Take care of your skin!

Idag blev det en sådan shoppingrunda som inte sker alltför ofta i min vardag, jag handlade nämligen smink. Ni som känner mig vet att jag är världens snåljåp när det handlar om smink och ansiktsprodukter (tycker det är slöseri, ha-ha) och föredrar hellre att shoppa fina plagg & väskor. Men, ibland är man ju faktiskt illa tvungen att uppdatera denna front även! Och när jag väl tänker efter.. Det är minst lika kul att handla smink med fina förpackningar och ansiktsprodukter med bra innehåll som det är med kläder och (nästan lika kul) som att handla väskor.
 
Om inte annat är det avgörande för hur fräsch man sedan ser ut. Och vad vore ett ansikte utan fräschet?
 
Den 1:a produkten är en mascara (guldig utsida) som kommer ifrån Clarins. Denna mascara har jag testat ett flertal gånger och den är verkligen grym. Fransarna blir långa men smala & vackra (inte tjocka & klumpiga), även lätt att applicera. 280 kronor från Kicks.
 
2:a produkten är en skummande sminkrengöring, vilket bidrar till att produkten håller länge och man slipper arbeta in den själv. Dessutom väldigt lättvindigt att tvätta bort sminket med, och sånt gillar jag, lättvindighet! 205 kronor från MUS.
 
3:e produkten är både ansiktsvatten och face-mist, alltså två produkter i ett. Ett ansiktsvatten som är återfuktande (bra nu på vintern) och som även fungerar som dagkräm. Efter en hel dag kan man ibland känna sig ''ofräsch'' med sminket och då skall denna fixera till sminket genom att spraya. Suveränt i mitt tycke! 195 kronor från MUS.
 
4:e produkten fick jag faktiskt i födelsedagspresent av några vänner, även denna från MUS. Denna produkt har jag testat någon gång tidigare och jag tycker med all ärlighet att den är helt fantastisk. Det är ett ''cleansing-powder med lite scrub i, denna produkt blandar man med antingen sminkrengöring eller enbart rengöring. Sedan applicerar man på huden och man tar genast bort döda hudceller och oren hud. Sådant som andra rengöringar inte kommer åt. Och tro mig, man känner sig som en ny människa efteråt. Det var inte jag som köpte den men jag tror att den kostar 295 kronor.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0