Brrrrr!!

Alltså, det är så kallt ute nu att det knappt går att vara ute. Trots att vi haft en toppensommar, en toppen-sensommar, har vi även haft en jäkla rivstart på kylan. Allt kom liksom direkt! Hallå, kära vädergud, vi är inte beredda för detta ännu. Igår skulle jag plugga till ett prov som vi har idag (sent som alltid) men det var helt omöjlighet att öppna dokumentet, trots att jag fifflat och donat med det i evigheter.. Att jag är oteknisk på det går förstås inte heller ihop. Så tillslut gav jag förstås upp - bestämde istället att ta bussen 06:00 till skolan för att kunna öppna dokumentet och börja plugga på provet. När jag väl anländer till skolan idag, oerhört trött men ändå stolt över att ha tvingat mig upp - ja, men självklart... Biblioteket är stängt & jag kommer inte in till datorn! Hur kul? Och det öppnade inte förrän 08, då även mitt prov började. Om det finns någon Gud här i världen så tycker han då inte om mig, det är en sak som är säker. Han skall minsann jävlas med mig hela tiden.
 
Nåja.. Bortsett ifrån det fick jag en bra morgon. Åkte till solarieöarna (då jag nästan förfrös utomhus), och fick lite färg. Sedan åkte jag till Johanna för lite morgontid! Nu sitter vi på Svenskan och skriver referat till olika texter, helt otroligt vad man bör anpassa sig till rätt målgrupp när man skriver egentligen, läser just nu texter som jag behöver anstränga mig in i minsta detalj för att förstå ett ord. Att sitt egna språk kan vara så främmande ibland! Lite sjukt.
 
Igår hade jag förövrigt en jättemysig dag på stan med både Johanna & Kelly, Filippa & Emma och som pricken över i:et: Elin och Hanna som joinade en självklar fika! Vi kikade runt lite på stan och jag fixade till mina naglar i duvan.
 
Nej nu måste jag kila, skall luncha med Meja, Joy och Johanna på stan under vår långa men ack så härliga håltimme. Ikväll vankas jobb på Löfbergs! Ha en toppendag ni fina!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0