Dagens look!

Idag har jag sett ut såhär. Hittade häromdagen något jag letat efter vä-ääldigt länge! Nämligen ett par klassiska, vida kostymbyxor. Nu tänker ni säkert såhär: kostymbyxor finns ju överallt nu??? Men icke då! Kostymbyxor med stuprör finns överallt, vida kostymbyxor som funnits i alla tider, finns absolut inte överallt.
 
Men nu har jag hittat de perfekta, efter mycket springande på stan! Jag är SÅ nöjd. Trodde aldrig jag skulle finna några som sitter såhär bra, de sitter grymt. Vet ni hur många komplimanger jag har fått i dessa?! Och vet ni vilket snyggt ass man får i dessa?! Nähä det vet ni inte, visste ni så skulle hela stan springa runt med dessa magiska.
 
Därför är jag så snäll och tipsar. Ynka 700 riksdaler från märket ''Stockholm''. Fyndade mina på MQ!
 
 

JULLATTE

Först och främst, är det bara jag som har börjat med vinterjacka?? Redan nu?! Har sprungit runt med lite ångest i undran över om jag ser ut som en super-idiot?! Vissa säger ju att man inte ''bör'' börja med vinterjacka förrän vid november, för hur skall man annars kunna värma sig i vinter? Personligen tycker jag att man skall börja med likaså vinterjacka som vårjacka när man känner för det, alltså helt individuellt. Nåja, ett litet Emma-dilemma!
 
Förövrigt ligger jag hemma och myser på 34an. Längesedan! Och mysigt innebär förstås en riktigt smarrig jullatte, krämigt ångskummad mjölk och toppad med kanel & kardemumma. Det finns ingen som slår mig på kaffedrinkar, jag står helt och hållet för att jag är en sann mästare. Blev så glad när jag såg att mamma inhandlat en liten ''kaffekanna'' till mig, så man kan göra tjusiga figurer och söta hjärtan med mjölken, som de gör på caféer ni vet.
 
Annars så har jag en toppen-vecka framför mig! Helt och hållet jobbfri! Det vankas säljpremiär för vårt UF-företag (kommer gå galant) & tillsist, helgen skall spenderas i Stockholm med min bästa Filippa, shopping och fest utan gräns är vad som gäller. Alla behöver vi komma bort en liten bit ibland, för att koppla av & njuta utav livet, och det är precis vad vi förtjänar.
 
Snart älskling, snart.
 
 

Workoholic

Igår vankades det två födelsedagsmiddagar! Firade Joy på Alfies och sedan stressade jag mig hem till Ida innan jag började jobba. Och det var såå trevligt! Innan var jag så jäkla stressad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen - fick ett nytt erbjudande och min andra chef frågade om jag ville hoppa in på en konsert & jobba, ärligt talat kände jag bara för att strunta i allt & köra ett dubbelpass istället - men! Tur att jag inte gjorde det!
 
Mina vänner levererade som vanligt & Ida hade fixat sådan smarrig buffe & var en perfekt liten värdinna! Hela lägenheten var fylld med kärlek, med nära och kära vänner. Helt underbart! Sedan stack jag till Sibylla för ett nattpass och det blev ett minst sagt flummigt sådant. Ha-ha, nog om att man brukar få komplimanger & dricks i mängder... Men att en kille springer efter en gatuspelare vars hade ett dragspel, betalar honom och kommer tillbaka med dragspelet & spelar för mig emot en date. Ha-ha, det var lite charmigt det!  
 
Idag har jag bara chillat hela dagen lång! Och för första dagen på vä-ääldigt länge, faktiskt fått sova ut. Fixade en god brunch förut & gick en långprommis med mamma & bröderna tass. Nu skall jag in mot stan för ett nattpass igen. Ha det gott!
Bild på mig och Johanna. Tog en mysig fika med klasskompisarna, har fått en liten dille på chailatte förtillfället. Det strålar verkligen julkänsla av smaken, & skall det vara kallt ute - då skall det minsann vara juligt också!
Födelsedagsfirande för vår älskade Ida! Underbara vänner.
Och här är vi på Alfies för att fira Joy! Fick dock ingen bild på självaste födelsedagsbarnet då hon tyvärr vägrade.. Den typen!!
Med tanke på att vi har sovmornar på fredagar - beslöt vi oss för en god brunch! Så mysigt & gott, verkligen en perfekt start på dagen!
 
 

Brrrrr!!

Alltså, det är så kallt ute nu att det knappt går att vara ute. Trots att vi haft en toppensommar, en toppen-sensommar, har vi även haft en jäkla rivstart på kylan. Allt kom liksom direkt! Hallå, kära vädergud, vi är inte beredda för detta ännu. Igår skulle jag plugga till ett prov som vi har idag (sent som alltid) men det var helt omöjlighet att öppna dokumentet, trots att jag fifflat och donat med det i evigheter.. Att jag är oteknisk på det går förstås inte heller ihop. Så tillslut gav jag förstås upp - bestämde istället att ta bussen 06:00 till skolan för att kunna öppna dokumentet och börja plugga på provet. När jag väl anländer till skolan idag, oerhört trött men ändå stolt över att ha tvingat mig upp - ja, men självklart... Biblioteket är stängt & jag kommer inte in till datorn! Hur kul? Och det öppnade inte förrän 08, då även mitt prov började. Om det finns någon Gud här i världen så tycker han då inte om mig, det är en sak som är säker. Han skall minsann jävlas med mig hela tiden.
 
Nåja.. Bortsett ifrån det fick jag en bra morgon. Åkte till solarieöarna (då jag nästan förfrös utomhus), och fick lite färg. Sedan åkte jag till Johanna för lite morgontid! Nu sitter vi på Svenskan och skriver referat till olika texter, helt otroligt vad man bör anpassa sig till rätt målgrupp när man skriver egentligen, läser just nu texter som jag behöver anstränga mig in i minsta detalj för att förstå ett ord. Att sitt egna språk kan vara så främmande ibland! Lite sjukt.
 
Igår hade jag förövrigt en jättemysig dag på stan med både Johanna & Kelly, Filippa & Emma och som pricken över i:et: Elin och Hanna som joinade en självklar fika! Vi kikade runt lite på stan och jag fixade till mina naglar i duvan.
 
Nej nu måste jag kila, skall luncha med Meja, Joy och Johanna på stan under vår långa men ack så härliga håltimme. Ikväll vankas jobb på Löfbergs! Ha en toppendag ni fina!
 
 

Mollys Cafe

God morgon! Sitter på lektionen och har textkommunikation, förövrigt i Sveriges absolut kallaste lokal... Vi har suttit här och hackat tänder hela morgonen, druckit tusen koppar kaffe och försökt överleva så gott det går. För tro mig, det känns som man skall förfrysa vilken sekund som helst!
 
Bortsett ifrån det skall jag och Meja testa på stans nya café idag! Mollys café, som tydligen skall vara Frankrike-inspirerat.. Låter väldigt gott och fint i mitt tycke då Frankrike är mästare på både stil, klass och bakelser! Tänk alla franska caféer bara liksom. Mmmm! Man skall inte dra förhastade slutsatser, men jag tror verkligen att detta kommer bli en ny fika-favorit. Att sticka ut är trots allt så självklart för att lyckas, konstigt nog har inte Karlstads olika caféer gjort det ännu.
 
Annars då? Skall träffa min saknade Filippa, fika ännu mera (hehe) och planera en weekend om en vecka!
En bild från mitt och Jojos håltimmes fördriv för någon dag sedan. Självklart på ett fik i solen!! Hur härligt är det inte?! Dessutom har jag fått ett tycke för ''chailatte'' (hör och häpna jag valde det istället för kaffe), men man får ju en sådan julkänsla av det! Mmm så mysigt!
 

Måndag

Skall bege mig till Olivia för att få håret fixat. Eftersom inte jag har någon förmåga att fixa sådant är det perfekt att ha en bästis som har! Blir mycket mer nöjd när hon fixar håret på mig än när någon annan frisör som varken förstår eller klarar av kritik... Har blivit ovän med allt för många sådana! 
 
Veckan ser ut som vanligt, skola och träning står på schemat. Till helgen vankas jobb och födelsedagsmiddagar! Nästa helg tänkte jag och Filippa ta en weekend, skall bli så skönt! Behöver komma bort lite! 
 

One look!

Var på besök hos farmor innan stadstripp (det ser förjävligt ut på hennes tomt - jag vet!!). Länge sedan jag visade en bild som denna! Jag gillar höstens mode med alla kappor.. Och stora skall dem vara! Gah! Vad läckert det blir till ett par stuprörsjeans! Eller varför inte ett par strumpbyxor (som är lite utav min grej) he-he. Personligen föredrar jag att framhäva kroppen mer nertill än upptill - ett par smala, långa ben är så mycket mer än ett par bröst i en urringning, inte sant?!
 
 Kort oversize-ulljacka från H&M, klänning från Filippa K, skor från Vagabond, pärlhalsband, strumpbyxor & väska från Marc by Marc Jacobs.
 
 
 
 

Ännu en arbetande sådan

Denna helgen har resulterat i jobb och dubbelpass återigen. Har allt kommit in i en riktig arbetsperiod nu! Det låter lustigt att säga kanske, men det skall bli lite skönt med vecka & lite lugnare puckar igen! Har så mycket mer planerat på helgerna än vad jag har på veckodagarna, faktiskt. En sak som tar onödigt mycket energi från mig är Grums och alla bussresor. Hela mitt liv är i stan. Jag åker till stan för att träna, jag åker till stan för att plugga, jag åker till stan för att umgås med vänner, jag åker till stan för att jobba och jag åker till stan för att festa, fira och alla fritidsintressen det kan tyckas vara.. Allt!
 
Därför har jag efter många om & men beslutat att försöka hitta en egen lägenhet att hyra. De flesta äldre jag pratat med tycker att det är onödigt och slösigt, då resan hem till mig inte är ''speciellt lång'' och det ''går bussar'' samt att det är onödiga pengar. Men så mycket jag jobbar tycker jag att min energi är viktigare än några kronor i månaden. Det är för många timmar jag spenderar i en buss! Det enda kravet jag har, vilket också kanske är lite högt, är att lägenheten skall vara perfekt (haha). Har mailat på en superfin (hoppas verkligen jag får svar), annars får det bli massor av letande hädanefter!
 
Lite bilder från helgen!
 
 
Från Amandas middag
Stressfaktor i taxin påväg till jobbet
Fika i solen med min käraste Johanna
Och på tal om bussar, jag i mitt fotande ESS i överbliven tid..
 
 
 
 
 
 
 

AMANDA 18 BAST

God morgon alla kära! Igår var jag bjuden på 18-års middag hos vår lilla grevinna, Amanda! Det serverades helt deliciös trerätters, helt otroligt vad duktig hon är i köket! Till&med Per Moberg hade blivit imponerad. Efter en kort men väldigt trevlig kväll för min del - var tvungen att åka till jobbet, och fysatan vad lite folk det var ute igår?!?! Jag som alltid börjar liva upp mig när jag ser folk tralla på gatorna, såg knappt en människa, vilket också betyder att jag var mer likt ett lik, he-he.
 
Nu sitter jag nyvaken hos farmor och tänkte strax börja fixa iordning mig lite. Dubbelpass vankas idag, både Löfbergs och Sibylla! Så himla kul att min vän Rebecca börjat jobba på Löfbergs nu också, nu kommer vi ha många uppbokade helger tillsammans;). Tråkigt nog missar jag Elins 18-års middag & maskeradfest som är idag, som jag mer än ALLT vill gå på. Är rikligt avundsjuk, ha-ha! Men att jobba är förstås inte fel det heller. Hoppas du får en suverän kväll Elin & förstås firar lite åt mig också! Som den festprinsessa du är!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Medan alla andra........

Medan alla andra kommande studenter är på årets första studentfest, tillägnad för även mig, ja då ligger jag hemma i soffan. Och tro mig, även om jag inhandlat allt godis som kan tänkas finnas, letat efter alla filmer jag älskar - såsom Coco Chanels egna, är jag fortfarande jäkligt deppig.
 
Det är faktiskt otroligt trist att inte få ta del utav sin egna studentfest! Att vara decemberbarn är inte roligt alltså, speciellt inte som 17-åring i detta fall. Hade det inte varit för risken att förstöra för krogarna (som jag nu förstått) hade jag utan tvekan gått.
 
Nåja, livet är som sagt inte alltid en dans på rosor.. Nu skall jag peppa upp mig lite med en sista träff med en kär vän! Felicia M flyttar till Malta imorgon och vi måste såklart ta adjö - för ett litet tag.. Skall allt försöka se till att hälsa på nu när vintern kommer hit!
 

CITY LIVING

God morgon! Fy-satan vad kallt det har gått och blivit ute! Jag tycker redan att det är alldeles för kall vinter och den har inte ens börjat.. Det är liksom bara september. Nåja, jag har en vinter till att utså, sedan skall jag absolut flytta till varmare breddgrader. Nu sitter jag i alla fall i biblioteket och har precis slutat en medialektion.
 
Skall ha prov om kamerans uppbyggnad + göra ett (faktiskt!!) superroligt bildspel tills nästa vecka. Och jag har kommit på ett grymt tema! Kan ni ana? Kärlek, glädje och alla dessa känslor funkar förstås alltid att använda, men det blir man aldrig unik med. SÅ jag skall ta ''City living'' som tema, framhäva Karlstads riktiga sida - som är mysig, underbar och full utav liv! Jag tänker visa allt från jobb, fikor, shoppingturer, powerwalks, skratt, fester & till och med en hockeymatch. Jag tror det kommer bli riktigt bra, och varierat!
 
Annars då? Har en lång men ganska soft dag ändå i skolan. Håltimme i 2h resulterar självklart i fikor på stan med min kära fikakompanjon Johanna! Längtar för övrigt till entreprenör-lektionen senare idag, vi har kommit på en strålande idé tillsammans som jag är riktigt taggad på att göra helhjärtat! Ikväll vankas träning och sedan skall jag ha en rejält onyttig filmkväll, med mig själv och dogsarna. ♥ Saknar mina älsklingar så!
 
I helgen vankas dubbelpass på både Sibylla, Löfbergs Lila och McDonalds. Det ser jag fram emot!
 
 
 
Älskar den här bilden på mig & Herrman från midsommar. Min lilla prins det!
 

DET RULLAR SÅ FINT

När man har lärt sig att uppskatta det lilla (såvida det inte är materiella saker förstås, he-he) - då är fasiken livet SÅ bra. Jag upptäcker mig själv med att plugga när jag har tråkigt, längtar efter att jobba & ser fram emot skolan. Hur nice känsla är inte det, om jag får fråga?! Väldigt om ni frågar mig! Nu sitter jag liksom bara och ler och filosoferar på hur underbart livet är, ha-ha. Som den tönt jag är..
 
Vi gjorde en inlämning på textkommunikationen förut om ''gestaltning'' - show, but don't tell! Som ni nog vet. I vilket fall som helst missförstod jag förstås och skrev om kärlek mellan två personer - istället för att gestalta en persons personlighet. Ahmen vad typiskt Emma.. Att du aldrig kan följa instruktioner din stöniga åsna!! Tänkte jag till mig själv, när jag insåg mitt lilla misstag. När jag kollade på rättningen förut hade min lärare skrivit: gud vad vackert skrivet om oförglömlig kärlek, poetiskt. En typisk liten faktor som får mig att skina upp på direkten!
 
All kärlek till alla UNDERBARA medmänniskor i min närhet. ♥♥♥ Och alla älskande människor!!! Resten kvittar för min del. Att omge sig med människor man trivas med & tycker om är så himla viktigt. Livet är för kort för att handskas med nertryckande människor. Tänk vad många bra dagar som skulle gå förlorade!
 
Filippa och Ida. Här har vi ett tydligt exempel på två mycket energigivande brudar!!

AT THE LIBRARY

Sitter och pluggar i biblioteket med Meja & Sandra! Gjort färdigt både skissen till gymnasiearbetet och en krånglig samt halvtaskig gestaltning på Svenskan. Nåja, pluggar har vi gjort i alla fall. Ikväll vankas dubbelpass, bodycombat och cykelpuls. Lika bra att ta tag i formen när jag ändå har möjlighet till det, innan jag återgår till min festliga lilla vana.. He-he. Nu skall vi äta! Ha det bra. :-)
 
 
 

Nytta förenat med nöje

Godkväll raringar! Idag har jag haft en soft dag i skolan, slutade redan vid 13! Som vi alltid gör på måndagar i o för sig, så uppskattat. Alla borde få en mjukstart på veckan! Efter skolan skyndade jag mig hem för att sedan sticka till Sats igen, dubbelpass vankades! Blev Grit och en lättare variant utav boxning. Himla härligt! Och jobbigt! Just det! Fixade även mina naglar på Duvan idag. De hade växt ut som tusan & liknade någon form utav häxstyle... Så det var verkligen på tiden. Denna gången testade jag en ny färg, jordfärger tycker jag är väldigt fint - då det också passar till precis allt. Fick bli en rosa-beige variant, och som ni vet har jag en liten dille på allt som är beige:t, haha.. Men det är ju så fräscht! Förövrigt är de riktigt duktiga och OTROLIGT snabba på Nails for you. Ge det en timme & volla - du har alldeles fantastiska naglar! Något mer jag gillar med det stället är att de knappt kan prata Svenska så jag slipper spela trevlig genom att prata hela tiden, det funkar ändå inte...    

Söndagskväll @ degar järnet

Söndagarnas officiella syssla är såklart att mysa och bara va! Precis vad jag har gjort, tagit sovmorgon till klockan 13, ätit, ätit och ätit ännu mera & förstås varit ute på en härlig kvällsprommis med Olivia! Nu tänkte jag sätta på någon film, var evigheter sedan jag kikade på det.. Blir alltid så rastlös under filmer - vilket leder till att jag alltid tar massa pauser som lösning under filmen, som också leder till att jag aldrig hinner förstå filmen & tycker att den är värdelös. Ovärt, med andra ord. Ikväll skall jag i alla fall ge det ett försök, har jag tänkt!
 
Annars då? Imorgon har jag en slapp dag i skolan, skall fixa naglarna om salongen har tid och träna med vänner på kvällen. Perfekt start på en vecka det!
 

Tacksamhet är lycka!

Det var länge sedan jag haft en sådan här helg! Jag har glömt bort hur det är att stressa till och från fester och förfester, middagar & vad det nu kan tyckas vara... Det var en månad sedan jag var ute sist! Så ni kan nog förstå vad galet taggad jag var - lite för taggad, kanske, he-he.
 
I fredags firade vi Jennifer som fyllt 18 år, jag var dock bara med en stund på middagen (då jag som i vanlig ordning ALLTID lyckas dubbelboka mig), men det är väl så när man vill vara med på allt & inte missa något! Sedan åkte jag in till stan och deltog en snabbis hos Filippas förfest innan vi drog oss vidare mot Nadja. Kan nog även tillägga på en månad har jag glömt bort hur man festar. Har jag förlorat min festliga förmåga?
 
I ärlighetens namn, det spelar ingen roll! Jag är inne i mitt working mode just nu och det enda jag vill är att jobba. När jag går från jobbet längtar jag tills att börja igen. Förstår ni vilken härlig känsla det är?! I lördags vankades dubbelpass, Löfbergs Lila och Sibylla. Roligt som alltid, fick faktiskt ett jobberbjudande utav en kvinna som kom in och beställde - hur glad blir man inte då? Det är andra jobberbjudandet jag fått den här veckan, utav folk som vill anställa mig, det är verkligen en grym komplimang då det oftast är folk som jagar jobben, inte jobben som jagar människorna! Tacksam är jag. :-)
 
 
 
 
 
 
 
 

En underbar känsla

Hallå mina vänner! Jag kom precis hem och ligger självklart bänkad framför hollywoodfruar, min favoritserie, men det var väl ingen nyhet. Hur som helst, efter jobbet idag - jag skall vara ärlig, jag struntade i att träna... Gjorde något annat som lockar så mycket mer, att shoppa! Jag tyckte faktiskt att jag förtjänade det med allt slit på sistone. Att belöna sig själv är trotsallt väldigt viktigt i mitt tycke! Och något som jag själv aldrig glömmer bort att göra, he-he.
 
Köpte nya fina och alldeles ljuvliga underkläder, på senaste tiden har jag fått en dille att inhandla det. Det känns liksom som att man inte kan känna sig riktigt fin om inte grunden är perfekt! Skall visa er sedan. För övrigt är jag så himla nöjd med livet just nu. Jag har återfunnit min motivation till plugget och jag ser fram emot att gå på lektionerna, lärarna är fantastiska och självklart vännerna likaså, jobben går galant & jag har fått massor utav nya arbetskompisar. Jag får creed för vad jag gör och känner mig faktiskt ibland lite fantastisk.
 
.. Sådana här dagar skall man ta vara på! Hoppas ni har det lika underbart som mig. Puss & kram!!
En liten skymt utav hur jag såg ut idag. Stilrena klackar, slitna Lee-jeans med en oversize blus och en figursydd  kavaj.
 
 

Filosofi!

Sitter på filosofin och lyssnar på min intressanta lärare! Jag som trodde att filosofi var ett urtråkigt ämne - med andra ord, jag är lite för osmart för att förstå mig på det.. Har helt ändrat syn! Christer har börjat från grunden och allting är bara intressant, en bra lärare kan verkligen göra vilket ämne som helst roligt. Och man kan somsagt inte hoppa i bland hajarna när man själv är en liten fisk!
 
Nu skall jag strax till tandläkaren, sedan vankas jobb, träning och ikväll plugga! Bra tisdag! 
Kaffe gör som i vanlig ordning min underbara dag!! 
 
 

Ny klass!

Livet är allt härligt! Och sensommaren håller i sig, vilket betyder att jag inte behöver fundera på att fly Sverige ännu i alla fall.. & det är alltid något. Idag gjorde jag första dagen i min nya klass -  och jag trivs som handen i handsken! Helt, helt, underbart! Länge sedan jag kände att jag kunde framföra min absolut bästa sida på lektionerna.
 
Nu har jag precis kommit hem och käkat lite food. Skall alldeles strax sticka in till stan igen för ett träningspass med Linnea! Blir zumba, som förövrigt inte är min bästa sida, skall man svänga vänster svänger jag höger.. Kordination har aldrig varit min starka sida.. Men åt andra sidan, man kan inte vara bäst på allt här i livet!

Look of saturday

Såhär såg jag ut igår! Innan jobbet trallade jag runt lite på stan, som i vanlig ordning i min lilla ensamhet.. MEN! Jag har så himla kul med mig själv! Missuppfatta mig inte, men jag är aldrig ensam. Jag har alltid turen att träffa på så många intressanta och pratglada människor att fördriva tiden med. Annorlunda men det är så det är!
 
För övrigt älskar jag min lördagslook! Ok.. Älskar mina flesta looks, ha-ha (alltså kläder). Pärlhalsband är verkligen en detalj värd att ta vara på, livar och klassar upp vilken klädsel som helst. Och förstås heelsen, som ger alla oss tjejer ben att dö för! Antar att vi kvinnor har tur med alla dessa älskvärda detaljer!
 
 

Sibylla, färjestad & Mcdonalds

Jahapp.. Då var ännu en jobbande helg över! Måste erkänna att jag känner mig faktiskt lite duktig. Från att vara ute i alla fall minst 3 dagar i veckan, till.... inte på 3 veckor!! Så den kommande helgen skall det förstås firas.. Har trots allt extra mycket att ta igen!
 
I fredags blev det ett nattpass, i lördags blev det ett dagspass på Färjestad (tror dem vann?? He-he) och ett nattpass på Sibylla och nu vankas ett dagspass på Mc som avslut! Känns skönt! Trots att jag jobbat mycket har jag hunnit catcha upp med alla möjliga vänner, effektivitet skadar aldrig!
 
... OCH imorgon!! Byter jag äntligen klass! I ärlighetens namn, fy-satan vad jag har längtat! Kommer trivas så mycket bättre, eftersom skolan tar så mycket energi tycker jag att trivas i sin klass, ja det skall vara obligatoriskt. Vilket jag kommer att göra så himla bra nu!
 
Ikväll blir det förstås en traditionell söndagsmysis med favvosen! Skvaller, skratt och snack med en kär vän är alltid behövligt. <3
 
Hoppas ni haft en bra helg också!
 
Inbäddad bildlänk

Sömntuta

Jag har länge vetat att det inte är bra med för slappa skoldagar... Med anledning till att man blir minst lika slapp själv! Nu har jag förstås försovit mig och missat den enda lektion jag haft idag, nåja, får kräva en privatlektion utav  vännerna. Glada de skall bli (he-he)!
 
Nu då? Eftersom skolan är slut och jag inte har några lektioner - är det lika bra att softa hela dagen lång! Med andra ord, fortsätta slappandet. Ikväll skall jag däremot träna, var en evighet sedan. Skall icke bli roligt att se det fruktsansvärda resultatet efter några veckors för mycket njutande.. Åt andra sidan, man lever trots allt bara en gång ;-)
 

Always classy never trashy

Utseende är en sådan detalj värd att ta vara på. Genom att klä sig/se ut, på ett visst sätt, har man chansen att visa vilket intryck man vill ge på andra. Vissa kan tycka att det är dömande, och jag håller helt klart med, men jag tycker också att det är en himla chans att visa vem man är på & vem man faktiskt vill vara! Det finns alltid två sidor, antingen ser man det svart, eller så ser man det vitt! Självklart väljer jag att se det vitt! Hoppas ni gör detsamma!
 
Här är lite bilder på mina två senaste looks! Båda outfitsen (okorrekt Svenska, jag vet), är nyinförskaffade och jag är så nöjd! Älskar att gå i klänning, kjol och visa ben. Jag tycker att det är kvinnligt, elegant och jag älskar att känna mig sådan. Dessutom är det väldigt bekvämt! Med vilja att vara unik måste man alltid sticka ut!
Denna knälånga klänning i linne kommer ifrån Lindex, kavaj från Stockholm, skor från Vagabond, solisar från Marc Jacobs och väska i bakgrunden från Burberry. Datorns märke vet jag tyvärr ikke...
Toppen kommer från Lindex, kjolen från Kappahl, läderklackar från Scorett & väska från Louis Vuitton. Den här looken gillar jag också! Genom att strunta i linnet under toppen - tycker jag att klädseln ser mer avslappnad ut, hade blivit lite för propert annars!
 
 
 
 
 
 
 

ENTREPRENÖR

En enorm lättnad. Jag har kommit i underfund med vad jag vill syssla med på entreprenören i år! Entreprenörskap är verkligen världens roligaste kurs - OM, man har en idé som man brinner för och faktiskt vill köra på, helhjärtat. Har man däremot inget starkt intresse för det man vill göra, blir det genast meningslöst i mitt tycke.
 
Jag skall berätta min lilla ide för er så fort jag samlat den lite. Har nämligen inte klarlagt den helt ännu, så när jag skall beskriva den - kan det lätt låta lite flummigt, och man vill ju bli tagen på allvar med något man menar allvar med. (Även om jag skulle köra på den ändå, hur mycket folk än tycks kritisera, he-he). Här är det inte bara snack utan även verkstad som gäller!
 
Som ni nog märker ser jag fram emot morgondagens lektion..... Älskar denna kurs! Och totalgillar min lärare, han kan tala för sig och är minst sagt duktig på att inspirera. Förövrigt vankas jobb hela helgen, och förhoppningsvis lite dubbelpass, när jag ändå är igång! Nästa helg däremot, då skall jag äntligen ut. Snacka om att jag redan är uppladdad!
 
En bild på mig och Jennie i working mode! Med favvo-kunder på besök & lite vardagssnack med denna madonna - var det inte mycket att klaga på!

2 BIRTHDAYS & WORK

Oj! Vad lite uppdatering det är här på bloggfronten numera. Men! Har man fullt upp, så har man! Skall inte klaga, det är ändå bara roliga saker.  I fredags firade vi Sofia som fyllt 18, hann dock bara vara där en halvtimme och ja, typ lämna en present & kramas?? För att sedan rusa till bussen för att hinna till jobbet! Var helt svettig när jag kom fram, ha-ha. Åt andra sidan, lite träning skadar aldrig.
 
I lördags var jag bjuden hem till Filippa på ännu en födelsedagsmiddag - som blev hur lyckad som helst! Och äntligen hann jag ta del utav middagen lite. Min lilla värdinna kan allt fixa fest hon;). Klockan 21 stack jag till jobbet återigen, som i vanlig ordning. Och det resulterade i ännu en bra kväll! Till helgen blir det även min 3e helg utan fiesta! Vet ni hur det känns?? Bättre än vad jag kunnat tro! Visserligen är jag alltid sugen på att festa, dansa, skoja & bara leva livet med mina vänner - men det är faktiskt inte så illa att åka och jobba heller! Deltar trots allt i varje förfest, skillnaden är bara att jag laddar upp inför jobbet istället för krogen som de andra. Och det känns helt ok!
 
Igår blev det även en sleepover hos kära Julia med Jennifer & Frida! Resulterade självklart i en kväll med mycket godis, film och förstås skratt i mängder.. Sleepover blir man faktiskt aldrig för gammal för!! Länge leve barnsligheten!
Jag i fredags! Påväg till Sofia. Älskar förövrigt min outfit som jag shoppade häromdagen.
Födelsedagsbarnet, Stina och jag!
Kalas för Fia
Förberedelse inför middag hos Filippa
Finaste tjejerna!
Anna, jag & födelsedagsbarnet! (förlåt filippa... men kunde ej låta bli hehe)
 
 
 
 
 

RSS 2.0