DAGS ATT FIRA IN NYA ÅRET!

Hola chicas! Har varit vaken hur länge som helst men precis nu kom jag på; fasen jag har ju bråttom! Bussen går om två timmar och jag har himla mycket som behöver göras innan dess. Ducsha, fixa, packa, köpa dricka m.m. Jaja nu får jag skynda mig istället för att sitta här och skriva, haha. NYÅR kommer bli toppen!
Helnöjd med min bränna! Lyckas alltid bli brunast på benen och magen dock haha..

Det dagliga kvällsnöjet

... Är som vanligt att prata med min kära vän! Än en gång har jag och felicia förbrukat några timmar vid luren, helt ärligt - så underskattat! Älskar att avsluta dagar med bra vänner som alltid får en att uppnå sitt egna lilla :ess! Det är sådana vänner som man skall ha här i livet, och dessutom de man kan kalla sina vänner.
 
Vi har pratat lite om morgondagen och det skall bli så himla skönt med ett nytt år! Gissa vad mitt nyårslöfte är? Fortsätta på den vägen jag befinner mig nu: just nu vet jag precis vilka som är mina vänner, vilka som bryr sig om mig, vilka som ställer upp och vilka som får mig att må bra. Jag har lyckats fått ovanligt många sådana, många ytliga men även många nära. --> Jag skall alltid umgås med de jag trivs med, jag kommer alltid att yttra mina åsikter - vad folk än tycker om det. Och jag kommer fortsätta tycka om mig själv som en självständig och tuff jäkel som inte bryr sig om vad någon annan tycker om mig. Tycker de illa om mig är det deras problem, jag själv ägnar inte en tanke åt sådana människor. Kallt sagt, men det är så det är! Och det är viktig del för att lättare komma någonstans i livet. Bryr man sig om vad alllt och alla tycker om en skulle man snabbt bli knäckt. Mitt enda hinder är mig själv, och det räcker gott & väl. Förutom det, skall jag bli nogrannare med hälsan och börja med frukost, lunch, middag som jag oftast lyckas skippa. Det kommer också bli en utmaning!
 
Tillsist, 2013, du är så välkommen & jag är så taggad på att börja ett nytt år! Med underbara vänner, galna partynätter, jobbiga som härliga stunder, myisga myskvällar, härliga slappisdagar, jobba träningspass och tuffa utmaningar. Allt eller inget!
 
 

En lördagskväll

Vilken tidsfördrivare jag har blivit! Sedan jobbet har jag bara legat hemma, pratat lite med familjens vänner som är här på middag, gjort latte:ar, mysit med vovvarna, sett på filmen och pratat i telefon med underbara mäniskor! Men helt ärligt, hur härligt är det inte??! Jag som har undrat hur hemmafruar sysselsatt sig hela dagarna - det verkar ju inte alls svårt med närmare tanke.. Lite spa, manikyr & pedikyr, fikor och middagar, mingel och shopping.. Låter snarare lite lockande!
En bild från förra året! Ett stort gäng började kvällen med middag hos Nicole :-) Iår blir inte pyttelittet men bra mycket mindre gäng på middag, vilket jag tycker skall bli så mysigt! Det kommer utan tvekan bli en bra kväll.

Olof palme - älskad och hatad

Hej på er där ute! Gissa vad jag gör? Jag tittar självklart på Olof Palme dokumentären på svtplay!! Jag var helt exalterad när den kom ut på bio & tro mig jag försökte verkligen få med mina vänner på filmen... Men ingen ville, inte ens för min skull ha-ha. Inte för att låta allt för tråkig, tycker jag sådant här är så himla intressant. Man har ju alltid hört och vet lite smått & gott om Palme, statsminister som blev skjuten, ungefär. Det är intressant att följa hans liv från barndom, privatskola, juridik och resor genom hela Usa och förstås från att komma ifrån en högborgerlig familj till att bli socialdemokrat. - Ett stort steg! Återigen, man skall alltid följa sitt hjärta! :-)
 
Nu skall jag ringa min saknade Filippa och göra mig iordning för en powerwalk innan jobbet. Idag blir det förövrigt jobb all day long!

Relaxing

Ligger nerbäddad med 10 ton godis och chips i soffan med film, dator och ipad. Allt är på sin plats när jag intagit softarposition numero 1! Kändes verkligen behövligt med en lugn fredag efter en slitsam vecka. Trots att det är lov har jag jobbat i stort sett varenda dag, måste spara på nu inför 70 på Sjuttis! Jobbet idag gick förövrigt bra, perfekt att jobba med kompisar så man kan prata om lite dittan & dattan! Förena nytta med nöje om inte annat!
 
Och just det.... Jag hittade min nyårs-outfit förut!!! Efter ynka två timmar på stan hade jag påsarna i handen. Det blev ingen klänning utan en riktigt tjusig blus från Vivendi (favvobutiken i duvan) beige med en rosett på, lite YSL inspirerad. Till det för att bryta av lite köpte jag en kaxig paljettkjol med mönster från bikbok.
Min nyårsoutfit! Undvik skorna och strumporna då det förfulas jäkligt mycket.. att jag inte tänkte på det innan jag tog kort, haha. Nåja! Skall matcha med en maffig lite slarvig uppsättning med någon slinga som hänger ner & en klocka till det. Wooolla!
Jag & Jennifer, GLADA över att äntligen jobbat färdigt!
& fina Moira förstås!

Nyårsklännings letande!!!

Hello ladies & gentlemen's! Jag har precis gjort mig klar för en runda på stan med mamma. Måste måste måste hitta min nyårsklänning, är som vanligt ute i sista minuten med det.. Men men, än finns det hopp för en perfekt sådan! Nyår är äntligen planerat och det kommer bli en så bra kväll (tänker inte säga mer än så, då blir den säkert dålig haha). Efter lite shopping är det jobb på färjestad som gäller! Om det hinns skall jag förbi Sara och gratulera det fina födelsedagsbarnet! Som äntligen fyllt 17 år, välkommen till klubben kära vän! :*
 

LEE - JEANSEN'S JEANS

Först måste jag bara börja med att säga: Det finns inget bättre märke på jeans än Lee! Dem absolut bästa och värda vartenda litet öre. (Ioförsig ganska prisvärda, hållbara jeans). Mjuka, töjbara - men ack så tighta på! Dem sitter som smäck & jag tvivlar inte på en människa som skapar en läcker rumpa i dessa. Som ni märker, många krav detta lila plagg uppnår!
 
De här läder-imiterade jeansen fyndade jag idag på sisters rea! Hur glad blir man inte när man tittat på dem tidigare och får dem till halva priset när man ställer sig vid kassan?! Jag kände mig riktigt duktig som lyckats fynda så bra, haha. Förut 899 kr, nu endast 450 kr & dem är dina! :-)
 

BRA DAG

 
Hej världen! Gud vilken toppen dag jag haft! Jag åkte in lite tidigare till stan för att spana in rean, fick med mig lite ansiktsmaskar och ett par Lee jeans i läder. Otroligt läckra jeans som jag kikat på ett tag.. För ynka 450 riksdaler på rean kunde jag inte motstå! Fynd!! Sedan tog jag  förövrigt i sista minuten som alltid en tripp förbi solariet och bättrade på brännan!... För att sedan rusa till ett 75 min cykelpulspass (Inte dåligt nu efter all julmat, inte sant? ;) är som en levande köttbulle numera haha) Nåja gott har det vart iallafall, men nu är det nog med det onyttiga.
 
Körde otroligt hårt hela passet och var galet taggad! Hur mäktig känsla är det inte? Slog dessutom cykelpuls rekordet idag på sats. Då är man nöjd. Nu har Olivia min saknade favorit precis gått hem & jag skall ladda upp för en riktig relaxing stund. Gott gott!
Efter ett jäkligt svettigt pass var vi värda lite spatid (sats bästa gymmet som har ALLT) gjorde hårinpackning, bastade och hade ansiktsmask till en massa tjejsnack. En stund värd guld!
Just nu i mitt lilla mysar-mode, rummet är stökigt som vanligt men det är sådan jag är. Slarvig och väldigt opedantisk! & jag trivs toppen i mitt stökiga kryp in;)
 
 
 

TORSDAG

God morgon! Så himla skönt med sovmorgon idag. Bortsett från det hade jag gärna velat jobba... Känns mycket bättre att göra någon nytta på ledigheten liksom. Nåja, idag skall jag åka in till stan och träna en sväng, träffa Olivia och kolla in rean lite. Har inte hittat min nyårsklänning ännu! Kris!!!
 

EGOTID

Något jag alltför ofta glömmer bort nu för tiden är ren egotid! Den finns ju inte?! Klart som attan att man har lite tid över, men varför spilla den på onödiga saker? Såsom spendera allt för många timmar på instagram, facebook, twitter & onödiga energitagande tankar osv (finns hur mycket som helst). Varför inte använda sin lediga tid som man på riktigt faktiskt mår bättre utav!
 
Det tog jag tag i efter bion idag (Mammas pojkar, var sådär för att vara ärlig..Rolig men utan handling!?) Hur som helst, på hemvägen åkte vi förbi ica och jag laddade upp med några tidningar tills ikväll. Nu har jag gjort iordning tomtelatte och pepsi max (mina favoritdrycker!) till musik, en pratsam mamma och förstås tidningarna! Så himla mysig Onsdagskväll, så himla perfekt kväll.
Jag och mamma sitter i en varsin stol och läser, inredningstidningen är förstås hennes! Haha. Halsbandet om ni ser, fick hon av mig i julklapp, jag tycker själv att det är otroligt fint och stilrent.. Tror att jag kommer behöva låna det ofta! Jag tycker att oavsett vad, stilrent är alltid finast.
 

WORK

Åker in till stan för ännu ett litet jobbpass, denna gången på färjestad så det är bra mycket lugnare. Efteråt skall jag på bio med familen + jennifer förmodligen, vi skall se ''Mammas pojkar''. Den verkar ju helgrym! Jag älskar förövrigt Mia Skäringer, finns ingen roligare människa i Sverige. Hon borde vinna nobelpris för svenska människors välmående. (Gör alla glada) Haha!

Wishes comes true

Godmorgon solstrålar! Jag har legat och dragit mig i sängen ända fram till nu, skall hoppa in i duschen och göra mig iordning lite för en powerwalk. Sedan väntar ett jobbpass hela dagen!
 
Jag låg och tänkte på en sak förut.. Eller snarare hade värsta ångesten över att behöva jobba idag, och ett långt helvetspass på det.. Fy. Funderade till och med på att byta ut passet (ja ni hör ju själva). Men så tänkte jag, att få två jobb som jag jobbade regelbundet på var faktiskt min önskan förra året! Allting blir så himla mycket lättare om man tjänar sina egna pengar, och dessutom inte mer än rätt. Och nu sitter jag här och gnäller medan jag har två jobb som jag ''önskat'' att sköta?!
 
Ibland blir man lite för bortskämd, nu skall jag iväg och göra ett otroligt bra pass!
 
 
 

WELCOME CHRISTMAS

God jul på er alla! Äntligen är den här! Ioförsig önskar jag att den varade lite längre än att den bara vipps är borta efter den här dagen.. Faktiskt lite synd. Imorse åkte vi upp till släkten i Nyble och firade tillsammans med dem och (förlåt) åt vidrig julmat. Har börjat avsky den jäkla rätten och för att inte säga janssonsfrestelse, hållde på att spy när jag fick veta att det innehöll ansjovis. Tyckte att det var gott tidigare men nu är det bland det äckligare jag vet.
 
Vid 5 åkte vi hem och nu ligger jag och slappar i soffan med familjen, efter att ha tittat på klassisker'n; Tomten är far till alla barnen. Nöjd med årets fina klappar, stämning och självklart sällskapet. Inte nöjd med maten däremot..
 
 

Julmys!!

Idag mina damer och herrar!! Har jag ätit min första Mcdonalds meny på flera år!! Men det var inte det jag skulle skriva om, jag sitter hemma vid köksbordet och har julmys med mamma. Äter ost & kex, praliner och marsipan, gör knäck och njuter av goda dofter från ljus. Vintern är allt älskvärd.

Dan före dan före dopparedan

Ynka två dagar kvar tills jul och jag kan med enorm lättnad säga att alla klappar är färdiga! Jag kikade på parfym till pappa förut, som förövrigt kan vara den svåraste människan att hitta paket till.. Jag trodde aldrig jag skulle få lämna dofthörnan! Stod där inne i två h, fick råd av både expediter, olika slags människor och även vänner som passerade, men ingen tycktes hjälpa min enorma jäkla beslutsångest! Minuterna innan de stängde plockade jag bara på mig någonting, haha! Men jag har stått där i över två timmar så nu får det fan i mig vara bra. Åtminstone bättre än att ge bort kläder som jag alltid gjort alla år, och varje år har dem alltid varit för små! Jag har alltid sagt ''men vi kanske kan lämna tillbaka och byta storlek då?'' och pappa på direkten ''nej det skall itne behövas, jag skall ändå börja banta''. Av någon mystisk anledning har jag aldrig sett skymt utav någon form av bantning och absolut inte de kläderna jag köpt..

 

Nåja, förutom handlat julklappar har jag även gjort ett svettigt jobbpass (hur mycket matgla'a människor som helst idag) och nu skall jag avrunda denna lördag med en fin vän, Olivia! Och massor av telefonsamtal.. Har inte hunnit tacka hälften av alla mina vänner som sagt grattis, ringt, och ja allt. Och ni säger att ni har mycket på jul!! Hur mycket har man inte då om man fyller år samtidigt?!

Om några veckor är även min burberrydröm hos mig! Perfekt julklapp till mig själv :-)

 


Födelsedagsmiddag

Halloj underbaringar! ÄNTLIGEN är det jullov! Jag har trippat runt på stan hela dagen med några vänner och letat julklappar samt tagit mysiga fikor, börjar äntligen bli färdig med mina klappar och jag känner att dem blivit riktigt bra. Längtar tills alla skall öppna dem (Haha kan se framför mig vad glada de blir).. & ja då måste det vara lyckat! Kul att ge måste jag säga!
 
Nu har jag anlänt till 34:an och nu skall jag firas lite med kära familjen. Mysigt :-)
Söta carro förut i skolan, när vi hade lite ''knytkalas''. På tal om det! Dags för en liten berättelse ;) När jag skulle plocka lite lussekatter till klassen förut var det en annan gubbe före som plockade på sig. Efter ca 5 påsar och det knappt fanns några lussekatter kvar lade han ner spaden (som man plockar med) självklart tog jag den fort som attan för att lyckas få några, tror ni inte jäkeln tar spaden ifrån mig?! Herregud han hade tagit cirka 80 stycken redan och jag inte fått en enda. Men eftersom jag var tvungen att ha de ynka 4 katterna som låg kvar tog jag dem fort som attan med mina händer och rusade därifrån, haha! Alltså, FY-fasen för egoistiska människor! Lite generös kan man väl åtminstone vara på julen? Ja, någon måtta får det vara.

My happy birthday

Wiho! Idag är det inte vilken dag som helst utan min födelsedag! Så grattis till mig? När man var liten var födelsedagen världens grej, nu måste jag säga att även om det inte är vilken dag som helst så känns det faktiskt som det, haha. Inget speciellt med andra ord! Nåja, nu slipper jag kalla mig själv 16 bast åtminstone..
 
Skall strax åka till affären med mamma och köpa lite fika, eftersom det är julavslutning idag skall min klass ha lite knytis innan. Gott gott. Någon mer än mig som älskar avslutningarna på skolan? Stämningen är så underbar!
 
 

En mysig jultradition

Puh! Idag har jag hunnit så mycket, om jag får säga det själv! Hade sovmorgon så istället för att sova bort den stack jag till gymmet och körde järnet några timmar (behövdes med tanke på den tjocka kvällen som skulle komma). Hade därefter lång skoldag tills halv 5, stack ut på stan i min ensamhet och inhandlade mina 3 första klappar! Wiho, alltid något.. Är alltid ute i sista minuten, men det har väl sin charm det också!
 
Träffade även några älskvärda vänner, sade bland annat hejdå till min kära filippa som jag inte kommer att träffa på hela lovet! Tack vare den lilla stadsrymligen!! Det är i karlstad hon hör hemma, åtminstone ett år till;) haha!
 
Sen... Omn ni fortfarande orkar läsa? Struntsamma, jag kör på i varje fall! Kilade jag hem till Maria och vi åkte till lilla Grums för julbak med Camilla, Karl, Moa, Maria, mamma och Eric. Vår egna supermysiga jultradition! Camilla bjöd även på en supergod middag. Så gulligt! Och nu, nästan klockan 02:00 är jag hemma i gott men trött skick.. Kvällen var som vanligt lyckad med mycket gott godis, skratt och snack med underbara vänner!
Åh vi bakade så himla mycket smarrigt.. Mozartpraliner, brända mandlar, snickers, kola, marsipanfigurer osv. Älskar att baka!! Speciellt med bra sällskap! Fulländad myskväll<3
 
 
 

PIC FROM MY WEEK

Igår bakade jag mozartkulor hemma. Det innehåller; nougat, mandelmassa och mörk choklad. Väldigt enkelt, gott och framförallt mäktigt! Sådana här kaloriebomber är tillåtna på julen..
Jag köpte äntligen min älsklingsparfym. Vart utan denna ljuvliga vanilj doft för länge.. Väldigt prisvärd också!
Ny navelpiercing.. Första gången jag köper en typ?.. Haha
Övernattade hos min favorit!
 

Utkast: Dec. 19, 2012


Utkast: Dec. 18, 2012


FANCYPRICE.SE

Äntligeeeeen är www.fancyprice.se lanserad!! Som vi har väntat! Eller vad säger ni?!

17 DECEMBER

Idag har jag utan tvekan haft världens ovärdaste skoldag. Har inte haft en ynka lektion.. Men ändå har jag minsann vart där! Varför? För att kolla på Spexet! Ioförsig är spexet verkligen underhållande, men inte när man är så trött att man lyckas sova bort 1,5 h i Aulan.. Kunde verkligen uppskatta det då, haha!
 
Nu ligger jag hemma och har värsta abstinensen efter pepsi max och julmust light.. Most have it..... Måste klara mig hålla ut två timmar till (tills mamma kommer hem)!!!
En bild på mig och älskling från fredags!!
 

En efterhalkande Söndag

Jag skrev precis en jättelång och förhoppningsvis bra text, MEN självklart skall denna förbannade dator radera allting! Så himla typiskt. Och alltid händer det mig. Jag måste ligga inne med någon förbannelse över teknik, det går alltid åt helvete.. *Försöker se det positivt*
 
Hur som helst, vem har tid över såhär års? Speciellt inte innan jul! Finns så mycket att hitta på, fritid som måsten, att man glömmer bort allting ändå.. Dagarna bara springer iväg!
 
Nåja. Igår (Söndag) kikade jag in julmarknaden på stan, tränade, jobbade och tillsist anlände som vanligt lite sen till personalfesten på Ankan! Där hela Mcdonalds gänget var samlat. Var verkligen jättetrevligt.. Tråkigt nog så missade jag maten (haha), det nominerades priser och hålldes tal. Berörande att vissa jobbat där i över 20 år?! När dem klev upp för att tacka visste jag faktiskt inte om jag ville applåedera eller ej. Efter 20 år så borde man 1, hittat sin grej. 2, kommit lite längre (kanske vara lite högre upp inom Mc, om det nu är det man tycks brinna för?). Fast, det är min tanke, alla tycker och alla vill olika!
Jag vet.. Opassande bild till inlägg, men struntsamma! I fredags så var jag även bröllopsmodell till Olivia. Sminkades och stylades, medan jag bara såg mig själv i spegeln bli fin:) Vilken lyx! Ännu lyxigare att jag kan få sånt här nästan när jag själv behagar ;-)
Sanna, Hawshin,Ronja, Kani på personalfesten! Fina tjejor det!
Här hålldes det tal
Ashin, Sanna & jag sjungades till tha Bass (hur dem nu stavas hehe)
 
 
 

TACK älsklingar!

 
Gud vilken bra kväll jag hade i fredags! Bästa födelsedagsfirandet någonsin. Jag är verkligen lyckligt lottad med alla underbara skapelser till vänner, helt sjukt hur jag haft turen att få dem allihoppa! (Som vän förstås haha). Mamma hjälpte mig hela dagen till att fixa iordning i lokalen som resulterade i att bli riktigt bra. Vid sex kom Filippa, Felicia och Carro och hjälpte mig med det sista och vid halv åtta kom hela bunten!
 
Det blev först lite middag (buffee av plockrätter) skratt och snack med alla härliga vänner. Åh på tal om det, jag hade verkligen inte behövt en ynka present då jag redan fått det finaste en människa kan begära: världens bästa vänner som närvarade! Men så givmilda som alla är fick jag också otroligt fina sådana, skall tänka på er varje gång jag smörjér in mig i en god body lotion, parfym eller shoppar för dem otroligt fina presentkorten. Eller läser dem fina korten eller boken, otroligt otroligt fina saker! Just bara för att jag fick det av så fina vänner♥
 
Sedan forsatte kvällen och det var såklart fiesta all night! Städandet som hållde på till 06 på morgonen skall vi inte
snacka om..... FYFAN vad jobbigt. Men det var bödan värt! Tusen tack alla som kom!!
 
 
Fina vänner!
Så fin ram! Fick den av Amie, Anna & Julia.. Dem har verkligen träffat mitt i prick. Jag ÄLSKAR Coco Chanels citat ''i dont care what you think about me, i don't think about you at all'' tycker det tyder på styrka! och jag älskar gentlemän som richard gere som i pretty women och tillsist jag älskar mina vänner på bilden!!
Ramar, kort, utsökt vin, skönhetsprodukter av alla slag (behövligt haha!) doftljus och en underbar bok <3
 

FROM MY PHONE

Hello darlings! Glömsk som man är märkte jag igår att jag lyckats tappa min datorladdare... Typiskt att sånt här alltid skall hända mig. Men men, är man klumpig så är man. Jag tog iallafall en mysig fika med min kära vän Hawshin och tittade runt i lite butiker, alltid lika mysigt!
 
Nu sitter jag i biblioteket med Carro och ''jobbar'' som innebär lite snack om allt möjligt! Men jag antar att vi hade mycket att ta igen och då måste man ju ge det den tiden det tar. Hehe. ;)
Titta vad jag fann under jackan när jag klev på bussen! Elaine hade tagit med sin lilla vovvsing.. Borde vara olagligt då jag blev fruktansvärt förälskad........
Och det här hittade jag i skolmatsalen! Hur fin tanke är det inte? För de som inte har någon att fira jul med, inte trivs eller bara är lite ensamna. Så erbjuder UNO det på självaste julafton. Dem borde ha en eloge :)
Härlig pratstund med min fina väninna
Okej den här måste jag berätta om!!! KOFTAN! Hur otrolig! Älskat och älskar den i all evighet. Tittade på den för någon månaden sedan men näh, nu skall jag faktiskt unna mig den också!
Jag och min fina vänninna numero dos! Nu skall vi kila till våra classmates för fika:) Mums!
 
 

Utkast: Dec. 12, 2012


Utkast: Dec. 12, 2012


Design

Åh titta vad jag hittade i arkviet från somras! Käraste vännen haglund hjälpte mig med att fixa ihop en heather, i hopp om att jag skulle bli lite mer high tec på bloggfronten osv.Visade sig dock omöjligt för båda oss otekniska människor att få in den på bloggen.. Men designen lyckades vi med åtminstone! Jag måste säga att jag gillar den, en design: skall visa hur man är som person, hur man vill vara och vem man är (enligt mig) vilket jag tycker den lyckas förmedla ganska bra på två bilder och en ynka liten mening!
 
Vad tycker ni? :)
 
 
 
 
 

Mysfaktor

Dags för vardagsmys a la Emma! Ett varmt bad, levande ljus, film, latte och lite spa förgyller den här tisdagen alldeles perfekt. Mmm!
 
 

Winterday

Åhå hej.. Vad det är kallt ute! Förvandlades nästan till snögubben själv efter ett par trillanden i backen på den (förbannat) hala marken! Så trippade jag hem grinig & förbannad av halkan och plogbilarna som aldrig syns till när de behövs! Och väldigt frusen på det.. Usch uch fy! Nu är jag hemma iallafall och har kurrat ihop mig i en filt med tomtelatte i väntan på att badet skall vara klart. Någon mer än jag som blir världens bad-missbrukare på vintern? Badar, ungefär.. Varje dag! Utav överdrivt. Så härligt & mysigt, det borde alla göra!
 

Utkast: Dec. 11, 2012


MÅNDAGSKVÄLL

Gud vilken bra måndag! Har verkligen fått en kanonstart på veckan!! En bra start är verkligen A & O på allt. Mitt födelsedagskalas är helt färdigplanerat och jag längtar så himla mycket (Gah haha).Gamla, nya och bekanta vänner alla är dem samlade! Sedan gymnasiet har verkligen allting flytit på så bra.. Träffat hur många underbara människor som helst, helt otroligt faktiskt.
 
På tal om ingenting har Filippa & Olivia lyst upp min dag, mina favoriter! Med en promenix samt ett långt telefonsamtal. Och nu skall jag fullända den här måndagen genom att ladda ner gamla ''mysteriet på greveholm'' jag har fått värsta dillen på barnprogram.. Igår låg jag vaken till 03:00 och kollade på Lilo & Stitch, haha!
 

Working with @ Fancyprice UF

God morgon damer & herrar! Sitter i biblioteket med fancyprice och jobbar lite på en affich. Tror den kommer bli riktigt bra faktiskt!  Förövrigt har jag åkt på världens värsta förkylning, förstår inte hur jag lyckades jobba med det igår. Fick tvinga mig hit imorse och sitter nu i skolan med två pappersbitar i varje näshåla, ser ut som världens fån med andra ord... Till och med mina vänner har påpekat ''Emma du får ta bort det där pappret nu, folk ser!'' Men glöm det! Jag skall banne mig ha mina jäkla pappersbitar där! Skadar aldrig att bidra världen med lite skratt dessutom:)
 
Och om det skulle vara några ''kunder'' som kikar in bloggen. Är ni intresserad av att beställa är det bara att kontakta mig eller någon annan i företaget! Hemsidan har fortfarande inte lanserats - men produkter är fortfarande beställbara! :)
 

The weekend is over!

Godkväll världen! Ni kan inte ana vad skönt det är att den här helgen är över, jag har inte alls gjort något speciellt skoj och dessutom haft söndag (jobbångest) i tankarna som förstört de tidigare dagarna. Jag kan inte fatta vad det är med mig och jobb egentligen, jag tröttnar så jäklans snabbt! Hur skall det gå för mig i mina äldre dagar är då frågan.. Kan ju inte precis byta jobb varje vecka, hehe. Hitta något man brinner för måste vara lösningen.
 
Nåja! Bortsett från det, hur kan man inte älska dagarna nu som bara rinner iväg? Jag tycker nästan om tiden innan jul som bäst. Stämnningen och all mysig belysning, hemmakvällar med varma goda drycker, glögg och pepparkakor, julbak, julklappar.. Ja allt! Hela allmänheten blir en gnutta snällare på den här årstiden. Till och med julstressen älskar jag.. Synd bara att dagarna försvinner så snabbt. Mysiga vintertid♥
 
 

Mysig julmorgon

Åh vad skönt det är att vakna upp till levande ljus, julmusik och en kritvit tomt utanför. Älskar julen! Tittat på julkalendern som jag förövrigt fastnat i.. (haha ok felicia du hade rätt, otroligt bra med barnprogram ändå!) och gjort mig en supergod tomtelatte. Vill ta hem hela allmänheten & smaka på min otroligt goda latte! Alla borde få en sådan varje morgon, hehe;). Nu skall jag alldeles strax ta bussen in till stan för skola, träning och lite sånt!
 

Hurtig torsdag!

Hola chicas! Idag gick jag upp tidigt och åkte med bussen SEX in till stan! Jag och några vänninnor startade dagen med ett yogalatespass. Var riktigt skönt faktiskt, det måste jag rekommendera; perfekt start på dagen. Yoga är som ni nog vet ingen träning man blir svettig och spyfärdig utav, man blir snarare glad av att starta dagen och får ett riktigt wake-up call! Istället för att ligga och dra sig i sängen som man ändå inte njuter utav, får man ett pass som bådar gott hela dagen lång! (OBS det är absolut inte enkelt och ojobbigt heller) det får ni inte tro! ;)
 
Sedan åkte jag till skolan och hade filmredovisning, skönt att ha den uppgiften klar! Speciellt för en oteknisk-jäkel som mig, andra tyckte denna övning var lätt medan jag inte klarade en inställning själv.. Mjao, men man kan inte vara bra på allt! På lunchen blev jag lite träningssugen igen och stack på ett spinningpass. Slutade tidigt idag också, alltid skönt. Nu ligger jag hemma i sängen & väntar in Revenge som strax skall börja! Bästa serien!
Haha provade rött läppstift häromdagen på Åhlens! Mamma skrattade när hon såg mig, jag själv tycker faktiskt det kan vara lite fint? Såvida man matchar det rätt förstås, annars kan det se ut som man kommer direkt från gatan vilket inte är så kul kanske...
 

Nära döden upplevelse!

Ni kan inte ana vad jag var med om förut.. Jojomen, döden!! Äckl*t till buss (ja jag får faktiskt säga så) kom hela 45 fucking minuter försent, inte alltför kul att vänta på den med 20 minus till det. Hade jag väntat någon minut till hade jag nog dött, vilket jag inte gjorde som tur var.. Mamma svarade och fick hämta mig, så nu är jag hemma i gott och förbannat skick igen. Skicka in klagomål blir! Jag & Felicia som skulle ha en mysig sleepover, men icke.
 
Nåja! Får göra det bästa av möjliga: har gjort lite champagnete och tappar nu upp ett bad. Mysfaktor 100♥ Blir en tidig kväll idag då ett yoga pass med Sara, Elli, Rebecca & Filippa vankas imorgon innan skolan! Härligt att starta dagen med träning måste jag säga. Perfekt start med andra ord!
Hittade dessa tjusiga bilder från stkhm i filippas lilla blogg! (rexed.devote.se) hur fiffinurlig är inte min bedårande vänskling som sätter upp det i ramar.. bra minnen skall man ta vara på!!

Plågsamma antarktisväder - stick!!!

Det är helt sjukt hur kallt det är ute nu! Helt ärligt så började jag nästan gråta av kylan påväg hem från bussen förut, trodde jag skulle dö. Ha-ha. Riktigt plågsamt. Längtar tills jag tar studenten och kan sluta plåga mig såhär.. Aldrig i livet att jag kommer bo här på vintern. Man skall njuta av det enda liv man har!
 
Annars då? Imorgon vankas fika, träning och lite plugg. Jag har även tänkt att byta till devote då det känns som att det är på tiden att ta lite nya vägar! Har ju så mycket bakgrund här, givetvis fin sådan, men nu är det framtiden som gäller med nya planer & ny bloggportal ;)
 
Läste även en sorglig sak förut, en kille vid namn Junior Da Silva som kämpade emot leukemi dog idag. Jag inspirerades från direkten jag fick syn på hans kamp! Otroligt stark människa. Föreläsa, uppmana och beröra massor utav andra människor i hans svåraste tid tror jag inte många skulle klara av, åtminstone inte jag. Speciellt inte när man vet att sina sista dagar på jorden är nära, och man kan inte göra ett skit åt det. Ynka 26 år gammal. Varenda bild och filmklipp jag tittat på skänker han ett leende från ovan, otroligt att man kan se hopp i det omöjliga. En beundransvärd person, vila i frid♥

Fancy price möte

Sitter i biblioteket & har företagsmöte! Skönt med måndag igen, älskar faktiskt måndagar. En ny vecka med nya möjligheter! Faller man in i det tänket går det genast mycket lättare.. Dock lite svårare att få det kanske. Nåja, bara 19 dagar tills min födelsedag och 21 dagar tills jul. Då kan man inte annat än uppskatta att dagarna bara rinner iväg! Älskar allting med julen förutom den förbaskade kylan.. Vi är ju inga polariebjörnar kära vädergud?!
Visst är det fint att bryta av den kolafärgade blusen med vita pärlhalsband? Tycker att det är lite sött faktiskt!
Och vårt lilla fancyprice crew, alla förutom jag;)
 

2 DECEMBER, FÖRSTA ADVENT

SÖNDAG
Godmorgon sunshines! Jag ligger i soffan och slappar, precis som söndagar är till för, hehe. Skulle egentligen jobbat, men lyckades byta ut passet.. På tal om jobb: fick precis schemat för december som innehöll riktigt många & långa pass! Hur glad blir man inte då?! Speciellt jag som tänkt att fynda rejält på 70 på Sjuttis efter jul! Passar det bra med mycket pengar. Nog om det! Trevlig första advent på er också (eller vad man säger?) jag själv skall såklart ha sleepover hos Fillan ikväll (Vår egna älskvärda tradition numera) och även spana in skyltsöndagen lite, så mysigt på stan nu så det får man ju inte missa. Skall även träffa Olivia en stund!
 
LÖRDAG
Igår jobbade jag med Jennifer på färjestad! Vi fick så mycket dricks av alla norrmän så beslutade oss för att fira med glass på donken, haha.. Storslaget inte sant? ;) Efteråt åkte jag till Johanna och Anna & förade lite inför kvällen, påväg till festen hämtade vi upp Sara också. Hade en rolig kväll långt långt bort i ingenstans! Eftersom jag tog bestlutet att vara busig & inte åka hem har jag förstås knappt fått någon sömn inatt. Men det tänkte jag ta igen nu! Lite skönhetssömn blandad med tittande till Bridget Jones 2. Slappissöndag ägerι♥
 
 
 
 

RSS 2.0