Minnen för livet

Har gått igenom alla gamla bilder från datorn. Från när jag började jätte sten fram tills den enorma fjortistiden började. Vilka förändringar som sker! Jag kommer såväl ihåg när jag började umgås med Angelica, vi var nog Grums största fjortisar ihop utan tvekan. Men fan vad kul vi hade på den tiden! Vad folk tyckte om oss struntade vi fullständigt i, det enda som var viktigt var oss själva också det enda vi brydde oss om. Vi tog ingenting seriöst, hela livet var en fest. Och jag ångrar inte en sekund! Sedan kommer jag ihåg när jag bestämde mig för att bli riktigt nyttig. Jag tränade redan mycket, handboll, innebandy, boxning och gym. Så det enda jag ändrade på var matvanorona. Jag åt inte godis eller onyttiga maträtter på ett helt år. Suck on that! Det har jag min envishet att tacka för. Och framförallt sommaren 09, jag och Angelica hängde fortfarande ihop och fjortisarna började sakta men säkert rinna oss ur. Vi var till stallet eller shoppade hela dagarna, varje vardag. Planerade outfit eller var ute och sprang och framförallt skrattade hela kvällarna. Sommarens höjdpunkt var då skruvstadparken, jag visste knappt vem någon var där och det gjorde det hela mycket roligare. Istället för att vara största fjortisarna var vi nog Grums bortskämdaste ungar.. Vill inte ens tänka på hur mycket pengar vi spenderade varje vecka! Efter denna sommaren som varit (2010) har det återigen skett många förändringar, bra som dåliga. Vilket gör att jag saknar bara sommaren 2009 mer och mer. Den var helt och hållet oslagbar. Lätt! Man skall ta vara på vad man har och det man säger '' man förstår inte vad man hade förrän man gått miste om det''. Nåja, blicka framåt och leva livet är väl måttot? Glömma dagens bekymmer för imorgon kommer nya. Men en sak är säker.. Det har varit minnen för livet.♥

VILKA TIDER (L) Fortsättning.



Från life line läger, slutet utav 08. Vi hade så kul!

Smög ut på natten gjorde vi också! Just för att vi visste att vi inte fick, haha.

Skolavslutningen i 7an

2007 började fjortistiden

Som varade ända till 2009. Alla personer störde sig på oss men det struntade vi fullständigt i. Det är trots allt deras problem! Var nog en utav de roligaste tiderna i hela mitt liv, och sommaren 09 är den bästa sommaren jag någonsin upplevt.

Gjorde en jätte vacker midsommarkrans till min lika vackra vovve. 09.

Sommaren 09. Tillbringade vardagarna åt shopping och hästar.. På helgerna var jag och Angelica ute och dansade. Ack så kul vi hade!

Ägnade såklart massor av tid med min solstråle..

09. Jag och Denise hade en grillfest ihop. Hela tjejgänget var samlade:)

07. Hästarna och överhuvudtaget djur var det enda som betydde något för mig. Det var vad jag värdesatte mest utav allt.

Var värsta träningsnarkomanen ett tag. Utan att överdriva! Jag sprang 5 km varje morgon och kväll, före och efter skolan. Tränade 3 pass om dagen, varje dag. Slå det ni!!

Var bästa vän med Angeica, vi gjorde allt ihop.. Var till kusten och Götebrog med henne. Spelade b.la golf, vilket inte gick så bra för mig!

Precis när jag började 8:an.

Fanny filur.. love uuu <3

I 8:an började jag växa ihop mer och mer med klasskompisarna..

ville göra en stor förändring på mig själv och så blev det också. Från att vara platina blond till mellan brunt. En förändring som jag behövde fast fortfarande ångrar lite. Blondiner har roligare!

Och slutligen 2010.. Nuläget.


VILKA TIDER (L)




Miss Aronsson

Märks minsann att Hanna är utomlands för såhär få händelser på facebook och så tyst i mittenraden i skolan har det alrdig vart. kan ana att du har det så gott där nere, med en kall drink och en gyllenebrun kropp i solen. Mmmmmm!! förstår att du inte saknar Sverige ett dugg men kompisarna kan du väll i alla fall sakna lite? För vi saknar dig:) Tur att du kommer hem snart unge!

söta lilla Hanna

Den bästa som finns


Du är det bästa som någonsin hänt mig, jag älskar dig så mycket. Herman.

Vad är rätt och vad är fel?

jag är så förvirrad. allt känns fel. allt känns onödigt. allt känns oviktigt. allt känns dumt och jag är helt och hållet patetisk.  det var nog första gången jag skrivit något sådant här, här. men det är så jävla jobbigt att låtsas vara något man inte är, jag är inte glad och jag mår inte bra. varför skall jag behöva hålla allting hemligt och varför skall jag jämt vara så glad och snäll mot alla? Uppmuntra och se positivt på allt. Kämpa och ge allt. Jag är för fan bara en människa jag också! Jag har problem jag också och jag oroar mig för mycket mer än vad jag visar, allting är inte så felfritt som det ser ut. Jag är trött på människor som behandlar folk hur fan som helst, ser ner på folk och är elaka mot de som mår dåligt. Ja, det är klart jag försvarar en person om flera går på, är det fel? Såvitt jag vet finns det två slags elaka människor, de som är elaka och de som bara står och tittar på. Jag vill bara vara fri så jag kan göra precis vad jag vill. Åka till andra sidan jord klotet och lämna allt bakom.. Ingen som vet någonting om mig, och inte behöver veta heller.

28 November, Första advent

Precis kommit hem från Grums kyrka där, Grums lucia utsågs. Sanna blev Lucia iår, det passar hon bra som. En jätte fin Lucia! :) Nu har jag letat efter en lovande mössa att bära på julmarknaden och jag har inte direkt funnit någon som är fin, hur som helst ser jag jävligt rolig ut är det bara att skratta på. Skadar aldrig att göra någon annan lite glädje, haha. Skall i alla fall väcka pappa som somnat ännu en gång, jäklans sjusovare. Visst om han somnar tidigt, men att sova middag är väll ändå att ta i? Han borde inte klaga på när jag kallar honom pensionersjävel iaf (de sover ju middag) hehe. Såklart skall jag dit med min bästis, det kommer bli så mysigt! Och vi kommer förmodligen få så ont i magen utav allt julgodis.. haha. Det är så gott!


Lucia

Jag har glömt bort en sak, är det Lördag eller Söndag idag?? Hmm. Får fråga pappsen när jag väcker honom. Nu skall vi i alla fall åka bort till Grums Kyrka där vi får reda på vem som blir Lucia, spännande! Fast egentligen spelar det ingen roll, för alla är så fina ändå.. Det är mest äran. Hoppas på ett bättre framträdande än igår, trodde inte att något sådant skulle hända. Sak samma, den dagen är över nu. Man går mot ljusare tider eller vad det sägs? Efter lucian skall chaffisen få skjutsa in mig och jittilojsan till Skylsöndagen, julmarknaden så att säga på Maribegskogen. Finns alltid så mycket gott.. Jag lär bli smäll fet, en sådan godisgris som jag är. Haha. Nej, nu måste vi sticka.. Får inte komma försent!

Jag just nu!

Skolarbeten

Den som säger att 9:an inte är jobbig kan ta sig i rumpan.
Eller gå om ett extra år åt mig. För det här är inte lite plugg!!
Så ni förstår säkert vad mina dagar går åt till, jo att plugga.

Teknik, check!
Idrottsuppgift, inte klar.
Svenska prov, inte klar.
Fysik prov, inte klar.
Biologi prov, inte klar.
Miljöarbete, check!
Öva tal, inte klar.
Asien, Afrika kartor, inte klar.
Plugga sånger, inte klar.
Musik prov, inte klar.

Bråttom!

Tjena
såklart har jag försovit mig om inget annat, men jag missade i alla fall bara första lektionen som ioförsig innebär prov. Alla tror säkert att det är därför! Hehe, bra timing ändå. Det är redan Fredag och hur härligt är inte det på en skala egentligen? Sovmorgon sovmorgon och sovmorgon! Mmmm. Tyvärr så är det så mycket i skolan just nu, så det är väll vad denna helgen kommer att gå åt till (mestadels) sedan lucia och skyltsöndagen i Karlstad förstås, men tiden räcker i alla fall inte till, usch. Jag avskyr att stressa. Har hunnit plugga lite på morgonen medans jag suttit i badrummet och värmt mig vid elementet... Det är så förbaskat kallt! Såklart kommer mina solstrålar och gör dagen underbar som alltid. Åh vad jag älskar er! Måste vara jobbigt att vara hund såsom jag pussar och gosar med dem hela tiden, haha. Men det är så svårt att motså. Nej nu skall jag kila ut till bilen och bege mig iväg till skolan.. Have a nice day ladies and gentlemen!


vad största delen utav dagen går till hemma hos mig, pussa på vååvvar<3

Studiedag!

Sitter hur perfekt som helst med en ledig dag.. Riktigt uppskattad. Jag sover alltid så dåligt efter helgen och att rätta till på dygnets sovvanor är inte det lättaste. Har sovit 12 timmar inatt och det var så skönt och riktigt behövligt kan jag säga. Har tagit allting i så sakta tempo som möjligt.. Det är så det skall vara! Som grädde på moset skulle jag förstås ta ett bad förut, och vad tror ni inte händer då? Om inte det jäkla varmvattnet tar slut. Fick en jävligt kall chock, tur att ingen vart hemma för skrek så att det var tur att rutorna höll sig var vad jag gjorde. Usch usch! Kall och pigg blev jag i alla fall. Såklart har jag skjutit upp skolarbetena som var det enda denna dag skulle gå åt till. Istället har jag haft en egen spa dag så att säga, så mysigt! Skall passa på och plugga nu för sen börjar Ladies på Östermalm vilket inte får missas! En filmkväll med mina goa gosiga våvvar skall jag ägna denna kväll åt ♥


Gjorde fransk manikyr förut, och ja det är mina naglar! Avskyr när folk tror att jag har lösnaglar.

Kvällens goding!! Se vad söt lilla ''gjavido'' (Herman) är med min hårförlängning på. Ser bättre ut på honom än vad det gör på mig, haha!

HOLA AMIGOS

Jag brukar alltid klaga på min jäkla otur men idag skall jag definitivt inte klaga. Jag har varit sjuk och krasslig hela veckan och nu verkar det vara på bättringsvägen. Perfekt till helgen! Jag har varit och är än frusen hela tiden, oavsett om jag ligger med tre dun-täcken på eller är ute i kylen, känt mig svimfärdig och varit totalt ork-lös. Skrämmande äcklig känsla kan jag lova. Hur som helst, nog om min sjukliga vardag. Den skall fan inte få förpesta mig något mer! Sitter hos Jennifer nu och vi skall snart sticka och kika på hockey, eller ja killarna framförallt. Haha. Sedan skall jag, Jennifer, Alex och Robin ha myskväll hos J. Vi har laddat med massvis med skräckfilmer och skall snart bege oss till affären. Fredagsmys om inget annat!

Det är mycket nu!

24 timmar räcker inte långt, långt ifrån till. Hur som helst, när mamma släppte av oss vid skolan imorse nämnde brorsan något om Kick off med matrådet och elevrådet och eftersom jag är delaktig i elevrådet var det bara att haka på, en skoldag med viktiga lektioner kastades bort men vad gör man inte för sin kära skola. Snack, snack och åter snack bestod hela dagen utav. Jag har kommit i underfund med att jag är väldigt rastlös och behöver vara sysselsatta hela tiden. Tänk er vad dagen gick långsamt! Fast sådana här dagar behövs också, vi fick bland annat reda på en hel del viktig information som jag skall redovisa i skolan på Fredag. Tur att kalenderar finns, annars skulle jag aldrig minnas det här! Direkt när jag kom satte jag igång med blanketterna angående julfesten, projektet. Än så länge ser det lyckat ut, imorgon lämnar jag in blanketterna. Hoppas på det bästa! (på tal om hur jävla skönt det skall bli att slippa de papprena, oh my god.)
Jag har också hunnit med att läsa lite på Svenskan, vi har prov den 27:de som jag absolut inte får glömma. Eftersom hela mitt inlägg består utav skolarbeten kan jag lika gärna tillägga att jag skall gå med i ett politiskt ungdomsförbund. Det verkar sjukt intressant tycker jag! Dessutom ett väldigt bra sätt att visa framfötterna på. Någonstans måste alla börja, detta får bli min start. Även bra träning på framförande, redovisningar och så vidare. Det kan alltså inte annat än båda gott! Näh, nu är det nog med viktiga måsten för dagen.. Snart skall jag dra mig till gymmet med Malin, lär inte bli ett allt för hårt pass men lite styrka skadar nog inte. Först och främst skall jag titta klart på Svenska hollywood frurar, alltså fyfan vad grymma de är! En sådan dam skall jag bli någon gång i livet.. Ur häftigt. På tal om kändisar, så har jag väckt intresse för en gammal goding. Nämligen Lena Philipsson. Låten ''Han jobbar i affär'' och ''unga pojkar och äldre män'' är mina favoriter, jag vaknar och jag somnar till dem. En tandborste i näven och en skrikande röst, haha jag skrattar åt mig själv!

Jag just nu! Myser såklart i min morgonrock med feta uggs som tillbehör till fossingarna.

Hem ljuva hem

När man är hemma så klagar man och drömmer sig bort i alla överflödiga resor som finns. Men när man väl är borta så klagar man och saknar sitt hem. En människa kan aldrig vara helt nöjd helt enkelt, eller? Nåja, det var har varit tre riktigt awesome dagar i Stockholm och jag kände verkligen att jag behövde bort från Grums ett tag. Jag och min vännina har haft så kul! Utan denna tjej hade resan varit hur trist som helst. Mycket pengar har spenderats och inre energi har jag gått miste utav. Nog räckte det med tre dagar! Jag är så himla trött i benen, ännu. Kan gissa på att vi har gått flera mil.. Och resan hem.. Fyfan avskyvärd! Tålamod är definitvt någoting jag saknar. Just det, vi har även träffat på några kändisar. En framförallt yngre verson utav Leornado Dicaprio, (snyggaste jag sett på både år och dagar) Jag och Jennifer blev till oss så mycket att vi till och med förföljde han och hans kompis. Linda Rosings dotter, kanske inte väcker er något intresse men eftersom jag följer hennes blogg var det en himla grej att träffa henne, haha. Och till sist men inte minst, den nya kändisen Adam Ray (heter han så?) Han som rappar låten: gubben i lådan, ni vet. Inte så stora kändisar men ändå! Jag har precis överfört bilderna till min dator så jag skall ladda upp några. Jennifer har de flesta bilderna så jag hoppas få låna hennes kamera och överföra dem till min dator någon dag. Nåja, några bilder duger väl än så länge mina kära? Well, here you got!

Kunde inte sova, så jag gick upp redan klockan 05:00 innan vi drog oss mot Stockholm. Konstigt nog var jag inte först upp, jag hade även en väldigt trött våvve sittandes i vardagsrummet.

Jag var pigg som alltid ;) host..

Det första jag och Jennifer gjorde när vi kom till lägenheten var att fastna vid den bedårande utsikten. Don't you agree? Gorgeuos!!

Sminkade och fixade oss snygga för att sedan kila ut på äventyr! Yippi

En bild på en nöjd-mig över att slippa föräldrar for three days. Yes, Í'm in heaven..

Att lämna två 15 åringar i Stockholm, kan absolut inte bli annat än perfekt (galet!)

Träffade somsagt på Gubben i lådan killen.. Haha, jag trodde det var Darin först..


En bild på två glada brudar!

Hemresan var inget annat än ur trist, men den här tjejen försökte underhålla mig genom sina cirkus konster.

Stockholm

Jag och Jennifer åkte somsagt till Stockholm igår, vi kom hit något runt 12:00 tiden. Krister kom och hämtade oss på centralen och skjutsade hem oss till hans lägenhet. Han skulle tillbaka till sitt jobb direkt så han lämnade bara nycklarna och koden.. Vilket jag och Jennifer tyckte var kanon! Ensamma i hans lägenhet sprang vi runt, hoppade, fjantade oss och snackade vårat eget tant språk, haha. Måste också tillägga att Krister bor så (jävla) perfekt! Bättre lägenhet behöver man verkligen leta efter. Jag har bara varit här en gång förut och det var på kvällen så jag kunde inte skåda utsikten lika mycket, fast redan då var den såklart fantastisk. Jag skall lägga upp bilder på den sen, ni kommer att tappa hakan.. Utsikten går inte att beskriva med ord. Det säger jag utan att överdriva. Efter att vi beundrat klart hans lya var vi redo för en shoppingrunda. Det enda jag hittade på flera timmar var ett par ringar som jag blev total kär i. Jag var verkligen i behov utav nya jeans så det enda jag sprang och letade efter var också jeans, om det fanns någon tröja som i vanliga fall skulle imponerat stort på mig spelade ingen roll. Känner ni också så ibland? Att om ni behöver något är det de enda som ni letar efter, precis allting annat kvittar. Så är det för mig! Jag sprang runt flera timmar utan en enda kasse i handen, vilket är sorgligt! Tillslut hittade jag i alla fall ett par jeans, skönt att bli av med den ångesten! Och som jag självklart visste var det som magi, precis efter att jag köpt ett par jeans är alla klädesplagg och produkter intressanta. Jag vill ha allt! Vi käkade på pizza hut. Som jag hel säkert rekomenderade för Jennifer. Men det var inte så gott alls.. Usch det var snarare vidrigt! (för att vara pizza). Jag orkar inte berätta så mycket mer om gårdagen för jag kan verkligen inte fatta mig kort, det lär bli som värsta boken när jag är färdig med våran dag, haha. Idag och imorgon skall vi shoppa ännu mera. Vi har bestämt oss för att gå på bio ikväll och leta lite mer noggrant efter någon bättre reasturang. Det är så typiskt att det skall regna när vi (äntligen!) är här, Sverige och dess jäkla väder! Men det stoppar såklart inte oss, fast att mitt hår är blött det stoppar mig för att gå ut. Jag glömde nämligen hårtork hemma & självklart gjorde Jennifer det också. Egentligen borde jag inte bry mig eftersom jag lär bli blöt ändå när jag går ut. Hoppas det ger sig till slut, jag ber till Gud att det gör det!! <3 Nu gäller det bara att hoppas på det bästa. Näh, nu har Jennifer kommit ur duschen. Nu skall jag underhålla henne lite innan vi sticker ut.

RSS 2.0