Hem ljuva hem

När man är hemma så klagar man och drömmer sig bort i alla överflödiga resor som finns. Men när man väl är borta så klagar man och saknar sitt hem. En människa kan aldrig vara helt nöjd helt enkelt, eller? Nåja, det var har varit tre riktigt awesome dagar i Stockholm och jag kände verkligen att jag behövde bort från Grums ett tag. Jag och min vännina har haft så kul! Utan denna tjej hade resan varit hur trist som helst. Mycket pengar har spenderats och inre energi har jag gått miste utav. Nog räckte det med tre dagar! Jag är så himla trött i benen, ännu. Kan gissa på att vi har gått flera mil.. Och resan hem.. Fyfan avskyvärd! Tålamod är definitvt någoting jag saknar. Just det, vi har även träffat på några kändisar. En framförallt yngre verson utav Leornado Dicaprio, (snyggaste jag sett på både år och dagar) Jag och Jennifer blev till oss så mycket att vi till och med förföljde han och hans kompis. Linda Rosings dotter, kanske inte väcker er något intresse men eftersom jag följer hennes blogg var det en himla grej att träffa henne, haha. Och till sist men inte minst, den nya kändisen Adam Ray (heter han så?) Han som rappar låten: gubben i lådan, ni vet. Inte så stora kändisar men ändå! Jag har precis överfört bilderna till min dator så jag skall ladda upp några. Jennifer har de flesta bilderna så jag hoppas få låna hennes kamera och överföra dem till min dator någon dag. Nåja, några bilder duger väl än så länge mina kära? Well, here you got!

Kunde inte sova, så jag gick upp redan klockan 05:00 innan vi drog oss mot Stockholm. Konstigt nog var jag inte först upp, jag hade även en väldigt trött våvve sittandes i vardagsrummet.

Jag var pigg som alltid ;) host..

Det första jag och Jennifer gjorde när vi kom till lägenheten var att fastna vid den bedårande utsikten. Don't you agree? Gorgeuos!!

Sminkade och fixade oss snygga för att sedan kila ut på äventyr! Yippi

En bild på en nöjd-mig över att slippa föräldrar for three days. Yes, Í'm in heaven..

Att lämna två 15 åringar i Stockholm, kan absolut inte bli annat än perfekt (galet!)

Träffade somsagt på Gubben i lådan killen.. Haha, jag trodde det var Darin först..


En bild på två glada brudar!

Hemresan var inget annat än ur trist, men den här tjejen försökte underhålla mig genom sina cirkus konster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0