Nu skall jag göra mig iordning för ett nattpass. Och när jag kommer hem inatt, sisådär 05:00 så SKALL jag äntligen sova! (Det brukar jag visserligen göra då, men ändå..) Fy-katten vad jag längtar efter denna stund! Är ett vandrande lik för den som undrar. Slutet gott allting gott! Vi hörs imorgon mina vänner. <3
 

MY B-DAY

Här har det då vart lite tomt på sistone! Men det är ju faktiskt juletider, och då blir det lite så. Man har fulla muggar i livet helt enkelt. Vad jag har gjort på sistone? Jag har jobbat sisådär varje dag sedan sista veckan i skolan och nu i början på lovet, flera dubbelpass, och ja - jag jobbade till och med på min 18års-dag (visserligen nattpass, men ändå..) En liten hyllning tycker jag själv att jag förtjänar där! Och som sagt, pengar sitter alltid lika fint.
 
För att tala om min 18års-dag, garanterat den största händelsen på hela år 2013 för min del - som jag väntat & som jag... Fuskat!! Men nu är denna busiga och även tuffa arbetsperiod över. Längtan över att bli 18 är borta och jag är äntligen en del i gänget.....  Jag behöver inte fjäska mig in på klubbar & jag behöver definitivt inte oroa mig över att resturangen leggar när vi tar ett glas vin ute med vännerna. Som jag uppskattat de sista dagarna på det här året kan jag faktiskt konstatera att - det här är mitt år, det vet jag det!
 
Min 18års-dag firades i lördag (då jag fyllde år) med släkt, jag gjorde mina absoluta favoriträtter att bjuda på. Det blev oxfile-carpaccio, oxfile med tunn rödvinsås, potatisgratäng & sallad samt crème brule till efterätt (som förövrigt var det absolut bästa). Crème brule är den godaste efterätten jag vet! Äntligen tog min kära fader sig ansvaret att åka och köpa en brännare så vi även kan fixa och dona med tjusiga efterätter (i detta fall; creme brule) & inte bara har tillgång till dem på resturanger. Förstås avslutade vi den långa middagen med ett glas Champagne.
 
Återigen, det här har verkligen varit en underbar månad. Jag älskar december, dels för att den är så himla mysig och alla människor blir så kärleksfulla, hela omgivningen är full av kärlek. Och förstås, jag har fyllt 18 år, haft en stor 18års-fest och en deliciös middagsbjudning för mina släktingar. Som pricken över i:et är inte denna månad över ännu, det vankas julafton, mer ledighet och massor av utekvällar (lagliga sådana)!
 
Nepp. Nu är det dags för min del att provsmaka julskinkan som precis blivit färdig. Kan ni förstå att det är julafton om ynka 8 minuter? Jisses vad detta år gått fort! För fort!
Min hemmagjorda Carpaccio som jag är & var väldigt nöjd över (som ni märker) hehe...
En suddig & glad jag!
Oxfile, fläskytterfile, potatisgratäng med rödvinssky & sallad
Och tillsist, min absoluta favorit! Creme brule! Fruktansvärt gott!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEJAS B-DAY

God morgon! Jag har precis gjort mig iordning och tänkte fixa iordning en smarrig latte innan jag åker till stan. Jag och Meja tänkte mötas upp för ännu en, latte (förstås) på stan. Förövrigt fyllde vår finaste Meja år igår! 18 år! Vi fyller båda lika sent, så vi har lidit tillsammans som de enda omyndiga i vår krets kan jag säga, ha-ha. Imorgon skall vi i alla fall fira henne på ankan med mat & dryck, ser jag fram emot.
 
Annars då? Skall köra ett spinningpass på sats och sedan åka och jobba. Ikväll vankas det traditionella julbaket med Camilla, Moa, Maria och Carl (och min familj då förstås..) som jag längtat efter detta! En favoritgrej med julen är absolut allt bakande, jag älskar att pyssla och att äta förstås..  Inatt vankas ännu ett jobbpass, det blir dubbelpass idag med andra ord, och en fullspäckad dag!
 
Hoppas ni får en fin torsdag! Sista dagen i skolan imorgon innan jullov också. (Hur härligt??).
 
Fina Meja!
 

Prada saffiano lux tote

Om knappt en månad kommer denna efterlängtade skönhet pryda min arm. Efter många om & men (egentligen har jag alltid vetat...) är jag nu definitivt 1000% säker på att denna väska är ett måste i min garderob. Och vill jag ha något, ja då ser jag till att få det.
 
När jag provade väskan i Prada-butiken i Stockholm kan jag med all ärlighet säga att mitt hjärta dunkade snabbare.. Jag ville aldrig lämna den. Bära den, ta hand om den, förälska sig i den, se på den - jag ville ha den, det var materiell lycka till fullo. De som säger något annat vet vi alla, ja de vet inte vart dem skall shoppa.
 
 

Take care of your skin!

Idag blev det en sådan shoppingrunda som inte sker alltför ofta i min vardag, jag handlade nämligen smink. Ni som känner mig vet att jag är världens snåljåp när det handlar om smink och ansiktsprodukter (tycker det är slöseri, ha-ha) och föredrar hellre att shoppa fina plagg & väskor. Men, ibland är man ju faktiskt illa tvungen att uppdatera denna front även! Och när jag väl tänker efter.. Det är minst lika kul att handla smink med fina förpackningar och ansiktsprodukter med bra innehåll som det är med kläder och (nästan lika kul) som att handla väskor.
 
Om inte annat är det avgörande för hur fräsch man sedan ser ut. Och vad vore ett ansikte utan fräschet?
 
Den 1:a produkten är en mascara (guldig utsida) som kommer ifrån Clarins. Denna mascara har jag testat ett flertal gånger och den är verkligen grym. Fransarna blir långa men smala & vackra (inte tjocka & klumpiga), även lätt att applicera. 280 kronor från Kicks.
 
2:a produkten är en skummande sminkrengöring, vilket bidrar till att produkten håller länge och man slipper arbeta in den själv. Dessutom väldigt lättvindigt att tvätta bort sminket med, och sånt gillar jag, lättvindighet! 205 kronor från MUS.
 
3:e produkten är både ansiktsvatten och face-mist, alltså två produkter i ett. Ett ansiktsvatten som är återfuktande (bra nu på vintern) och som även fungerar som dagkräm. Efter en hel dag kan man ibland känna sig ''ofräsch'' med sminket och då skall denna fixera till sminket genom att spraya. Suveränt i mitt tycke! 195 kronor från MUS.
 
4:e produkten fick jag faktiskt i födelsedagspresent av några vänner, även denna från MUS. Denna produkt har jag testat någon gång tidigare och jag tycker med all ärlighet att den är helt fantastisk. Det är ett ''cleansing-powder med lite scrub i, denna produkt blandar man med antingen sminkrengöring eller enbart rengöring. Sedan applicerar man på huden och man tar genast bort döda hudceller och oren hud. Sådant som andra rengöringar inte kommer åt. Och tro mig, man känner sig som en ny människa efteråt. Det var inte jag som köpte den men jag tror att den kostar 295 kronor.
 

Boxning!

 Ikväll körde jag boxning med Sara! Blev ett riktigt grymt men tröttsamt pass - trots att jag slarvat med maten idag & knappt hade någon energi i kroppen, kämpade vi på. Dessutom är det riktigt roligt att köra, speciellt när vi ligger på ungefär samma nivå & kan varandras styrkor och svagheter!
 
Sedan åkte jag med pappa hem och nu har jag precis börjat fixa för lite hemmalyx med spa! Hur underbart är det inte att känna sig riktigt fräsch? Köpte nya ansiktsprodukter idag som jag skall visa er sedan också!
Tre printscreenade bilder från dagens pass! Vet tyvärr inte hur man lägger upp filmklipp på bloggen. Skall nog försöka få någon liten teknisk vän att hjälpa mig med detta. Har försökt några gånger, utan resultat tyvärr..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mysig veckostart

Halloj! Den här veckan kommer garanterat gå minst lika fort, som precis alla andra har gjort. Herregud, nu för tiden rinner verkligen bara tiden iväg. Vipps så är den borta.. Gäller att ta vara på den nu innan man blir alltför gammal! Skämt åsido... He-he. Gårdagen spenderades med Olivia hemma hos mig, senare kom farmor och vi hade pizzamys samt tårtmys med familjen. En inte alltför nyttig måndag. Men vem bryr sig! Det skall vara gott & leva.
 
Idag har jag haft ännu en väldigt soft dag i skolan - vilket är en väldig tur, då jag inte har någon kraft alls för att prestera i skolan numera.. Är för trött på det. Jullov kan inte sitta bättre. Efter skolan åkte jag och betade av ett pass på jobbet med Victoria. Roligt som alltid, blev både skratt och snack!
 
Nu tänkte jag dra på mig en ansiktsmask och kika på Paradise hotel. Har aldrig någonsin varit fast i en serie eller dokusåpa, möjligtvis Gossip Girl, men det var jag ju tvungen att sluta kolla på - då all lyx och designerting gjorde mig deprimerad av avund, ha-ha. Nåja, ingen svensk serie har jag tidigare fastnat för!
 
Hoppas ni haft en bra dag! Njut av livet!
 
 
 
 

Ugg Australia

Har glömt att visa er mina nya mys-skor! Jag pratar förstås om Ugg!! Finns det några skönare, bekvämare och härligare skor att bevara sina fötter i? Skulle inte tro det. Ett riktigt värt köp för en isbjörn som mig i vårt kyliga land här på Nordpolen. Och minst sagt, behövligt!
 
Jag valde modellen mini och i svart färg. Egentligen föredrar jag den klassiska beigea Ugg-färgen (ok, jag föredrar alltid beige;t..) men, eftersom alla mina jackor tycks vara i färgen beige, så skar det sig tyvärr lite i matchning att köpa ett par skor i den färgen också. Så jag valde ett par svarta! Dessutom håller alltid mörkare färger sig fräschare längre. Från Footnews, 1800 kronor.
 
Observera!! Jag har redan använt dessa skor när jag tog bilden! Därför de inte ser helt fräscha ut.. He-he.
 
 

Min efterlängtade 18-års bjudning!

Ursäkta för dålig uppdatering mina vänner, som i vanlig ordning! Ha-ha. Jag tänkte i alla fall börja att berätta om helgen som varit, som förövrigt varit bokad till fullo. I fredags jobbade jag natt och i lördags hade jag min 18-års middag för 50 vänner. Jag bjöd på gulaschsoppa med kött och marängtårta med hallon & choklad till efterätt. Min fest ägde rum på en lunchrestaurang som jag lyckats få hyra! En helt perfekt lokal till detta tillfälle.
 
Vid 7 pm kom ALLA mina många och kära 50 bjudna vänner. Middag, efterätt och mingel hållde på tills vid 11, då festen satte igång och det droppade in nya ansikten - som bekanta därtill. All oro över hur festen skulle sluta - var som bortblåst! Det hade nästan inte kunnat funka bättre om jag skall vara ärlig. För ärligt talat så blev det sjukt mycket folk, cirka 150 personer, speciellt för lilla mig att hålla koll på. Men som sagt, allting funkade utmärkt och jag hade inte kunnat fått en bättre 18-års fest!
 
En sak som är garanterat säkert är att mina vänner är värda allt guld i världen. GOD how I love you! Återigen, tusentack för denna magnifika kväll mina underbara vänner, tusentack för sällskap, kärlek, skratt och förstås de allt för fina presenterna (som inte var behövliga..). Jag är oerhört tacksam över att ha sådana som er! Rikedom är inte pengar, rikedom är människor runt omkring sig - som bryr sig. Och i så fall, ja då är jag definitivt rik.
Sofia och Maya hjälpte mig att fixa iordning. <3
Jag och bästis!
Middag!
Nicole, Jennie, Hawshin, Kani och Josefin. Så fina!
Jag och min supertjusiga donna, Sara!
Och en sista bild ifrån middagen! Får även ursäkta för att jag är i centrum och råego på precis varje bild... MEN, åt andra sidan, man fyller faktiskt bara 18 år en gång i livet! Då är det ok, i mitt tycke, he-he.
 
Tusen tack igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagen till ära!

Fredagen spenderades med att fixa och trixa, fick även en jättegullig liten gåva utav Hojin! Hon vet nämligen vilken kaffe-fantast jag är, och jag brukar ofta komma och klaga till henne när jag inte tycker att mitt kaffe i min proffsiga kaffemaskin, blir som det skall. Och när det inte blir något skum av mjölken i maskinen, hon brukar med andra ord ge mig tips efter tips (då hon jobbar på Waynes), haha fasen vad jobbig jag måste vara! Igår kom hon i alla fall till mig med en liten mjölkkanna till latte:n, hädanefter skall det bli många tjusiga figurer på mina kaffedrinkar.
 
Igår bakade jag tårtor för hela slanten medan pappa fixade middagen tills idag (innan jag betade av ett nattpass). Det kommer bli ett stort kalas med hela 50 personer som middagsgäster! Annars då? Tänkte snart hoppa in i duschen och möta upp Fia i stan. Hoppas ni får en magnifik kväll! Det skall vi ha!
 
 
 

Morgonstart

Börjar min start på helgen med en härlig ansiktsmask! Jag har ett märke som heter: neutrogena (tror jag det stavas?) som jag använder väldigt ofta, eller när jag väl använder något korrekt talat... Det finns en som tar bort pormaskar (funkar suveränt) och en som rengör och fräschar upp - den jag använder nu. De är skonsamma för huden, prisvärda och dessutom väldigt behagliga att använda. Finns på vilken ica-butik/apotek, som helst att köpa!
 
Sedan tänkte jag åka in till stan. Skall till skolan för två lektioner och handla lite saker!
 
 

En glittrigare variant

Japp. På senaste tiden har jag lärt mig att våga. Att visa hud brukar inte vara min grej - speciellt inte i Sverige. Men, har man möjligheten att göra det (samtidigt som det ser good-loooking ut) skall man fasen ta vara på chansen! Denna skönhet total-diggar jag. Glittrig, festlig, enkel, cool, söt, ja listan kan göras lång. Man får välja själv vilken roll man föredrar kvällen till ära. 
 
Toppen är ganska kort och visar liten del av magen. För att skymma undan dess korthet kommer jag att bära ett par klassiska midjehöga kostymbyxor och en alltid så fungernade kavaj, den figursydda förstås. Kommer bli en blandning utav en elegant kvinna likaså som en sexig sådan. En kombo jag tycker verkar kul!! Och helt rätt! 
 
Det bästa? Från bikbok och blir din för 149 ynka riksdaler. 
 
 

Proffsfrisör @ Miss Ferming

Idag var jag och fixade mitt burr hår fröken Ferming! Jag kunde inte ha blivit nöjdare. Johanna är helt suverän! Salongen, Jacobsson och Schmidt är hur fräsch som helst, läderfotöljerna är designade, kaffet var gott, servicen utmärkt och självklart så fanns senaste Elle på plats. Minst sagt, imponernade och värdig salong. Jag kände mig som en prinsessa där inne. Tack igen Johanna. ♥ Jag står dig skyldig! 
 
Förövrigt känns det som att allting börjar fixa sig tillslördag då min fest vankas. Har fixat nya naglar hos min manikyrist, nya och fräscha slingor, solat, köpt klänning & smycken samt spanat in lokalen gång på gång. För en gångs skull är jag förberedd in i minsta detalj. Det känns så underbart! 
 
Bortsett ifrån det har jag jobbat ikväll. Jag och Jennifer betade av ett pass på Löfbergs lila! Imorgon vankas fix, trix och även ett nattpass, men nu skall jag sova.. Vi hörs imorgon kära vänner! 
För att starta dagen på bästa sätt blev det förstås en god cappucino från Espresso
Känner mig så himla fräsch! Som en ny människa! Skulle aldrig byta hårfärg. Love being a blondie! 
 
 

My home

Fick en fråga om jag kunde visa mitt hem. Visst kan jag det! Eller det gör jag med glädje, he-he. Tycker vårt hus är riktigt mysigt och gulligt, ett typiskt ''känna-sig-hemma-i-sig-hem'' enligt mig själv. Undviker dock helst klagomål på mina fototalanger... Jag har faktiskt inte tänkt att bli fotograf i framtiden! Eller ja, klaga om ni vill, jag vet att jag är lite dålig trots allt. Let me introduce my home!
Kök och bord
En del av vardagsrummet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lill-lördag

Hejsan! Idag har jag bara tagit det lugnt. Haft en soft skoldag, men trots det har jag förstås varit trött.. Överdriver inte när jag säger att jag är ruskigt skoltrött. Trött på rutiner, trött på håltimmar, trött på lärare, trött på långa lektioner och trött på att hela tiden behöva prestera och sträva efter kunskap. Till sommaren skall det enbart levas och det enda som skall användas inombords är mitt hjärta, min hjärna skall få stå på laddning ett tag. Längtar.
 
... Och om sisådär 9 ynka dagar är det jullov! Det är ju alltid något för min trötta hjärna och partysugna kropp! Längtar efter all julmat, trots att jag egentligen inte alls gillar det - avskyr det faktiskt vanligtvis, det är nog känslan jag vill åt. Ni vet, den där juliga och riktigt mysiga känslan som man kopplar till olika ting. I detta fall julmat. Men, back to reality! Idag har jag även hängt på stan med min uberbra vän Fia, vi har fikat och kikat runt.
 
Kvällen till ära har innehållit massor av mys med småbrorsorna och förstås Paradise hotel (är besatt..) Nu tänkte jag bege mig ut på en liten kvällspromenix (älskar att vara ute & gå i ensamheten, sjunga med till låtar och bara tänka på mig själv, allt & inget) sedan ännu mer filmmys. Ha en fin onsdag!
 
 
Två bilder jag gillar. Överst: Jag, lite småful och sliten innan skolan - tills jag fick min underbara kaffe, för att få ut det bästa av dagen! En obligatorisk grej i mitt liv. Kaffe är en bra början. Nederst: Jag och Manda från Amanda H 18-års middag, kopplar den till: glädje, skratt och underbara vänner.
 
 
 
 
 
 

My birthday dress

Min födelsedagsklänning. Helt otroligt enkel och elegant enligt mig, som visar upp min kropps bästa sida. Man skall alltid kolla efter kläder som visar upp sin egen bästa sida, och inte plagget själv. Det jag föll för var halspartiet med diamanterna som detalj, samtidigt som den går in lite vid sidan utav brösten. 

Dear Santa!

Har ni börjat fundera på önskelistor ännu? Till er själva och till era nära och kära! Jul är ju faktiskt den mysigaste högtiden och perioden i Sverige. Det jag gillar mest är snön, allt julbak och alla godsaker (!!!), kyliga promenader på kvällskvisten, tända och kaneldoftande ljus, kärlek och återseenden med familj & släkt, mat och förstås klappar. Nu när jag tänker efter, finns det något jag inte nämnde? Jag gillar nog allt med julen, nämligen.
 
Jag har alltid varit en sådan dotter som önskat sig rejäla men bättre saker, och nu på senare tid - enbart pengar... Så det där med att öppna, vrida och vända på klappar, har runnit lite ur sanden. Tills i år, har hittat många tjusiga saker jag önskar mig ifrån tomten! Och får jag dem inte, så köper jag dem själv ändå, he-he...
Häromdagen gick jag förbi Mansion i gallerian, och fann dessa ljuvliga glas från Eva Solo! Jag har tidigare aldrig varit ett fan utav glas eller inredning - då mamma haft den uppgiften i familjen. Men eftersom jag fått lite ''flytta-hemifrån-sug'' på sistone är det alltid roligt med lite fina detaljer att börja med.
.. Jag har heller aldrig varit ett fan utav sportiga märken, såsom Gant (är ju trots allt inte så sportig). Men! Kan inte hjälpa att jag gillar deras ''American-style'' på tuffa och enkla tröjor. Jag har hittat en jättefin i färgen klarröd (finns på CGC i stan).
Bidrag till väskor jag suktar efter...
Den nya mascaran från Clarins. Helt gudomlig!
Presentkort från Åhlens. En affär som verkligen har allt att erbjuda i mitt tycke.
Fina och nätta smycken från Matilda Edblad, Snö of Sweden.
 
 
Vad önskar ni er av tomten? :-)

Veckans vilodag!

Det är söndag och veckans vilodag. Precis vad jag har gjort idag, vilat - med andra ord, inte speciellt mycket! Jag har tittat på filmer (och för en gångs skull kollat på dem, utan att tröttna), sovit mitt på dagen, gått promenad, träffat Jennifer och haft en myskväll som avslut på denna vecka med massor utav gott!
 
Denna helgen har jag återigen jobbat, både fredag och lördag. Veckan som väntar är uppladdad med massor av roligheter! Ok, är faktiskt inte så sugen på att jobba denna vecka (ärligt talat, även om det ej hör till vanligheterna) - men det vankas ändå dubbelpass på torsdag och även nattjobb på fredag. På lördag har jag min födelsedagsfest så det är förstås massor utav saker som behöver fixas. Tur att jag har underbara vänner till hjälp! Annars då? PT-pass imorgon med Andreas och Filippa, på tisdag vankas prov och sedan massor av träning to get in shape - till helgen & min klänning;)
 
Nu skall jag kika på en film och sedan sova! Har sovmorgon imorgon. Härligt! Hoppas ni också sover gott!
 
Två bilder från en fest-outfit jag gillar! Lånar man pappas dator är det gamla godingar som gäller, denna bilden är ifrån Bellas 18-års fest i februari!
 
 
 
 
 

Lunch på stan

Alltså, fy vilket väder det varit idag! Jag som ville inviga mina nya skor, men icke! Det tillät då ej vädret. När jag sprang in på Espresso imorse för att köpa min dagliga cappucino - var det SÅ nära att jag skulle blåsa omkull. Vinden var ta mig fasen starkare än mig! Inte gjorde det bättre att jag hade si sådär 3 kassar + väska, kaffe att hålla i schack. Nepp, en sak som är säker är absolut att stormar passar inte in i mitt liv.
 
Bortsett ifrån det har inte vädret påverkat mig speciellt. En fredagslunch med lite standard-stäm med vännerna är förstås inget undantag. Alltid lika välbehövligt! Kikade sedan runt lite på stan med Felicia och Felicia. Nu skall jag snart åka till stan för att jobba. Nattpass både idag och imorgon!
Lånade bilder från min kära väninnas blogg! Förövrigt kan jag inte förstå hur Johannas bilder alltid lyckas bli så bra och alltid mina så dåliga. En gåta..

Trötta Emma

God natt mina vänner! (Kan man säga så utan att alla tror att jag skall sova? Klockan är ju liksom 00:30). Idag har jag i alla fall haft ett styrelsemöte med UF. Kändes faktiskt bra! På söndag skall vi börja med det som var eftertänkt ifrån början - sälja prenumerationer! Med andra ord, på söndag är det jag som skall knacka dörr och sälja mig in i familjers frestelse.
 
 Visserligen har jag jobbat på resturanger, gatukök och läktarförsäljning och just det.. Jag har ju fasiken testat på telefonförsäljare en gång i tiden, haha - som förövrigt gick rent åt helvete! Jag blev total-ägd utav kunderna kan jag säga, kunderna som jag egentligen skulle sälja till, satte mig enbart på plats. Det jag ville komma fram till att just denna typ utav säljjobb ligger långt ifrån min vana och för den del, kunskap. Om man inte räknar med telefonförsäljare då men den tiden vill jag helt glömma.. Not my thing!
 
Jag ser verkligen fram emot att göra detta! Det kommer bli en grym träning och verkligen en bra erfarenhet. Jag känner faktiskt några som jobbar inom säljbranschen (unga) och tjänar riktigt bra. Vore kul (och viktigt) att bli grym på något sådant, man kan aldrig bli för bra på att snacka.
 
Förövrigt har jag ockuperat farmors kök kvällen till ära! Mamma skickar alltid iväg mig till farmor när bakning är på ingång, då jag har en liten tendens att stöka till det oerhört och råka glömma detaljerna med att städa undan efter mig.. He-he. Imorgon skall vi sälja med företaget på Sundsta!
 
Just det! Var och kikade på min lokal till nästa helg - som såg helt suverän ut. Köpte även ett par Ugg Australia idag som jag beställt, svarta mini! Visar imorgon. Sov gott alla kära!
 
 

En dag i vår härliga stad

Hallå där ute! Idag har varit en bra dag, har slutfört lite uppgifter i skolan och kommit på ett briljant ämne till mitt reportage, dock i sista minuten... Men det är det värt, speciellt om det är bra och med himla massa gnista i! Efter skolan trallade jag runt på stan lite med Sofia, Ammie, Issa och Angelica.. Vi åt även en gudomlig kinabuffé! Börjar bli en standard för oss, även att äta så att vi knappt kan stå upp därefter. Ett tydligt bevis är Ammie och Fia.
 
Sedan blev det ännu lite kik på stan! Hittade och köpte min födelsedagsklänning, som jag skall ha på mitt kalas - nu när det mesta börjar lösa sig ser jag verkligen fram emot min fest. Den kommer bli helt oslagbar! Sedan blev det ännu en fika (förstås) och till sist bussen hem till lilla Grums. Tänkte slutföra mitt reportage nu & bege mig ut på en promenix!
Fina bellran!
Haha Fia är mätt
 
 
 
 
 

Födelsedagsfix

God morgon! Det är tredje december, redan! Kan inte förstå hur fort det går - allting. Just denna månad vill jag faktiskt skall gå lite segt. Idag väntas i alla fall en lång skoldag och sedan boxning ikväll. Skall ligga på hårdträning till min födelsedagsfest (som är om mindre än två veckor..). Jag längtar så att jag knappt kan bärga mig!
 
Igår var jag till min duktiga manikyrist Yulia, och gjorde nya och tjusiga naglar. Eftersom min födelsedagsfest är snart, julafton och nyår - så valde jag en festligare look! Eftersom jag redan har långa naglar, gjorde hon bara gele-förstärkning på mina ''riktiga'' naglar. Som vanligt är jag nöjd!
 
Nepp, nu skall jag åka till skolan. Hörs sen och ha en fin dag!
OBS. De är inte så långa som de ser ut, kortare och finare i verkligheten!
 
 

Sleepover & julmys hos Filippa

Hej mina vänner! Lite uppdatering här under helgen som vanligt. Men det finns inte så mycket att säga, har nämligen gjort ett fyr-trippel-pass denna helg! Nattjobb från torsdag till söndag och ett dags pass på lördag. Cash is king som man säger!
 
Första advent och skyltsöndag har jag spenderat med min Fia på stan, vi har fikat, kikat runt och pratat. Haft trevligt som vanligt med min bästis. Fanns dock inget speciellt, vilket jag tycker är lite synd - minns ni när man var liten, då skyltsöndagen var så ''stort''? Jag menar, det var ju stånd och marknader som täckte hela staden! Hoppas det bättrar på sig veckorna nu innan jul, för julmarknader är ju verkligen helt underbart mysigt.
 
Sedan åkte jag hem till Julia för att hämta min dator som jag glömde hos henne i fredags, när jag går från Julia och kommer till bussen, tror ni inte att jag kommer på att jag glömt min mobil istället?! Jo, men självklart! Varför är jag alltid så jäkla glömsk? Men mitt i all otur, har jag förstås lite tur också! Busschauffören var trevlig och godtog en liten pratstund med lilla mig om vägar & krokar - medan Julia fick spring och hämta min mobil!
 
... Och som avrundning på denna härliga men ack så kalla dag, fick det bli lite julmys med min andra bästis, Filippa! Vi har myst, pratat, skrattat och haft det juligt ihop hela kvällen. Bakat snickers (fanatiskt gott) och jul-kola, lagat tacos och ätit (notera massor) chips och godis! Och hör och häpna gott folk, allting finns faktiskt kvar! Tro det eller ej. Imorgon skall vi fortsätta med julandet och då är det marsipanfigurer med smält choklad som gäller, till  min stora glädje!
 
Filippa har somnat, men jag är fortfarande piggelin. Tänkte sätta på dagens avsnitt av Solsidan och fördriva lite tid med designer-fakta (som i vanlig ordning)! Som den lilla nörd man är, he-he. Slutet gott, allting gott!
 
Sov gott raringar!
 
Flashback! En ''vanlig'' natt med Flippa i huvudstaden, med en ack så ''vanlig'' liten yoga-herre!

RSS 2.0