Utkast: Oct. 25, 2015


Ikväll är det soffan och jag <3

Herregud vad soffan varit efterlängtad idag! Älskade, älskade soffa! Jobbet idag har gått strålande och jag har haft en fin dag med alla härliga Hjärtat-kollegor. En förmån vi har på huvudkontoret är absolut alla produkter vi får, man blir så bortskämd - tro mig! Idag kom jag liksom hem med 4 fyllda kassar av skönhetsprodukter och nyttigt snacks, av fina och bra märken dessutom. Jag tror Erika börjar tröttna på mig och mitt jobb, lägenheten börjar mer och mer efterlikna ett lager.. Efter alla produkter som jag tycks ta med, hehe. Men gratis är gott. Eller vad man säger.
 
Nej, skall faktiskt hem till helgen så skall ta med det mesta till familjen. Erika åkte till Karlstad redan idag, och jag får vänta tills fredag efter jobbet. Men veckorna går så himlans fort, så det gör inget. Istället skall jag ikväll ha en lugn och efterlängtad myskväll, alldeles själv! Har bunkrat upp med godis och gottigheter och skall kolla på löjliga men ack så underhållande realityprogram hela kvällen! Sedan blir det en tidig kväll, var ute igår och tog några bärs på en ölpub så är lite trött idag.
 
Hoppas ni haft en fin dag!

Uppdatering från latsidan

God kväll vänner och ovänner!
 
Jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Har nämligen mensvärken från ovan och känner mig allmänt ofräsch. Skulle tränat idag med Erika också, men med tanke på detta så skippade jag träningen.. Kan ligga på latsidan med gott samvete idag tycker jag, inte för att jag gör det alltför sällan förvisso.. Erika lagar mat i köket och jag läser bloggar. Jag tycker på något sätt att det är så jäkla avslappnande att glömma bort sitt eget liv en stund och tänka sig in, ibland drömma sig in, i andras. Hehe. Petra Tungårdens blogg tycker jag är riktigt fin, hon verkar vara en sådan otroligt härlig person. Henne skulle jag vilja lära känna! Om du ser detta Petra!
 
Förövrigt så har jag haft en bra helg och ljuvlig start på veckan. I fredags vankades det galafest med jobbet, eftersom jag är uthyrd som konsult, som det så fint heter, har jag faktiskt inte lärt känna någon på det företaget som faktiskt anställt mig. Så på galafesten i fredags träffade jag många nya och härliga prickar! Helt ärligt, jag är faktiskt stolt över att vara anställd på Ryska Posten. Efter att ha träffat alla andra som också jobbar som konsulter, kände jag mig ärad över att vara en av dem. Alla är så socialt begåvade, och det är om något, en egenskap att eftersträva.
 
I lördags hade jag och min bästa väninna Erika champagnefrukost, såklart! Firade att vi för en gångs skull hade en ledig helg tillsammans! Och det utnyttjade vi såklart till fullo. Smarrig frulle, middag och drinkar på stan och lite kik i butiker förstås. En helt underbar lördags dag! På kvällen kom Danne och Johanna hit, vi drack lite drinkar här och gick sedan vidare på stan. Blev desto mer drinkar på stan och sedan dans och shots natten lång!
 
Söndagen tog vi det lugnt hela dagen. Det behövde vi efter två sena nätter. Det blev pizza och mat i mängder. Vill inte ens veta hur mycket mat jag tryckte i mig denna dag. Kände mig nämligen som en vandrande köttbulle idag på jobbet, vaknade till och med upp mätt.. Haha.
 
Nej nu ropar Erika att middagen är serverad. Till mig såklart:)) dags för mat och mys! Hoppas ni haft en fin helg och veckostart!

Utkast: Oct. 17, 2015


Söndagsupdate

Hjej kära vänner!
 
Det var länge sedan. Tänkte uppdatera vad som hänt i mitt lilla liv på sistone. Eller ja, hur min vardag ser ut - då det ungefär är samma saker som sker om och om igen.. Men jag klagar inte. För min vardag är riktigt bra just nu.
 
Denna vecka har det som vanligt varit väldigt hektiskt på jobbet, när klockan klingar lunch tänker jag på direkten: ''nej fasen, är klockan redan 12?!!?!?! Hur skall jag hinna med denna dag!!'' - så kort sagt, dagarna bara flyger iväg. På kvällarna lagar vi middagar som oftast består utav goda pastor (som vi förtillfället fått dille på) eller grytor, eller en skagenröra om fröken Erika får bestämma förstås. Men det händer inte speciellt ofta att hon får det, inte i köket i alla fall, hehe. :))
 
Det händer ibland att vi syndar och går ut en onsdag. Då verkligen Sollan erbjuder ett grymt dansgolv denna lill-lördag, och vår helglängtan börjar smyga sig på. Trots att jag går upp sisådär kl 0630 dagen efter är det faktiskt ok, jag lever på att kvällen innan var värd denna ack så jobbiga arbetsdag.
 
När fredagen är kommen är jag väldigt trött. De sista timmarna på jobbet är jag absolut ingen skrytbar arbetskraft. Men när tuben rullat hem och jag krigat mig upp för de 5 hemska, torterande trapporna - är det något som sker. Energin. Liket Emma är som bortblåst och energin är fulltankad, ungefär som en lördagseftermiddag. Och jag vet varför, för det är helg!
 
Då blir det en god middag med både vitlöksbröd, diper och godis i mängder. Annorlunda blandningar, men allt ätbart skall finnas på plats! Givetvis även drickbart. Erika har noggrant inhandlat vinet flera dagar innan. Man skall aldrig vara utan vin i vårt tycke. Vi äter, lyssnar på klassikers, dansar, sjunger och dricker, bättrar på sminket om och om igen. Bråkar likaså om spegeln ett x-antal gånger. Vi blir därefter vänner igen och tar sedan en taxi till stan som ett oskiljaktigt tjejgäng. Det är dags att göra stan.........
 
Vi dansar och dansar, shotar och flirtar, dansar lite till och lite till. Tills fötterna blöder ungefär. Hur vi ser ut är en annan femma, vi har åtminstone jäkligt kul. :)
 
 
I fredags var en sådan kväll. Igår tog vi det lugnt, idag tog jag en prommis runt otroligt vackra Djurgården med Fillan! Det var så himla härligt med solen mot våra kinder. VI njöt verkligen varje ynka sekund av promenaden. Sedan gick vi förbi Erikas cafe på en latte och chokladbit. Gratis är väldigt gott som ni säkert vet, det var det idag också.
 
Nu har jag varit hemma ett tag, lagat en krämig fläskfilepasta (som blev väldigt smarrig faktiskt) väntar nu in tjejerna, Felicia, Alina och Erika som snart slutar jobbet. Vi skall ha sleepover, vad mer kan man begära av en söndag?
 
 

Utkast: Oct. 06, 2015


RSS 2.0