Myser

Jag mår faktiskt bättre idag! (försöker jag åtminstone intala mig själv haha) farmor har varit här med panodil så nu jäklar skall jag vara kry tills ikväll! Skall till Alicia som fyllt år och fira henne lite, kommer bli hur trevligt och mysigt som helst. Ser verkligen fram emot den här kvällen! Just nu ligger jag och myser med min lilla prins som sover så sött bredvid mig. Vad skulle jag ta mig till utan min ängel? ♥

Att vara sjuk har sina fördelar

Åh en sak som man verkligen inte kan klaga på när man är sjuk är det här! Jag blir alltid så ompysslad utav mamma och hon köper i stort sett hela affären ifall jag så skulle vilja. Och inte nog med det springer hon runt som en slav hela dagarna (nästan så det blir lite jobbigt) men jag gillar det! Om dem rika har det såhär varje dag skall jag bli rik ;)


Update - from bed

Fasiken.. Livet suger verkligen förtillfället! Såren på läpparna har bara blivit värre sedan igår och gör ännu ondare, febern och förkylningen har förbättrats men fortfarande långt ifrån att vara frisk. Var hos doktorn förut och han sade att det inte gick att göra något (haha idioterna där borta verkar varken ta min smärta eller mig på allvar) dem borde få smaka på sin egen medicin! Hur som helst hade jag vitaminbrist och tydligen kört slut på kroppen med för mycket stress. Dem kommande dagarna innebär med andra ord sängen för mig.. Fy vad jobbigt. Är så rastlös! Många som skall ut ikväll men här sitter jag. Imorgon skall jag iallafall ut varken jag är frisk eller ej. Pallar inte att vara hemma mer!

Ser jag inte lite sorgsen ut?.. En emma är inte tillämpad för att slösa dagarna i sängen.

What don't you do for some prettyshoes

Köpte ett par skitsnygga heels i Göteborg med värsta mördarklacken! 16 cm långa och jag beräknas bli ca, 182 i dessa skönheter! Med framförallt längre och lite smalare ben finns det inte mycket man inte offrar. Åtminstone är dem värda all smärta som dem ger! Så söta med rosetten där fram och den pastellfärgade lacken. :D


Standard!

Såg på en film, när jag loggar in på facebook har jag, få se.. Tusen meddelanden från sällskapsjuka johanna?! Haha kan inte göra annat än att skratta. Så typsikt henne att planera in lite fika och shopping före. En sällskapsjuk shoppaholic är ordet för min väninna!


Pizzatime

Mamma kom precis hem med pizza och glass till mig! Gud jag minns inte senast jag åt pizza, tror det var någon gång i somras.. Dock så var det någon annan sort än vad jag känner till, men det skall nog inte vara något problem att äta med tanke på att jag är ett matvrak och äter typ... allt?! Haha! Skall ju egentligen inte äta sådant här på vardagar men äsch, är man sjuk så är man! Får träna exra mycket när jag blir frisk istället.


Hej kom och hjälp mig

Såhär ser jag ut idag; som hej kom & hjälp mig. Jag vet inte hur jag lyckats men efter helgen har jag fått två stora sår på läppen inkl. ett stort bredvid läppen (neeej jag har inte herpes haha) inte nog med att det ser sjukt äckligt ut, känner mig nästan taskig mot allmänheten att visa det här öppet. Det gör så jäkla ont också! Det gör så ont att jag nästan gråter. Hoppas det försvinner fort annars lär jag inte få kyssa en enda groda..

Förövrigt ligger jag hemma i sängen med 39 grader's feber, smärtsamma läppsår + en enorm förkylning. Just nu suger livet så ofattbart.. Är rastlös men jag orkar inte göra någonting. Min hjärna vill hitta på något men kroppen tillåter det inte. & nej jag överdriver inte eller är för lat för att gå till skolan, jag skulle aldrig bli sjuk när det nästan är helg frivilligt! Nåja, nu skall jag fortsätta tycka synd om mig själv och bli ompysslad av vovvarna.

Ja, jag putar med överläppen (såret syns bättre då)


Tanken som värmer så mycket

Jag har verkligen hittat en underbar vän. Stackars Emma råkade sätta sig på mina solglasögon igår och självklart var det inte med flit och absolut ingen ingen fara! Det skulle lätt kunnat varit jag som också är lite småklantig, haha. Tror ni inte hon kommer med nya solglasögon, en förlåtlapp och en latte till mig på lektionen idag?! Att hon ens tänker tanken är guld värt! Underbara, goa fina Emma. <3


Stadshäng

Nyss landat till Sundsta igen efter en lång och uppskattad håltimme! Älskar Onsdagarna.. En lång paus från skolan på lunchen är så skönt & perfekt att utnyttja lite tid till shopping och fika! Jag köpte en superduper fin väska i leopard (som jag har letat efter länge!!) skall visa er senare. Väskor får en tjej aldrig för mycket av;) Förövrigt fanns det så mycket fint på stan, så det blir nog en liten shoppingtur efter skolan också!

Såhär ser jag ut idag, invigde ett par ännu somrigare klackar vilket jag ångrar nu.. Fan för att det skall börja regna! Typiskt min otur, folk måste trott att jag var blind när jag klädde mig imorse, haha...

Det här har jag längtat efter

Ni kan inte ana hur länge jag längtat efter det här! Springrundor mitt i natten (nästan natten) har alltid varit en hobby för mig på somrarna! Jag vet att det inte är sommar ännu, men den är mycket nära. Enda skillnaden på att ta en springrunda nu och i juni är några grader kallare! Luften är så frisk och perfekt kylig ute nu, helt tomt ute och mörkt.. Jag kan springa, lattja, stoja & såklart sjunga alldels för mig själv. Haha älskar det!

Dem senaste veckorna har jag varit ute och sprungit varje dag, första veckan 1 halvtimme och därefter ökade jag till 1 h. Helt ärligt har jag varit slut som in i helvete efteråt! Jag har varit så jäkla otränad och ofit som man kan bli, men nu känner jag verkligen skillnad. Har blivit anfodd och kommit upp i perfekt andning de senaste dagarna, självklart blir jag trött men inte alls på samma vis. Skönt att ha fått tillbaka konditionen! Så nu skall jag öka tiden ännu lite mera, och bli ännu mera slut! Älskar att göra av med energi!!

Mina ben skall bli lite smalare, sedan är jag nöjd! Då gäller det bara att hålla i det här!


TIPS

Jag måste varit väldigt trött när jag kom hem, somnade pladask i sängen med datorn i magen. Nu är jag iallafall vaken.. Skall nog sätta på en film med mamma och vovvsarna att mysa till. Förresten, jag måste bara ge er det här tipset. Gör er medlemmar på den här sidan (www.campadre.se) och ni kommer kunna köpa massvis med märkeskläder, smycken till bra priser. Och det kommer nya kampanjer på olika märken varje vecka! Te.x en jacka som kostar 3000 i ordinare pris kan du får för 1500 kr där. Med andra ord en riktig fyndhörna! Allt är förstås nytt, direkt från butiken. Rekomenderar det starkt!


Today I look like this

En tydligare bild på hur jag ser ut idag. Körde på lite romantiskt idag igen! Eller ja, haha jag har ju i stortsett bara sådana här kläder... Förhoppningsvis ser ni lite skillnad. Invigde ett par riktiga sommarklackar också!


Måste tillägga att klackarna är helt otroliga!! En hel dag trippandes på stan och jag har inte det minsa ont i fötterna. Är helt förälskad!


En solig dag på stan

Efter skolan traskade jag, Anna & Emilia till promen och satte oss i solen och njöt! Så himla härligt, vädret är såå underbart att jag tror jag svimmar. Vi planerade även in en grillfest för tjejerna i klassen hos mig. (Kommer bli fett med alla underbarisar)

Mina underbara vänner♥

Schooltime

Tror ni inte jag lyckas försova mig idag? Eller ja.. Glömt bort att ställa sommartiden på klockan. Så typiskt mig och så jäkla klantigt.. Jaja, det är ju inte hela världen & en liten sovmorgon skadar väl aldrig? ;) Nu måste jag sticka!

Blus/Joy, Jeans/Lee, Klackar/Xus, Jacka/Esprit

Powerwalk och en springtur

Har varit ute på en powerwalk med Olivia, alltid lika trevligt med mycket skratt och skvaller.
Nu- Dricker en colalight och laddar upp inför en svettig springrunda (är lite otaggad) Men vill vara tight till helgen! Vill man vara fin får man lida pin;) See you later!


Details

Har en typisk ''mig'' outfit på mig idag. Mysiga kläder men samtidigt uppklätt

Topp/Akazia, Väska/Sjöhästen,Jeans/Lee,Solglasögon/Kusten

a gentlemen in suit

God morgon på er! Fy vad jobbigt det var att gå upp imorse, jag tar tillbaka det där med att alltid vara pigg haha! Längtar hem såå mycket.. Tur att det är kort skoldag! Har planerat in ett långt, varmt bad med en latte och en bra tidning när jag kommer hem, mmmm. Åh förresten, såg en jättebra romantisk film igår och kan nu konstatera; varför finns det inga gentlemän här?! Och varför går så få killar med slips, kavaj eller varför inte kostym?? Kanske för att alla tjejer skulle dö av förälskelse. Förstår absolut inte hur snea kepsar och rosa chinos kan vara poppulärare än det och förstås en kaxig egenkär attityd på det. Det är sjukt.

Så hett, det borde alla killar ta efter! Jag skulle vara nöjd;)

Mysig dag

Haft en mysig dag i solen med bästis! Slappat i utesoffan med dricka och snacks till en massa skvaller, förstås. Hon tillökade även mitt skönhetsförråd än en gång med 8 nya produkter, vilken ängel till vän jag har inte sant?! Så himla svårt att ta emot, haha. Men jag är lyckligt lottad! Nu skall jag göra iordning en latte till en film.

Hoppas ni ockå haft en bra helg och mysig Söndag.

Watch out for Olivia!!!

Haha ja vad skall jag säga?? Skall följa med yrbollen Olivia på en sväng i trafiken. Nej jag är inte rädd, det här skall bli kul! Jag hoppas hon kör in i en stolpe eller något så jag får ett gott skratt! Känner på mig att den här åkturen kommer stanna länge i mitt minne. (Nejdå gumman, det kommer gå galant.. Du klarar allt!) Vad skall man sedan hitta på? Finns jättemycket godis och allt möjligt gott kvar som jag är lite sugen på men jag måste ut och springa så det känns ovärt. Äsch, man lever ju bara en gång som sagt. Skall tvinga hit Olivia på en filmkväll!

Förresten, vad tycker ni om dagens outfit?? Jag har alltid haft en känsla för stil ;)

What a night!

Jag har haft en toppenhelg! Den skulle inte kunnat blivit bättre faktiskt. Emma och Filippa kom hit igår och vi laddade upp med 2 kg godis, 600 g chips och dricka (somsagt skall det vara, så skall det) sedan bestämde vi oss för att dra ut en sväng också och med tanke på att vi är i Grums finns det inte många alternativ. Men det är ju så skönt att kunna sticka hem när man vill & inte behöva passa bussar,taxibilar och irriterande föräldrar förstås! Jag har haft en superbra helg med fantastiskt superbra brudar! Helt ärligt, fyfan vad ni är bra.

Haha kan inte sluta tänka på Emmas kommentar innan dem skulle sticka hem.
Skall vi dra till bussen eller ska vi skära upp ananasen??
Hahahaha jag dör! Värt att missa en buss för att äta lite ananas. Emma så jäkla skön, men jag förstår henne. En ananas är värd att värdesätta högt;)

Här har vi snygga och superdupersköna Emmis. Btw! Även vi har våra dräggiga stunder, direkt när vi satt foten i huset började vi baka och laga mat!! Haha yummie


A GOOD GOOD NIGHT

Nyss kommit hem efter en toppenkväll med superbra brudar. Sängen är förövrigt skönare än någonsin ♥

FIESTA

Wiee!! Emma & Flippis är här på besök!! Nu drar vi på fiesta. Kommer bli fett


FUCKIN' DEAD

Nu har jag fått tillräckligt många kommentarer om att vara lillgammal!! Haha herregud jag är ingen kärring. (Verkar det verkligen så?) Jag tycker bara att man skall kunna bete sig (riktat till alla) och prata med viss hyffs och inte som att man är något socialfall! Bortsett ifrån mina ordval så är jag en riktig slarvmaja och lite töntig. Jag har svårt att värdesätta saker, bry mig om konsekvenser (ibland lever jag lite för mycket i nuet) och tar nästan aldrig någonting på riktigt allvar, tänker alltid ''äh det löser sig'' även om situationen är allvarlig. Så tekniskt sett har jag både en gammal och mogen sida samtidigt som en väldigt oansvarig och omogen sådan! Är nog en blandning;)

Den här rubriken säger emot alla kärringaktiga ordval så jag valde den för att beskriva min position just nu! Jag är HELT död efter springrundan utan att överdriva, solen tog verkligen kål på mig. Härligt som attan!

Mogen och tråkig, barsnlig och omogen; En livsnjutare är jag iallafall i alla väder! Livet är underbart.

Älskade lördag

Lördag är verkligen min favorit-veckodag. Man vaknar upp, är utvilad och har fortfarande hela helgen framför sig. Underbart! Har legat och druckit en latte i lugn och ro, nu skall jag ut och springa en timme och sedan ut på en långpromenix med vovvarna (måste förbränna så mycket calorier som möjligt idag) Hörs senare!


Även glidaren Melker tar reda på solen idag1

@ Olivias crib

Tar det lungt hos Olivia efter att ha tittat på en hockeymatch med henne & Johanna. När jag kom dit förväntade jag mig typ.. en tom hockeyhall?! Det är ju trotsallt fredag) Visade sig att jag hade såå fel.. Kán inte förstå att Grums hockeylag alltid lyckas kamma hem så sjukt mycket publik! Inte dåligt gjort av dem alls! Nu skall jag snart dra mig hemåt, är lite trött och skall upp och springa imorgon för sedan kommer det gäster & då väntar en hel del onyttigheter & mysande förstås! Älskar helg. Jag skall nog bli en hemmafru som äldre;)

Min finaste Olivia!


Picknick med underbaringar

Vädret idag har varit fantastiskt! Jag måst tacka Gud för detta, veckan har blivit suverän tack vare solen! Tack tack tack, tusen tack! Efter skolan bjöd jag några suveräna vänner på picknick i solen. Pratade, skrattade och hade det mysigt. Dock så ångrar jag alla kalorier som jag klämt i mig nu, men äsch får ta en lång springrunda sedan så är det försvunnet! Just det, har tackat Gud för det fina vädret men inte alla underbara nykomlingar till vänner (som egentligen förtjänar det största tacket) Tusen tack för att jag fått lära känna er. Ni är så bra på alla sätt och vis så jag vet inte vart jag skall ta vägen!! & det kommer rakt ifrån hjärtat. Stor puss från mig!

Ni skulle bara vååååga klaga på mina bilder nu! Jag har inspekterat dem noga och därefter kunna dra slutsatsen att dem är felfria, med andra ord perfekta. :)

IT'S FRIDAY

Fredag, fint väder och ett strålande humör! Vilken perfekt dag! Den här skall jag ta vara på in i minsta detalj. Inviger vårkläderna idag med endast kavaj och kilklackar med öppen tå. Äntligen! :D Hoppas ni får en superbra dag för det skall jag ha. Vi hörs senare! Puss på er alla!


Några tänkvärda meningar

Jag själv följer inte så många citat eller måtton. Förutom mitt egna måtto som jag alltid kommer hålla kärt; Allting är möjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid. Jag tycker det är riktigt bra och otroligt sant! Det är bara man själv som sätter sina gränser och man kan komma precis vart man vill, bara man kämpar tillräckligt och aldrig ger upp.

Däremot inspireras jag väldigt ofta! (vilket jag tror dem flesta gör) Jag läser många citat, meningar och texter som är inspirerande och tänkvärda och som faktiskt kan ändra min syn på saker och ting. Faktiskt hjälpa! Ibland är man lite trångsynt och bara ser saker på sitt egna sätt, det finns aldrig bara en dörr till någonting.

Här delar jag med mig utav lite bra citat som jag hittat.


''Det finns dem som drömmer sig igenom livet, och det finns dem som gör livet till en dröm''

''When your'e happy and can't fall aslepp becuase the reality are better than your dreams''






''If you don't get hurt, you won't have any stories''
''Destiny is for losers, it's just a stupid excuce, to wait for things to happen, instead of making them happen''
''Lead, don't follow''
''Take every chance, drop every fear''

''Det är alltid för tidigt för att ge upp''




''Allt har sin tid och inget varar föralltid''



Hoppas ni blev nöjda utav det jag hittade! Till och med jag själv började tänka efter.. Hehe!


Är du helt orklös och givit allt, orkar du dubbelt så mycket

Gud jag trodde inte man kunde vara såhär pigg! Jag blir aldrig trött. (Nej det är inget positivt) Är rastlös såfort jag inte är fullt sysselsatt. Till och med när jag ser på film eller sitter på en lektion kan jag inte låta bli att stampa med fötterna i marken. Inte nog med att jag sover högst 3-4 h per natt. Nåja, jag skall inte klaga.. Bättre än att vara trött på heltid! Min lugna och avslappnade kväll blev inte riktigt som den skulle, efter ynka en timma blev jag rastlös och begav mig ut på en springrunda 1 h. Sedan dess har jag även städat, pluggat och planerat in en picknick som jag skall bjuda några vänner på imorgon! Jag har träffat så himla många nya människor det senaste året och haft den turen att träffa underbara sådana, som jag är helt säker på kommer stanna länge i mitt liv. Hur som helst blir det ju inte att dem kommer till mig så ofta.. Då allting finns i stan, shopping, bio, mer fester m.m! Men jag vill ju också visa min uppskattning på något vis, så en liten picknick bjudning är alltid något! Kommer bli så mysigt. Särskilt när vädret skall bli så fint också. :D 
 
Faaan!! Nu råkade kladdkakejäveln bli bränd. Mina bakverk blir alltid goda men när det gäller att inte glömma bort dem i ugnen är en annan femma.. Jahapp.. Får köpa en på ica imorgon istället.


En ny älskling

Har faktiskt klickat hem en belöning till mig själv! Dock försöker jag komma på varför jag skall belöna mig själv.. Men jag kommer säkert på något viktigt om ett tag! Nog om det. Här är skönheten! En ny Christian Dior. Har en aftonväska i Dior bara, så den här saknades ju nästan lite i min samling. Du är så fin älskling!! Hihi:)

Dock inte den här färgen, köpte den ljusrosa/gräddfärgade. Pastellfärger är ju hetast i vår!

Life is good

Nyss kommit hem och intagit soffan, efter en lång men ack så härlig promenad! Borde plugga men neeej det orkar jag fan inte.. Så jag skiter i det! Idag följer jag måttot ''glöm dina bekymmer imorgon kommer nya'' Om jag skulle dö imorgon skulle jag nog ångra mig ifall jag inte utförde gårdagens behov, som idag betyder: massa latte:ar, mys och pussar med vovvarna + en bra film till det. Hoppas ni också får en mysig kväll alla goa&glada!

Männen i mitt liv

Varit hos doktorn idag och sedan dess legat ute och glassat i solen. Vi har fått ett fantastiskt väder! Otroligt hur lycklig man kan bli utav lite sol hehe. Nu skall jag ut på en långpromenix med männen i mitt liv och mamma. :D

Finaste killarna som finns

Gina tricot's beauty collection

Vad tror ni om det här? Hiss eller diss? Jag själv tycker att Gina tricot bara utvecklats ännu ett steg. Och överhuvudtaget alla affärer! Snart säljs det bildäck på ica och mjölk på hm.. Näh, skämt åsido men nästan. Vår Ica butik i Grums har t.ex börjat sälja Maybeline N.Y sminkprodukter vilket jag tycker är perfekt, särskilt för en nödsituation då man bara kan åka till Ica och inhandla det som saknas! Och om ni tittar på priserna här nedan är dem fantastiskt prisvärda. Frågan är dock dess kvalite? Jag skall iallafall lägga ut några kronor och testa deras läppstift och nagellack. Det dyra behöver inte alltid vara bättre! (Även om det oftast är så)

Hurtiga tag

Fan vad bra jag är!! Och ja det är ok att vara lite fåfäng ibland! Har pluggat hela kvällen (förstås druckit mycket kaffe också) och en springrunda på en timme på det! Nu skall jag bara softa resten utav kvällen. Har även tillökat mina planer för helgen som ser ut att bli så jäkla lyckade! Har världens bästa vänner ♥ Haha mitt humör är på topp idag.. Livet är underbart!

Jag ser hemsk ut men jag bryr mig inte. Om några veckor skall jag ha tillbaka min trimmade kropp and that's it. Har jag bestämt mig för något slutför jag det!


Latte i solen

Sitter ute i solen och njuter med en vanillia latte och min fina kille! Njuter även att Onsdagen redan är avklarad och endast två dagar kvar tills det är helg. Jag har en helg värd att se fram emot inbokad! En kompis som kommer hem till mig för första gången och som förstås stannar över natten. Vi har planerat in spakväll, myskväll och en utgång på det. Tror ni vi kommer hinna det på en kväll?? Haha.. Det återstår att se!


Lunch och lite shopping

Hej på er! Jag slutar mattelektionen snart och har håltimme. Jag och några vänner har tänkt att sticka ner på stan och luncha & titta lite i butiker! Sedan har jag ett Engelska framförande att göra, tror det kommer gå galant faktiskt. (Ni får hålla tummarna för mig) Ha en mysig dag ♥

Såhär simpel ser jag ut idag. Leopardmönstrad sjal, solbrillor, skinnjacka och röda läppar till det.


myskväll

Har myskväll här hemma med ansiktsmask, espresso latte och en vovve tätt intill! Skulle inte kunna ha det så mycket bättre. :D Just nu är livet så underbart.. Fick en lektion gratislektion i kaffe på espresso house utav en kille också + att jag inhadlade lite nya smaksättningar. Så nu är mina latte:ar perfekta! Okej, nog om kaffe på ett tag. (Kommer väl bli betraktad som värsta kaffenarkomanen haha) Nu är det dags för Lyckan i La på 3an!

Uppdatering på sminkfronten

Något jag sällan lägger på är smink! Jag lånar nästan alltid utav mamma då det är så trist att lägga pengar på (håller ni inte med?) Nu har jag iallafall ändrat mig lite. Beställde från Peggy Sage med Olivia, ett märke jag aldrig testat förut men som tydligen skall vara bra! Blev så glad av ett litet paket på posten och lite nytt är ju alltid kul!

Paketet bestod utav ansiktsmask, foundation, mascara, borste och två läppennor. Nu har jag så det räcker ett tag förhoppningsvis;)

Stan

Hello! Jag är ledig idag så nu gäller det att ta vara på dagen! Skall åka till stan med mamma och brorsan för att luncha och titta i lite butiker. Ha en bra dag!

Börjar min dag med en kaffe frappe


Ny vecka

Och det är ny vecka! Väldigt skönt, den här veckan skall jag ta vara på väl! Förövrigt har jag inte bloggat på ett tag då jag inte haft så mycket att erbjuda helt enkelt, en ärlig ursäkt.
 Nu - sitter på näst sista lektionen och skall snart ha en filmmys med Emilia på lunchen. Idag är det plugg, plugg och åter plugg som står på schemat. Lite nya uppgifter men framförallt sådant som jag har struntat i, än en gång mig själv att skylla. En springrunda och ett solariebesök skall jag försöka hinna med också! Måste bli lite brunare och lite mer tränad. Hoppas ni får en underbar måndag


Familjemys

Blir lite familjemys med familjen innan utgång ikväll! Som ni ser blir det en hel del när pappa, jag och Erics kompisar är i farten;) Mysigt att ha hela familjen samlad för en gångs skull! ♥


Chocolate coffee drink

Sitter vid köksbordet och dricker en chocolate coffee drink. :D Som jag köpte på Kardemumma igår, Olivia tipsade om den och jag måste säga att den var verkligen värd vartenda öre. Så god! Dock så blev den mycket godare igår än idag men det har med min iq angående teknik att göra. Kaffemaskin var ett ovärt köp!

Träning!

Nu får jag fan kalla mig duktig! Medan jag ser alla frestande statusuppdateringar på fb om myskvällar, festkvällar, foton från restuaranger och hör alla vänner taggade som skall ut.. Ligger jag genomsvettig och slut pladdask i min soffa! Har varit ute och sprungit i bra tempo en timma och haft lite egenträning här hemma. Kanske inte är så mycket att skryta om egentligen med tanke på attt jag har satskort och tränar lite hitan och ditan. Men såvida man inte har regelbunden träning är man inte är iform! Och det har jag faktiskt inte varit sedan i början av 9:an. Det glädjer iallafall mig själv att kunna säga att jag är lite duktig;) Och är på bättringsvägen!! Mitt mål är stranden och inte vassen till sommaren!


Skall tillbaka till det hurtiga!

kärleken till materialet

Hej! Jag var på sjukhuset förut för min huvudvärk, egentligen ville jag inte dra dit då jag verkligen avksyr sjukhus men mamma lockade mig med lite shopping efteråt så då kunde jag inte stå emot.. haha. Blev ett par nya klackar från feelings (älskar den butiken!!) vanilj & choklad kaffe från kardemumma och doftljus som jag och mamma slösade tusen kr på (tror vi blivit lite dotfljusgalna haha) Nu väntar jag in lite mat och ikväll skall jag mysa med mitt nyinförskaddade kaffe. Mumsigt

Visst är dem läckra? Tänk en vit romantisk topp till eller helt enkelt ett par slitna jeans! Så hotttt!! Kostade 990 kr från Xus

Favoritdofter kaffe och cocos. Fanns ett ljus som hette ''En man'' och doftade killparfym, vilken tjej gillar inte killdofter egentligen?


Inväntar en vän

Inväntar ett besök från fröken Jennifer! Ikväll står myskväll på schemat. Var på affären förut och köpte lite gott tills ikväll. För det är ju ingen riktig myskväll utan gott tillbehör somsagt. Nåja.. Let's mysa!!

Appreciate yourself

When I loves myself enough

I forgave myself for all the times I thought I wasn't good enough

Hittade den texten på en blogg, jag tycker den är fin och framförallt tänkvärd. Dessutom stämmer den!
Jag tror dem flesta har sämre självförtroende än vad de tror dem har, som drar ner på dem.
Om man hade varit helt nöjd med sig själv hade man aldrig brytt sig ifall någon annan inte tyckt det.
Då hade man gått vidare som att det vore en typisk trisslott.

Bild sedan 2009, my lovely fanny

today I wear

Godmorgon på er! Har varit vaken sedan halv sex så haft riktig tid på att göra mig iordning i lugn och ro, så himla skönt. Väldigt länge sedan jag orkade piffa upp mig överhuvudtaget till skolan så idag var väl på tiden! Idag är det en tråkig och alltför lång dag i skolan.. Fy. Som tur är skall jag och Jennifer ha myskväll ikväll, så jag överlever förhoppningsvis;) Måste till ica först bara och handla nytt med tanke på att godiset vi köpte har minskat rejält sedan det avlämnades hos mig, not good! Haha.. Jaja!

Pälsvästen kommer från feeling, väskan från sjöhästen, skor dinsko, jeans Lee


Människans bästa vän

Det finns inget i mitt liv som betyder så mycket för mig som mina hundar, absolut ingenting. Ledsen, lycklig, skrattande, gråtande, ensam eller upptagen. Dem finns alltid där. Oavsett vilket humör jag är på är dem alltid där med sina små oskyldiga sockersöta ansikten som man blir förälskad i bara av att kolla på, med sina slemmiga blöta pussar och gosiga knubbiga kroppar. Det finns inget som kan ersätta dem & det blir jag påminnd om varje dag. Jag är så otroligt lyckligt lottad som har mina gosebjörnar. Skulle aldrig överleva utan dem. Tycker oerhört synd om er som inte har en sådan fin vän, det är obeskrivligt betydelsefullt.

Det första jag gör när jag kommer hem är att alltid gosa med älsklingarna. Vår egna mysstund <3 (jag vet att jag ser jättetrött ut haha)

Haha ''äpplet faller inte långt ifrån trädet'' både jag och Herman är sådana som inte blir riktigt bra på bild

Puss puss puss

Nachos

Har blivit drabbad av värsta huvudvärken på sistone, som kommer och går hela tiden. Kunde inte gå till skolan den här dagen heller, skall tillbaka till doktorn på fredag och kolla. Dem vet inte vad det beror på men de tror att det är stress. Jag hatar att må dåligt eller vara sjuk så jag lider på riktigt, det är så sällan jag är sjuk på ett riktigt smärtsamt vis så när jag väl är det blir smärtan ännu värre. & varje gång säger jag till Gud, snälla låt mig dö istället.. haha. Har iallafall precis ätit nachos och nu vankas hockey med Olivia. Skall bli mysigt! Börjar bli lite rastlös ♥

Morgonpigg och glad

Hejsan svejsan! Är på ett strålande humör idag! Känns så bra. :D Gick upp 06 för en springrunda och mp3:n krånglade inte en enda gång, så nu är jag nästan lite stolt över den! Det gick jättebra och nu är jag riktigt laddad för en skoldag. Har tränat lite på Engelskan (ett tal som jag skall framföra imorgon) och jag ser faktiskt fram emot att göra det, älskar att prata haha.. Och ännu mer glad är jag över vädret, det är ju helt perfekt. Fantastiskt, har vi haft ett sådant här bra väder så tidigt någon gång? Nu gäller det att njuta. Nej nu måste jag sticka till bussen. Ha en fin dag!


bra veckostart

Har haft en bra veckostart! Nyttig, hurtig, lugn och även några skoluppgifter som blivit avklarade! Nu skall jag traska till Olivia för att beställa smink. Hoppas det hinner komma innan helgen så jag kan testa det!

Underbar måndag

Är det inte alldeles alldeles underbart ute idag? Hade huvudvärk imorse så jag struntade i skolan, det är inte värt att få värre när jag ändå bara har 3 lektioner idag. Hur som helst.. Så blev det förstås bättre lite senare! Så jag kunde inte motstå en rejäl springrunda, dock blir man såå jäkla svettig när det är sol ute. Sedan dess har jag bara hängt i hängsoffan till mycket vatten och cola light!

Powerwalk

Sticker ut på en powerwalk med bästis! Får bli många sådana den här veckan efter helgens kaloriintag, haha. Nåja, det är så härlgt ute så det gör inget. Ha en fin dag! ♥


PEACE AND LOVE

Kommer bli så jäävla fett!! Jag är verkligen ingen festivalmänniska eller egentligen festprisse. Men jag älskar att träffa nya människor och jag älskar att Rihanna skall dit!! Fy fasiken vad nice! Jag accepterar däremot inte att gå runt ofräsch, med fett hår te.x... Nej är det för lång kö så tar jag in på hotell. Åååh, är så taggad!!

Sunny sunday

Ligger i soffan och njuter av att inte behöva gå upp. Här skall jag ligga ett bra tag! Frukost på sängen och gosiga vovvar tätt intill, kan inte bli så mycket bättre. Gårkvällen igår var.. Ovärd! Sjukt ovärd! Borde kanske inte yttra mig om sånt på en blogg men jag säger ändå alltid vad jag tycker så vad spelar det för roll. Jag hatar människor som inte kan bete sig! Dem som hade festen var det inget fel på, trevliga och snälla. Men dem andra var så, när jag säger drägg menar jag inte klädsel, stil eller pengar då menar jag beteendet och hur fräsch på en skala. Var många som betedde sig riktigt äckligt. Jaja, nog om det. Nu skall jag titta på film med mamma och Eric, sedan ut på en långpromenad i det fina vädret!


En spontanare

Haha.... ''Ingen utgång på ett tag nu'' ja det gick väl sådär.. Jennifer kom hit festglad och jag var såklart emot ideen, men nu sitter vi här iallafall. Men det blev en kompromiss! Jag skulle fortfarande ha min myskväll and that's it. Så vi gick till ica och handlade allt som en myskväll innebär. Godis, snacks och cola till förfest och nu beger vi oss mot festen! Wiho!! Spontan fester är alltid bäst!

Här har vi mitt matvrak! Love!


Realize how good you have it

Alltså.. Jag har sagt ett flertal gånger att jag skall sluta svära men bryter det varje gång! Nu jag har bestämt mig för att fortsätta, svärord är trotsallt mer laddade än vanliga ord som tusan te.x! Så here we go! FAN vad jag mår bra! Solen skiner, mina vovvar är så söta så jag bara vill äta upp dem och nu skall jag ha en efterlängtad myskväll med Jennifer (E&J som vi kallar det) vi hade det alltid förr och fasiken vad jag saknar det! Det skall bli såå mysigt, skönt, roligt och framförallt gott haha. Hoppas ni får en underbar Lördag!

Trots att jag inte leer så mycket på den här bilden syns det väl hur bra jag mår?! Sofias blus också som jag älskar, speciellt för att den är fias!


Lördagsmorgon

Åh herrre min skapare vad skönt med Lördag! Officiella mysardagen för mig, dessutom är det ju min onyttiga dag idag hehe. Nej, en sak som är säker det är nog med festande ett tag för mig, jag väntar tills det blir lite varmare och man njuter utav att springa emellan fester och såklart med fina klänningar på! (Hatar vinterns utbud utav kläder!!) Nåja får se hur länge det här håller.. Just nu sitter jag och trycker i mig massvis utav grekisk sallad, såå himla gott. Skall alldeles strax göra mig iordning och åka & träffa Fanny!

Hur trött jag än tycks vara på fester så är det alltid lika kul att vara ute med mina vänner! Jag har verkligen världens bästa klass och så otroligt fina klasskompisar! Titta bara på den här bilden liksom. Love you all

Friday night

På ett ungefär såhär blev kvällen i bilder. Började som vanligt hos Sofia med snacks och dricka, så gott och mysigt med tjejer. När vi drog vidare var jag riktigt otaggad, bestämde mig för att ringa hem och kalla in mamma.. Självklart kommer hon och när hon väl är i stan glömmer jag bort att svara, vilket resulterade en ganska orolig mamma och en Emma med dåligt samvete! Hänt några gånger för mycket nu. Men men, nu är jag hemma och kvällen slutade jättebra faktiskt. Tack allihoppa!!


It's friday friday, gotta get down on friday

Hello! Sitter i skolan på sista lektionen, Så himla skönt att det är helg. Den lyckas alltid vara lika efterlängtad! Skall möta upp Olivia på stan för en runda eller vad hon nu hade tänkt sig. Sedan hem, fixa iordning lite och tagga upp för en utekväll med tjejerna från klassen! Var ett tag sedan jag var ute så jag känner på mig att det kommer bli riktigt kul ikväll! Hoppas ni också får en suverän kväll vad ni än hittar på. Puss

En bild från i början utav gymnasiet

Torsdag

Jisses vad veckan har gått fort! Så skönt! När jag vaknade upp imorse snöade det och när jag tittade ytterligare en gång var hela klövervägen snötäckt. Jag själv tycker att det är bra! Det kommer alltid ett bakslag när man minst anar det, så förhoppningsvis är det här Sveriges? Hehe. Håller på att ladda ner lite musik innan jag skall åka till skolan och självklart börjar det krångla (har piratebay stängt ner igen??) jag som precis lärt mig, irriterande. Nåja, jag får nöja mig med mina Lena Philipsson och Cornelius Wreiswijk som mp3:n består utav.

Mina fina vänner


MY GOALS AND INSPIRATIONS 2012

Jag var lite ledsen och nere förut. Hur som helst, efter ett tag beslöt jag mig för att jag skall inte deppa! Varför det när man kan vara glad och må bra liksom. Ett tips till er alla när ni är nere är att göra av er negativa energi på något bra, all energi kan omvandlas. Precis som min! För att pigga upp mig själv gjorde jag en ''uppiggningslista'' med mina mål och inspirationer. När jag är klar med denna skall jag lee och känna mig peppad. Det funkar som en liten hjälp på traven (tro det eller ej) dessutom kan jag titta tillbaka på den i senare år för att se mina dåvarande drömmar. Jag tycker det var en bra idee! Vad tycker ni? Dessutom är det kul att pyssla, hehe.

Det står: My goals and inspirations 2012. Det blir lite småstökigt när jag är igång som ni ser.. Men jag gillar det! Man kan inte vara ordningsam på alla fronter;)

Myser runt i mina korta (superkorta) träningshorts från ginatricot, vågar inte visa mig i dem på gymmet så tills det går att springa ute barbent får dem duga som ett sovplagg


En sommardröm

Titta vilken fin klänning jag hittade förut! Har skickat iväg mamma för att köpa den åt mig. Bilden ger den verkligen inte rättvisa, den är så fin i verkligheten! Perfekt färg och blommorna som detaljer fulländar den. Den kommer från Uniqe Butiqe


Onsdag

Hello! Jag har haft en jättebra dag med mycket tjejsnack och även lite strosande på stan. Fick med mig ett par solglasögon och läppglans hem och tittade även ut världens finaste klänning som jag skall köpa. Nu skall jag ta tag i alla tråkiga skoluppgifter och sedan mysa med vovvarna. Helgen är även planerad och den kommer bli såå bra! Längtar!!


Beundransvärt

Måste berömma familjen annorlunda och speciellt familjerna i programmet! Har legat och tittat på det ett tag nu och jag tycker det verkar så mysigt med en stor familj, många nära och så mycket kärlek! Det kan man aldrig få för mycket för. Dessutom verkar alla tacksamma, nöjda med vad dem får. I dagens samhälle är näst intill alla fruktansvärt bortskämda (inkl. mig förstås) nu menar jag inte bara pengamässigt utan även personligt, man värdesätter sig själv högre än andra och kräver så mycket. Man är inte nöjd med vad man har trots att man har så sjukt mycket. Och det är inget vi kan rå för, har man inte så stor familj och många syskon då har man inte heller lika många att tänka på. Däremot kan jag inte göra något annat än att beundra dem här familjerna så mycket. Jag skulle gärna vara en del av en stor familj! Mycket kärlek och mer tacksamhet, jag är övertygad om att man skulle må bättre. Hädanefter skall jag bli mer tacksam! På så sätt kommer man njuta mycket mer utav livet också!


Lillebrors födelsedag

Idag fyller Eric 14 år! Jag kan inte fatta det.. För mig kommer han alltid vara pytteliten och 8 bast som högst. Tiden går så fort! Grattis på min irriterande, griniga, jobbiga men också älskade lillebror på födelsedagen. Kommer snart lite gäster som vi skall fira honom med. Sedan blir det en pw med Olivia!


Back to school

Jahapp, då är det dags för skola igen.. Såklart skulle jag inte tackat nej till några extra veckor lov men det är alltd skönt att komma tillbaka till rutinerna igen och träffa alla vänner som man inte gör annars förstås! Äsch.. Den här dagen går nog fort! Skall börja den på ett bra sätt med frukost ute med Johanna. Mysigt!

Såhär ser jag ut idag, helt oplattat och orört hår direkt från duschen (har bestämt mig att sluta platta på vardagarna) otroligt nog trivs jag i lockigt idag hehe. Och röda läppar!


Somriga tankar

Ibland längtar jag så mycket efter sommaren att jag klär mig i alla favorit sommarkläder, springer runt och sjunger på sommarlåtar och förstås leker modell hehe.. Ser ganska knasig ut i lillebrors ögon, som tur är det bara han! Och alla har väl sina stunder ;) En sak med mig är att jag alltid köper hur mycket sommarkläder som helst. Speciellt skor och klänningar, vinterkläder som tröjor och annat trist lägger jag nästan inga pengar alls på. Nu är det iallafall bara några månader kvar till sommaren! Sena utekvällar med bara ben, härliga stunder på stranden med snygga killar (förstås hehe) hänga på uteserveringar i timmar och bara njuta av livet. Åh vad vad jag längtar!

Om inte klänningen så kommer det här bli nya favoriten. Klippta Levis, romantisk ljus tunnika och hatt! Love it

Stan

Åkte till stan en snabbis med mamma förut, hon var tvungen att visa mig hennes nya älsklingsbutik! Hade inte så höga förväntningar men när jag kom in ditt hållde jag på att dö. Jag och mamma har nog lite lika smak trotsallt.. Jag ville ha så mycket som fanns där! Mamma shoppade loss men för mig räckte det med ett smycke, får vara lite tjärvt för mig ett tag framöver.. Haha. Nu skall jag äta Nachos och sedan ut på en powerwalk med Olivia!


Melker blir så glad när mamma (mii) kommer hem! Studsar runt min lilla bebiboo


Det här halsbandet köpte jag! Tyckte det var lite tufft tillskillnad ifrån hur jag brukar se ut

Enastående, fantastiskt, händelserikt & modigt

Läste en artikel förut om denna tjej, som går i en skola som inte har ett klassrum. Som förflyttar sig från land och världsdel varje månad. I klassen finns det endast 15 elever, 15 elever i hela skolan och nästan 400 sökande. Kan jag säga något annat än hur brutalt svårt det måste vara att komma in? Inte bara betygsmässigt utan även personligt, intressant och passionsfullt som finns i varje elev. Det är ytterst få som har möjlighet att bli antagen just för att dem inte har vad som krävs. Men helt ärligt tycker jag inte att det är mer än rätt. Vi lever på 2000-talet i en konkurransfylld värld där alltid den bästa vinner! Det finns mycket orättvisa i världen men det finns alltid rätt och fel. Och det är rätt att låta den bästa vinna! Hur skall man annars kunna utvecklas? Det gör man genom att tävla. Jag tyckte det var så inspirerande att läsa den här artikeln. Det finns inga gränser i vår värld idag! Man kan göra och bli precis vad man vad man vill! Bara man kämpar och viljan är tillräcklig. Den här skolan skulle vara min drömskola. Tänk vad mycket man får uppleva och se med egna ögon? Bara att göra den här resan blir en 10 årig samhällslinje! Jag ser upp till dessa elever, som blev antagna av så hög konkurrans och är så otroligt modiga, som följer sin dröm till fullo. Det borde alla göra.

Kaffe frappe och pepsi max

Godmorgon! Jag är på så bra humör idag! Jag känner verkligen att jag kommit igång igen och viljan finns verkligen där! Vilket är den som jag saknat hela tiden, utan den är ju allt omöjligt.. Men nu är den tillbaka! Hädanefter skall jag springa 30 minuter morgon och kväll varje dag förutoom Lördag. Alla dagar förutom Lördag skall jag endast ta in 600 calorier eller mindre. Nu skall jag bli tight igen! Är så taggad! Idag börjar jag min morgon med en kaffe frappe och en springrunda. :D

Always laugh when you can, it's a cheap medicine

Har taigt två springrundor idag, jag börjar komma igång igen med träningen. Känns så skönt när man tränar och känner sig peppad och vill det här och inte bara ett rent måste. Det blir så jäkla svårt då! Nu sitter jag hos farmor har hälstat på Fanny som är här, min lilla gosegris gör mig alltid lika glad. Skall alldeles strax ta en powerwalk med Jennifer och en fika fylld med skvaller hos mig får det bli! Rubriken till det här inlägget tycker jag är så bra, oftast är inte det man anser som allvarligt så farligt och man kan skratta igenom många situationer istället för att deppa. Skratta är det bästa som finns! Ren glädje hihi


myskväll

Hade myskväll med min fina vän här hemma igår! Behövdes verkligen, fanns hur mycket som helst att prata om, känns skönt att bli av med lite belastning! Och otroligt skönt att jag har en sådan strålande vän! Som ni ser blev det mycket onyttigheter vilket skall tränas bort, börjar dagen med en springrunda och sedan powerwalk ute i det fina vädret!

Hemmagjord kaffe frappe

Jag älskar kaffe och speciellt kylda drycker! Det är så gott! Häromdagen beställde jag Starbucks kaffe frappe och det var utan att överdriva den godaste kaffe jag någonsin druckit. Så jag bestämde mig för att göra en egen! Min frappe innehåller is, lite kaffe, lättmjölk och några nyp socker. Desto mer is man har i ju mer glasskänsla får kaffet. Vilket är det godaste enligt mig, tyvärr hade vi inte så mycket is iordning här men det blev gott ändå. Testa och njut!

Pw och myskväll

Yes!!! Det funkade hihi!! Ni kan inte ana hur länge jag har klurat över musikspelaren som jag köpte förut. Hur man skall ladda ner musik, överföra den och förstås få igång den jäkla manicken! Men nu är den igång och jag är så nöjd!! Rosa och jättesöt är den. Nu skall jag ta en powerwalk till ica och köpa lite gott till kvällen med Olivia. Sedan skall vi mysa!

Starbuck's low carb. ice, är den godaste latten jag någonsin smakat. Muuummms


Enastående, fantastiskt, händelserikt och modigt

Läste en artikel förut om denna tjej, som går i en skola som inte har ett klassrum. Som förflyttar sig från land och världsdel varje månad. I klassen finns det endast 15 elever, 15 elever i hela skolan och nästan 400 sökande. Kan jag säga något annat än hur brutalt svårt det måste vara att komma in? Inte bara betygsmässigt utan även personligt, intressant och passionsfullt som finns i varje elev. Det är ytterst få som har möjlighet att bli antagen just för att dem inte har vad som krävs. Men helt ärligt tycker jag inte att det är mer än rätt. Vi lever på 2000-talet i en konkurransfylld värld där alltid den bästa vinner! Det finns mycket orättvisa i världen men det finns alltid rätt och fel. Och det är rätt att låta den bästa vinna! Hur skall man annars kunna utvecklas? Det gör man genom att tävla. Jag tyckte det var så inspirerande att läsa den här artikeln. Det finns inga gränser i vår värld idag! Man kan göra och bli precis vad man vad man vill! Bara man kämpar och viljan är tillräcklig. Den här skolan skulle vara min drömskola. Tänk vad mycket man får uppleva och se med egna ögon? Bara att göra den här resan blir en 10 årig samhällslinje! Jag ser upp till dessa elever, som blev antagna av så hög konkurrans och är så otroligt modiga, som följer sin dröm till fullo. Det borde alla göra.

God morgon

Har precis ätit frukost! Jag har gått från att hata till att älska hotellfrukost, tar hur mycket som helst utav allt.. Det är ju omöjligt att välja tycker jag, hehe. Nej nu skall vi göra oss iordning lite, jag vill hinna köpa det sista som jag är ute efter innan tåget går klockan 13. Ikväll blir det myskväll med Olivia, var länge sedan så nu finns det mycket att prata och skratta om. Min vän som förgyller vardagen! Kram på er alla!



Längtar tills det är lov igen (påsklov) så vi kan åka ut på mera småresor! Dessutom pratade jag med personalen igår angående 18 årsgräns m.m, det behövdes tydligen inte sålänge man har intyg från föräldrar eller blir legitimerad (vilket aldrig händer) så nu tjejer!! Stammis på scandic hädanefter!

Godnatt?

Kom precis till hotellet från bion, vi såg på Hamilton, och den levde helt klart upp till min förväntan. Stackars farmor som var livrädd hela filmen. Hon påstår att detta var en skräck hur jag än försöker intala henne att det bara är action, haha. Jo måste berätta en sak till som jag upptäckte henne med på tåget förut! Helt plötsligt börjar det lysa ur hennes jackficka och då hon utbrister ''oj det var min ficklampa'' jag undrade förstås vad hon hade en ficklampa till? Svaret blev att det kan bli mörkt när vi går på stan, och då är det bra att kunna lysa! Haha.. Hållde på att dö utav skratt och återigen blir jag påmind utav hur mycket jag tycker om den fegisen!

Jaja, det är väl nu jag skall säga godnatt. Men jag tvekar! Funderar starkt på att dra ut och hitta på något äventyr helt ensam mitt i Göteborg. Jag vet att det låter helknäppt men jag gillar inte att slösa bort tid. Man vet aldrig vad som väntar där ute och det är trotsallt fredag! Försökte hejda mig ett tag, men sedan min vän sade att jag skulle följa mitt hjärta i mina val kan jag fan inte sluta att göra det. Nej jag drar ut!


Fina farmor

Åt en supergod ceasarsallad förut

Dagens shopping

Det här köpte jag idag! Riktigt nöjd utav allt som jag köpt, klänningar är verkligen något jag aldrig tröttnar på.. Längtar tills det blir sommar och jag kan bära dem! Det bästa utav allt förstås är att farmor är med, och att jag inte har en krona mindre på kontot. Känns så underbart! Bara välja och vraka, dock får jag lite dåligt samvete hehe. Men det händer ju inte ofta så man måste passa på!

Klänning från Mango och den är hur läcker som helst!! Föll för den direkt, en riktig emma-klänning

Klänning från Rut m.fl

Träningshorts och sportbh från Gina tricot's sportkollektion

Och denna vita skönhet nudå, vad är det här egentligen? Den är väldigt fin i vilket fall och jag älskar den!

Sjal från Ragalady

Två väskor! (självkart) om ni känner mig så är jag galen i väskor.. hehe. Hittade så många fina väskor, ville ha dem allihopp. Den vita kommer ifrån Mango och den bruna från Zara.

Nu skall jag göra mig iordning lite, vi skall snart ut och äta & sedan har vi tänkt bio! Mysigt!

@ Göteborg shoppinghelg

Sådär! Då har vi precis checkat in på hotellet och gjort oss iordning lite. Tog en springrunda imorse och sedan när jag kom tillbaka stod redan taxin utanför. (Hade tagit lite fel på tiden) men nu är det färdig stressat som tur är. Nu skall vi bege oss ut på stan och shoppa! Jag är riktigt shoppingsugen så förmodligen får jag med mig en hel del hem! Hörs senare. Ha en jättebra dag alla söta!

Såhär ser jag ut idag! Leggins från Gina tricot, tunnika från Mq, jacka från veromoda, skor från Zara och väska från Louis Vuitton.

Bästa vädret

Har vi inte det bästa vädret?? Strålande sol dag efter dag! Fyfan vad livet är toppen! Man blir ju så mycket gladare av lite bättre väder! Springrundan igår gick förresten otroligt bra! Trodde jag aldrig men jag körde slut på mig och kom hem genomsvettig. Bra gjort Emma.. Haha. Så nu skall jag bege mig ut på en till och minst lika svettig sprinrunda. Det enda som saknas är mina solglasögon, vart dem nu kunnat tagit vägen? Letat efter dem hela morgonen men självklart hittar jag dem inte, lite typiskt. Ikväll skall jag nog träffa Olivia, nästan en vecka sedan så jag kan tänka mig hur mycket vi har att snacka om. Saknat henne såå mycket!

Jag och min älskling ♥

RSS 2.0