Relaxing

Ligger nerbäddad med 10 ton godis och chips i soffan med film, dator och ipad. Allt är på sin plats när jag intagit softarposition numero 1! Kändes verkligen behövligt med en lugn fredag efter en slitsam vecka. Trots att det är lov har jag jobbat i stort sett varenda dag, måste spara på nu inför 70 på Sjuttis! Jobbet idag gick förövrigt bra, perfekt att jobba med kompisar så man kan prata om lite dittan & dattan! Förena nytta med nöje om inte annat!
 
Och just det.... Jag hittade min nyårs-outfit förut!!! Efter ynka två timmar på stan hade jag påsarna i handen. Det blev ingen klänning utan en riktigt tjusig blus från Vivendi (favvobutiken i duvan) beige med en rosett på, lite YSL inspirerad. Till det för att bryta av lite köpte jag en kaxig paljettkjol med mönster från bikbok.
Min nyårsoutfit! Undvik skorna och strumporna då det förfulas jäkligt mycket.. att jag inte tänkte på det innan jag tog kort, haha. Nåja! Skall matcha med en maffig lite slarvig uppsättning med någon slinga som hänger ner & en klocka till det. Wooolla!
Jag & Jennifer, GLADA över att äntligen jobbat färdigt!
& fina Moira förstås!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0