MY GOALS AND INSPIRATIONS 2012

Jag var lite ledsen och nere förut. Hur som helst, efter ett tag beslöt jag mig för att jag skall inte deppa! Varför det när man kan vara glad och må bra liksom. Ett tips till er alla när ni är nere är att göra av er negativa energi på något bra, all energi kan omvandlas. Precis som min! För att pigga upp mig själv gjorde jag en ''uppiggningslista'' med mina mål och inspirationer. När jag är klar med denna skall jag lee och känna mig peppad. Det funkar som en liten hjälp på traven (tro det eller ej) dessutom kan jag titta tillbaka på den i senare år för att se mina dåvarande drömmar. Jag tycker det var en bra idee! Vad tycker ni? Dessutom är det kul att pyssla, hehe.

Det står: My goals and inspirations 2012. Det blir lite småstökigt när jag är igång som ni ser.. Men jag gillar det! Man kan inte vara ordningsam på alla fronter;)

Myser runt i mina korta (superkorta) träningshorts från ginatricot, vågar inte visa mig i dem på gymmet så tills det går att springa ute barbent får dem duga som ett sovplagg


Kommentarer
Postat av: Linnea

Du är så härlig Emma! Du är en sann glädjespridare vet du det? :)

2012-03-08 @ 00:06:44
Postat av: julia

du är grym! ska testa det emma ;)

2012-03-08 @ 06:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0