Uppdatering från latsidan

God kväll vänner och ovänner!
 
Jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Har nämligen mensvärken från ovan och känner mig allmänt ofräsch. Skulle tränat idag med Erika också, men med tanke på detta så skippade jag träningen.. Kan ligga på latsidan med gott samvete idag tycker jag, inte för att jag gör det alltför sällan förvisso.. Erika lagar mat i köket och jag läser bloggar. Jag tycker på något sätt att det är så jäkla avslappnande att glömma bort sitt eget liv en stund och tänka sig in, ibland drömma sig in, i andras. Hehe. Petra Tungårdens blogg tycker jag är riktigt fin, hon verkar vara en sådan otroligt härlig person. Henne skulle jag vilja lära känna! Om du ser detta Petra!
 
Förövrigt så har jag haft en bra helg och ljuvlig start på veckan. I fredags vankades det galafest med jobbet, eftersom jag är uthyrd som konsult, som det så fint heter, har jag faktiskt inte lärt känna någon på det företaget som faktiskt anställt mig. Så på galafesten i fredags träffade jag många nya och härliga prickar! Helt ärligt, jag är faktiskt stolt över att vara anställd på Ryska Posten. Efter att ha träffat alla andra som också jobbar som konsulter, kände jag mig ärad över att vara en av dem. Alla är så socialt begåvade, och det är om något, en egenskap att eftersträva.
 
I lördags hade jag och min bästa väninna Erika champagnefrukost, såklart! Firade att vi för en gångs skull hade en ledig helg tillsammans! Och det utnyttjade vi såklart till fullo. Smarrig frulle, middag och drinkar på stan och lite kik i butiker förstås. En helt underbar lördags dag! På kvällen kom Danne och Johanna hit, vi drack lite drinkar här och gick sedan vidare på stan. Blev desto mer drinkar på stan och sedan dans och shots natten lång!
 
Söndagen tog vi det lugnt hela dagen. Det behövde vi efter två sena nätter. Det blev pizza och mat i mängder. Vill inte ens veta hur mycket mat jag tryckte i mig denna dag. Kände mig nämligen som en vandrande köttbulle idag på jobbet, vaknade till och med upp mätt.. Haha.
 
Nej nu ropar Erika att middagen är serverad. Till mig såklart:)) dags för mat och mys! Hoppas ni haft en fin helg och veckostart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0